עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים, אשמח אם תעזרו לי במציאת מחשב נייד עם אחריות בינלאומית של שנה לפחות, רצוי עם מעבד Intel Duo Core 2 ומצלמה מובנית. תודה רבה! ניר.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  2. ללא OC בעיקר למשחקים..הרכבתי 2 מפרטים...תנו הצעות לשיפור או מפרט אחר.. עוד דבר..המחשב צריך להחזיק 6 הארדיסקים...לא צריך צורב...וצריך כונן 250ג'יגה כמו במפרטים למטה.. תודה מראש. הצעה ראשונה: -------------------- מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1527 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS4 ¤938 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39214 כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB ¤360 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500KS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤579 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1689 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 מארז ללא ספק NZXT …

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  3. Started by kylesan,

. מה התקציב? 3500 מזומן אפשר חריגה ב300-200 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב dvd 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא ממש 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? רק קירור 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא ממש 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא יודע עדיין 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. מקס

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by slekt,

אני צריך מסך ומקלדת לgaming. התקציב למקלדת-400 שח אני רוצה מסך 24 בתקציב-1400 שח המפרט של המחשב שלי: dark fleet df -30 antec 12cm a.pfc litepower 700w thermaltake ga-h67m-d2-b3 gigabyte 3.3 ghz 6mb core i5 1155 quad 2500k hs value plus geil 2gb ddr3 1333 Mhz *2 ati radeon 6950 twin frozr2 2g-5 oc msi gh22ns sata lg dvdx22 dl 1 tera sata3 7200 64m c.b WD

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  5. אני לא צריך שתבנו לי מפרט פשוט תראו את מה שהכנתי עד עכשיו ותראו אם יש איזה שהן הצעות לשפר/להוזיל cpu: i 7 2600k 1615 mb: gigabyte p67a-ud3-b3 770 ram: kingstone 2gbx2 total 4gb 228 gpu:gigabyte hd6950 2gl 1715 psu:huntkey 550w 203 hdd:wd 1tb 282 dvd/r:nec 97 כולל מארז zalman z9 קירור אני קונה בנפרד 5583

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by soulriver,

שלום אני צריך בבקשה חוות דעת על המחשב הבא: מה אתם אומרים על המחשב הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3410&products_id=28615 כללי שחור צבע לוח אם Intel® HM57 Express Chipset לוח אם מעבד Intel i5-430M(2.26GHz) Mobile CPU מעבד זיכרון 4096MB (2x2048) 1333MHz DDR3 נפח איחסון 500GB Serial ATA (5400RPM) גודל דיסק כוננים 8X DVD+/-RW Drive DVD Multi Burner חריצי הרחבה 7-in-1 Media Card Reader Secure Digital מסך 15.6in High Definition (1366X768) WLED סוג Integrated 1.3 Mega Pixel Camera מצלמה תקשורת 10/100 כרטיס רשת Dell Bluetooth 365 Card Bluetooth Dell Wireless 1501 (802.11g/n) Wireless גרפיקה 1GB ATI Mobility Radeon HD 5470 כרטי…

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  7. כאמור המחשב ישמש לגיימינג ול-transmuting של וידאו כך שהוא צריך להיות חזק, אני מתכנן לעשות לו OC בעתיד כשיעלה הצורך, לאו דווקא במיידי. לצערי הידע שלי בחומרה לא מספיק בשביל לבנות מפרט בעצמי ולבקש עליו חוות דעת, אפילו אין לי מושג איזה מעבד עדיף בימים אלה, AMD או אינטל. חשוב שיהיו: 1. מעבד Dual Core 1. כרטיס מסך חדיש התומך בDX10 2. זכרון 2GB. אין צורך להוסיף צורב וכונן דיוידי. תודה מראש. עומר.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by ido-nava,

שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד במחיר של כ-5000 ש"ח. המחשב ישמש אותי בהצגת סרטים, משחקים ולימודים. כמו כן, אני אחבר את המחשב ישירות ל-LCD. אשמח עם תעזרו לי למצוא את הדגם משלל הדגמים שיש היום בארץ בתקציב שלי. תודה מראש, עידו.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  9. Started by Toolbox,

מחפש מחשב טוב למשחקים, התקציב שלי עד 4500 ש"ח, כולל מסך !!! מבוסס על Intel E8400 Core 2 Duo ו GeForce 8800 GTS 512MB אודה לרעיונות, וגם לחנויות מומלצות לקנות אני מאזור פתח תקוה, אז כמה שיותר קרוב יותר מוצלח... אני לא מאמין גדול במשלוחים

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  10. Started by t-mac1,

שלום. אני מעוניין לקנות מעבד, לוח אם ומארז בתקציב של 2000 שקל. אני מעוניין, אם יכנס לתקציב, את הקונרו החדש, ואם לא, אז דל קיור רגיל. יש לי כרטיס מסך ב- agp 8X 9600XT, ואני רוצה לנצלו, כך שאני מעוניין בלוח שיתמוך גם ב - agp וגם ב pci e בנוסף שהלוח יתמוך גם ב ide וגם ב- sata או sata 2 (השאלה היא אם הלוחות המשולבים הם לוחות טובים ולא גורמים לבעיות) תודה רבה ושבת שלום לכולם.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  11. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטים. * גודל המסך? לא יודע, שמעתי שה13.3 אינץ' נחמד אבל לצפיית סרטים אולי כדאי 15.4?, אני פתוח להצעות בכל הגדלים * משקל רצוי? בעיקר לשימוש ביתי ולעיתים רחוקות לנסיעות לצימר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? נחמד אם יהיה לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * כונן CD/DVD? צורב? צורב די וי די * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * צריך WIFI אני לא יודע אם זה ברירת מח…

12. Started by Seolhee Joo,

היי! אני סולהי, ואני רוצה לקנות מחשב חדש, שמצד אחד יתאים לעבודה שלי (הפקה מוזיקלית), ומצד שני יתאים לגיימינג. כל ידע שיש לי לגבי מחשבים הוא מקרי בהחלט, ובגלל זה אשמח לעזרה מכם לעשות קנייה חכמה! השאלה שלי זה- עד כמה שונה מחשב שמיועד לגיימינג ממחשב שמיועד לעריכת מוזיקה? ואם יש לי כרטיס קול ורמקולים איכותיים, זה יפתור את ההבדל? וגם, ראיתי את התבנית הזאת בפוסט של אחת הגולשות פה, חשבתי לענות על זה בשביל שתוכלו לדעת יותר מדוייק מה אני מחפשת: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000 בתשלום אחד, או יותר אם אפשר לחלק את התשלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ג…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by ollyco,

אני צריך מפרט למחשב בסיסי + מסך רק לאינטרנט ומיילים ושיחזיק מעמד, אני לא נותן תקציב כי אין לי, זה אמור להיות המינימום ההכרחי. ועוד מחשב לעבודה עם VS 2010 או יותר חדש אם יש, התקציב פה הוא כ3500 למחשב ללא מסך, בעקרון אם המחירים ירדו בחודשיים שלושה הקרובים אולי אוכל לחכות עם זה. תודה מראש לעוזרים! נ.ב. יש צפי לירידת המחירים של הHD? לפחות השערה?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  14. Started by Saharh,

מה קורה אנשים? יש לי הזדמנות להביא לפטופ מקנדה - אז אמרתי נעזר בידע של חכמים ממני על מנת לגבש החלטה חכמה : ) חשבתי ללכת על נייד גיימינג - עקב המפרט החזק שיכול להבטיח לפטופ שישרוד הרבה יותר זמן. תחילה חשבתי ללכת על נייח - אבל בגלל שאני משנה את הסטטוס שלי לסטודנט אוטוטו - לא בטוח אם יהיה מקום בחדר לעמדה לנייח. דרישות : מסך - מינימום 15.6 - שוקל ללכת אפילו לכיוון ה17 אינצ' SSD - נראה לי שחובה או לפחות שתהיה אופציה להוסיף גודל אחסון - מינימום 1TB יצרן - עדיף יצרן שהאחריות תהיה תקפה גם בארץ (so called אחריות) מעבד - אינטל, הAMD הנוכחי שיש לי בנייח חם כמו השמש. כרטיס מסך - Nvidia מבחינת משחקים - לא גיימ…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  15. היי, אני מתחילה ללמוד השנה ואני מחפשת המלצה למחשב טוב ואמין המליצו לי על חברת ASUS אבל הבנתי שגם DELL טובים אז אשמח להמלצות . הדברים שחשובים לי במחשב: 1. מחיר: מקסימום 4000 עדיף בסביבות 3000 2. שלא יהיה כבד (עד 2 קילו) 3. מסך : בי13-14 אינץ 4. מקלדת נוחה 5. הבנתי שחשוב שהזיכרון יהיה 500 GB לפחות 6. מעבד i3 או i5 7. אחריות+ שירות תיקונים זמין וטוב של 3 שנים לפחות. 8. מהיר יחסית תודהההההה מראש!!! זוהר

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  16. Started by LIOR1994,

אשמח לקבל המלצה למפרט מחשב ביתי השימושים העיקריים שלי זה הורדות, סרטים ומעט מאוד משחקי ספורט חשוב ש-HD יהיה בנפח גדול אם יש מפרט מאייבוריי אשמח מאוד

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by yoko,

בוקר טוב אני חדש פה בפורום ואני אשמח לעזרהיש לי לפטופ לינובו מותקן עליו וינוס 7 ויש לי בעיה עם הקורא כרטיס זכרון SD המובנה הדרבר לא מותקן עשיתי חיפוש להתקנת דריבר דרך הוינדוס והוא לא מוצא לי ואין לי מושג איזה דרביר אני צריך להתקין ידני אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  18. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט מאוד (לכן אני רוצה ספק שקט, וקירורים שקטים) כמו כן שיעבוד טוב, כלומר שיהיה מהיר, שיאפשר עבודה עם כמה תוכנות בו זמנית וכו' המטרה היא המחשב האידאלי עבור עבודה משרדית אבל אפשר לוותר על כל השאר (לא זקוק לגרפיקה גבוהה, יכולות עיבוד מטורפות וכו') אני רוצה מארז סולידי עם יציאות USB ויציאות אוזניה ומיקרופון מקדימה וכרטיס רשת אלחוטי טוב

• 11 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by TCDSV,

אני לא זקוק לביצועים מיוחדים. בעיקר מענין אותי הלוח אם. אשמח לכל חוות דעת. תודה מיועד לעבודה משרדית. כאשר שני אנשים יעבדו עליו במקביל (עם מסכים נפרדים כמובן) זאת על מנת להימנע מיצירת רשת קטנה לשני משתמשים בלבד. (משתמש בתוכנת BETWEEN) ----------------------------------------------------------------- מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB SATA II כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA 3100 כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata ציוד ר…

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by mariost,

היי אשמח לקבל מפרט למחשב, השימוש העיקרי יהיה משחקים (fifa, PES5 וכאלה), גלישה ו"קצת" עריכת סרטים. קיבלתי את ההצעה הבאה: מארז: מאושר איסא' ל-775 + 24 PIN לוח אם : Intel isleton 946 gzissl מעבד : Conroe Core2Duo E-4300 1.8 GHz זיכרון : (DDR2 667MHz (1G דיסק : WD SATA 80GB 7200 כרטס מסך : GF-7100/X550 128MB השאר הכל סטנדרטי... מחיר 3100 ש"ח מה דעתכם? תטודה

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  21. מעבד:Core i7 920, s1366, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור: Scythe Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler לוח אם: GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E זכרונות: DDR III 1600Mhz 3x2GB G.Skill PI Edition Triple Channel דיסק קשיח: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ כרטיס מסך: Sapphire HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מארז: Twelve Hundred Gamer Black ספק כוח: SeaSonic 620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 מחיר:6470 איך המפרט? האם יש משהו לשנות/לשפר? האם המחשב טוב לOC? האם אפשר לבנות מחשב יותר טוב,ביצועים יותר טובים,יותר טוב לOC בתקציב של עד 6500 שקל? האם כדאי לרדת בכמה דברים ולעלות לHD5870? מה אתם מציעים לי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  22. שלום אני מבקש מפרט מחשב בסביבות 5000 שח. למפרט צריך להיות שימושים למשחקים,שיריץ אותם על בינוני גבוה. מסך דק 19 אינטש איכותי עד כמה שנכנס לתקציב. לוח אם אסוס. כרטיס מסך עדיפות לאינבידיה,וגם מעבד אינטל.אבל אפשר להתפשר על איי אם די. אבל אלו העדיפיות.אודה לעוזרים תודה!!!( חשוב גם שבלוח אם תהיה יציאה לפי סי אי אקספרס 2. תודה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by gmike,

אני רוצה לחבר מחשב לטלויזית LCD בסלון, ולהשתמש בו כנגן מדיה... מה המפרט שאני צריך בשביל זה? אני לא רוצה מחשב חזק, אלא זול... כל מה שאני צריך שינגן סרטים באיכות הכי טובה שאפשר, ויאפשר גלישה באינטרנט... אני מעוניין שיהיה לו שלט רחוק, אבל זה לא חובה, אפשר להסתדר גם עם מקלדת ועכבר אלחוטיים...

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  24. מחשב ראשון Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU Gigabyte GA-945P-S3-RH Intel 945P Motherboard Twinmos 1024 MB DDR-II DDR 800 TWISTER Memory Leadtek PX8800GTS TDH PCI-e 640MB Retail Video Card Hauppauge WinTV-PVR150 MCE PCI TV PVR & Tuner Oem Card WD250GB WD2500KS 16MB S-ATAII HDD Antec Sonata II Piano 450W SmartPower 2.0 Case מחשב שני Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU Abit AB9 LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN Motherboard Twinmos 1024 MB DDR-II DDR 800 TWISTER Memory Leadtek PX8800GTS TDH PCI-e 320MB Retail Video Card Hauppauge WinTV-PVR150 MCE PCI TV PVR & Tuner Oem Card WD250GB WD2500KS 16MB S-ATAII HDD Antec Nine Hundred P/S not include Silver Tower C…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  25. Started by Matka,

היי חברה. פעם הבנתי הרבה בחלקים וכו', ואז התגייסתי ועכשיו אני מחפש לקנות לאח שלי הקטן מחשב לצורכי משחקים בעיקר. התקציב עומד על 6-6.5K רק בגלל שזה לדעתי הסכום הכי משתלם לPrice - Performance אז אם יש לכם הסתייגויות מזה אני ישמח לשמוע, זה לא סכום שקבוע וסופי ולכן גם אפשר לחרוג ממנו טיפה אם צריך. עכשיו בקשר למחשב: אין צורך בשום ציוד היקפי (כולל מסך) רק המחשב עצמו. עיצוב יהיה נחמד אבל ממש לא חובה, מעדיף Intel + Nvidia למעבד וכרטיס מסך, וכרטיס קול טוב רק אם זה במסגרת התקציב כאקסטרה (הוא לא באמת ישמע פה מוזיקה או משהו אבל זה נחמד במשחקים מסוימים, בכל מקרה יש לי Audigy Sound Blaster 2 ZS להעביר לו במידה ולא נקנה כרטיס חדש. אה, המחשב הוא לצורכי משחקים כבדים, כמה כבדים שאתם יכולים …

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.