עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, לפני כחצי שנה קניתי את המחשב הבא: מעבד:Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz לוח אם:Intel Cold Lake DH67CL hH67 זיכרונות:G.Skill Ripjaws DDR3 8GB 1600 CL9 כרטיס מסך (מלפני שנתיים) GeFORCE 9600GT 512MB DDR3 ספק כח:Seasonic M12II 620W הארדיסק:2Samsung Sata2 F3 1TB - X2 מארז:Antec P183 אני מעוניין לשדרג אותו למחשב שיתמוך גם בAVID MC5 וגם בPREMIERE CS5, כמו כן גם בתוכנות After Effects וMaya. חשבתי להחליף את הלוח ללוח הבא: GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 Intel Z68 אני מוסיף כונן SSD OCZ Vertex3 120GB ככונן מערכת. ההתלבטות הגדולה שלי היא לגבי כרטיס מסך, באמת שאחרי אין ספור דיונים שקראתי אין לי מושג באיזה כרטיס מומלץ להשתמש בשימוש ב…

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by zilbermm,

שלום, אני מחפש מחשב שישמש אך ורק לתוכנות אופיס ואינטרנט. ראיתי את המחשב הזה - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1293&CatCode= האם הוא יתאים? האם המעבד הוא דגם מקביל למה שהיה בזמנו סלרון? אם כדאי לעשות שינויים בעלות מינורית אשמח גם לדעת. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  3. שלום לכם! שמי אייל, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3500 ש"ח בערך (אפשר לחרוג, אבל לא להתפרע). אם אתם חושבים שמחשב ב-3000 ש"ח יספיק לציפיות שלי, אז יותר טוב מטרות המחשב הם לעבודה משרדית (לא כבדה), אבל שיהיה אפשר לצפות בו בסרטים, ויוכל להציג את ממשק Aero של ווינדוס ויסטה. חשוב שיהיה בו כונן DVD, וזיכרון 2GB מובנה (או 2*1024MB), אני לא מעוניין להתעסק עם הרכבת זיכרון וכוננים. אין לי דרישות ספציפיות לגודל המסך, יציאות מיוחדות, או גודל כונן קשיח. אין העדפה לחברה כלשהי. הוא לא חייב להגיע עם מערכת הפעלה. מומלץ שלא יהיה כבד מאוד, ושהסוללה שלו לא תיהיה חלשה. ואם אפשר (אבל לא חייבים), שיהיה בו בלוטות' ואחריות למספר שנים. תודה! אייל.

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD,גיימינג אקראי אך על משחקים חדשים ברזולוציה מתקדמת ,כמו כן הנני חולה מוזיקה והמחשב משמש אותי לשמיעת מוזיקה על מערכת שמע ביתית מתקדמת ,הייתי רוצה לדעת אם עדיף לשים כרטיס קול ייעודי,או שמה שיש על הלוח אם\כרטיס מסך מספיק. - 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?מתוכנן OC בינוני עד כבד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת …

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  5. אחים ואחיות שלי(אם יש) אני צריך עזרה...אני צריך שתבנו לי מחשב חזק ויציב שיהיה טוב למשחקים לגלישה שלא יהיו איתו יותר מידי בעיות. תקציב עד 3500 ש''ח רצוי מעבד של amd ושיהיה כולל מסך מקלדת רמקולים וכ'ו כאילו שיהיה כולל הכל! תודה מראש

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  6. אחותי צריכה מחשב נייד הכי זול שיש לאוניברסיטה...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by shon1234,

האם אתם חושבים שהמפרט הזה טוב לגיימינג ? והאם מישהו יכל להציע מפרט חלופי שכולל I7 דור 10 ולהוריד קצת בדברים שלא חייבים תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  8. Started by sapir386,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-1920x1200 T240 (FULL HD( -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  9. Started by ShaySolomon,

שלום, אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לרשת החוטית שהעברתי בבית. שבאתי לחבר את המחשב שמתי לב שאין לו אין החיבור הרגיל לכבל רשת כמו לשאר המחשבים שלי. יש לי מחשב : [h=1]Acer Aspire V5-571[/h]אני מאמין שיש לו כנראה חיבור "חדיש" יותר שמצריך איזה מתאם, אשמח לעזרה בנושא. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מחשב זד טיטניום intel pentium*4 511 2.8Ghz L2 1M 800FSB לוח אם מקורי של אינטל פנטיום טכנולוגיית 64BIT זיכרון DDR 400 MHZ דיסק קשיח: W.D/SAMSUNG/MAXTOR 80GB 7200RPM 8MB צורב 52*32*58+תוכנת צריבה NERO מסך "8MS LCD17 אחריות ל3 שנים כרטיס מסך ATI RADEON PCI-EXPRESS X-200 128MB מקלדת מולטימדיה+עכבר גלילה אופטי רמקולים 430W מצלמת אינטרנט+מיקרופון כרטיס קול תלת מימדי עם 6 ערוצים כרטיס רשת 10/100 לאינטרנט מהיר המחיר שהציכו לי לכל זה הוא 3300ש"ח האם כדאי לקנות את המחשב או לא? בתודה עומר

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by el101,

אני רוצה לקנות את הכונן הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~Deskstar500S~7~0.htm זהירות ע-ג-ל-ה לפניך Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz 1GB RAM Windows XP SP2 האם הכונן מתאים? (לא בטוח אם יש לי Sata או Sata II) והאם כדאי לקנות מ KSP / IQPC / SKYPC?

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by Esg,

שלום, אני סטודנט לתואר שני במדעי המחשב, מחפש מחשב שישמש אותי בעיקר ללימודים: - את ההרצה הראשונית של הקוד אני ארצה לעשות על המחשב שלי. - הרצות מורכבות יותר אני אעביר בהמשך למחשבים חזקים יותר ואריץ עליהם (מחשבים שיש לי גישה אליהם מטעם האוניברסיטה) - דיבוג אשמח לעשות במחשב שלי. חלק גדול מההרצות דורשות GPU, ולכן אשמח למחשב תומך, גם אם פשוט יחסית (לצורך דיבוג בלבד) אשמח שהמחשב יישאר איתי גם אחרי הלימודים, אבל למטרות די דומות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב די גמיש.. נניח תקציב מירבי - 4,000₪, אבל מתאפשרת חריגה במידה וזה שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפ…

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  13. Started by Tomerm,

אין צורך להגיב רק לצפות רוצה להודות לכולם מאוד. לא פעם ולא פעמיים קראתי והתיעצתי בפורום לגבי מפרטי מחשב ובכלל. אתם עושים עבודת קודש, המידע שאתם מוסרים הוא מעולה ! וללא ניסיונות שיחוד או "מכירה". הפורום מאוד מיקצועי ועם זאת מאוד "ידידותי למשתמש". שוב תודות. תומר.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  14. שלום לכולם. בן דודי לומד ניהול רשתות, והוא מחפש נייד מומלץ. אני מאמין שהוא קצת ישתמש במכונות וירטואליות, אך לא יודע כמה כמה. מחפש בשבילו מפרט לנייד מומלץ עד 4000 עם עדיפות ללנובו. חוץ מזה אין לו שימושים נוספים מיוחדים. אשמח לקבל מפרט מומלץ. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  15. Started by XDude,

תודה רבה על העזרה פה... אז אני מתקין את הווינדוס זה בא עם ויסטה יש משהו שאני צריך לדעת?? זה מחשב נייד ראשון..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Spiderpaz,

שלום חברים, פתחתי דיון לא ממזמן אך לצערי לא היה ביכולתי לקנות\ לממש את המפרט בגלל סיבות שונות. לצורך העניין יש לי מסך 4K 144HZ. אני לא סגור לפגבי המפרט- דברים כמו מארז ופוטנציאל\השפעת OC על כרטיסי מסך והמעבד ברזולוציה שלי(כמו כן האם שווב לקחת קירור מים?) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 9000, אם אפשר לחסוך אז לחסוך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק את הרמקולים של EDIFIER שכבר בחרתי 4. האם יש רכיב בסיסי …

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  17. Started by 26,

יש לי מחשב נייד acer aspire 5520g שהגיע עם vista ואני שניתי ל xp sp2, ואיני יכול לאפשר את מצב שינה, ההודעה שאני מקבל בעת ניסוי הפעלת מצב שינה במאפייני אפשריות צריכת חשמל הנו 'התקן המצורף למערכת אינו פועל מה עלי לעשות כדי לאפשר מצב שינה תודה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  18. או קיי אני מעוניין לקנות מחשב שכל המטרות שלו מסתכמות בגלישה באנטרנט הכנת מסמכים בוורד ומשחקים קלים כמו הסימס הראשון לא יותר מזה. מצידי שהמארז יהיה מכוער העיקר שיהיה טוב ויהיה בו זרימת אוויר בסדר ושהספק לא יהיה ג'נרי חשוב מאוד ולפחות 512 זכרון פנימי כי שוב המחשב הוא בעיקר לעבודות ואני לא מעוניין שהוא יתקע כל שניה. אז ככה מה אני צריך במפרט?: מעבד לוח אם (כל מה שיש בו בנוסף כרטיס קול כרטיס רשת ועוד) זכרון פנימי כרטיס מסך מארז ספק כוח זאת אומרת שיש לי ציוד הקפי כמו מסך, מקלדת, עכבר, צורב ורמקולים שלא צריכים להיות כלולים. אני אודה מאוד למי שיוכל להרכיב לי מפרט כמו זה מחנות KSP ולנסות לא לעבור את ה1000 ש"ח רק חריגות קלות ביותר של 100 200 ש"ח לא יותר ורק אם זה הכרחי. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  19. Started by רימון ארד,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד התקציב שלי הוא 3000-4000 שקלים היעוד של המחשב הוא ללימודים וגיימינג קל עד בינוני. אני יכול לקנות מאמזון אבל רק אם יש למחשב אחריות בינלאומית שתתפוס גם בארץ בינתיים חשבתי על המחשב הזה https://www.amazon.com/-/he/dp/B0865THZCL אשמח לעוד המלצות על מחשבים ואם למישהו יש את המחשב הנ"ל אשמח לחוות דעת תודה מראש!!!

20. שלום לכולם, רציתי לדעת מה חוות דעתכם על המפרטים שאני מציג לכם. המחשב נועד בעיקר לעבודות משרד אך גם למשחק THE SIMS 2. מפרט 1: מעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box לוח אם FoxConn K8T890M2AA-KRS2H כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon X1550 256MB PCIe מארז כולל ספק FoxConn TLA-397 צורב LG GSA-H44N X18 DVD עלות 1500 ש"ח מפרט 2: מעבד Intel Pentium Dual-Core E2140 Box לוח אם GIGABYTE GA-P31-S3L כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB זיכרון Corsair DDR2 1024MB (512MBx2) 667MHz CL5 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce PX7300GS 128MB PCIe צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז כולל ספק JSP-TECH K-110A 400W לכל מי…

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  21. Started by tenshi,

האם מישהו התנסה בקנייה בחנות הזאת וממליץ/ לא ממליץ? תודה רבה

22. שלום : אז ככה יש לי חבר טוב שרוצה לקנות מחשב חדש אבל בלי מסך ... עכשיו יש בעיה , קודם כל הוא רוצה אך ורק אינטל ואין דרך לשכנע אותו אחרת .. דבר שני הוא רוצה כרטיס מסך ולוח אם תומכים ב PCX (PCI EXSPRES( .. כלומר כרטיס המסך בעל PCX ולוח אם בעל תמיכה ב PCX מן הסתם .. התקציב שיש לו זה 4000 שקלים .. מה אתם מצעים לו לקנות בתקציב הזה ?? אהה ואת המחשב הוא רוצה רק לצורכי משחקים !! כלומר הוא רוצה גם כרטיס מסך טוב וגם מעבד 3 GHZ .. אני אישית לא יודע מה להגיד לו , לדעתי אין מחשב כזה ב 4000 שקל אבל הוא מתעקש .. בבקשה תנו לי מפרטים מומלצים במסגרת התקציב תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מחר אני אמור לקבל את המחשב החדש לפי מפרט מסוים כיצד אני בודק את החומרה ולמה לסים לב שלא עבדו עלי תודה למשיבים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. הי, מחפש לקנות מחשב נייח שישמש לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח עדיף שלא לחרוג, במידת הצורך אפשר עוד 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך ,רמקולים מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. יש צורך בהרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  25. *** מעדיף המלצות מאנשים שהתנסו אישית במחשב שהם ממליצים. *** 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח. אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת ספרים תוכנות אופיס עריכה גרפית קלה (לא פוטושופ) אשמח אם יוכל להריץ Civilization 5. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי מאד שיהיה שקט לאורך זמן. 6. ה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.