ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש תרשים\תמונה של פירוק לפטופ T43 של IBM אינני מנוסה בכך, ויש לי מחשב "לניסיונותן"
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
היי חברים, בקרוב אני חוזר מארה"ב ואני מתלבט איזה מחשב נייד לקנות. מחשב 15.5" כמו כן השימוש של המחשב יהיה בעיקר בשביל משחקים, מולטיטאסקינג ותוכנות עריכה כגון פוטושופ וכדומה... ההתלבטות שלי היא בין סוני ואיו סדרה C החדשה לסמסונג. סוני : VPCCB17FX/B Intel® Core™ i5-2410M : 2.3GHz1 with Turbo Boost Technology11 up to 2.90GHz1 15.5" Full HD display, 8GB RAM, 640GB HDD (5400rpm) Blu-ray player AMD Radeon™ HD 6630 1GB יש לו אור במקלדת, 4 יציאות USB שאחת מהן היא USB 3.0 ואפשרי בצבע לבן סמסונג: RC512-S02 Intel® Core™ i7 Processor 2630QM 2.0GHz (with Turbo Boost up to 2.9GHz) 6GB DDR3 System Memory 750GB hard drive (5400 rpm) NVIDIA GeForce GT525M Graphics Blu-ray player אין…
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום ,רציתי לשאול בבקשה מה זה ssd? ומה זה ddr? מה יותר טוב? ומה הכוונה שיש למחשב נפח זיכרון של 4gb? אודה לתשובה
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, האם קיים בארץ אולם תצוגה למחשבים ניידים של סמסונג? מאוד הייתי רוצה להתרשם פיזית ממספר דגמים (מעבר למה שיש בבאג) לא הצלחתי למצוא באינטרנט שום תיעוד או עדות לכך שקיים כזה למעט איזה כתובת ישנה באיזור תעשיה הרצליה. האם מישהו מכיר כזה דבר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני צריכה לרכוש מחשב חדש שאוכל לעבוד בו על תוכנת תלת מימד (ספציפי ריינו Rhino) זה מה שכתוב לפני שמורידים את התוכנה, מישהו יכול להמליץ לי על מחשב שיוכל להכיל את זה? חשוב לציין שיש לי 0 ידע והבנה במחשבים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה לגביי קניית מחשב שולחני הצרכים שלי הם בעיקר הפעלת מכונות וירטואליות שצורכות זכרון רב אני יפעיל רשת וירטואלית של כ-4 מכונות בו זמנית המעבד הוא 4 ליבות Intel® Core i5 2300 2.8GHz עם מינימום 4 גיגה זכרון בעתיד יורחב ל-8 ההתלבטות היא בין לוחות אם לוח Asus דגם P8H61-M LE B3 צ'יפסט H61 או לוח Intel דגם DH61WW צ'יפסט H61 ללוח לוח Gigabyte דגם H67M-D2-B3 צ'יפסט H67 לציין אני לעולם לא מריץ משחקים במחשב והכרטיס מסך שלי יכול להיות מובנה השאלה מה עדיף להפעלת המכונות הוירטואליות מבין הלוחות והציפסט שציינתי ??? תודה על ההענות
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪588 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪363 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3500 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪248 ספק כוח: Silverstone Strider 600W Active PFC Single Rail 12V 42A כמות: 1 - מחיר: ₪357 זיכרון: Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 2 - מחיר: ₪93 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪259 כרטיס מסך: Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked - בקניי…
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני צריכה מחשב נייד שישמש אותי בעיקר ללימודים (כולל שימוש בתוכנות סטטיסטיקה כמו SPSS) וצפייה בסרטים. התקציב הוא בסביבות 3300 ש"ח. ניסיתי לחפש ברחבי האינטרנט משהו שיתאים לדרישות שלי ויצאתי ממש מבולבלת... ככה שכל המלצה תתקבל בברכה! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס, SPSS), צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט, גודל 13.3"-14" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי?כמה שיותר קל יותר טוב! לדעתי עד ~2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? מעדיפה בלי! …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, ברצוני לרכוש מחשב חדש לצרכים די בסיסיים של וורד ומיילים אך חשוב לי גם שיהיה חזק ולא ייתקע. לאחר בירורים החלטתי לרכוש כנראה את המחשב הזה, מאייבורי באילת - מחשב נייד "14 HP Notebook 14-CF1001NJ 6PC62EA i5-8265U בצבע לבן, כונן 256GB SSD, זכרון 8GB ומ.גרפי AMD 530. רציתי לדעת מה דעתכם לגבי החברה (HPׂ), מפרט המחשב והשירות של אייבורי. פרטים נוספים לגבי המפרט הטכני מצויים בקישור הבא - https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=30114&cantAdd=-1&label=tooMuchOfCat תודה מראש על העזרה !
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח, ללא חרגיה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גרפיקה והדמיות - שימוש בתוכנות 3Dmax , V-ray, מנוע רנדור קורונה. בנוסף המחשב ישמש נער בתיכון ללימודי מדעי המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשובה. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם …
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום חברים , אני מעוניין לקבל הצעה למחשב גיימינג לא צריך מערכת הפעלה , יש לי כיום מסך 32״ 144 HZ אז אני צריך שזה כמובן יתאים לו , אם צריך לחרוג קצת זה בסדר. תודה
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
תקציב: עד 5500 שח. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) ג רפיקה ומעט תלת מימד [תוכנות ADOBE, ותלת מימד 3D MAX רנדורים קלים] חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ולא יתקע בפתיחת תוכנות , שיאפשר עבודה עם 2 תוכנות גרפיות במקביל לפחות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט, 16-17 אינץ * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רזולוציה גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב לגיימינג בעיקר ואני מוכן להשקיע עד כ - 14K שישמש אותי לטווח ארוך. אין צורך ב- OC, אני מעוניין בקירור נוזלי ובניתי את המפרט הזה - אשמח לביקרת והערות. מתכנן לרכוש באופן מיידי תודה מראש מפרט זה הורכב ב - [url]www.wellcom.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבדים:[/b] [url=https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103540]AMD Ryzen 5 5600X AM4 Box[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 1460 [b]קירור למעבדים:[/b] [url=https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=102127]NZXT Kraken Water Cooler X73[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 742 [b]לוחות אם…
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות מחשב לעבודת מעבדה בניתוח נתונים סביבתיים. בעיקר מטלב אבל גם GIS, R וכו'. התקציב סביב 5-6, גודל מסך מועדף 13-15. שאר הנתונים פחות חשובים. בסקירה זריזה, ראיתי את הלנובו Lenovo IdeaPad Y510p ואת האסוס N550JV. בהשוואה הזוhttp://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N550JV-CN201H-Notebook.98311.0.html אומרים שהאסוס מעט יותר יעיל בעיבוד מקבילי אבל שהלנובו לוקח די בגדול בגיימינג. בעיבוד נתונים מספריים - האם אתם חושבים שלאחד יהיה יתרון גדול על השני? אם רוצים להשתמש ב CUDA, הנתמך ע"י הכרטיסים בלנובו - צריך לכתוב אחרת את הקוד או שהמחשב מנתב את הכח הדרוש? האם יש המלצות נוספות במסגרת התקציב? אולי משהו של דל (ניסיון עבר מוצלח)? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בהמשך לבקשתי מהיום לבניית מפרט בתקציב 2.5K לא כולל ציוד ומסך לשימושים מגוונים לכל המשפחה(ללא משחקים) המלצתם לי ללכת על מפרט מבוסס AMD אשמח אם תוכלו להביע את דעתכם המלומדת (במיוחד לאחראים מקרב הפורום הנ"ל) אודה לכם על הINPUT וכל הערה בדבר הוספה שינוי מומלץ תתקבל בברכה מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤544 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤459 מסך: SAMSUNG LCD 20.1" 206BW 2ms DVI אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤1532 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤369 צו…
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
שלום, מישהו בבקשה יוכל להסביר לי את הקשר בין cardbus לבין pc card? האם זה אותו דבר, מה ההבדל ביניהם? תודה!
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס קול מובנה על הלוח אם אחד טוב ואם אין אז כרטיס קול בנפרד בנוסף כרטיס טלוויזיה אני מעוניין בכונן שהוא לפחות 320GB ואני מוסיף לזה עוד 250 שיש לי בבית שני צורבים עדיפות למארז שחור מתי אמור לצאת ה8800GTS החדש והאם יש טעם לחכות לו? אם אני ארצה בעתיד להפוך אותו למדיה סנטר גם אז מהם השינויים או התוספות הדרושים?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000, אפשר חריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן,אני צריך מקלדת ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן windows 8. האם ישנה ה…
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
הנה המפרט שחבר שלי הזמין לאחר הרבה התיעצות מעבד Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוח אם P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a זיכרון DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel דיסק קשיח Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 צורבים DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארז NZXT TEMPEST ספק כוח VX 450W Active PFC 12cm Fan סה"כ: 3770 איך ? הוא לא מתכנן OC או CF
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 שקלים סך הכל רק אם השדרוג באמת מצדיק את הכסף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו league of legends,tera,counter strike global offensive,call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להתייעץ אתכם לגבי רכישת מחשב נייח חדש . המחשב האחרון שקניתי לפני עשרות שנים עשה את שלו. התקציב שלי הוא משהו בסביבות ה3500 שקל. העניין הוא שלמרות שיש לי סמארטפון ואני אמור להיות בקיא בטכנולוגיות החדשות אני בור גמור בנושא . אני אפילו לא בטוח שהמסך שקניתי לפני עשרות שנים בכלל יכול להתחבר למחשב חדש. (כן, ברמה כזו חח) חשוב לי שיהיה בו את כל האופציות החשובות במקרה שאני ארצה להרחיב את השימוש בו עם איזה מסך חכם וכדומה (hdmi? שוב, בור בנושא) . בגדול- אני לא משתמש בתוכנות כבדות, המחשב עצמו אמור להיות לשימוש די רגיל.. גלישה באינטרנט וצפייה בוידאו . נראה לי שחשוב לי גם כרטיס מסך איכותי למקרה שארצה לצפות בסרטים דרך המחשב באיכות טובה או לשחק …
-
- 1 תגובה
- 378 צפיות
-
-
מה דעתכם על דגמים מחברת LG: 1.דגם R405 G.C2ABE משקל (כולל סוללה) 2.30 ק"ג סוג מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T7100 מהירות מעבד 1.80 GHz זיכרון מטמון 2 MB זיכרון (RAM) 1,024 MB דיסק קשיח 120 GB גודל מסך 14.10 אינטש סוג רזולוציה WXGA (מסך רחב) גודל מסך 14.10 אינטש סוג רזולוציה WXGA (מסך רחב) מסך מבריק יש רזולוציה טבעית 1280x800 סוג כרטיס המסך משותף דגם כרטיס מסך Intel graphic Media Accelerator X3100 תקן חיבור לכרטיס המסך PCI Express מספר צבעים מקסימלי 16.70 מיליון זיכרון כרטיס מסך 128 MB רמת מחיר ¤ 5,800 2.דגם R405-A.C2ABE משקל (כולל סוללה) 2.30 ק"ג סוג מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T7250 מהירות מעבד 2.80 GHz זיכרון מטמון 2 M…
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן (בן 3 כמעט) בזמן האחרון הוא נהיה נורא "עגלה".. הנה הפרטים העיקריים שלו: Intel Pentium 4 3.00 GHz זכרון 512mb DDR2 כ.מסך Nvidia GeForce FX 5200 לוח אם Asus X Series P4S800D-X היום הוא כבר מתחיל להתקע לי מכל תוכנה או משחק חדשים כמעט.. וגם אם ארצה להתקין ויסטה בעתיד, אז השאלה שלי היא מה כדאי לי לשדרג בשביל שהמחשב הזה יתחיל לסחוב קצת יותר? ובאיזה טווח מחירים מדובר?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
כרטיס מסך יש....GeForce 4 mx440 TVOut 128 bit כרטיס לכידת וידאו יש צורב יש מארז יש הכל יש חוץ מהדברים האלה: מעבד לוח אם זכרון פנימי (ראם) כונן דיוידי המחשב אמור לשמש כמחשב לקולנוע ביתי....התקציב הוא כ-800 ש"ח אפשר לחרוג עד 100 ש"ח יותר....וכמובן שאפשר לרדת במחיר.... הכל חייב להיות מחנות Ksp.co.il אשמח לקבל לכאן את המפרט....[=
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
גודל מסך- הכל בין 13 עד 15.6 מבנה- אולטרה\סליק בוק בדגש על דק וקל רזולוציה-FULL HD מעבד- I7 SSD- חובה כרטיס מסך אפשר גם מובנה. זיכרון- 16gb תקציב- 3 עד 6 אשמח להצעות!!!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-