ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
טוב אז די פירטתי מה שאני צריכה אין צורך בציוד היקפי בכלל, והמשחקים שאני צריכה שיעבדו בצורה טובה הם סטייל סימס... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב לפי המפרט הבא - 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עיבוד תמונות בסיסי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Matlab כבד Visual studio תדיר Lightroom מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mass effect Andromeda middle earth shadow of war …
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
כרגע יש לי עליו ג'יגה ואני מרגיש שלא מספיק לי... ווינדוס 7 ממה שהבנתי יש שם סלוט 1? ז"א שאני צריך לקנות 2 ג'יגה? איזה זיכרון לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד : Amd 945 OC @3.73 קירור למעבד : Yasa scythe לוח אם : GigaByte GA-MA78LMT-S2 זכרון : 4G 1333MHZ KINGSTON ספק : 620W Sea-Sonic דיסק קשיח : Samsung 1 GB HD103SJ GigaByte HD 6870 OC Version מארז : MID TOWER (בחיים לא מצאתי דגם מדוייק )
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
השאלה היא לא האם ניתן לתקן אלא האם כדאי לתקן, אמרו לי שהתיקון יקר במיוחד והמחיר של המחשב כולו 2500 ש"ח המחשב חדש ויפה וכואב הלב לראות אותו סובל...
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום, מתלבט בין מק בוק פרו הנ״ל https://www.bhphotovideo.com/c/product/1293726-REG/apple_mlh32ll_a_15_4_macbook_pro_with.html לבין האסוס הזה https://www.google.com/url?q=http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id%3D9202&source=gmail&ust=1513678247545000&usg=AFQjCNHrvtRIk8ySKt597Qz84pMfHXzI7w&sa=D השימוש של המחשב הוא ליום יום ישומי אופיס אינטרנט iTunes וגיימינג
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
Dell Inspiron 6400 IN-RC03-1701 CPU Intel Duo Processor T2450 2.0GHz Memory 2GB (2X1024MB) HD 120 GB 5400 rpm GPU Intel® 950GML upto 224MB shared system memory Optical Device DVD Multi Burner OS Free Dos יש בלוטופ ויש כרטיס רשת אלחוטי משקל 2.9 קצת לא מסודר המפרט פה אבל נאלתר .. מחשב נייד נראה לי אחד המחשבים היותר מומלצים היום מבחינת כסף לביצועים... כמעט אף מחשב ברמת מחירים הזאת לא מגיע עם 2GB זיכרון של RAM לדעתי אחד הדברים היותר חשובים במחשב נייד (במחשב רגיל גם כן אבל בנייד עוד יותר) זה הזיכרון RAM שלו במחשבים ניידים הכוננים קשיחים יותר איטיים מכוננים קשיחים של מחשבים רגילים גם ככה הם צוואר בקבוק ובניידים עוד יותר.. לכן במצב כזה צריך כמה שיותר …
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
התמיכה עדיין נמצאת רק בחלק קטן מהניידים. האם השיפור משמעותי לעומת התקן הקודם? האם יש שיפור בטווח הקליטה?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אני קונה נייד חדש - HP DV5T ורציתי לדעת אם זה הכרחי או שזה סתם בזבוז כסף . בנוסף רציתי לדעת אם מנעול של ניידים זה יעיל . תודה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשפר את המחשב שלי. הוא משמש אותי בעיקר למשחקים, בסגנון: FIFA 2019, Battlefield1, GTA V, Rainbow Six Siege. התקציב הוא עד 2000 שקל, כשהעדיפות היא לחסוך. המפרט הנוכחי שלי לשיפור, הוא: דיסק קשיח: HDD 1TB של TOSHIBA לוח אם: h81m p33 v1 של MSI מעבד: i5-4460 3.20GHz זיכרון: 8GB כרטיס גראפי: - GEFORCE GTX 650 - Intel HD Graphics 4600 אשמח לענות לכל שאלה נוספת. תודה מראש! J
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: CRYSIS 3 ,WITCHER 3 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD\HD, מארז 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד (יש מארז P100) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה או אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם…
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום וברכה, מחפשת מחשב נייד טוב לצורך לימודים וגלישה באינטרט ולישמוש ביתי עד סכום בין 2000- 3000. יש אפשרות להמליץ לי על מחשב טוב?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
מפרט של מחשב חלומות -שאתה הבאת אתה רציני ? P5Q PRO זה לוח החלומות שלך ?לוח טוב מאוד אבל לא מספיק בשביל חלומות .
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות השבוע מחשב לאח שלי בן 12, אני מניח שהוא ישתמש בו בעיקר למשחקים כמו פיפ"א GTA וכל השטויות האלה של הילדים אתם בטח מכירים, חוץ מזה כמובן שגם לגלישה נוחה באינטרנט. אני כבר כמעט שבועיים מחפש באינטרנט מחשבים מסוימים לילד בגילו אך אני לא מצליח להחליט ובגלל זה אני פונה אליכם. התקציב שלי הוא 3000 שקל. אני כמובן מעונייין במחשב עם מסך LCD נחמד. אני אשמח אם תעזרו לי, תודה,
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום, הקונפיגורציה שבהמשך היא למחשב ללא ציוד היקפי לשימושים ביתיים כלליים (משחקים בעלי דרישות חומרה ממוצעות, צפיה בסרטים, אופיס, וכיוב') חשוב לי שהמחשב יהיה שקט לכן בחרתי מארז שקט וקירור פסיבי למעבד. בחרתי לוח אם שיש עליו גם כרטיס מסך HD4200 וגם תמיכה ב firewire והכי חשוב eSATA לחיבור מהיר לדיסק גיבוי חיצוני. אני לא זקוק לכרטיס מסך חזק מפני שלא יהיה שימוש במחשב למשחקים בעלי דרישות חומרה גבוהות כרגע (ואם זה ישתנה בעתיד אז תמיד אפשר לרכוש כרטיס חזק). כמו-כן יש בקונפיגורציה שני דיסקים של 1TB כ"א לחיבור במערך RAID 1. מה דעתכם? איזה שיפורים אפשר לעשות בלי לחרוג מהתקציב הנ"ל? אהוד מעבד AMD Phenom II X4 810 Box ₪686 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1295 לוח אם …
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפשת לבנות מחשב עד איזור 4,500 ש"ח בערך אני רוצה שהמחשב ישמש אותי בעיקר למשחקי FPS וגם למשחקי Solo Singleplayer (Story). כרטיס מסך לא חייב להיות 2060 אך אם יש אחד שהוא זול יחסית אז סבבה. לא חייב להיות i7 (או intel). אני אשמח שתכווינו אותי גם לאיזה חנויות ללכת, אני מעדיפה KSP מעל הכל. בדיעבד אני ארצה שגם המחשב יחזיק לי לתקופת לימודים במדמ"ח. (קודים וכ'ו). תודה ! המשחקים העיקריים הם: *Genshin Impact *League of Legends *Tombrider/Horizon Zero Dawn/משחקי Storymode שיבואו בעתיד... *Portal *Borderlands 3 *Maplestory
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אפתח בדרך קצת פחות סטנדרטית. כרגע אני משתמש ב- Lenovo X1 Carbon והוא די טוב לצרכים שלי. לצערי אני צריך להחזיר אותו, ולכן אני מחפש מחשב דומה. מה אהבתי ב- Lenovo? * גודל מסך - 14" * משקל- קל * מהיר - בזכות 8 GB של זיכרון, דיסק SSD של 256 GB ומעבד i5-3427U מה לא אהבתי? * אין חיבור לרשת קווית, צריך לסחוב מתאם * אין יציאת VGA, צריך לסחוב מתאם * יש רק 2 יציאות USB לכן אני אשמח אם יש משהו דומה שאולי עונה גם על חלק מהחסרונות (ברור לי שלא הכל, וברור שהוא גם לא יהיה קל כמו ה- X1 Carbon). ועכשיו לרשימה: מטרות המחשב: עבודות משרדיות, תכנות ב- C++ וב- Java, צפיה בסרטים. * גודל המסך: 14", מאט. * רזולוציית המסך? כרגע אני עם 1600x900 ומסתדר מעולה. אפשר קצת פחות, אבל לא יו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לגיימינג קל-בינוני. המחשב ישמש רוב הזמן כמחשב נייח עם מסך קבוע, ומדי פעם לגלישה וכתיבת מסמכים מהספה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, אפשר לחרוג עד 4500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג קל-בינוני, הזרמת מדיה, גלישה, עבודה על מסמכים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב. 6. האם ישנה הג…
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני יודע שAMD 64 הם המעבדים הכי טובים היום למשחקים וזה אבל שמעתי שהסנטרינו לקח את FX55 עם OC אז האם כדאי לחכות לצ'יפסט של הסנטרינו או לקנות AMD64?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
צריך לתקן את ההטענה.
-
- 1 תגובה
- 240 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, עברתי פה הרבה שרשורים, ולא מצאתי משהו שהתאים לי בדיוק. אני מחפש המלצה למפרט עבור מחשב מדיה סלוני, בתקציב של עד 2300 / 2500 שקל. המפרט צריך להתבסס על מערכת קטנה פיזית ככל האפשר, ללא כונן אופטי, עם זכרון ראם של 4 גיגה, כונן SSD למערכת הפעלה ואפליקציות, כונן HDD בנפח של 2 או 3 טרה, ללא שלט, מומלץ שיהיה ניתן לכבות ולהדליק את המחשב באמצעות שלט שירכש בנפרד. חשוב לי גם שיהיה שקט מאוד, כיוון שהולך לחיות בסלון שמאוד קרוב לחדר שינה של ההורים שלי. נדרשת יכולת צפייה בסרטים ב 1080p ואפוציונאלי בלו-רי. אין צורך במערכת הפעלה, יותקן עליו openelec עם xbmc. ראיתי את המפרט המומלץ, מחפש חלופה נוספת. אשמח לעזרה בנושא. נ.ב. נא לא להציע לי מחשבי intel nuc, המחיר שלהם לא מצדיק את ר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב ואני מפרסם כאן בשבילו. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. football manager 2015 וגם Combat arms EA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיהיה נורמלי לפחות 3. האם יש צורך בצ…
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
התלבטות בין הדגמים הללו: HP Pavilion DV5-1179ej ו LG R510 -P18 בדגם של ה 14". המפרט יותר חלש במחשב של LG אך יש בו אפשרות לקחת את המחשב עם מסך יותר קטן שזה יתרון? הכרטיס מסך יותר חלש 9300 לעומד 9600 ב HP, האם ההבדל הזה משמעותי מבחינת חיי סוללה וביצועים? אני נוטה ללכת על המחשב שבו חיי הסוללה יהיו גדולים אך אם ההבדל זניח בין 2 הדגמים אני אקח את ה HP. מבחינת משקחים, 9300 יכול להריץ משחקים חדשים כמו GTA (גם אם לא על ההגדרות הכי גבוהות) בצורה חלקה? תודה רבה לכולם, איתי
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אני עוזר לחבר שלי לקנות מחשב חדש.... התקציב שלו זה בסביבות ה-4000 שקל אבל באמת כל שקל פה קריטי אז בלי לחרוג יותר מדי ההתלבטות העיקרית שלי זה אם בסכום הזה ללכת על AMD אם אינטל. אני לא ממש רואה סיבה ללכת על אינטל אבל רציתי לראות ת'דיעה שלכם. היתרון היחיד שאני רואה למערכת עם פנטיום 4 (775) היא שהכרטיס מסך, שכנראה יהיה 6600GT, עולה מאה שקל פחות בגרסאת PCI-E לעומת AGP. ונגיד שהולכים על AMD - סוקט 754 או 939? הסיבה של "שדרוג עתידי" במקרה של 939 לא ממש נכנס פה כי המחשב ישאר כמו שהוא לפחות כמה שנים. 754 יוצא זול בסביבות ה-300 שקל למעבד 3000+לוח אם אני חשבתי על: מעבד: Athlon 64 3000+ (754) - 810 לוח אם: Abit KV8 Pro - 480 זכרון: 256x2 A-DATA - 400 כרטיס מסך: XFX 6600GT 12…
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
גוגל משיקה גירסה מעודכנת לכרומבוק ה-Pixel היוקרתי שלה. האם הפעם הצרכנים ישתכנעו להעדיף אותו על פני האולטרבוקים מבוססי החלונות? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%97%d7%96%d7%a7-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%90%d7%91/
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-