עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3600 לא יודע אם מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים כגון GTA AC CSS וכו 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? א 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של…

2. Started by Internal,

היי אנשים, הצורב שלי התחיל לקרטע ואני חשבתי להחליפו, הבעיה שזה צורב פנימי כאילו המכסה של הצורב אינו יוצא אלא בעזרת EJECT הנמצא על המקלדת והדיסק יוצא לבד ואני לא מוצא איפה מוכרים סוג כזה של צורבים, והאם כל מותג מתאים לי? המחשב STUDIO 1535

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, אשמח לעזרתכם בבניית מפרט למחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט אבל גם קצת לפיתוח (כולל הרמת VM-ים) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה באינטרנט, קצת פיתוח, קצת הרמת VM-ים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך גם ב-HDD וגם ב-SSD, יש לי HDD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם…

4. Started by Trumtum,

שיהיה למשחקים כמו שכתוב בכותרת, ללא מסך, ללא ציוד ציוד היקפי (בלי רמקולים, מקלדת, עכבר וכו'). תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי, הרכבתי מפרט למחשב ביתי ואשמח לחוות דעתכם. אני כרגע לא משחק משחקים ככה שלא צריך כרטיס מסך בינתיים, אבל שתהיה אופציה להוסיף בעתיד. בנוסף יש לי כבר מעבד i5-3570k Box שהשגתי בזול ככה שלא צריך מעבד, הקירור שמגיע איתו מספיק טוב או שכדאי להחליף אותו? אין צורך בכונן קשיח גדול יותר, 250 יספיק לי , ואני לא מעוניין לחרוג יותר מדי מהתקציב. תודה! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל לוח אם: Gigabyte GA-Z77-DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪532 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪650 זיכרון: Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪278 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB 2.5" SSD 840 Se…

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  6. לפני כבערך חודש וחצי ביקשתי מפרט לגיימינג ומעט תכני מדיה בתקציב של 3500 שקל ניסיתי להזמין את המפרט אבל המלאי של כרטיסי המסך של ה- RX580 אזל גם בפלונטר וגם ב KSP השאלה אם יש כרטיס מסך אחר שהייתם ממליצים לי להזמין או שכדאי לבנות מפרט חדש מאפס. בשיחה קצרה עם נציג מפלונטר גיליתי שייקח זמן רב עד שיגיעו כרטיסים חדשים למלאי המחשב הקודם שלי כבר לא עובד לכן אשמח לתשובה מהירה אני מתכנן להזמין את המחשב כמה שיותר מהר. המפרט הקודם: "הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 BX80677I57400 - Intel - i5-7400 Kaby Lake Quad core CPU - 3 GHz - Max Turbo Frequency 3.5 GHz - S…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by AboveBeyond,

האם יש חברה שכן מייצרת תיקים יפים ולא מגושמים ללפטופים? פשוט לא מוצא ! קרומפלר ממש יקרים swiss ממש מגושמים למישהו יש המלצות ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, ניסיתי לבנות מפרט למחשב + מסך, אשר נועד עבור תלמיד ביה"ס לשימושים של אופיס, תכנות ב-Java ואנדרואיד וצפייה בסרטים. חשוב שהמחשב יהיה שקט (לאור מיקומו בחדר שינה) ומהיר בשימושים השוטפים. אשמח לעתכם על המפרט הבא: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067703014612 - Intel - i3-7100 Kaby Lake Dual core CPU - 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 3MB cache - 51W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 473/464 ₪ דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA TL100-25SAT3-240G - OCZ - 240GB - TL100 Series - SATA3 6GB/s - 7mm height - Up to 550MB/s Sequential Re…

9. Started by *BYZ*,

טוב אז חיברתי מפרט מהמומלצים רציתי מפרט בינוני, כזה שיריץ לי משחקים ויהיה טוב גם בעוד 2-3 שנים תגיבו אם יש לכם ספקות לא צריך ציוד היקפי, אבל אולי אני צריך מאוורר (אז תמליצו לי) intel core 2 due E6300 מעבד רק אינטל (אולי אני אשנה ל-E6600) LGA775 intel945P לוח אם רק אינטל DDR2 1024MB PCS300 - Kingston זיכרון פנימי DDR2 1024MB PCS300 - Kingston זיכרון פנימי - מודול שני 160GB - SATA 2 7200RPM 8MB - Maxtor דיסק קשיח PCX - Radeon X1900GT 256MB DDR2 256bit כרטיס מסך אני חוזר: מחיר בינוני, למשחקים, בלי ציוד היקפי (אולי מאוורר), שיספיק ל 2-3 שנים

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  10. שלום לכולם אני זקוק למפרט מחשב שישמש בעיקר עבור פיתוח ויצירת מוזיקה (שימוש בתוכנות כבדות כגון, cuebase וכו') יש לי כבר כרטיס קול מתאים וHD חיצוני כך שאפשר להשמיטם המחשב לא מיועד למשחקים (אבל רצוי שיהיה לו כרטיס מסך דואלי) בנוסף, אני זקוק למסך - אין צורך במקלדת, עכבר, רמקולים וצורב מבחינת השקט, רצוי שיהיה שקט יחסית אבל לא הכרחי, אני מניח ש7/10 אין צורך בOC ובמערכת הפעלה תודה מראש:-)

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  11. שלום דודה שלי ר"ח חשבון יש לה מחשב גוסס עם חלונות XP בן 100 שנה היא צריכה מחשב חדש לצורך העבודה שלה במחשב יהיה מותכן כל מיני תוכנות של רואי חשבון המחשב לא צריך להיות עם ביצועים בשמיים אבל חייב להיות יציב ואמין מבחינת החומרה והכוננים גם אשמח להמלצה למסך מחשב שטוב לקראית טקסט כנ"ל לגבי מקלדת ועכבר 1. תקציב מקסימלי : 2.5 K א. לא חייב לחסוך ב. ניתן לחרוג מהתקציב ב 0.5 K 2. שימוש משרדי א. חשבשבת ועוד כל מיני תוכנות של רועי חשבון פרנסה 4. אין צורך בכרטיס גרפי חיצוני 5. 8 יש לנסות ולהקפיד על השקט 7. הרכבת מחשב בחנות 8. אזור השרון 9…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ovadiadn,

מחפש את המקסימום במנימום, לא צריך גרפיקה, צריך מעבד מהיר וחזק, זיכרון טוב וקירור טוב למחשב. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  13. Started by pak82,

מה דעתכם על המפרט הבא? Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P LGA 775 Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Corsair Value Select 1GB (2x512MB) PC2-5300 DDR2-667 CL5 DC Kit Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU PIONEER DVR-111D X16 DUAL LAYER Black

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  14. Started by UnLiMiTeD,

עם חריגה של עד 200. המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט צפייה בסרטים וגם משחקים (לא גיימר רציני אבל רוצה לשחק במשחקים טובים). צריך מסך וצריך ציוד היקפי.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  15. שלום לכולם, היה לי מחשב נייד ישן בן 7 שנים ששימש אותי נאמנה כמחשב שעליו נמצאים כל המדיה שלי וממנו אני מזרים אותם לסטרמירים בבית. לצערי המחשב סיים את חייו ואני מחפש המלצה למחשב נייד למטרה זו המשקל אינו מהווה פקטור במיוחד כי לרוב הוא יושב על שולחן אני לא רוצה מחשב נייח כי הוא פחות אסתטי וגם כי לעיתים אני כן ארצה להזיז את המחשב התוכנות העיקיות הן Plex ותוכנות הזרמה שונות צריך מחשב שידע לקודד ולהזרים תכנים עד רזולוציה של 4k ורצוי שיהיה לו כונן קשיח גדול אני שואף לתקציב באיזור ה 2000 ש״ח בהנחה שאכן אפשר למצוא מחשב בתקציב זה שעונה לדרישות שלי במידה ולא אשקול לעלות את התקציב תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  16. שלום חבר'ה, מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 Socket-775 boxed, 4x 2.40GHz, 266MHz FSB, 2x 4MB Cache לוח אם: ABIT IP35, P35 dual PC2-6400U DDR2 זיכרון איכותי ל-OC איכותי: Corsair XMS2 DIMM Kit 2048MB PC2-6400U CL5-5-5-12 (DDR2-800) כרטיס מסך / גרפי: BFG GeForce 8800 GTS OC, 320MB GDDR3, 2x DVI, TV-out, PCIe ספק כוח: Enermax Liberty 400W ATX 2.2 ELT400AWT מארז: Thermaltake Soprano Midi-Tower with Window VB1000BWS גוף קירור (כן כן!): Thermalright Ultra-120 eXtreme (Socket 754/939/940/AM2/…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. 1. תקציב מקסימלי 9000 ש"ח אי אפשר לחרוג 2. המחשב מיועד לגיימינג ועבודה בתוכנות כמו Maya, After effects, Photoshop ודומיהן. אופן שימוש תדיר בקשר לגיימינג פשוט שיוכל להריץ משחקים שיוצאים היום ויצאו בשנים הקרובות בהגדרות גראפיות גבוהות. 3. בציוד ההקפי צריך להוסיף רק מסך. 5. שקט 5 (רק אם זה לא פוגע בדברים אחרים) 6 - 10 . לא תודה רבה רבה לעזורים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. קניתי אותו בסוף 2010 השקעתי בו הרבה, והוא אף פעם לא אכזב. לאחרונה מרגיש לי שהוא די איטי גם לאחר התקנה מחדש. עד כמה שידוע לי ב7 שנים האחרונות תעשיית המחשבים לא טסה כמו פעם אז לא חשבתי להחליף מישהו יכול להסתכל על הנתונים של המחשב ולהגיד איפה הצוואר בקבוק, האם כדאי לשדרג משהו או שפשוט צריך להחליף כבר? תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by nesa,

מפרט למשחקים אינטרנט סרטים וקצת מוזיקה עם מסך עד 4500 אפשר לחרוג עם המחיר עד +200

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  20. Started by amit1242,

צריך מפרט ב3500 למשחקים מTMS..בלי צורב.מה אתם חושבים על המפרט הזה? http://tms.co.il/preview/spec/231a6fpc תודה מראש

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  21. שלום לכם הייתי מעוניין בעצתכם לגבי מפרט ב2000 ש"ח לעריכת מוזיקה והקלטות (כבר יש כרטיס קול איכותי) צריך רק את המחשב עצמו ללא ציוד היקפי עדיפות למעבדי AMD תודה רבה

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by gimimix,

יש לי מחשב מלפני 5 שנים עם מפרט כזה- מארז מאווררים וספק (430W) של Thermaltake לא משהו שצריך להחליף נראה לי זיכרון Ram 2GB כרטיס מסך 7900GT 256MB הארד דיסק פנימי של WD 160GB + הארד דיסק חיצוני של WD 160GB מעבד AMD Athelon 3800 Dual Core שקניתי אותו הוא היה נחשב לממש טוב היום כבר לא ממש חח אבל הוא היה אחלה לא התקלקל פעם אחת ולא הוספתי כלום חוץ מזה שהיה GB אחד של RAM והוספתי עוד GB אחד אני מכין מוזיקה אלקטרונית (יש לי ציוד מתאים) אבל אני רוצה גם לשחק משחקי צבא יחסית כבדים כמו COD BO ,כרגע MW הראשון עושה לי בעיות עם הגרפיקה ובגרפיקה ברמה בינונית יש לי כל מיני ריבועים גדולים כאלה שלפעמים מסתירים את כל המסך כמעט חשבתי על זה שם מוצר מחיר כמות סה''כ Intel i5-760 45nm 2.8GHz 8…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by lidor_abo,

http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1317 והייתי רוצה המלצה לציוד היקפיי במחיר טוב כי זה החלק השולי במחשב! תגובות נשמות..

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  24. אני צריך מחשב חדש וסיפרו שהפורום הזה יעזור לי לבנות מפרט טוב למחשב. התקציב שלי: 4,600 (לא כולל מסך ורמקולים..) את המסך והרמקולים אני כבר יסדר. אז אתם יכולים לתת לי מפרט? ואל תשכחו זה למשחקים כבדים!

• 6 תגובות
    • 488 צפיות
  25. שלום לכולם.. אבא שלי בזמן האחרון התחיל להישתמש במחשב שלי בעיקר לצרכי מוזיקה אינטרנט. אז החלטתי (יחד עם האחיות שלי) לקנות לו מחשב בשבילו, ואיזה זמן יותר מושלם לכך מאשר ביום הולדת שלו (עוד שבועיים..) בעיקרון אנחנו מחפשים את ההמפרט הכי זול שניתן לבנות לרכים האלו. - צריך מקלדת, עכבר ומסך בנוסף למחשב. **המסך חייב להיות LCD. - חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט וקטן. - הארד דיסק גדול, אני רוצה לעשות RIP לכל האלבומים שברשותו (המון אלבומים...) - חייב להיבנות מZigZag. תודה מראש Install

• 14 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.