ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד lenovo g550 מחקתי בלי כוונה את כונן השחזור שלי יש מצב להחזיר אותו במורה כלשהי?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
הייי, אני רוצה לקנות מחשב חדש, אבל בשביל זה אני צריכה למכור את המחשב הנוכחי שלי. ואני רותה לדעת פחות או יותר כמה הוא שווה.... לוח אם -(Gigabyte GA-945P-S3 v1 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN מעבד - (DualCore Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz (8 x 267 זכרון פנימי - סה"כ 3072 : X2 SUPERTALENT 512MB DDR2 667MHZ X2 G Skill 1GB DDR2 800MHZ כרטיס מסך - ATI Radeon X1950 Pro 250MB כונן קשיח - Disk Drive WDC WD2500KS-00MJB0 250 GB, IDE Disk Drive WDC WD5000AAKS-22TMA0 500 GB, IDE אני אשמח בבקשה אם תגידו לי בכלל אם שווה למכור את זה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד לשימוש משרדי, בלי הרבה תנועה ולרוב מחובר לחשמל (כלומר אפשר עם סוללה גרועה) לשימוש גלישה בעיקר. עדיף מחשב כמה שיותר זול ולא יותר מ-3000 שקלים. אם אפשר תציינו גם איפה אפשר למצוא את המחשב במחיר שאתם מציינים. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
ערב טוב ברשותי נייד מדגם dv-6 pavilion 1330 hp אני מעוניין לחבר אותו ל-lcd על מנת לצפות בסרט בפורמט MKV. אמנם אני מחבר את הנייד לטלויזיה, אך אני לא שומע סאונד, האם אני אמור לבצע פעולה כל שהיא לפני? תודה.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניינת לרכוש מחשב סטודנט בסיסי בסביבות 2000 ש"ח, למטרות אופיס, סרטים ויז'ואל בייסיק. כשחיפשתי מחשב נייח. נתקלתי בניידים של פוג'יטסו במחיר הזה, ורציתי לדעת מה דעתכם. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718113 פחות מעניינות אותי תכונות כמו זמן סוללה או ביצועים גרפיים, אלא יותר תכונות כמו אמינות ונוחות שימוש לעומת נייח
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מעוניין להזניח את המארז הענק שלי לטובת קופסה קומפקטית. חשבתי ללכת על משהו כזה, יש לי לוח אם MicroATX עם מאבד Core i5 3570 ספק SeaSonic S12G-550 Gold Active PFC 12cm וכ. מסך r7 250X 1GB מה אתם אומרים? האם הספק שלי + כרטיס מסך יכולים להכנס במארז הזה? בנוסף הערב חשובה, הקירור שלי , האם הוא יוכל להכנס במארז כזה? לחילופין חשבתי ללכת עם משהו אפילו קטן יותר, משהו כזה, מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
כיום ישנו מחשב ממותג ללא שימוש מדגם ThinkStation P500 Workstation lenovo שדרוגים מהדגם בכללי 90G זכרון AAC 650 ספק NVIDIA® Quadro® K420 SSD+3 כוננים מכנים 2G מעבד LGA 2011-3 e5-2678 V3 XEON השאלה אם שווה להשקיע בקיים או לקנות חדש תודה מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? קנייה 4K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וכללי עבור ילדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן 3 כ…
-
- 1 תגובה
- 329 צפיות
- 1 follower
-
-
תשמעו לפני שבועיים בערך אני פותח 7 ימים של ידיעות ומוצא מבצע טרייד-אין שנשמע טוב, מוסרים מחשב ישן וקונים אחד חדש ב800 שקל, אני מעוניין לשמוע ע מה אתם אומרים על המפרט הזה: מעבד: 2180 לוח אם: biostar 945 כונן: DVD הארדיסק: 80GB זיכרון: 512MB DDR. ויש אפשרות לויסטה ב500 שקל, אני חושב לוותר על האפשרות. המבצע הוא של חברת excellnet D.M.O. שווה את 800 השקלים? בהתחשב בעובדה שזה מחשב לאינטרנט ואופיס. כמובן שאני קצץ ישפר אותו. אבל כנקודת פתיחה הוא טוב או לא טוב. במובן שהוא יעבוד ויריץ לי windows וירוץ לי האינטרנט. נ.ב. חשובה! יש לי כבר הארד דיסק של 80 GB. כך שיוצא שזה 160 גיגה סה"כ.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי הוא תלמיד בבית ספר תיכון בו התחילו ללמוד עם מחשבים נידיים, מכיוון שאין לנו אחד כזה ואין אופציה רלוונטית לרכישת מחשב נייד באופן מסודר מטעם הבית ספר אני תכננתי לקנות לו אחד בעצמי. הדרישות הן בסיסיות: מחשב לאופיס, אינטרנט, סרטים ולתכנות קל (eclipse, visual studio) מסך בין 11-14" רצוי מט ולא מבריק לא צריך כונן אופטי מעבד- כמובן כמה שיותר טוב עדיף אבל המינימום זה i3. מעדיף להוסיף קצת בשביל i5 מהסדרות החדשות זכרון מינימום 4gb ואם יש אופציה להרחבה זה מעולה משקל כמה שיותר קל כמובן, אבל עד 2קג אין דרישה מיוחדת לדיסק קשיח. מבחינתי גם המינימלי ביותר מספיק. Ssd יהווה יתרון כמובן סוללה שתחזיק זמן סביר - נניח חמש שעות במצב חסכון גם טוב משיטוט שלי בחנויות השונות ראיתי א…
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
בציוד ההקפי מצויין רמקול Altec-Lansing 2.1 BXR1121 הבעיה שאני לא מצאתי חנות שמוכרת אותו... אולי הכוונה ל BXR1221?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש ביתי,כגון סרטים/עבודה/אינטרנט, שכולל גם משחקים לפעמים, זאת אומרת שאני צריך עם כרטיס מסך לא משולב, אני יכול לחרוג קצת, מה בטווחים האלו אפשר להשיג? תודה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיסחב משחקים כבדים בצורה טובה יחסית. אני גר באזור בת-ים, אז אם יש חנויות באזור ראשון-לציון, תל-אביב, חולון זה מצויין בשבילי. אם אתם יודעים על חנות ממש טובה שהיא קצת יותר מרוחקת (לדוגמא נתניה) אז גם סבבה. אז צריך המלצה למחשב קומפלט, אבל בלי מסך או דברים מעבר לזה - מחשב בלבד. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני רוצה להרחיב את הזיכרון הפנימי במחשב מ 1 ג'יגה ל3 ג'יגה כמה זה עולה?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה - אני מעוניין לרכוש מחשב מחר על הבוקר, לאחר בדיקות וחיפושים נרחבים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה (פוטושופ), משרדית, עריכת סאונד (סוני וגאס) ועריכת וידאו (בצורה חובבנית בלבד, מתכוון לעבוד עם תכנות פרימייר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- עריכת סאונד (סוני וגאס) - תדיר, עריכת וידאו (פרמייר) - מזדמן, עריכה גרפית (פוטושופ) - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=10775&catcode=314&AdCat=&parentid= קניתי אותו לפני חודש ומשהו ואני רוצה לדעת בכמה למכור אותו באריזה מלאה קניתי אותו מהחנות הזאת במחיר הנקוב
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בלי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA FIFA 15 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 1920 x 1080 מיועד לרוזולציות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ואפשר למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב עבודת אינטרנט אבל מעוניין להריץ עליו משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו call of duty וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לפעולות בסיסיות כמו אנטרנט סרטים , הורדות שירים ופה ושם משחקים (משחקים יחסית ישנים כמו GTA SA , GENERALS) אבל זה לא העיקר.(מחשקים עדיפות אחרונה). אני מחפש מחשב בתקציב בין 3000 ל4000 שקלים כמובן שתיהיה לו יציאת HDMI BLuetooth , VGA וכו' ומחשב שמוצב סביר + . לפני נפלה הצעה של מחשב TOSHIBA בדגם A300-1AT ב3700 ש"ח מהתצוגה. זהו המפרט של המחשב: כרטיס מסך ATI Mobility RadeonTM HD 3470 256 MB חיבור HDMI-CEC לתמונה מושלמת וחיבורS/PDIF לסאונד מדהים מעבד Intel® CoreTM2 Duo Processor T3200 2.0GHz 800MHz 2MB מסך רחב 15.4 TruBrite קריסטלי, איכותי ביותר תצוגה בהירה וברורה דיסק קשיח בנפח ענק 250GB בחיבור S.ATA זיכרון מורחב בנפח של 3GB…
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אודה לכם אם מישהו יוכל לומר לי אם גם בתחום של הניידים ישנם מבצעים טובים לקראת החגים בד"כ (כמו על שאר מכשירי האלקטרוניקה). אני לקראת קניה ואם יש מצב שיהיו הנחות אז אולי כדאי להתאפק שבועיים שלוש
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
האם הם מחשבים טובים ? מישהו ניסה אותם ? יש המלצות עליהם ? כי אני רואה שהם ממש משתלמים במחיר הרי למבינים בינינו לא תמיד הכי יקר הוא הכי טוב...
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
אז אחרי שהחלטתי להזמין את ה xps13 FHD 8GB 256GB איך לדעתכם אפשר להזמין שיצא מחיר סביר למחשב? חיפשתי באמזון ובאיביי יש רק מחודשים. מהאתר של דל הבנתי שיש בעיות בהזמנה כי הם רוצים אישורים על כתובת אמריקאית + שיחות לוידאו... בחנות של מייקרוסופט אין את הדגם הזה. איך אני יכול לקנות אותו? האופציה היחידה שבנתיים מצאתי זה מאאמזון גרמניה או UK שגם שולחים לארץ אבל זאת האופציה האחרונה ביותר, אני כבר אעדיף לקנות מחודש.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי. יש לי קיובייס 5 על PC רגיל, וכרטיס קול של EMU. ברצוני לקנות מחשב נייד שיוכל לתמוך בקיובייס, בעיקר לצרכי סקיצות ופחות לצרכי הקלטה אבל שגם האופציה הזו תישאר פתוחה במידת הצורך. אשמח אם תוכלו להמליץ לי אילו תכונות צריכות להיות למחשב כזה, האם לקנות כרטיס קול חיצוני, והאם ניתן לחבר מקלדת שליטה למחשב נייד בכלל? התקציב גמיש תודה רבה נעמה
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
אני מחפש כבר כמה זמן מחשב חדש , אבל האמת שאין לי מושג מה טוב או לא... חבר המליץ על האתר הזה, כי הוא טוען שיש כאן אנשים שמבינים אז ככה : - מחשב עד כ- 2500 שקלים . -תמיכה במשחקים ברמת הRED ALERT 3. -אינטרנט שיעבוד מהר אשמח לקבל תגובות והמלצות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אני רוצה המלצות למחשב נייד לעסקים במחיר של 8000-9000 שקל שמתאים לנסיעות. בדקתי לגבי הVAIO של סוני ובמחיר של 8500 אפשר לקחת את הדגם: Sony Vaio VGN-FZ160E/B איך הוא והאם הוא שווה את המחיר?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-