ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,465 דיונים בפורום זה
-
נדרש מחשב לצרכי אופיס , אינטרנט ומעט , אבל באמת מעט משחקים. יש כבר מסך וכוננים. קיבלתי שני מפרטים למחשבים : 1. הצעה על סך 1470 ש"ח הכוללת: לוח GIGABYTE 478. מעבד סלרון 2.66GHZ , S478 זיכרון 256MB DDR 400 כרטיס מסך FX5200 מארז +ספק 500W דיסק 80GB של WD 2. הצעה על סך 1580 ש"ח הכוללת: לוח ASROCK S775 עם כרטיס מסך מובנה בו. מעבד סלרון 2.66GHZ , S775 זיכרון 512MB DDR 400 מארז +ספק 500W דיסק 80GB של WD תוספת של 240 ש"ח לכרטיס מסך FX5200 תוספת של 150 ש"ח למעבד פנטיום 2.66GHZ דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב בתקציב של עד 2.5k בלי מסך מחשב אני קונה בנפרד מסך 22 אינץ. השימושים הם: 1.התקציב עד 2.5K 2.מטרות המחשב: אינטרנט, משחקים ברמה טובה + , צפיה בסרטים , חשוב שכול החלקים מחברה טובה ואמינה. 3.ציוד הקפי: מקלדת ועכבר לא אלחוטיים + רמקולים 4.חשוב שכל הרכבים של המחשב מחברה טובה . 5.המארז של שמחשב חייב להיות טוב ואם יש צורך בספק כוח וקירור אז גם להכניס למפרט. תודה מראש לכולם....
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
מטרות המחשב: גלישה משחקים ברמה מקסימלית לתקציב
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי נייד של HP DV5 בערב שהאזור שקט אני שומיע מין רעש כמו ריצוץ כזה אזור הרעש זה בצד שאיפא שמחברים את כבל ההזנה לנייד וזה מפריע לי זה מין רעש של גלגל שהלאגר שלו גמור ולפעמים זה הופך לריצוצים ולתקופות קצרות זה נעלם וחוזר האם זו תקלה? מישהוא נתקל בבעיה כזו?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
לאחר שאתמול נשרף לי הספק לתוך הלוח אם והלכו שניהם..ומכיוון שכבר עברו 4 שנים הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש.. הבעיה היא שהמחשב שהייתי רוצה עולה יותר ממה שיש ביכולתי לשלם עכשיו ולכן אני רוצה לבנות משהו ראשוני שאותו אני אוכל לשדרג עוד 4-5 חודשים. השאלה הגדולה היא איזה רכיבים כדאי לקנות עכשיו שיוכלו לשמש אותי גם עכשיו וגם בעתיד ואיזה רכיבים להתפשר ו/או להוסיף אח"כ השימושים של המחשב גלישה,הורדות, משחקים חדשים אבל לא בהגדרות הכי טובות. לאחר ההקדמה (הארוכה) הנה מה שאני יודע שאני רוצה: מעבד 8400 (או 6600?) לוח אם שיוכל לשמש לשידרוג עתידי.. (כדאי P45? יש לוח שיתמוך ביותר מ8G לשידורג עתידי?) זיכרון כרגע 2G(יש בכרטיס אחד?), בעתיד אני אוסיף עוד 2G כונן קשיח כרגע 160 או 250 אין צורך ביות…
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מחשב שישמש אותי בארבעת השנים הקרובות במקום מחשב נייח ופה ושם ישמש גם לקצת משחקים(לא משהו כבד במיוחד וממש לא מחפש הגדרות מקסימליות). חשבתי על המחשב הזה http://ksp.co.il/?store=talpiot&uin=17232 כי אני יכול לחרוג מהתקציב ב200 ש"ח והוא נשמע מעולה. עצות? תודה מראש גודל המסך? 14-15.6 עדיפות ל 15.6 (מעדיף לשפר דברים אחרים ושיהיה המסך הרגיל 15.6) * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה לא הכי חשוב כי המחשב יותר לשימוש בבית או בכיתה עם מטען או אפשר לקנות סוללה יותר גדולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לפחות משהו כ…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות Office רגילות, הרבה אינטרנט ותכני HD - מחשב ביתי פשוט שירוץ טוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בלי משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 נמצא בחדר שינה. 6. האם מתוכנן …
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני פותח נושא חדש כי אני צריך שיעזרו לי לבנות מפרט חדש, מפרט למחשב רק בשביל אינטרנט, ICQ וכאלה(ומשחקים פשוטים...לא משהו רציני בכלל, כמו CS) ושיהיה עד 1500 ש"ח. תיבנו לי בבקשה מSKYPC ובהרכבת מחשב תבחרו את הזה של ה-150 ש"ח, כי אני לא רוצה להסתבכך עם כל ההתקנות וזה לבד. ובקשר למפרט שלי: מעבד AMD Athlon 64 X2 5000 Box ¤410 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1196 לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ¤307 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38500 כונן קשיח Seagate ST3250410AS 250GB SATA2 16MB ¤243 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤208 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס ג…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום אנשים נחמדים. אני רוצה להחליף את המחשב שלי. יש לי מסך ואני רוצה להביא מחשב חזק בתקציב של עד 2000, 2300 שקלים גג. התוכנות שיושבות עליו כבדות, כמו ויז'ואל סטודיו 2008, פרוטולס LE + קיובייס 4 (משמש להקלטות ביתיות), ופוטושופ ואילוסטרייטור. אני לא גיימר - מקסימום ספיידר סוליטייר. ההארד דיסק צריך להיות מפלצתי. אשמח אם תזרקו לי טיפ, תודה וביי מלקיאדס
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב הנייד שלי כרגע יש לי 2g ואני רוצה 4 אין לי מושג מה טווח המחירים ככה שאם אתם יכולים להציע לי זיכרון איכותי אבל לא הכי יקר יש לי עוד סלוט אחד פנוי של זיכרון מסוג ddr2
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
מעבד: AMD Athlon 3800 AM2 Dual Core מאוור: Thermaltake TR2 R1 For AM2 לוח אם: Gigabyte GA-M55S-S3 Retail זיכרון: DD2 512MB 667 דיסק קשיח: Samsung 160GB SATA 2 מארז: RAIDMAX SAGITTA Black ספק : FSP 300W צורב DVD: DVDRW Pioneer DVD -11DBK X18 BULK BLACK כרטיס מסך : Gigabye 7600GS 256MB PCIE BULK רמקולים: Microlab x-23 מה אתם אומרים על המפרט ? עלה לי 3123 שקל כלול הכל (כולל מע"מ)
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB, Life Time Warranty 890 1 890 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS - 3 Years Warranty Price Units Total P5KC s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2, 2xDDR3, 2xPCI-E 680 1 680 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 2x2GB Corsair DHX TwinX CL5 480 1 480 כרטיסי מסך Zotac - 3 Years Warranty Price Units Total 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 710 X2 1420 דיסקים קשיחים Seagate - חמש שנות אחריות Price Units Total 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 320 1 320 מאווררים וגופי קירור מאוררים Price Units Total Hard Disk Fan 20 1 20 מאווררים וגופי קירור Thermaltake Price Units Total Silent Wheel 1…
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מחפש מחשב נייד לפי המפרט הנ"ל: 1. מה התקציב? עד 5000 ש"ח. ניתן לחרוג מעט. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (קזו'אל), צפיה בסרטים, 3. גודל המסך? החל מ - 15.4'' 4. משקל רצוי? לא צריך להיות קל במיוחד. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. סוללה סטנדרטית תספיק. 6. יציאות מיוחדות? תקשורת: BT, Wireless, Eth, USB צריך גם מצלמת אינטרנט מובנית. אני לא מעונין במצלמה חיצונית. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 160G. 9. צורב DVD כן. שיתמוך גם ב - Double layer 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? לא. אבל שזו תהיה חברה מוכרת ולא מותג אנונימי. 8. אחריות לפחות לשנתיים. רצוי 3. הערה: אני מתניי…
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי הדיון הזה מופנה לצוות האתר - היות והייתה נציגות מטעם האתר בתארוכת CES, יהיה מעבר לרצוי ונחמד אם יביאו לנו, הגולשים, מין סיכום מפורט ככל האפשר בקשר להכרזות על הניידים מהדור החדש של חברות, עם זמני הגעה משוערים וכו'. כי הרבה מהגולשים ממתינים לראות מה התחדש בתחום ומעכבים את רכישתם בהתאם. תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
חבר ששוהה כרגע בחו"ל שאל אותי על כדאיות הרכישה. שימושיו יהיו משרדיים, צפיה בסרטים ואולי משחקים קלים מאוד (gta 2, למשל). לינק למפרט: http://tinyurl.com/7hkt4j ערב טוב.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין במפרט מבוסס amd, דו-ליבתי, עם זיכרון של 2GB. ללא מסך, מקלדת עכבר וצורב. בנוסף, אני לא פריק של משחקים ולכן כרטיס המסך לא צריכה להיות ההשקעה הכי גדולה, אבל מאד חשוב לי שהמארז יהיה שקט ומקורר. תודה על כל הצעה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
עד 1000 למסך ו 1300 לשאר, אגב המפרט הוא לא בשבילי אלה בשביל מישהו אחר בבית שלא משחק במשחקי מחשב וכל זה (אז אפשר כרטיס מסך ממש פשוט), מחשב רק לצורכי אינטרנט ושיוכל להפעיל מערכת (כרטיס קול טוב מאוד.) עוד משהו למחשב זה צורב DVD, (אני מאוד מקווה שזה מספיק כסף ואם לא אז צורב רגיל)+עכבר + מקלדת שתוכל להפעיל פונקציות אודיאו. בתודה slim_shady.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למחשב נייד חזק, בתקציב הנ"ל, כאשר הצרכים הוא מחשב חזק לפיתוח (תוכנה), שישמש גם לחיבר למסך הטלויזיה, צפייה בסרטי Full HD וכו'. חשבתי על Dell Latitude E6420 LT-RD33-5439 הוא מגיע עם מעבד I7 / ארבע ליבות, עם 8 ג'יגה זכרון, יציאת HDMI וסוללה חזקה (9 תאים). 1. מה דעתכם ? האם יש המלצות טובות יותר ? 2. באופן כללי, האם המחשב הנ"ל מגיע As Is, או שאפשר להגדיל לו את הדיסק הקשיח ו/או לבקש מסך גדול יותר ?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום רב! אני מעוניין בעזרה בהרכבת המפרט האידאלי בשבילי. המחשב אמור להצטרף לרשת ביתית קיימת, אין צורך במשחקים בכלל, כרטיס מסך, קול, ואפילו רשת on board מספיקים בהחלט, 512 זיכרון לפחות, השאר, תחליטו בעצמכם, אין עדיפות לאינטל או אייאמדי. כמו שאמרתי, התקציב הוא עד 4 אלף ש"ח, כולל מסך (אני צריך גם מסך בתוך התקציב הזה), אין צורך בציוד היקפי. מסך lcd 17" לפי דעתי. אז קדימה נא לעזור, ואם אפשר מחנות מוכרת, מאזור ראשון לציון או שעושה משלוחים, כולל הרכבה. התשלום במזומן מלא. דרך אגב, בקשר למסך, אין טעם לשלם על סתם מסך יקר רק בגלל שהזמן תגובה שלו נמוך, כפי שאמרתי זה לא ממש משנה אני לא משחק שום משחק, תודה!
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום אני חדש באתר שמעתי הרבה דברים טובים אגב אין לי מושג אם אני שם את הדיון במקום הנכון אבל אני ישמח לקבל מפרט פצצה למחשב GAMING ללא הגבלה למחיר תודה מראש אני מתכוון ללא הגבלה למחיר .
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
דרישות למחשב סלוני לניגון HD וקצת משחקים: מארז כולל ספק Antec FUSION 430W הלוח חייב להיות mATX - וכולל יציאת אודיו אופטית מאחור כרטיס מסך שמתאים למארז מבחינת אורך (אני מעדיף ATI) - שיספיק למשחקים בינוניים - חשבתי על 2600XT (עם יציאת DVI ללא ממיר - שלא יתפוס מקום מאחור) שקט עד כמה שניתן. מבוסס אינטל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אחרי שחקרתי את על החלקים ועשיתי חפירות מצאתי את המחשב שלפי דעתי מושלם בתקציב שיש לי המעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1140 ש"ח הלוח אם: GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 790 ש"ח הזיכרון: 512MB TwinMOS DDR II 667 X2 הכוונה שתי סלוטים 600 ש"ח הכרטיס מסך: Sapphire Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1400 ש"ח המארז שכרגע אני מחפש אולי גם תוכלו לעזור לי אני מחפש ב500 גג וספק אני מחפש בערך במחיר הגג 250 (אני יודע שאין ספק טוב אבל אני מחפש ספק שהיה לפחות טיפה טוב שיוכל להחזיק את המחשב) *כל החלקים האחרים יש לי כבר קנויים אך המחשב בכלליות? האם הוא חזק מספיק? התקציב שלי 4500 חרגתי טיפה ויצא 4700 +הרכבה החנות KSP.CO.IL
-
- 14 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 (הערכה אקראית לגמרי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו, עדיף לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג אם צריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים, לא יודע כמה כבדים. בעקרון כיום זה CoD ו Diablo 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום זה דחוף לפני קניה אני צריך זכרונות DDR2 עד 1800 ש"ח הלוח יהיה אוINFINITY DFI או ASUS P5W-DH Deluxe לבנתיים אני הולך על אלה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8771 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
בעיקר אינטרנט ואופיס - קצת משחקים ללא מערכת הפעלה ללא מסך עדיפות לאינטל - זה מה שהחבר מעדיף. תודה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-