ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם עד אתמול עבדתי על הפנטיום 3 שלי ואתמול הבורד עבר לעולם טוב יותר, החלטתי כבר ללכת על מחשב חדש שבו אוכל סוף סוף לשחק במשחקים חדשים וכמו כן אני חייב מחשב חזק ומהיר כי אצלי המחשב בדר"כ לא נח (את הקודם לא כיביתי משהו כמו חצי שנה). כמובן שחשוב לי שהיציאה לטלויזיה תהיה איכותית אז זה המפרט שכנראה אלך עליו, מה אתם אומרים? מה הייתם משנים? AMD Athlon XP 2400 Gigabyte 7VAXP 256M DDR 333Mhz ATX ATI Radeon 9200 Vivo במחיר 2450 שח עליו אני מתכנן להוסיף 3 הארדיסקים, 1 סידירום ו-1 צורב בתודה מראש-יניב
-
היי יום ראשון אני יורד לאילת ורציתי לקנות משם מחשב גיימינג שיהיה יותר לעתיד זאת אומרת שהכרטיס מסך יהיה סביר והחומרה מסביב חזקה כדי שבעתיד כאשר אני ירצה לשדרג תמחשב אני יקנה רק כרטיס מסך מתקדם ולא גם ספק גם מעבד וגם כרטיס 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב משחקי FPS וGTA V בהמשך מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
צריך מפרט ב7.5 שיהיה המחשב בכי שקט שאפשר ושיתמוך בבלו טוט (בלי מסך)
-
- 13 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב משומש לנובו T61 האחריות שלי על הסוללה היא עד יוני הסוללה של 6 תאים מחזיקה לי בין שעתיים לשעתיים וחצי האם זהו זמן קצר ביחס לסוללה והדגם(אם אני לא טועה בנתוני יצרן רשום 3 וחצי אבל השאלה כמה בפועל) במידה וכן יש איזהו שהוא כיסוי לאחריות? מה אני אמור לאגיד להם כדי שהם יחליפו לי סוללה?
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
-
הרחבה: מתכוון לבנות מחשב ללקוח, שיריץ חלונות 7, שימושי אינטרנט/אופיס, משחקי אינטרנט פשוטים שלא יאתגרו את כרטיס המסך, ללא OC, חשוב שיסחוב עומס של מספר ישומים פתוחים במקביל אבל לא מדובר על עריכת וידאו או גרפיקה ברמה גבוהה. מתכוון להשתמש ב-4G זכרון. ההתלבטות כרגע היא עקרונית. על איזו פלטפורמה כדאי כיום ללכת: אינטל 775 (החל ב-E5400 ועד E8400 או אפילו Q) אינטל 1156 (I3/I5) AMD X3 תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם לבניית מפרט בתקציב 6-7k. ללא ציוד הקפי. השמוש העקרי הוא עבודה על קבצי פוטושופ גדולים (בערך 1 גיגה), המענה העקרי הוא לצורך זה. "על הדרך" הוא יעסוק בהורדות ואני רוצה שיוכל להריץ אותן ברקע בלי לפגוע בעבודה. שאלותי: 1)מה חשוב יותר לעיבוד קבצים בגודל כזה: כרטיס המסך או הזכרון? 2)האם כרטיס המסך הזה: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10, יתאים למשימה? 3)האם זכרון 2gb יספיק או שכדאי ללכת על 4gb? ודבר אחרון, חשובה לי אפשרות השדרוג ל3-4 השנים הבאות, חשוב שהמפרט יקח את זה בחשבון.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי שזה אפשרי לשדרג את המעבד בנייד, ואני שוקל לעשות את זה (אני יודע שזה מבטל את האחריות ועלול גם לבטל את המחשב..) אני אתחיל בזה שהמחשב הזה הוא עבודה בעיניים, מכייון שהוא משווק כמחשב גרפיקה, עם מסך מגע ועט של WACOM אבל חלש מדי לכל תוכנת גרפיקה יותר כבדה מהצייר... על כן אני רוצה להחליף לו את המעבד, ויש לי כמה שאלות: ניתן לקנות מעבד לנייד בנפרד? כמו מעבד PC.. ואם כן איפה? ובאיזה תושבת משתמש ה TURION 62? ומה אני יכול לשים במקומו שישדרג את הביצועים בצורה משמעותית? תודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי נייח עם המפרט הבא: (תמונה מצורפת) + מארז nzxt phantom כמה הוא שווה להערכתכם? שאלה נוספת ברשותכם המשחקים האחרונים שיוצאים מכבידים לי על הכרטיס מסך... יש צורך בכרטיס מסך בלבד? שאר החומרה בסדר לגיימינג? במידה וזה רק כרטיס מסך... כמה אפשר למכור אותו אם בכלל? סליחה על החפירה תודה לצדיקים העונים! ולאחרים, תודה גם לכם בכל זאת
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שהמחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים חזקים. מסך אני רוצה או T220 או T220P! דיסק קשיח 320 ג'יגה יספיקו לי... מקלדת ועכבר באיזה 200-300 שקל.. צורב כונן רמקולים אני לא צריך יש לי כבר... מארז אני מתלבט בין ה-CM 690 לTEMPESET מה שנראה לכם יותר טוב תשימו... וזהו.. תודה מראש..
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,אני מתלבט בנושא קניית מחשב לסטודנט.אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב באוקטובר הקרוב וזקוק למחשב נייד.שמתי לב למחשב Asus ux305, האם הוא מומלץ בהתאם לדרישות(מפורט מטה)? * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס, אינטרנט, סרטים וסדרות בHD, אולי משחקים קלים כמו פיפא. *תקציב: 3500, גמיש במידה ושווה את זה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3-14.1 מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? USB3 * משקל רצוי? כמה שיותר קל, סביבות ה1.5 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן. 5 וצפונה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?…
-
- 71 תגובות
- 15.5k צפיות
-
-
לעבודה משרדית, אינטרנט ואופיס. מבין שני אלו איזה הכי כדאי?(אם אפשר גם להסביר למה, מכיוון שאפשר לראות שלשני מפרט יותר טוב אבל הראשון עם מעבד חדש יותר אז רק מכיוון שהמעבד הוא IVY אז הוא עולה הרבה יותר, נראה לי מוזר.) כמובן ביחס של מחיר תמורה. אם יש נייד יותר מוצלח בבקשה תנו לינק, תודה. 14" Dell Vostro 3460 i5-3210M 500G 3700ILS http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/DELL%20Vostro%203460/vostro-3460-3210m.htm 15" Asus K53E i7-2670QM 750G 3600ILS http://www.fre.co.il/pl_product~1256165165~39~89.htm
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ברמה טובה אני לא גייימר מטורף שישמש אותי ללימודים,אינטרנט,סרטים,אופיס,וורד והכי חשוב שפוטושופ יעבוד ממש טוב כי אני מעצב הזמנות. בעיקרון אני לא כל כך מבין אבל חשוב שיהיה מסך טוב לא משנה כל כך הגודל שיראו ברמה,בין 13- 15.4 חשוב מאוד שיבוא עם מערכת הפעלה כי אני דיי מסתבך עם הדברים האלה לבד. 2ג'יגה זיכרון ואיכות שמע ברמה טובה,אני גם צריך שיהיה בבית וגם דיי נייד ממקום למקום כל השאר אני יתפשר. הציעו לי חברים כמה חברות ואני לא כל כך יודע מה טוב לשימושים שלי ומה לא אז אני ישמח להמלצותיכם. אם יש הצעות של מחשבים ממש איכותיים אז אני גם יחרוג קצת בתקציב רק אם זה ממש משתלם. בתודה מראש איתי
-
- 13 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום בת דודתי מעוניינת לרכוש מחשב נייד שישמש אותה לצפייה בסרטים ולגלישה באינטרנט. התקציב הוא 2000 ש"ח ועם חריגה של 300 ש"ח. אשמח אם תעזרו לי למצוא את הנייד שיספק את מקסימום הביצועים בטווח המחירים הנתון. המסך צריך להיות באזור ה15 אינץ'. מצאתי מחשב נייד אחד שנראה לי עיסקה טובה במיוחד מפני שהוא מכיל כרטיס 9300M G ו2GB זכרון: http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=3494 קיים מחשב נוסף מחודש עם כרטיס 8400M ו1GB זכרון (אבל מעבד חזק יותר ועם מערכת הפעלה): http://www.ronlightoutlet.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=5326&catId=372 איך הוא, והאם קיימים יותר טובים\משתלמים לצרכים של בת דודתי? אור כהן
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 2000, עדיף בפחות. אין צורך בצורב DVD, אבל חוץ מזה - כל מה שנכנס במארז (אז כמובן גם ללא מסך) לצרכים בסיסיים+ אינטרנט, מוזיקה, וידיאו ואולי קצת משחקים (אחותי הקטנה). מה אתם מציעים?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי עובד בחנות מחשבים והוא חייב לי 10000 ש"ח שהלוותי לו אז בימקום כסף הוא מביא מחשב אז אני בונה מחשב ללא הגבלה ייששש!!!!! הנה מה שחשבתי: (אין שום היגיון המחשב כזה אבל אני חייב לקנות כי אם לא הוא לעולם לא יחזיר לי את הכסף) מעבד Intel Core i7-980X Box לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD9 כונן קשיח Intel SSD Solid State Disk X25-V 2.5" 40GB SATA2 כרטיס גרפי nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD מארז ללא ספק CoolerMaster HAF 932 ספק כח Corsair CMPSU-1000HXEU 1000W
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני ניסיתי להרכיב מפרט גיימינג זול יחסית ע"פ המפרט הקיים בלוח המפרטים המומלצים עם כמה שינויים, אני אשמח אם תייעצו לי בהתאם - חלק מהמחשב הנ"ל ארכיב מחלקים שכבר קיימים אצלי מהמחשב הישן מעבד: Intel i5-4460 כרטיס גרפי: NVIDIA GTX 970 לוח אם: Gigabyte GA-H97-HD3 ספק כוח: CoolerMaster Thunder 600W בכל הקשור לספק כוח יש לי התלבטות גדולה, הכרטיס מסך שבחרתי דורש מינימום 550W, והמעבד עצמו צורך בממוצע 87W. >וזה בלי לקחת בחשבון צריכה של כונן אופטי, כונן קשיח, זכרונות, ומאוורר. אמנם הצריכה שלהם יחסית זניחה אבל יחד הם יכולים להתקרב גם ל-50W. ככה שהספק כוח נראה גבולי לפי הנתונים האלה, אבל גם לפי המפרט המומלץ שמקושר למעלה וגם לפי האתר הזה - http://outervision.com/power-supply-ca…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 ואני רוצה לשדרג לו כ. מסך (עדיף גיפורס אבל אני מניח שהלוח אם קצת ישן ולא תומך באיגיפי חדש...) זיכרונות (יש לי 128 מגה פועל ב100 mhz ) דיסק קשיח (40 גיגה) ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לקראת עונת ה-Starcraft2 וה-CIV V הבאה עלינו לטובה, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי. המפרט כרגע הוא: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 2.40GHz Gigabyte GA-P35-DS3L WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII Corsair PC2-5300 667MHz DDR2 1024MB *2 SAPPHIRE READON X1950 PRO 256MB PCI-E ANTEC SONATA III 500W אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך חדש יותר בסביבות ה850 ש"ח (שמעתי ש-Radeon HD 5770 1GB הוא בחירה טובה בסכום הזה, זה נכון?) בנוסף אני רוצה לקנות HD חדש בערך ב-500 שקל, בנפח של 1TB עד 1.5TB בנוסף אני רוצה להרחיב את הזיכרון בעוד 2GB נוספים (לא בטוח בדיוק כמה זה אמור לעלות, האם עלולה להיות בעיית תאימות לזיכרון הקיים וכו'). הערה: מוצרים הקיימים בחנויות באיזור חיפה יתקבלו יותר בברכה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום, אשמח מאוד לקבל מכם הצעות לשיפורים. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000ש''ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של כמה מאות שקלים אפשרית, אך עדיף שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים, גם תכני HD ותוכנות חישוביות. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים החדשים והעתידים לצאת, כל הסוגים…
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
הי לאחר שקראתי קצת ת'רדים על מפרטים בתקציב נמוך הרכבתי מפרט די פשוט שחסר לי בו רק מארז שקט. אני מדגיש שאני זקוק למחשב שקט מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤457 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤465 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ ¤306 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE ¤213 זיכרון: KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 CL5 ¤308 איזה מארז פשוט ושקט אני יכול לקנות ? האם אני צריך להוסיף גם מאוור למעבד או שהוא מגיע עם אחד קיים ? ואם כן האם הוא שקט ? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://tms.co.il/preview/spec/kpqusfwt/1 אשמח לחוות דעת מכם. המחשב הוא לגן ילדים, הוא אמור לסחוב על עצמו בערך 6 מצלמות אינטרנט אשר ישדרו און-ליין מה קורה בגן. זה, בעקרון, השיא של עבודתו.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום .. דבר ראשון סליחה על מה שהיה בפעם הקודמת דבר שניה הינה המפרט החדש שעזרו לי לבנות הייתי רוצה תגובות תודה 22' inch Samsung Syncmaster 226BW (2ms) Wide DVI Black LCD Monitor Antec Sonata III Piano 500W SmartPower 2.2 Case Computer Integration Corsair TWIN2X4096-8500C5D 4096MB (2x2048) DDR II 1066 Dual XMS Memory Gigabyte GA-P35-DS3P DDR2 Intel P35 LGA775 Motherboard Gigabyte Radeon 3870 RX387512H-B 512 MB DDR3 bulk PCI-e Video Card Intel Core2 Quad 2.5GHz 6MB Q9300 Box CPU LG GSA-H62N 18 x Black SATA Bulk DVD±R/RW Logitech MX5000 Bluetooth PS2 I USB Cordless Desktop Seagate 500GB ST3500630AS 16MB S-ATA II HDD [br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 16:14:46 שכחתי …
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
כשאני סוגר את המסך בלי לכבות את המחשב.ואז פותח אותו ,אין שום תצוגה במסך ואז אני חייב לכבות את המחשב ואזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז, ניכנסת לפעולה תוכנת השיחזור של לנובו,מה יכולה להיות הבעיה? ניגמרה לי שנת האחריות ולפני כחודש החלפתי לבד את המאוורר ,יש למשהו רעיון מה לעשות?? ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית (בן 3- מפרט קיים במשתמש) ואני מחפש כרטיס מסך חדש (הישן נשרף. WTF) משחקים: BF3 , SKYRIM סכום של עד 850 שח המסך הנוכחי שלי 17' (כן כן קטן) אשדרג אותו בעתיד הקרוב ל 22' DELL (עובד רק עם מסך אחד) איזה דגם אתם ממליצים לי, חברה וכו'
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-