ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם חבר שלי עובד בחנות מחשבים והוא חייב לי 10000 ש"ח שהלוותי לו אז בימקום כסף הוא מביא מחשב אז אני בונה מחשב ללא הגבלה ייששש!!!!! הנה מה שחשבתי: (אין שום היגיון המחשב כזה אבל אני חייב לקנות כי אם לא הוא לעולם לא יחזיר לי את הכסף) מעבד Intel Core i7-980X Box לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD9 כונן קשיח Intel SSD Solid State Disk X25-V 2.5" 40GB SATA2 כרטיס גרפי nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD מארז ללא ספק CoolerMaster HAF 932 ספק כח Corsair CMPSU-1000HXEU 1000W
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני ניסיתי להרכיב מפרט גיימינג זול יחסית ע"פ המפרט הקיים בלוח המפרטים המומלצים עם כמה שינויים, אני אשמח אם תייעצו לי בהתאם - חלק מהמחשב הנ"ל ארכיב מחלקים שכבר קיימים אצלי מהמחשב הישן מעבד: Intel i5-4460 כרטיס גרפי: NVIDIA GTX 970 לוח אם: Gigabyte GA-H97-HD3 ספק כוח: CoolerMaster Thunder 600W בכל הקשור לספק כוח יש לי התלבטות גדולה, הכרטיס מסך שבחרתי דורש מינימום 550W, והמעבד עצמו צורך בממוצע 87W. >וזה בלי לקחת בחשבון צריכה של כונן אופטי, כונן קשיח, זכרונות, ומאוורר. אמנם הצריכה שלהם יחסית זניחה אבל יחד הם יכולים להתקרב גם ל-50W. ככה שהספק כוח נראה גבולי לפי הנתונים האלה, אבל גם לפי המפרט המומלץ שמקושר למעלה וגם לפי האתר הזה - http://outervision.com/power-supply-ca…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 ואני רוצה לשדרג לו כ. מסך (עדיף גיפורס אבל אני מניח שהלוח אם קצת ישן ולא תומך באיגיפי חדש...) זיכרונות (יש לי 128 מגה פועל ב100 mhz ) דיסק קשיח (40 גיגה) ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לקראת עונת ה-Starcraft2 וה-CIV V הבאה עלינו לטובה, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי. המפרט כרגע הוא: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 2.40GHz Gigabyte GA-P35-DS3L WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII Corsair PC2-5300 667MHz DDR2 1024MB *2 SAPPHIRE READON X1950 PRO 256MB PCI-E ANTEC SONATA III 500W אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך חדש יותר בסביבות ה850 ש"ח (שמעתי ש-Radeon HD 5770 1GB הוא בחירה טובה בסכום הזה, זה נכון?) בנוסף אני רוצה לקנות HD חדש בערך ב-500 שקל, בנפח של 1TB עד 1.5TB בנוסף אני רוצה להרחיב את הזיכרון בעוד 2GB נוספים (לא בטוח בדיוק כמה זה אמור לעלות, האם עלולה להיות בעיית תאימות לזיכרון הקיים וכו'). הערה: מוצרים הקיימים בחנויות באיזור חיפה יתקבלו יותר בברכה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום, אשמח מאוד לקבל מכם הצעות לשיפורים. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000ש''ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של כמה מאות שקלים אפשרית, אך עדיף שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים, גם תכני HD ותוכנות חישוביות. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים החדשים והעתידים לצאת, כל הסוגים…
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
הי לאחר שקראתי קצת ת'רדים על מפרטים בתקציב נמוך הרכבתי מפרט די פשוט שחסר לי בו רק מארז שקט. אני מדגיש שאני זקוק למחשב שקט מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤457 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤465 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ ¤306 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE ¤213 זיכרון: KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 CL5 ¤308 איזה מארז פשוט ושקט אני יכול לקנות ? האם אני צריך להוסיף גם מאוור למעבד או שהוא מגיע עם אחד קיים ? ואם כן האם הוא שקט ? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://tms.co.il/preview/spec/kpqusfwt/1 אשמח לחוות דעת מכם. המחשב הוא לגן ילדים, הוא אמור לסחוב על עצמו בערך 6 מצלמות אינטרנט אשר ישדרו און-ליין מה קורה בגן. זה, בעקרון, השיא של עבודתו.
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום .. דבר ראשון סליחה על מה שהיה בפעם הקודמת דבר שניה הינה המפרט החדש שעזרו לי לבנות הייתי רוצה תגובות תודה 22' inch Samsung Syncmaster 226BW (2ms) Wide DVI Black LCD Monitor Antec Sonata III Piano 500W SmartPower 2.2 Case Computer Integration Corsair TWIN2X4096-8500C5D 4096MB (2x2048) DDR II 1066 Dual XMS Memory Gigabyte GA-P35-DS3P DDR2 Intel P35 LGA775 Motherboard Gigabyte Radeon 3870 RX387512H-B 512 MB DDR3 bulk PCI-e Video Card Intel Core2 Quad 2.5GHz 6MB Q9300 Box CPU LG GSA-H62N 18 x Black SATA Bulk DVD±R/RW Logitech MX5000 Bluetooth PS2 I USB Cordless Desktop Seagate 500GB ST3500630AS 16MB S-ATA II HDD [br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 16:14:46 שכחתי …
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
כשאני סוגר את המסך בלי לכבות את המחשב.ואז פותח אותו ,אין שום תצוגה במסך ואז אני חייב לכבות את המחשב ואזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז, ניכנסת לפעולה תוכנת השיחזור של לנובו,מה יכולה להיות הבעיה? ניגמרה לי שנת האחריות ולפני כחודש החלפתי לבד את המאוורר ,יש למשהו רעיון מה לעשות?? ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית (בן 3- מפרט קיים במשתמש) ואני מחפש כרטיס מסך חדש (הישן נשרף. WTF) משחקים: BF3 , SKYRIM סכום של עד 850 שח המסך הנוכחי שלי 17' (כן כן קטן) אשדרג אותו בעתיד הקרוב ל 22' DELL (עובד רק עם מסך אחד) איזה דגם אתם ממליצים לי, חברה וכו'
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל מפרטים למחשב נייח בסכום 3000.(כולל מסך.) השימוש במחשב הוא למוזיקה נטו. על המחשב יותקנו תוכנות מוזיקה כגון קיובייס, פרוטי לופס ודומיהן- כך שהמחשב צריך להיות חזק ולהחזיק את התוכנות ללא נפילות. עוד הוסיף שהמחשב יהיה באולפן ליצירת מוזיקה שכן השקט הוא גורם חשוב. חשוב שיהיה במחשב כרטיס קול חזק. (( או אם מישהו מבין בזה, האם עדיף חיצוני? )) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב Envy 14t-1000CTO הביוס שלי הוא F.06 ואני רוצה לעדכן ל-F.26. הורדתי את HP BIOS Update UEFI כי הבנתי שיותר בטוח לבצע את העדכון ממחיצת FAT32 בשם HP_TOOLS. יצרתי מחיצת FAT32 בגודל ג'יגה והקבצים הותקנו אוטומטית על המחיצה. אח"כ הורדתי את (HP Notebook System BIOS Update (Intel Processors ולפי הבנתי מאין ספור שעות חיפוש מדריכים, הרצת הקובץ הייתה אמורה להעתיק את הביוס למחיצה HP_TOOLS, לעשות ריסט ולבצע את העדכון. זה לא קרה, ובמקום עלה האשף לעדכון הביוס דרך הוינדוס. אחרי כל מיני נסיונות ושיחה עם תמיכה של HP (שאמרו לי להריץ עדכון מהוינדוס) הרצתי את העדכון מהוינדוס (כאדמיניסטרטור וכיוזר "רגיל"). הוא עשה פירוטכניקה, רשם שהוא מעדכן EC, עשה ריסט ולא קרה כלום. הביוס שלי ע…
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מחפש מחשב עם חלקים טובים ואמינים עם כרטיס מסך סביר ( מחשב בעיקרון לא מיועד למשחקים )כולל מסך 17" LCD +ציוד היקפי בתקציב עד 4500 ש"ח. אודה אם המפרט יהיה מחנות מאזור הרצליה והסביבה.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום, על איזה מפרט אתם ממליצים לי ללכת מחיר - 5,000 תודה.
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, אני לפני קניית מחשב יד שניה של acer 5920.. המוכר הוא אמריקאי דתי שעלה לארץ ומוכר אותו במחיר של 2000 שקל. המחשב בלי בעיות בכלל ויש אחריות לחצי שנה אבל לא בארץ כנראה.. אלא אם כן האחריות בן לאומית. מה אתם אומרים בכללי עסקה טובה גם בלי אחריות? איך המחשב? האם ניתן לקנות אחריות כאן? כמה זה עולה וכמה עולה חריטה לעברית? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שאני יוכל להשתמש בו למשחקים כמו Call of duty 6 או battlefield bad company 2 על איכות מקסימלית (HIGH) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( battlefield bad company 2,Call of duty 6 באיכות גבוהה), צפיה בסרטים, * גודל המסך?15+ * משקל רצוי? ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה שיהיה 7200 RPM!!!! * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שיהיו אמינים לאורך זמן תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אני מתכנן לשים לו LCD 32 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן…
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
חבר שלי כרגע בחו"ל והוא רוצה לקנות מחשב חזק. כל המחירים שם זולים בהרבה מהארץ. אז ככה, מפרט ב10,000 שקל, מחשב הכי חזק במחיר הזה שאפשר לבנות למשחקים כבדים, מעבד חזק, עדיפות גבוהה ל2GB זיכרון, לוח אם לא משנה, לא כולל מקלדת, עכבר, מסך ורמקולים. יש אפשרות גם לחלקים שלא נמצאים דווקא בארץ אם אתה מבינים בזה ממש טוב. מארז בינתיים לא חשוב (עדיף להשאיר איזה 1000 למארז) ויש עוד מה לדבר על מאוררים טובים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מה קורה אנשים טובים !!! אני צריך לבנות מחשב עד 4000 ש"ח . המחשב יפעיל תוכנות כמו VCP ו-VMWARE ועליהן שרתים וירטואליים. 2 התוכנות שותות RAM לארוחת בוקר וצריכות שטח דיסק עצום ואני לא מגזים . אני לא משחק עם המחשב כך שכרטיס מסך לא מעניין אותי . חשוב לי קרור . נא לא להציע AMD הבנתי שיש VPC ומעבדי AMD לא מסתדרים . כמוכן אם זה כבר לא מוגזם חשבתי על לוח אם שכבר יתן לי תמיכה ב- Intel Core 2 Duo . תודה אנשים .
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב זול לילדה שבעיקר צופה בסרטים. ~2000 ש"ח מסך 15 אינץ' כולל מערכת הפעלה. (יהיה נחמד אם יהיה צבע שונה משחור או לבן... כמו ורוד) יש משהו כזה או שהמחיר נמוך מדי? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי, שוקל לקנות את הזנבוק החדש של אסוס. קראתי באחת הביקורות שלאחר שימוש והקלדה ממושכים (מחשב לשימוש סטודנט), מתחילים להרגיש חתכים או אי נעימות במפרק בגלל העיצוב הדק והקצוות החדים שלו. מישהו יכול לאשש או להפריך את זה, מנסיון?
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
וצ'יפ של נדיבה (לא של ATI). ללא מסך וציוד היקפי. לא לגיימר, אבל עם אפשרות להריץ משחקים (כרטיס מסך בנפרד מלוח האם).
-
- 12 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי הנה המפרט הוא בעיקר לעבודה מול סרטים ומשחקים ועבודה של מספר משתמשים... מעבדי אינטל? Price Units Total Pentium 4 3.0 Ghz S-775 1M Cache 980 1 980 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total AG8 (915), S-775 630 1 630 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Kingston CL3 300 2 600 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total 6600 TD 128MB DVI,TV,PCI-E 920 1 920 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 160GB (8MB) SATA DiamondMax 10 550 1 550 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total DVD LG 16x48 140 1 140 מקלדות? Price Units Total MS Internet + MS Mouse Optical 120 1 120…
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלוםם לכולםםם :} תראו, פתחתי כבר פוסט על מפרט ב5000, אך התקציב ירד ב 500, לא מצאתי לנכון להקפיץ שוב את הפוסט... ותודה רבה למי שהגיב! מכיוון שהמחשב לא מיועד לי, אלא לאחותי..שגרה בדרום.. אני מעדיף (ואם זה לא מתאפשר אין בעייה..אפשר כל חנות..) שזה יהיה בבאר שבע. לא צריך ציוד היקפי...קופסא נטו (עם צורב דיוידי ...). ו.. עדיף לקחת קונרו\amd? אני מבולבל. תודה רבה!! :}
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקציב שלי הוא עד 6000 ש"ח במזומן והייעוד של המחשב הוא בעיקר משחקים. המחשב נקנה מחנות KSP המפרט: מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB מחיר:835 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sspec=slapl לוח אם: GIGABYTE - EP45-UD3R s775 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E מחיר:680 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2921 זיכרון פנימי: 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel מחיר: 380 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_reaper_hpc_4gb_edition כרטיס מסך: Sapphire - HD 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E מחיר: 1200 http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpi…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-