ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,395 דיונים בפורום זה
-
אז ככה המפרט שיש לי כרגע הוא כזה CPU: DualCore INTEL Pentium D 930 2X2MB CPU Fan: ASUS CRUX P5M2-8SB3W Motherboard: INTEL Sorento D945GNT Power supplay: ROCKETEER Spire® 500W With 12' FAN RAM: 4G DDR2 533Hz Hard Disk: SATA=> MAXTOR 80G 8MB + WD 160G 8MB Graphics Adapter: ATI SAPPHIRE X1900XT (PCI-E) 512MB Sound Card: Creative Live 7.1 24Bit KeyBoard: Logitech G15 Gaming Mouse: Razer Diamondback PLASMA Monitor: MAG 19" T906W (DVI) 8ms Headphone: Speed Link Home Editon Case: Just an Ordinery Case with 4 Fan's 8' & 6 USB's עכשיו מה שאני רוצה לשדרג זה את את המעבד ל- Core 2 Duo E6600 2.4Ghz 4MB Cache s775 1066MHZ 1840 ¤ את המאורר ל- Zalman 9500 Cu LED 290 ¤ …
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים ברשותי קונרו 6300 שאיתי מ2006 משמש אותי בתור מחשב אולפני/ויז'ואל סטודיו/פוטושופ, כרגע בעל 2 ג'יגה דידיאר 2, ומיותר לציין שמבחינת ביצועים הוא עובד בצורה מספקת+ אני נתקל לעיתים בבעיות בוט/ציפצופים, שבד"כ נפתרות על ידי הוצאת והחזרת הזיכרון, אך נראה לי שאחרי 8 שנים הלוח במצב גסיסה מתקדם, ופשוט הרגשה כללית שהוא עייף חשבתי להחליף ללוח שתומך גם בDDR3, ולהשאר עם הזכרון הנוכחי ובעתיד אחליף לDDR3, ראיתי לוח של GB ב419, השאלה שלי היא עקרונית, האם לדעתכם זה מהלך חכם או בזבוז כסף? בנוסף, גם אם במידה ואשדרג בעתיד למשהו חדש יותר, המחשב הזה ישרת את הוריי, אז זו הסיבה שנראה לי שלהחיות אותו בכל מקרה ישרת אותי נאמנות תודה רבה לכולם!!
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי חבר שבנה שני מפרטים, אני צריך דעה על שניהם. הוא מתכוון לקנות בהמשך מסך 20 או 21 אינצ', והמפרט צריך להיות מוכן אליו. בלי ציוד היקפי. אני מקבל ממנו מייל עם שני המפרט בדקות הקרובות. הוא אומר שאפשר לוותר על צורב DVD במידה וזה ייתן השקעה טובה יותר בחלק אחר. חוץ מזה, הוא רוצה מ-KSP, אבל אם יש חנות יותר טובה באיזור הדרום (הבחור מנתיבות), גם אפשר. עקרונית, המפרט עם ה-AMD נראה לי יותר (למשחקים לא צריך יותר מהמעבד הזה, בטח לא ברזולוציות האלה), רק צריך לאזן אותו ואולי לשים לוח יותר טוב. דעתכם?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם אתם רוצים לבנות מפרט חדש אז רק מTMS. בכוונה אין הארד דיסק. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ¤1438 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤466 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤430 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤455 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤323 כרטיס מסך: Innovision 8800GT G92 512MB I-Chill Overclocked Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1285 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 - מחיר: ¤137 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת …
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לקנות מחשב חדש ואשמח לקבל את חוות דעתכם למפרט שהרכבתי. המחשב מיועד למשחקים ברזולוציה מקסימלית של המסך וקריאה מרובה בפורומים. המפרט נבנה ב-TMS ותודה להם על הפלטפורמה הנוחה לעבודה . שאלות והערות. א. האם הקירור מים ייכנס במארז שבחרתי והאם הוא מספיק טוב בשביל המעבד ? אם אינו טוב אנא המליצו על אחד אחר. ב. מה ההבדל במארזי R5 שלאחד קוראים בלק ולשני בלקאאוט ? ג. אני יודע שהספק וזיכרון ה-RAM קצת מוגזמים אבל אני מעדיף להוסיף היום מרווח ביטחון מאשר לשלם שוב בעתיד. תודה [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5 for 1151[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [TD=width:…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב זהו פעם אחרונה שאני מתחיל נושא כזה אני פשוט רוצה לקנות את המחשב שבוע הבא ואני צריך את דעתכם הכנה כמובן שיש מקום לשיפורים אבל חריגה מקסימלית תהיה עד 3100. שני המפרטים נלקחו מאגף המבצעים של KSP - המחשב אמור להחזיק 3 שנים ושיוכל להריץ משחקים בסבבה לא בהגדרות מטורפות - כמו כן כרטיס מסך חדש יגיע כשיצאו כרטיסי DX10. 1) מעבדי ?AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB כרטיסי מסך Powercolor X550 EZ 256MB, TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-W162Z …
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי עכשיו ככה המפרט שלי הוא ככה מעבד E7400@2.8 GHz זיכרון 2GB 667 לוח אם P5Q-EM ASUS G45 כרטיס מסך ATI Radeon HD 3400 Series ספק כוח 300W REAL EZcool דיסק קשיח 160GB SATA WD זהו נראה לי מה אפשר לעשות כדי שמחשב הזה יריץ משחקים המחשב הזה די חדש פשוט בהתחלה לא חשבתי שהוא ישמש למשחקים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אגיד לכם את האמת, אין לי כסף לבזבז על מחשב נייד, ובכלל אני לא עושה שום דבר עם המחשב חוץ מלגלוש באינטרנט, לפעמים אני מוריד איזה סדרה באימיול או סרט ישן ומדבר במסנג'ר\אימייל. מה שאומר שחשוב שהוא יהיה מאוד זול כי כבר יש לי מחשב נייח וצריך רק משהו ON THE GO וחשוב גם שיהיה קטן.. אני לא הולך להסחב עם משהו כבד מדי בפומבי.. הארד דיסק וכאלה, אני מניח שלא צריך יותר מדי אם יש איזה כונן DVD האסוס עולה רק 400 דולר ל4 ג'יגה 512 מגה זכרון והוא פיצי ואפשר להוסיף לו עוד 8 ג'יגה בSD. אבל אין בו כונן דיסקים ?? איזה מחשב משומש קטן לקצת גלישה ואימייל אפשר לקנות שלא אמור לעלות על ה500 דולר מאיביי ? מה שטוב באסוס זה שהוא יחסית חדש ועובד מהר עם הלינוקס כי כל המחשב מתוכנן לעבוד ח…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, מחשבי היקר, ששירת אותי נאמנה כ-5 שנים החליט לפרוש לעולם שכולו טוב... :-[ וכעת אני מעוניין לרכוש מחשב חדששש + מסך אל.סי.די גדול. התקציב סביבות 10,000 ש"ח. ברצוני לרכוש מחשב חזק, המיועד בעיקר להקלטת מוסיקה (אודיו וגם MIDI), משחקים, סרטים, גלישה וכו'. מחשב שיעבוד 24/7. קראתי בעיון את המפרטים המומלצים באתר, כמו גם שרשורים בנושא מפרטים בסכום דומה, להלן הקישורים אליהם אתייחס פה למטה: אני חושב שרלוונטי מפרט 7,500 ש"ח למשחקים ללא מסך: http://hwzone.co.il/specslist/view/111 בקשה למיפרט מחשב ב10500 ש"ח של DarkLight: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290131.0 הצעת מחיר למחשב חזק תקציב 8500-9000 של Fireman: http://hwzone.co.il/community/index.p…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400~ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר למשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: שימוש תדיר, בעיקר למשחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1920*1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? MMORPG, RTS, FPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?אני מעדיף שיהיו כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צ…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Phenom Quad-Core 9550 (Socket AM2+) לוחות אם למעבדי AMD ASUS M3A78-EMH HDMI AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader כרטיסי מסך GIGABYTE HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 מארזים HEC Hec Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) ספקי כוח Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin מחיר 3064 (לא צריך ציוד הקפי,מסך ודיסק קשיח.)
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה צריך צורב DVD תכרטיס מסך דיירקט איקס10 החדש מינימום 250 GB זכרון 2 GB ראם לא צריך ציוד היקפי המחשב ישמש למשחקים חזקים מאוד... תודה..
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודהת תכנות , אדריכלות קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אולי לפרנסה לפעמים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל משחק שיבוא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 16 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על הרכיבים הבאים? האם שילובם ייתן מחשב טוב למשחקים כבדים? את כרטיס המסך אבקש שתוסיפו לי- עד 1000ש"ח לכרטיס. לא יכול יותר. ABIT NF7-S nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA + Serillel , 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) Includes SERILLEL (Ultra ATA to Serial ATA adapter ) [AMD/DDR] 617.78 AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 1,457.03 Kingston DDR-RAM 512MB PC2700 Memory 652.32 Western Digital 80GB 7200 rpm LB ATA100 HDD(Quiet solution, Liquid bearing) 436.57 Subtotal NIS 3,163.71 תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תודה רבה לכולם היום הזמנתי את המחשב מ-KSP תראו את המפרט בצד תודה לכולם המחשב עלה 6500 ש"ח
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חייב לקנות מחשב חדש מידית (המחשב הישן מת) אני משתמש בו גם למשחקים כבדים ואני מנסה לבנות מחשב שיתאים לזה בשנתיים הקרובות. המפרט שחשבתי עליו: מעבד: AMD 2200 לוח אם: EPOX EP-8K5A3 זכרון: Mushkin 256MB PC2700 כר. גרפי: MSI GeForce4 Ti4400 - VTD מארז: ENERMAX FS-710-B 350W דיסק: MAXTOR 60GB 7200RPM ATA133 אשמח לשמוע את דעתכם, למשל ראיתי שמציעים את ה8K5A3 עם זכרון 3200 - האם יש יתרון ברכישת 3200 ללוח אם זה? אשמח גם לשמוע המלצות איפה כדאי לרכוש את המפרט הנל, בינתיים מצאתי אותם בפנדה וב-KSP אבל הם רחוקים מידי (אני גר בתל אביב) תודה
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
זקוק לעזרה בהרכבת מפרט... 1. התקציב גמיש ובסביבות 6000 ש"ח, ניתן לחריגה אם צריך. מה שחשוב הוא מענה לצרכים והתמורה למחיר. 2. המחשב ישמש בעיקר לעבודה בתוכנות משרדיות ואינטרנט, וכן יריץ כמה מכונות VMWare עם סביבות עבודה של מחשבים אחרים שאני נותן להם תמיכה. שימושים נוספים: HTPC עד 1080P (כרגע יחובר ל-CRT TV. שידרוג ל-FHD TV מתוכנן בתוך שנה), ועריכת סרטים (Sony Vegas) בתדירות של אחד לשבוע או שבועיים. השאיפה היא לחבר למחשב עד 5 מסכים, 1X DELL 2709W קיים כבר. "3X DELL 22 או דומים ו- 1X FHD TV כאמור בתוך השנה הקרובה, בינתיים יחובר ל-CRT TV של טושיבה 34". המחשב לא אמור לשמש למשחקים. 3. אין צורך בציוד היקפי. את המסכים הנוספים אקנה מאוחר יותר. אולי אחליף עכבר (בסט MS-1000 העכבר לא …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה צריך בעצם יותר מהארדיסק, כרטיס מסך, פאנל וכרטיס רשת אלחוטי?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקלים 2. מה שימושי המחשב : משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS WATCH DOGS וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). : מסך 24 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב : גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כונן סידי רום 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך וציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 : 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…
-
- 16 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה המחשב שלי התחיל לקרטע ולעבוד נורא נורא לאט. (LG R590) פעם אחרונה שזה קרה היתה לפני שנה בערך והלך לי הכונןו הקשיח. הילתה לי אחריות אז לא עלה לי התיקון. לדעתי, האחריות היתה צריכה להתחדש לי ברגע החלפת הכונן, אך לא ראיתי שום אזכור לכך. מישהו יודע אם אני צודק? בכל מקרה, למקרה שארצה להזמין כונן מebay, מישהו יודע מה לרשום בחיפוש? איך אני יודע שהכונן מתאים למחשב שלי? צירפתי תמונה של הכונן שקיים אצלי עכשיו. ------------------------- עוד דבר, האם אני חייב שיהיו לו אותם נתונים (כלומר 5400RPM ו 500GB) או שאני יכול להתפרע?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח שבניתי ב2015, עד עכשיו לא עשה לי בעיות אבל מתחיל להיות איטי ואני רוצה לשדרג אותו. המפרט הנוכחי: מעבד: Intel(R) Core(TM) i5-4440 CPU @ 3.10GHz (4 CPUs) ראם: 8 GB לא יודע איזה סוג כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 670, Display Memory: 4GB לוח אם: Asus B85M-E מארז: Sharkoon T9 Value ואני לא יודע איזה ספק ואיזה קירור יש. אני רוצה לשדרג את המחשב בצורה הכי טוב ואני צריך המלצה איך לעשות את זה בצורה הכי טובה בתמורה לכסף (כלומר מה להחליף ומה להשאיר כדי שהביצועים השתפרו בצורה הטובה ביותר) התקציב שלי הוא 2,200 אבל אם כדאי וזה שווה את המחיר אפשר לחרוג עד 3,000. שימוש המחשב הוא בעיקר לגיימינג וקצת לעיצוב ועריכה (Ado…
-
- 16 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום.. אני צריך מיפרט עד 3000k לצורכי משחקים בעיקר.. ללא מסך.! מעדיף מעבד אינטל! תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מחיר של 5100 שקל עבור מחשב גיימינג במפרט הבא: מעבד אינטל מקורי I5 - 750 CORE INTEL לוח אם מקורי GIGABYTE GA- P55M-UD2 גוף קירור למעבד E THERMALTAK זיכרון פנימי 4MHZ 1333DDRIII KINGSTON כונן קשיח TB 1 II SATA RPM 7200 MB32 SAMSUNG \ WD כ . מסך HDMI 5770 DDR 5 GB1 SHPPHIRE מארז ELMENT T THRMALTEKE MIDI TOWER ATX 500Wשל E THERMALTAK צורב DVD X 22 SAMSUNG DL כרטיס קול מובנה כרטיס רשת מובנה אחריות 36 חודשים ללוח אם+מעבד+זיכרון +כונן קשיח+כרטיס מסך +ספק שאר הפריטים 12 חודשים האם המחיר טוב למפרט? יש לכם המלצה לשינוי המפרט? מפרט שונה? יש לכם חברה מומלצת? אני פתוח להצעות, אם יש לכם מפרטים טובים יותר ב5000 שקל אני מאוד אשמח אם תמליצו. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב "קצת" יותר חזק ממה שיש לי כיום (P4 1.6, 256 RDRAM) ובתקציב של עד 1500 שקל (אם זה אפשרי כמובן). אני יותר מעוניין במעבד של INTEL. מה שאני צריך זה: מעבד לוח-אם זיכרון מארז ואני חושב שזהו... עכשיו יש לי שאלה, יש לי 2 הארד-דיסקים ATA-100, הם יפעלו על המפרט החדש או שצריך לקנות הארד-דיסק חדש? עכשיו לגבי כרטיס מסך, יש לי כרגע ATI Radeon 9600 PRO (פועל על AGP כמובן), אני אשמח אם אפשר להכניס גם במפרט משהו קצת יותק חזק (אולי nVIDIA GeForce 8500GT הבנתי שהוא עולה בסביבות ה- 300 שקל...) אז אם אפשר מפרט עם כרטיס מסך ובלי (השאלה אם הכרטיס מסך שיש לי כרגע יתאים ללוח-אם החדש?) תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-