עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב אז דוד שלי בא אליי עם מפרט שהוא קיבל. מאוד לא אהבתי את מה שהיה שם כי בעיני זה בזבוז כסף מוחלט. המפרט הוא כזה בקצרה: מעבד : intel p-d dual core 930 - 3.0mhg cache 4 לוח אם : intel tappen d945 fsb:1066 וכל התוספות המעפאנות הרגילות מסביב. דיסק קשיח : hitachi sata gb 200 : cache 8 זכרון : mb1024 ddr2 dual channel mhz 533 כרטיס מסך : gforce gs 7300 ddr 512 pci זה פחות או יותר. אין צורך ב DVD וכו . מסך כבר יש לו. עכשיו אני יודע שהמפרט הזה הוא בדיחה אחת גדולה ובזבוז כסף מוחלט. הסברתי לו כבר הכל. אבל הייתי שמח אם תגיבו פה ותחזקו את הדעה שלי. עכשיו אני רוצה להציע לו מפרט שיהיה גם למשחקים אבל אין צורך במשהו רציני מאוד. הכל עד מקסימום4000 שקל. אפשר אפילו טיפה פחות. אני מאוד ר…

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  2. אני מעוניין לקבל מפרט למחשב למתכנת עד 3.5K בערך ללא ציוד הקפי שגם יוכל להציג HD בלי בעיה. אני אפרט טיפה יותר לפי התבנית שניתנה בפורום: 1. תקציב מקסימלי: 3.5K (לנסות לחסוך). 2. שימושים צפויים למחשב: הרצת מכונות וירטואליות, Visual Studio, פוטושופ, עריכת סרטים, צפייה בסרטים (לרוב לא HD אבל יהיה נחמד שתהיה את האפשרות), לעיתים נדירות משחקי מחשב אבל לא משהו רציני שדורש יכולות מדהימות בעניין זה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא. 4. האם יש רכיב שבו אין צורך במפרט: לא. 5. לא רלוונטי 6. עד כמה השקט חשוב מ-1 עד 10: 5. 7. האם מתכונן אוברקלוק? בינוני. אני מכיר את זה פחות או יותר אבל אני לא רוצה להרוג את המחשב יותר מדי כי אני רוצה שהוא יחזיק להרבה שנים אז בינוני נשמע לי הכי טוב. 8. מערכת …

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  3. Started by Samnet,

השימוש הוא בבית אז חשוב יותר האמינות בעיקר לאנטרנט וורד לא שום דבר מעבר האמת. התקציב סביב ה3000. אני די נעול עלdell משדר לי איכות. ksp.co.il/?uin=193880

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  4. שלום אני צריך בבקשה המלצה למחשב חדש כולל מסך! בסך 2.6K +- המחשב הוא לרוב לצורכי עבודות גרפיקה בתוכנות פוטושופ-דראושופ וכו'. האם צריך גם כ.מסך חזק? או שמספיק המובנה? אשמח לכמה מפרטים שאוכל לבחור אם קיים מגוון שכזה.. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  5. ניסיתי להתעסק עם ההגדרות בביוס והכל.. גם במאמץ המעבד ממשיך לעבוד על מכפלה של 6X מה שנותן לנו 800MHZ במקום 1860... מדובר על מעבד Intel Pentium M 750 1.86Ghz ניסיתי לעשות ENABLE לSPEEDSTEP וגם ניסיתי DISABLE.. זו האופציה היחידה בביוס שאיכשהוא כשורה למהירות מעבד... אני פשוט לא מבין למה המעבד לא עובד על 1.86... לא משנה מאמץ מנוחה הוא פשוט לא מעלה את המהירות... יש סיבה לכך?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  6. Started by CrazyMax,

היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב של 4000 ש"ח, תתאפשר חריגה של עד 500 ש"ח. מיועד ללימודי רשתות/אבטחת מידע. צרכים בסיסיים כגון אופיס ואינטרנט (ואולי אצטרך גם להריץ עליו מכונות וירטואליות - אם אפשר לקבל הצעה אחת למחשב שיתאים להריץ מכונות והצעה נוספת למחשב שלא מיועד לכך). אין צורך במערכת הפעלה וכרטיס מסך פחות רלוונטי, לא יהיו משחקים על המחשב אלא רק מולטימדיה, לכן על חשבון כרטיס מסך אני רוצה מחשב שיהיה יחסית "חזק" (לא עגלה). מסך +15" , לפחות 2GB זיכרון, אחריות לשנתיים לפחות (רצוי 3 גם אם זה אומר תוספת תשלום), מעבד אינטל (לא ממש הבנתי אם עדיף centrino או core 2 duo ומה ההבדל בכלל) ראיתי מספר הצעות: LG (למשל R510 2.0GHz) או DELL Inspiron או HP Pavilion DV5/6 (משום מ…

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by jfkk,

שלום המלצה למחשב נייד למשחקים משחקי NBA/ FIFA16 וכ"ו תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by asi369,

סוף שבוע טוב לכולם. קניתי מחשב נייב hp pavilion dv5 1190 . מחשב מעולה ואני מרוצה. אני מעוניין לדעת למה לא מקבלים דיסק התקנה של ויסטה?? אמרו לי בקיי.ס.פי שאם אני רוצה לפרמט את המחשב אז אני יכול דרך המחשב עצמו. האם זה נכון?? האם צריך להתקשר ל- hp ולומר להם שחסר לי דיסק התקנה?? תודה רבה לכם על ההתיחסות.

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  9. Started by Amit_11,

נשרף לי המחשב והגיע הזמן לקנות מחשב חדש .. החלקים שחשבתי הם : מעבד :Intel Core i3 530 Tray עולה 385 שקל זכרון :Kingston KVR1333D3N9/4G עולה 118 שקל כרטיס מסך :Gigabyte GeForce GTX 550 Ti GV-N550OC-1GI עולה 689 שקל מארז פשוט ב99 שקל דיסק קשיח :Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKX עולה 430 שקל לוח אם :H61M עולה 240 שקל ספק כוח :500W בין 60-100 שקל .. בקיצור .. אני צריך שתגידו אם יש פה חלקים שלא מתאימים אחד לשני .. הדיסק קשיח הבנתי שאני יכול למצוא ביותר זול במאתיים שקל ואני לא צריך WD .. ואני צריך גם ספק שיתאים לכרטיס מסך שלי .. זה החלקים בערך שאני רוצה בסביבות ה2000 שקל גג .. שאני מחשב את החלקים האלה אז יוצא לי 2000 , אבל אם תמצאו דיסק קשיח במאתיים שקל אז המחיר ייר…

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  10. Started by smendler,

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=5929 שלום, אני מחפש HTPC שיתחבר באמצעות HDMI לרסיבר קולנוע ביתי ויוכל לבצע STREEMING של תכנים ישירות מה WEB , צפיה בסרטים באיכות HD (לא צריך BLUE RAY) ובמוזיקה, ומשחקים בסיסים. האם לדעתכם המפרט שמצורף למעלה יספיק ? תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  11. שלום לכולם: להלן מפרט טכני שאני מעוניין בו אשמח לקבל הצעת מחיר או שינוי מפרט+ הצעת מחיר בתודה ובברכה יוחאי מפרט למחשב: -לוח אם GAP35CDS3R Gigabyte או לוח אם GAP35DS4וGigabyte -מעבד: Core 2 Duo E8400 BoxוIntel -כרטיס מסך: BFG NVIDIA GEFORCE 8800 GT OC 512 MB -זיכרון: 2* DDR2 2048MB 800MHZ CL5 וKingston -צורב : GSAH55NוLGו20וXו -מארז מחשב: Soprano (VB1000BNS)וThermaltake -כרטיס קול: Audigy ValueוCreative או ללא -כונן קשיח : WD3200KSוWestern Digital

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by gal_shmatul,

אהלן אני בצבא, ומחפש מחשב נייד לזמן הפנוי לדברים הבאים: א. הרצת שרתי אינטרנט בסיסיים (אפאצ'י, MYSQL וכו') ב. שיריץ תוכנות ברמת פוטושופ במהירות סבירה. ג. סרטים. חשוב לי מאוד - שיהיה קל, כמה שיותר דק. אני לא אוהב מחשבים ניידים מסורבלים, ומהנסיון הדל שלי נפלתי חזק על מכונות איטיות, מעדיף להמנע. תקציב : 3500 - 4000 ש"ח .

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  13. אז ככה חשבתי על האסוס שיצא לפני חודש עם ה620m, עכשיו אני הבנתי שלא יהיה הרבה אבדל אם אני אחכה ארבע חודש כי זה עוד הזמן שיש לי בחול, מה לגביי בחירה של אססדי לחכות איתו? וזיכרון איזה כדיי לי בנפח של 8 גיגה הקניה תתבצע כנראה באמזון, איזה ביטוח כדיי לי לעשות אם בכלל? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by WarSoul,

שלום , חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש לו כמדיה סנטר לצפיה בסרטים (מסך של כ 30 אינץ ) ושמיעת מוסיקה וכמו כן שיהיה ניתן לחבר אותו לתופים חשמליים , בנוסף חבר שלי מעוניין גם בכרטיס מסך קל שישמש לו בעיקר למשחקי ספורט ומרוצי מכניות , כמו כן המחשב צריך להיות חזק ולהחזיק מעמד 4 -5 שנים מבחינת פעולה שוטפת ומהירה של מערכת ההפעלה והתוכנות השונות ( לא משחקים ), וכמו כן כרגע החבר שלי לא יודע לעשות אובר קלוק אבל יש אפשרות שבעתיד הוא ילמד אז הוא מעדיף שניתן יהיה לעשות אובר קטן ( לא להפציץ פו בלוחות של אלף שקל + ) . התקציב של המחשב הוא 5000 לא כולל המסך כמובן . מבחינת חלקים חבר שלי צריך את כל החלקים של המחשב ומאוד חשוב לו הכרטיס קול . חבר שלי צריך : 1- מעבד של אינטל בטווח מחירים ש…

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  15. http://img135.echo.cx/img135/7009/comp9kq.jpg איפה ניתן לשנות להוסיף לחתוך להוסיף וכמובן שהמטרה של כל השינויים הנוספים יהיו לשנות לכרטיס מסך x850 xt וכמובן האם בכלל שווה להוסיף את הכסף הנוסף לכרטיס מסך ? ??? האם לשנות לוח אם? קיצור הצעותכם יתקבלו בברכה עריכה:: מטרות המחשב יהיו למשחקים ולא מתוכנן שום אוברקלוקינג

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  16. זה המפרט: מארז ATX MIDI TOWER ATXשקט מאוד לוח INTEL DRAGONTAIL PEAK DDR 2 800 1333 3 סלוט של PCI כרטיס קול כרטיס מסךGW 8500GT 512MB כרטיס רשת,1000,10,100 מעבד CORE 2DUO E4500 2.2 אחריות לכל החיים זכרון 2X 1GB DDR 2 667 דיסק 250 GB SATA II W.D כונן צורב DVD תוצרת NEC יעוד: משחקים לא צריך ציוד היקפי קיבלתי הצעת מחיר של 2600 ש"ח על המפרט הנ"ל לכן כמו שרשמתי לתמטה אין לי בעיה לשידרוגים קלים. וג'ו אם אתה מומחה כמו שאתה רושם למה שלא תגיב לעניין האם המפרט הוא מספיק סטנדרטי כדי לעבוד היטב לא רק לתקופה הקרובה. הצעות לשיפורים קלים יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  17. שלום, לפני כשבועיים פירסמתי הודעה בפורום לגבי מציאת מקלדת חדשה לT61 שברשותי בעקבות מיץ סורר שהדביק לי מלא מקשים. המקש שהיה הבעייתי ביותר היה הרווח: הוא לא מגיב אלא אם כן לוחצים במרכזו בחוזקה (ללחיצה קצת מימין או משמאל למרכז אינו מגיב כלל). לאחר החלפת מקלדת (יד שניה) הבעיה לא השתפרה כלל. כפי הנראה הבעיה היא אחד משניים: או שגם המקלדת החלופית דפוקה בצירוף מקרים די מעיק, או שיש בעיה אחרת פנימית יותר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? עלויות וכו'? האם זה בכלל קשור למיץ שנשפך או שלא? תודה רבה, אלעד.

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  18. Started by eli1024,

למה במיפרטים ממלצים של האתר בחרו דווקה את הדיסק קשיח samsung f3 ?? חיפסתי מידע עליו אבל לא ראיתי משהו מיוחד בוא , אז מה אני מפספס ?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  19. Started by student10,

האם ידוע למישהו האם מחשבי HP שנמכרים בישראל עוברים הרכבה כאן בארץ מהחלקים שחברת HP מספקת או שהם מגיעים לארץ מארה"ב או אירופה מורכבים כבר עם כל הרכיבים (לוח אם, מעבד, הרד דיסק, זיכרונות וכו') ? אני כמובן לא מתכוון לעניין של אפשרות לשידרוגים בארץ כמו עוד זיכרון או כונן נוסף אלא לחלקים המהותיים של מחשב. כל מידע יעזור לי בפיתרון וויכוח / התערבות !

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by 212128,

איזה מפרט עדיף יותר מבחינת ביצועים ? המחיר בשבילי אותו מחיר ככה שרק תגידו מה עדיף ! מפרט א' מעבדים Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ספקי כח SilverPower By SeaSonic 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive כרטיסי מסך ATI SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 1GB GDDR5 PCIE מפרט ב' מארז Midi big tower 630 intel aprove black/silver 500Watt מעבד Intel quad core Q8200 2.33Ghz 4MB 1333Mhz ד.קשיח Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB …

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  21. שלום לכולם... מלאו למחשב שלי כבר 10 שנים והגיע הזמן להחליף אותו... מבקש המלצות למפרט טוב בתקציב של 2500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה... השימושים העיקריים במחשב הם אינטרנט,עריכת מוזיקה וצפייה בסרטים. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מהיר (אני מאבד סבלנות מהר כשהמחשב איטי), שיהיה שקט ושהמארז יהיה שחור! ראיתי באייבורי שהמחשב הכי טוב שלהם הוא בפחות מ3000 ש"ח... מה דעתכם על המפרטים שלהם? לדוגמא זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3408&CatCode=1 תודה רבה...אביתר

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  22. תקציב: בסביבות 3500-4000 ש"ח, אם יהיה שיפור משמעותי אפשר קצת יותר. התקציב לא כולל מסך. המחשב ישמש לשימושים בייתים רגילים (אינטרנט, אופיס...) וכן להרצת משחקים. שיהיה קרור סביר. לא מתוכנן OC. עדיפות ל INTEL, אני זוכר בעבר שהיו הרבה דיבורים על הקונרו, אבל אם אתם חושבים של AMD עדיפות משמעותית אז מילא. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by IL4_TB,

המטרה שלו היא נטו עבודה משרדית פשוטה (אין כלל שימוש בתוכנות כבדות) מקסימום אופיס אינטרנט וכמה תוכנות אינטרנטיות פשוטות... כולל מסך 17" LCD הכי פשוט וזול שאפשר וסט עכבר ומקלדת פשוטים..בעניין התוכנה אין צורך שתכנסו לזה בעל המשרד יעשה חוזה רישוי לעסקים של מיקרוסופט. התקציב 2300 ש"ח... לא נעול על שום חברה ופתוח להצעות...אבל בכל מקרה בעל המשרד רוצה לקנות מספר מחשבים כאלה ויש לו העדפה לאינטל... זה המפרט שבנינו בינתיים... Intel Pentium D Dual Core 935 3.2GHz / 4MB Cache / 800MHz FSB / Dual ASUS P5VD2-MX או GIGABYTE GA-945GZM-S2 (מה עדיף לדעתכם?) Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL5 X 2 WD 80 GB צורב DVD LG X18 פלופי 1.44 מסך LCD 17" 8MS מארז ATX הכי פשוט סט מקלדת ועכבר Multimedia סה"…

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  24. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני מרכיב מחשב חדש ואני צריך מפרט המחשב מיועד לאינטרנט,שירים,סרטים וקצת משחקים כרגע. בעתיד הלא רחוק עם החלפה של כ.מסך לכרטיס חזק, ישמש גם למשחקים. לוח ומעבד חשבתי על 2 אלה .... כל השאר , אני צריך השלמה Intel E6300 ASRock ConRoeXFire-eSATA2 - http://www.asrock.com/product/ConRoeXFire-eSATA2.htm - קראתי פה בפורום שהלוח הזה לוח טוב למי שלא עושה OC .... דיסקשיח - 160 .. זיכרון - 1 ג'יגה - ? כרטיס מסך - ? מארז + ספק - ? (זה נראה כמו חידון ) ובבקשה לא לחרוג מהתקציב . תודה !!!!!

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  25. שלום לכולם מחשב ל סרטים,אינטרנט ודברים פשוטים. מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box ¤672 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4400 לוח אם GIGABYTE GA-945G-S3 ¤532 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39245 כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB ¤340 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500JS זיכרון G.Skill DDR2 1024MB (512MBx2) 667Mhz CL5 ¤253 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-1GBNT צורב SAMSUNG SH-S183A X18 DVD ¤166 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S183A מארז ללא ספק NZXT Trinity ¤298 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZTrinityB ספק כח HEC 400TRT 400W ¤217 http://skypc.co.il/product.asp?pid=400TRT מסך מחשב רחב Samsung 22" SyncMaster 226BW WIDE ¤2084 …

• 6 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.