ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי את המחשב הנ"ל http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8621 השאלה שלי האם כדאי לי לשים וינדוס 7 של 64 ביט או 32 ביט? אם אני שם 64ביט,ההבדל במהירות יהיה משמעותי? לרוב התוכנות יש תמיכה ב64 ביט?
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בשבועיים הקרובים וחשבתי על ה RYZEN 5950 אבל אז נחשפתי לעובדה שבסוף השנה ייצאו מעבדי הדור החדש של AMD. כמובן לדברים האלו אין סוף ותמיד יוצאים דברים חדשים, השאלה היא מכיוון שזו השקעה גדולה למחשב אם זה לא יהיה "פספוס". כמו שציינתי אני צריך מחשב לכן כנראה אני אאלץ לרכוש כעת אבל מנסה עדיין להבין אולי איכשהו כדאי לנסות להסתדר, או שזה סתם התעסקות בשטויות. תודה לעונים.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
מעבד Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם P5N-E s775 Quad-Core 1333Mhz, nForce 650i SLI, 2xPCI-E זכרונות 1GB TwinMOS DDR2 CL5 800Mhz - X 2 כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8600GT 512MB GDDR2 דיסק קשיח 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII 250GB USB 2.0, My Book Essential Edition צורב Sony AD-5170A ספק כח Zalman ZM500-HP ,500W 12cm Fan Active PFC Ultra-Quiet מסך Samsung 226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen - Black מקלדת Logitech Media Keyboard Elite- Black עכבר Logitech G5 Gaming mouse כרטיס טלויזיה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו כל חצי שנה לאחר הופעת רעשי גסיסה חדשים מהמחשב שלי, אני מעוניין לקבל הצעה למפרט... דרישות: עדיף מחנויות נועה ו\או פנדס בחיפה. לוח- אני רוצה משהו עם סוקטים חדשים (שצפויים להשאר בשימוש עוד שנתיים +-). זה גם די מגדיר את סוג המעבד שאני לוקח ואת סוג הזכרונות... בנוסף, אני רוצה לוח שיאפשר לי לעשות OC בינוני יציב. אני גם מעדיף לוח בלי כרטיס מסך מובנה... לא צריך יציאות מיוחדות או אקסטרא... 6 USB (אם יש אופציה ל3.0 במחיר הגיוני אז עדיף) יספיקו... זיכרונות- 4 גיגה כבר הופך לסטרנדרט... מחברה איכותית ואמינה HD- כאן יש לי התנייה: במידה ואני מחבר שני HD בחיבור רגיל (לא איזה רייד ספציפי...בתור מאסטר וסלייב או משהו כזה)- אם הם יעבדו במקביל, אז יספיקו לי שניים של 160 גיגה …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש חוות דעת למפרט הרצ"ב -בעיקר למשחקים בתקציב 3700.רצ"ב מפרט מחשב המיועד לשימוש ביתי(דגש למשחקים) מעבד :.AMD ATHLON 64*2 DUAL CORE 3800 לוח אם:ASUS M2N E 570 ULTRA SOCKET AM2 כרטיס זכרון: KINGSTON 1GB(2*512MB)DDR2 667PC2 5300 CL5. כונן קשיח:W.D 160 GB 3.5 7200 RPM SATA 2 כרטיס מסך: ASUS EN7600GS Silent/HTD/256M PCI-E צורב dvd: LG GSA-H22N DVD±R/RWX18 Drive רמקולים: 26INSPIRE 2.1 2600 וCreative. מארז וספק:HEC 6A19 400AR+2FAN מקלדת +עכבר.סה"כ מחיר :3650 שח איני מעוניין באובר קלוקינג .אני משתמש רגיל./ אשמח לקבל גם הצעה עדיפה טכנולוגית של אינטל, ליבה כפולה קונרו ,בתוספת מחיר של כ500 שח,עם ביצועים יותר טובים (כאשר לדוגמא ,לוח אם ,כרטיס מסך וזכרון ,כ"א בנפרד,עם ביצועים טובי…
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ערב טוב, בד"כ הייתי מסתדר אבל בחומרה הספיציפית הזו אני קצת פחות מבין. אני צריך מפרט לטובת עריכת ווידאו וקצת פוטושופ, חשוב שיכלול 2 מסכים. אם אתם צריכים עוד מידע אז תגידו. תודה.
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 ש"ח (רצוי קרוב ל2500) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנות עריכה לשימוש חובבני (photoshop, premiere pro, lightroom, illustrator), משחקים (בעיקר sims 4 ו-cities skylines), אני מתכננת ללמוד לפתח משחקים (באופן חובבני) בunreal engine 4 (בעיקר משחקים 3D עם גרפיקה לא מאד כבדה) והתעסקות קצת עם blender ו-marvelous designer (גם באופן חובבני ולא עם מיליון פוליגונים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים …
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מקווה שתוכלו לעזור לי אני מחפש את המפרט הטוב ביותר ב4000 שקל. ללא מסך או כל ציוד היקפי
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים, האם תוכלו לעזור לי בבקשה? D: אז ככה- 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל מאוד לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים (חיבור לטלוזיה HD). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield 3, The Elder Scrolls V: Skyrim, Assassin's Creed: Revelations -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוה. (כמובן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב משחקים חדש בתקציב של עד 3500 שח. אני יודע שאני מעוניין ב מעבד מסוג amd athlon 3000 xp (עולה בערך 1000) לוח אם - ? משהו תואם , באיכות עד 500 שח כרטיס מסך - ati או nvidia מהזן הטוב עד 1000 שח זכרון - עד 500 שח , 512 ב 2 סלוטים מארז שיכיל את כל מה שצריך לזה (ספק ,קרור וכדומה) אני צריך עזרה בבחירת כרטיס המסך הנכון,לוח האם המתאים והמארז. כמו כן , אם אתם מכירים חנויות מומלצות אשמח לקבל המלצה למקום.
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד לאינטרנט מוזיקה (הדברים הרגילים) + משחקי אסטרטגיה עד 4,000 שקל. אני לא מעוניין במותג מסויים. תודה לעוזרים וגם לאלו שלא.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
רציתי לראות את התגובות לת'ארד של THE GREY MATTER אבל ראיתי שלא התפתח כלום אז: אני מעוניין לקנות מחשב נייד קטן וזול מאוד תקציב עד 1500 ש"ח שוורד יעבוד בו טוב זהו זה מה שאני מחפש תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך SAPPHIRE R9 290 4GB GDDR5 המידות שלו הם: 277 ממ אורך 104 ממ רוחב ו-35 ממ גובה את הכרטיס הזה חשבתי לשים במחשב הזה: [TABLE=width: 705] [TR] [TD=align: right]מעבד אינטל[/TD] [TD=align: right]Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מאוורר למעבד[/TD] [TD=align: right]Scythe Shuriken Rev. B CPU Cooler[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=align: right]Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA, DVI, HDMI[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]זכרונות[/TD] [TD=align: right]G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: righ…
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי אסטרטגיה וגוף ראשון כגון COD + BATTLEFIELD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta v ( בעתיד ) battlefield hardline, call of duty advanced warfare -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 26 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורם המתאים ואם לא, בבקשה תכוונו אותי. אני מעוניין למכור את המחשב שלי עקב שדרוג שעשיתי, רכיבים אלה מגיעים בתוך מארז, אולם ללא הארד דיסק , כונן דיסקטים וללא ציוד היקפי. הרכיבים שלמכירה הם בעצם לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, צורב ומארז: CPU Type: Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard: Intel Winnipeg D845WN (6 PCI, 1 AGP * 4, 3 DIMM, Audio, USB*2) with Chipset - Intel Brookdale i845 Memory: SamSung 256 MB (PC133 SDRAM) Video Adapter: NVIDIA GeForce2 MX 100/200 (64 MB) SONY CD-RW CRX230E 52x/32x/52x מארז של E-STAR. כל הרכיבים במצב מצויין. המחשב אצלי כבר שנה בערך, אני מוכר אותו כדי לעשות שדרוג למחשב טוב יותר בשביל משחקים חדשים. המחשב שאני מו…
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
לחנות בה אני רוכש את המחשב אין את המפרטים המומלצים וגם לא את התחליפים. אבקש המלצה למפרט הכי בסיסי לשימוש משרדי/אינטרנט. מה דעתכם על הלוח+ מעבד הבאים: M4A88T-M + מעבד Athlon II 260 D.C AM3 AMD המוכר הציע לי תחילה ללכת על לוח GIGABYTE GA-M68MT-S2P AM3 AMD אך אני חושב שטפשי לקנות היום לוח שלא תומך ביציאות מסך דיגיטליות/USB3 על אף שהמחשב אמור להיות פשוט וזול. תודה.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לבנות מחשב לעריכת וידאו אודיו מבוסס AMD Ryzen 9 5950X איזה מפרט מומלץ להרכיב עם זה חשוב לי שכל החלקים יעבדו כמו שצריך וגוף הקירור היה היטב בישביל המעבד הנ"ל גם המארז. הרכבה עצמית של מחשב נייח (ksp.co.il) יש לי במחשב הישן הרד דיסק של 4 טרה ביט . בכרטיס מסך אין צורך כי יש לי במחשב הישן שאני מוציא. בחרתי מעבד AMD Ryzen 9 5950X 3.4Ghz AM4 - Box קירור נוזלי למעבד Corsair H55 RGB Liquid CPU Cooler לוח אם Asus PRIME X570-P AM4, AMD X570, DDR4, 2xPCI-E, HDMI זכרון למחשב Kingston FURY BEAST RGB 32GB DDR4 3200MHz CL16 כונתן לכונן C ונתונים כונן Western Digital Blue SN570 1TB SSD M.2 228…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני מתחיל לילמוד אם מחשב נייד ואני צריך מחשב שיריץ אלב בקלות אינטרנט תוכנות גרפיות כמו פוטושופ פלאש ומישחקים לא רצינים ואינטרנט שיעבוד בלי להיתקה לכן אני צריך מחשב שהייה יחסית קל ואם זמן סוללה ארוך אני רוצה מסך בגודל של 14" 15.4" הרגילים ואפשר חריגה קלה מהתקציב עריכה: רעיתי את המחשב הזה בKSP ומחברים שלי ואמרו לי שהוא אמור לעשות את העבודה Acer Aspire 5730Z ואני מעונין לדעת אם באמת שבה לי להשקיה עוד כסף וליקנות דגם יותר מיתקדם שהמליצו לי אלב Acer Aspire 2930Z למעשה המליצו לי אל עוד כמה מהם אז אני ערשום אותם פו כדי שתיסתקלו Acer Extansa 5630G Acer Aspire 6930G שזה אם מסך 16" ואים יש אחרים לא רק של acer אני אשמח לדעת (סליחה אל שגיאות כתיב)
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
בס"ד שלום! בשיחה עם נציג שירות של notebook club הוא אמר שיש שני מעבדים לvostro 1015: Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5870 2.0GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6570 2.1GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache האם ההבדל ביניהם משמעותי? ההפרש במחיר הוא 100 ש"ח. האם כדאי להשקיע? האם מיותר? הוא אומר שהם מפסיקים להביא את המחשב הזה. האם יש סיבה מיוחדת? בעיות? תודה.
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה את המפרט למשחקים בלי ציוד היקפי בלי OC לא מעניין אותי כ''כ רעש ומעדיף לשחק על רזולוציות גבהות אין לי כ''כ אפשרות לעבור את ה5K ואני מעדיף C2Q אשמח עם תבנו לי לפי דרישותיי תודה : ]
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אשמח אם רגע לפני שאני הולך לחנות אקבל ממכם חוות דעת אחרונה אם צריך בשינויים או שיפורים קלים. תודה רבה מראש למגיבים המפרט: מעבד אינטל Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 DHX Dual Channel דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי מסך ASUS GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) ספקי כוח Ener…
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
זקוק למפרט לחלקי מחשב , עד 2000 שקל , אשקול להעלות את הסכום ל 3000 אם זה ישפר משמעותית את הביצועים . המחשב כולל לוח אם , מעבד וזיכרון בלבד , השאר אני מוציא ממחשב שנשרף ... בהיזדמנות חגיגית זאת אני גם מוכר מעבד פרסקוט 3.2 וזיכרון corsair VB512MBDDR400 (שני סטיקים). עריכה : זה מה שמצאתי בפנדה תחת התקציב שלי פחות או יותר תנו חוות דעת בבקשה : ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Corsair Value Select 1GB (2x512MB) PC2-4200 DDR2-533 CL4 DC Kit חשוב לי שתהיה יציאה אופטית לסאונד , וממש לא משנה לי OC . תודה !
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לשדרג את המחשב הקיים (מעבד: Q6600, לוח: P35 775, זיכרון 4GB DDR2 וכ.מסך: 8800GT) למשהו קצת יותר חזק. מה שאני מתכוון להשאיר זה את המארז, הארד דיסק והספק (Corsair VX 450W יספיק?). לכן, מה שדרוש להחליף זה: מעבד, לוח, זיכרונות וכ.מסך. פרטים ודרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? אזור ה-3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימום ביצועים - אם ניתן לחסוך אז בכיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש…
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2500. בעיקרון רצוי פחות במקרה שהמחשב עונה על הדרישות שציינתי וכמובן אפשר לחרוג אם לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא שיקול ראשוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי כיום מחשב די ישן AMD 1700 XP NFORCE 2 K7N420 PRO MSI 512 MB DDRM יש לי כרגע כרטיס מסך READON 9800 PRO 128 MB ואין לי את היכולת לישתמש בו כי הלוח לא תואם שאלתי היא : אבא שלי נוסע לסין בסוף השבוע וחבר שלי נוסע לתיאלנד בסוף החודש וכפי שכולנו יודעים המחירים שם נמוכים בהרבה מכאן { ועדיין ישנה האחריות מנסיון אישי } אני צריך לקנות רק שלושה חלקים בסיסים למשב את כל השאר יש לי והם : מעבד { רצוי AMD } לוח זיכרון השאלה היא האם כדי להשקיע בלוח NFORCE 4 החדש עם ה SLI יחד עם מעבד תואם או כדי לקנות משהוא יותר פשוט הסכום שאני מוכן להשקיע הוא 3000-4000 שח או בכלל להמתין כמה חודשים כי כרגע אני לומד ואין לי יותר מידי זמן למשחקים . הבעיה שהמחשב קצת איטי וגם ששום משחק גם …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-