עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by halezh,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד בסכום של 6000-7000 ש"ח אני סטודנת להנדסת תוכנה והמחשב מיועד בעיקר לכך, משקל וחסכון בסוללה הן לא התכונות החשובות ביותר בשבילי. כבר כמעת חודש אני רואה דגמים שונים והגעתי למסקנה שהדבר שאני לא רוצה לתפשר עליו זהו מעבד: חייב להיות כפול ליבה - כי מחשב ישמש אותי כ3 שנים ולא כדי לקנות היום טכנולוגיה מיושנת בכסף שאני מוכן להשקיע. וזכרון של 1024 אלו דגמים ששמתי עין עליהם: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=420791 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=416883 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=415464 רציתי חוואת דעת של אנשים שמבינים בעניין ומוכנים לעזור... אם יש הצעות אחרות אשמח לקבל. נ.ב הכי אהבתי את ACER בעיקר בגלל שהוא כולל את כל הדר…

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by universe100,

היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב ולכן אני רוצה המלצות. אני הולך לקנות את המחשב ב1 באוגוסט אבל אני שואל עכשיו כי לא תהיה לי גישה למחשב עד אז. כמו כן אני רוצה שתתחשבו בירידת מחירי המעבדים(המחיר שידוע בערך) ותחשיבו אותו בתקציב נגיד אם מעבד עולה 200$ וידוע שהוא יעלה 140$ אחרי ה-24 ביולי תחשיבו את ה-140$ בתקציב. המחשב יהיה בקנדה ולכן אני רוצה לקנות גם מחנות בסביבה אז אבקש שתרכיבו מפרט מהאתר http://www.ncix.com. התקציב שלי הוא כ-1400$ ויש לי כמה בקשות: לא אכפת לי אם זה אינטל או AMD, המארז לא צריך להיות יקר מדי בגלל קירור שכן המעלות במקום שהמחשב יהיה לא עולות על 25, אהבתי את הזכרונות של SAMSUNG, אני מעדיף כרטיס מסך של NVIDIA ושיהיה מסך(17 אינץ' מספיק), אגב אני צריך ג…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by FeedMe,

צריך מחשב נייד! פירמה ידועה, 12" ומשקל קטן שימושים: office ומשחקים קלים תקציב עד 5K המלצות ASAP.

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  4. Started by DimaX,

היי אבא שלי החליט שהוא לא חייב מחשב "כזה חזק" והציע לי להחלף איתו... האם שווה לי? שלו הנוכחי והחדש: Compucase 6A19 Hec300W Black Kreton 512 MB DDR2 667Mhz CL5 - Starex series(לא היה תקציב ל"לא ג'נרי") Amd Athlon 64 3500+ BOX AM2 Gigabyte GA-M55plus-S3G nForce 430 AM2 WD 160 GB 7200 RPM SATA2 8 MB Cache LG GSA-H10AK-Black 2,400 ש"ח(אני חושב שהוא ירצה להשאיר אצלו את צורב הDVD...) קישור ללוג ההרכבה שלו מלפני כמה ימים: http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=200757 שלי הנוכחי(נקנה לפני שנתיים בדיוק): EPOX 4sgm8i כרטיס מסך O/B מארז ג'נרי עם איזה חלון ותאורה intel Penitum 4 2.8@3.25 Prescott 2*256 A-DATA 400@466 EVERCOOL 400W TRUE 3 מאווררים …

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  5. אז ככה ...אני לא יודע אם לקחת AMD 3800? ששמגיע גם עם מאורר זיכרון גיגה 400MH וכרטיס מסך נורמלי ( כ. מסך זה לא התבלטות ), עם לוח של GBYTE הSLI או לקחת INTLEL 3GH עם זיכרון DDR2 של 533 גיגה עם לוח של ASUS. המחירים פחות או יותר דומים הAMD יותר יקר אבל צימציתי בנפח של ההרדיסק וזה פחות או יותר דומה במחיר. מה כדאי בקיצור ? AMD 3800+ או אינטל 3GH ? אני לא גיימר מטורף.....

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. ההורים שלי צריכים מחשב חדש, הוא מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט אבל חשבתי קצת לחזק אותו כדי שיוכל הריץ גם משחקים קלילים. התקציב שלי הוא בסביבות ה-2000 שקל (לא צריך מסך, צורב , מקלדת , ועכבר): לוח אם GIGABYTE GA-M55SLI-S4 545.00 ¤ מעבד AMD Athlon 64 3200+ 2.0GHz , 512KB Cache 585.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital WD800JD 255.00 ¤ כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GS TD256M 601.00 ¤ זיכרון TWINMOS 512MB DDR 400MHz CL2.5 PC3200 250.00 ¤ \ מארז COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 300WATT 315.00 ¤ סה"כ: 2551 ¤

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  7. בקקשה תמצאו לי משהו כזה כי זה בישביל יותר לשחק במשחקי רשת כמו quake4 וזהו פשוט איזה כרטיס מסך הכי מתאים לא הכי יקר שיהיה מתאים פשוט ואיזה מפרט כמו מעבד ועוד שטויות תעזרו לי.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  8. קודם כל זוהי ההודעה הראשונה שלי בפורום האדיר הזה! אתם באמת הכי גדולים! אני מתלבט אם כרגע לגבי קנייה בין 2 הניידים הבאים ACER: ACER ASPIRE 5672WLMi 1.66GHz http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2750 לבין HP Pavilion DV5164EA Duo 1.66Ghz : http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=2825&catcode=166 1. קודם כל אני שוקל האם באמת להמתין כחודש וחצי עד סוף אוגוסט לירידת המחירים לאחר כניסת הקונרו ? או שזה לא ישפיע על הניידים בטווח הקצר? 2. האם המפרט החביב הזה של ה ACER שווה את ה 1500 שקל הבדל מה HP? 3. המאיץ הגראפי של ה ACER רשום 512. הבנתי שרק 128 הוא DEDICATED. בשורה התחתונה אני אראה עלייה חדה בביצועים?שווה את ההשקעה? 4. מי הם ACER בכלל בניידים (סליחה על הבו…

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  9. שהיה כמה שיותר חזק. [אני מעדיף שיהיה כרטיס מסך יותר חזק מאשר מעבד.]

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  10. Started by afik zach,

אני מחפש מחשב נייד לחבר באזור ה5K -6K למטרות לימודים אבל גם שיחזיק בתור סתם מחשב רצוי שיהיה כפול ליבה תודה

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by zachi0404,

היי אני מנסה לבנות מפרט גרפיקת לתלת מימד פלוס משחקים. ואני צריך לדעת כמה דברים לפני השמח אם תוכלו לעזור לי. 1.הבנתי שרצוי שני ארדיסקים נפרדים אחד למערכת הפעלה ואחד לקבצי העריכה האם זה נכון? כמה משמעות יש ל S-ATA 16M כלומר אם מרגישים את זה בעריכה? 2.אני בונה על הזכרונות של GEIL רציתי לדעת כמה משמעות יש לאולטרה בזכרונות שלהם בעבודה אם תלת מימד? 3.לגבי כרטיס מסך חשבתי על X1800XT 512 או 256 כמה משמעותי ההבדל לגבי תלת המימד? והאם הכרטיס מומלץ לעבודה בתלת מימד? 4.האם יש משהיו שאני צריך לדעת לגבי ההתקנה של מערכת ההפעלה או ההגדרות של הכרטיס מסך? השימוש המכרזי כרגע הוא אם התוכנה מיה ומתחיל ללמוד בקרוב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  12. Started by b-or,

היי באופיס דיפו פורסם מבצע על מחשב נייד Dell במחיר 3K. פרטים מלאים פה בנוסף פורסם מחשב אחר של Dell ב3.5K פה [אם אתם רואים הבדלים ממה שאמרתי לעומת האתר, אז אל תתייחסו, המבצעים פורסמו בעיתון השבועי שלהם] הבדלים> ביקר יש צורב DVD לעומת קומבו בזול ביקר יש מערכת הפעלה ובזול אין (יש לציין שאין לי צורך במערכת הפעלה) לפי הבנתי כרטיס המסך ביקר פחות טוב מזה שבזול. שאלתי היא, איך המחשבים? על מה מהם אתם ממליצים? בעיקרון הוא יעבוד רק בבית בשביל נוחיות ופרטיות בעיקר בשביל עבודה משרדית, ויתכן שגם סרטים.. ולפי הבנתי משחק כמו GTA יוכל לעבוד עליו, לא? אני מחפש מחשב ממש זול, לכן אין טעם לטפס עוד במחיר. אם יש משהו יותר זול ומשתלם אשמח לשמוע עליו תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  13. אני מתכוון לקנות מחשב לעריכת ווידאו בזמן הקרוב, ורציתי את דעתכם לגבי מפרט שהוצע לי באחת מרשתות המחשבים. מעבד - athlon 3800 am2 לוח אם - abit kn8 ultra nf4 זיכרון - corsair 2 x 1024 ddr2 667 דיסק - x2 160G sat2 16 mb western digital כרטיס מסך - GEFORCE7300 gs מסך - MAGcrt 19 996pfs צורב - LG X16 dual layer מארז מקלדת ועכבר. פשוטים. מחיר כל החבילה 6350 ש"ח. 1 - האם תוכלו לתת לי את חוות דעתכם לגבי המפרט שהוצע לי? 2 - אני מתכוון להשקיע בסביבות 6k על המחשב, האם יש בפורום אנשים שמבינים בעריכת וידאו שיכולים לייעץ לי על מפרט למחשב המיועד לעריכה בסכום הזה? 3 - האם כדאי לי לחכות עם הקנייה עד לירידת המחירים שכולם מדברים עליה?

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  14. הכל כבר בכותרת רק אם אפשר כמה דברים שאני רוצה במחשב , INTEL מעבד דו ליבה,1ג'יגה ראם, וכרטיס מסך חזק שיפעיל משחקים מודרניים מהר ואיכותי וכאמור מסך LCD ללא ציוד הקיפי. תודה רבה על כל עזרה.

• 6 תגובות
    • 526 צפיות
  15. Started by moshiko69,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד להלן השימושים: 1. אינטרנט וכיוצאה בזאת (חיבור אלחוטי וכו). 2. מצגות, לראות סרטים, מסמכים, מסנג'ר, eMule שימושים בייתים בעיקר. **** אין צורך בכל מיני תוכנות עיצוב וגרפיקה זאת לא המטרה. חשוב שיהיה: לפחות 512M זיכרון 80G HD מעבד חזק (לבחירתכם) התקציב הוא עד 1200$ פחות או יותר. הערה חשובה: אני קונה את המחשב בחו"ל (כלומר - חבר שלי נמצא בארצות הברית והוא קונה אותו שם כך שיש להתיחס למחיר בחו"ל ולא בארץ) עזרתכם בהקדם...

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by ^Z^,

מחפש מחשב נייד קל (מקס' 2 קילו) לעבודה משרדית (רק מעבד תמלילים וIE) עד 4000 ש"ח, עם מערכת הפעלה, עם תקשורת אלחוטית, ומינ' 512 מגה ראם. תשלומים חובה חשבתי על ה HP Pavillion Dv5203 מבאג, המפרט : מעבד - intel celeron M 410 1.46GHZ מסך - 15.4" WXGA דיסק קשיח - 60G זיכרון - 512MB 667MHZ צורב DVD כרטיס גרפי - intel 950 WIFI, 802.11B\G windows XP home edition סה"כ : 3996 (333X12) איך? תודה, Zzzz

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  17. מחשב למשחקים עד 4K המחשב צריך לכלול גם כרטיס טלויזיה..ואם אפשר עוד שתי בקשות: 1.לכתוב מאיפה בניתם את המפרט 2.לעשות תקציר קטן שמסביר על המפרט אם אתם יכולים תודה רבה!! עריכה:אני צריך עוד מפרט כזה באותו התקציב רק עם מסך 17" CRT

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by J.allmighty,

שלומות, אני מחפש מחשב נייד בתקציב עד 8000 אני לא נוסע לחו"ל איתו לכן אין צורך באחריות בינלאומית (שגם אם כן ,אני ישלח לתיקון בארץ) הצרכים: מעבד כפול , גיגה זכרון , winxp pro (חובה), אינטרנט סלולרי הנייד ישמש אותי לאופיס , אינטרנט , Microsoft Virtual Pc ומדי פעם warcraft סרטים, ולימודים צריך גם קורא כרטיס זיכרון מסך 15"+ חשוב איכות המסך שיהיה ניתן לצפות בוא כמה שעות בלי כאב ראש , ובלילה כאשר חשוך (ברכב). תמיד חלמתי על IBM אבל במחירים של IBM אפשר לקחת מחשבים אחרים עם יותר פיצ'רים נחמדים ולא פחות איכותיים. אין צורך לבזבז את כול ה8000 , כמה שפחות יותר טוב. תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  19. תודה לעוזרים. מעוניין במפרט מחשב חדש לילד בן 12-13 כשאת המסך אני אקנה בנפרד, המטרה היא לחבר את המחשב הספציפי הזה עם שני מחשבים נוספים בראטור אלחוטי כשאין לי שמץ של מושג ירוק בנושא. האם ראוטר נכלל במחיר המפרט ? אגב מהי חשיבות המקום ממנו קונים את המחשב כשאני רוצה שהמחשב יגיע מורכב עם אחריות לכל בעיה שלא תצוץ ? שוב , התקציב - 2500 ש"ח בערך . שוב תודה לעוזרים, מקום מדהים !

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  20. ההודעה נערכה דרוש מפרט בעיקר לשימוש רגיל ויומיומי של המחשב בעיקר לשמיעת מוזיקה ולגלישה באינטרנט. בעיקר דרוש נפח זכרון פנימי גדול וכמו כן נפח של כ 80 גיגה. המעבד ולוח האם לא צריכים להיות מפוצצים משהו. רק מחשב שירוץ מהר בלי יותר מידי בעיות ובאגים. כל שאר הדברים שיהיו סבירים. בלי מסך. תודה רבה לעונים..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by (iriver H10),

אני מחפש מחשב נייד ....לא למשחקים, יותר לעבודה למוזיקה ולסרטים. לא צריך משהו רציני רק שיהיה טוב ושיעבוד מהר.

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  22. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=8620247&came=1000 הוא שידרג את הזיכרון לגי'גה ואם תראו למטה יש הוסף 80 שקל למארז בצבע כסוף או שחור הוא שידרג גם לזה וגם שידרג לכרטיס מסך 6200 256 mb ב320 שקל אני רוצה לציין שאח שלי המחשב הזה יהיה בשבילו רק בשביל שימוש ביתי הוא גולש באינטנרנט עובד על האופיס בעיקר ולפעמים פה ושם מוריד מקאזה אימיול ולפעמים פה ושם כשיש זמן הוא משחק במחשב אבל בקושי בעיקר לשימוש אינטרנט ואופיס האם גם המחשב שלו יעבוד בווינדוס ויסטה?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. בבקשה מפרט כולל מסך דק עכבר ומקלדת תקציב 4,000 שקל חייב משהו טוב למשחקים אבל לא להגזים יותר מדיי בחומרה שתתנו לי תודה למי שיכין לי

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  24. סליחה על הספאם אבל אני חייב מפרט דחוף אני רוצה כרטיס מסך טוב שיעבוד במשחקים הרבה מקום במחשב כשאני אומר הרבה אני צריך ממש הרבה שיהיה בקיצר מחשב טוב

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  25. מחשבDUAL CORE 3800 כולל מסך 17 שטוח רק 3490 ש"ח מארז קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מעבד AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT אחריות מעבד לכל החיים!! לוח אם PCI-EXPRESS MSI K9N NEO יתרון חשוב - לא משולב כרטיס מסך CHIPSET NVIDIA NFORCE 550 ניתן להשיג גם לוחות ג'יגהבייט ואסוס כרטיס קול 7.1 ( 8ערוצים) כרטיס רשת 10/100/1000 אחריות לוח אם 3 שנים!! דיסק קשיח 160GB SATA2 7200 RPM (WD,MAXTOR,HITACHI) אחריות דיסק קשיח 3 שנים!! ניתן לשדרג לכל דיסק אחר אספקה מיידית. אפשרות לתשלומים. שנתיים אחריות בפריסה ארצית בכל מעבדות אייבורי. אחריות למעבד ולזכרון לכל החיים, 3 שנות אחריות ללוח האם ולדיסק הקשיח זיכרון פנימי 512MB DUAL DDR II 667MHz אחריות זיכרון לכל החיים ניתן להרחבה כונן …

• 2 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים