ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
לא, זה לא ממש HTPC, הגעתי למסכנה שאני גם ככה לא רואה טלוויזיה בהוט אלא רק במחשב (הורדות של ביטורנט, ודמוקרסי פלאייר, ויו טוב וכו) , אז הרעיון הוא שהמחשב הזה יהיה מחובר לטלוויזיה וישדר אליה תוכן http://lamir.co.il/product.asp?product=9354 מארז (אצלי הוא ישכב מן הסתם, ראיתי אותו במציאות, הוא ממש חמודי) http://lamir.co.il/product.asp?product=11240 מעבד אני קונה יד שניה באותו המחיר 3200 + Athlon 64 http://lamir.co.il/product.asp?product=11302 לוח אם http://lamir.co.il/product.asp?product=1243 זיכרון http://lamir.co.il/product.asp?product=10040 הארד דיסק http://lamir.co.il/product.asp?product=11641 צורב DVD http://lamir.co.il/product.asp?product=2340 כרטיס רשת אלחוט…
-
- 12 תגובות
- 956 צפיות
-
-
בתקופה האחרונה הסוללה התחילה להיגמר ממש מהר, ובזמן האחרון התחיל להופיע לי הודעה "שקול להחליף את הסוללה". המחשב שיש לי הוא GIGABYTE W566U אם אני לא טועה זה 6 תאים. חיפשתי סוללות והם נורא יקרות ראיתי חברות ש"מחליפות" תאים לסוללות קיימות בחצי מחיר (זה בכלל מומלץ?), הבעיה שלא מצאתי חברה שעושה את זה לדגם הספציפי שלי או בכלל לג'יבייט. אם מישהו מכיר חברה שכן מתעסקת איתם או שיש לו רעיון איפה יש בזול אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב מחשב חדש בתקציב של 7000 שח אשמח אם תרכיבו לי מפרט ראוי ותודה מראש לכל העוזרים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?התקציב המרבי 7000 שח,אך אם יהיה צורך להוסיף עוד טיפה לצורך קבלת מפרט טוב יותר,אעדיף שתוסיפו הכוונה לכמה עשרות שקלים ומקסימום 200 עדיף כמובן להישאר במסגרת התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה בלייטרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא אך המחשב יהיה מחובר ל pg279q 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן דיסקים …
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
עובר בדרך חזרה לארץ בהונג קונג וחשבתי אולי ישתלם לי לקנות שמה מחשב נייד (וגם פוקט פי סי) אני צריך נייד בסביבות 500$ מסך 15 לא רחב אולי למישהוא יש המלצות לחנות טובה
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?באזור ה2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עד כמה שידוע לי מגיע דור חדש של משחקים(ובראשם BF4) ולכן אני זקוק לשידרוג,המחשב בנתיים סוחב על הגדרות בינוניות ונמוכות בחלק מהמשחקים אבל אני לא מסתפק בכך ורוצה לעלות רמה(כך גם במשחקים החדשים שיגיעו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לא…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני צריך בבקשה מפרט למחשב חזק . המחשב מיועד לעבודה לבניית אתרים ותוכנות כבדות . תמליצו לי בבקשה על מה ללכת . אשמח לקבל הצעות
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום. 3500 -3700 ש"ח. (כולל הרכבה) ללא כ.מסך. ללא כונן אופטי. מבוסס e8400 או כדאי אולי Q6600 ? קירור טוב ל-OC - רוצה להגיע ל-3.5-4Ghz חשוב שיהיה שקט בגבול התקציב. *רצוי להרכיב בסקיי פי סי. *אשמח לקבל כמה שיותר מפרטים. תודה מראש לכל המגיבים וממליצים.
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב )? משחקים משחקים משחקים וסרטים ושטויות שכאלה כמובן בHD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל הNEXT GEN הקרוב בעצם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 7-8 המחשב הנוכחי נורא מרעיש וזה מפריע בדרך כלל אז יש העדפה למחשב …
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם, לקראת נסיעה לשנה לחו"ל אני אשמח לקבל המלצות למחשב נייד 15" קל ואמין בסכום של עד 3500 ש"ח אם אפשרות לחריגה. להלן דרישות מהמחשב: * מטרות המחשב? אינטרנט, סקייפ, אופיס (במיוחד וורד ואקסל), צפיה בסרטים, ייתכן ובמסגרת הלימודים אאלץ להתקין תוכנה סטטיסטית בשם SAS. * גודל המסך? 15 אינץ (לא מפריע מט או מבריק..) * רזולוציית המסך? סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חייבת מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? עד 2 ק"ג אם אפשרות לחריג קלה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ו VGA * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא מבינה את ההבדל אבל הבנתי שיש דבר כזה שנקרא משולב וזה מאפשר גם כונן גדול אבל גם עבו…
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
המחשב יחובר כמו שקראתם למסך טלויזיה 32" של סמסונג ברצוני שהמארז יראה כמה שיותר אלגנטי ויהיה שקט ( אחרי הכל הוא הולך לשבת בסלון ) אולי אני אשחק פה ושם COD או משחקים ברמה ... אבל לא מצפה לביצועים או גרפיקה מי יודע מה ... מתלבט בין AMD לאינטל ... ולכן פניתי אליכם .. אחסון גדול .... וכרטיס טלויזיה חובה המחיר המקסימלי הוא 3000 ש"ח ... אם אפשר כמה שיותר לצמצם אלא אם כן המחיר ממש שווה את הקניה תודה מראש !!!
-
- 11 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אשמח לדעת איך המפרט הזה בתור מפרט סופי, קונה בשבוע-שבועיים הקרובים, אשמח לשמוע חוות דעת. שאלות: איך המארז? הבנתי שהוא מצויין אך אשמח לשמוע עוד דעות, איך הקירור הנוסף למארז שאבקש להוסיף מקדימה? הלוח אם יספיק לשימושים הבסיסיים? (לא מתכנן OC או משהו, לפי דעתי הוא יספיק).מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ¤1101 לוחות אם Intel BLKDP55WB Socket 1156 For Intel CPU ¤476 מארזים NZXT APOLLO BLACK NO PSU ¤190 מאוררים למארז/גופי קירור Arctic Cooling Arctic 12 PMW 120mm ¤40 ספקי כח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 זיכרונות Corsair DDR3 4096MB 1333MHZ XMS Dual Channel CL9 i5 ¤499 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 50…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לקראת הגיוס והשנת שירות, ההורים קונים לי מתנת גיוס, מחשב נייד. הצרכים שלי הם גיימינג וגרפיקה. מה שאומר: *לפחות 4GB ראם *כרטיס גרפי איכותי *מעבד i5 או i7 *500 ג'יגה איחסון *מסך רחב, בהיר ולא מבריק עם צבעים מדוייקים וחדות(נוטה לכיוון HD ואם אפשר גם LED) *מסך 15' בערך *עדיפות לDELL, לא מקובע *מקלדת נוחה מאוד *זמן סוללה ארוך כמה שאפשר. *לא מתחמם *שקט *שיוכל להפעיל TF2, Portal 2 ומשחקים קלים-כבדים. *שיעבוד טוב עם פוטושופ ופלאש. *אחריות טובה *איכות בניה טובה, שתחזיק לכמה שנים טובות (חשוב) אני אשמח למחשב שעונה לרוב הציפיות, אני מודע לכך שאולי זה לא נכנס בתקציב. אני מוכן לחרוג ב500 ש"ח (4,500 ש"ח). תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגראפיקה ותכני hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).: photoshop cs6 כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: gta v 3 battlefield, וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח חריגה של עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות סטודנטיאליות בסיסיות : אופיס וכו'. בנוסף לצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עם win10. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיהיה למישחקים ושיהיה שקט ככל האפשר מה אתם אומרים על זה? מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל INTEL DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS דיסקים קשיחים Maxtor 160GB 8MB, SATA II כרטיסי מסך ASUS 7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-7610 MIDI 500W Max Beige מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W
-
- 12 תגובות
- 799 צפיות
-
-
לגבי כרטיס מסך RTX 2080 Ti ספק של 650W יספיק או שצריך יותר? תודה .
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן להגיע ל 5000 אם מדובר בשיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פיתוח אבל אם אני כבר קונה מחשב חדש שידע להריץ משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני מתכוון להריץ עליו מכונות וירטואליות (זיכרון יהיה חשוב למפרט הזה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינונניות - גבוהות …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש טאבלט אנדרואיד כמה שיותר גדול 12" במחיר סביר. להזמנה מיידית מאמאזון ארה"ב מתלבט לגבי זה לדוג': https://www.amazon.com/gp/product/B077TCVT7Q/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A3GQ8W9AF8L0NJ&psc=1 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כמה שפחות. לא יותר מ $400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסך מגע, משרדי, עבודה שוטפת כתיבת מסמכים אונליין ואפליקציות של אנדרואיד. עריכה: לא קריטי הצפייה בוידאו HD, חיבור למקרן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מק…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי הוא dell inspiron 1764 והוא מתחמם כמו שאתם רואים וזה בלי שהרצתי איזשהו סרטון ביוטיוב (כשאני עושה את זה החום מגיע ל 20 מעלות יותר) אני מבין קצת ופרקתי את האמא של המחשב והגעתי עד למאוורר ונקיתי אותו מאבק וזה עדיין לא עוזר, יש למישהו רעיון מה צריך לעשות? ומזה בכלל ה CPU ו ה CORE1 CORE2 ועוד שאלה, אם אני רוצה להחליף כרטיס מסך אני יכול?? מה אני צריך לעשות? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייח כפול ליבה, הגיע לידיי עוד מחשב מרובע ליבה, מה עדיף לקחת? ( ניתן לפרק ולחבר בין המחשב ולעשות מחשב אחד חזק): ההמחשב שלי : GIGABYTE ntelPentium® Dual-Core CPU E5800 @ 3.20GHz, 3199 MHz RAM - 2G 465 גיגה דיסק קשיח כרטיס מסך - Intel RG 41 express chipset המחשב השני : HP Intel® Core2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz, 2499 MHz RAM - 3.25 RAM DDR 2 כרטיס מסך - ITI REDEON HD 5400 דיסק קשיח - 929 גיגה ההתלבטות המרכזית היא בגלל מהירות הגבוהה יותר של המעבד הכפול ליבה לעומת המרובע ליבה. המחשב מיועד לעבודה משרדית ולא למשחקי גרפיקה רציניים, אבל יש שימוש במסך מרובה של תוכנות בו זמנית, וגם תוכנות כבדות. במידה והמחשב הכפול ליבה עדיף , האם ניתן להעביר את הכרטיס מסך של ITI למחש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממ יש לי תקציב של 4,000 עד 4,500 ש"ח למחשב טוב למשחקים... העיקר שיהיה כ.מסך לפחות 7600GS או טוב ממנו, ג'יגה זיכרון ומעבד אינטל core 2 dou. תודה מראש P:
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס"ד שלום חברים. חיפוש אחר מחשב נייד שיתאים ליישומי אופיס, אינטרנט, סטרימינג אבל גם משחקים צומצם ל-2 דגמים של לנובו. אלו הדגמים שאני יכול להרשות לעצמי מבחינת מחיר (ברור לי שמחשבי גיימינג עולים יותר). https://ksp.co.il/?uin=50143&select=.268..271..2174..4149..4152. או https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26932 כיוון שיש עכשיו מחיר מבצע ב KSP אני נוטה אליו. בתכלס, ההבדל המשמעותי היחיד שראיתי בין הדגמים הוא גודל ה-SSD וגודל המסך (15.6 מול 17.3). שאלתי היא האם גודל המסך משמעותי כל כך ששווה להוסיף עליו 300שח. מעבר לזה, אם יש לכם עוד מה להגיד על הדגם (או להציע אחר...)- אשמח לדעת. בתודה מראש…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב משוער: 2500 שח * מטרות המחשב?- לימודים (כל תכנות האופיס) , צפייה בסרטים/סדרות. * גודל המסך? 13-14, לא יותר מזה!!! * משקל רצוי? לא יותר מ1.5 (חשוב שיהיה קל!!) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב מאוד * כונן אופטי? כן (לא קריטי) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חשובה אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות לdell אבל לא קריטי
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
-
שלום רב, נכנסתי לפה על מנת להיעזר בכם בקניית מחשב נייד. אני סטודנט, ומטרת המחשב תיהיה בעיקר בתחום הלימודים. וורד אקסל תוכנות גרפיקה וסטטיסטיקה וכו'. אני צריך מחשב חזק מהיר ואיכותי שיש לו מרכיבים טובים. חשוב לציין שאני מעדיף ביצועים טובים על פני ניידות ומשקל מכיוון שהמחשב יהיה מחובר לחשמל רוב הזמן וינוע אחת לשבוע. מחיר המחשב צריך לנוע בין 6000-7000 ש"ח. מה אתם אומרים? איזה מחשב/ מרכיבי מחשב כדאי שיהיו לי? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-