עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לאחר החלפה שלו בהארדיסק אחר אני פשוט מתקין (ע"י boot) את הווינדוס ואמור לעבוד תקין ? אין משמעות לכונן E:\RECOVERY שהיה בהארדיסק הקודם שקיבלתי מDELL ? תודה

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  2. לפי האינפורציה שבהמשך, ווינדוז 7 ישתמש במעבדים התומכים בוירטואליזציה כדי להריץ רכיב חדש שנקרא xpm התומך בווינדוז xp. אם כך עדיף כבר עכשיו לבחור ניידים הכוללים מעבד התומך בוירטואליזציה. האם מוכרים לכם מחשבים ניידים הנמכרים בארץ הכוללים מעבד התומך בוירטואליזציה ? האם הידיעה אמינה. המידע לקוח מהלינק הזה: http://www.vgchartz.com/forum/thread.php?id=70135 This information is really going to speed up the shift from XP to 7 for those who skipped Vista. The US Federal Govt for one, didn't shift to Vista, but with news like this, the shift to 7 will probably happen this year, if not early next year, and this is going to rreally boost the sales figures for 7. Now, if they can make …

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  3. הי לכם הגעתי לפה עקב המלצת חבר אבל מודה שלא מכיר את הפלטפורמה הזאת ככ טוב. מעוניין לרכוש מחשב מKSP ותוהה אם יוכל לענות לצרכי שהם עריכת וידאו ב4K 8BIT בדוינצ'י ריזולב מבלי יותר מידי אפקטים מעבר לתיקנו צבע. המפרט של המחשב ששמתי עליו עין הוא: כרטיס המסך MSI GTX 1650 מעבד: AMD Ryzen 5 3600 3.6Ghz AM4 מאוורר למעבד: Arctic Freezer 7 X לוח אם: MSI B550M PRO-VDH AM4, AMD B550, DDR4- זכרון: Transcend 16GB 2666Mhz DDR4 CL19 כונן: Kingston A400 SA400S37/240G 240GB SSD SATA III ספק כוח: (Antec Atom B550 12cm (Retail מארז: Antec NX100 ATX Mid Tower לפי מה שיצא לי לברר המפרט המשודרג אמור …

4. Started by kip,

המחשב הוא DELL D510 עם 256K שלא זז. צריך את הזכרונות הזולים ביותר שאפשר, לא מבין משהו מסוים, מהי קונפיגורציית 64X64? משהו לא בסדר עם אלה? http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8768 מודה למי שעוזר...

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  5. שלום אני קונה מחשב חדש ביום רביעי (20.6) התקציב שלי הוא 5000 שקל יש אפשרות לתוספת של 100 150 שקל אבל לא יותר אוקי אז ככה אני צריך מחשב למשחקים גלישה באינטרנט וסרטים אני צריך שהמחשב יהיה מחנות קרובה לחיפה ואני לא מתכנן OC אני רוצה שהמחשב יריץ את המשחקים half life ברמה ממוצעת heroes of might and magic 5 ו black and white 2 כמובן שעוד הרבה אבל זה בעקרון המשחקים הבסיסיים שאני חייב שהוא יריץ חלק ובלי בעיות אוקי אני לא יודע אם צריך להגיד אבל יש לי מסך samsung 931c והרזולוציה שלו 1280x1024 ואני לא צריך צורב אז הנה מפרט שבניתי: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 5600 DualCore BOX AM256DCB ¤ 1129 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 471 1 מארזים NZXT Trin…

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  6. אני כבר שנתיים מנסה ליבנות לי מיפרט מישתלם מבחינת מחיר ושיכלול את כל הדברים הבאים: איכות=אמינות. ביצועים ביחס למחיר. יוקרה פאר ואלגנטיות. ~~~~~~~~~~~~~~~ אז ככה זה מה שאני מתכנן ליקנות בשבועות הקרובים וחשוב שהכל יהיה כלול כלומר:חומרה ציוד הקפי ומסך. מעבד - Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 גוף קירור - Thermaltake Big Typhoon לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe/ASUS P5B Deluxe זיכרונות - 2G של GSKILL/OCZ/CORSAIR דיסק קשיח - Maxtor 250GB 16MB Buffer DiamondMax SATAII HDD Seagate 250GB 7200 rpm 16MB Buffer NCQ S-ATA II HDD כרטיס מסך - Radeon X1900GT X800GTO2 ציוד הקפי: מסך - SAMSUNG 19" 960BF 4MS עכבר - Logitech G5 מקלדת - Microsoft 4000 Natural Ergonomic או מקלדת +…

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  7. שלום לכולם, אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב חלקי (יש לי כבר מסך,הרד דיסק וצורב) ,בעיקר למשחקים,ללא OC,שיעלה עד 5K (אפשר לחרוג קצת) עם הדרישות הבאות: מעבד חשבתי ללכת על core2duo e8400 לוח אם אני רוצה לוח אם משולב DDR2 ו-DDR3 וגם בעל יכולות Crossfire,שיהיו בו 2 כניסות PCIE 2.0,האם קיים כזה? ראיתי רק אחד כזה, asrock x48turbotwins,אבל לא יודע אם הוא טוב... http://europe.asrock.com/mb/overview.asp?Model=X48TurboTwins&s= אם לא קיים משהו טוב,אז שיהיה משולב זכרון כמו שאמרתי וכניסת PCIE 2.0 אחת. זיכרון אני רוצה 4GB של DDR2 800MHZ,לא יודע באיזו תצורה לקנות (2 של 2GB בנפרד או סט של 2X2),לא יודע של איזה חברה כדאי... כרטיס מסך חשבתי על Gigabyte Ati Radeon 4870 1GB אולי כדאי להש…

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  8. זה המפרט מיועד להיות מתנת בר מצווה - קצת משחקים ואיטרנט לא להמהרה : מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1070 1 1070 לוחות אם למעבדי אינטל? INTEL Price Units Total DP965LTCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E 640 1 640 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB TwinMOS 295 2 590 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 660 1 660 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 390 1 390 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black 200 1 200 מארזים? Price Units Total HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black 200 1 200 מסכים? ViewSonic Price Units Total…

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by zoyaniv,

אני מתכוון להחליף את רוב הדברים במחשב לפי המפרט הבא: כרטיס מסך 1800GTO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5683 מעבד קונרו 6600 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5792 לוח-עוד לא ידוע מחכה שיצא הגל של הלוחות התומכים זיכרון GSKILL 800 2GB http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820231087 מארז טרנספורמר כחול http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3700 ספק טופפאוור 450 וואט http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4722 אם יש לכם הצעות הערות הארות או מחירים טובים יותר אני אשמח לדעתכם

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by M.o.D,

מעבד CORE I5 750 לוח P55 של גיגבייט 4 ג'גיה DDR3 1333MHZ של קינגסוטן כרטיס מסך רדיון 5770 של ספייר דיסק 500 של WD מארז ANTEC TWO HUNTED ספק CHIEFTEC 550W קירור מארז ZALMAN 120NM SILENT קירור מאבד ALPINE 11 PRO עלה לי 3800 כולל הרכבה. ב KSP. בסך הכל קצת בשביל משחקים , סרטים ועבודות בפלאש.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  11. מישהו מוכר אולי? אין לי בעיה עם בעיות סוללה העיקר שכל השאר יעבוד אם מישהו מעוניין למכור במחיר סביר אשמח לשמוע פה או בה.פרטיות =]

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  12. אז המפרט הוא לחבר שנדלק על משחקיםחדשים, ומכור לפריימרייט. הדרישות לפי חשיבות יורדת הן כאלה: 1. מחשב שיריץ את משחקים כמו OBLIVION, NWN2 וכו באיכות גבוהה 2. מחשב שיתאים גם לתכנות וקידודים...ההתייחסות היא בעיקר למעבדים וזכרונות וסוגיית אינטל-AMD מי יותר טוב למה 3. אפשרות שדרוג עתידית בהיבט של כרטיס מסך, אבל לא פחות, גם בהיבט של התושבת (החלפת מעבד ו/או זכרונות). יעני CROSSFIRE או SLI זה כמעט חובה ראיתי אינסוף מפרטים באתר שמתאימים. היסבה שפתחתי ת'רד חדש היא בגלל שתי הסתייגויות: 1. אולי שווה לחכות עוד חודשיים שלושה לאיזו פריצת דרך צפויה (למשל DX10, או איזו תושבת מטורפת חדשה למעבדים, או משהו שיוליד האיחוד של AMD-ATI ) 2. איפה כדאי לקנות? במידה ואסור להמליץ על חנויות בפורום…

• 7 תגובות
    • 582 צפיות
  13. שלום לכולם, אני צריך עזרה בבניית מחשב שישמש למשחקים,אינטרנט,סרטים,OFFICE וכו'. התקציב הוא 4000-5000 ש"ח לא כולל מסך,אפשר קצת לחרוג מעבר. אני גיימר בינוני ככה שלא חייב את הכרטיס מסך הכי טוב בשוק אבל רוצה כרטיס שייתן תמורה טובה למחיר ועדיף של NVIDIA. לוח אם מעדיף של אסוס. שיהיה ספק כח איכותי וחזק. יש לי מסך 22' כרגע אבל בעתיד מחליף אתו ל24'. על כל השאר אין לי העדפות לחברה כזו או אחרת. תודה מראש לעונים!

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  14. Started by Burned,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים (PES, NBA2K, MW2), סרטי HD, שימוש משרדי א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280*1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? …

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  15. Started by sigpen,

אז ככה, אני צריך מפרט ב1500 ש"ח כמובן בלי מסך שישרת אותי בעיקר לסתם עבודה משרדית, הורדות ומשחקים עם גרפיקה בינונית לא מטורפת. (אגב, על הדרך אם יש איזה רמקולים מומלצים בסביבות ה200). גם אם יש חנויות מומלצות וזולות בכאיזור המרכז אשמח לשמוע עליהם. בינתיים ראיתי מפרט מומלץ בלוג'יק ב1700 : Compucase-HEC CI-6T10 300W Micro ATX Black Case Intel Pearl Creek DG31PR G31 DDR2 VGA3100 MATX Mo Intel Core2 Duo 2.80GHz 3MB E7400 Box CPU 2G DDR2 800MHz Memory 320GB 16MB S-ATAII HDD DVD±R/RW x 22 Black S-ATA Bulk Computer Integration + Win For Testing Only הכל נראה לי סבבה אבל אני לא בטוח לגבי הלוח אם, והאם הכרטיס מסך נמצא בלוח האם. ביקורות , הערות ומפרטים חדשים יתקבלו בשמחה =]

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by פתח הדביר,

אני מתכנן לקנות מחשב ניייד, כבר אני יודע איזה מעבד וכמה זיכרון פנימי אבל אין לי שמץ של מושג על איזה כרטיס מסך ללכת? אני צריך שמישהו יתן לי גבול מינימלי- מה לא לקחת התקציב של כל המחשב עד 4K והייתי רוצה מאיץ גרפי לא בשמים ולא משהו מפלצתי לגיימרים אלא אחד שעושה את העבודה וסה"כ סבבה ומסוגל להריץ משחקים עם דרישות בינוניות-גבוהות. תודה מראש

17. Intel Core 2 Duo E6300 Box GIGABYTE GA-945P-S3 DDR2 2x512Mb 667MHz CL5 PQI Westren Digital WD1600JS 160GB GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E NEC DVD±R/RW X18 סה"כ 3,844 ש"ח אמ...חסר רק מארז וספק...איזה אתם ממליצים? שיכנס רק בתוך התקציב ועדיף חנויות מראשון והסביבה

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  18. מחשב נייד חזק LG עם מעבד הליבה הכפולה החדש SANTA ROSA מחשב נייד E500-G.AP1DE מעבד CORE TM 2 DUO PROCSSOR T7250 במהירות 2GHZ INTEL זיכרון פנימי (MB512*2) MHZ 667 1GB DDR2 מסך:* FINE BRIGHT TECHNOLOGY (800*1280) 15.4" GLARE WXGA דיסק קשיח: (SATA) GB120 (כולל הגנה על הדיסק הקשיח) כרטיס גרפי: 3100 INTEL GMA X (MB BASED ON SYSTEM MEMORY 2GB 384 UP TO ) רשת אלחוטית: WLAN תומך בפרוטוקול g/b 802.11+ BLUETOOTH כונן צורב: DVD super multi משקל: 2.7 ק"ג בלבד (כולל סוללה וכונן) מערכת הפעלה: GENUINE WINDOWS VISTA HOME PREMIUM (כולל תוכנת מדיה סנטר) כולל מצלמת אינטרנט: MEGA PIXEL 1.3 מקלדת ברוחב מלא זה המחשב ותגידו לי אם זה כדי לקחת את המחשב וזהו - תודה מראש -

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by 3p,

עברו חודשיים ועכשיו הם החליטו שממש כדאי לקנות מחשב. אז זה מה שבניתי, רק רציתי לדעת אם יש המלצות חדשות: מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX מחיר: ¤595 לוח אם: ASUS M2A-VM מחיר: ¤493 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 160GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160211AS מחיר: ¤333 צורב די.וי.די: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤716 מארז: FOXCONN TLA002 FSP300-6THA PSU+ CPU V-TUBE מחיר: ¤245 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB מחיר: ¤139 רמקולים ואוזנ…

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  20. שלום לכולם אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב נייד לסטודנט, עד 800 דולר (ניתן לחרוג אם הדבר נותן יתרון משמעותי) * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים באיכות 720p * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך בכונן גדול. אם ניתן שיהיה SSD בגודל סביר (128GB) אז עדיף * כונן CD/DVD? צורב? לא צריך * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כמה שאלות: 1. חשוב לי שהמחשב ירוץ …

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by ilay22,

כרגע המערכת שלי היא amd64 (אני לא יודע את הדגם המדויק, נקנה לפני כשנה וחצי) לוח אם nvidia 300 כרטיס מסך geforce6600 1GB RAM ספק כוח פשוט, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך כנראה ל geforce 7900gs אני רוצה לגעת אם חוץ מהלוח אם (בגלל שאין pci-e) שי עוד רכיבים שאני צריך לשדרג בשביל שהמערכת לא תפגע בביצועים של הכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  22. יש לי מחשב נייד HP בעל חיבור HDMI חיברתי אותו למסך LCD האייר בחיבור HDMI ולא כל כך הרגשתי שינוי באיכות התמונה האם ישנה אפשרות לשנות תצוגות במערכת המחשב כדי לראות באיכות הכי טובה או האם ישנה אפשרות בדיקה לוודאות צפייה ברמת HDMI זאת אומרת סרטון כלשהוא שאני יכול בוודאות להרגיש צפיית HDMI או שאולי צריך לשחק בהגדרות הTV או משהו כזה תודה מכל הלב.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  23. Started by brighi,

אהלן, כידוע, למחשב הזה יש 2 כרטיסי מסך והוא אמור לתמרן ביניהם לפי הצורך. עכשיו הבעיה היא שהוא לא מחליף לNVIDIA כשאני רוצה להתחיל משחק ובגלל זה איכות המשחקים שלי הרבה פחות טובה, מישהו יודע מה אני יכול לעשות?התקנתי את הדרייבר הלפני האחרון וזה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  24. שלום פורום יקר, אני סטודנט בשנה החמישית ללימודי ארכיטקטורה ומחפש למצוא לי חבר חדש ונייד כעיקרון, אני זקוק לו לצרכים הארכיטקטונים הרגילים, פוטושופ, אוטוקאד וכו אבל גם, ואולי זה הקוץ, גם לצרכי תלת מימד 3DMAX ומשפחתו למשל התקציב שלי הוא בסביבות ה6000 ש"ח וכל דבר מעבר לזה יגרום לי לקשיי עיכול קשים בארנק בקיצור, אני מחפש משהו טוב, חזק, נוח לנשיאה ושלא ימשכן לי את המכנסיים. מה דעתכם? אשמח לשמוע הצעות ובתמורה אתן הכרת תודה וחיוך וירטואלי.

25. Started by politin,

שלום לכם, אני מחפש מפרט למחשב בעיקר בשביל עריכת סרטים (לא משהו מקצועי יותר מידי... משהו שאפשר לערוך בו קליפים קצרים, לא משהו מטורף) ובנוסף, שמשחקים חדשים יעבדו עליו טוב (שוב, לא משהו מטורף מידי.. פשוט שיעבדו חלק בלי להתקע) חשוב שהוא יכלול צורב DVD סביר *לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, ורמקולים.. לגבי תקציב, אני לא ממש יודע מחירים ככה שאני לא יודע בדיוק להגיד אם אתם יכולים, תנו לי אופצייה שתהיה מספיק טובה (כמו ששמתם לב, אני מסתפק גם בפחות ממושלם) במחיר סביר (סביר=אם יש בסביבות ה3000 ש"ח פחות או יותר) תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.