ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Stepping G0 Abit IP35 Pro Intel P35 Chipset Socket 775 SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 T800UX2GC4 Zalman CNPS7500-AlCu LED סה"כ : 3000 ¤
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נטבוק אבל השוק כ"כ רחב שאני לא יודע במה לבחור . שמתי עין על הLenovo S12 שעולה 2070 באייבורי מה ההמלצות שלכם ?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב חדש שיכלול את המחשב כמובן וציוד היקפי (מקלדת ועכבר (יכולים להיות מעפנים אבל לא מתפרקים) רמקולים (מעדיף משהו ברמה של ATP3 או משהו), מסך (LCD 19) וצורב DVD) הוא בעיקרון אמור להיות למטרות משחקים (אם כי לא כבדים כל כך) ומטרות אחרות כמו אופיס סרטים וכאלה... תודה רבה D: עריכה: בניתי משהו לבד מ TMS (פיי זולים יחסית ל IQPC למשל) מעבד: Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤316 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 - מחיר: ¤357 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤404 זיכרון: Geil 2GB DualKit DDR2-533Mhz Value כמות: 1 - מחיר: ¤195 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤365 כרטיס מסך: BFG Nvidia Geforce 8600GTS …
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ערב טוב. אז ככה: יש לי מחשב פנטיום 4 עם מארז חדש (הספק לא) ודיסק קשיח חדש SATA. המחשב מתחיל לעשות בעיות ואני יושב לשדרג את לוח האם , הספק, מעבד , זיכרון וכרטיס מסך. מה אני יכול להשיג בסכום של עד 1500 ש"ח? התקציב לאשראי. מטרה: עריכת וידאו קלה, צפיה בוידאו וקצת תכנות. לא צריך ציוד הקפי חיצוני (מסך, מקלדת , עכבר , רמקולים) חשוב לי שקירור המעבד יהיה שקט מאוד (הקירור של המארז מעולה ושקט) אין צורך המערכת הפעלה ולא בהרכבה. תודה מראש, אמיר
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בעיקר לעבודות וסרטים ואולי לפעמים למשחקים אבל לא כבדים מדי [CS/TF2וכאלה..] אבל יש עדיפות לפני המשחקים:מסך טוב [לא חובה גדול, אבל כמובן עדיף] וסוללה לכמה שיותר זמן עדיף ויסטה, וינדווס 7 או MAC... [יש לי כבר בחילות מXP] עדיף עם כניסה לעכבר ורמקולים תקציב: עד2000 חריגות ממש אולי אם שווה את זה אפשרות לNETBOOK בתנאי שבאמת מתאים לצרכים עריכה: מה אתם אומרים על זה? http://eu.computers.toshiba-europe.c...up/productPage http://ivory.co.il/product.asp?produ...68&CatCode=315
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מחפש מחשב חדש לצורך עריכת הסרטים והפעולות הרגילות. כאמור התקציב הוא עד 3000 ש"ח. קיבלתי את ההצעה הבאה ב 3500 ש"ח. מה ניתן לעשות ע"מ להגיע למפרט המתאים לטובת המחשב הרצוי בתקציב הנ"ל? המפרט שקיבלתי: מארז HEC 6AG1 + ספק 500W HEC מאוורר ZALMAN CNPS7500 FOR 775 לוח אם INTEL P35 DRAGONTAIL CORE 2 1333 מעבד E6750 2.66 1333M 4M 2 זכרונות של KINGSTON DDR2 1G 800M דיסק W.D 160G 8M SATA2 דיסק W.D 320G 16M 7200 SATA2 כרטיס מסך ASUS EN7600GS 512M תודה.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את המחשב הישן שלי למשהו יותר עדכני, אני סטודנט למחשבים אז הצרכים העיקריים שלי הם אינטרנט, סרטים וסביבות תכנות (eclipse, visual studio), אני גם רוצה שתהיה לי אפשרות לשחק עליו משחקים בעתיד (לא משהו מטורף.. אולי דיאבלו 3 כשהוא יצא). כרגע יש לי מסך 19" ויש סיכוי שאני אשדרג ל24" בעתיד, אין צורך בציוד הקפי. עדיף שיהיה שקט אבל לא בלי להשקיע יותר מידי (לא קירור פסיבי וכו'). אני לא אבצע OC. הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על המפרט הבא של נעה מחשבים (אחד מהמחשבים המוכנים שלהם) או אם תציעו מפרט אחר זה גם בסדר (עדיף מחנות באזור חיפה) תודה מראש. מעבד- Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 6Mb 1333mhz BOX לוח אם- GIGABYTE EP43-DS3L Intel P43 כרטיס מסך- POINT OF VIEW GEFORCE 9600GT EXO…
-
- 7 תגובות
- 601 צפיות
-
-
או קיי, להלן המפרט שהגעתי אליו ואני מבקש שתתנו חוות דעת, יש לי מסך 20 אינץ' רחב, אני לא עורך וידאו או סאונד ומשתמש במחשב בעיקר למשחקים, אינטרנט ולימודים. אף פעם לא עשיתי OC אבל אני לא פוסל את האופציה. התקציב הוא עד 4500 אבל הייתי רוצה לצמצם אותו כמה שרק ניתן. כמו כן יש לי מספר שאלות.... 1) האם עדיף ללכת על מעבד ארבע ליבות כמו Q9550 (מגיע ל4400 ש"ח) אם אני לא מעוניין לעשות OC 2) אני רוצה יציאת E-SATA, מה שאין בלוח האם הזה אבל יש הכנה לכך במארז, האם ניתן לחבר את ההכנה במארז לאחת היציאות הפנימיות של לוח האם? 3) האם הספק שבחרתי איכותי או שעדיף ללכת על ספק יקר יותר שקיבל ביקורות טובות כמו ה VX550 4) במידה ואחליט לבצע OC, האם המפרט הזה יהיה טוב לכך. כמו כן, אם אני עו…
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בן 3 עם מעבד AMD(לא זוכר את הדגם אם צריך אני אבדוק) 40G ו256 DDR1. אני רוצה להפוך אותו לHTPC בהשקעה מינימלית.(עד 800 שקל כנראה) מה אני צריך לקנות ולעשות בשביל זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה. אני מתכנן לקנות מחשב בשבועות/ימים הקרובים בסביבות ה5000 שקלים(ללא מסך, ציוד היקפי ומערכת הפעלה). אני מתכנן לקנות עם המחשב ויסטה כנראה הום פרימיום ומאוד חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק עם המערכת הפעלה. המחשב מיועד למשחקים ואני בטוח רוצה שיהיה בו מעבד 4 ליבות( QUAD?)לא פחות מ 2G זיכרון ו500 GB דיסק קשיח. אני לא מבין בשאר החלקים כמו לוח אם, כרטיס מסך מערכות קירור וכאלה...אשמח עם תעזרו לי קצת. חשוב להדגיש שאני רוצה כרטיס מסך חזק שיוכל להריץ את כל המשחקים ולתמוך בוסיטה בצורה הטובה ביותר. ושאלה אחת אחרונה, מזה בדיוק 64BIT או 32 BIT? לא הבנתי מה זה... תודה, נדב.
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
האם זה אפשרי בככלל? אני יודע שהיציאות חשמל הן שונות ממחשב רגיל וממחשב נייד אבל אני מפחד שהמחשב הנייד מחובר ישירות לחשמל..האם אפשר לעשות משהו בנידון?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
המחיר יכלול מערכת הפעלה XP HE (400 ש"ח). כלומר, נשאר "לשחק" עם 1800 ש"ח. לא מפריע שהמעבד יהיה AMD . נדרש זכרון 2 גיגה. מסתפק בקשיח מינימלי - אבל עם חיבור מהיר (אם בכלל קיים אחר היום...). כרטיס מסך - OB. אבל ראיתי בפורום שיש לוחות עם כרטיסים כאלו שהם דיי מכובדים. ספק ומאווררים לא גנריים, כי אין לי סבלנות להחליף אותם לאחר זמן קצר.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני יציין חלקים שכבר יש לי, ספק כוח: Thermaltake ToughPower 600W ומארז: Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black Blue Led ועכשיו המפרט שהגעתי אליו (יש לציין שרמקולים, כונן DVD וצורב, עכבר ומקלדת יש לי): * המפרט מקוברה מחשבים, http://www.cobrapc.co.il/mybasket.asp מסך: DELL 24" 2408WFP 6MS DVI+HDMI במחיר 2720ש"ח כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 5970 2GB DDR5 PCI-E במחיר 3370ש"ח זיכרונות: OCZ OCZ3G1333LV6GK 3X2GB 1333MHz CL9 במחיר 720ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD3R במחיר 1045ש"ח מעבד: INTEL Core i7 920 TRAY מחיר 1299ש"ח ודיסק קשיח: Western Digital WD8088AADS במחיר 393ש"ח כך שסה"כ 9547 כולל משלוח. זאת למטרות שכתבתי בהודעתי הקודמת: " שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש וצריך…
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מה שכתוב בכותרת מחשב למטרות משחק + מסך LCD ב6000-7000 ש"ח תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך המפרט הבא: מפרט למחשב גיימינג : מעבדIntel i5-3570K- Tray - פתרונות קירור למעבד- Scythe Mugen 3 לוח-אם- Gigabyte GA-Z77X-D3H זכרונות-Crucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 2X4GB 1333Mhz DDR3 כונן קשיחSamsung/WD/Hitachi/Seagate 1000GB SATA2/3 - כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA - כרטיס מסך- AMD (ATI) Radeon HD7850 2GB DDR5 מארז- Cougar Evolution ספק כוח- Seasonic S12II 520W יריץ battlefield 3 ובאיזה איכות (ultra וכו').
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
יש לי 1000שקל בערך ואני רוצה לדעת מה כדאי לי לשדרג במחשב, המארז כבר ישן מאוד לבן כזה ומכוער הזכרונות לא משהו לפי דעתי.. 2 סטיקים של 512MB כל אחד --- הכל DDR 2 ו 2 סטיקים של 1GB כל אחד --- הכל DDR 2 System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: GA-MA770-UD3 BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: AMD Phenom II X4 955 Processor (4 CPUs), ~3.2GHz Memory: 3072MB RAM Available OS Memory: 3070MB RAM כרטיס מסך: ati readon 4850hd 1gb מה אתם מייעצים לעשות?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
המחשב חייב להיות מ KSP דקה מבית של חבר תקציב 2500 חייב יציאת HDMI בלוח מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB - 695 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total EG41MF-S2H s775 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, PCI-E, VGA, HDMI 435 1 435 זכרונות DDR II 1066Mhz Price Units Total 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 370 1 370 צורבים LG Price Units Total DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE 115 1 115 מאווררים וגופי קירור Scythe Price Units Total Ninja II 6 Heat Pipes CPU Cooler 185 1 185 ספקי כוח CoolerMaster Price Units Total eXtreme Power Plus 500W 12cm Fan 270 1 270 מארז אין לי מושג אבל מחפש משהו טוב
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד וראיתי את הToshiba Satellite A200-1JO http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5724&perur=2&t=1&c=339 המחשב מיועד לעבודה משרדית, אפליקציות כבדות, וגם מעט משחקים. האם כדאי לקנות אותו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי, הגעתי לפה כדי לבקש עזרה בהרכבת מפרט למחשב שישמש לעריכה גרפית/וידאו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, premiere, after effect ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
לאחי יש את המחשב הבא - compaq presario v4000 מאפייני המערכת: http://hothardware.com/Articles/Compaq-Presario-V4000/ מחשב לא חדש בכלל, בן 4-5 שנים... לאחרונה הביצועים לא מספקים ואני תוהה מה לעשות... (מחשב חדש לא בתקציב) יש לו שני סטיקים של 256MB ואני לא יודע מה הכדאיות של שדרוג סטיק אחד, שניים או בכלל, גם אחרי קריאת הסטיקי... שידרוג הזיכרון ישפר את הביצועים של הסוס הזקן הזה? אם כן, כמה לשדרג? מה עוד אפשר לעשות??
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני התחיל ואומר שקראתי את רוב מה שרשמתם אך אני עדיין אשמח לקבל שמות ודגמים ולא הפניה למאמרי שיקולים או דברים מסוג זה אני מחפש מחשב שרוב עיסוקו או סטודנטיאלי (תכנות, וורד, אקסל..) כאשר שכמו כל מחשב ישמש גם לראות סרטים או משחק כזה או אחר יהיה המחשב הראשי שלי אין לי מחשב נייח חשוב לי שיהיה קטן אזור ה13 גג 15 אינץ שיהיה קל מכיוון שאני הסחוב אותו הרבה איתי עדיפוץ לאורך סוללה ארוך עד כמה שאפשר אני יודע שאין ערבויות בנושא הבאה אבל לנסות כמה שיותר שיחזיק לטווח השלוש ארבע שנים (לא רוצה להכנס לעוד הוצאה של מחשב לפני סיום התואר) כרגע אין הגבלת תקציב רוצה לראות את כל ההופציות ואז החליט מודה לכם מראש על העזרה וזמנכם יואב
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
הומלץ לי על Toshiba Satellite C850-197 ואני רוצה לדעת האם הוא באמת טוב ללימודים, חוץ מזה אני לא צריך מחשב חזק אחרת אני יותר אשחק מאשר אלמד, אני גר בירושלים ומבחינת חנויות לאחרונה החנויות היחידות שנשארו אצלנו הן הפרטיות באג ואיבורי וKSP ואני צריך חנות עם פריסה ארצית ומה לעשות איבורי וKSP תמיד עשו לי בעיות במוצרים שקניתי, אז אני מתכוון לקנות בבאג שיש להם מחיר ממוצע למחשב הזה מבחינה ארצית
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אז ככה, כבר מלא זמן אני רוצה לקנות מחשב חדש אבלב כל פעם שאני צריך להחליט מה לקנות אני לא מצליח להחליט באיזה מחשב לבחור. כל הקטע של לבחור כרטיס מסך, מעבד, ולהרכיב לבד מפרט עושה לי ממש כאב ראש. בגלל שהמחשב הנוככי שלי גוסס אני חייב להחליט, ולקנות כבר בסופ"ש הזה. התקציב שלי הוא בערך עד 3,000 ש"ח למחשב ו 1000ש"ח למסך. אני צריך מחשב טוב למשחקים שיריץ משחקים כמו Call Of Duty 4,5 , gta 4 וכאלה. אני צריך שהמשחקים ירוצו טוב, אבל ממש לא קריטי לי שהביצועים יהיו הכי טובים. ראיתי כמה מפרטים מוכנים אני צריך עזרה להחליט ביניהם: 1. מפרט ראשון - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1301&CatCode= 2. מפרט שני - http://www.xdmo.co.il/showproduct.aspx?prodid=14486 3. מפרט שלישי - h…
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט בהנדסת חשמל אלקטרוניקה ומדעי המחשב, המחשב ישמש ללימודים (לכתוב תוכנות וזה, וכמובן סיכומים וכד', דברים משרדיים) ומדי פעם אולי לסרטים. תקציב: 6500. אפשר לחרוג קצת. * גודל המסך? - 15 אינץ'. אפשר טיפה יותר גדול, אבל לא ענק. * משקל רצוי? - לא ממש משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - לא משנה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - יציאת HDMI. אם יש גם DVI אז סבבה. * בלוטות? - לא משנה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 320 ג'יגה מינימום. אפשר יותר. * צורב DVD? לא משנה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בעיקרון שמעתי שDELL או HP חברות טובות, אז אעדיף מהן. אבל אין לי התנגדות לשמוע גם על חברות אחרות, בתנאי שהן…
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-