עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב יהיה מחובר לטלויזיה 32 (לא HDMI) רצוי שתהיה תמיכה ב-WIFI בצורת כרטיס מובנה (אם קיים) אין צורך בכרטיס לכידה. ציוד היקפי קיים - עכבר + מקלדת אלחוטית לוג'יטק שני גויסטיקים אלחוטיים של לוג'יטק.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  2. Started by ilanb0,

ליישומי אופיס + הפעלה חלקה של תכנה גרפית אוטוקאד + גלישה באינטרנט. זה הכל. נחוץ שהמחשב יעבוד מהר. לא משחקים, לא יישומים כבדים, רק מה שתואר. אודה לקבלת הצעות מפרט. מערכת הפעלה - XP (כי ויסטה ידרוש הוצאה גדולה על הרכיבים).

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  3. בדיוק מה שהנושא אומר כל עזרה תבורך

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by ~shirush~,

רציתי לדעת, האם אנו עומדים לפני נפילת מחירים גדולה, האם עוד חברות יוציאו מחשבים אולטרה ניידים כמו הrh2של אסוס. אני צריך גם מידע בנוגע למקלת של הrh2 לא קלטתי אם היא על המסך או נשלפת. מתי יצא הumpc של intel בישראל, כמה הוא יעלה?, מתי הוא יגיע?, והאם הוא יהיה רק בצבע כתום מגעיל... האם הsamsung (umpcכמובן) מתכוון להגיע לישראל?, מתי איך ולמה? צריך את המידע כמה שיותר בקרוב. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  5. שלום, אז ככה, כמו שכבר ראיתם בכותרת, אני צריך מפרט טוב ככל האפשר ביחס למחיר, שישמש בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס וכד' ...), מוזיקה, סרטים ומדיי מפעם עבודות גרפיות (פוטושופ, לא משהו רציני אבל) ... אין צורך בציוד היקפי בכלל, כמו כן גם בצורב .. צריך רק מעבד, לוח אם, דיסק קשיח, זיכרון, כרטיס מסך דיי טוב ומארז .. * אין העדפה כלשהי בין Intel ל - AMD. אני מקווה שתוכלו לעמוד בתקציב, תודה רבה מראש, לירן.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  6. אני צריך עזרה במוצרים הבאים עכבר אלחוטי למשחקים ומקלדת רמקולים איכותיים וטובים ראוטר אלחוטי אני רוצה להקים רשת בבית תנו לי כמה דוגמאות מכל דבר למשל כמה דוגמאות של ראוטרים וכמה דוגמאות של עכברים ומקלדות..תודה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by zikri00,

אז ככה , אין לי מושג אם זה חוקי פה או לא , אם לא , תנעלו . נתחיל , המחשב הינו חדש דנדש נקנה בחודש נובמבר 2010 ממש תינוק ! המפרט: לוח-אם : GigaByte X58A-UD3R זיכרונות: G-skill 2000MHz 6GB הארד דיסקים: Western Digital Black Edition 1TB x2 ב RAID . כרטיס גרפי : GeForce GTX470 ASUS מעבד: Intel Core i7 950 3.06GHz מארז: Thermaltake Element G מאוורר למעבד: Freezer 7.1 צורב: LG DVD-RW X22 אני פתוח להצעות :]

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  8. Started by burekas,

ראיתי 2 מחשבים ניידים שההבדל ביניהם במחיר הוא 700 ש"ח וההבדל היחיד ביניהם בחומרה הוא שלמחשב אחד יש מעבד כזה: ‎Intel® Core2 Duo Processor P8400, 3MB L2 Cache, 2.26GHz, 1066MHz FSB והמעבד במחשב השני: Intel® Core2 Duo Processor T9400, 3MB L2 Cache, 2.53GHz, 1066MHz FSB חוץ מהמהירות מעבד, יש הבדל רציני ביניהם שיצדיק להשקיע את ההבדל במחיר?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by bati6,

שלום, אם אפשר כמה שאלות להתעניינות 1. איזה כרטיס מסך נחשב טוב היום למשחקי מחשב, אשמח לקבל דגמים מכמה חברות ומי החברה המובילה היום? 2. האם יש היום מעבד טוב יותר מi7? 3. זכרון ראם היום מספיק 4 ג'יגה או מינימום 8? 4. מי הלוח האם שמובילים היום? איזה חברות? שאלה אחרונה, הבנתי שלכרטיס מסך, מעבד וזכרון הראם יש להם גם מהירות עבודה שנקראת ג'יגה הרץ. אם אני אקנה מעבד שמהירות שלו תהיה פחותה מכרטיס המסך והראם, זה אומר שזכרון ראם וכרטיס המסך לא ינצלו את כל המהירות שלהם כי הם תלויים במהירות של המעבד? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  10. שלום, עזרתכם בבקשה בבניית מפרט לתוכנות הבאות (לפי סדר חשיבות): אילוסטרטור אינדיזיין פוטושופ אפטר אפקט פרמייר התקציב הינו 7000 ש"ח. תודה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  11. שלום אפשר בבקשה עזרה עם מחשב לגיימר קל אבל שמשתמש בכמה תוכנות במקביל (תוכנות יחסית כבדות) באיזור ה 2700 שקל (ככה יצא לי מפרט עם E8400) הארד דיסק של 1 טרה בבקשה . תודה!

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  12. מה קורה. שמעו אני חייב עזרה.. ההורים ביקשו ממני עזרה ואני מתלבט בין 2 המחשבים הבאים. השימוש הוא כלי בסך הכל.. קצת מכל דבר עכשיו אני צריך את הדעה שלכם.. מה יותר טוב אז יש את : Satellite L300-2C4 TOSHIBA הינה קישור למפרט http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=735450 או המחשב השני Lenovo G550 NTDRDIV T4200 http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22949348 תודה רבה מראש [=

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  13. Started by יואבה,

מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד: Athlon 64 3200+ S-754 לוח אם: Arsock K8NF4G Sata2 S-754 NF4 VGA PCI-E זכרונות - one Giga, DDR 400 Mhz Vdata CL3 דיסק - samsung 160 Gb 7200 RPM 8MB Sata2 כרטיס מסך - Gil Alastor X300 SE 128MB צורב - NEC 3550A

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by FatalElement,

קניתי סוף סוף את המחשב אז קודם כל תודה לכל מי שעזר יצא מחשב בן זונה........ הנה המפרט: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX DFI NF4 SLI INFINITY Corsair 2GB PC3200 400MHz 2-128x64 XMS Dual-Channel DDR 184-Pin, Model #TWINX2048-3200PT - Lifetime Warranty WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK כונן דיסקטים שחור Sunbeam Transformer BLACK TOPOWER TOP-550P5 550W ADVICE ECOM 700VA THERMALTAKE BIGTYPHOON את המעבד כרטיס מסך והזיכרונות קנו לי מארצות הברית אה איך המפרט?

15. Started by bvbeaver,

שלום לכולם. אני טס ל3 חודשים לארה"ב ואני מנצל את זה כבר לקניית מחשב נייד ללימודים. אני אשמח להמלצות על מחשב לקניה שם. התקציב שלי לא מוגבל כרגע(אך בגדר השפוי) אם התמורה לכסף היא גבוהה. דרישות: גודל מסך- 13-15" רזולוציה- לפחות 900p משקל- 2ק"ג ומטה (ניתן לחרוג מעט) זמן סוללה רצוי- כמובן שכמה שיותר (מינימום 4 שעות) כונן ssd- כן או לפחות אפשרות להוספה/שדרוג צרכים- אינטרנט, אופיס, קידוד מוסיקה, סרטי HD, ומשחקים קלים(לא חובה) אחריות בינלאומית- כן שונות- אם מגיע עם ווינדוס 8 אז יש עדיפות למסך מגע. סליחה על החפירה ותודה מראש לכל העוזר!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  16. היי מחפש מחשב נייד עד 5000 ש"ח לתכנות צפייה בסרטים וקצת משחקים. חשוב לי שזמן הסוללה יהיה שעתיים + וזהו בגדול.. חבר קנה את ה - HP Pavilion dv6-2130ej - איך הוא לדעתכם? תודה! שלומי.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5000 גג! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, מוזיקה ועוד כל מיני שטויות תכאלה זה מחשב לילדה בת 13 א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. לא משהו מיוחד ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה? לא הבנתי.. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במ…

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by Lior10,

בעיקרון המחשב מיועד לסרטים ומשחקים. הנה המפרט שבניתי: Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Gigabyte GA-P35-S3 CORSAIR VALUE 1024MB 667MHZ DDRII X2 SEAGATE 250GB 7200RPM SATAII 16MB Sapphire ATI Radeon X2900XT 512MB HDCP PCI-E RETAIL LG DVDRW GSA-H30N SATA NZXT APOLLO SILVER NO PSU Corsair HX 520W PSU Dell 20'' LCD UltraSharp 2007WFP DVI Logitech Media Keyboard Elite Logitech MX-518 מחיר סופי: 9255 מספר הבהרות: 1. אין את הH62N אז לקחתי את הH30N מכיוון שהוא בחיבור סאטה. 2. אני לא בטוח בקשר לכרטיס מסך בגלל סוגיית DX10.1 אשמח אם מישהו יבהיר לי את העניין. אשמח לקבל חוות דעת על המפרט. תודה, ליאור.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  19. שלום רב, הפעם אני צריך מחשב לאחי. הוא קיבל המלצה על מחשבי מותג שצירפתי למטה, אודה לכם אם תחוו דעתכם על כדאיות העניין ויתרונות/חסרונות של מחשבי מותג. לי יש מסך DELL U2311 שאני מרוצה ממנו וחשבתי להמליץ לו על משהו דומה, אולי U2312 או מה שהולך עכשיו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כגון אינטרנט, סרטים וכיו"ב. גם תוכנות גרפיות, לא תלת מימד אבל שימוש די תדיר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופCS5 , Indesign, Illustrator. …

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  20. שלום, אני מעונין לרכוש מחשב חדש. הסכום העומד לרשותי הוא עד 5000 שקל. יש לי מספר דרישות מהמחשב: כונן קשיח 500GB ומעלה זכרון של 4GB RAM כרטיס מסך חיצוני (לא O.B) בעל יציאת למסך מחשב (VGA) ויציאת HDMI עבור הטלוויזיה מסך בעל 15.4'' (אפשר גם 15.6'') ןשתהיה לו מקלדת מלאה (כלומר מספרים בצד). עכשיו חשבתי על מחשבים מהפרמות הבאות: HP | DELL | LG | Toshiba אשמח לקבל את העזרה שלכם במציאת המחשב המתאים. תודה מראש עמיר

21. אני מביא e6300 מארה"ב. יש לי X800 GTO DDR 1 128mb עכשיו אני צריך ספק חזק, טוב וזול ב150 שקל בערך[יש לי את הגלן אבל יש גם ב110 שקל ספקים של FSP - הם חזקים מספיק? אפשר קישור?[שכחתי מאיזה חנות זו] ו אני צריך לוח אם תומך אז בתקציב 500 שקל כמה נחות ה צ'יפ של אינטל 945 מה 965 ? אם אני מתככון לקחת את הלוח של אסרוק eSAta 2 conroe Xfire VS הלוח של אביט 9lPro[משהו כזה] מה יותר טוב וכמה נחותים 2 אלו מאיזה לוח אם 965 ב750 ש"ח. וסטיק אחד של זיכרון די די אר 2 667 של ADATAב250 שקל זה יהיה טוב?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  22. intel Core 2 Duo E6300 1120 ש"ח -סקיי פי סי לוח אם-Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P 670 ש"ח זכרון- PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 1270 ש"ח מנועה כרטיס מסך- CONNECT3D Radeon X1800XT 512mb GDDR III 1990 ש"ח -נועה דיסק קשיח- HITACHI T7K250 160GB 7200RPM 360-ש"-חפנדה צורב- LG GSA-4167B DVDRW -180 ש"ח-ספיד מארז- Sunbeam Transformer blue 320 ש"ח- מנועה ספק-Enermax Liberty 400W Active PFC 500 ש"ח נועה ייתכן ושהמחירים של ה1900xt יירדו אני יחליף אליו חוץ מזה מה אומרים???

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  23. שלום אנשים, אני צריך לבנות מחשב לחבר לשימושים כלליים ולצפיה בסרטים המחשב צריך לכלול ציוד היקפי מלא, כולל מסך - ומסך טוב וגדול שיתאים לצפיה בסרטים המחשב לא מיועד למשחקים, אבל אם אפשר שיריץ משחקים בצורה בינונית לפחות - רצוי (כבונוס) וכמובן שהמחשב לא מיועד לאוברקלוק... כל המחשב אמור לעלות עד 4000 ש"ח ויש עדיפות ל-TMS או פנדה אני אשמח לקבל את ההצעות שלכם תודה אנשים!

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  24. אני חושב שהכותרת פחות או יותר ממצה. דרוש מפרט בסביבות ה3,000(עדיף פחות מיותר כמובן) המיועד לשימושים כללים(סרטים/סדרות/אופיס) ומשחקים. זו תהיה עמדה חדשה לחלוטין ולכן יש צורך ב-הכל. החל מהמארז ותכולתו ועד למסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. לא מתוכנן שום OC ושום נעליים תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2100 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, בעיקר שימוש באופיס וגלישה באינטרנט, נטפליקס. לא למשחקים ותוכנות כבדות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה כמה שיותר שקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף שיהיה 13-14 אינץ’. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.