עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס, מוסיקה, סרטים, ואופציה למשחקי מחשב - אבל לא צריך להשתגע. לאחר קריאת מס' דיונים דומים, ביקור באתרים וכו' - נשארתי עם אפשרויות מועטות: 1. Dell inspiron n3010 2. Dell Vostro 3300 3. ASUS u30jc לגבי אופציה 2 - נראה שאין יציאת HDMI - חסרון משמעותי עבורי, אבל לא כזה שפוסל חד משמעית את המחשב. לגבי u30jc - נראה כאופציה טובה, אבל במקביל גם נראה שלא הגיע לארץ. ה-Inspiron נראה כאופציה המובילה. וכאן מתחילות השאלות: 1. inspiron n3010 - האם יש פה מישהו שהוא הבעלים של מחשב כזה/יודע מספיק כדי להביע התרשמות? מאוד אשמח לקבל חו"ד, ולשמוע המלצות לכאן או לכאן. 2. u30jc - כנ"ל + למישהו יש מושג היכן ניתן לרכוש את המחשב/ומתי הוא יגיע לארץ? 3. לא פחות חשוב - במ…

2. Started by ashafir,

קיבלתי מפרט על מחשב מחנות ליד הבית מה אתם חושבים מעבד: AMD Athlon x4 630 2,7 ghz quad core am2 box מארז: antec three 300 gaming no ps 2x antec tricool 120mm לוח אם: gigabyte GA-MA785GMT-UD2H AM2\AM3 ספק: Huntkey 550 watt כרטיס מסך: saphire ati radeon hd 5850 1 GB DDR5 HDMI דיסק קשיח: Seagate 500 gb sata צורב: LGx22 DVD-rw זכרון: KINGSTON 2 GB DDR3 1333 יחידות 2 מסך: SAMSUNG 24 WIDE 2494LM 5 MS DVI מחיר 5540 חוות דעת יתקבלו בשמחה פלוס איזה קירור חסר הם שמים זה קריטי?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  3. להלן המפרטים החדשים של sharkyextreme למחשב High-end Gaming System Intel Pentium 4 System Case: Lian Li PC-65 PC Case w/ 430W or higher name brand PSU - $211 Processor: Pentium 4-3.0C GHz (800 MHz) - $439 Cooling: Alpha PAL8942, Panaflo fan - $38 Motherboard: ABIT IC7 - $136 Memory: 2 X 256-MB Corsair XMS PC3200 - $160 Hard Drive: Western Digital 200-GB SE - $206 Video Card: ATI Radeon 9800 Pro 128-MB - $395 Monitor: Samsung 900NF or LG 915FT Plus - $297 Sound Card: SoundBlaster Audigy 2 Platinum Retail - $163 Speakers: Creative Inspire 6.1 - $77 CD/DVD-ROM: Pioneer 16X DVD-120S Slot Load DVD-ROM - $47 CDRW: Lite-On 52x24x52 CD-RW - $47 Communications: Intel Pro/1000 T o…

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  4. אני אשמח אם תוכלו גם להפנות אותי ישירות למחשבים ספציפיים ולא רק להגיד איזה מעבד או זיכרון כדאי. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  5. התקציב לא חשוב אני לא מוותר על הקטע של חיבור הנייד לlcd ולצפות בסרטי hd בצורה חלקה ללא קרטועים והשהיות הסרטים שאני מוריד הם בגודל של עד 15gb מקסימום mkv גם חשוב לי שהמחשב יהיה בנוי טוב כי הוא יהיה בשימוש על ידי ילדים אני לא אשתמש בו בשבל משחקים כבדים אז איזה דגם מומלץ מבחינת עמידות? ואיזה מפרט בשבל הצרכים שלי?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  6. שלום לכולם אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים לצרכים בסיסיים: [h=1]Lenovo IdeaPad 300-15 80Q70038IV[/h] http://ksp.co.il/?uin=28557 או [h=1]HP Pavilion 15-AB212NJ[/h] http://ksp.co.il/?uin=28611 המחיר יוצא בערך אותו דבר אחרי הרחבת אחריות על ה LENOVO . מה עדיך ביניהם ושאלה נוספת, האם זה בעייתי לקנות מחשב ללא מערכת הפעלה מבחינת דרייברים וכאלה?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  7. שלום, אני חדש בפורום ורציתי לדעת, המלצות, טיפים לפני שארכוש זכרון לשדרוג. ברשותי נייד HP PAVILION DV6160EA ובו 2 סלוטים של 512MB כ"א. אני רוצה לשדרג את הזכרונות (להחליף) השאלה שלי האם אני יכול לשדרג ל-2GB (אחד גיגה לכל כרטיס) או ישר ל-4GB (שני גיגה לכל כרטיס זכרון) או שיש מגבלה מסויימת במחשב? אגב באיזו מהירות אפשר לשדרג? תלוי במעבד או תלוי ב-? לצורך מידע נוסף, התקנתי CPU-Z על מנת לראות את המפרט, להלן התוצאות: ב-SPD הראה מהירות של 333MHZ. והציעו לי באתר אחר את ה- 667MHZ. הצצתי שיש גם ב- 800MHZ - (מבחינת מחיר זה לא משמעותי) אך האם זה לא משנה/משפיע על ביצועים? אודה על עזרתכם. ה.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  8. Started by TAsraf,

הוא רוצה מעבד מבוסס Core 2 Duo לפחות 2GB זיכרון בלי כרטיס קול בלי מסך עם כרטיס מסך נחמד עם 2 יציאות DVI זה חשוב בכל זאת יוצר אתם יודעים הוא עובד עם 2 מסכים פלוס נחמד יהיה אם הכרטיס מסך יהיה חזק למשחקים בינונים ועוד מס' דברים שאנני זוכר הארדיסק 250GB.. אה ובלי ציוד הקפי והצעת מחיר מTMS / KSP / כל חנות אחרת בצפון שקרובה לעכו לא בחיפה.. קריות מקסימום

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  9. השימושים יהיו משחקים לא כבדים מדי גראפית (למשל מנג'ר, NBA, NFS, GTA), סרטים (כרגע לא HD), והרבה הורדות (כבר יש לי הארד דיסק אחד של 250, אז לא צריך להתפרע...) אמממ.. לא מתוכנן OC בכלל. עכשיו, כמה דרישות מהמחשב: - מעבד אינטל. לא יודע למה, אבל ישלי סלידה ענקית מAMD. אז בנתיים אינטל. - צריך שיהיה במחשב כרטיס טלוויזיה, עדיף כזה שמתאים לmedia center של ויסטה. - מסך 17"-19", לא סגור אם רחב או לא... אתזה נשאיר לכם שתעזרו לי :] - מארז שקטטט!! הכי חשוב! אינלי בעיה להוציא עליו יחסית הרבה, ויש עדיפות גדולה ל NZXT Hush שמדהים ביופיו, וגם נראה מאוד מבטיח מבחינת השקט. - אם זה כ"כ משנה, אפשר לוותר על צורב DVD, כי כרגע יש לי 2, אז אפשר להעביר אחד. - מעדיף לכלול בתקציב רמקולים 5.1, כשהכי נ…

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  10. Started by kfir91,

שלום אני מחפש מחשב לילד בן 8 שיחזיק לו עד גיל 12-13 בערך עד שהוא יתחיל להבין מי נגד מי ב KSP או ב Ivory ולא בהרכבה אישית (קונים מאילת) המחשב צריך להריץ משחקים די חדשים GTA, CS ודברים כאלה... חשוב שיהיה SSD שהמחשב לא יהיה צב התקציב עד 3.5K ראיתי את זה: http://ksp.co.il/?uin=19072 מה אתם חושבים? תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by reinhard,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COMBAT ARMS CALL OF DUTY.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ LED 1080FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

12. שוב אני עם הניסיון המקצועי המועט שלי נזקק לעזרתכם אחיי . ככה, אני בונה מחשב ואני רוצה לסגור על מפרט ראשוני כדיי שאני יוכל ללכת עם משהו לחנות כבסיס למו"מ . אז ככה , חרגתי הרבה מהתקציב ( 4300 ש"ח היה אמור להיות , , בלי מסך , רמקולים מקלדת ועכבר , כרגע הוא מעל 5000 ) ואני צריך שתעזרו לי (להחזיר אותו למוטב .. ) להתאים אותו לצרכים הסבירים שלי , אני לא גיימר כבד , אבל אני רוצה שהעסק יהיה רלוונטי גם לכל המשחקים הבאים לבוא בתקופה הקרובה , מחשב שאני לא יצתרך לדרג ב2.5 שנים הבאות . נכון לעכשיו הבעיתיות העיקרית עם בלוח אם ובכרטיס מסך , פשוט אני לא סגור על משהו אחר . בלוחות אם אני ממש לא מבין , ולגבי בכרטיס מסך שמעתי כבר כמה פעמים עצות להליף ל1950XT או לPRO , העיניין אפשרי , לשיקולכם…

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  13. Started by Ruvka94,

. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר קצת לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 זה הכי הרבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3, Max Payne 3, GTA V ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (1920x1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. כתבתי כאן בעבר, ועכשיו יש לי דרישה די SOS, בגלל פרוייקט שחייבת להתחיל מיד. מאמינה שכבר יש כאן הרבה מאוד הצעות מתאימות אשמח אולי אפילו לקישור בעיקרון העבודה עבור גרפיקה ועריכת ווידאו בעיקר בפרימייר. התקציב הוא כ5K ואין דרישה למסך מקלדת ועכבר בשלב הזה אשמח להצעות או להפניות מתאימות המון תודה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי 4800 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועריכת וידאו קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch PlayerUnknown's Battlegrounds cuphead וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3…

16. יש לי כבר HDD 5200rpm אני מוריד מהטורנט באיכות bluray 4k, הקובץ הוא mkv או mp4 אני רוצה להפעיל בסלון, לא פרקטי להעביר כבל לחדר ואם אפשר כמה שפחות לאגים בהעברה קדימה ואחורה (יש לי מחשב שלם רק שהלוח אם הוא atx "רגיל", והמארז הנוכחי לא נכנס למזווה שמתחת לטלוויזיה, אבל הלוח אם כן יכול להכנס, אולי יש לכם רעיונות למארז קטן יותר פחות או יותר במידה של atx רגיל?) תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  17. Started by brighi,

שלום, אני מקווה שהגעתי למקום הנכון, אם לא, אודה למנהלים אם יפנו אותי למקום הנכון. בכל קמרה, אני מעוניין לרכוש את המכשיר הזה לאחי: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&_trksid=p4340.l2557&rt=nc&nma=true&item=190508915519&si=48lFo3gNFEFkqnUSvS3iaSlN%252FYQ%253D&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEDWX%3AIT זה המפרט למי שאין כוח להיכנס: CPU Processeor FreeScare Coretex A8 Clock 800Mhz(Manufacturer Data 1.3Ghz) System Memory DDR2 512MB Memory Operating System Google Android 2.2 Flash 10.1 Pre-installed, Support android market Screen 8" TOUCH SCREEN TFT LCD Display;800 x 600 Rom MLC NAND 4GB. T-Flash card slot Maximum up to 32GB (T-Flash card not…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. Started by whiteraver,

אני מחפש להרכיב מחשב מדיה סנטר. הוא יישב בסלון ויהיה מחובר למסך LCD, ומערכת קול. השאיפה היא לבנות אותו בתקיב כמה שיותר כלכלי, כך שיתמוך בכל מה שצריך, אבל לא יותר מזה הוא יקרין רק סרטים וסדרות וישמיע מוזיקה, אבל לא משחקים צריך דיסק מספיק גדול, כונן DVD (לא חייב צורב), שלט רחוק לשלוט בממשק שלו, ועדיפות גבוהה למארז מדיה סנטר - שיהיה יפה איזה מעבד יספיק לי ? איזה כרטיסים ? תודה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  19. Started by shachaf,

מה אתם חושבים על הכרטיס GEFORCE 9500 GT? זה מה שהציאו לי בחנות אני יודע שזה לא כרטיס ממש טוב... ועל Radeon HD4850 512MB 256bit שווה להשקיע ?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  20. Started by freeuser,

ואיי ואיי איזה בלבול מליון סוגים דגמים ומחירים :s05: מחפש נייד שישמש ל : אינטרנט,סרטים וכמובן משחקים אסטרטגיה בעיקר.(מחיר עד 6000 ). למה נייד?? מטעמי משקל ובעיות רפואיות בלבד. לא צריך לנייד אותו בכלל וכמו כן מחובר לחשמל כל הזמן ככה שזמן סוללה לא חשוב. העזרה שלכם ממש ממש תעזור לי תודה רבה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  21. Started by tapas10,

שלום, אני מחפשת לפטופ חדש - מסך בגוד 13 , קד וקל כרגע יש לי ASUS VivoBook S301LA הוא היה דיי סבבה , ועדיין דיי סבבה אבל אולי הגיעה הזמן להחליף 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?סביב 6000 שקל עדיפות לקטן דק וקל 2. מה שימושי המחשב : כלי העבודה הראשי שלי, יותר אינטנרט , אופייס - בעיקר מסמכים , לראות קצת סרטונים , לאחרונה גם להריץ תוכנות יותר כבדות כמו למשל תוכנות של אוטודסק , תוכנות סטטיסטיקה ועיבוד תמונה , לא ברמה גבוה מידי משהו בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי - כונן דיסקים חיצוני 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? כנראה שלא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט וקל - לנסיעה בתיק ממקום למקום במהלך ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by LittleNicky,

אהלן, מעוניין לקנות מחשב ב4K השבוע, איך המפרט הבא מKSP? דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Zalman SZ CC92HS CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-B85M-HD3 LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 Pro Series MZ-7PD128BW 128GB SS…

23. Started by Home Boy,

אהלן! מישהו יודע אם האתר notebookclub שמוכרים dell מאפשר שדרוג חינם לווינדוס 7 לאחר קנייה של ויסטה? אני נוסע לשם מחר בבוקר ושכחתי לשאול בטלפון בבקשה מי שיודע משהו שיגיד תודה! עוד שאלה קטנה למי שיודע: מה עדיף הארד דיסק 250GB 7200RPM או בתוספת של 120 שקל 320GB 5400RPM? האם ההבדל במהירות ניכר?

24. אז ככה, אני מחפש משהו בסגנון E6400 של דל, פשוט הקונפ' של דל שאני רוצה מגיע כבר ל- 7K וקצת. אני מחפש מחשב עם מסך מט בהבחנה גבוהה יחסית (900*1440), כ. מסך יכול להיות בסיסי ביותר (X4500MHD), זיכרון עילי 3 ג'יגה ויותר, יציאת eSATA, יציאת HDMI (או DP) וקורא כרטיסים (אופציונאלי). אני בספק אם יש מחשב שעונה על דרישותי (אפילו צרכני), אבל אם תמצאו אשרי המאמין!

25. Started by yoseft33399,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב בעיקר לגלישה באינטרנט, שימוש ב-office, לשמוע מוזיקה ולראות סרטים במחשב. כמו כן דרוש שהמחשב יהיה שקט. מה דעכם על המפרט הבא: CPU: Intel core 2 duo E7200 Memory: Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP Graphic card: Club3D nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe DVD burner: LG GSA-GH22L X22 SATA DVD Mother board: ASUS P5QL-E Case: Antec Sonata Designer 500 cpu fan cooler: Zalman CNPS 9700 or 9500 (I am not sure if it fits the size of the case. It is good if you can tell me it fits or suggest some other model) Hard disk: Seagate ST31000340AS SATA2 32MB

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.