עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by idiz,

שלום רב , יש ברשותי מחשב נייד מסוג HP בן 4 חודשים. הוא עבר תאונה קטנה. הנזקים הם רק פלסטיקה- כיסוי ציר שמאלי שבור,ציר שמאלי שבור,מעטפת מסך שבורה.(פלסטיק מסביב לקדמת המסך) כל הממצאים האלה לאחר שהיה במעבדה של HP . המחיר הוא כבד רציתי לדעת אם נתין למצוא באתרים מסוימים בארץ או בחו"ל לקניית חלקים כאלו על מנת שאוכל לקנות ולהביא לטכנאי פה בארץ. אני אשמח לכל עזרה אז בבקשה תנו לי הצעות תודה רבה , עידן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן, אשמח לעזרתכם אני צלם שעובד המון ב LIGHTROOM ומתחיל להיכנס לעולם של הפוטושופ 2D בצורה יותר רצינית 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל אם יתנו שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית 2D, לייטרום ופוטושופ, סרטי FHD, מעט משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): לייטרום ופוטושופ לפרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מטרות המחשב? אינטרנט סרטים , משחקים אבל לא כבדים במיוחד * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי אבל מומלץ שלא יהיה בלטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נכון לעכשיו לא כי יחובר קבוע לחשמל, אבל בעתיד כן(עוד שנה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יכול להיות נחמד * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500+ * כונן CD/DVD? צורב? כדאי לא קריטי * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL נשמעת חברה אמינה , במיוחד עם ה3 שנים אחריות ישנם 2 דגמים ששמתי עליהם עין: DELL N5110 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHIN5110BK241…

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  4. אני קונה אותו במיוחד למשחקים שיפעלו עליו על הגדרות גבוהות (מקסימום), ודרך אגב אני משתמש במסך " CRT "17 אם זה משנה, ובכן זה המפרט: לוח אם: GA-965P-DS3 , INTEL 965P, 4xDDR2 533/667/800 DC מעבד: Intel® Core 2 DUO- E6600 כרטיס מסך: EVGA e-GeForce 8800 GTS Superclocked 320MB PCI-E זיכרון : PQI 1GB- 800 MHz דיסק קשיח: 160 ג'יגה SATA 2 8 MB Western Digital ספק כח : 480W של HEC נ.ב: האם שווה לי להשקיע עוד קצת בשביל הכרטיס מסך הזה: EVGA e-GeForce 8800GTS 320MB KO ACS3 PCI-E מהאתר נועה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7268 אז מה אתם אומרים הרכיבים האמורים לעיל ינוצלו כמו שצריך?

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by tiger3,

יש לי מחשב נייד של LG עם ווינדוס 7 יש לי תקלה מוזרה במקלדת - מקשי האותיות לא עובדים ושאני מקיש על אות מסויימת לדוגמא S ואני נמצא במשך של NOTEPAD אז נפתח חלון השמירה כאילו ה CTRL לחוץ בהתחלה חשבתי שזה בעיה במקלדת אז חיברתי מקבלת USB חיצונית ויש את אותה תופעה. מצאתי איזה פתרון זמני אבל ממש מעצבן - אם אני פותח מקלדת על המסך ולחוץ על אחת האותיות הכל משתחרר וחוזר להיות רגיל, אבל כשמפעילים את המחשב מחדש כמובן בהמצב חוזר להיות כשהיה. אם מישהו יודע מה התופעה הזאת ואיך אפשר לפתור אותה אודה לו מאד. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Hitman_47,

חברה שלי רוצה ליקנות מחשב חדש בעיקר למישחקים ועבודות עיצוב גרפי וגם למישחקים (כבדים אסטרטגיה ) תנו לי איזה מיפרט ככה עצבני בישבילה אני חשבתי על AMD 64 שמעתי הוא חזק מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב לדרישות שלי..?

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  7. Started by EdenC,

שלום לכם. אני רוצה לקנות מחשב חדש, הנה משהו שבניתי: מעבד:INTEL DUAL CORE 930 לוח אם:Intel® SORENTO® 945 זיכרון:DDR2 667 MHz 512MB הרדיסק:WD 7200 250GB SATA2 כרטיס מסך:GeForce Fx 7300 TC HDTV צורב:צורב DVD משולב של סמסונג 16X אני גם רוצה לקנות מארז,איך הSunbeam Samurai? ואיזה ספק כח לקנות? והם שווה לשדרג זיכרון ל1024 DDR2 667 MHz בעוד 250 שקל? אני מוכן להשקיע עד 4000 ש"ח. המחשב יהיה למשחקים,לתוכנות כבדות וכל השאר..(אינטרנט,אני יודע מה) תעזרו לי בקשה, תודה רבה. עדן

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף 5000 אלא אם כן החריגה באמת שווה את זה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעל ה6000 בכלל לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. היי, אז כמו שהכותרת אומרת אני מחפש נייד על מעבד C2D, מסך בגודל של מקסימום 13 אינץ' ולפחות ג'יגה אחד זיכרון. בנתיים ממה שראיתי הכי זול שעונה על כל הדרישות הוא: MacBook 13" 2GHz White [Z0DT] ¤7,498 13.3-inch widescreen display 1280 x 800 resolution 2.0GHz Intel Core 2 Duo -----> עם 4 מגה קאש לא 2 מגה. 1GB memory (2x512MB SODIMMs) 80GB 5400-rpm Serial ATA hard drive2 6x Slot-load SuperDrive (DVD+R DL/DVD±RW/CD-RW) העובדה שהוא מק פחות רלוונטית כי במקרה הכי גרוע אני אתקין עליו אקס פי ואפסיד איזה 10 ג'יגה, אבל אני לא חושב שתהייה בעייה עם זה שהוא מק תודה מראש לכל העוזרים, אור.

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? מחשב לעריכת וידאו למתחילים (סטודנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש? Avid - כבד, פיינל קאט - תדיר, אפטר אפקט - מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן - לא מעוניין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לכלול כרטיס מסך קוואדרו 2000, תמיכה בחיבור Firewire, כונן קשיח חיצוני במסגרת התקציב אם ניתן 10. האם חשוב לשמור על אופק שד…

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  11. Started by black spider,

שלום לכולם, להיום יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 וכרטיס גרפי 5900XT לוח אם ASUS יוקרתי וזיכרון 512 RDRAM, מהמחשב אני מפסוט אני הגיע הזמן להחליף ולשהו חדש. יש לי תקציב עד 5000 ש"ח שיכלול: מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס גרפי, דיסק קשיח, ומארז וספק פשוטים לא צריך יקרים. אם ישר כמה גרושים אז אפשר גם צורב SATA 2 DVD המחשב ישמש: אינטרנט ומשחקים חדשניים ו-WORD. אני לא הולך לבצע במחשב אוברקלוק, האופציה הזאת לא ממש חשובה לי. על מה שאני חשבתי זה זה: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P5KC s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2, 2xDDR3, 2xPCI-E זכרונות‏ DDR II 800Mhz 2x2GB Corsair כרטיסי מסך‏ ASUS HD 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ASUS ד…

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  12. מחשב אחד: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=969&CatCode=315 מחשב שני: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1010&CatCode=315 ההבדל במחיר לא קריטי.. גם ההבדל בקיבולת של הכוננים הקשיחים.. (גם 120 ג'יגה יהיה יותר ממספיק בשביל במחשב נייד).. מה לדעתכם יותר כדאי? בנוגע לBT אין לי יותר מידי תוכניות בנושא אבל אני אוכל להשתמש בזה..

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  13. המפרט שלהלן הוא על תקן של ניסוי רעיוני, ואין בכוונתי לרוכשו. לא מיועד להיכלל בו ציוד היקפי כלשהו. ואין דגשים מיוחדים על שום דבר מלבד ביצועי-שיא בתקציב "ארצי". מה דעתכם ? מארז ללא ספק Enermax Uber Chakra ECA5001 ¤548 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ECA5001-BS ספק כח HEC 650DRAT 650W ¤457 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=650DRAT לוח אם ASUS P5N-D ¤781 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31160 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤1064 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 קרור למעבד GlacialTech Igloo 5600 PWM ¤76 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Igloo5600 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold ¤516 כמות:2 ht…

14. Started by Snufkin,

שלום כולם: הנה הצעה שקיבלתי למחשב חדש: SANDY BRIDGE I5 2400 מעבד MB INTEL BLKDH67CLB3 COLD LAKE KINGSTON 4GB 1333MHZ DDR3 NVIDIA 8400 GS מסך כ הסכום הוא 2080 ש"ח אחרי מע"מ חשוב לציין שיש לי מארז, כונן קשיח, וספק ולכן הם לא במפרט עכשיו, התקציב שלי הוא 2500-3000, אילו חלקים הייתם מחליפים.משדרגים?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  15. Started by Anonymous1,

שלום לכם, אני עומד לפני קנייה של מחשב נייד, לצרכים בסיסים כגון גלישה, דואר, עבודת משרד וכדו'. המחשב מיועד להיות במקום מחשב נייח, לכן אני צריך מסך גדול. אחרי שסקרתי את האפשרויות בגודל מסך כזה, נראה לי הכי משתלם דגם X73E-TY373V תוצרת Asus. מבחינת המפרט, הוא מספיק למטרות שלי ומבחינת אחריות היא לשלוש שנים, לאומת רבים אחרים שהאחריות רק שנה או שנתיים. אז האם זאת באמת בחירה טובה, כפי שזה נראה לי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  16. Started by capeman,

אהלן, אני מחפש מפרט בבקשה למחשב עד 6000 ש"ח, אולי טיפה פחות אם אפשר, ללא מסך, וללא ציוד הקפי. אני מתכוון לשחק משחקים, דברים בסגנון של Oblivion, NWN 2, Hellgate London (כשיצא..), אבל אני לא ממש הארד קור גיימר... עיקר הדרישות שלי הם הרצה חלקה לגמרי של תוכנות במקביל, לדוגמא סביבת פיתוח, שיתוף קבצים, דפדפנים, מוסיקה וכו' אני לגמרי בעד OC כדי לקבל תמורה מלאה לתקציב, אבל כל עוד זה לא בא על חשבון יציבות של המחשב, אני ממש מקווה לא להיות צריך להחליף רכיבים ולהתעסק עם ספקים וכאלה... אני נוטה לקראת אינטל, ומעדיף מארז סולידי... אשמח גם אם תוכלו לתת לי המלצה לחנות, בתקווה באזור המרכז, לא אכפת לי לשלם טיפה יותר על אמינות... סליחה על בלבול המוח, תודה מראש על כל עזרה תוספת מאו…

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה מתוכננת 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד ועבודה משרדית רגילה לחלוטין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 BC2 GTA IV MAX PAYNE 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' רזולוציה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בי…

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  18. שלום! מחפש מחשב נייד עד סכום של 4000 ש"ח, ישנם מספר דגמים שמצאו חן בעיני: MSI EX400, MSI EX620, Dell 1537 שלושתם עם מעבד T5800 ושלושת מגיעים ללא מערכת הפעלה. יש לי מספר שאלות: 1. האם יש הבדל באחריות בעת קנייה עם ובלי מערכת הפעלה - ומה אתם ממליצים? 2. האחריות של מי יותר טובה - MSI או DELL? והאם יש בכלל הבדל? 3. האם ישנן תקלות ידועות בדגמים הנ"ל? אשמח לעזרה בשאלות הנ"ל, וכן לשמוע המלצות נוספות לרכישת מחשבים ניידים בסכום הנ"ל הסכום הוא זיכוי מ - IVORY, ולכן הקנייה חייבת להתבצע שם. תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכם חברים. רציתי לבקש את עזרתם בנוגע למפרט שלי, מה אפשר לשנות בו שBattleField 3 ייעבוד. חשבתי במעבד ובכרטיס מסך. מעבד: AMD athalon 64 X2 black edition 6400+ לוח אם: ASUS M2N-E זכרון: GSKILL ddr2-800Mhz 2GB x 2 (4GB) כרטיס מסך: BFG 8800GT OC2 512MB 256BIT פרטי אוברקלוקינג: (GPU CLOCK:675MHZ - 1647MHZ|) (MEMORY CLOCK:972MHZ) ספק כח: Enermax Liberty 400W אשמח לעזרה, אלמוג

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אהלן, אני כרגע בארה"ב ואני מעוניין לקנות מחשב נייד. אני צריך עזרה בבחירת מחשב במחיר סטנדרתי של עד 500 דולר באזור (חריגה של 100 דולר לפה או לשם מקובלת לחלוטין). מה אני צריך בתכלס במחשב: 1. אני מעדיף סוללה על פני מעבד i7 משוגע למרות שאם זאת אני לא אתנייד הרבה, הבעיה המרכזית שלי היא טיסות. בעיקרון המחשב יהיה מחובר לרוב לחשמל. 2. אני צריך הרבה ראם מכיוון שאני עובד עם הרבה דפי אינטרנט, ווורד וכו'. אני לא מעצב גרפי או מתכננן לשחק סקיריים במחשב אבל בכל זאת. 3. מסך איכותי בHD בין 14 ל-15 אינץ - כי אני כנראה אצפה בהמון סרטים בו. נמצא בארהב באזור קרלסבד/סאן דייגו . תודה רבה על הזמן והעזרה, טל.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by bati6,

אהלן, קניתי מחשב נייד עם הארדיסק, ועכשיו אני מתחרטט ורוצה ssd. כמה שאלות אליכם ברשותכם 1. האם יש אפשרות לשדרג 2. מה גודל מומלץ וכמה זה יעלה לי, האם 120 ג'יגה יספיקו לי?(מה שאני עושה במחשב זה אינטרנט וסרטים) 3. כמה 120 ג'יגה אמור לעלות, מה הגודל הבא אחריו וכמה הוא אמור לעלות? 4. קניתי קוד של ווינדאוס 8.1 פרו מהאתר של מיקרוסופט, מה יקרה כשאני אשים את הכונן ssd, האם אפשר להעביר את הווינדאוס? האם אני אצטרך לקנות מחדש? 5. במה אני אראה את ההשפעה של המהירות? אם אני רואה נגיד משחקי כדורגל בשידור חי מהאינטרנט זה משפיע או שזה אך ורק קשור למהירות האינטרנט? תודה

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  22. Started by gambit_elaad,

מפרט מחשב כולל מסך 17 רצוי LG מעבד לא אטלון כרטיס מסך טוב בעיקר למשחקים! 8) תודה מראששש :walksmil:

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם,רציתי לבקש את עזרתכם בבניית מפרט עבורי. אני רוצה לרכוש בתחילת השבוע מחשב חדש.השימוש שאעשה בו הוא גיימינג בינוני,משחקי רשת ושימוש משרדי..אני לא חושב שאני הולך לשחק בו במשחקים שייצאו בשנת 2013 מהסיבה שאהיה בצבא.עם זאת אני רוצה מחשב איכותי בעל זמן חיים ארוך. אני לא מתכנן לעשות OC,מהסיבה הפשוטה שלא יהיה לי זמן וכוח לתחזק אותו. חשבתי על מפרט בסגנון הזה,מה אתם אומרים? -המפרט כולל גם מקלדת ועכבר. -רציתי לשמוע את דעתכם על המארז,אני מאוד אוהב את העיצוב שלו והבנתי שהוא די סבבה,האם הוא איכותי או שעדיף לקחת אחד אחר?ביקורת שצפיתי בה אז רציתי לדעת אם המפרט בסך הכל טובואם צריך להכניס בו שינויים על מנת לשפרו. -אני מתכנן לקנות אותו מהחנות TMS לאור המלצות מהמון גולשי…

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. שלום... אני מעוניין במפרט של כ4000 שקלים למחשב שיריץ משחקים חדשים בצורה טובה... אין צורך במקדלת/עכבר/רמקולים/מסך בנוסף... מאיזה אתר הכי כדאי לקנות?

• 20 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.