ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,386 דיונים בפורום זה
-
שלום ושנה טובה לכולם, אשמח אם תעזרו לי לעשות מפרט למחשב. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח, כמה שאפשר לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר שימוש משרדי, בקשר למשחקים צריך שמשחקי טייקון ובנייה יעבדו טוב, בעיקר sims 3 ועדיף שיעבדו בהגדרות הכי טובות לתקציב הזה, כמו כן, לעבודות גרפיקה מזדמנות בפוטושופ ואילוסטרייטור. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? כן, צריך רמקולים 2.0 ממש פשוטים ומסך גם כן קטן (19 אינץ') לא רצוי WIDE ולא HD אבל שיהיה איכותי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם …
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
הי חג שמח אשמח לקבל המלצות למחשב חזק ואיכותי על כל רכיביו מבוסס AMD סביב ה3000 ש"ח לא צריך ציוד היקפי ברשותי מסך 22 אינץ מדגם פשוט ...(נקנה בזמנו משופר דיל) חשוב לי שהמחשב יהיה חזק / לא רועש / מארז וספק איכותיים כרטיס מסך חזק אך ללא אפליקציות שבכל מקרה לא אוכל להנות מהם אין לי ידע או רצון לעשות OC שאלה נוספת : אם כבר קונים 4 GB זכרון..מה עדיף שניים של 2GB קינגסטון.....או שמספיק קינסטון 3GB או שעדיף לקנות אחד של 2X2GB תודה מחר אני מעוניין לקנות תודה רבה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
עזבו חלק חלק האם ניתן להרכיב מפרט כולל הכל במחיר טוב יותר מזה? AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-MA78LMT-US2H Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9 כפול 2 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS Palit GeForce GTS450 Sonic 1024MB GDDR5 SeaSonic M12II 620Watt 80Plus Bronze צורב LG GH22 SATA x 22 Black מארז אין לי מושג איזה אבל אמרו לי משהו מאוד פשוט.. ושאני לא צריך משהו גדול ומפואר כי המערכת הזו יכולה לקרר את עצמה טוב מאוד גם בלי מארז ענק..
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל המשחקים החדשים בשנים הקרובות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 2209WA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהרכבת מפרט בתקציב של עד 4000 ש"ח (אפשרי חריגה קלה..). אני לא מתכנן OC והצרכים הם דיי בסיסיים: אני לא איזה גיימר, אבל משחק משחקים שדורשים כרטיס מסך דיי טוב, אינטרנט, מוזיקה (יש לי כבר רמקולים וסאב וופר) וזהו למעשה, אודה לעוזרים ולתומכים...
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות בחו"ל את מפרט המחשב הנייד הבא של DELL : dell XPS 15 9550 i7 6700HQ 32Gb UHD touch. מחירו ב- E-BAY נע בסביבות 7000-8000 ש"ח. אני עומד על כך שיהיה מעבד חזק וזיכרון בכמות גדולה מהמקובל כיוון שאני מעבד בסיסי נתונים גדולים מאוד באקסל (700-800 אלפי שורות עם טבלאות ציר) ומחשב סטנדרטי מתקשה בכך. המליצו לי, על מנת להוזיל את מחיר המחשב, לנסות ולקנות את המפרט הנ"ל עם זיכרון של 16GB, ולהרחיב בעצמי. שאלתי : האם ניתן לעשות דבר כזה ? על מה אני צריך להקפיד במפרט לוח האם על מנת שניתן יהיה לבצע את ההרחבה ? אשמח להסבר מפורט.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני מתעניין ברכישת מחשב נייד מסדרה 9, המחשב מיועד עבור סטודנטית שמחפשת מחשב עם מסך גדול בשילוב של משקל נוצה וביצועים מהירים במיוחד. ישנם שני דגמים שאני לא ממש מצליח להבחין בהבדל ביניהם, מדובר ב NP900X4D-A03IL ו NP900X4D-A01IL. להלן קישורים למפרטי המחשבים בחנויות: NP900X4D-A03IL NP900X4D-A01IL שני דברים מעניינים בנוסף: 1) בגרסאות ארה"ב המקבילות (דגמי ה US בניגוד ל IL) מתפארים המחשבים ב8GB RAM ו256GB SSD. חבל שאנחנו זכינו לקבל גרסאות נחותות יותר. 2) באתר סמסונג הרשמי אין אזכור לדגם NP900X4D-A03IL, כפי שניתן לראות בקטלוג שלהם כאן. אז... האם אתם מזהים הבדל בין הדגמים? תודה נדב.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד לצורך עבודה עם תוכנות עיצוב ואדריכלות. תוכנות: autocad photoshop sketchup freehand רוב העבודה על המחשב היא עם תוכנות אדריכלות, אך מעוניין שיהיה מחשב טוב גם כדי לראות סרטים, מוזיקה והורדות. משחקים לא חייב. הייתי רוצה להשקיע עד 4000 ש"ח, אשמח לקבל חוות דעת לדעת אם העיניין ריאלי ואם לא האם מחשב נייח ניתן להשיג בסכום זה. תודה עומרי
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש כאן שני מחשבים במחירים דומים. אחד aio ואחד נייח.לפי המרטים שקראתי (תקנו אותי אם אני טועה) הוא במעבד. אשמח אם תוכלו להגיד לי איזה מעבד וכרטיס מסך יותר טוב?ודבר שני מי שמוכן לעזור לי למצוא מחשב בסדר גודל של המחיר הזה מוזמן... http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=103164 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20233&iszap=1 אני זקוק לעזרה שלכם עוד היום
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם, ותודה מראש לעוזרים! אני צריך עזרה בקניית לפטופ בסכום של כ-4000 ש"ח (גמיש), למטרת צפייה בסרטים ותיכנות. * גודל המסך: אני נוטה לכיוון ה15, אבל גם 14 כנראה יעבור אם זה משמעותי בתמורה שאקבל * משקל רצוי: לא פקטור. המחשב בעיקרו יהיה נייח בחדר שלי, ורק מדי פעם אני אעביר לבית של ההורים. אני אספוג עוד קילו פה ושם * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. זמן סטנדרטי ללפטופ יספיק.. אין צורך להשקיע במיוחד, שכן כמו שאמרתי, בעיקרו הוא יהיה נייח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני לא מבין בזה, אבל הבנתי שSSD זה הכי מהיר ולכן רצוי SSD. נפח 250-500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? BLUERAY? אין צורך בכונן כלל מכל סוג * האם נדרשת אחריות …
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
אבקש מידע כל איכותם של המחשבים של acer בכלל ועל הדגם הזה בפרט. אם צריך לבחור ביניהם - מה עדיף??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת מחשב נייד. עברתי על הפורמט שצריך למלא: מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אופיס ואינטרנט, המון אינטרנט. אוהב לפתוח הרבה טאבים בו זמנית). בנוסף בעיקר צפייה בסדרות וסרטים, 1080P ומעלה. הכי חשוב שהמחשב יוכל לעמוד בכל קובץ סרט שארצה לפתוח, לא משנה באיזו איכות. אם זה אומר שצריך מחשב עם כרטיס מסך שהוא יותר מהממוצע, אשמח אם תכתבו זאת. גודל המסך: לא סגור על מה ההבדל בין אולטראבוק לנטבוק לסתם מחשב נייד, הבנתי שזה בעיקר קשור לגודל המסך. אני צריך מחשב יחסית קטן, שיהיה מאוד נייד. אני חייל והשימוש העיקרי של המחשב הוא בצבא. לגבי משקל... שוב, לא יודע מה הסטנדרט קיום. אני מחפש מחשב קטן וקל, שיהיה אפשרי להתנייע איתו. בנוגע לזמן סוללה, השאלה היא כמה זה משפיע ע…
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייח שישמש לגרפיקה - עבודה עם photoshop,illustrator,inDesign (כרגע חבילת C5). קיבלתי המלצה על מפרט: [table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪863[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪43[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][/tr][/table][table][tr][td]…
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
היי מצאתי את ההצעה הבאה ב-3999 ש"ח (אפשרות ל-12 תשלומים בלי ריבית, אחריות 3 שנים, על המעבד אחריות לכל החיים) המחשב מיועד לגיימר (כבד או לא כבד זה עניין יחסי....אבל ללא ספק גיימר) תכונות עיקריות: מארז GAMERS מקצועי+ספק 635W לוח אם אינטל מקורי DG965SS INTEL 965 מעבד -INTEL CORE 2 DUO E-6400 זיכרון - 1024MB DDR2 800MHZ כ.מסך - FX 7600GS 256M DDR3 ד.קשיח - 250GB SATA II 16M כונן - SAMSUNG DVDRW X16 מדפיס על הדיסק כולל תוכנה! מה אתם חושבים על ההצעה? תודה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 6000-6500 . הרד דיסק של 120 לפחות. זיכרון 667mhz 1,024 MB DDR2 לפחות . מסך או 15 או יותר. Bluetooth wifi כרטיס מסך ממוצע+ קורא כרטסים (עדיפות ל-сf ו-sd) כרטיס קול סביר+ ויציאות. מקווה שלא חרגתי מהתקציב שלי. ועכשיו לשאלות: איזה חברה עדיפה? ואם כדאי לשקול לפנות לכיוון apple? ואיזה מעבד כדאי לרכוש הדאו או הדאו 2? תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים, * גודל המסך? סטנדרטי 15.4" האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מאוד חשוב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? רצוי קל * ה…
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני מחפש חנות בארץ או בארה"ב שמוכרת סוללות של לפטופים (לASUS G51VX X1A ספציפית)
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט למחשב עד 4800 ש"ח לגיימרים חשוב לי שהיה לוח אם של אינטל וכרטיס מסך של Nivdia צריך דחוף תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב שהדרישה היחידה היא שיוכל להתמודד עם התוכנות הנ"ל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6k רק אם קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות גרפיות כמו revit. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מחשב נייד בלבד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף.. …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, התייעצות אחרונה לפני שאני קונה, נכון לעכשיו זה המחשב, אני רק לא בטוח לגבי המארז והספק כוח כי לדעתי הוא חלש מידי, במחשב הישן שלי יש אנרמקס 500 וואט אז איך חדש רק 430? האם זה יספיק לדעתכם או שעדיף משהו אחר? התקציב הוא כמו שיצא 3900 שקל אודה מאוד על תגובות בונות והמלצות.. קישור לאשכול הקודם אם מישהו צריך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=500840.0;topicseen מעבד: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪914 קירור למעבד: Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ₪216 לוח- אם: MSI P67A-C45 B3 P67 Chipset מוצר חדש באתר - במלאי, יחידות 1 ₪647 זיכרון: Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪405 דיסק קשיח: Sams…
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום לכם! זו לא הפעם הראשונה שאני מפרסם פה הודעה אבל הפעם החלטתי שזהו יום ראשון קונים מחשב חדש! אחרי שהרהרתי לא מעט אני דיי יודע למה אני מכוון.. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? כמו שרשמתי בכותרת 5500 - 6000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני HD, משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך - גודל אני לא בדיוק יודע הבנתי שזה בהתאם לכרטיס מסך והכרטיס מסך שאני רוצה זה 5850 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? כונן דיסקטים 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? אם זה משפר את ביצועי המחשב אז אני אשמח, אם זה משהו שלא נעשה אוטומטי ואני צריך לעשות אז אני מעדיף שלא... 8. האם יש צורך ל…
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
מחשב נייד פוגיטסו סנטורינו · מעבד Intel® Centrino Pentium M 1.5GHz · זיכרון 256MB DDR הרחבה עד 2GB · מסך 15" XGA 1024x768 · דיסק 40GB · כרטיס מסך Intel® Extreme Graphics 3D 855GM up to 64MB · כונן DVD · יציאות לרמקולים ולמיקרופון חיצוני · מודם 56K V.92 וכרטיס רשת 10/100 מובנים · 3 יציאות USB2.0 מעבד Intel® Centrino Pentium M 1.5GHz זיכרון 256MB DDR הרחבה עד 2GB מסך 15" XGA 1024x768 דיסק 40GB כרטיס מסך Intel® Extreme Graphics 3D 855GM up to 64MB כונן DVD יציאות לרמקולים ולמיקרופון חיצוני מודם 56K V.92 וכרטיס רשת 10/100 מובנים 3 יציאות USB2.0 יציאת אינפרא אדום IrDa 1.1 סוללת Li-Ion 3800 mAH מחזיקה כ-5.2 שעות בהתאם לשימוש משקל 2.6Kg אחרי…
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה שנים בלי לבדוק ממש את המרכיבים, הנה המפרט: מעבד: intel core 2 duo 6300 1.86ghz, 1066, 2mb, 775 לוח אם: asus p5vd2-mx vp4m890 ddr2 זכרון שדרגתי ל- kingston 2gb דיסק קשיח: 80gb seagate 1tb samsung התקנתי עליו ווינדוס 7 לפני כשנה, למרות שבאתר של אסוס רשום שהלוח אם הזה לא תומך בווינדוס 7, אבל הוא עובד יחסית בסדר מאז. חשבתי להחליף את הלוח אם ולהוסיף כרטיס מסך, ולהשאיר את המעבד. האם יש טעם לעשות את זה? אם כן אז איזה לוח אם ואיזה כרטיס מסך (לשימוש יחסית בסיסי של צפייה בסרטים, שימוש בפוטושופ וסידור כמויות גדולות של מוזיקה)? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
Gigabyte GTX 560 Ti i5 2320 + קירור איכותי כלשהו לא עשיתי OC באף אחד מהם, שמורים, ואנקה מאבק. כמה ביחד וכמה כל אחד בנפרד?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב ללא ציוד היקפי (עכבר, מקלדת, מסך) - למטרות של עבודה משרדית, אני צריך שיהיה חזק, מעבד חזק, לוח אם חזק, שלא ייתחמם, שלא יתקע (או לפחות כמה שפחות :-)), ובעיקר שיהיה יציב לעבודה "כבדה" עם זאת אני רוצה שיתפקד מצויין גם במשחקים בעלי גרפיקה גבוהה. למרות שאני מחפש מחשב לעבודה משרדית יותר, היכולת להפעלת משחקים חזקים עליו היא לא פחות חשובה לי. תודה! :-)
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-