ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
מחשב לגיימינג ועריכות לפי ה חוקים: 1.ניתן לנצל את כל התקציב ב.חריגה 200 2.מחשב מיועד לגיימינג עריכות AFTER EFFECTS SONY VEGAS CINEMA4D שהרנדר יהיה טוב ושהמחשב לא יתקע ב.גיימינג:BF3,BO,סימולטורים,DEAD ISLAND 3.בלי ציוד מקיף 4.הכל מחשב קומפלט 5.לא חשוב מידת רעש 6.ללא אוברקלוק 7.לא בלי שום תוכנות 8.לא חשוב מאיזה חנות העיקר שהם מרכיבים בצורה טובה ואני חייב מסך יחסית פשוט רחב 20,22 אינטכ כל מי שעוזר לי תודה רבה רבה רבה !!!!
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 שקל, חריגה עד 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, קצת פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD, HDD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא אורות, קטן אם אפשר 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב …
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] שלום חברים, אני צריכה מפרט אמין ושקט למחשב. עד כ4 אלף שקלים. גרפיקה - תוכנות אדובי: פוטושופ ולייטרום בעיקר. יתכן שהתוכנות יהיו פתוחות בו זמנית במקביל. שירים, סרטים ואינטרנט (כמובן) חשוב לי שהחלקים יהיו אמינים ואיכותים, והמחשב ירוץ! (לא צריכה ציוד או מערכת הפעלה) יש לי במחשב 2 דיסקים של טרה כל אחד, של WD שאני צריכה להעביר למחשב החדש. ואני רוצה עוד דיסק חדש של 2 טרה. -עובדת עם קבצים גדולים וכבדים של תמונות ממצלמה מקצועית. -המחשב דולק 24 שעות ביממה *גרה בהרצליה* תודה רבה [/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב DELL 1555 עם WIN 7. לכמה זמן אני יכול להשאיר אותו במצב SLEEP רק על סוללה מבלי שייגרם נזק או תתרוקן הסוללה? ליומיים? לשבוע? חודש? תודה
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב גיימינג ומסך בזמן טיול בארצות הברית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,000 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך במידה וזה לא פוגע בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 100 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי רשת, תפקידים ואסטרטגיה מאיכות גבוהה (Elder scrolls, ESO, heroes of might and magic, WOW, DCUO...) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
- 1 follower
-
-
לפי השאלון: 1) התקציב המקסימלי 7K כאמור בכותרת. מהתקציב הנ"ל אני מעדיף שלא לחרוג, אך אם ניתן לחסוך זה יעזור. 2) כעיקרון אני רוצה את המחשב בשביל משחקים כבדים (Metro, Assassin's Creed, Far Cry,Crysis, Skyrim...) ובשביל עריכת מוסיקה (אני מוסיקאי ורוצה את המחשב בשביל לעשות אולפן הקלטות ביתי תוך כדי שימוש בתוכנת Cubase). דברים נוספים: אינטרנט, אחסון, צפייה בסדרות באיכות גבוהה, פוטושופ ותוכנות לעריכת וידאו. הרזולוציה של המסך שיש לי הינה 1920x1080 וגודלו הוא 23 אינץ', ואני ארצה שהמחשב יריץ את המשחקים שצויינו בהגדרות מקסימליות. 3) אמנם בכותרת אמרתי שלא צריך ציוד היקפי, אולם יהיה טוב אם אוכל להחליף רק את המקלדת. הייתי מעדיף מקלדת בשווי של עד 150 ש"ח, חוטית ובצבע שחור שתהיה אמינה מ…
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב בלבד בלי ציוד היקפי ב4000 שקל מחשב מיועד למשחקים כבדים קונה רק מפנדה איך המחשב הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=27382&PHPSESSID=31f4dbba3991618363093d2b5a129ca0 כרטיס מסך אני אקח 5770 ומארז CM690, יותר יפה וגדול מהאנטק וקראתי שאם מעבירים את המאורר מהחלון לאנשהו הרעש יורד. אם החנות מוכרת מעבדת Tray אני אקנה, איזה קירור מומלץ למעבד עד 150 שקל ? אם ממש שווה אז אפשר לחרוג (200) אבל רק אם ממש שווה.
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מפרטים המחיר אותו אחד.... המחשב בשביל מולטימדיה. מפרט 1: מארז MIDI ATX איכותי ביותר אמצעי קירור AIR GUIDE + מאורר +חריצי קירור ל PCI EXPRESS יציאות USB קידמיות מעבד Intel® Core2 Duo E6850 Conroe LGA 775 Dual-Core 3.0GHz 1333MHz FSB 4MB L2 Cache 64Bit לוח אם Intel® Chipset Intel G31 תומך Intel® Core2 Quad + Intel® Core2 Duo קישור לאתר יצרן זכרון 2GB/667MHZ DDR2 כרטיס מסך ATI Pci Express x16 X2400 1024MB HYPER MEMORY TV OUT+DVI 256VGA + 768SHARED דיסק קשיח WD250 7200RPM 16MB Buffer SATA2 250GB תקליטור צורב DVD שכבה כפולה X16 כולל מנגנון נגד רעידות כרטיס קול 5.1 High Definition כרטיס רשת Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem using the Intel® 82566…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום חברים צריך את עזרתכם , אני מחפש המלצה על מחשב נייד חדש וזה הראשון שאני קונה אז אני לא רוצה להתפשר , הסכום שאני מוכן להוציא עד 10 אלף אני רוצה מחשב עם הנתונים הבאים : חיית עבודה - שיהיה מעבד חזק וכמה שיותר יותר טוב אני רוצה להריצ עליו תוכנות גרפיות ובמקביל כמו כן לשים עליו VPC עם מערכת הפעלה SNOW LEPORD של MAC בשביל לפתח על IPHONE ( אני יודע שבשביל זה צריך ממש לפטופ חזק ) שיהיה 15 אינצ מסך מקלדת נוחה מאוד לעבודה . תודה תודה !!
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לחברה שלי עד 1500 שח (כמובן רצוי פחות) אם זאת המחשב אמור להיות להרבה שנים, כמו המחשב הקודם שלה ז"ל שפעל ללא דופי משהו כמו 6 שנים . הדרישות הם בעיקר : * עבודה משרדית * סרטים (לא אמור להיות HD למרות שבטח כל מעבד מריץ את זה בקלות) * מוזיקה. רצוי שהמחשב יהיה חסכוני בחשמל ושקט .... אין צורך בציוד היקפי. חשבתי על Intel עם Core I3 (שכולל כרטיס מסך בפנים) או כמובן AMD (שגם יכלול כרטיס מסך בפנים) אודה מאד לעוזרים .
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רק עם כוננן דיסקים רגיל ופלופי בלי כל הצורבים ללא מסך המחשב נועד בעיקר למחשקים ותוכנות כבדות שהיה במפרט כרטיס מסך של רדאון ושהיה מבוסס אינטל תודה
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד עם מעבד חזק ומהיר, הצרכים הם גם של עבודה, לימודים וגם משחקים. כרטיס מסך טוב שיספיק למשחקים כמו פרואבולושין. משקל - עד 3ק"ג. זיכרון פנימי - עדיפות ל4 DDR3. דיסק קשיח - 320 מינימום, עדיפות ל500. העדפה לחברת דל - התרשמתי מאוד מדגם הסטודיו 1557 עם המעבד ה- i7 שבארץ המחיר שלו בערך 6000. פתוח להצעות נוספות מחברות שונות. אשמח לכמה שיותר הצעות. ברור לי שבסין ובארץ יש הבדלי מחירים, אני לא בטוח שאקנה מסין אז אשמח לקבל הצעות במחיר הנ"ל גם למחשבים בארץ. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מעבד: Inter Core I7 4820K 3.7 מאוור למעבד: Noctua NH-D14 SE2011 CPU לוח אמ: asus p9x79 s2011 core i7 זיכרון: Kingston Hyper x Beast 2x8 GB כרטיס מסך: EVGA-GTX770 SUPER CLOCKED ACX COOLER 2GB דיסק קשיח: Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata II אס אס די: samsung 840 evp series 120GB SATA III צורב: samsung sh 224DB כרטיס קול: on Borad 7.1 ציוד רשת: on Board 10/100/1000 ספק כוח: seasonic G750 750W GOLD G-SERES מארז: Corasair Obsidian 55D mid-Tower המחשב ישמש להרבה מטרות ביניהם עריכת וידיאו, תכנות, גימיינג וצריך להחזיק מעמד 5 שנים.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב בסביבות 3K שמיועד בעיקר להרצת הדמיות בmatlab, לכתיבת מאמרים (Latex), גלישה באינטרנט וקצת משחקים (לא צריך את המילה האחרונה רק שירוצו משחקים מזדמנים). יש לי (ועל כן לא צריך):צורב DVD, מערכת הפעלה, מסך, רמקולים, עכבר, מקלדת. אם אפשר (לא חובה אם לא נכנס לתקציב) שיהיה שקט לא מתוכנן OC תודה מראש לכל המגיבים והעונים
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי התלבטות קשה, אני צריך מחשב ואחרי מחשבות רבות החלטתי שאני צריך ניידות. תקציב: 4000 שח פחות או יותר. שימושים: בעיקר משרדי, אופציה למשחקים(לא רוצה לפסול לגמרי, עדיין יהיה לי קצת חופש מדי פעם) יש חברה בשם ORIN-2000 שמוכרת ניידים של IBM מעודפים במחירים סבירים. אז ההתלבטות היא : א. מחשב נייד, מעודפים, IBM סדרת T דגמי ThinkPad . משלם על איכות + אחריות לשנה. אולם החומרה לעומת חברות אחרות מיושנת יותר. ב. מחשב חדש תוצרת DELL\HP\LG חלק נותנים אחריות ל-3 שנים למרות שלפי מה שקראתי רק השנה הראשונה אכן תקפה על כל המחשב וחלקיו. מקבל גם חומרה חדשה יותר מאשר IBM אבל מתפשר על איכות. מה דעתכם ? להתפשר על חומרה ? להתפשר על איכות המוצר ? כי על פי מה שבררתי סדרת ה-T מאוד אמינ…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, המחשב של אמא נהרס וצריך לקנות חדש. לא צריך מסך ולא צריך עכבר או מקלדת או שום דבר אחר רק מחשב. התקציב עד 2000 ש"ח הנה התשובות: 1. מה התקציב? 2000 שח 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות ומשחקים כמו סימס וואלה כיף(אחותי הקטנה) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא צריך ציוד היקפי אבל צריך כרטיס רשת. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא, צריך מחשב חדש קומפלט. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?אמרו לי שאינטל זה טוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? נשמח מאוד אם המחשב יהיה שקט אבל חשובה יותר הקרירות כי חם איפה שהוא נמצא וכבר נשרף למחשב הזה מעבד פעם אחת אז עניין הקירור חשוב מאוד. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או…
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לעזרה למחשב שנועד לשרת את כל בני הבית במשך שנים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - כל התקציב. אני מעוניין ברכיבים אמינים לאורך זמן אם הם שווים את ההשקעה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? בלי מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 בסולם - לא חשוב שקט מופתי, אבל אני לא רוצה טרקטור כמובן. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? …
-
- 11 תגובות
- 938 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 6Mb 1333mhz BOX, יחידות 1 ¤840 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2274 GIGABYTE EP45-DS3 Intel P45, יחידות 1 ¤700 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3364 CORSAIR DDR2 XMS2 2048MB (1GBx2) 800MHZ CL4 , יחידות 1 ¤375 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1476 WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2, יחידות 1 ¤265 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=120 LG GSA-GH22NP30 DVDRWX22 SATA BLACK BULK, יחידות 1 ¤115 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2882 SAPPHIRE RADEON HD4830 512MB DDR3 PCI-E, יחידות 1 ¤720 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4212 GIGABYTE GZ-X6 370W BLACK , יחידות 1 ¤370 http:…
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מפרט למחשב ואני לא יודע איזה מעבד יותר טוב , הייתי מעונין לדעת מבין המומחים מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב (ללא מסך), בתקציב של 1800-2000 ש"ח. המחשב משמש אותי בעיקר לעבודה (אופיס), הורדות באימיול, צפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה, גלישה באינטרנט ודוא"ל. אני צריך שיהיה במחשב מודם- פקס, לחיבור למכשיר הפקס שלי, לטלפון ולעיתים לצורך התחברות לאינטרנט גם שלא דרך פס רחב (למרות שרוב הזמן אני גולש בחבילה בסיסית של 1.5) חשוב לי שהמחשב יהיה אמין (כל תיקי הלקוחות שלי עליו), שלא יהיו בעיות בספק (המחשב הנוכחי החדש שלי כל הזמן מצפצף...), ושיהיה מהיר מאוד בעבודה על מס' ישומים במקביל. לדעתי אין לי צורך בדיסק קשיח של יותר מ- 160GB ואולי אף פחות מכך (אין לי יותר מ- 25 סרטים ששמורים על המחשב בכל זמן נתון), אבל אני משאיר לכם, המומחים שבחבורה, את ההחלטה גם בעניין זה. אני צריך גם כונן/צורב …
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אבא שלי ביקש מחשב משרדי קטן. בינתיים מה שחשבתי עליו זה לקנות Intel NUC מבוסס I5U עם 4GB זיכרון וHDD, זה יוצא קצת פחות מ2500 שקלים. נשאר לבחור את האופציה הניידת, למרות שאין שום צורך במחשב נייד. * מטרות המחשב?עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב, אם אפשר מט מצויין * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא מעניין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא מעניין * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD רגיל בטוח, אם תכניסו גם SSD בתקציב אני מאוד אתפלא * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב כולל ציוד היקפי (אין צורך ברמקולים) למשחקים, אני לא אבצע אוברקלוקינג אין עדיפות לחנות מסויימת, אבל אני גר בשהם כך שעדיף חנות באיזור המרכז. התקציב הוא כ3000 שקל, ראיתי שיש מפרט בדיון הרשמי שעולה פחות אך לא כולל ציוד היקפי ולכן אני מבקש פה, בכל מקרה תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: ה עצמית של מחשב נייח Intel 3220 1 3220 31491 מעבד אינטל Intel Core i5 4690K 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 20318 מאוורר למעבד Noctua NH-D14 CPU Cooler 1 30832 לוחות אם למעבדי אינטל MSI Z97-Gaming 5 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 28882 זכרונות Corsair Vengeance LP 8GB DDR3 1600MHz CL9 1 19856 ספקי כוח Seasonic 650W Active PFC Modular 80+ Gold X-650 PSU 1 2579 הרכבה הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע 1 http://ksp.co.il/?cardfull=1 חשוב לי לציין שכרגע לפחות משחקים לא בראש סדר העדיפויות, אלא יותר מולטי-סטקינג, סביבות פיתוח שאני עובד איתם, מדיי פעם אני כן רוצה לשחק. כרגע יש לי מהמחשב הישן GTX260 (שבינתי…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 14K גמיש. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בגדול מחשב גיימינג. מפתח לVR. Unreal Engine. הרבה בייקים, רנדר ותלת. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? -רצוי קל לנסיעות. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם המפרט הזה, מתאים כמערכת Gamers בינונית (כלומר מסוגל להריץ חלק משחקים ברזולוציה 1900X1080) בעל יכולת להריץ מערך כרטיסים בCF ולעשות OverClock בסיסי עד בינוני (4+ GHZ) רציתי לדעת אם האוורור שכרגע קיים במארז (במצב Stock שני מאווררים 120 קדמי ואחורי וגוף קירור Stock שמגיע עם המעבד) יספיק לOC המדובר ולשימוש בכרטיס הזה (ובעתיד עם שני כרטיסים) ולא יתחמם למוות , אם לא מה הכי כדאי להוסיף מבחינת קירור וכמובן שיהיה חסכוני בעלויות. חשבתי לשים את הכרטיס HD 6870 במקום, אולם הבנתי שהתוספת של 200 שקל פחות או יותר לא שווה כי הביצועים הנוספים שאני יקבל הם זניחים ביותר, האם הבנתי נכון? תודה לעונים ולמייעצים ליאור דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Gh…
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-