ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
מעבד: Inter Core I7 4820K 3.7 מאוור למעבד: Noctua NH-D14 SE2011 CPU לוח אמ: asus p9x79 s2011 core i7 זיכרון: Kingston Hyper x Beast 2x8 GB כרטיס מסך: EVGA-GTX770 SUPER CLOCKED ACX COOLER 2GB דיסק קשיח: Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata II אס אס די: samsung 840 evp series 120GB SATA III צורב: samsung sh 224DB כרטיס קול: on Borad 7.1 ציוד רשת: on Board 10/100/1000 ספק כוח: seasonic G750 750W GOLD G-SERES מארז: Corasair Obsidian 55D mid-Tower המחשב ישמש להרבה מטרות ביניהם עריכת וידיאו, תכנות, גימיינג וצריך להחזיק מעמד 5 שנים.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב בסביבות 3K שמיועד בעיקר להרצת הדמיות בmatlab, לכתיבת מאמרים (Latex), גלישה באינטרנט וקצת משחקים (לא צריך את המילה האחרונה רק שירוצו משחקים מזדמנים). יש לי (ועל כן לא צריך):צורב DVD, מערכת הפעלה, מסך, רמקולים, עכבר, מקלדת. אם אפשר (לא חובה אם לא נכנס לתקציב) שיהיה שקט לא מתוכנן OC תודה מראש לכל המגיבים והעונים
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי התלבטות קשה, אני צריך מחשב ואחרי מחשבות רבות החלטתי שאני צריך ניידות. תקציב: 4000 שח פחות או יותר. שימושים: בעיקר משרדי, אופציה למשחקים(לא רוצה לפסול לגמרי, עדיין יהיה לי קצת חופש מדי פעם) יש חברה בשם ORIN-2000 שמוכרת ניידים של IBM מעודפים במחירים סבירים. אז ההתלבטות היא : א. מחשב נייד, מעודפים, IBM סדרת T דגמי ThinkPad . משלם על איכות + אחריות לשנה. אולם החומרה לעומת חברות אחרות מיושנת יותר. ב. מחשב חדש תוצרת DELL\HP\LG חלק נותנים אחריות ל-3 שנים למרות שלפי מה שקראתי רק השנה הראשונה אכן תקפה על כל המחשב וחלקיו. מקבל גם חומרה חדשה יותר מאשר IBM אבל מתפשר על איכות. מה דעתכם ? להתפשר על חומרה ? להתפשר על איכות המוצר ? כי על פי מה שבררתי סדרת ה-T מאוד אמינ…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, המחשב של אמא נהרס וצריך לקנות חדש. לא צריך מסך ולא צריך עכבר או מקלדת או שום דבר אחר רק מחשב. התקציב עד 2000 ש"ח הנה התשובות: 1. מה התקציב? 2000 שח 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות ומשחקים כמו סימס וואלה כיף(אחותי הקטנה) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא צריך ציוד היקפי אבל צריך כרטיס רשת. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא, צריך מחשב חדש קומפלט. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?אמרו לי שאינטל זה טוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? נשמח מאוד אם המחשב יהיה שקט אבל חשובה יותר הקרירות כי חם איפה שהוא נמצא וכבר נשרף למחשב הזה מעבד פעם אחת אז עניין הקירור חשוב מאוד. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או…
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לעזרה למחשב שנועד לשרת את כל בני הבית במשך שנים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - כל התקציב. אני מעוניין ברכיבים אמינים לאורך זמן אם הם שווים את ההשקעה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? בלי מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 בסולם - לא חשוב שקט מופתי, אבל אני לא רוצה טרקטור כמובן. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? …
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 6Mb 1333mhz BOX, יחידות 1 ¤840 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2274 GIGABYTE EP45-DS3 Intel P45, יחידות 1 ¤700 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3364 CORSAIR DDR2 XMS2 2048MB (1GBx2) 800MHZ CL4 , יחידות 1 ¤375 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1476 WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2, יחידות 1 ¤265 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=120 LG GSA-GH22NP30 DVDRWX22 SATA BLACK BULK, יחידות 1 ¤115 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2882 SAPPHIRE RADEON HD4830 512MB DDR3 PCI-E, יחידות 1 ¤720 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4212 GIGABYTE GZ-X6 370W BLACK , יחידות 1 ¤370 http:…
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מפרט למחשב ואני לא יודע איזה מעבד יותר טוב , הייתי מעונין לדעת מבין המומחים מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב (ללא מסך), בתקציב של 1800-2000 ש"ח. המחשב משמש אותי בעיקר לעבודה (אופיס), הורדות באימיול, צפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה, גלישה באינטרנט ודוא"ל. אני צריך שיהיה במחשב מודם- פקס, לחיבור למכשיר הפקס שלי, לטלפון ולעיתים לצורך התחברות לאינטרנט גם שלא דרך פס רחב (למרות שרוב הזמן אני גולש בחבילה בסיסית של 1.5) חשוב לי שהמחשב יהיה אמין (כל תיקי הלקוחות שלי עליו), שלא יהיו בעיות בספק (המחשב הנוכחי החדש שלי כל הזמן מצפצף...), ושיהיה מהיר מאוד בעבודה על מס' ישומים במקביל. לדעתי אין לי צורך בדיסק קשיח של יותר מ- 160GB ואולי אף פחות מכך (אין לי יותר מ- 25 סרטים ששמורים על המחשב בכל זמן נתון), אבל אני משאיר לכם, המומחים שבחבורה, את ההחלטה גם בעניין זה. אני צריך גם כונן/צורב …
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אבא שלי ביקש מחשב משרדי קטן. בינתיים מה שחשבתי עליו זה לקנות Intel NUC מבוסס I5U עם 4GB זיכרון וHDD, זה יוצא קצת פחות מ2500 שקלים. נשאר לבחור את האופציה הניידת, למרות שאין שום צורך במחשב נייד. * מטרות המחשב?עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב, אם אפשר מט מצויין * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא מעניין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא מעניין * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD רגיל בטוח, אם תכניסו גם SSD בתקציב אני מאוד אתפלא * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב כולל ציוד היקפי (אין צורך ברמקולים) למשחקים, אני לא אבצע אוברקלוקינג אין עדיפות לחנות מסויימת, אבל אני גר בשהם כך שעדיף חנות באיזור המרכז. התקציב הוא כ3000 שקל, ראיתי שיש מפרט בדיון הרשמי שעולה פחות אך לא כולל ציוד היקפי ולכן אני מבקש פה, בכל מקרה תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: ה עצמית של מחשב נייח Intel 3220 1 3220 31491 מעבד אינטל Intel Core i5 4690K 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 20318 מאוורר למעבד Noctua NH-D14 CPU Cooler 1 30832 לוחות אם למעבדי אינטל MSI Z97-Gaming 5 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 28882 זכרונות Corsair Vengeance LP 8GB DDR3 1600MHz CL9 1 19856 ספקי כוח Seasonic 650W Active PFC Modular 80+ Gold X-650 PSU 1 2579 הרכבה הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע 1 http://ksp.co.il/?cardfull=1 חשוב לי לציין שכרגע לפחות משחקים לא בראש סדר העדיפויות, אלא יותר מולטי-סטקינג, סביבות פיתוח שאני עובד איתם, מדיי פעם אני כן רוצה לשחק. כרגע יש לי מהמחשב הישן GTX260 (שבינתי…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 14K גמיש. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בגדול מחשב גיימינג. מפתח לVR. Unreal Engine. הרבה בייקים, רנדר ותלת. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? -רצוי קל לנסיעות. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 0 תגובות
- 382 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם המפרט הזה, מתאים כמערכת Gamers בינונית (כלומר מסוגל להריץ חלק משחקים ברזולוציה 1900X1080) בעל יכולת להריץ מערך כרטיסים בCF ולעשות OverClock בסיסי עד בינוני (4+ GHZ) רציתי לדעת אם האוורור שכרגע קיים במארז (במצב Stock שני מאווררים 120 קדמי ואחורי וגוף קירור Stock שמגיע עם המעבד) יספיק לOC המדובר ולשימוש בכרטיס הזה (ובעתיד עם שני כרטיסים) ולא יתחמם למוות , אם לא מה הכי כדאי להוסיף מבחינת קירור וכמובן שיהיה חסכוני בעלויות. חשבתי לשים את הכרטיס HD 6870 במקום, אולם הבנתי שהתוספת של 200 שקל פחות או יותר לא שווה כי הביצועים הנוספים שאני יקבל הם זניחים ביותר, האם הבנתי נכון? תודה לעונים ולמייעצים ליאור דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Gh…
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב שיעודו הינו אינטרנט ,מסנגר ,פיקאסה ,ובעיקר הכוונה היא לחבר את הטלוויזיה ישירות אליו כדי לראות סרטים. חשבתי על המפרט הנ"ל: מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box לוח אם ASUS M2A-VM HDMI כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB- חשוב כיוון שכול שבוע יש עוד גיגה של תמונות מהמצלמה... זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD מארז כולל ספק HEC 6A19B 300W שאלותיי הם: האם הלוח האם מתאים לחיבור לTV האם זכרון 800 יהיה עדיף למטרות המצוינות והאם המארז ובעיקר הספק יעמדו בעומס כמו כן מה המפרט שלכם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
בה שלום אני מעונין לקנות מחשב שולחני ששימושו העיקרי הוא לתכנות, כאשר הוא מריץ את התוכנות windows 7, visual studio 2010, ms sql server 2005, office 2010 אלו התוכנות המרכזיות שרצות, הרבה פעמים בו זמנית, כמו כן לא נדרש שום ציוד הקפי. אני מעונין במחשב 32 BIT (בגלל אילוצי מערכת הפעלה שכבר יש לי) אשמח לקבל מפרט כמה שיותר מפורט שאוכל להבין ולשחק איתו. תודה רבה!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
:שלום. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטונים באיכות טובה , פייסבוק ,,שמירת אוסף התמונות המשפחתיות ( צריך כונן גדול). * גודל המסך: 15.6 לא חשוב מסך מבריק או מאט. * רזולוציית המסך: 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט:אין * משקל רצוי: ישמש כמחשב שולחני * זמן סוללה: יחובר לחשמל *יציאות מיוחדות: HDMI * Bluetooth: לא הכרחי * גודל מינימלי כונן קשיח:500 ג"ב . מעונין להוסיף בנוסף ssd ( הכי חשוב) * כונן אופטי: רצוי , * לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית. * לא נדרשת אחריות בינלאומית.אבל כן אחריות בארץ ל3 שנים עם לקיחה והחזרה * בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה. * העדפה לחברת HP לאחר קריאת המון שאלות ותשובות בפורום המועיל הזה, אני קודם כל…
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו dota, raiderz, לא משחקים כבדים מדי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1024x768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עד כמה שאפשר בכסף 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)…
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel[/TD] [TD]CM8064601560113[/TD] [TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... שלוש שנים אחריות[/TD] [TD]₪1407/1379[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Gigabyte[/TD] [TD]GA-H97-Gaming-3[/TD] [TD]לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-Gaming-3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... שלוש שנים אחריות[/TD] [TD]₪613/601[/TD] [/TR] […
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מתחילה ללמוד עיצוב חזותי בשנקר ונדרש מחשב נייד שיתמודד בעיקר עם תוכנות לעיצוב גרפי (בעיקר photoshop ו-Illustrator). המחשב הנבחר הינו Macbook pro 14 וההתלבטות הינה בין 2 דגמים בעלי מפרט זהה (16GB RAM, 512GB SSD) למעט המעבד - מודל 2021 עם מעבד M1 pro במחיר 5,554 ש"ח לעומת מודל 2023 עם מעבד M2 pro במחיר 7,862 ש"ח (מחירי KSP אילת). מצרף קישור למפרט המלא: https://ksp.co.il/web/item/243469 https://ksp.co.il/web/item/175999 אשמח לעצתכם.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
- 2 followers
-
-
היי אנשים, בת דודה שלי החליטה להפטר מהגרוטאה שלה ולקנות מחשב חדש המטרות הן גלישה באינטרנט, אופיס, משחקי "קופסה" בעיקר (קלפים, שש-בש, שחמט, וכו') , וקולנוע ביתי (בתקווה אפילו HD). האם יש כ.מסך שיש לו גם video out בצורת svideo וגם HDMI או 2 יציאות DVI רגילות? (המחשבה היא: לחבר למחשב את הטלויזיה הישנה (הנוכחית) ב SVIDEO, ובעתיד כשהיא תקנה LCD גדולה, לחבר אותה בחיבור דיגיטלי) אין צורך במסך למחשב או בציוד היקפי כלשהו (מקלדת, עכבר, רמקולים, הכל קיים). מארז עם יציאות USB קדמיות - חובה. התקציב הוא 2.5-3K , בעדיפות לזול יותר. חשוב לה לקנות מחנות חיפאית, אז אם אפשר, להרכיב ממרדנית או מ TMS זה יהיה נהדר. ופרט אחרון, המחשב צריך לכלול מערכת הפעלה חוקית, היא תשמח אם זה יהיה ויסטה (תהרג…
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
תקציב - 5000 עם אפשרות לחריגה עד 500. שימושים - בעיקרון השימושים המיוחדים הם רק משחקים. חשיבות השקט - 7, אבל לא להגזים עם המחירים. חנות - KSP. חשוב - USB3. בלי OC. לא מתכוון לשדרג שום רכיב בעתיד. אז ככה, בחרתי רכיבים שנראים לי טוב וסימנתי את מה שחסר: מה שחסר: קירור למעבד, מארז וספק כוח. שלושתם צריכים להיות יעילים ושקטים אבל אם זה דורש השקעה כספית גדולה אז להתפשר. תודה.
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
1. תקציב: 7000 ש"ח. ניתן לחרוג מעט אם אפשר לקבל שיפור משמעותי 2. שימושי המחשב: גיימינג (Helldivers2 לא זז על הdesktop הישן שלי) 3. אין צורך בציוד היקפי. אשתמש בעיקר במסך 27" שיש לי היום 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. מצד שני, לא רוצה רעש של מטוס סילון 6. לא צריך תאורה מיוחדת. רוב זמן יהיה סגור על השולחן. לא צריך להיות קל במיוחד. יהיה נייד בעיקר בבית 7. צריך Windows. לא צריך Office תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, הרכבתי עם חבר למחשב שמיועד למשחקים : Athlon"64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore- 740 M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E- 590 1GB Corsair 600 1- 600 X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E- 1590 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II- 295 HJA-7610 MIDI 500W Max Beige 180 זה כמובן החלקים המרכזים הייתי רוצה שתגידו לי האם הוא שווה את המחיר האם הוא יחזיק מעמד ואיזה מארז לקחת איתו ואם שכחתי חלק חשוב (אפשרות סבירה ) אשמח אם תגידו לי (אני לוקח צורב DVD מהמחשב הישן שלי)
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אני מחפש עבור קרובי משפחה מפרט למחשב שמשמש את הילדים במשפחה (גיל תיכון וצבא). בכל מקרה הוא לא יוציא הרבה כסף על המחשב, אבל הילדים משחקים במחשב הרבה חשבתי להציע את המפרט המינימלי למשחקים ב-2500 ש"ח מכאן: http://hwzone.co.il/specslist/view/47/ אחרי שהוא ראה כמה הצעות "לא איכותיות", יקשה עלי לשכנע אותו לקנות מחשב במחיר כזה + למעלה מ-1000 ש"ח על מסך (ואולי גם מערכת הפעלה). מצד שני, המשחקים שראיתי שהם משחקים הם משחקים שהגיעו אליהם מחברים ולא משהו שיצא בשנה האחרונה. שמדובר במשחקים שיצאו לפני שנתיים שלוש וכדו'. הם גם לא משחקים ברזולוציות גבוהות ויכולים להתפשר ברמת הפרטים. בקיצור, אני צריך מפרט למחשב "משפחתי" הכי זול אבל שיוכל להריץ משחקים בני שנתיים. כולל מסך.
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בהגדרות הגבוהות ביותר (GTA IV, NEED FOR SPEED וכאלה..) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא.4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, רצוי במרכז. 9. …
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-