עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dani,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (אבל לא משהו רציני כי אולי שנה הבאה אני אקנה מחשב חדש כבר...) עד 1000 שקל. איזה כרטיס מסך עד המחיר הזה יתן לי את הביצועים הכי טובים?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. היי, אני צריך מחשב נייד עם ביצועים מקסימליים. יקנה בארה"ב. דגשים: כונן SSD טוב 16GB RAM מעבד 2920/2820 (או חזק יותר) התקציב לא מוגבל (גם 4000$ זה בסדר). השימוש הוא לתוכנות שחמט כבדות שיודעות לנצל את המשאבים הללו. מה דעתכם על המחשב הבא: http://www.xoticpc.com/sager-np7280-clevo-x7200-p-3115.html?wconfigure=yes עם שדרוג ל-990X, 12GB RAM, וכונן SSD (סה"כ כ-3000$) שימו לב שזה עם מעבד שולחני, אשמח לתגובות על זה. המחשב יוטס הרבה לחו"ל כך שמחשב נייח לא ממש מתאים. עוד מחשב (עם מעבד נייד): http://www.xoticpc.com/asus-k53sva1-p-3076.html?wconfigure=yes (עם אותם שדרוגים) מאוד אודה לכם על המלצות ועזרה ואשמח לתגובה מהירה תודה!!

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  3. הוצא לי לרכוש מחשב HP dv8000 נייד דרך דילר סיטונאי מעבד פנטיום 4 2.8 , זיכרון 1GB RAM ' מסך 17" , דיסק 7200 80GB מהירות FSB של 1.6 (נשמע הגיוני 1.6?) , המחשב מיועד לעיהוד תמונה, עריכת וידאו ויישומים כבדים אחרים האם העובדה שהוא 2.8 משמעותית? המחיר המבוקש הוא 10,000 ש"ח האם זה דיל טוב או ממוצע יחסית לשוק? אשמח לתגובות עמרי

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  4. הרכבתי לעצמי את המפרט הבא : מעבד i5 4570 קירור arctic alpine 11 rev 2 זיכרון 8gb כרטיס גרפי r9 270x , אשמח לחוות דעת מאיזה חברה לבחור את הכרטיס. קשיח של 1TB וקשיח SSD120GB זקוק לעזרה בבחירת לוח אם - לא מתוכנן OC כלשהו אז לפי מה שהבנתי אין לי צורך בלוח של Z87, התקציב ללוח יוכל להגיע לסביבות ה500 שקל. אשמח להמלצות ( לא משנה מאיזה חנות). בנוסף זקוק להמלצה בנוגע למארז וספק שאצטרך למפרט שכזה עדיפות למארז שקט . מעונין לדעת אם יש הצעות נוספות לגבי המפרט .

• 19 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. Started by Dexx,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית- פוטושופ/לייטרום/אפטר אפקטס, גיימינג קל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15 אינצ' 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן,וינדוס 8. האם י…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. תגידו מה דעתכם. מחירים לפי זאפ נמוך ביותר +- תגידו לי אם רואים משהו שאפשר להשיג ביותר זול זכרונות: GeIL Ultra 2x1GB PC2 6400 CL4 - מחיר: 290$ (הזמנה מחו"ל) - הוזמן לוח אם: AB9 Abit - מחיר: 759 מעבד: Core 2 Duo 6300 - מחיר: 1250 - הוזמן כרטיס מסך: Radeon X1950XT - מחיר: 1,470 - הוזמן דיסק קשיח: WD2500KS Western Digital - מחיר: 369 - הוזמן צורב : LG GSA-H12N - מחיר: 185 - הוזמן מארז: Thermaltake Soprano - מחיר: 426 - הוזמן ספק כח: Cooler Master eXtreme Power 600W - מחיר: 405 - הוזמן מסך: Hyundai B90D - מחיר: 1371 - הוזמן מאורר למעבד: Sunbeam Tun…

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  7. Started by ALevy,

ב 4000 ש"ח מקסימום זה מה שהצלחתי להרכיב (ללא ציוד הקיפי) מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX זיכרון : TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL5 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1900GT 256MB DDR3 256 BIT DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL לוח אם : ASROCK 775i945GZ ספק כוח : COOLERMASTER REAL POWER 450W : RS-450-ACLX מארז : RAIDMAX SAGITA w/o PSU סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4083 נ.ב לא צריך כונני דיסקים או צורב יש כבר רק מהדברים שהאתי פה צריך מה אתם אומרים?

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אני מעניינת לקנות מחשב נייד שיתאים לא רק ללימודים אלא גם גלישה מוזיקה וסרטים ,אבל אנני יודעת מה לקנות מבין שניהם וכמו כן הצבע גם חשוב לי חלק מהנייד אוקיי הנה שני הדגמים אנא המליצו לי על אחד מהם וכמו כן המחיר המקסימלי שלי הוא 4000+ מחשב נייד DELL Inspiron 1525 2.1GHz 15.4" 250GB http://campus.shopy.co.il/products/116426 מחשב נייד DELL Inspiron 1525 15.4" 2.0GHz 250GB http://campus.shopy.co.il/products/111096

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by sebi,

אני עומד לקנות את זה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16834220046 מה אתם אומרים? מישהו שמע עליו ביקורת רעה או שיש לו נסיון עם הניידים של ASUS?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אוקיי חברה יש פה הרבה מפרטים ודיבורים, עכשיו בואו נדבר תכלס. אני גיימר ממוצע, בעל סכום כסף ממוצע, שרוצה לקנות מחשב חדש בעיקר כדי להינות ממשחקים חדשים (CRYSIS, NFS, BIOSHOCK וכל מה שעתיד לצאת). אז בואו נחשוב ביחד על מפרט מנצח לגיימר ממוצע שעוד הרבה אחרים יוכלו להעזר בו. אז לסיכום: תקציב 5000 ש"ח ללא, אני חוזר, ללא OC ללא דיסק קשיח, ללא צורב, ללא מסך, ללא ציוד הקיפי מכל סוג שהוא. מן הסתם שיהיה שקט. אם צריך קירור למעבד / לכרטיס מסך אשמח אם תציינו למה. מארז סקסי ושקט (לא איכפת לי אם הספק כלול או ספק בנפרד). אני יוצא מנקודת הנחה כמובן שכולכם תגידו Q6600, 880GT, זיכרון 2GB. מה שאני לא יודע מה לקחת זה איזה לוח אם למשל. יהיה נחמד אם יתמוך ב-SLI ו-DDR3, אבל לא חובה אם ז…

• 13 תגובות
    • 864 צפיות
  11. Started by rofben,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך לא יותר מדי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר עבודה משרדית, תכני HD ומעט משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך CRT ישן -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  12. בצונים שתעזרו לחבר טוב שלי בבניית מחשב ביתי מפרט לא אמור להיות יקר מדי עד 2500 ש"ח לא כולל מסך ושאר אביזרים. רק המארז ותכולתו כאשר השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט, עריכת תמונות בפוטושופ בתודה מראש ירון ודוי...

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  13. Started by hutorihunzu,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש שעיקרו יהיה אופיס, מוזיקה וסרטים יעני מחשב משרדי. להלן הטופס: (יש כמה דגשים בסוף שממש חשובים לי מהמחשב) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף פשוט לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר סרטים בHD מוזיקה ואינרטנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ככה'נ אני מתכוון…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Joe Blow,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לילדים שלי. תקציב עד 4000 ש"ח בערך. מסך בגודל 14" ישמש בעיקר ללימודים, גלישה באינטרנט ומידי פעם Minecraft. השימוש העיקרי יהיה בבית, אבל מידי פעם יקחו אותו לבית הספר, אז צריך להיות במשקל ומידות סבירים לניידות. יש המון היצע ואני די הולך לאיבוד בין כל הדגמים והיצרנים השונים.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  15. היי לכולם אני צריכה מפרט למחשב בשביל חברה שלי לאופיס ואינטרנט. הדרישות 1. כולל מסך 19" הכי אייכותי שיכנס 2. לא צפוי OC בשום שלב. 3. צריך מקלדת לא יקרה או להשאיר לפחות 80 ש"ח שיהיה לה מרווח לבחור בעצמה - בכל מקרה המלצות בעד ונגד מקלדות יתקבלו בשמחה. 4. ללא עכבר, או רמקולים 5. צריך גם XP (היא לא רוצה ויסטה) רצוי מאותה חנות שיוכלו לבצע לה התקנה אם תרצה, אבל לא חייב וניתן גם להשאיר עלות (כ- 500 ש"ח לקניה בנפרד) 6. הבחורה גרה בב"ש ולכן על המפרט להעשות מחנויות בב"ש (פנדה, יש משהו מומלץ אחר?) ניסיתי "למכור" לה את IQPC שבאשדוד אבל היא אומרת שרחוק לה.. 7. לאחר התעקשויות רבות מצידה על אינטל קור2 דואו, דיי הצלחתי למכור לה את AMD. לכן רצוי מאוד שהמפרטים יהיו מבוססים על אטלון 64*2, …

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אהלן, בונה מחשב בפעם הראשונה, אני אשמח לפידבק אם נראה לכם שמשהו לא יושב טוב כרגע המחשב מיועד לעריכת וידיאו ב 1080dpi ב DaVinci Resolve 16, בעתיד צפוי שדרוג של הכרטיס מסך לטובת עריכה ב 4K. ✌🏻 CPU - Ryzen 3900x GPU - Asus Strix GTX 1660 Super MoBo - Asus Tuf Plus X570 RAM - 2X 16gb Corsair Vengeance LPX 3200Mhz CL16 SSD M.2 - 2X 250gb Samsung 970 Evo Plus HDD - Seagate Barracuda - 2T 5400rpm 256mb Cache PSU - Corsair RM650x Intake fan - 2X 140mm Noctua NF-A14 pwm Exhaust fan - 120mm Noctua NF-F12 pwm PC case - NZXT H510 …

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  17. שלום, מחפש מחשב נייח לשימושי משרד קשוחים, 30 טאבים ברקע, 3 תוכנות לניהול Email עם צריכת זיכרון מאסיבית, שיהיה מהיר ואמין, שקט, אין צורך בציוד היקפי. התקציב עד 3000 שח יש גמישות. תודה רבה,

18. Started by dangalg,

שלום רב אני מעוניין לקנות מחשב נייד למתכנת יש לי כמה דרישות וכמה חששות קודם כל התקציב שלי הוא סביב החמש אלף ואני מחפש משהו שיריץ בקלות ויז'ואל סטודיו עוד דבר שאני ממש רוצה זה אורך חיים של בטריה מסך צריך להיות מספיק גדול לתכנות אז לפחות 15 החששות שלי הם שבתחילת 2009 הולכים לצאת ניידים עם בטריות בעלות טווח זמן הרבה יותר גדול... וגם אולי כאלה עם הרד דיסק פלאש קיצור מה אתם אומרים? מה אתם אומרים על הנייד הזה? http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=109

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by erez213,

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashkelon&uin=13068 כבר פתחתי בעבר דיון פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=509520.0 חיכיתי כמה זמן שיצא פיתרון לבעיה של הוסטרו והלנובו, אבל לא ראיתי שיצא משהו, ואז נתקלתי במחשב הזה בksp (לא מופיע בזאפ), והוא דיי זהה לוטסרו וללנובו רק עם כרטיס של nvidia ובלי הבעיה עם הכרטיס. אז איך המחשב הזה?

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  20. Started by gurfi,

מחשב נייח. תקציב 3500. מיועד לעבודה עם הרבה טאבים, תכנות, אינטרנט. שונא לאגים. שמתי I7 גם כדי לנצל את ה MHZ בזיכרון. לא רואה צורך בכרטיס מסך בשלב זה. בנוסף, זכרון מאמזון: TEAMGROUP T-Force Vulcan Z DDR4 16GB Kit (2 x 8GB) 3000MHz (PC4 24000) CL16 Desktop Memory Module Ram - Gray - TLZGD416G3000HC16CDC01 גם את ה SSD הזמנתי באמזון. הארד דיסק מעביד ממחשב ישן.

21. התקציב שלי הוא 4000 שח למחשב כולל הכל ומסך 19 או 22 מעוניין שתמליצו מה עדיף מבחינת לוח-מעבד-כרטיס כל שאר החלקים פחות חשוב אופציה 1: מעבדי +‏AMD Phenom Quad-Core 9950 Socket AM2 לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE MA790X-DS4 AM2+, 790X, DDR2 1066, PCI-E, ATI CrossFireX כרטיסי מסך ASUS 9500GT Magic 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E אופציה 2: מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 5400+ 2.8Ghz Dual Core Energy לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H - AMD 780G Socket AM2+ - HDMI - mATX כרטיס מסך Radeon HD4850 512MB 256bit - Gigabyte איזה חלופה יותר חזקה למשחקים? האם יש חלופה מועדפת כאשר רוצה לראות סרטים ב HD? האם יש חלופה מועדפת כאשר המסך הוא יותר מ 19"? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200+-. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ואסטרטגיות למניהם כגון DOTA 2 דיבלו 3 הירוס -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  23. Started by ch33,

מתכנן לקנות בחודש הקרוב מחשב חדש, ואני רוצה לדעת בכמה אני יכול למכור את הנוכחי שלי. לוח אם Gigabyte M55S-S3 מעבד AMD Phenom II X2 555 4GB RAM זוג כוננים של WD של 500 ג'יגה כל אחד. כ. מסך HD5770 1GB מארז NZXT Trinity ספק SeaSonic 520W מודולרי. יש בו גם כרטיס קול של Creative, איזה Audigy או משהו שעלה לי בזמנו 200 שקל +-, ואולי עוד שטויות שאני שוכח אבל זה לא רלוונטי. מחשב ישן מאוד שעבר כמה שדרוגים מקיפים, בעקרון המארז ולוח האם כבר בני 5-6, שאר החלקים יותר חדשים. אין לי שום ציפיות פה, זה מחשב חלש, אני רוצה את המחיר הכי ריאליסטי וכזה שיאפשר לי למכור את המחשב מהר גם אם אפשר להוציא עליו כמה גרושים יותר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. איך המפרט הזה מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz Haswell קירור מעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte B85M-DS3H כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX 770 Windforce OC 2GB מארז: NZXT Phantom 410 Chimera 4S ספק כח: FSP Raider 80Plus Silver 650W זיכרון: Hynix SK DDR3 1600Mhz 1.5V 16GB אחסון פלאש: Plextor SSD M5S 128GB SATA3 אחסון: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כונן אופטי: Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA windows 7 5500שקל tms האם i5 יספיק לי לעבודה עם מאיה, אני כרגע סטודנט ככה שזה עדיין לא לעבודה

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  25. Started by Rinkadink,

אני צריך מחשב למישחקים נקודה. הכרטיס מסך הוא 7800GTX 512M של ליטק. זה קבוע. כל השאר לפי בחירתכם... לא צריך עכבר ומיקלדת. לא צריך רמקולים. עדיפות ל AMD כמובן. מה שצריך זה : לוח אם ,דיסק קשיח,זיכרון,מסך,מארז,ספק טוב,מעבד ו צורב דיוידי. תחסרו את עלות כרטיס המסך מהתקציב. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.