ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי לאחרונה שתי הצעות של מחשבים נדיים ואשמח מאד אם תוכלו לעזור לי לבחור ביניהם כי אנני מתמצא בתחום זה כלל וכלל. רק לפני זה אפרט את יעודו של מחשב מבחינתי. בכללי אני אשתמש בו רק בשישי שבת (אני בצבא) ולרוב זה יהיה לצרכים של אופיס, אינטרנט, סרטים וכו'... אני פחות מאמין שיהיה לי זמן לשחק בו משחקים למיניהם. המחשב רוב הזמן יהיה בבית. והסיבה שאנני קונה מחשב נייח היא פשוט בגלל הכבלים והגודל. אשמח אם תוכלו גם להביע את דעתכם בכלל על הבחירה שלי למחשב נייד כמענה לצרכים שלי, האם קיים פתרון עדיף? להלן שני הדגמים: 1. HP ProBook 6450B - 964$ 2. LENOVO Edge - 645$ את שניהם אני קונה בארץ אז אין עלות נוספת על משלוח. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חושב על רכישת LG R510-229...ישמש כתחליף לנייח.האם למישהו יש ניסיון איתו?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד (hp probook 4510s ( עם 2 ג'יגה זכרון יש לי סלוט פנוי ותמיכה של הלוח עד 8 גיגה זכרון אני מחפש באינטרנט צ'יפ של SODIMM DDR3 בגודל 4 גיגה )מאחר והמחירים שלהם ירדו לאחרונה ) כדי לשדרג לסה"כ זכרון של 6 גיגה . אך עדיין יש הפרשי מחירים שמגיעים עד לעשרות אחוזים האם יש משהו שאני צריך לשים לב אליו במיוחד ברכישת זכרון לנייד ? יש הפרשים במחירים בין זכרונות 4 גיגה DDR3 1033 של החברות : קינגסטון , סמסונג, CORSAIR ,כשהקינגסטון הכי זול האם יש משהו נוסף שאני צריך לשים אליו ברכישת זכרון לנייד שלי מעבר למהירות ולנפח ,שבגללו יש את הפרשי המחירים ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם , אשמח לקבל ביקורת על המפרט הבא: *יש לציין שאני לא קונה משם, אלא רק מציג את המפרט. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21540 המחיר שהציעו לי: 3200 .א. איך המחשב? אני לא גיימר, בעיקר תיכנות. אך מפעיל תוכנות רקעכגון מכונות וירטואליות וכדומה. ב. איך המחיר ביחס לחומרה? ג. באופן כללי, איך לנובו, וביקורת כללית. תודה רבה, חג שמח. *נושא כפול. הראשון נפתח בטעות בפורום של הנייחים.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
לא מזמן הציעו לי מפרט דומה לזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/gwuac2hx אני רוצה לקנות אותו, אבל השאלה שלי האם יש הבדל משמעותי בין GTX660 ל660TI? או שכבר עדיף לחכות לסדרה הבאה?..
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב נייד Acer aspire. האחריות עומדת להגמר בעוד מספר ימים, הייתי רוצה לדעת אם קיימת אפשרות להאריך אחריות? (אם זה אפשרי בכלל) תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט ב4.5K ושהכרטיס מסך יתאים למסך בגודל 22 אינץ', מבקש לא לחרוג בכוח אך אפשר לחרוג טיפה. המטרה העיקרית היא משחקים, שאר הדברים הם: גראפיקה,אינטרנט וכו' לא צריך ציוד הקפי, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני כבר מחפש מעל לשנה לפטופ 11.6 שווה במחיר שפוי ונראה לי שמצאתי, אבל אני מעט מתלבט. אז אני ממש רוצה את ה Lenovo ThinkPad X120e החדש שעולה בארה"ב כרגע ממש מעט: http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:category.details?current-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087¤t-category-id=C63BB22720313B14F5906FFA72CB90D5 (אני מדבר על המפרט החזק ביותר) אבל אני לא ממש מכיר את הפלטפורמה החדשה הזאת של AMD, היא שווה את זה? כמובן שאני לא אלך על האליאן וור 11.6 שהוא סתם יקר וממש אוברקיל לצרכים שלי מהלפטופ, ומצד שניה הלנובו אדג' 11.6 עם ה i3-380um ( http://shop.lenovo.com/gbweb/gb/en/learn/products/laptops/thinkpad/thinkpad-…
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד הנדסת מערכות תקשורת (מבחינת הדרישות למחשב אני מאמין שזה כמו בהנדסת תוכנה) וזקוק למחשב נייד טוב, הבנתי שהוא אמור להיות חזק בשביל הקומפילציה ועוד אפשרויות תכנות אחרות. שימוש: אז כמו שאמרתי, הוא ישמש אותי בעיקר ללימודים ותכנות, אך ישמש אותי גם המון לאינטרנט ואולי (לא מחייב בכלל) גם קצת לסרטים ושמיעת מוזיקה. גודל מסך: לפי מה שקראתי במדריך, הוא לא אמור לעלות על 14.1", אני צריך מסך כזה שיאפשר לי לשבת עליו הרבה שעות מבלי שיצאו לי העיניים (14.1 יספיק? אני לא מכיר את הגדלים של המסכים). משקל: לא קריטי לי כי רוב הזמן הוא יהיה על שולחן בכיתה/בחדר/ברכבת, אבל ברור שכמה שיותר קל ככה יותר טוב. זמן סוללה: באיזור השלוש-ארבע שעות. יציאות מיוחדות: לפחות 2 יציאות usb, ואולי (אם א…
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי כיום הוא Q6600 עם כרטיס מסך GTX280 , לוח GB ו-4 ג'יגה זכרון ו4 דיסקים קשיחים. המחשב משמש בעיקר למשחקים. יש לי כיום מסך דל 24 אינטש ואני משחק ברזולוציות גבוהות ולא אוהב להוריד איכות בהגדרות גרפיקה במשחקים. לפני כשנה בהתיייעצות אתכם , החלטתי לדחות את השדרוג מכיוון שהוא לא נתן הרבה. האם המצב היום שונה ? שיחקתי ב WITCHER החדש והתחושה היא שיכולתי להפיק מהמשחק יותר. יש לי תקציב של 5K ( ואפילו יותר ) ניתן אפילו רק עבור השילוש הקדוש... האם תוכלו להמליץ על מערכת מבוססת מעבד אינטל I7 וכרטיס NVIDIA ? לא עושה OC !! תודה מראש מנו
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר ללימודים, סרטים וגלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שאפשר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי שיהיה קל ונוח 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפשת נייד בשביל החבר, וקצת הלכתי לאיבוד מרוב ההיצע... 1. מה התקציב? עד 3000 שקלים עם חריגה של עד 200 שקלים... 2. מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט ואופיס, אולי קצת צפיית סרטים. בעיקרון הבחור מתחיל בקרוב קורס מקצועי ושנה הבאה מתחיל ללמוד והנייד צריך לשמש אותו גם אז. בגדול המחשב אמור לשמש בתור מחשב עיקרי (אין מחשב נייח...) ולכן אני חושבת שעדיף שלא יהיה מגביל מידי מבחינת ביצועים (לדוגמא לא נטבוק.. אבל אולי אני טועה בהנחה הזאת?) אה ושיהיה אפשר להריץ עליו או ויסטה או וינדוס 7 ואהמ.. שיהיה יפה אהמ 3. גודל המסך? 13-15 (מאילוצי תקציב אני מניחה שעדיף אזור ה15...) 4. משקל רצוי? לא קריטי.. רצוי כמה שפחות 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן 6. יציאות מיוחדות?לא משהו מיוחד... 7…
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
כמו שאומרת הכותרת תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
היום הלכתי למעבדה שמתקנת מחשבים נישאים של LG ובקשתי שיתקנו לי את הסליידר זה כפתור הדלקה שניתק ממקומו,הם ביקשו ממני 1050 ש''ח על לוח חדש שאלתי למה לא ניתן להלחים סליידר חדש הם טענו שלא. אני אלקטרונאי במקצועי ביקשתי שימכרו לי את הסליידר ואני אלחים אותו יש לי בלאור מלחם רוח ויש לי משחה ואני אחראי לתיקון הם סירבו,שאלתי שם מישהוא למה זה צריך להיות ככה בטעם רע,הוא אמר לי שאין להם מעבדה ברמת שבב, הם מחליפים את כל הלוח,לי זה נראה לא מקצועי,עכשיו מצאתי מישיהו שיתן לי סליידר מהגנק שיש לו במעבדה,כמה חבל שעובדים כך על האנשים,אני שוקל לפתוח מעבדה שתתין מענה ברמת שבב זה יתר זול ויותר מקצועי לדעתי. ישראל
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למחשב נייד עד 8000 (שלא יחרוג) המחשב צריך להיות מיועד למשחקים כלומר שיהיה לו כרטיס מסך מגרסא 9 או 8 של גיפורס, 2-4 גיגה בייט זיכרון רם, מעבד 2 ליבות או 4 ליבות עם מהירות גבוהה. דיסק קשיח מ-200 גיגה ומעלה... תודה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למחשב נייד משתמש בתוכנת premiere pro ו- after effect באיכות 2k.. ועורך קליפים וסרטונים קצרים תקציב כ-3000 תודה
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום לשאול ובכן, אני מתכנן לקנות לאפטופ מארה"ב (Bַַ&H) ודי ננעלתי על שני דגמים של אסוס. ASUS N56JR http://www.bhphotovideo.com/c/product/1015794-REG/asus_n56jr_eh71_15_6_notebook_computer.html ו ASUS N550JV שניתן לרכוש בארץ בכ 1600שח יותר. המרכיבים הבסיסיים שחשובים לי הם- מעבד intel core i7 זיכרון 8gb וזהו.. המחשב לצרכים די בסיסיים אך אני עובד גם עם מוסיקה וגרפיקה לא מעט. ההתלבטות וההתמקדות היא על הN56JR אך הבנתי שהוא דגם בעייתי ולמרות המפרט המפלצתי לעיין הוא די פרובלמטי.. אשמח אם מישהו מכיר או לחילופין יוכל לייעץ לי ברכישה של לאפטופ טוב .. תודה …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב מבוסס אינטל ב3500 ש"ח ללא ציוד היקפי. אני כבר מחפש הרבה זמן ואין לי מושג איזה לוח אם או כרטיס מסך לקנות. בתודה מראש, אורי. ???
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקבל כסף מהביטוח (8000) אבל זה מחייב אותי לקנות מחשב בארץ אנא המלצתכם - חשוב כרטיס מסך טוב!!! כמו כן יש לי אפשרות לקנות בארה"ב אותן דרישות למחשב הזה גם תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אשמח לדעת את דעתכם עליו? האם מישהו התנסה בו? תודה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעונין במפרט מחשב מדוייק למטרת חיבור מצלמות אבטחה בלבד אשמח לקבל מפרט מומלץ כולל כרטיס DVR מומלץ ל 4 מצלמות. תודה והמשך יום טוב
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה עם מפרט למחשב נייח לעריכת וידאו 4K. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח, עדיף ללא חריגות למעט הבדל אדיר בביצועים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו 4K, פרימייר. מעט מאוד משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, הוא נמצא בחדר שינה 6. האם ישנה הגבלה או ה…
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד: I5 4430 3.0GHZ (טורבו עד 3.2GHZ) לוח אם: gigabyte h87-d3h RAM: G.SKILL 4GBX2 ד.קשיח WD 320GB כונן אופטי של LG כ.מסך ASUS GTX650 2GB ספק כוח של HEC 580W (לא היה עליו עומס של יותר מ200W) מארז TT sopranors קירור של .ARCTIC 7 REV.2 2 מאווררי PWM של ARCTIC מה שמסומן בכחול נקנה לפני כשנה (עוד כשנתיים אחריות), מה שמסומן באדום נקנה לפני כ4... אני יודע שזה מחשב חדש יחסית אני פשוט מעוניין לשדרג למשהו יותר רציני תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשנתיים רכשתי בארה"ב נייד של HP, מדגם Pavilion zv5348rs. עד היום- הבטרייה מתה, המטען פועל בקושי, הרמקולים מרעישים, הWLAN פועל לפי רצון חופשי (מסתבר), והמחשב נכבה לעיתים קרובות מאוד, וכל הזמן חם בצורה בלתי-נסבלת, זה הגיע למצב שמקשים במקלדת נמסו (כן, אני יודע, לא הגיוני לגמרי)!. פניתי לHP USA, ובשירות הלקוחות שלהם אומרים שאין להם הרבה מה לעשות. בHP ישראל דורשים ממני להגיע למעבדה לקבל הצעת מחיר לתיקון. שילמתי על המחשב הזה כמעט 2000$. אני לא מצפה לאחריות לכל החיים, או למוצר שישמש אותי לנצח, אבל באמת! זה מחשב לשנתיים או מה? רכשתי מחשב של HP כדי להמנע ממצבים כאלה, כי חשבתי שכשלמחשב יש "אבא" ו"אמא" כאלה, דברים כאלה לא יקרו. יש מה לעשות בנושא? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לחוות דעת על המפרט הנ"ל. השאלון בתחתית הפוסט. תודה מראש! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1090 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 11 LP כמות: 1 - מחיר: ₪108 לוח אם: Gigabyte GA-Z97M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪538 מארז: באנדל - Define Mini + Seasonic 550W RT 80+GOLD - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪699 זיכרון: Corsair 16Gb Kit (8G X2) CML16GX3M2A1600C9 CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪947 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1198 קשיח למחשב שולחני: Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch כמות…
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-