עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gman_il,

אוקי , אז מטרת הפורום היא כמובן מבורכת מאוד , השאלה היא , נניח שאני יודע מה שווי המחשב שלי כרגע. מה אני עושה איתו? האם יש חנויות שמוכנות ל -Trade in? האם יש מקומות שאפשר ממש למכור אותם? תודה וחג שמח.

2. שלום רב, מבקש עזרה בהרכבת מחשב משפחתי רב תכליתי (לא לגימיניג) עבור משפחה עם ילדים קטנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - רב תכליתי, סרטים, אינטרנט, מעט משחקים פשוטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - מקלדת + עכבר + רמקולים. אני מקצה 250 ש"ח לרכיבים אלו 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך בכרטיס מסך בשלב זה. מקווה לרכוש בקרוב למחשב שלי כרטיס 1070 ולהעביר למחשב הזה את הכרטיס …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. נוסף? על פניו נראה נייד מעניין מאוד. אורי

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  4. Started by jsmith,

שלום רב יש לי חבר שביקש ממני להרכיב מחשב עבור שימושי מוזיקה ראשית מהם האלמנטים החשובים במערכת כזו ומה ניתן לבנות בתקציב של 4500 ש"ח כולל מסך תודתי נתונה מראש

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  5. שלום לכולם. מחפש מקום/חנות באזור חיפה והקריות שבה יש תצוגה גדולה ומקיפה של מחשבים ניידים מישהו מכיר מקום כזה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. מחשב נייד רגיל, בעל כרטיס מסך חלש שבעיקרון נועד לשימוש בייתי משרדי ככה שסוללה לא ממש חשובה במקרה הזה. מה שכן חשוב זה המחיר, התקציב מאוד מוגבל ואפילו יד 2 יעזור לי מאוד אם יש לכם המלצות כלשהן אני אשמח תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. בבקשה

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  8. Started by tttalz,

שלום, מחפש מחשב נייד קל וקטן 13-14" לסטודנטית. חיפשתי קצת ראיתי את dell insperion 14z מה אתם אומרים עליו? מישהו התנסה? אנחנו מזמינים מאמזון ככה שהמחירים שם קצת יותר משתלמים אז לפי המחירים בארץ אפשר לחרוג מה3000 אבל לא בהגזמה. בגדול המחשב ישמש לגלישה עבודה עם מסמכים וצפייה בסרטים. גודל 13-14" משקל פחות מ2 kg עדיף כמה שיותר קל. מעדיפים מחברה בעלת שם טוב ולא טושיבה או hp היה לנו התנסות רעה איתם. בינתיים הכי משך לי את העין זה הדל אינספריון 14z תודה!

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  9. שלום, מבקש עזרה עם מפרט למחשב נייד, עם ביצועים חזקים, באיזור 5000-6000 ש"ח. המחשב לצרכי מולטימדיה ולכן חשוב שיהיה עם כונן קשיח גדול ומסך חד. מה אתם מציעים?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  10. מעוניין לקנות מחשב בהקדם ובניתי מפרט רק שעדיין יש לי כמה התלבטויות . המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 1500X AM4 Box - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 512 לוחות אם: MSI B350M MORTAR + DSB1 Mouse כמות: 1 - מחיר: ₪ 375 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 8G 2400 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1A2400C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 406 מארזים: Cougar MX330 כמות: 1 - מחיר: ₪ 178 ספקי כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 255 כונני SSD: Samsung SSD 500G 850 EVO 2.5" SATA III כמות: 1 - מחיר: ₪ 633 כוננים קשיחים: Seagate H…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. שלום אנשים! יש לי מצב טיפה מסובך אז אני אתחיל להסביר. יש לי מחשב שרץ על AMD Athlon XP+ 3200 לוח אם Abit NF7-M וכרטיס מסך 7800GS AGP ו1GB של RAM צורב DVD DL של LG ו HD SATA 120 GB הבעיה שנוצרה היא שמחשב כזה כמעט בלתי אפשרי לשדרג! ועכשיו השתדרגתי במסך LCD 20 של LG והמחשב כבר לא סוחם את הרזולוציות הגבוהות שלו. אז בכמה נראה לכם שאפשר למכור אותו? אם אפשר לסחוט ממנו 2000 ש"ח זה מצוין. תוסיפו את המחיר לתקציב של 2000 ש"ח ותבנו לי מפרט למשחקים בלי ציוד היקפי.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  12. Started by XMB,

דרישות עיקריות : 1024 RAM לפחות 15 אינץ מעבד כפול ליבה עדיפות מהחנות logicpc.co.il חשבתי על זה: http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9128 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2065_2296&products_id=15221 מה אתם אומרים?

13. דרישות נוספות:מסך 13.3. אחריות 3 שנים לפחות. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  14. אם אני רוצה לקנות מחשב נייד שהשימוש העיקרי שלי בו יהיה לראות סרטי HD (גם HD מלא), אני צריך להשים את הדגש על כרטיס מסך טוב או שאת עיבוד הסרטים מבצע המעבד ואז לכרטיס מסך אין שום תועלת? תודה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  15. Started by א.ב,

אני מתלבטת איזה מחשב נייד לקנות מבין שתי אלה: Lenovo Idealpad S540: https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..9130..211..2639.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=70821&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= HP Pavilion 15: https://ksp.co.il/?select=.268..271..162..2528.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=62737&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= ההבדל שהכי תפס לי את העין זה הסוללה. ראיתי שבלנובו הסוללה יותר חזקה מHP אבל שמעתי שHP היא חברה ממש טובה אז אני מאוד מתלבטת. …

16. Started by zehava482,

יש מחשב זעיר עם צורב שנקרא:[table][tr][td][table][tr][td]‏ZBOX HD-ID11-E, 6xUSB, 6-in-1 Card Reader, eSATA, HDMI, DVI‎ איךהמחשב הזה? חזק?יכול להריצ סרטים?שיחות ודיאו?גלישה איכותית?מה שמצא חן בעיני זה הגודל שלו. הוא ממש קטן .[/td][/tr][/table][/t][/td][/tr][/table]

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K עדיף פחות אלא אם ממש שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות ועבודה משרדית עם הרבה תוכנות פתוחות במקביל וגיימינג (COD, Battlefield וכדומה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב (כל עוד לא פוגע בביצועים) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כמה שיותר…

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  18. Started by afifon,

שלום לכולם! אני צריך חוות דעת על המחשב הבא http://www.gjet.co.il/shop/product.php?id_product=62 תודה

19. שלום לכולם בבקשה עזרה עם מפרט מחשב נייח לפוטושופ ועריכת וידאו. תקציב 7000-10000 לא חייבים לנצל את כל התקציב דגש על מוצרים עם יבואן עם שרות טוב בארץ 64 ג'יגה זיכרון

20. Started by mcdf,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עריכה גרפית (תמונות, בסגנון Photoshop Illutsrator) * גודל המסך? 15-17 * רזולוציית המסך? גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן עבודה (עריכת תמונות) של כארבע שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא הכי קריטי אבל HDMI DVI VGA * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500, אם יש מצב ל SSD קטן אז גם טוב * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS/DELL אבל לא הכי קריטי * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אני יודע שזה תקציב נמוך למחשב כזה א…

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  21. שלום רב. _______________________________________ 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל למקסימום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח רק במידה וזה ממש קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטים באיכות HD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 37' FULL HD 1920x1800 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם…

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  22. שלום, אני מחפש מפרט מחשב כדלהלן: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פוטושופ, אינדיזיין, תוכנות מבוססות-דפדפן (אלקטרון), פתיחה של כרטיסיות רבות בו זמנית בכרום/אדג' (בסביבות 20-30 בבת אחת בד"כ), מסמכים מרובים פתוחים בוורד. לפעמים אני גם עובד בעיבוד נתונים וחיפושים בבסיסי-נתונים כבדים. כמו כן אני עובד על מספר רב של פרוייקטים בו זמנית, ולא רוצה להסתמך על כוננים חיצוניים יתר על המדה (רק לאחסון ארכיוני) אז אני צריך הרבה אחסון זמין בתוך המחשב (בנפרד מהכונן שעליו אתקין את התוכנות). 3. האם יש צורך בציו…

23. שלום. אני צריך מחשב ב5500 אלף שקל. הדרישות שלי הם. המחשב למשחקים כבדים מאוד למוסיקה לסרטים בנפח גודל של 1.2 GB ומעלה ללא O/C כולל ציוד הקפי שיוכל להריץ את הוויסטה חלק. תודה ביי וכולל מסך דק 17"

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  24. Started by mj23,

מי שצריך זיכרון פנימי SDRAM 256 MB מהירות 133 HZ מתאים בעיקר לפנטיום 3 או מי שצריך כרטיס מסך GF 4MX 64 RAM או דיסק קשיח של WD 40 ג'יגה מהירות 7200 תיצרו קשר באי סי קיו 242646557

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  25. Started by broller,

צריך עזרה בקנית מחשב נייד צריך הצעות למחשב מחברה טובה מאוד מחשב לצורך גלישה באינטרנט אלחוטי wifi,סרטים ושמיעת מוזיקה ברמקולים בעלי עוצמה חזקה מסך איכותי ביותר מצלמה מובנת כונן dvd תודה מראש

• 1 תגובה
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים