ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
לשימוש ביתי רגיל + משחקים כולל החדשים מעבד- Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe BOX E6550B -כולל OC לוח אם- Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L מארז- Compucase HEC 6A19 400TRT Black קירור למעבד- Arctic Cooling Freezer 7 Pro קירור למארז- Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM זיכרון- OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 קשיח- WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS כרטיסי מסך- Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail צורב- Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA כל החבילה 4600 ש"ח והמסך יהיה סמסונג 22" התלבטתי אם לקחת 6750 או את זה עם OC מה דעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
קודם כל סליחה על ההודעה הקודמת לא ידעתי אני חדש :'( בבקשה אשמח את דעתכם לגבי המפרט הזה: אני רוצה להשתמש במחשב לאינטרנט משחקים,צפיה בסרטים,הורדות וכל השאר תקציב בערך 4000 אלף. ההצעה הזו היא למזומן. מה אתם אומרים על הלוח ועל המסך ועל המארז והקירור שיש פה בהצעה האם כדאי להשקיע בגוף קירור האם הוא יעשה רעש כשהמחשב יפעל והלוח זה לוח טוב??? והמארז האם הוא טוב הוא בא עם מגן ברקים. והאם המסך טוב??האם החברה של הכרטיס מסך טובה או שאין חשיבות לזה והאם הכרטיס מסך טוב?? אני רוצה לקנות את המחשב הזה צריך לדעת עם כדאי? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
בבקשה מיפרט עד 2500 שקל בלי ציוד הקפי ומסך תודה לעוזרים ;D
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
באשכול שפתחתי לפני כמה ימים הוצעו לי שני מפרטים ולאחד מהם בוצע שינוי קטן. רציתי לדעת את דעתכם בנוגע לאיזה מפרט כדאי לקחת: מפרט א': מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤954 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤508 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤393 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤300 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤1190 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ¤165 כמות:1 http://skypc.co.il/product…
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, יש למישהו מושג איזה רמת משחקים אפשר להריץ על נייד אם כרטיס X3100 ומעבד DUE 2 CORE 7250 2GHZ? אני שואל בעיקר בקשר למשחקי FIFA או Pro evulotion (הגירסאות החדשות) תודה רבה! אייל
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
איזה מחשב עדיף לשימוש משרדי: AM2 4200 X2 DUAL CORE 64BIT לוח GA-MA69VM-S2 או Intel® dual-core E2140 Gigabyte 945GCM-S2 שאר המפרט זהה: דיסק קשיח 160 זיכרון - ג'יגה (קינגסטון) צורב די וידי *20 lg וכו' השאלה שלי היא לגבי הלוח והמעבד, איזה מהם עדיף?
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני יודע שזה קצת דפוק... אבל אני רוצה לשמוע הצעות גם על AMD וגם על אינטל ואני רוצה שיהיה במיפרט מינמום 8500GT או 8600GT וממש מעדיף 8600GT המיפרט הוא לא בשבילי הוא במסגרת פרויקט מסוים לא חשוב הרקע ללא OC ברור שאפשר לדחוף ספק ג'אנרי ומארז מעפאן לא צריך מסך מקלדת עכבר כבר יש 19" LCD
-
- 9 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מפרט מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי, אני מרכיב מחשב לאחי הקטן, בעקרון הוא למשחקים, לא הכי כבדים. הרכבתי לו מחשב כזה AMD 4000+ לוח אם של GIGABYTE אני לא זוכר בדיוק איזה דגם בחרתי. 1GB DDR2 667 8600GT 256MB WD 160GB HEC 400W כן אני לא צריך מסך...יש לו מסך 19 מהמחשב הנוכחי. איך החלקים שבחרתי? יש אפשרות לשפר ולא לעלות במחיר? ובכלל מה אתם אומרים על המפרט? תודה
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שיריץ את רוב משחקי המחשב של 2012 כמו FIFA12, CALL OF DUTY וכו... רציתי לדעת אם המפרט הזה יריץ לי את המשחקים האלה ואם לא מה כדאי לשפר... ד"א זה המחשב: http://ksp.co.il/?uin=15890
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כל המשחקים החדשים שיוצאים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים לא. 4. האם…
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניין במחשב שיחליף את הנייד שלי, כיום אני יכול להסתפק בנייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין מגבלה, אבל נראה לי שזה מספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח והרצת מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HYPER-V ו VISUAL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FULL HD -לאילו הגדרות גר…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of duty, battlefield ,diablo 3,max Payne 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום אני בעיקרון סטודנט אבל אני משמתמש המון במחשב עובד המון עם office, visual studio כשיש זמן אני גם משחק המחשב בעיקרון מחובר ל-LCD 32 רצוי שיהיה כרטיס מסך טוב אבל לא מהמטורפים בשוק. אני מחפש מחשב שיעבוד בביצועים נורמלים לא רועש מידי והכי חשוב לי שיהיה לו כונן SSD של לפחות 60 GB שעליו אני מלביש את המערכת הפעלה איו לי צורך בכל האביזרים הנלווים אלא רק את המחשב אני ישמח לקבל המלצות והכוונה התקציב: 3000-3500 שקל אם יש משהו בסגנון הזה אני ישמח
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכי…
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
התעניינתי במחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=16360 אני יודע שהחברות ששולטות היום בשוק הם HP, DELL, ACER וכו'. לא שמעתי כ"כ ביקורות על סמסונג. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב נייח. התקציב הינו 4500 ש"ח והשאיפה לקבל את הטוב ביותר שניתן. המחשב מיועד למשחקים ולהרצת תוכנות כבדות, וידאו, סרטים ומדיה. (מאד חשוב ביצועים ומהירות) אשמח אם יהיה שקט אבל אם אין ברירה נחיה עם זה בעולם של אינטל- מעדיף את הI7 ולוח של ג'יגהבייט בערכת שבבים ZZ7 הארד דיסק 2 טרה . בעולם של AMD: הלכתי לעיבוד. אין לי בעיה עם AMD בכלל. פשוט כל חנות שפניתי אליה, דוחפת אותי לכיוון של אינטל בעוד שבאותו מחיר, אני יכול לקבל "מפלצת" עם 6 ליבה של AMD ולא לחפש איפה לחסוך ואיפה להתפשר מקווה שהגעתי למקום הנכון. אודה לכל אחד שיעשה לי פה סדר קצת . אשמח למפרטים ולהסברים מוסיף להלן את הפורמט בקשות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות…
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום. מבקש המלצה לאולטרא בוק, קל משקל 1.5kg+-, גודל מסך 13.3/14". מטרות מחשב: עבודה משרדית + שימוש בלאןפרטים מזדמנים (משחקים חצי כבדים, או כבדים על איכות לא חייבת להיות מקסימלית) גודל מסך: 13.3/14" משקל: 1.5kg+- עדיפות לרק SSD כ128 גיגה. אין צורך בהרד דיסק נוסף זכרון: 8 GB יתכן ואם לא יכנס לתקציב משהו בארץ, אקנה בחו"ל. אז אשמח לתשובות גם אם זה חורג מהתקציב. במידה ומחו"ל ארצה משהו עם אחריות בינלאומית סטייל אסוס. תודה.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
בוקר טוב המחשב שלי הוא ASUS U36 וקיים בו התקן בלוטות' מובנה, כל פעם שהמחשב עולה הבלוטות' נפתח איתו ואין לא אפשרות לכבות אותו אלא אם אני מכבה את הוויפי איתו איך אני פותר את הבעיה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום רבאני מחפש מחשב נייד לא כבד במיוחד אבל עם מסך נורמלי. ביצועים סבירים - לא כמו של מחברת אבל לא צריך משחקים וגרפיקות מי יודע מה. רצוי גם עם סוללה שמחזיקה הרבה. שירות טוב אמין ונוח.הציעו לי בהזדמנותדל latitude 6420 CORE2DUO T9500 2.53 GHZ4 GB RAM14" 1440x900כרטיס מסך NVIDIA QUADROדיסק 160GBמה דעתכם?תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך.... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, טלויזיה, קצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין גם לרכוש מסך 23"=24" עם תמיכה בFHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לרכוש מחשב חדש. הסכום העומד לרשותי הוא עד 5000 שקל. יש לי מספר דרישות מהמחשב: כונן קשיח 500GB ומעלה זכרון של 4GB RAM כרטיס מסך חיצוני (לא O.B) בעל יציאת למסך מחשב (VGA) ויציאת HDMI עבור הטלוויזיה מסך בעל 15.4'' (אפשר גם 15.6'') ןשתהיה לו מקלדת מלאה (כלומר מספרים בצד). עכשיו חשבתי על מחשבים מהפרמות הבאות: HP | DELL | LG | Toshiba אשמח לקבל את העזרה שלכם במציאת המחשב המתאים. תודה מראש עמיר
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב שישמש בעיקר לעבודה משרדית,סרטים ב HD , משחקים לעיתים(כגון Star craft 2 )... מפרט שהרכבתי: מעבד Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray - עלות 895 לוח אם P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E - עלות 625 זכרונות 2X2gb G.skill ripjaws dual - עלות 545 כרטיס מסך HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E - עלות 570 דיסק קשיח Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX - עלות 435 צורב-כונן DVD צורב LG - עלות 120 מאורר freezer 7 pro עלות 125 מארז ANTC 300 - עלות 300 ספק כח SEASONIC 520W BRONZE ACTIVE - עלות 400 סך הכל יוצא 4000 אשמח לחוות דעת ולמפרט זול יותר מבוסס INTEL אם אפשר. תודה.
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אהלן , תודה על העזרה . 1. מה התקציב המקסימלי? 2600 ש"ח . האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כולו . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית , תכני HD , וקצת משחקים . כגון : PES . א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). WORD , FF ועוד , כל זה בשימוש תדיר כמובן . ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? רזולוצית Full HD . * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים קלים . * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיוע…
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-