עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים כמו GTA IV , COD 4 , crysis וכו'... ושימוש רגיל: אינטרנט עבודות office וכו'... 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3.5K אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים גם ברשת, סרטים, צויין למעלה... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך, מקלדת ועכבר (אם יש אלחוטיים נורמלים אז למה לא) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. הכל 5. הא…

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  2. הנה הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וצפיה בSTREAM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4, Mount and blade 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, גודל "24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

3. Started by 0110,

היי , המחשב הנוכחי שלי Operating System Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU AMD Phenom II X4 925 49 °C Deneb 45nm Technology RAM 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA785GMT-UD2H (Socket M2) 36 °C Graphics SyncMaster (1920x1080@60Hz) SMEX2220 (1920x1080@60Hz) 2048MB ATI AMD Radeon R9 200 Series (Sapphire/PCPartner) 34 °C Storage 465GB SAMSUNG HD502HJ ATA Device (SATA) 34 °C 1863GB Western Digital WD Ext HDD 1021 USB Device (USB (SATA)) 34 °C Optical Drives EREH A7WHIJC SCSI CdRom Device HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device Audio AMD High Definition Audio Device עד היום הוא הספיק לצרכים שלי , אבל לפי הבנתי …

4. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בזמן הקרוב ואני מתלבט אם לשים (וזה יוצא אותו מחיר) מעבד E4300 ואת 8800GTS 320MB, או לקחת מעבד יותר טוב כמו E6420 וכ.מ 8600GT\GTS?? ואם אתם בוחרים את האופציה הראשונה, נראה לכם שה-4300 יספיק גם לעוד 2-3 שנים?? אפילו עם OC?? לא נראה לי... או שבכלל לקחת AMD ואולי כ.מ ATI?? תודה לעונים!

• 9 תגובות
    • 635 צפיות
  5. Started by MoReLA007,

שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהתלבטות בקניית מחשב נייד. למעט הפרמטרים של המחשבים חשובה לי דעתכם המקצועית לגבי אחריות, אמינות, שימוש וכו'... מחשב נייד HP: HP Pavilion dv6-3050ej http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4150017-4212921.html http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63050ej מחשב נייד DELL: STUDIO 1558 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH03B6BD678 שני המחשבים בערך אותו המחיר (אם נוסיף את האחריות המורחבת של HP). אני ממש מתלבט ואשמח לקבל את עזרתכם המקצועית. *** אני חדש בפורום וקראתי את חוקי. אני מקווה שאני לא עובר עבירה עם הפרסום של האתרים. פשוט לא מצאתי שום חוק שאוסר זאת. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 14.7k צפיות
  6. Started by drorr,

מחשב לעבודה משרדית,אינטרנט,סרטים,משחקים,אוטוקד לוח אם : GA-M61PMS2 RH מעבד : ATHLON AM2 DUAL CORE 3800 זיכרון : DDR2 667 MHZ 1GB DUAL CHANNEL דיסק קשיח : SEAGATE 250 GB SATA II 8MB צורב : NEC 7170A DVD-RAMX12 מארז : SIMBADA SILVER מקלדת : GENIUS KB-21E MULTIMEDIA PS2 עכבר : GENIUS WEBSCROLL רמקולים : MICROLAB M-820 מסך : HYUNDAI B91D

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  7. היי, אני רוצה לקנות מחשב שמיועד למשחקים כבדים וסרטים. לכן חשוב שיהיה מסך 21 אינץ'. תקציב עד 7K ללא ציוד היקפי פרט למסך. תודה. עריכה: חשוב שלמפרט תהיה איכות סאונד טובה לכן אם יש מקום לכרטיס קול איכותי אז לציין.

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Started by Lirang10,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  9. Started by Some Thing...,

שלום שלום... יש לי מחשב די חלש כפי שאתם יכולים לראות במפרט מחשב שלי, עכשיו השאלה שלי זה האם כדי או שווה היום לשדרג מחשב או שכבר כדי לחסוך עוד טיפה ולקנות חדש?? ואם כדי לקנות אז מה אתם ממליצים לי ? אני צריך מחשב בשביל האינטנרט טיפה עבודה גרפית ולפעמים משחקים. תודה מראש על הדעות שלכם. Some thing... 8)

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  10. אז ככה,יש לי מחשב לפני שנה בערך שכבר לא מספק אותי(pentium d/1gb mamory/x550/ספק חרא ולוח אם חרא) אני צריך מחשב חדש בלי צורב,מסך וארדיסק וכמובן מקלדת ועכבר ורמקולים ובלה בלה בלה מישהו יכול לבנות לי מפרט בבקשה?תודה מראש דרך אגב אני מתכוון להשתמש ב vista אם זה משנה...

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by ofcourse,

היי אני אנסה לענות על כל השאלות, אמשח לעזרה. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן 1400 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אך ורק לגלישה באינטרנט וצפיה במצגות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי DVD יהיה נחמד 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה…

• 12 תגובות
    • 839 צפיות
  12. Started by ARIK1984,

שלום כשאני מעלה את המחשב הוא מעלה הודעת שגיאה אם ציפצוף: This product is covered by one or more of the following patents: US5, 307, 459, US5,434,872, US5, 732,094, US6,570, 884, US6,115,776, and US6,327,625 For Realtek RTL8101E/8102E(L)/8103E(L) PCI-E Ethernet Controller v1. 13 (081016) מה זה אומר תודה

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by diablo4u,

שלום לכולם, קצת ארוך אבל דרוש לתיאור הבעיה. יש לי את dell xps 1640 כבר שנה. והוא באמת מחשב מצוין. windows 7 64bit pro הבעיה היא שבשבועיים האחרונים כל משחק שאני משחק עובד טוב למשך 5 - 10 דקות ואז המחשב פשוט הופך לעגלה ברמה של fps 1 לרבע שעה. הדברים שביצעתי במחשב בזמן הקרוב לתחילת הבעיה: התקנתי steam וstarfraft 2. התקנה של המשחק dragon age. התקנה מחדש של mw2. (שהוא בזמנו כבר עבד מצוין על הגדרות הכי גבוהות). בחרתי לציין את זה כי קראתי בחלק מהפורומים שsteam או הdragon age גורמים לתופעה של memory leak. ידוע לכם? דברים שעשיתי לתיקון הבעיה: הורדתי והרצתי את התוכנות הבאות mem turbo 4, reg cleaner, smart defrag, spyware clean היה נדמה לי שהmem turbo פתר חלקית את הבעיה שהוא פשוט פ…

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  14. יש לי כבר שנה את המחשב DELL N5110 ותמיד הוא היה מתחמם ובזמן משחקים הוא ממש ממש מתחמם לאחרונה הוא גם התחיל להתכבות כשהוא מגיע לרמת חום גבוהה מדיי האם יש פתרון לבעיה הזאת ? אני לא משחק CRYSIS או משהו שמאמץ את הכרטיס מסך יותר מדיי גם לא משהו קל ( זה קרה לי בזמן משחק בUNREAL 3 או GEARS 1 ) חשבתי לקנות משטח קירור אבל נראה לי שזה סתם שטויות ... יש פתרון??

15. Started by aybby,

שלום. אני מעונין לקנות מחשב חדש שישמש לצרכים משרדיים שוטפים ולצרכים ביתיים. כמו"כ ישמש המחשב לגרפיקה ברמת התוכנות: FOTOSHOP, ו-FREEHAND. ולבסוף אף לעריכה מוסיקלית. לאחר בדיקת-מה החלטתי על המפרט הבא ואשמח לקבל את תגובותיכם והמלצותיכם. מעבד: P4 2.4 GH, FSB 800, ,תומך HT לוח-אם: מסדרת 865 , תומך HT, DUAL DDR, SATA, 1394 ורצוי כולל LAN ו- RAID זכרון: 2*256 במהירות 400 סה"כ 512 MB כ. מסך: GF 4 MX440 128MB דיסק קשיח: SATA, 80 GB כונן תקליטורים:*52 צורב:52*24*52 מודם: 56K פלופי מקלדת רמקולים: 2.1 (סאבוופר) מסך: 17, שטוח מארז : 400W זהו המיפרט, באם תראו דבר המפריע או לא-מתאים לצרכים ולשאר המערכת אשמח לשמוע את דעתכם. וכעת לנושא פרטני יותר: בלוחות האם הוצעו לי פחות או יותר מספר …

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. חברה אהלן אני חדש פה אני צריך עזרה בבקשה לבניית מפרט למחשב חדש וטוב שיריץ משחקים כבדים שייצאו תקציב 3500-4000 ש"ח (אפשר קצת לחרוג) לא ציוד הקפי כגון מסך,מקלדת,צורב ..רק את הרכיבים העיקריים (מעבד,כרטיס מסך,לוח אם,דיסק קשיח,זיכרון,מארז...) תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  17. את האמת שבכלל לא הייתי אמור לפתוח את הת'רד הזה, אני פשוט נורא מוטרד ממה שהייתי אמור לקנות. לא יודע למה. תחושה. אני מצטער ששיגעתי אותכם, זהו, עוד מעט אני ואבא שלי נצא לחנות סוף סוף אחרי שהוא דחה את זה מיום שישי... - המסך שלי הוא 17". בכל מקרה, הייתי אמור לקנות את המערכת הבאה: (אני יודע שהכרטיס מסך מעולה למסך שלי) מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ₪561 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ₪463 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪292 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501HI זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ₪214 כמות:1 htt…

• 11 תגובות
    • 811 צפיות
  18. שלום לכולם אני מחפש מפרט מחשב שיתאים למשקפיים האלה. מצ"ב דרישות כפי שמצאתי באתר החברה. אם אפשר שהלוח יהיה MICRO או MINI-ITX שיהיה נוח לקחת אותו. תודה מראש לכל העוזרים טל.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  19. Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.93 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, S-ATA, 1394, Dual LAN, USB 2) [ ¤ 611.1 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 546.61 ] 1 CPU Cooling : Spire SuperRock CPU Cooler for AMD [ ¤ 57.11 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 499.99 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9600 Pro C3 128MB DDR 128bit (6L PCB) Retail Video Card [ ¤ 1073.71 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Tosh…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. המפרט בצד (:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני רוצה לקנות מחשב חדש לאולפן שלי... נכנסתי לאתר של חנות שנקראת PCPower, המוכרת בתחום הציוד לאולפני אודיו נכנסתי למפרטים שהם מציעים, והנה כמה שורות מהמפרט: לוח אם - בעל צ'יפסט X58 Express זיכרון - 3GB (1024x3) DDR3 1333MHz (Triple-Channel Compatible) התקשרתי לחנות, כדי לברר את שמות היצרנים (והדגמים המדוייקים) של אותם רכיבים שהם מרכיבים במחשבים, ונהדמתי לשמוע את התשובה: "אנחנו לא מוסרים פרטים כאלה, כשתקנה את המחשב תדע". כידוע, ישנן מלא חברות אשר מייצרות לוחות עם צ'יפסט X58 של אינטל (וגם לכל חברה יש מיליון לוחות עם אותו צ'יפסט) , והפרש המחירים יכול להיות מאות שקלים.... כנ"ל לגבי הזיכרון, שבנוסף לכך שלא מצויין שם החברה, גם לא מצויין ה CAS latency - או בקיצור CL (גם…

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by artv8,

שלום, יש לי שאלה שאני בטוח שהרבה אנשים שמעוניינים לקנות מחשב נייד (ובכלל כל דבר) מתחבטים. אלו חברות מומלצות לקניית מחשב נייד ? (ראיתי נעוץ כזה לדוגמא בפורום ספקים) הקריטריונים הם: אמינות. עמידות. אחריות. תמיכה. שירות. וכל דבר אחר שעובר לכם בראש. הבנתי לדוגמא שיש אותם נותני שירות (מעבדה וכו') לכמה חברות כמו DELL ו ACER, וקראתי שיש חברות שמייצרות רכיבים לחברות אחרות. אשמח אם מישהו שמבין בזה יוכל לעשות סדר בדברים. בתודה מראש.

• 99 תגובות
    • 24.3k צפיות
  23. Started by Messi10,

שלום לכולם, האם לוח אם ASUSTeK Computer INC P5G4IT-M LX (LGA 775) תומך ב8 GB Ram ובכרטיס מסך Radeon R7 240/250 תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  24. היי, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בכ-1250 ש"ח לצורך משחקי מחשב (בעיקר ל-BF3 ולבאלטלפילדים לעתיד...). הנה המפרט הקיים: Intel Core 2 Quad Q8300 2.5 GHz 2GB RAM DDR3 (זה 2 כרטיסי זיכרון של 1 GB) Nvidia GeForce GT 220 מה שאני שמתי לב שבעיקר אני צריך להחליף\להוסיף: -כרטיס מסך חדש -זכרונות -מערכת קירור ועוד שאלה קטנה: האם למארזים יש השפעה מסויימת על הביצועים של המחשב? (אולי קירור וכו'..?) מקווה שהמידע מספק ושהלכתי ע"פ הכללים של פתיחת נושא. שיהיה ערב מצויין ושבוע טוב! -אליסף

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by shikaka33,

שלום לכולם! יש לי מחשב נייד של SONY VAIO VGN-TZ91S הוא נקנה בחו"ל לא על ידי ומתברר בדיעבד שהוא היה מיועד לשוק היפני במקור. בכל אופן היה עליו מערכת ויסטה ורציתי לשים עליו XP ויש זכות במחשב הזה גם ל-XP מהעובדה שזה ויסטה עיסקי. מתברר שיש בעיה להשיג דרייברים התומכים למערכת ההפעלה של XP אלא רק ביפנית באתר שלהם שאי אפשר כמובן להבין ממנו דבר וחצי דבר. מפה לשם ניסיתי בדגמים דומים והצלחתי בעיקרון להתקין את הכל כולל פונקציות שונות למעט דרייבר אחד שנקרא התקן USB... כמובן שלא ברור לי מה זה ואין לי דרך לדעת מה ההתקן ומה לתהאים לו ניסיתי את כל מה שמצאתי ודבר לא מועיל ורק זה נשאר בודד. חיפשתי באינטרנט בפורומים ודבר לא מועיל.אשמח לעזרתכם המהירה בפתרון הבעיה הזו אולי ישנה תוכנה שני…

• 0 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.