ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט, פשוט לא ניתן להעתיק אותו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3931&CatCode= שינויים במפרט: כרטיס מסך אני אשנה ל Gforce 260. זיכרון אני אשנה ל 4GB של KINGSTON. אני שוקל לשדרג את הספק כח כמו שהם מציעים במפרט ל HEC 600W מחשש שהספק הנוכחי שם לא יעמוד בלחץ. לציין שאני לא מתכנן OC , אני לא רוצה לעבור את האיזור של ה 3000, והמחשב מיועד בין השאר גם למשחקים. לא מעוניין לרכוש מסך. כמו כן אני מעוניין לבצע רכישה היום. תודה רבה על כל העזרה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה לשדרג את המחשב עד 1K. אני משתמש במסך 65 אינץ. מדי פעם משחק GTA V, PRO (כן זה עובד). אין בעיה חלקים מיד שניה. Gigabyte GA-Z68X-UD3H intel® core i7-2600 cpu @ 3.40ghz nvidia geforce GTS 450 4* GB 2 ddr3 1600 800 mhz ddr3 sdram
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ככה בהתאם לנושא הקודם http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=41974 החלטתי לקנות מחשב איכותי אבל זול וטוב למשחקים לא אטלון לחובבי האטלון
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המפרט הוא כזה: Gigabye GA-K8NS nForce3 250 Chipest, AC 97' Audio, LAN, AGP x 8 ,2 x SATA AMD Athlon 64 3000+2.0Ghz, 512 KB Cache 754 Pin NCP 512 MB DDR 400Mhz Westren Digital 120 GB 7200 rpm 8MB SATA LG 52X32X52 CD-RW NEC 1.44 Floppy 3D Club - ATI Radeon 9250, 128 MB DDR + TV OUT For ADSL 10\100 AC - 97' 6 channel בא עם מקלדת, עכבר ומארז. הסכום - 3200 ש"ח. קודם כל, איך המחשב? מה טוב, מה לא? מה כדאי לשפר? שוב זה התקציב, לא יותר. הוא טוב? שווה המחיר? תנו מידע
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המליצו לי על מחשב של דל xps1330. לפי האתר מחירו בתצורה הכי בסיסית 1428$. אני בעיקרון מוכן להשקיע עד 1500$ ויש לי כמה שאלות: 1. אני לא כל כך מבין בכרטיסי מסך לניידים, אבל האם אני צריך בכלל כרטיס מסך חזק לצרכי עריכה גרפית (פוטושופ, פלש וכו'), או מספיק כרטיס integrated? 2. לגבי הזיכרון כתוב Shared memory, מה זה אומר? 3. האם יש איזה דגם מקביל ל Lenovo, או בכלל המלצות על דגם מקביל ?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אהלן, לאחר התלבטויות ובדיקות ובעיקר הרמת Ultrabook אחד שחוסר המשקל שלו די קנה אותי החלטתי ללכת על אחד מהם. אין דרישות מיוחדות מהמכשיר מלבד גודל המסך שכמובן יהיה 13 או 14 ללא העדפה לאחד מהם. זמן סוללה הוא לא קריטי אך כמובן הארוך ביותר שאפשר למצוא במסגרת. אין שום כוונה לגיימינג על המחשב הנ"ל. גודל הכונן לא משמעותי ואפשר לחסוך במקום הזה, שכן יש לי מספיק כוננים חיצוניים לאחסון. אם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה אין שום בעיה , אין צורך במערכת הפעלה אם הדבר נתון לבחירה. * אחריות בינלאומית היא אולי הנקודה החשובה ביותר ועל זה גם אהיה מוכן להוסיף כסף, לא ממש בא לי להסתובב בין מעבדות של מחשבים בהנחה ויקרה משהו בשנה-שנתיים הראשונות. עכשיו לשאלה המרכזית: יש חיה כזאת באיזור ה-1000$, …
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעוניין למכור ביד 2, כמה שווה להערכתכם? 15.6, i7-4700HQ, gtx 850m, 8gb ram, כונן 750gb 7200rpm, כולל צורב dvd.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
HP ENVY 17 series Operating system: Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Processor: Intel® Core i7-720QM Quad Core processor (1.6GHz, 6MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.8 GHz Memory: 6GB DDR3 System Memory (2 Dimm) Hard drive: 640GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Graphics card: 1GB ATI Mobility Radeon HD 5850 Graphics [HDMI] Display: 17.3" diagonal HD+ HP BrightView Infinity LED Display (1600 x 900) Primary optical drive: SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support (Slot Load) Personalization: HP TrueVision HD Webcam Networking: Intel Wireless-N Card with Bluetooth Included Software Bundle: Corel® PaintShop Photo Pro X3 +…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני יודע שכמה פעמים בקשתי מפרט אבל הפעם אני קונה את המחשב בקרוב מאוד ואני לא רוצה לחכות לקונרו אמממ הדרישות שלי הם שיהיו 2GB זכרון מעבד עם סוקט של AM2 וכרטיס מסך X1900XT ואני רוצה את המפרט או מ-KSP או מחנות מחשבים אחרת טובה מתל-אביב(מי שאתם חושבים שעדיף לקנות מהם) שלא יהיה מחוץ לתל-אביב בבקשה תודה רבה מראש :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 44 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי?4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?תכני HD, משחקים אולי גרפיקה בעתיד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקים וסרטים באופן תדיר, גרפיקה באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22" 1680x1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?פעולה,אסטרטגיה,מירוצים,יריות,רשת * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3.…
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום אני הגדרתי בהגדרות של הכרטיס NVIDIA בלפטופ שהכרטיס זה NVIDIA ולא המשולב של INTEL אבל סטים וברנאאוט פרדייס עדיין משתמשים בכרטיס של INTEL כאילו הם לא מעודכנים. עשיתי גם ריסטרט ולא עזר-מה אני מפספס? זה COREI3 עם INTEL HD ןNVIDIA 310
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים כמו GTA IV , COD 4 , crysis וכו'... ושימוש רגיל: אינטרנט עבודות office וכו'... 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3.5K אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים גם ברשת, סרטים, צויין למעלה... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך, מקלדת ועכבר (אם יש אלחוטיים נורמלים אז למה לא) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. הכל 5. הא…
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
הנה הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וצפיה בSTREAM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4, Mount and blade 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, גודל "24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי , המחשב הנוכחי שלי Operating System Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU AMD Phenom II X4 925 49 °C Deneb 45nm Technology RAM 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA785GMT-UD2H (Socket M2) 36 °C Graphics SyncMaster (1920x1080@60Hz) SMEX2220 (1920x1080@60Hz) 2048MB ATI AMD Radeon R9 200 Series (Sapphire/PCPartner) 34 °C Storage 465GB SAMSUNG HD502HJ ATA Device (SATA) 34 °C 1863GB Western Digital WD Ext HDD 1021 USB Device (USB (SATA)) 34 °C Optical Drives EREH A7WHIJC SCSI CdRom Device HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device Audio AMD High Definition Audio Device עד היום הוא הספיק לצרכים שלי , אבל לפי הבנתי …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בזמן הקרוב ואני מתלבט אם לשים (וזה יוצא אותו מחיר) מעבד E4300 ואת 8800GTS 320MB, או לקחת מעבד יותר טוב כמו E6420 וכ.מ 8600GT\GTS?? ואם אתם בוחרים את האופציה הראשונה, נראה לכם שה-4300 יספיק גם לעוד 2-3 שנים?? אפילו עם OC?? לא נראה לי... או שבכלל לקחת AMD ואולי כ.מ ATI?? תודה לעונים!
-
- 9 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהתלבטות בקניית מחשב נייד. למעט הפרמטרים של המחשבים חשובה לי דעתכם המקצועית לגבי אחריות, אמינות, שימוש וכו'... מחשב נייד HP: HP Pavilion dv6-3050ej http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4150017-4212921.html http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63050ej מחשב נייד DELL: STUDIO 1558 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH03B6BD678 שני המחשבים בערך אותו המחיר (אם נוסיף את האחריות המורחבת של HP). אני ממש מתלבט ואשמח לקבל את עזרתכם המקצועית. *** אני חדש בפורום וקראתי את חוקי. אני מקווה שאני לא עובר עבירה עם הפרסום של האתרים. פשוט לא מצאתי שום חוק שאוסר זאת. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 14.8k צפיות
-
-
מחשב לעבודה משרדית,אינטרנט,סרטים,משחקים,אוטוקד לוח אם : GA-M61PMS2 RH מעבד : ATHLON AM2 DUAL CORE 3800 זיכרון : DDR2 667 MHZ 1GB DUAL CHANNEL דיסק קשיח : SEAGATE 250 GB SATA II 8MB צורב : NEC 7170A DVD-RAMX12 מארז : SIMBADA SILVER מקלדת : GENIUS KB-21E MULTIMEDIA PS2 עכבר : GENIUS WEBSCROLL רמקולים : MICROLAB M-820 מסך : HYUNDAI B91D
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב שמיועד למשחקים כבדים וסרטים. לכן חשוב שיהיה מסך 21 אינץ'. תקציב עד 7K ללא ציוד היקפי פרט למסך. תודה. עריכה: חשוב שלמפרט תהיה איכות סאונד טובה לכן אם יש מקום לכרטיס קול איכותי אז לציין.
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום שלום... יש לי מחשב די חלש כפי שאתם יכולים לראות במפרט מחשב שלי, עכשיו השאלה שלי זה האם כדי או שווה היום לשדרג מחשב או שכבר כדי לחסוך עוד טיפה ולקנות חדש?? ואם כדי לקנות אז מה אתם ממליצים לי ? אני צריך מחשב בשביל האינטנרט טיפה עבודה גרפית ולפעמים משחקים. תודה מראש על הדעות שלכם. Some thing... 8)
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אז ככה,יש לי מחשב לפני שנה בערך שכבר לא מספק אותי(pentium d/1gb mamory/x550/ספק חרא ולוח אם חרא) אני צריך מחשב חדש בלי צורב,מסך וארדיסק וכמובן מקלדת ועכבר ורמקולים ובלה בלה בלה מישהו יכול לבנות לי מפרט בבקשה?תודה מראש דרך אגב אני מתכוון להשתמש ב vista אם זה משנה...
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי אני אנסה לענות על כל השאלות, אמשח לעזרה. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן 1400 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אך ורק לגלישה באינטרנט וצפיה במצגות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי DVD יהיה נחמד 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה…
-
- 12 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום כשאני מעלה את המחשב הוא מעלה הודעת שגיאה אם ציפצוף: This product is covered by one or more of the following patents: US5, 307, 459, US5,434,872, US5, 732,094, US6,570, 884, US6,115,776, and US6,327,625 For Realtek RTL8101E/8102E(L)/8103E(L) PCI-E Ethernet Controller v1. 13 (081016) מה זה אומר תודה
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם, קצת ארוך אבל דרוש לתיאור הבעיה. יש לי את dell xps 1640 כבר שנה. והוא באמת מחשב מצוין. windows 7 64bit pro הבעיה היא שבשבועיים האחרונים כל משחק שאני משחק עובד טוב למשך 5 - 10 דקות ואז המחשב פשוט הופך לעגלה ברמה של fps 1 לרבע שעה. הדברים שביצעתי במחשב בזמן הקרוב לתחילת הבעיה: התקנתי steam וstarfraft 2. התקנה של המשחק dragon age. התקנה מחדש של mw2. (שהוא בזמנו כבר עבד מצוין על הגדרות הכי גבוהות). בחרתי לציין את זה כי קראתי בחלק מהפורומים שsteam או הdragon age גורמים לתופעה של memory leak. ידוע לכם? דברים שעשיתי לתיקון הבעיה: הורדתי והרצתי את התוכנות הבאות mem turbo 4, reg cleaner, smart defrag, spyware clean היה נדמה לי שהmem turbo פתר חלקית את הבעיה שהוא פשוט פ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-