עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Liad344,

שלום , יש לי מחשב נייד של hp envy 15 . ויש לו hard drive 1t אבל הוא די איטי 5400 סלד , ואני לא משתמש ביותר מ500 gb . 1.איך אפשר להחליף את הכונן? 2.האם הוא יותר חסכוני בחשמל? 3.ובמשקל? 4. איך לגבות את המעכת הפעלה וכל השאר?

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. * מטרות המחשב? בעיקר יהיה מחובר ב-HDMI למסך 50' כדי להריץ סרטים באיכות של 720/1080 * גודל המסך? עדיפות למסך בגודל 14'. סוג המסך (מט/מבריק) לא קריטי אבל אם יש מסך מט - אז אשמח * רזולוציית המסך? 1366x768 יספיק לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? איני סוחב אותו איתי הרבה אז המשקל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין צורך בזמן סוללה ארוך, שעתיים זה מספיק בהחלט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן HDD של 320GB יספיק * כונן אופטי? לא ממש קריטי, אבל אשמח שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום ברשותי מחשב נייד שאני משתמש בו להרצת מערכות ווירטואליות בHYPER V כרגע אני מצונזר הן מבחינת דיסק וזיכרון , מפרט המחשב: I7 4700HQ , 8GB , 750HDD זיכרון 8G מספיק לי לעד 3 - 4 מערכות בלחץ וגם זה שאני נותן לכל מערכת גיגה זיכרון ( SERVER 2012 R2) אני צריך להריץ יותר כמובן והדיסק קשיח פשוט בשימוש של 100% שכל המערכות פועלות דבר שמעט את העבודה , המעבד לא מראה מאמץ מיוחד. השאלה האם לשדרג את הזיכרון או להוסיף SSD שיהיה במיוחד לVHDS שיפעלו משם אין לי תקציב לשניהם כרגע אז השאלה מה יותר קריטי ונראה נכון לשדרג קודם תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום. חבר שלי רוצה לקנות את הNUC עם ה i3. 90אחוז מהשימוש הוא עבודה משרדית, אבל תהיה גם עריכת סרטים, האם זה ישפיע על בחירת המעבד? האם בעקבות העריכת סרטים צריך משהו חזק יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  5. הנה המפרט מ מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪929 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪537 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪400 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Mushkin DDR3 3072MB (1024MBx3) 1600Mhz CL 9-9-9-24 Blackline ₪347 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=998658 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1400 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5850G1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ₪135 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22L מארז ללא ספק Antec Three Hundr…

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by Mesatla,

מפרט בצד .. AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 920 : שלוש שנים. ₪ 1261 G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 ללא הגבלת זמן. ₪ 238 1499₪ ?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  7. אהלן, אני סטודנטית שנה א', לרפואת שיניים. (משמע יש הרבה מה לסכם חח) ניסיתי להיות סמסטר אחד בלי מחשב, אבל הבנתי שכן יש לי צורך בו, ועכשיו לסמסטר ב' אני מעוניינת לקנות לפטופ, וגם כמובן לשנים הבאות. מה גם שהנייח שלי התחיל לקרטע). אני בעיקרון מתכננת לקנות אותו ב KSP (חנות שאני סומכת עליה) אבל אין לי בעיה גם לקנות בחנות אחרת. עוד דבר, יש לאבא שלי חבר שנוסע בקרוב לאילת, אז הוא יוכל לקנות לי אולי שם (שזה כבר פחות 18% ושווה). התקציב בעיקרון הוא בלתי מוגבל, אבל אני לא באמת רוצה להשקיע מעבר למה שצריך. העדיפות כמובן שהמחשב לא יעלה על 6-7 אלף. (אם אני מסתכלת למשל על לנובו יוגה 2 ו 2 פרו, אז עם כל שיפור המחיר עולה בעוד איזה אלף.. אז השאלה האם באמת יש צורך להשקיע). …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. לוח אם GIGABYTE GA-M56S-S3 38485 מעבד AMD Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 Box AMD1170 זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Special Ops OCZ2SOE6672GK כונן קשיח Western Digital WD3200AAJS 320GB 3200AAJS מארז ללא ספק Thermaltake Armor-Jr VC3000BWS ספק כח ThermalTake TR2 420W W0061R כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO ULTIMATE 256MB PCIe NCX1950-ULT קרור למעבד Thermaltake V1 TT-CL-P0401 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) מה אתם אומרים על המפרט הזה? מישהו המליץ לי על זה. אני אוהב את המארז של ט'רמל טייק.. אני צריך עכשיו רק צורב DVD שתומך בLIGHTSCRIBE ואני לא בטוח לגבי הספק ( הוא יחזיק הכל ? )

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by sharonbh,

אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש לשימושים כלליים ולמשחקים.תקציב עד 800$. מה דעתכם על המפרט של המחשב הבא: http://www.gateway.com/systems/product/529668643.php נ.ב., אני גר בארה"ב תודה שרון

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by charm,

שלום חבר שלי מעונין לקנות מחשב ואשמח אם תתנו מפרט שיתאים הנה הדרישות מעבד AMD 64 3000 לוח אם שיתאים (אני מעדיף של אביט אבל אשמח לשמוע עוד הצעות של חברות אחרות איכותיות) זיכרון 512 מגה, דיסק קשיח של 80 גיגה אפשר SATA תלוי במחיר כרטיס מסך gforce 5700 צורב DVD או צורב רגיל מה שאפשר להכניס ומארז שכנראה יהיה compucase 6a19 אלא אם יש לכןם משהו יותר טוב להציע כמו כן אשמח לשמוע הצעות על מסכים דקים 17 אינץ איזה הכי עדיף (לא כלול ב 4000 ש"ח של המחשב) בתודה מראש ארז

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  11. חבר שלי עומד לקנות מחשב שישמש בעיקר לפוטושופ. הוא לא ממש מתמצא, וכל מי שהוא מכיר (חוץ ממני) שכנעו אותו לקנות P4. לפי המחירים, זה נראה לי מיותר. יש לכם טיעונים שיכולים לגרום לו להבין שאין שום בעיה עם AMD? הוא לא מבין כמעט במחשבים. אז ככה, אלה הדרישות המשולבות (מה שהוא רוצה + מה שאני מנסה להסביר לו שהוא צריך): * לוח DDR עם תמיכה ב-Firewire ו-USB2.0. אין צורך באפשרויות אוברקלוק. * מעבד באיזור של ה-P4-2530 או +AMD 2400. אם AMD, אז מאוורר שקט וחזק (הוא רוצה 100% יציבות, אבל גם לישון בלילה) * 512MB זכרון * מארז עם מאווררים שקטים ויציאות USB קדמיות (אבל לא משהו במחיר מטורף, זה לא יעניין אותו) * כרטיס קול בסיסי אבל סביר (יכול להיות על הלוח) * כרטיס מסך שנותן איכות מע…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by balagan777,

אהלן, קניתי סוללה חדשה לנייד של לנובו מדגם N100, הם צריך לפני שמשתמשים בה להטעין אותה במחשב מספר מסויים של שעות כשהוא כבוי, או שאפשר ישר להתחיל להשתמש בה ? תודה

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  13. יש לי מחשב עם מסך מבריק. אני עובד רוב הזמן בבית, אבל בשעות היום עם חלון פתוח וזה פשוט על גבול המחרפן הסנוורים האלה. הודות לאחד המשתמשים בפורום הבנתי שקיימת מדבקה שכזו. קראתי באינטרנט קצת וראיתי סרטונים בYoutube, וזה נראה לי ממש טוב. בארץ כנראה לא כ"כ ניתן להשיג אז כנראה נקנה מחו"ל איכשהו. מישהו פה ניסה את המוצר הזה ויכול לתת לי חוות דעת עליו? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Lital Laufgas,

עברתי דירה ועכשיו יש לי כמה מטענים של דל ואני לא מצליחה להבין איזה מהמטענים הוא שלי. יש לי מחשב דל לטיטיוד 3340 ומאז שאני משתמשת במטען אקראי הסוללה שלי שהייתה מחזיקה 8 שעות מחזיקה שעתיים וחצי. אני ממש חייבת את המטען המקורי שלי (בתקווה שזאת אכן הבעיה)... יש אולי מספר סריאלי שמתאים למחשב? דגם? משהו? תודה לעוזרים זה דחוף לי מאוד.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום חבר שלי רוצה מפרט למחשב ב4500 ש"ח רק המחשב לבד בלי אביזרים אחרים כולל צורב dvd וכונןdvd המחשב מיועד לשימוש ביתי רגיל ,רצוי שהכרטיס מסך יהיה טוב כדי שמשחקים חדשים יעבדו עליו. תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 722 צפיות
  16. יש לי מחשב נייד כזה http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22919837 אני רוצה לפרמט ולהתקין מחדש xp sp3 האם יש אפשרות להתקין מ DOK 16 GB של SANDISK? האם המחשב הזה יכול בכלל לעשות BOOT מ DOK? העתקתי את כל קבצי ההתקנה לDOK ובהפעלה מחדש המחשב פשוט נתקע!!

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  17. Started by Shved,

שלום אני רוצה להזמין מחשב למשפחה אני מוכן להשקיע הרבה בשביל מחשב טוב שיחזיק הרבה זמן, יריץ את המשחקים החדשים ביותר בצורה הטובה ביותר ושיהיה לו מעבד טוב והכל.. קיבלתי הצעה למפרט מחשב ואני לא יודע אם הוא טוב ואם הוא שווה את המחיר אם אפשר לדעת מה היתרונות ומה החסרונות של המחשב והאם כדאי לקנות אותו אם אני מחפש מחשב חזק מאוד מארז מחשב משופר + ספק כח SPIRE 550W לוח ראשיGIGABYTE P55A-UD3 CROSSFIRE USB3 SATA3: כרטיס זיכרון DDR3 1333 בנפח 4 גיגהבייט KINGSTON. מעבד INTEL CORE I5-750 דיסק קשיח 500GB SATA 7200RMP כ.מסך ATI HD5770 1GB PCI EXP DDR5 צורב DVD X24 מסך PHILIPS 241E1SB 5MS 1:25000 DVI FHD בגודל 23.6" סה"כ כולל מע"מ 5590 ₪

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  18. Started by was955,

מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד/פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך Dell UltraSharp U2412M (Digital) 1920* 1900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. שלום אני מתכוון לקנות מחשב בסביבות המחירים 2800-3000 ש"ח שישמש בעיקר לישומים קלים עד משחקים קלים.. אני לא צריך מסך רמקולים מקלדת ועכבר. תודה

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by Dror Lazar,

[ATTACH=CONFIG]8437[/ATTACH] אבקש את דעתכם על מחיר עבור המפרט הנ"ל. המחשב כולו שמור במצב מעולה, מותקן ועובד יופי, והייתי רוצה לדעת כמה הוא שווה בערך למכירה כמכלול ולא כחלקים. תודה

21. Started by ROI-COHEN,

יש לי מחשב 1.8 לוח אם ומעבד שאינטל 384RDR וכרטיס מסך REDEHON 9200PRO 128וכבר נמאס לי מהביצועים שלו (אפילו לא יכול להפעיל סקייפ וקואנטר סטרייק 1.6 ביחד). ניסיתי לפרמט... בדקתי אלף פעם מה רץ לי ואם יש משהוא שלוקח משאבים בצורה מיוחדת. הבעיה כמו תמיד היא כסף אני לא מוכן להקשיע יותר מדי... השאלה שלי אם שווה בכלל לנסות ולהוסיף זיכרון למחשב או שזה מקרה אבוד ואני צריך מחשב חדש. אם אני צריך מחשב חדש אני אשמח למפרט זול במיוחד, מצדי להשתמש אפילו באותו מארז ולהחליף רק לוח אם, מעבד, זיכרון, וכרטיס מסך (אם צריך). עיקר השימוש במחשב היא למשחקים אבל והשאיפה היא להגיע עד רמה שHL2 עולה במחשב ושתוך כדי אני יוכל לשמוע מוזיקה או לדבר בסקייפ. יש לכם רעיונות ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אוקיי :< אז שמעו ;[ חבר שלי יש לו 2000 שקל . עכשיו- זה או שהוא יחליף לכרטיס מסך ואם כבר כרטיס מסך אז לכרטיס מסך טוב (R9500PRO) וישאר עם המחשב העגלה שלו 1000MHz P3 עם 256MB RAM של RDRAM600 עם 2 סטיקים של 128MB שזה 256MB ;/ עכשיו אם הוא לא קונה כרטיס מסך טוב (הוא לא יקנה R9700PRO אני יודע שיש לו מספיק כסף גם לזה אבל הוא לא רוצה הוא רוצה להשאיר עוד קצת אם הוא כבר קונה כרטיס מסך ) אז הוא יקנה- מעבד,זכרונות ולוח אם תואם, מה הקטע? שאם הוא קונה לוח אם,זכרונות ומעבד תואם אז הוא ישאר עם ה Gifa 2 MX 440 64MB שזה ממש קקאל'ה. קיצר מה עדיף לו, לקנות מעבד של AMD אני מאמין AXP 2000+ עם זכרונות אני מאמין 133MHz with DDR it's 266MHz של 256MB לא ה 512 בגלל בעיות כסף עם לוח אם…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי , אני צריכה לקנות מחשב נייד שיהיה מספיק חזק לעבוד עם סוליד ווקרס פוטושופ keyshot אפטר אפקט וכו.. מבחינת תקציב משהו בסביבות 6000-7000, מחשב pc. עד כה היו לי ניידים של טושיבה ואני דיי מרוצה, אבל ייתכן וישנן חברות שיהיו יותר טובות ופשוט אני לא מכירה ... הסתכלתי על מחשבים שיש להם מעבד של I7, הבנתי שזה טוב.. אבל בכל הקשור לסוג של כרטיס מסך זיכרון וכו אין לי הרבה מושג אז אשמח לקבל איזשהן המלצות למחשבים או טיפים איך לבחור.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by V00d00,

אהלן חבר'ה, חבר צריך ממני מפרט למחשב בשביל אחותו ולקחתי על עצמי את המטלה וההתייעצות איתכם. הוא רוצה לנצל את כל התקציב, בחריגה של 100-200 מקסימום. השימושים יהיו בעיקר משרדיים - מאינטרנט עד תוכנות כבדות, שלא תיהיה בעיה של מקום\רעש יותר מדי. בנוסף, יכול להוות מחשב למשחקים קלים. אין צורך בשום ציוד היקפי מלבד לצורב, שום צורך במערכת הפעלה. רצוי שהחנות יהיה באזור רמת-גן-גבעתיים, כמובן שתיהיה אמינה. אשמח לעזרה, תודה מראש לכל העוזרים ! 8)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן שוב אני :] קודם כל שלום לכולם.. עד לפני יומיים ככה בניתי לי מפרט שלפי דעתי אני חושב שהוא טוב אבל אין כמו לשאול עוד אנשים שיכולים לתמוך בך.. אז הנה המפרט תנו לי חוות דעת כנה המסך לא מעניין אותי מאיזה פאנל הוא. אני יודע שזה מסך טוב ואני לא מעוניין להחליפו.. העכבר אולי אתם תיהיו נגדו אבל זה אחלה עכבר אני מאוד אוהב את הצורה שלו ואני כבר רגיל אליו מכך שהלכתי לחבר שלי ויש לו עכבר כזה.. אז גם אותו איני מעוניין להחליף.. יאללה שוט.. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz(E8400) 1333MHz/FSB 6MB 45nm - BOX ¤986 לוח אם: ASUS P5KR ¤617 מסך: DELL 19" E198WFP ¤1121 כרטיס מסך: BFG PCI-EX 2.0 GeForce 8800GT OC2 512MB GDDR3 - RETAIL ¤1404 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 720…

• 11 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.