ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
2350 ש"ח עבודה משרדית,גראפיקה קלה ותכנות Photoshop CS4,פלאש,Visual Studio 2008 לא בצורה כבדה. אין צורך לא צריך צורב,לא כונן דיסקטים לא HDD ולא מארז. כל אלה קיימים. מה שאני צריך: לוח אם מצויין מעבד טוב מעדיף INTEL צריך קירור טוב למעבד כרטיס מסך טוב ספק חזק מעדיף של corsair וזיכרונות מה שיש לי: HDD 160GB (מסתפק בזה כרגע) ומארז CM590 10 מאוד חשוב. לא מתוכנן אוברקלוק לא לכלול מערכת הפעלה. הרכבה כן. SKYPC או כל חנות מומלצת באזור ראשון לציון חולון בת ים העיקר שיעמוד בתקציב.
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הסיפור הוא ככה , נדפק לי ההרדיסק בDELL XPS M1330 ומיד אחרי שנדפק הההרד דיסק גם נפל לי המחשב על הריצפה , בעיקרון לא קרה לו כלום והכול היה נראה בסדר רק שאחרי אחרי פירמוט ההרדיסק החדש והתקנה על WIN7 עליו אני רואה שאין לי סאונד ברמקולים של המחשב וכשאני מחבר אוזניות אני מקבל כן סאונד בהם... אני צריך לציין שלא התקנתי שום דרייברים על המחשב חוץ ממה שהWIN7 מתקין אוטומטי כי באתר של DELL לא קיימים עדיין לWIN7 . יכול להיות שדווקא בנפילה הזאת של המחשב על הריצפה הדבר היחיד שנפגר במחשב אלו 2 הרמקולים שקיימים בלפטופ? איך אתם מציעים להמשיך ולבצע בדיקה של הסיפור הזה? תודה..
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אהלן בת דודה שלי בשעה טובה התקבלה לאוניברסיטה והמשפחה רוצה לקנות לה לפטופ, לא צריך משהו מטורף, לעבודה בסיסית, אופיס אינטרנט וכ'ו, כמובן חשוב שתיהיה קישוריות מצלמה וכל הפיצרים הנ"ל . אשמח לקבל המלצות על ניידית במחיר הנ"ל , כמו כן גם איפה ניתן לקנות ולהתרשם, אני חיפאי. תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם ממש צריך את לנצל אבל עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.:(bf3 אני אשחק גם,אבל אני אגמור את המשחק ולא אשחק יותר אז לא צריך לדאוג שהמפרט יריץ אותו על אולטרה אלא רק על HIGH) BL2, BO2 ,SPEC OPS THE LINE, FIFA 13 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב I7, עם מסך 15.6 מחשב חזק שישרת אותי בשנים הקרובות. יש כאן שלושה מחשבים עם מפרטים כמעט וזהים, ולכן מעניין אותי איזה מחשב יהיה יותר נוח, אמין וכו'. מה דעתכם? סמסונג, דל או אסוס? http://ksp.co.il/?uin=16361 סמסונג http://ksp.co.il/?uin=16449 - דל http://ksp.co.il/?uin=15801 - אסוס, יש לו כאן 4 ג'יגה זיכרון. אבל גם יש גרסא עם 8. תודה רבה, עידו.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אם מחשב לגיימר צעיר אמור להחזיק לפחות שלוש שנים (תקציב) האם גם אז כדי מעבד מסדרת I5 או עדיף I7 ,USV
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש לפטופ, כפי שכתוב בכותרת, בגודל מסך 14" בערך, בתקציב של עד 3,500 ש"ח, לצורכי חיבור לטלויזיה לסרטים (HDMI), גלישה באינטרנט ועבודה על מסמכים בבית/בבתי קפה. בעבר קניתי מחשב DELL ומאוד הייתי מרוצה מהשירות שלהם בארץ, אז חשבתי אולי להישאר איתם גם הפעם. אבל לא חובה, אם למישהו יש הצעה טובה על מחשב אחר. המון תודה לכל מי שיכול לעזור!
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך.... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, טלויזיה, קצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין גם לרכוש מסך 23"=24" עם תמיכה בFHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הכנתי מפרט:[table][tr][td]מעבד: [/td][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray מחיר: ₪925 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד מחיר: ₪54 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td]Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 מחיר: ₪610 [/td][/tr][tr][td]זיכרון: [/td][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד מחיר: ₪105 [/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך: [/td][td]Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 Ultra Durable - בקניית מחשב חדש בלבד מחיר: ₪1040 [/td][/tr][tr][td][/td][td] סה"כ: ₪2839 הרכיבים שיש ברשותי(קיימים) הם: מארז: Soprano DX דיסק קשיח : Seagate Barracuda 7200.12 500GB ST3500413AS ספק :HK701-11PEP התקציב הכולל…
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את המחשב הזה.. אני רוצה חוות דעת אם אכן משתלם.. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1012 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪218 לוח אם: Gigabyte GA-Z68AP-D3 כמות: 1 - מחיר: ₪541 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪565 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪580 כרטיס מסך: SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDM…
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג מחשב לצרכי צפייה בסרטי HD ולייב סטרימינג מהרשת בעיקר. המחשב מבוסס לוח P35 שהגיע הזמן להחליף, אבל יש כמה חלקים שלא צריך - הנה מה שאני מעוניין לשמור: מארז Antec P150 (הוא כולל ספק אבל בן 5 - הגיע הזמן להחליף) ציוד הקפי מסך מערכת הפעלה WIN7 בנוסף - ברצוני להתקין עליו כרטיס לכידה Avermedia AverTV Captue HD PCIE שכבר קיים ברשותי: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2577037 מעונין לקבל המלצה לרכיבים להשלמת המפרט: לוח אם, ספק כוח, מעבד+קירור, כרטיס מסך (אם צריך), דיסק קשיח, כרטיס רשת אלחוטי וצורב DVD (בלו ריי?). הערות: * רצוי שלוח האם יכלול כניסת FireWire להורדת חומרים ממצלמת וידאו * חשיבות לרמת שקט (שזה בעצם רמת רעש בעברית תקינה): 9 מתוך 10. * נפ…
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
טוב אז נתנו לי 2 מפרטים שבאחד מהם יש מערך של 2 כרטיסים ובשני כרטיס מסך אחד, מה לדעתכם עדיף לקנות שיחזיק מעמד יותר שנים ויפעיל משחקים על ההגדרות הכי גבוהות (ULTRA) השימושים שלי הם משחקים כבדים כמו COD,באטלפילד 3,אססין קריד, ואני רוצה שיעבדו על האיכות הכי גבוהה. כמו כן אני מתכוון לחבר את המחשב לרסיבר שמתחבר לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI ככה שאני אשמע מהרמקולים 5.1 של המערכת קולנוע ביתית ולפי מה שהבנתי אני לא אצטרך כרטיס קול מיוחד או משהו.... וכמובן צפייה בתכני Full HD. אמממ וזהו, אז הינה המפרטים תגידו לי מה אתם חושבים? מפרט למחשב עם מערך של 2 כרטיסי מסך: http://www.tms.co.il/preview/spec/c9asu5r7 מפרט למחשב עם כרטיס מסך בודד: http://www.tms.co.il/preview/spec/j8k6h7sv
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, כמובן שלחסוך זה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב הם פיתוח בסביבות ECLIPSE וVISUAL STUDIO אבל בעיקר משחקים, משחקים לדוגמא: BF3, PROTOTYPE 2 CRYSIS 2 שואף לביצועים מקסימליים ב1080P 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? …
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד, התקציב הוא בערך 2500 שקל. * מטרת המחשב - בעיקר צפייה בסרטים, קצת משחקים, אבל לא כבדים. * גודל המסך - 15 - 16 * משקל רצוי - לא משנה * סוללה שתחזיק 2-4 שעות * צריך יציאת HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח - 320 * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
כלומר רק עם חיבור לחשמל ללא סוללה פיזית שמחוברת אליהם ?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט, מסמכי וורד ושמיעת מוזיקה. לא משחקים ולא אנימציות... האם זה יהיה קריטי מבחינתי לרכוש לפטופ עם מעבד של אינטל, או שאני אוכל להתפשר על AMD? וכמו כן - באיזו מהירות מעבד אוכל להסתפק? (בהינתן בשימוש שלי בלפטופ) תודה למי שיסייע!!
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם. המפרט שלי כרגע: CPU Intel Pentium D 820 SmithField 90nm Technology RAM 2.00 GB Dual-Channel DDR2 @ 266MHz (4-4-4-12) Motherboard MSI MS-7236 (CPU 1) 48 °C Graphics LG TV (1280x720@60Hz) 512MB GeForce 9600 GT (Gigabyte) 57 °C Hard Drives 195GB Western Digital WDC WD2000JS-00MHB1 ATA Device (SATA) 44 °C Audio Realtek AC'97 Audio וכרגע אני מעוניין לרכוש מחשב נייח חדש. לשימוש רב שימושי, הרצת משחקים כבדים והפעלה נוחה ומהירה של CUBASE 5 (לא באופן מקצועי) ופוטושופ והשאלה אם הכרטיס מסך שלי מספיק טוב או נדרש להחליף?.. מחר אני ניגש לאייבורי לקבל הצעת מחיר אודה לתגובות והצעות מפורטות למפרט טוב.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי ! אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד לשתי האחיות הקטנות שלי , שתיהן תלמידות תיכון. הצרכים שלהם הם דיי בסיסיים- כתיבת עבודות ללימודים, גלישה באינטרנט, צפייה בתמונות וקצת משחקים בסייסים. מה שחשוב לי בעיקר זה לרכוש מחשב שיחזיק לאורך זמן, יציב, עם מינימום תקלות. המליצו לי על מחשב נייד של hp מדגם G6-1140S שמחירו כרגע הוא 2,899 שקלים. האם הדגם מומלץ? האם יש דגמים טובים יותר לצרכים הללו ? ומבחינת אורך חיים של מחשב, האם עדיף לי לרכוש להם אולי מחשב נייח מאחר ואלה למיטב הבנתי מחזיקים זמן רב יותר? התלבטות נוספת שיש לי היא אולי לרכוש להם 2 נוטובוקים של אסוס במחיר של ה- Hp וכך שניהן יוכלו לעבוד באופן עצמאי יותר, אך מצד שני הבנתי שהנוטבוקים שורדים פחות זמן... בתודה ליטל
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני צריך מפרט למשחקים בתקציב של מקסימום 2600 ואם אפשר ב ksp ... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אהלן! למזלי התנתקתי מהכבלים וכל מה שנותר הוא מחשב שישדר לי שידורי אינטרנט למסך טלוויזיה. אז אנא עיזרו לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה והזרמת וידאו למסך טלוויזיה 38' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
התקציב הוא בלי מסך, אבל תמליצו על מסך בנפרד... חשוב לי 300 ג'יגה בכונן הקשיח, זיכרון 2 ג'יגה, מארז שקט עד כמה שניתן בתקציב...
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אל תביאו לי תוצאות של חיפוש כי לא מצאתי משו מדוייק למחשב שיש לי יש לי dv6680ej איך אני יכול להתקין במקום הויסטה ווינדוס XP ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
המפרט הוא לצרכים סטודנטיאליים, עד 2000 שח (יהיה נחמד אם ישאר עודף), ללא מסך וללא ציוד הקפי. הנה המפרט שהרכבתי: מעבד AMD Athlon 64 X2 4800 Box - 366שח לוח אם ASUS M3A78-EMH HDMI 411שח זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK 256שח כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB 295שח מארז כולל ספק HEC 6C28 300W 242שח צורב LG GSA-GH20N X20 DVD 122שח סהכ:1693שח כולל מעמ (הורכב בskypc) ועכשיו להתלבטויות: זכרונות: ראיתי שממליצים כאן על המושקין עם תזמונים פחות טובים 5-5-5-15. ההבדל הוא רק 40שח, אז למה לא לקחת את אלה עם התזמונים הטובים יותר? לכן אני מתלבט בין 3 הדגמים הבאים: *זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK (אלה שבמפרט) *זיכרון Mushk…
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX ¤ 820 1 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 ¤ 65 1 Gigabyte GA-EP45DS3 P45 Chipset ¤ 590 1 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL4-4-4-12 ¤ 425 1 Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ XT OC Ver 512MB PCIe ¤ 890 1 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤ 315 1 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤ 120 1 NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU ¤ 465 1 SeaSonic S12550 550W A.PFC PSU ¤ 499 1 סה"כ 4,189 ש"ח מה אתם אומרים?? אשמח לדעת גם מה ההבדל בין הGA-EP45 DS3 ל GA EP45-DS3R.. האם שווה להשקיע עוד 100 ש"ח בשדרוג הזה?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-