עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני יוסיף ויציין שאין למחשב זה שום מטרה להיות מחשב למשחקים או משהו דומה , המחשב הוא לעבודה נטו עם תוכנות גרפיות תלת מימדיות , ע"פ איזשהו מבחן שראיתי לגבי עלות תועלת שווה לקנות את הכרטיס nvidia quadro fx1400 שמצאתי שהמחיר שלו בהשוואת מחירים ראשונית בזאפ הוא כ-2500 ש"ח לכל הפחות השאלה היא האם עדיף אולי במחיר הזה כרטיס מסך אחר (שוב לעבודות גרפיות בלבד) ומה לגבי היעילות הנזקקת לתוכנות אלה מהמעבד הזיכרון והלוח אם... אני חשבתי פחות להשקיע במעבד ולקחת משהו כמו 2GB זיכרון במהירות 667MHz .. אשמח לקבל תיקונים.. תודה מראש לכל מי שיענה..

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  2. Started by Joeh,

שלום רב. להלן המפרט אותו אני מתכנן לקנות: מעבד: Core 2 Duo E6700 לוח: Gigabyte GA-965P-DQ6 מאוורר למעבד: Zalman CNPS7700-Cu כרטיס מסך: Asus EN7300GT Silent כונן קשיח: WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? מארז: Antec SonataII. זכרונות: עדיין לא יודע...... הייתי מעוניין לברר מספר פרטים לגבי הרכיבים שבחרתי ולהתייעץ בכלל באופן כללי על המפרט. מטרה חשובה מאד במחשב הזה היא לתת ביצועים מעולים (עם אפשרות ל-OC) תוך שמירה על שקט, לכן הלוח והכרטיס מסך עם קירור פאסיבי, המאוורר למעבד שקט והמארז שקט. אני אשמח לחוות דעת בנושא. במיוחד מטרידות אותי השאלות הבאות: 1. לוח אם Gigabyte GA-965P-DQ6: באתר של Gigabyte מצויין שללוח יש 4 יציאות eSATA. לעומת זאת, במדריך למשתמש לא נאמר דבר על אותן יציאות…

3. אני מחפש להגן על המחשב מנפילות חשמל קצרות. אל פסק יתן תוצאה טובה של כרבע שעה ללא מחשב אך אל פסק מקרין קרינה אלקטרומגנטית סביבו ומדובר על סביבה ביתית. האם יש מכשירים קטנים שיכולים לתת גיבוי קצר יותר (מספיק רק לכבות את המחשב כיבוי מסודר) ויהיו קטנים יותר ויקרינו פחות? ראיתי בזאפ מייצב מתח ב90 ש"ח שכתוב עליו "זמן גיבוי 4 דק'" 4 דק המחשב והמסך ישארו דולקים על מכשיר בגודל עכבר? הגיוני? מחפש המלצות. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  4. Started by arche,

שלום לכולם יש לי שעלה: החשב נייד שישלו santa rosa יעבוד עם XP ? תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  5. Started by bmwstp,

שלום, אני מעוניין לקנות נטבוק או מחשב נייד עד מחיר של 1000 שח. הוא מיועד רק לכתיבה כשהמחשב הרגיל שלי לא איתי. גודל מסך 10-13 אינץ'. תמיכה במערכת הפעלה WIN7 (גם אם לא מותקנת. יש לי כזו, אני צריך רק דגם שתומך באחת הגרסאות) גודל RAM וכונן קשיח לא משנה כ"כ. WIFI עדיפות ברורה לBLUETOOTH זמן סוללה כמה שיותר. אפשר גם שעה וחצי. USB ללא כונן דיסקים יש חיה כזו??? (אם יש יד שנייה במצב מצויין לכתוב בפרטי) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  6. Started by Shimmy Weitzhandler,

שלום לכולם. אני שימי, בעבר טכנאי מחשבים ורשתות. לפני כ-8 שנים הפכתי למתכנת ודי יצאתי מהתחום של הטכנאות. אשר על כן, אני לא בקי במפרט שהשוק מציע ולא מעודכן בחומרה העכשווית. המחשב שלי אוטוטו בן 8, והוא כבר די איטי, בפרט שאני צריך לעשות קומפילציות וירטואליות של פרוייקטים גדולים - זה כבר מתחיל לעצבן (הוא היה הופך לצב אם לא הייתי מקפיד לא להתקין שום תוכנה שאני לא חייב ושומר על מערכת הפעלה מינימליסטית ונקייה). אז אני חושב שהגיע הזמן למחשב נייח חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3-4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by mzlbat,

זה לניידים Core™ i3-370M‎ • ‎2.4 GHz‏, מטמון של 3‎ MB ברמה 3 או Core™ i7-720QM‎ • ‎1.6 GHz, מטמון של 6 MB ברמה 3

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. שלום, מדובר על מחשב שמיועד לשימוש בייתי, גלישה באינטרנט, הורדת סרטים/מוסיקה, אופיס, אוטוקד, משחקי רשת, מעט צפיה בסרטים. מה דעתכם? דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9500 מאווררים וגופי קירור: Generic Spire Storm 954 CPU Cooler s1156, s1366 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9255 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10813 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10273 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ http://www.ksp.c…

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  9. זה לא ממש אקטואלי לעכשיו אבל אני עובד בחודשיים של החופש הגדול ואני ירויח 6,000 ש"ח , אני מעוניין שתבנו לי מפרט שיהיה כמה שיותר טוב לגיימרים בתקציב הזה, אם אני יראה שיוצא משהו ממש טוב אז כנראה שאני ילך על זה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  10. שלום אני מחפש מחשב נייד חזק לעריכת וידאו בפרמייר פרו + אפטר אפקטס. רצוי עם מסך 4K יש המלצות? מה חשוב לבדוק (SSD, כרטיס מסך, מעבד) האם המחשבים החדשים של סדרת lenovo yoga יכולים להיות מתאימים? מה לגבי: Lenovo IdeaPad Y720-15 Legion 80VR0051IV? תודה יורם

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  11. Started by zion789,

היי אני מחפש לפטופ בגודל בינוני+ בתקציב עד 5K לצורך שימוש במערכות הפעלה וירטואליות כדוגמא BACKTRACK 5,תוכנות כמו VMWARE,ושיריץ משחקים ברמה בינונית ומעלה(לא ברמה מטורפת),סרטים צריך להיות מחשב בעל מעבד חזק ,מהיר בצורה מטורפת-זכרון,כונן קשיח גדול ומהיר,זמן סוללה ארוך התלבטתי בין שני מחשבים: http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..8.&list=1&sort=2&glist=0&uin=18216&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0--DELL http://ksp.co.il/?uin=18507--ASUS אשמח להמלצות שונות אם יש אני גר באיזור חדרה אם יש חנות באיזור אני אשמח לדעת תודה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  12. בבקשה עזרה מהירה , התכנון לקנות מחשב מחר בבוקר ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים & עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BatlleGround *& battlefield & Overwatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי כרגע הוא C…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Blaxtorm,

משתמש בכל תוכנות העריכה הקיימות.. הבנתי שאתם תותחים פה...!!! מחשב רצוי 16GB ראם... טווח כספי - 3000 ש"ח אפשר לזלוג עד 3500 גג!

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  14. Started by NDickler,

שלום לכולם, רציתי לדעת מה אתם אומרים על המכשיר הזה KOHJINSHA מישומה אמא שלי ראתה אותו והתלהבה מאוד ורוצה לקנות כזה לאחותה מתנה, אבל אני בכלל לא מבין מזה המכשיר הזה ולכן לא יודע אם להמליץ לה לקנות את זה או לא. אז מה אתם יכולים לפסר לי עליו, (מבאג- הבנתי שהם היבואנים)

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  15. שלום לכולם אני מחפש נייד חזק מספיק שיוכל לעבוד סבבה עם תוכנות כמו CUBASE וREAZON ומידי פעם גם הקלטות וידאו של קיטעי נגינה קצרים תקציבי הוא כ5000 ש"ח עם אפשרות מתיחה לכיוון ה6000 . איכות המסך צריכה להיות סבירה לא יותר אבל אני צריך כניסות USB לכרטיס קול חיצוני ו FIREWIRE לוידאו שאלתי היא 1 - האם יש הבדל קריטי בין מעבד עם 1.66GHZ למעבד 1.83GHZ בסוג עבודה זה 2 - האם מצלמת איטרנט עם מיקרופון מובנה יכולה לעשות את העבודה בהקלטת קטעים קצרים 3 - בחנות הומלץ לי על H.P DV 6186 (המפורט שני נושאים בפורום מתחתי)אך הוא קצת יקר לתקציבי האם יש מחשב בעל תכונות דומות שמחירו פחות מ 6000 ש"ח 4 - האם יש מחשבים שמראש מיועדים לסוג זה של שימוש

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  16. Started by shayshay,

מעבד INTEL דגם CORE2 QUAD Q9400 6MB בתדירות 2.66 ג'יגה הרץ לבס 1333 לתושבת 775 - 1380 ש"ח לוח אם GIGABYTE דגם GA-X48T-DQ6 מבוסס על INTEL X48 למעבדי INTEL 775 - מחיר 1350 ש"ח סט זיכרונות תוצרת OCZ מסוג DDR3 בנפח 2048 מהירות 1333MHZ - מחיר 910 ש"ח כרטיס מסך GIGABYTE דגם 260GTX עם זיכרון 896 מגה בממשק PCI-E - מחיר 1530 ש"ח דיסק קשיח SEAGATE דגם ST3500320AS בנפח 500 ג'יגה בייט עם 32 מגה בייט בפר בחיבור SATA 2 - מחיר 330 ש"ח מה אתם חושבים על המפרט הזה, כדי לקנות עכשיו או לחכות לחודש הבא שיצאו המעבדים החדשים של אינטל ?? אשמח לקבל הצעות לייעול ושדרוג המפרט. המחשב מיועד לשימוש כולל של משחקים גרפיקה, ובכלל בשביל הכיף

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  17. Started by sfsf1948,

יש לי TOSHIBA PORTEGE חדש הוא היה קצת איטי עם כל התוכנות שטושיבה הלבישה עליו אז החלטתי לעשות התקנה חלקה של WIN 7 גרסה HOME PREMIUM אחרי ההתקנה המהירות הכפילה את עצמה, אבל כל הקיצורים של המקלדת לא עובדים (אני לא יכול לשנות את ההבהרה של המסך, להפעיל את האינטרנט האלחוטי וכל היתר...). האם יש דרך להחזיר את הקיצורים בלי להתקין את ה-WIN של טושיבה? תודה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  18. אשמח לעזרתכם במציאת מחשב לבת הזוג למטרת לימודי אנימציה. בסעיף האחרון ציינתי באופן ספציפי את הדרישות מבחינת חומרה גם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הטווח הכללי הוא עד 5,000, ישנה אופציה לחרוג במידת הצורך עד כ-6, עדיפות להימנע. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אנימציה, שימוש בתוכנות דוגמת Adobe Premiere, Autodesk Maya וכ'ו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. אני מעוניין לרכוש את הrazer blade עם המפרט הבא - האתר היחיד שיש לו את המכשיר בישראל כפי שאתם רואים המחיר די אבסורדי - 17490 ש"ח, כשבאתר הרשמי של החברה, אותו מכשיר בדיוק יעלה 2100 דולר, כלומר 7335 ש"ח,חסכון של בערך 10K. (וגם יש להם אותו בלבן, בניגוד לאתר הישראלי) השאלה שלי, האם כדאי לי להזמין מחו"ל ולבצע חריטה למקלדת בעברית פשוט, והאם יש דברים שאני לא חושב עליהם שיכולים להשתבש כשאני עושה את ההזמנה מחו"ל? בנוסף, האם אני אצטרך מתאם רגיל או שנאי מתח מיוחד? תודה!

20. Started by proviewz,

1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות לטריידינג, בורסה. שימוש מאסיבי ועמוס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב הולך להתחבר ל6 מסכים בextend, צריך כרטיסי מסך בהתאם. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. המחשב מיועד לילד בן 13-14 שישתמש בו בשביל אינטרנט, משחקים וכו.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  22. שלום לכולם, אני אנימטור ומשתמש המון במאיה, מקס, אפטר, פוטושופ וכל שאר החבר'ה האלה... יש לי מחשב נייח חזק לעבודה יומיומית (i7, 16GB, GTX670). כרגע אני מתעניין בקנייה של מחשב נייד שיהיה מספיק חזק לעבוד עם התוכנות הנ"ל כאשר אני מחוץ לבית לכמה ימים או כאשר המחשב הראשון מרנדר כדי שאוכל להמשיך לעבוד על דברים אחרים... הדילמה הראשונה היא האם לקנות מקבוק פרו או פיסי נייד? ואם פיסי נייד אז איזה...? התקציב הוא בערך 8,000 שקלים פלוס מינוס. * מטרות המחשב? עבודה בתלת מימד, גרפיקה ועריכה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15' * רזולוציית המסך? full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי ביותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? H…

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  23. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב באיזור ה- 4-4.2K לצורכי גיימינג. קודם כל, אציג את המפרט המבוקש (והלבטים שלי לגביו): - CORE I5-750 TRAY \ Intel Core 2 Quad Q6700 Tray - לוח אם: Gigabyte GA-EP43T-UD3L -ד.קשיח: Westren Digital WD10EADS 3.5" 1000GB SATA2 32MB - זיכרון: G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 2000Mhz CL 9-9-9-27 Ripjaws - כ.מסך: Sapphire ATI Radeon HD5750 1024MB DDR5 PCIe או לחלופין HD4850 1024 DDR3 - ספק כח: COOLERMASTER EXTREME POWER 650W - מארז: מאחר ואני רוצה לקנות ספק כח בנפרד, חשבתי על המארז הכי זול שאוכל לשים עליו את הידיים.. RAIDMAX APEX? - קירור למעבד: ARCTIC COOLING FREEZER EXTREME - חשיבות השקט: 5 - הרכבת מחשב: כן. - חנות מועדפת: כרגע SKYPC,…

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  24. אהלן, מבקש המלצה למפרט מחשב נייח שיכול לשאת תצוגה של 6 מסכים בו זמנית ברמה חלקה התכנות העיקריות הן תוכנות מסחר פשוטות. יש באפשרותי להביא את החלקים היקרים יותר כמו כרטיס מסך, מעבד, זיכרון SSD וכ"ד מארצות הברית לצורך הורדה במחיר תקציב של בין 3- 4 אלף, אין צורך ללכת רחוק אם לא נחוץ הכי חשוב שהתכנות יעבדו במינימום שלהם בצורה חלקה. אין צורך בציוד היקפי. תודה לכל העוזרים, המשך שבוע נעים.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  25. http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-dell-inspiron-one-2330-in-rd33-7435-all-in-one?aff=Zap אני רוצה לקנות לאמא שלי את המחשב הזה... מה אתם אומרים עליו? לצורך עבודה פוטושופ,אינטרנט,עיצוב בגרפיקה גלישה..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.