עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by r0ckY,

מעוניין לרכוש נייד למשחקים מידי פעם, אך בעיקר עבודה באינטרנט ואופיס. חשבתי על HP DV6-1160EJ, האם יש פתרון טוב יותר? תודה.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  2. שלום לכולם.. יש בידי מחשב נייד חדש שרכשתי.. Toshiba a300d כונן קשיח 250 ג'יגה.. הוא מגיע בצורה הזו C: - 120GB E: - 115 אני רוצה לדעת איך ומאיפה אני משנה את הנתונים האלו.. תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  3. שלום רב, להלן העדפותיי: 1. מה התקציב? מזומן שטרות. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, קולנוע ביתי, הורדות, עריכה גרפית (דו מימדית וסרטים). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך ב- DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חשוב, קירור חשוב. האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אין צורך בהתאמת צבעים, אך יש דרישה למחשב שקט במיוחד. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אין צורך במערכת הפעלה. הרכבה במעבדה תעזו…

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  4. 1) תקציב - 7500 2. מטרות המחשב - משחקים כבדים וסרטים HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? מסך,רמקולים,עכבר,מקלדת 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? ככה ככה לא משהו קריטי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב במידה מסויימת 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא כרגע 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. משחקים כבדים, על הגדרות גבוהות,רבולוצייה מקסימלית על ה T240 שלי. תודה רבה לעו…

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by miclando,

שלום אני חייב עזרה אני יכול לבחור בנייד אם המרט הזה בהזמנה מיוחדת דרך היבואן: Base Intel® Core 2 Duo T7300 Processor (2.0GHz,800MHz,4MB L2 cache) Microsoft Operating System Genuine Windows Vista Home Premium - English Memory 4096MB 667MHz Dual Channel DDR2 SDRAM [2x2048] Keyboard Internal Keyboard - US Intl (QWERTY) Video Card nVidia® GeForce Go 8600M GT with 256MB DDR2 dedicated graphic memory Hard Drive 160GB (7200RPM) SATA Hard Drive Modem Dell v92 Data/Fax Modem - UK Optical Devices Fixed Internal 8X DVD+/-RW Drive including Software Wireless Networking Dell Wireless 1390 802.11b/g Mini-Card - Europe Shipping Documents English Documentation with English/Irish Power …

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  6. אני צריך המלצה למחשב שבוא אני יכול לערוך סרטים להמיר לפאוור-פוינט לסרט (כמובן וונדאז XP - חבל לי על הזיכרון) תוכנות יש לי הכול הא... וגם צורב מן הסתם אולי 2. יציאות ל2 מסכים, הרדיסק של 250 GB מספיק בהחלט הייתי רוצה שהמחיר לא יעבור את ה2500-3000 תודה מראש משה (לא כולל מסכים ודברים נלבים)

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  7. היי חברים אני צריך עזרה בבנית מפרט למחשב משחקים בלי OC ושיחזיק משחקים חדשים בנוסף שיהיה לו HD של 320 תודה רבה

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  8. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?בין 2800 ל3000 ש"ח גג. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרות המחשב הן ליישומי אופיס, גלישה באינטרנט, טיפל'ה משחקים, וסרטי HD. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חברות בסביבת ר"ג אפילו אפשר להגיע עד לרשל"צ אם צריך. 6. האם נושא הקירור והעיצוב ב…

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  9. המחשב מסוג Dell Vostro S481 לפני בערך חודש הייתה לי בעיה בדיסק של המחשב נייד והחלפתי דיסק לדיסק חדש מסוג דיסק קשיח Kingston Ssd 480 giga שמחובר דרך SATA עכשיו פתאום הופיעו עוד בעיות נוספות במקלדת נראה לי שאולי עדיף כבר לקנות מחשב חדש.. המחשב הזה כבר בן 4-5 אז נראה לי לגיטימי השאלה, איך לבחור מחשב כזה שאפשר יהיה להוסיף לזיכרון הקיים את הזכרון Kingston החדש ככה שלא ארגיש שסתם זרקתי כסף בכל מקרה אשמח להמלצה על מחשב חדש לשימוש משרדי \ סרטים \שימוש קל בעיקר

10. Started by Qman,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),, צפיה בסרטים, מוזיקה ואינטרנט. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר, אבל לא כזה רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה טוב. * בלוטות? לא רלוונטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 GB * צורב DVD? רצוי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף, אבל לא רלוונטי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. יש לי התלבטות בין שני מחשבים ב2000 שקל מוכרים לי... מחשב נייד HP 625 מעבד עוצמתי Dual Core 2.1GHz, דיסק 320G, זכרון 2GB, WiFi BT, מסך "15.6 LED HD, כונן DVD Write, כרטיס גרפי חזק ATI RADEEON, יציאת HDMI, רמקולים מובנים, מצלמת …

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש לפטופ, כפי שכתוב בכותרת, בגודל מסך 14" בערך, בתקציב של עד 3,500 ש"ח, לצורכי חיבור לטלויזיה לסרטים (HDMI), גלישה באינטרנט ועבודה על מסמכים בבית/בבתי קפה. בעבר קניתי מחשב DELL ומאוד הייתי מרוצה מהשירות שלהם בארץ, אז חשבתי אולי להישאר איתם גם הפעם. אבל לא חובה, אם למישהו יש הצעה טובה על מחשב אחר. המון תודה לכל מי שיכול לעזור!

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by Salwaby,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב כולל ציוד היקפי לשימושים כגון אינטרנט מוזיקה סרטים משחקים בקטנה ועוד ... התקציב שלי הוא 3000 ש"ח תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  13. Started by Baridy,

אהלן חברים.. אני צריך מפרט למחשב שהעיקר בו הוא מוסיקה,7.1 ערוצים... אין צורך בציוד הקפי תקציב שעומד על 1500-2000.... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  14. Started by 00Amir,

מצאתי בבית של חברים מחשב נייד ישן של HP , מעבד, AMD Turion 64 Mobile technology ML-32 , חד ליבתי במהירות 1.6Ghz,וזיכרון 865MB כרטיס מסך ATI X200 . חיברתי , הפעלתי והוא עובד יופי, מאוורר המעבד קצת רועש אבל אני אנקה בהמשך, הדבר המפתיע זה שהנייד הזה משנת 2001 ומצליח להריץ סרט של HD, והמערכת ב 60% ניצול מעבד... מדהים! איך זה יכול להיות שבנייד אחד חד ליבתי שיש לי של אינטל אני לא מצליח להריץ סרטים HD בלי שהמעבד יגיע ל 100% ? מצטער על הגודל כתב... לא מצליח לסדר את זה....

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by tulalala,

<blockquote>1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בעייתי 2. מה שימושי המחשב גיימינג כבד אני רוצה שהוא יריץ כול משחק שקיים ושיצא בזמן הקרוב עד הכי גבוהה אני משחק על 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 לא יהווה בעיה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע אתם תחליטו 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/ לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה)…

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  16. המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים אני מאוד מתחבר ל antec sonata 3 אם מישהו חושב אחרת שיכתוב למה (האם הספק שלו מחזיק מערכת כבדה ב?OC) אני לא צריך הארד דיסק מעל 250 גיגה אני רוצה לעשות OC קל-בינוני האם הFREEZER 7 PRO יספיק? כי השקט גם חשוב לי יש דילמה איזה מהכרטיסים הבאים לבחור http://www.skypc.co.il/pl_product~SF-PX88GT512D3-HP~8~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~SF-PX96GT512D3-HP~8~0.htm שעולה קצת פחות ממנו או אם יש לכם כרטיס טוב להמליץ עליו עד 1200 אני אשמח והאם שווה בכלל לקנות את ה9600 כי הבנתי שהוא לא משתווה ל8800 לוח אם אני רוצה לקחת את הלוח הזה כי אני יכול לקבל עליו מחיר טוב.... מישהו ממליץ? http://www.skypc.co.il/pl_product~31100~10~0.htm וזכרונות הבנתי שאלה טו…

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  17. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא ציוד היקפי וללא מסך במחיר של עד 5K ש"ח. הרכבתי מפרט מחנות KSP, אמשח לשמוע חוות דעת עליו. המפרט נבנה מ KSP מכיוון שאני מנתניה, ולא ידוע לי על חנות מקצועית וטובה יותר אחרת בסביבה (גם לא באיזור ת"א, אלא רק באיזור ראשל"צ, אשדוד והקריות, ושלושתם רחוקים מדי לטעמי בשביל תמיכה למחשב). המפרט: מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB, Life Time Warranty מאוורר: ‏Freezer 7 Pro (LGA775) Arctic Cooling לוח-אם: GIGABYTE - 3 Years Warranty EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרון: DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader דיסק קשיח: Western Digital - שלוש שנות אחריות 50…

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by avraham711,

שלום, קניתי אתמול מחשב נייד חדש שך LENOVO עם כרטיס מסך של HD 6650 נכנסתי לCAN YOU RUN IT ול DXDIAG וכתוב לי שם שיש לי כרטיס מסך מובנה של אינטל ואז בדקתי בהתקני תצוגה ושם כן מופיע הכרטיס וכתוב שהוא זמין, אבל עדיין לא כתוב אותו בDXDIAG ובCAN YOU RUN IT התקנתי SAN ANDRESS ברזולוציה של 1440 על 900 הוא רץ לי רק על 15-25 FPS שזה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד נמוך למשחק הזה ראיתי כמה סיקורים והכרטיס הזה אמור להריץ BF3 על HIGH ב20 FPS אז איך זה יכול להיות? נדפקתי? הורדתי דרייברים של LENOVO ואז ניסיתי להוריד דרייברים של AMD וזה נתן לי את השגיאה הבאה: htt p ://www . siz .co.il/view/k od wjtjw zv mo . png.htm תורידו רווחים מי שבאמת מבין בזה שיתייחס לכל מה שכתוב ובאמת אני ממש ישמח ואודה…

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  19. אז לאחר שהתייעצתי בפורום לגבי המפרט עצמו, הגיעה ההתלבטות של מתי לבצע את הרכישה. מנסיונכם האם יש מבצעי סוף שנה שווים שאסור לפספס, או שדווקא עדיף לחכות לשנה החדשה ולרכוש אז? או שאולי בכלל אין חוקיות? תודה.

20. אני לפני קניית מסך ואני מתלבט בין 22 אינץ' ל-24 המפרט שלי מעבד AMD PHENUM 9550 2.2GH לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H זכרון KINGSTON HYPERX 2048 DUAL 2*1024 CL4 כרטיס מסך HD4870 המפרט הזה כבר קיים אצלי ואני מבקש לדעת אם הוא מספיק למשחקים ברזולוציות הנ"ל אודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by itaysp,

שלום. חברי קונה מחשב בקרוב.. הוא ביקש את עזרתי בהמלצה על חלקים.. אמרתי לו מה שאני יודע, אבל אני לא ממש מעודכן בזמן האחרון... המליצו לו על מפרט ממישהו שהוא מכיר שמביא לו את החלקים בזול וזה מה שהמליצו לו: מעבד: CORE 2 DUO 1.86 E6300 2M -- 224$ ה 6400 עולה 265$. שווה לשדרג? לוח אם: משהו של אינטל בערך 120$ - אולי יש משהו יותר זול וטוב? דיסק קשיח: WD 250GB SATA2 -- 98$ זכרונות: 2X DDR2 512 MB 533 MHZ SAM -- 62$ כרטיס מסך: GAINWORD GT 7600 256 MB -- 163$ צורב DVD: לא יודע איזה.. 40$ בערך מסך: XEROX 17" 172 XAP 5MS -- 298$ אין ציוד היקפי כל המחירים בלי מע"מ עכשיו המחשב מיוחד לקצת משחקים Fifa NBA וכדומה.. אלי גם BF2 וכאלה ומסנג'ר איסיקיו מוסיקה אינטרנט.. בגלל נושא המשחקים הוא מתב…

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  22. אנשים זה מה שהגעתי לו עם העזרה שלכם : תגידו לי אם הכל בסדר לפני שאני מזמין מארז : ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU ¤ 763 מעבד : AMD ATHLON 64 5200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.6GHz 1MB CACHE - ADA5200CSBOX - BOX ¤ 973 לוח אם : ASUS M2N-E ¤ 542 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤ 716 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL ¤ 1188 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 381 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤ 217 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4780

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  23. Started by EladBr,

שלום לכל חברי הפורום, אני אשמח נורא אם תעזרו לי לבנות מפרט מחשב שמיועד בעיקר למשחקים. התקציב: 10,000 שקל. אין לי בעיה שחלקים יהיו מחנויות שונות. לא צריך מסך וציוד היקפי. הערה חשובה : המחשב לא יעבור OC בשום מצב. תודה מראש נ.ב המחשב לא בשבילי... :'( אני לא כזה עשיר

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  24. Started by yigael_o,

היי לכולם, אני מעוניין במחשב שיחליף את הנייד שלי, כיום אני יכול להסתפק בנייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין מגבלה, אבל נראה לי שזה מספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח והרצת מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HYPER-V ו VISUAL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FULL HD -לאילו הגדרות גר…

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by Gershon,

היי אני מעוניין לשדרג את המחשב ב2000שקל אפשר עד חריגה של 500 מחפש גם מסך ב1000-1500 מעדיף חלקים חדשים ולא יד שניה עיקר השימושים הם גיימינג קטן מידיי פעם קוד ודברים כאלה (לא אכפת לי להריץ על nomrall אבל שירוץ חלק) רוזולוציה מקסימלית של המסך 1440x990 זה המפרט מעבד: Intel Dual Core G620 2.6GHZ for 1155 Box לוח אם: Biostar TP67+ H67 Chipset - B3 for 1155 - Sata 3 USB 3 VGA/DVI/HDMI o.b מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 קשיח למחשב שולחני: SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB כרטיס מסך: Sapphir…

• 0 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים