עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ofir_bl,

אני יודע שזה יחסית מעט אבל המחשב הוא לא בשביל עורך מקצועי אלה מתלמד אז לא צריך בשבילו 2 HD ודברים כאלה... אני חושב שכדאי שיהיה 4GB RAM, בקשר לכרטיס מסך ומעבד אני לא יודע מה הכי מתאים, מארז מספיק אחד פשוט... אודה לכם אם תוכלו לבנות לי מפרט המחשב כמובן ללא מסך, התקציב הוא למארז ומה שבתוכו... תודה אופיר

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  2. שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב עד 2K כולל מסך. מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט,סרטים והורדות, אבל גם קצת משחקים בסיסיים. ויש גם עדיפות למארז שקט. אפשר לחרוג קצת מהתקציב, אבל התקציב צריך לכלול בתוכו מסך. חנות באיזור ר"ג והסביבה- עדיף. למישהו יש המלצות ? תודה,

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  3. שלום, הסתכלתי במפרטים באתר ובכל זאת החלטתי לפתוח נושא חדש, וזאת בגלל הצריכה המיוחדת במחשב. הצרכים המיוחדים הם כאלה, כרגע אני מגיע פעם בשבוע הבייתה וכשאני מגיע אני מעמיס על המחשב, על המחשב החדש אני רוצה שתהיה מערכת הפעלה של ויסטה ואם אפשר שתהיה כלולה במחיר. המחשב צריך להריץ את הויסטה חלק ובנוסף יחד עם פוטושופ, אינטרנט ומסנג'ר שכיום במחשב שלי היום לא מסוגלים לתפקד יחד, אלא אחד אחד בנפרד. תודה רבה, אופיר כספי

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  4. Started by tk4,

אז ככה אני צריך מפרט ב1750 בלי הארד דיסק בלי צורב ובלי מארז.... זתומרת לוח אם זכרונות ספק כוח ומעבד(כרטיס מסך נראה לי שאני אלך על ה4830 שיש בKSP שעולה 600) בכל מקרה זה יוצא בערך 1150 לכל השאר.... עד עכשיו הייתי נעול על הE5200 שכנראה שבאמת אני אלך עליו, הASUS P5KPL-CM הבנתי שאני אהיה חייב להוריד ת'מהירות זכרונות ל667 אם אני ארצה לעשות OC למעבד אז אני צריך עזרה ממכם לבחור לוח אם טוב לOC... וזכורונת MUSHKIN 800MHZ 4-4-4-12 ES.... תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  5. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ועניתי על השאלות מהסטיקי: 1. מה התקציב? בסביבות 6000 שקל 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים (עדיפות לרזולוציה גבוהה ואיכות גבוהה, לא חובה AA וכו'), סרטים, הורדות (24/7) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? בעיקרון אני קונה גם ציוד היקפי של מסך מקלדת ועכבר אבל אני עדיין עורך בדיקות ואפתח הודעות בהתאם לפורום המתאים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כרטיס קול ייעודי, מספיק לי הOB 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ATI 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? הקירור חשוב לי אך גם השקט. עיצוב חובה צבעים תואמים (למשל כונן ומארז) 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? ממש לא 8. האם …

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  6. שלום, מחשבי האישי שבק חיים אחרי שנים רבות, ברצוני להרכיב מחשב כמו שרשום בכותרת ואם אפשר בskypc ששמעתי עליהם דברים טובים( ואם זה אסור אני מתנצל). אני מעוניין גם בתשלומים אז אם ידוע לכם על מקום נוסף ואמין שנותן תשלומים אשמח מאוד. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  7. שלום רב.. יום שני אני הולך לקנות מחשב בחנות פנדה מחשבים. ולכן אבקש להביא מפרטים שנכללים ברשימת החלקים הזמינים של פנדה בלבד! (אני לא יודע אם מותר לי לפרסם פה תכתובת של האתר ולכן אני לא יפרסם) המפרט אמור לכלול בתוכו : א.את המארז של אנטק ..הלא הוא 182P BLACK שמגיע עם מסנני אבק ו-3 מאווררים ולכן צריך גם ספק כוח בניפרד..ואני צריך עזרה בבחירתו ב.חשבתי על מעבד 4 ליבות (ה-2.8GHZ) המחשב לא יעבור OC ולכן הקירור שמגיע עם המעבד יספיק ג.זיכרון 4GB..עזרה עם הסוג ד.וכרטיס מסך HD4870 של 1 ג'יגה ה.בבקשה עזרה עם הלוח אם (עדיף אסוס) ו.דיסק קשיח כמובן..של 500-750GB עזרה עם הסוג . ז.כמובן צורב DVD ח.מקלדת ועכבר.. שלא יעברו ביחד 300 ש"ח עדיף לא אלחוטי אם שכחתי משהו חשוב אפשר להוסיף בכיף. ושא…

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  8. מדובר פה בחפירה קטנה - נא לקרוא כדי להבין מה אני מחפש. אז ככה אני גר במן שכונה סגורה (כ600 אנשים - לא מדובר בבית משוגעים) בכל אופן בזמן האחרון פקד אותנו גל וונדליזם והוועד החחליט שצריך להחליף את המצלמות האבטחה הותיקות במשהו מתקדם יותר, במצלמות וידיאו מתקדמות באיכות גבוה. והוחלט שליתר בטחון עדיף יהיה לשמור את כל התמונות לשבוע (Just in case) לאחר מכן החבר'ה קצת נסחפו ורצו להפוך את המחשב לשרת שבוא אפשר יהיה לשמור קבצים ולהוריד אותם לכל מחשב בשכונה (בשכונה כ150 יחידות דיור שמחולקים ל15 בתים כשלכל בית חיבור 10 מגה בייט - משותף לכל יחידות הדיור באותו בית) - כמו כן כמובן גם האפשרות לעשות סטרימינג מכל מקום לכל מקום (בשכונה כמובן) כמה שאלות לפני? 1.האם יש צורך לשנות את החיבור לפני…

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  9. Started by adry,

שלומות אנשים! בעבר ניסית לרכוש בזמן את ה Lenovo T61P 6460DVU http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/quickPath.do?quickPathEntry=6460DVU הבעיה היא שכבר לא ניתן להשיג אותו בחנויות אמינות בארה"ב כיוון שהוא כבר דגם מיושן. בארץ הוא עולה בסביבות ה 11,000 ש"ח, כמעט פי שניים במחיר. אני עורך וידיאו וצלם במקצועי וזקוק לעבודה שותפת על Avid, After efects ו Photoshop. Avid דורשים מחשבים ספציפיים בכדי שיתמכו בתוכנה שלהם, אך בשל בדיקות ארוכות טווח ההמלצות שלהם בד"כ הם על דגמים ישנים ניתן לראות פה את ההמלצות שלהם: http://www.avid.com/resources/qualified/MediaComposer-NewsCutter-Qualified-PC-Workstations.pdf השאלה שלי היא אם משהו מכיר מחשב בעל אפיונים דומים אך מדגם חדש יותר, שניתן …

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  10. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 שקל אם יש צורך אפשר לחרוג ב- 500 שקל אך עדיף שלא המחיר לא למזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) כמו שרשמתי בכותרת עבודה משרדית office 2007 בעיקר onenote, excel, PowerPoint וגלישה באינטרנט אני משחק בעיקר ב - Left4Dead, FIFA 2009 הייתי רוצה לראות סרטי HD אני משתמש ב - Paint.NET וב - PowerDirector 7 סרטים ממצלמת מיני DV 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רוצה מקלדת ועכבר אלחוטים 4. …

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by BENNY-L,

אני בודק לדוד שלי יש לו מחשב ישן פנטיום 4 3 מגהרץ גיגה זיכרון הארדיסק 320 ספק 600 של טרמילטייק כרטיס מסך -גיגה בייט 8800 GTS הוא רוצה לשדרג למשחקים יש לך מסך 19 ולא כול כך משנה לו לשחק על הגדרות משחק במצב מינימום מה צריך לשדרג ובכמה תודה

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  12. Started by d1a1n0,

אהלן חברה, דרוש מפרט לידידה, היא רוצה כרטיס מסך שתומך DX10 , כדי להשתמש בויסטה (אלוהים יודע למה..) אממ אני חושב שדרוש לפחות 2GB זיכרון , לא צריך ציוד היקפי ושטויות כאלה (לא צריך עכבר, מקלדת, מסך, קירורים שונים וכדומה..)

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  13. שלום, אני רוצה לקנות מחשב לשימוש בייתי עם אפשרות לגלישה באינטרנט, הורדת סרטים ומוסיקה. מערכת הפעלה XP, עלות של עד 3,000 ש"ח עם חריגה של 500 ש"ח. אודה על קבלת מפרט שיכלול גם מסך, מקלדת,עכבר ורמקולים. :s05:

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX ¤ 820 1 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 ¤ 65 1 Gigabyte GA-EP45DS3 P45 Chipset ¤ 590 1 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL4-4-4-12 ¤ 425 1 Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ XT OC Ver 512MB PCIe ¤ 890 1 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤ 315 1 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤ 120 1 NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU ¤ 465 1 SeaSonic S12550 550W A.PFC PSU ¤ 499 1 סה"כ 4,189 ש"ח מה אתם אומרים?? אשמח לדעת גם מה ההבדל בין הGA-EP45 DS3 ל GA EP45-DS3R.. האם שווה להשקיע עוד 100 ש"ח בשדרוג הזה?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  15. יש לי מחשב נייד HP בעל חיבור HDMI חיברתי אותו למסך LCD האייר בחיבור HDMI ולא כל כך הרגשתי שינוי באיכות התמונה האם ישנה אפשרות לשנות תצוגות במערכת המחשב כדי לראות באיכות הכי טובה או האם ישנה אפשרות בדיקה לוודאות צפייה ברמת HDMI זאת אומרת סרטון כלשהוא שאני יכול בוודאות להרגיש צפיית HDMI או שאולי צריך לשחק בהגדרות הTV או משהו כזה תודה מכל הלב.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  16. Started by GNR,

היי , הנה המפרט שלי , עוד שבוע +- מתוכננת הזמנה, תגידו מה דעתכם: מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤675 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤454 מארז: NZXT Hush Black/Silver NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤360 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤191 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤414 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤314 כרטיס מסך: TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail כמות: 1 - מחיר: ¤899 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Laye…

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  17. לא יודע אם קשור לכאן או לפורום של ניידים המחשב ניקנה במתנה לאבא שלי ביגלל שהוא קיבל אישור לפרויקט שלו מה שאומר שהוא ישתמש בו הרבה-לצורך עבודה כלומר גם שימוש בתוכנות MATLAB למשל ותוכנות כבדות למיניהם {פרויקט על GPS אז כניראה גם הדברים הקשורים לזה} אם אפשר הצעה

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  18. התקציב הוא בלי מסך, אבל תמליצו על מסך בנפרד... חשוב לי 300 ג'יגה בכונן הקשיח, זיכרון 2 ג'יגה, מארז שקט עד כמה שניתן בתקציב...

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by lisly,

אל תביאו לי תוצאות של חיפוש כי לא מצאתי משו מדוייק למחשב שיש לי יש לי dv6680ej איך אני יכול להתקין במקום הויסטה ווינדוס XP ? תודה.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  20. המפרט הוא לצרכים סטודנטיאליים, עד 2000 שח (יהיה נחמד אם ישאר עודף), ללא מסך וללא ציוד הקפי. הנה המפרט שהרכבתי: מעבד AMD Athlon 64 X2 4800 Box - 366שח לוח אם ASUS M3A78-EMH HDMI 411שח זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK 256שח כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB 295שח מארז כולל ספק HEC 6C28 300W 242שח צורב LG GSA-GH20N X20 DVD 122שח סהכ:1693שח כולל מעמ (הורכב בskypc) ועכשיו להתלבטויות: זכרונות: ראיתי שממליצים כאן על המושקין עם תזמונים פחות טובים 5-5-5-15. ההבדל הוא רק 40שח, אז למה לא לקחת את אלה עם התזמונים הטובים יותר? לכן אני מתלבט בין 3 הדגמים הבאים: *זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK (אלה שבמפרט) *זיכרון Mushk…

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  21. בר מצווה זה אלוהי 1. מה התקציב? בלתי מוגבל 2. משחקים כבדים, צפייה בסרטים ומוזיקה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן: מקלדת, עכבר, מסך (26 אינץ' תוצרת LG בבקשה), רמקולים (הZZ ההוא של לוג'יטק בבקשה), ג'ויסטיק, גיימפאד 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? ממש לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן, למותגים "גבוהים" כמו ATI, קורסייר, אסוס וכו' 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עדיף מחשב "מעוצב".. שלא יהיה מכוער בקיצור, לא צריך שיהיה שקט רק לא יותר מדי רועש 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אני רוצה מערכת הפעלה וויסטה הום פרימיום …

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  22. שלום לכולם, אני הרבה זמן בפורום אבל זאת הפעם הראשונה שאני מפרסם אז תודה מראש לכל העוזרים! ביצעתי כבר הזמנה ברשת המחשבים המושמצת (שלא בהכרח בצדק) "אייבורי". המחשב מיועד לאחותי הקטנה שלא דורשת יותר מדי עיבוד גראפי למשחקים (סימס למינהם), אבל אם קונים כבר מחשב אז למה לא. רק לשם הבהרה עבדתי שם כמה חודשים עד לפני שנה וקצת ואני לא מעודכן כל כך בחומרה... המפרט: מארז פשוט- מספיק גדול כך שלא יהיה חם מדי והוספתי מאוורר 12. מעבד- ATH'64 5600X2 D.C. AM2 קירור סטוק. אני לא מתכוון לבצע אוברקלוק גם ככה. השאלה היא אם עדיף לקחת מעבד אינטל באותו טווח מחיר שממש יותר טוב כי ידוע לי שסדרת הcore מוצלחת ממה שיש לamd להציע, אבל amd תמיד היו חזקים בתמורה למחיר. צורב- לא משנה. דיסק קשיח- א…

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by red wolf,

http://ivory.co.il/product.asp?productid=2134&CatCode=315 זו הכתובת למחשב. בבקשה תגיבו מה דעתכם ואם לא תגיבו איזה הייתם ממליצים לי יותר (משחקים סרטים וכל זה זה היעוד) פה יש כרטיס מסך נחמד מאוד , מעבד טוב והרבה הרבה זיכרון . מה שאני בעיקרון צריך

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by kapelnik,

פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?4000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט חשוב שהמארז יהיה: Raidmax SAGITTA II + 23CM FAN http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAGITTA23Raidmax Sagita ll 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?מארז(כתבתי למעלה), דיסק קשיח 7…

• 8 תגובות
    • 581 צפיות
  25. אם אפשר לקבל הצעה למפרט בתקציב הנ''ל שיהיה בנוי למשחקים כדוגמת FIFA וכאלה, ושימושים כללים (אינטרנט, סרטים וכו') לא מתוכנן OC וללא ציוד הקפי תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.