עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב? בין 4500 ל-5500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, עריכה גרפית, פיתוח תוכנה, סרטים וסדרות, מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Visual Studio, Photoshop, VMWare Workstation - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Team Fortress 2, GTA 4, הייתי רוצה שיריץ את GTA5 כשיצא... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע ישנם שני מסכים, 24" ו-19", ככה שהרזולוציה הכוללת היא בערך 3360X1080. אבל כשאני משחק משחקי מחשב, אני משחק על המסך הגדול, וזה יוצא 1920X1680. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  2. Started by tyu,

שלום בבקשה תיתנו מפרט מחשב חזק... למשחקים במחיר זה .. כולל: מדפסת מסך-(משהו פשוט 17") ומקלדת+עכבר צורב וכ-מסך חזק.. תודה רבה לכל מי שיעזור...

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  3. Started by igal_nazar,

יש לי שתי שאלות כאשר הראשונה היא השאלה שנשאלת בנושא והיא באיזה חנות אתם ממליצים לקנות מחשב נייד של hp ? השאלה שנייה שלי היא נגיד ואני קונה מחשב נייד ב KSP ואני מבקש לשדרג את הזיכרון מ gb 1 כלומר שני של 512 ל 2 GB שלומר פעמיים 1 GB, אז מי עושה לי את השדרוג HP או KSP? יגאל

4. היי, אני בתהליך הרכבת מחשב לאבא שלי, מדובר על מחשב לשימוש ביתי בסיסי ולכן אני מסתמך על המפרט הנ"ל מרשימת המומלצים שבפורום. https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=263930 עכשיו, קיבלתי הצעת מחיר מחנות מוכרת פה בפורום ואני לא סגור לגבי כמה רכיבים. מעבדים Intel Core i3 10100 / 1200 Tray 1 ₪ 534 קירור למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev 2 1 ₪ 47 לוחות אם Asus PRIME B460M-K 1 ₪ 404 זכרונות RAM HP DDR 4 8GB 3200 CL16 V6 Bulk 1 ₪ 146 …

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  5. Started by entire,

שלום לכולם, חג שמח ושנה מתוקה יש לי מחשב מנייד מסוג HP G62 460SJ .. לאחרונה יש למחשב שלי בעיית חימום נוראית הוא מגיע ל 100% בצריכת CPU בדקתי בטסקמנגר ואין שום דבר חריג.. שראיתי שעובר את ה20% . בדקתי בתוכנה REALTEMP והמחשב באמת מגיע ל100% ורק לאחר 5 דקות שאני סוגר אותו הוא חוזר לעהבזר לעבוד כמו שצריךץץ אין לי מושג מה לעשות ניסיתי כבר סריקת וירוסים וכו'.. עזרה.????

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  6. Started by רון88,

אשמח למפרט נייח משרדי עד 2000 שח 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 (לא) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא מחשב גדול. אין תכנון להרכבת כרטיס מסך או חומרה פנימית אחרת 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…

7. Started by yam102,

מחפש לקנות מחשב נייד 11.6 אינץ מקסימום תקציב 2000 חשבתי על מחשב נייד Asus X202E-CT009H אסוס ואתם מכירים משהוא יותר טוב בדרישות האלה? [h=1][/h] - - - תגובה אוחדה: - - - ויש לי אפשרות לקנות מיד שתיים אהה והמחשב לא לגיימינג רק לאינטרנט ועבודות

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by aga123,

אני מעוניין לשדרג את המפרט שלי,אני צריך לוח אם חדש,כרטיס מסך חדש,מעבד חדש,וספק כוח... אני מעוניין שהמחשב יהיה שקט ביותר. הרזולוציה שלי זה: 1024*1280 אני רוצה להריץ הכל על HIGH ובלי תקיעות(מעוניין שהFPS שלי במשחקים כמו NBA2K10,The Saboteur™ יהיו בדרך כלל לפחות 60...) קיצר בלי תקיעות.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  9. שלום חברים ! אני חייב את עזרתכם. ברשותי מחשב נייד HP TX 2520 . מההתחלה שקניתי אותו הוא היה רץ לי לאט ולא הייתי מבסוט ממנו.התקנתי XP וגם זה לא עזר ברמות גבוהות . הבנתי שהוויסטה מאטה אותו לכן התקנתי XP אבל ככה אתה לא נהנה ממנו ומהיכולות שלו. השאלה שלי אם יש איזה משהו שאני צריך לעשות כדי שהוא יזוז קצת יותר מהר מכיוון שאם הנתונים שלו הוא אמור לטוס!!!! יש למישהו פתרון? יש למישהו ניסיון עם הנייד הזה?? אשמח גם סתם לו לשמוע מישהו שיש אאת המחשב האם הוא מבסוט ממנו... תשובה דחוף דרור

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  10. טוב אז סך הכל אני צריך מחשב חזק ומהיר ושיהיה עם נפח דיסק טוב (לעבודה משרדית).. אף פעם לא התנסיתי עם מחשב נייד ואני לא מבין בחברות אז אם אפשר להסביר אשמח. אני נמצא בשיקגו כרגע אז יש לי הזדמנות טובה לקנות מחשב טוב במחיר טוב.. יש גם אופציה לקניה באינטרנט. אם מישהו (במקרה!) מכיר חנות טובה באיזור שאני נמצא זה יהיה מעולה . תודה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  11. Started by leeran,

היי, אני צריך לפרמט asus eee pc 1000he.. ראיתי באינטרנט מדריך לעשות את זה, והייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר את זה ואם מכירים דרכים טובות ובטוחות לעשות את זה.. http://lapskaus-it.blogspot.com/2009/04/installing-windows-xp-on-asus-eee.html זה הלינק... הם כתבו שם בשלב מסוים שאני צריך לסמן את ה CD שלי, אבל במחשב אין כונן דיסקים.. תודה לעוזרים ולילה טוב לכולם!

• 1 תגובה
    • 5.3k צפיות
  12. שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי (בעיקר אינטרנט, סרטים, אופיס, מוזיקה וכד') בתקציב של עד 3000 ש"ח. גודל מסך 14-15.6. סוללה שתחזיק מעמד לפחות לכמה שעות... מצאתי את המחשב הבא: http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=1237 שתי שאלות לגבי המחשב הזה: 1. מה זה אומר מחשב מוחדש? אני יכול להיות בטוח שזה באמת עודף מלאי ושהמחשב באמת באריזה ואף אחד לא נגע בו? 2. זה המחשב הראשון שאני מוצא שמגיע עם זיכרון פנימי של 12GB... מישהו פעם שמע על זה? זה הגיוני? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרות העיקריות הן אינטרנט, ומסמכים. אך לפעמים אריץ עליו ויז'ואל סטודיו ופוטושופ. מתכוון לחבר אותו למסך נייח עם HDMI וללסט מקלדת עכבר אלחוטיים (USB) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13'' מתלבט בין אלה: Toshiba Satellite Z30-A-1D2 במלאי https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=2440 מחשב נייד Lenovo ThinkPad X250 20CM001XIV http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=15438 מחשב נייד Asus UX32LN-R4016H אסוס http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-ux32ln-r4016h-%D7%90%D7%A1%D7%9…

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  14. וכמובן... משחקים! זאת מערכת שבניתי באתר של חנות בשם Gibor Computers, אם למישהו יש ניסיון עבודה מולם אשמח לשמוע! GIGABYTE GA-P35-DS3L (S775) INTEL P35 SOUND LAN SATA - 465.00 INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 1333MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX - 927.00 KINGSTON DDR2 1GB (512X2) 800MHZ CL5 PC2-6400 DUAL CHANNEL KIT - 239.00 SEAGATE STM3320820AS 320GB SATA 2 7200 8Cache DiamondMax® 21 - 434.00 GIGABYTE GV-NX88T512H GEFORCE 8800GT 512MB DUAL DVI PCI-E - 1159.00 CORSAIR CMPSU-520HX 520W DUAL 12V RAILS DUAL 6PIN ACTIVE PFC - 649.00 ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO SOCKET LGA775 - 120.00 סה"כ יצא 3993 ש"ח. אשמח לשמוע מה דעתכם על שילוב הזיכרונות, האם אפשר להסתפק במשהו יותר פשוט (ו…

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  15. Started by gingi007,

הציעו לי כמה חברים את המחשב הזה דווקא במחיר נוח ונראה לא רע HP Pavilion dv5-1130 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6796&perur=2&t=1&c=320 קודם כל אם אפשר להגיד לי אם HP אמין ואולי עוד מחשבים טובים בתקצב הזה... תודה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  16. 1. תקציב - עד 3,800 ש"ח 2. שימושים - בעיקר משחקים, כולל גם שימושים יום-יומיים למינהם כמובן(סרטים/מוזיקה/אופיס/גלישה) 3. תוכנות - אין צורך. לא בווינדוס ולא באופיס. 4. ציוד היקפי - דרוש מסך 19 אינץ'. לא 22 ולא 24. 19. ללא מקלדת/עכבר/רמקולים. 5. אין צורך בהרכבה. 6. לא יתבצע OC. 7. תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  17. Started by azorder,

התקציב שלי הוא 4500 מקסימום ואני רוצה להריץ משחקים כמו באטלפילד 3 מאס אפקט 3 באיכות הכי טובה שאפשר בתקציב חשבתי על DELL INSPERATION 5110 עם CORE I5 8G RAM וGT 525M מה ההמלצות שלכם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. קרוב משפחה שלי קיבל הצעת מחיר, וביקש ממני להעריך אם היא סבירה יחסית למחיר. האם תוכלו לחוות דעתכם? המפרט לא כולל מסך, והמחשב ישמש למטרות משרדיות (וחשובה מאוד המהירות, כך שאם יש צורך בחריגה קטנה, אפשר) לוח אם INTEL WARRENSBURG CORE I P55 מעבד I5 QC 750 2.66 8M כרטיס מסך GF210GT X16 PCI-E 512MB דיסק WD SATA 7200 500GB ספק כח HEC-350TE-2WK 80PLUS ATX2.2 350W זכרון 2GB DDR3-1333 צורב מארז 1FAN+63RA HEC סה"כ 3300 ש"ח

19. אני מעונין לקנות מחשב לשימוש בייתי קל בתקציב עד 2500 שקל יש לי כמה דרישות בסיסיות מהמחשב אני אשמח מאוד לעזרה ולתגובות 1)שיהיה מארז שקט.. שהמחשב לא יעשה רעש זה באמת אחד הדברים היותר חשובים לי... 2) ושיהיה 2GB זיכרון RAM 3) רק אינטל לא AMD ולא סלרון או משהו חלש כל השאר באמת לא חשוב.. מערכת הפעלה אני מתקין XP כרטיס מסך חשבתי סתם משהו בקטנה בסגנון 8400 באמת משהו סולידי כזה.... (לא חייב בכלל שימושים של המחשב אינטרנט אופיס וכו... פה ושם משחק קטן על גרפיקה מנימאלית וגם זה פעם בשנה אם בכלל... אני אשמח לתגובות ולעזרה אני מניח שזה קצת מאתגר הדרישות של אינטל לתקציב כזה נמוך ועוד עם 2 GB זיכרון + מארז שקט תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  20. Started by MK250,

שלום, מזדמן לי להיות בהונג קונג בעוד מספר ימים ואני שוקל לשדרג את הנייד הנוכחי ולרכוש שם. אני יודע שסין עצמה לא בהכרח זולה יותר אבל הונג קונג צריכה להיות קצת יותר זולה בשל מעמ מקומי מופחת. האם מישהו יכול להמליץ על מקומות אמינים לרכישה? או לספק מספר כללים מנחים שיעזרו לי ברכישה. תודה

21. היי, אני לפני קנייה מהאתר הזה http://shops.nrg.co.il/Prod/61617/ המחשב הזה נמוך ב - 700 שקל מהדגמים המקבילים. מדובר על ה - dell inspiron 1564 מעבד i3 לפני קנייה אחד החברים ביאס אותי שזה יבוא אפור ולא כדאי לקנות מה דעתכם?! מצויין שיש אחריות של שנה על ידי מעבדות DELL. מישהו קנה מהאתר הזה? האם יש סיבה לדאגה? ??? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Ibey Eliav,

יש מחשב נייד של asus שאני רוצה לקנות מדגם: N551VW-FI251T ואני מעוניין לשמוע חוות דעת מכאלה שמבינים, ו\או השתמשו בו. זה הקישור למפרט המלא: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=915774 תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by asilbob,

רציתי בתחלה להחליף לוח ומעבד עכשיו אני רוצה שבשביל להחליף אותם צריך להחליף את כול המחשב אז יוצא לי הרבה כסף .......... אז אמרתי נעשה דבר כזה זה המפרט שיש לי שלמטה .. אני רוצה להחליף רק מעבד וזיכרון המעבד עצמו שלי זה AMD 2500 והלוח זה Asus A7N8X-E Deluxe אני רוצה להחליף רק מעבד וזיכרון במחיר כמה שיותר נורמלי .... כי זה מה שניראה לי שיביא לי הכי הרבה תוצאות אני מוכן להשקיע עוד 1500 שקל אפשר לעלות Motherboard CPU Type AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ Motherboard Name Asus A7N8X-E Deluxe (5 PCI, 1 AGP Pro, 1 WiFi, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type Award (02/04/04) Communic…

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  24. אורח Neriya
    Started by אורח Neriya,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? האמת שכמה שיותר פחות יותר טוב , בהתחלה היה התקציב שלי 4.5K אבל איכשהו זה עלה.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ5.6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת בעיקר כמו Black Desert , LoL, Overwatch, Heroes of the Storm, WoW, Diablo 3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 מסך P2250 Samsung -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by yanaym,

שלום, אני מתכנן לקנות כונן ssd, עליו אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה ואולי כמה משחקים. אני מעוניין ב120 GB ויש שניים שאני מתלבט ביניהם (אין חשיבות כל כך למחיר שמופיע בלינקים כי יש לי אפשרות לקנות אותם במחירי יבואן): G.Skill SSD Phoenix Pro 2.5" 120GB מפרט ניתן לראות כאן - http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=FM-25S2S-120GBP2&Cat2Cat1ID=179&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he OCZ Vertex 3 120GB VTX325SAT3120G מפרט ניתן לראות כאן - http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/ocz-vertex-sata-iii-ssd-120-p-12859?language=he היתרון של ה OCZ הוא שמהירות הקריאה והכתיבה שלו מהירה בערך פי שתיים מה G.Skill אבל מה בנוגע לשאר המפרט? למה הג'י סקיל יקר משמעותית? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.