עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by arkzai,

היי , אני אשמח להצעה למפרט למחשב לשימוש של עריכה בפרמייר ( ללא כרטיס ווידאו ) ,פוטושופ ותוכנות גרפיות אחרות. ֿ( וכמובן השימושים הרגילים כמו אינטרנט ווורד ) עד 3000 ש"ח . תודה !

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  2. שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב ביתי שישמש לצורכי מסחר בבורסה, הכוונה היא למחשב (יחסית) שקט שיוכל להתחבר לארבעה מסכים בו זמנית ולעבוד כל הזמן עם תוכנות מסחר. הפרטים המלאים (בהתאם לפורמט ההודעה המומלץ): 1. א. תקציב מקסימאלי : אשמח אם יהיה פחות מ-4000, אפשר לחרוג במידה וממש צריך (האם התקציב ריאלי?) ב. עדיף לחסוך, אבל לא על חשבון הביצועים או הרעש 2. א. שימוש ביתי רגיל (אופיס, אינטרנט, סרט מדי פעם) ותוכנות מסחר בבורסה, מחשב שיעבוד מסביב לשעון ויראה נתונים "בזמן אמת" על 4 מסכים. ב. לא לגיימינג 3. לא צריך ציוד היקפי 4. לא, אני צריך את כל הרכיבים 5. השקט חשוב אבל לא קריטי, לא צריך דממה מוחלטת אבל שגם לא ירעיש ברמה שמפריעה 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אשמח לדעת גם כמה עולה מ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by GAGO,

אהלן, אני חייב לקנות עד מחר מחשב נייד וממש רוצה לסיים את הסיפור הזה. אני רוצה מחש​ב חזק מהיר שאפשר לסמוך עליו, משהו שישמש אותי לכמה שנים טובות מטרות : לימודים (Office,אינטרנט,סרטים המשחק היחידי אולי אולי FIFA 14 גודל : כ 13-14". רזולוציה : מה שהכי טוב אני לא מבין גדול בזה FHD?. משקל : לא רוצה מחשב כבד וגדול מעדיף משקל נמוך זמן סוללה: 5 שעות אם זה קריטי אז אני אקנה כבר סוללת גיבוי או מטען נייד. יציאות :HDMI יותר מ 2 יציאות USB. הארד דיסק- 500 GB ומעלה מערכת הפעלה : עם. אחריות-עדיף של היבואן תקציב: 3500-5000 הערות נוספות-קליטת WIFI טובה, אפשר גם מסך טאצ' אבל שזה לא ייקח מהמחשב ביצועים ,אני מעדיף לקנות את המחשב מאשדוד(IVORY, KSP ,OFFICE DEPOT ,BUG …

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  4. יש כבר כרטיס מסך - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6336 HD5770 זה מפרט לחבר שלי המלצתי לו על מערכת מבוססת על AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition BOX Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET איך זה? ואיזה ספק כדי בשביל הכרטיס מסך 5770?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 14 אלף + אלפייה ומשהו חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עריכה גרפית של וידאו 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול…

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  6. Started by יריןvc,

היי, חיפשתי בכמה אתרים מחשב גיימינג עד 2500 כולל מערכת הפעלה אני לא מעוניין במחשב מפלצתי רק משהו שיריץ לי HIGH MEDIUM ועל כזה 60 פריימים לשנייה, ניסיתי להרכיב מחלקים ויצא לי משהו מוזר ולא הגיוני אם יש מישהו שמבין בזה ויעכול לבנות לי משהו בתקציב כזה אשמח תודה לעונים. שוב מזכיר אני לא מחפש מששהו מפלצתי וגם לא מארז משוגע,

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  7. בס"ד זה המיפרט Brand: HP Processor Type: AMD Turion 64 X2 Type: Laptop/Notebook Processor Speed: 2.2 GHz Screen Size: 15.6 inch Processor Configuration: Dual Core Operating System: Windows 7 Premium Memory (RAM): 6 GB Primary Drive: DVD+/-RW Hard Drive Capacity: 320 GB מה אתם אומרים בכללי טוב מאוד או בסדר

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  8. Started by eli-89,

מה קורה אנשים, לאחרונה החלטתי שאני צריך מחשב חדש והתחלתי להתעניין בכל מיני הצעות בסוף הגעתי לזה: מעבד: core i7 920,s1366,8mb try לוח אם:GIGABYTE-EX58-UD3R זכרונות:3X2GB DDR3 1600MHZ כרטיס מסך: GIGABYTE - HD 5770 1GB 2XDVI 2XHDMI PCI-E דיסק קשיח: SEAGATE-500 GB 7200RPM,16MB,SATA2 צורבים:LG-DVDX22 גופי קירור:ZALMAN - CNP S9500A LED מארז: COOLERMASTER-CM 690 BLACK ספק כוח : THERMALTAKE - TOUGHPOWER 600W סה"כ מחיר 5470 ש"ח לגבי המעבד אני קצת חושש מכיוון שזה גרסת try אם מישהו מכיר ויכול להסביר לי מה זה אומר!!! חוץ מזה אני ישמח לקבל ביקורות לגבי המפרט וגם לגבי המחיר תודה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  9. מארז פשוט ספק 12cm 500te 2wx 500w HEC לוח ג'יגהבייט GA-EP45-UD3LR מעבד I5 750 זכרון KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ כ מסך GEFORCE GT240 1GB 3 MSI זה המפרט בעיקרון יש הצעות לשיפורים באחד מהחלקים? והם הלוח אם תומך במעבד החדש I5

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  10. Started by spektor,

HP Pavilion dv5084EA מעבד AMD Turion 64 Mobile Processor ML-37

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  11. אני מחפש להורים שלי מחשב נייד פשוט שבו יוכלו לגלוש באינטרנט, לדבר דרך סקייפ עם מצלמה וגם יוכלו לראות סרטים . אני יודע שהדרישות הם לא בשמיים אבל אני רוצה מחשב מחברה אמינה עם דגם ספציפי כדי שאוכל לקנות מחנות כמו EBAY . אם מישהו מכיר דגם ספציפי של מחשב שכזה - בבקשה שישתף אותי. תודה ! מסך גדול הכי חשוב,סוללה חזקה גם מאוד חשובה מחשב קל - לא בעדיפות עליונה , ולגבי אחריות , אני חושב שתהיה בעיה כי אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש אלא משהו משומש בEBAY ולכן אני חושב שהאחריות כבר תפוג אבל כן חשוב שיהיה מיצרנית מוכרת כמו Dell או HP או יצרניות מכובדות אחרות. נתתי תקציב בכדי שתתנו לי מפרט מתאים, אני מאמין שמחשב נייד ישן יעלה בסביבות החצי מחיר ממה שהקצבתי ולכן אני רק רוצה בבקשה המלצות על שמ…

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  12. הרצון הבסיסי שלי היא מחשב שיכול להריץ בצורה טובה משחקים חדשים וכבדים כגון empire: total war, crysis, עם תמיכה גם במשחקים עתידיים כמו supreme commander 2. אני ממש לא חייב שזה ירוץ על ההגדרות הכי גבוהות, עם רזולוציות מטורפות ועם frame rate בגג, רק שיראה סבבה ולא יקרטע כמו במחשב הנייד שלי. חלק מהזמן אני אשחק במסך 22 אינץ' רגיל, אבל בזמנים אחרים אני אשחק במסכי טלוויזיה חדשים של 37-47". אני לא יודע אפילו אם זו דרישה מיוחדת, אני רק רוצה שזה יתמוך בזה. גם פה אני ממש לא צריך שזה יתמוך ברזולוציה מטורפת, רק שיראה סבבה ולא ירצד. אני לא כ"כ מבין בזה, אז אם צריך עוד מידע כמו יציאות וכ"ו, תשאלו ואני אענה. עכשיו לשאר הדברים: 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנ…

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  13. Started by amitey,

שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב טוב שירוץ על הדברים הבאים : 1. קבצי אופיס בדגש על חישובי אקסל מורכבים . 2. מעט עריכת תמונות וסרטים 3. העברת קבצים גדולים במהירות בין דיסק לדיסק. 4. שקט יחסית 5. בעל אפשרות שידרוג בעתיד ברצוני שהמחשב ישמש אותי כ3 שנים עד שאחליפו . מה חשוב לי לשים לב ובמה להתמקד ? אשמח למחירים . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  14. Started by naorM,

דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10902 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H67N-USB3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 1xPCI-E, 2xHDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12481 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Samsung http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12113 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Samsung http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12113 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8118 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6950 1GB DIRT 3 GDDR5 DX11 2xDVI…

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  15. אני כרגע מחפש נייד בשבילי שהוא שילוב של קטן,זמן סוללה טוב, ושמשחקים חדשים יחסית עובדים עליו ולא אכפת לי באיזה רמת פירוט - העיקר שהם יעבדו עם FPS סביר אפילו על LOW ואני מעדיף RPG H&S על FPS למרות שדי נהנתי מ FO3 .משחקים ישנים גם מעננים אותי אז אולי אני צריך לשדרג ל win7 pro אלא אם כן home יכול להריץ תאימות ל XP טוב. ההורים שלי גרים בחול ואבא שלי אמר שהוא ישלם בשביל חצי נייד . התקציב עומד על כ1000$ אבל יותר לכיוון של 800$ אפשר לחרוג ב100 דולר מהמקסימום אם זה שווה את זה. אז הנה הפרמטרים הפיזים: * מסך : 13.3 ומטה (מוכן להתפשר על 14 אבל זה מתחיל להיות גדול). מינימום 720P כל דבר מעל יהיה טוב יתרון * משקל: לא משנה *זמן סוללה: 5 שעות בשימוש סביר שעתיים במשחקים אני מעדיף כמה …

16. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7112&CatCode=315שאלה| מחשב נייד LENOVO מה דעתכם על המפרט? איך החברה ? שווה וזה המפרט לא לגיימנג! צריך תשובה להיום דחוף! תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  17. יש פרסומת בעיתון על מחשב מחברת של ג'יגהבייט ULTRA MOBILE PC נתונים: מסך מגע 6.5 אינצ' מערכת הפעלה XP מקלדת מובנת בעברית יציאות USB, מצלמה, דיסק קשיח 30ג'יגה, מעבד 1GHZ(לא מצויין של מי), בלוטוס, WI-FI משקל 720גרם. לצורכי גלישה באינטרנט, עבודת OFFICE http://www.expansys.com/zoompic.aspx?type=item&i=147838 למישהו יש ניסיון עם המחשב הזה והאם הוא כדאי? תודה.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 שקל בערך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אפשר לחרוג קצת ולהשיג שיפור משמעותי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך שלי הוא ASUS MK221H 22 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני רוצה שיריץ את המשחקים על הגדרות כמה שיותר גבוהות…

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  19. מפרט שבניתי מה דעתכם וכן עושה OC למחשב מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1285 לוח אם: ASUS P5B ¤697 מסך: DELL LCD 19" E197FP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR ¤1246 כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL ¤1771 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤368 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤218 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤686 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤378 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤419 ספק כוח: SCYTHE NINJA PLUS REB.2 - 6 HEAT PIPES CPU COOLER ¤252 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SIL…

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  20. Started by yaeliiz,

שלום, מעוניינת לרכוש מחשב חדש בעיקר להורדות, משחק SIM CITY, ושימוש סימולטני בכמה תוכנות. (אופיס, גלישה, הורדה והעברת קבצים) האם המחשב הנ"ל יספיק לי? האם ניתן לחסוך בעלויות? תודה דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus B85M-G LGA1150, Intel B85, DDR3 1600 1 זכרונות: זכרון למחשב Kingston HyperX FURY 8GB DDR3 1600Mhz CL10 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R7 250X VAPOR-X OC 1GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח למחשב נייד Western Digital Scorpio Black WD5000BPKX 500GB 7200RPM 1 צורבי DVD: צ…

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  21. Started by nondos,

למשיהו יש מושג אם לפטופים כאלה כבר קיימים בשוק?? ואם לא אז מתי יהיו זמינים לפטופים עם מעבד Core 2 Duo

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  22. שלום, אשמח להמלצה לנייד עד 3K במקסימום, אם הוא יהיה יותר לכיוון 2K זה יהיה מעולה האחרון שהיה לי הוא Asus U31S עם תוספת זכרון, אז משהו בוייב הזה מטרות המחשב - בעיקרון סטודנטיאלי (קל, חיי בטריה ארוכים, מסך לא גדול, שימוש משרדי) אבל מכיוון שאני עורכת וידאו אשמח אם יהיה ניתן שהוא לא יקרוס בפתיחת וידאו באיכות 4K או בשימוש קל עם פרימייר\אפטר אפקטס\פוטושופ גודל המסך, האם חשוב מסך מבריק או מאט - 13.5'' כזה עובד טוב, אז משהו באיזור הזה. לא משנה מבריק או מאט. רזולוציית המסך - לא קריטי דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא חושבת שיש משקל רצוי - עד 2.5 ק"ג, רצוי יותר לכיוון ה2 …

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  23. Started by benib,

כמה דרישות: אינטל לא AMD 512 זכרון כרטיס מסך מובנה על הלוח תודה

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  24. Started by Tigerpaw,

שלום, מעוניין לקנות מחשב למשחקים. יש לי כבר מארז, ספק והארדיסק רגיל. תודה מראש! 1. תקציב מקסימאלי: 3500 ב. אפשר לחרוג קצת. 2. משחקים: (WITCHER 3, ASSASINS CREED לדורותיו, וכו'). ב. רזולוציה מקיסמלאית FULL HD, מסך טלויזיה 42" ומסך נוסף של 32" 3.אין צורך בציוד היקפי. 4. יש מארז FULL TOWER ANTER 300, יש HD, אבל אם נכנס בתקציב SSD אז רוצה להוסיף, יש ספק 750W ZALMAN 5. שקט לא חשוב לי בכלל. 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אין צורך במערכת הפעלה. 8. איזור מגורים - פתח תקווה או ראשון 9. אקנה את המחשב ברגע שאקבל מפרט. 10. כרטיס מסך צריך לפחות שתי יציאות (בשביל שני מסכים). 11. מעדיף לשמור על אופק שדרוג.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. hey dudes. אני צריך עזרה בבניית מפרט בסביבות ה-6,000 שקל כולל מסך וללא ציוד היקפי נוסף (עם אפשרות לחריגה במידת הצורך), לגיימר כבד. לא סגור על Intel או AMD פתוח להצעות. יש לי חנות של skypc יחסית קרוב לבית, ושמעתי שהם דיי זולים, לכן יהיה עדיף אם זה יהיה משם. בנוסף, אם אפשר, הייתי ימעוניין לקבל הסבר קצר על המשמעות של החלקים המרכזיים, זאת אומרת: מה יהיה ההבדל בפועל בין ג'יגה זיכרון על הבורד לבין 2 ג'יגה זיכרון, כמה חשוב להשקיע במעבד חזק (והאם לא להתפשר על אחד בינוני) וכולי. הערה נוספת: לפי מה שראיתי במחשבים מוכנים אצלכם אתם לא שמים כרטיס קול בכלל, אך הבנתי שלכרטיס קול יש השפעה על השמיעה באוזניות, אז למה לא להשקיע קצת בכרטיס קול איכותי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.