ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,386 דיונים בפורום זה
-
היי, המחשב בן 3 וחצי שנים והגיע הזמן לשדרג. שימש אותי נאמנות אבל הגיע הזמן להחלפת רכיבים. אני רוצה לשדרג, לא לקנות חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ממוצע , עריכה קלה בלייטרום ופוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. rainbow siege six , project reality , squad. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
מסך בין 13- 15 אינטש רצוי משקל נמוך וסוללה שתחזיק להרבה זמן. הארד דיסק 500 gb זיכרון פנימי 4 gb די די אר 3, אפשר גם יותר.. מעבד כדאי i5 ? המחשב הזה מיועד לסטודנטית לכלכלה ומנהל עסקים שרוצה חוץ מדברים שקשורים ללימודים לצפות במחשב גם בסרטים (אז אולי כדאי להוסיף גם יציאת hdmi ?) תודה על העזרה ! :]
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך 2 מפרטים למחשב המיועד למשחקים. מפרט עד 3000 ש"ח ומפרט עד 4000 ש"ח עדיף חנויות מאזור חדרה וצפונה. שני ההצעות ללא מסך וציוד היקפי. תודה מראש לכל העונים, אבי
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אני רציתי לדעת על איזה הגדרות אוכל לשחק battelfield 3 ולא לרדת מתחת ל60-70 , זה המפרט שלי: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz TraY -ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד Gigabyte GA-H77-D3H [-TMS S1 case with two 120mm fan (front Blue LED) + Seasonic 500W ECO Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED -Toshiba 1TB Sata3 7200rpm Gigabyte GTX660TI 2GB GDDR5 WINFORCE 3 RETAIL -LG DVD-RW x22 Dual Layer SATA Black -ELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא אותו ברשת... חיפשתי בזאפ ובעוד כל מני אתרים. אני מעוניין לדעת מה מחירו היום בשוק תודה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שיהיה טוב! אני יודע שזה דבילי אבל ככה זה הדרישות המחשב יהיה למוזיקה ובעיקר לסרטים (חשוב בטריה לסרטים) טיפה עריכת וידיאו...יענו צריך כוח וגלישה ועיבוד נתונים לא צריך משהו למשחקים אבל כן משהו שיסחוב, יש מחשבים ממש טובים במחירים כאלו, לא? למישהו יש הצעות משהו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מפרט מחשב לפי הצרכים שלי- שזה בעיקר אינטרנט, סרטים ומוזיקה. וקצת משחקים בינוניים(בעיקר סימולטורים ומרוצים).תקציב:2500 ש"ח המפרט: -amd athlon 64 3500 box socket am2 - 518 - gigabyte ga-m51gms2g- 486 - seagate sata2 80 gb- 261 - kingston ddr2 256 mb 533 mhz *2- 367 -nec dvd-rw nd357- 216 - gigabyte radeon x1300 128 mb- 361 - 284-מארז ez cool h-550 עם ספק כח 400- סה"כ 2493 ש"ח. מה אתם אומרים? בנוסף יש לי שאלה לגבי הכרטיס מסך- האם הכרטיס הזה x1300 הוא יותר טוב נגיד מהמקבילים שלו בדור הקודם? למשל radeon 9600pro. תודה ושבוע טוב!
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
היי, מחפש מסך מחשב לגיימינג 23-24 אינץ', תקציב של עד 1500 ש"ח. חשבתי על אחד מאלה (אחד 4K והשני לא) : 1. http://www.rsm.co.il/Product/מסך-מחשב-לגיימרים-חברת-asus-דגם-vg248qe-144hz-full-hd-24-led-dvi-dp-hdmi-1ms-vesa-pivot 2. http://www.samsung.com/us/computing/monitors/uhd/samsung-uhd-23-6-monitor-with-high-glossy-black-finish-lu24e590ds-za/#specs איזה מסך אתם ממליצים? אחד מאלה או משהו אחר? והאם יש טעם לקנות מסך 4K בגודל כזה. אמנם יש לי כרטיס מסך שלא תומך (Gtx 970) אבל המחשבה היא אולי לקנות מסך שיחזיק יותר שנים ויתמוך בפיצ'ר הזה בעתיד.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 , להשתדל לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי ירי : COD , BF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב גיימנינג בתקציב של עד 3500 ש"ח כולל מסך מקלדת עכבר וכו' המחשב נועד להרצת משחקי רשת, סימולטורים וכו' ומעט גלישה התלבטות נוספת היא בין מחשב נייד לנייח
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
תודה לעוזרים מסך 15.4 כל השאר זה אתם מצאתי את ההצעות הבאות - http://www.pcbuy.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=4323#moreDetails דל- מעבד Core 2 Duo Processor T5600 כ.מסך - Intel® 950GML והצעה שניה.. http://www.d-d.co.il/Product.asp?Pid=A8-143&Cat2Cat1ID=56&Cat2ID=206&aff=Zap〈=he טושיבה - מעבד Intel core duo T2400 כ.מסך - Intel 945GM Express Chipset המחירים דומים - השאלה שלי חוץ מההצעות שלכם מה ההבדלים במעבדים ובכ.מסך כי ההצעה של דל מאוד קורצת
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
היי. אז החלטתי להפטר מהמחשב הנייח בבית ופשוט לקנות בחו"ל דרך האינטרנט לפטופ חדש. מכיוון שזה לטווח ארוך אני רוצה את הכי חזק שאפשר, במחיר הסביר שאפשרי ברמות כאלה... :-) אלה שני המפרטים שהוצאתי, אחד של אליינוואר מ DELL ואחד של HP: ואגב, יש איפה שהוא לפטופ עם זיכרון יותר גדול? (12 או 24)?... תודה
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם עם המפרט הזה אני יוכל להריץ אתה המשחקים הכי חדשים על האיכות הכי טובה שאפשר ?? תודה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX קירור למעבד: OCZ Vendetta לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS4 כרטיס מסך: GIGABYTE RADEON HD4870 512MB DDR5 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1 LIGHT SCRIBE - IDE - RETAIL זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 מארז: SILVERSTONE KUBLAI KL03 SILVER w/o PSU ספק כוח: CORSAIR 650W TX : CMPSU-650TX מסך : PIVOT SPK LCD 2MS 22" 1:10000 2219P2 AOC
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה מחשב שיספק אותו לצורך עריכת וידאו מקצועית וגיימינג בינוני! תקציב 2000-3000₪ *עם כונן Sdd256Gb 3/2Tb Hdd*
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב : מהו תקציב לשדרוג המחשב?אשמח להצעות , אין מחיר ספציפי כי אין לי ידע במחירים של מוצרים כאלה. כמה שיותר זול יותר טוב כנראה (בתנאי שזה עונה לדרישות) אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? מטרות השדרוג : מהי מטרת השדרוג, מהם השימושים שלכם במחשב? (סמנו באדום): גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC / אחר (נא לפרט). במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק . Call Of Duty , FarCry 3 , Assassins Creed III , Medal Of Honor Warfighter במידה שבחרת בעריכה על סוגיה, ציין שמות של תוכנות בהן תשתמש . מערכת הפעלה : באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש (יש לציין גם קצב ביט - 32 bit או 64bit)? במידה שתפרמט …
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
hello all my lenovo x300 is getting old and I need a new laptop, needs to be light weight and there is no budget limit can you please advise me?
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
היי ברצוני לקנות מחשב נייד לעבודה של מערכות הפעלה וירטואליות,סרטים ומשחקים בקטנה(לא משהו מטורף) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר לחסוך,אם צריך לנצל אז ננצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 אבל לנסות שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מערכות הפעלה וירטואליות,משחקים(לא מטורף),סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- VMWARE,BACKTRACK 5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -- BISOSHOCK INFINITE,FIFA 2013,PES 2013,FAR CRY 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבע…
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
מחפש מפרט עד 3.5K ש"ח לא כולל ציוד היקפי ומסך. להורדות, סרטים ומשחקים. בקשר למשחקים - אני לא גיימר כבד, ואני לא מתכנן להריץ את המשחקים הכי כבדים ברזולוציה הכי גבוהה, אבל הייתי רוצה שאם אני משחק GTA או FIFA זה יראה טוב וירוץ טוב. עדיף גם שהמפרט יכלול יחידות קירור כי הייתי רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (שני המחשבים האחרונים שלי הרעישו נורא וזה ממש מעצבן). אין לי העדפה לחנות, אבל אני רוצה לקנות את המחשב באיזור חיפה והקריות, ובהמשך אני אגור באיזור המרכז, ככה שאם יש לחברה שירות באיזור ת"א זה פלוס רציני. ועוד משהו - אני מתכנן להזמין את המחשב עוד חודש בערך, ככה שאם יש רכיבים שיכול להיות שיוזלו עד אז, אשמח אם זה יצויין בתגובות. המון תודה מראש למגיבים!
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
תקציב עד 2500 ישמש לגלישה אלחוטית בעיקר חובה סוללה 6 תאים ושלא יהיה מיני לפטופ אלא גודל מלא * מטרות המחשב- עבודות משרדיות אינטרנט צפיה בסרטים * גודל המסך? מינימום 15 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אפשרות לחיבור לטלוויזיה HDMI לא חובה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 * צורב DVD? מומלץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אוקיי אני צלם ובין הייתר אני עושה גם את העריכות צילום שלי במחשב בתוכנות Adobe (Photoshop,Lightroom,Primire) ובתוכנות נוספות אני מוסיף לכם את ניתוני המחשב שלי כרגע אני כרגע בלי כרטיס מסך ומה שאני חושב שאני רוצה לשדרג בעיקר זה את הכרטיס מסך שלי ( זה מחשב נייח ) אני מקווה שתוכלו להגיד לי אם אני רוצה לשדרג את עצמי בכרטיס מסך איזה כרטיס מסך ואם אני צריך להוסיף עוד משהו בשביל השידרוג הזה . כרגע אני מאוד נהנה מהמחשב שלי . (רק אומר ) אבל אני רוצה כרטיס מסך ובין הייתר אני רוצה שגם הכרטיס מסך יתאים לי למשחקים .
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב. אשמח לקבל עזרה בקניית לפ-טופ חדש לאשתי. כרגע יש לה IBM Re50, אשר משרת אותה כבר מספר שנים. הבעיה העיקרית היא שהוא הפך להיות מאוד איטי וכבד (בעקבות החלפות הסוללה המקורית לסוללה חליפית). אשתי בעיקר משתמשת בו לעבודה, בעיקר בתוכנת SPSS. המחשב לא משמש להרצת משחקים או סרטים. מבחינתי התכונות העיקריות שאני מחפש הן: 1. מהירות עבודה, בקיצור שהSPSS לא יתקע לה ושתוכל לעבוד עם כמה חלונות במקביל. כלומר זיכרון פנימי גדול, כדי להקטין את כמות הקריסות ולהגדיל מהירות. 2. משקל: המחשב באמת נייד, כלומר היא לא מעט איתו על הגב. אשמח לפחות מ2.5 קילו. 3. מסך: 14-15. מכיוון שהיא משתמשת בו כל היום, זה חשוב. 4. חברה: לא חייב להיות לנובו, אבל רצוי מאוד מחברה אמינה, שכן זה מחשב שאמור לשרת אות…
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
עקב גסיסה של הדיסק הקשיח ומערכת בת 5 שנים, אני מחפש המלצה למפרט, בגדול צריך רק את הקופסה עצמה על כל חלקיה אבל ללא כרטיס מסך (כרגע עם GTX 970). אשמח להכוונה כללית על מה מקובל כרגע כ MID-HIGH END או אפילו היי אנד ללא כרטיס מסך - זאת אומרת מעבד חזק יחסית עם קירור מים וכל השטויות של SSD M2. לא נותן טווח מחירים אבל בלי הכרטיס מסך אולי משהו כמו 4-5 אלף. קירור מים זה פלוס רציני אבל הבנתי שאולי לא צריך? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייח חזק בעיקר לטובת משחקים. התקציב הוא עד 4500 ש"ח. בגלל שאני לא כ"כ מבין בזה, רציתי לשאול איזה מחשב /רכיבים לדעתכם כדאי לקנות ואיפה. מישהו המליץ לי על הxps של dell. התקציב אמור לכלול את כל הציוד ההיקפי- מקלדת/ עכבר /רמקולים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב נייד כדי לחבר אותו למסך הטלוויזיה בסלון בחיבור HDMI וכדי לצפות בסרטי HD 1080P ולגלוש באינטרנט. האם המחשב הזה HP 650 B0Y95EA עונה לדרישות שלי? אם לא, אשמח אם תציעו לי מחשבים ניידים אחרים עד מחיר של 1800 ₪. תודה רבה! http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=835550
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-