ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,486 דיונים בפורום זה
-
פירקתי את לוח המקשים ממחשב נייד כדיי לנקות את המקשים. אחר כך שמתי אותם לייבוש והפעלתי מעליהם מנורת הלוגן שיתייבשו מהר יותר ל 2 מהמקשים (? ה) היה חם מדיי והם התעקמו בצורה מעוותת איך ניתן להחזיר אותם לצורה המקורית ? )אני חושב אל לחמם ולנסות לסדר כשהם קצת רכים) הבעיה היא שהחומר הזה (פוליסטירן ?) מתעוות בהתאם למתיחות הפנימית שלו בכל נקודה שבה הוא מספיק חם או האם ניתן להשיג 2 מקשים ל dell inspiron 1300 במחיר נמוך (נמוך יותר מלוח מקשים חדש)
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
היי ושלום לכולם... אני חדש כאן בפורם והבנתי שכאן אוכל להתייעץ עם המומחים אני זקוקה ל-3 מחשבים ללא מסכים לעסק למטרות שונות 1.מחשב ראשון מיועד אך ורק למצלמות אבטחה בעסק חשוב שלוח האם יהיה בעל ציפ של אינטל כי רוב כרטיסי DVR עובדים טוב רק עם ציפ של אינטל. 2.מחשב שני מיועד בעיקר לקופה אך גם לגלישה באינטרנט עריכת מסמכים והרצת אפליקציות קלות 3.מחשב שלישי מיועד בעיקר כדי להציג סרטונים על גבי פלאזמה בגודל של 42" והרצת משחקי מחשב. אשמח לקבל מכם מגון של מפרטים מתאימים למחשבים. בנסוך אשמח לקבל מס המצלות לגבי מס' רכיבים 1.היכן כדאי לרכוש XP לעסק 2 היכן כדאי לרכוש OFFICE לעסק 3 על איזה מסך LCD בגודל 17" אתם ממליצים למטרת הצגת אונליין של מצלמות האבטחה. 4.על איזה מסך LCD בגודל 1…
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אילו מחשבים עד 6.5K בעלי מצלמה מובנת? ראיתי שיש MSI שיש להם מצלמות מובנות. אתם מכירים עוד?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אוקי, מפרט אחד הוא בעל: E6300 כרטיס מסך OB 2GB ראם (מחולקים ל2 קיטים - 1GB ועוד 1GB) ספק חזק מפרט שני הוא בעל: E6400@3.2GHZ כרטיס מסך 450GTS 4GB ראם (מחולקים ל2 קיטים - 2GB ועוד 2GB) ספק חזק עד כה, המחשב הראשון שימש כמחשב משני, והמחשב השני שימש כמחשב ראשי, גם לי (שימוש ראשי:משחקים) וגם לאבא שלי (שימוש ראשי:פוטושופ) לאחר ריבים רבים, החלטנו לשנות את המצב ולהפוך את 2 המחשבים לראשיים, אחד ראשי לגרפיקה, ואחד ראשי למשחקים. למיטב הבנתי, המחשב למשחקים יקבל את העדיפות לכרטיס המסך החזק יותר, ולמעבד החזק יותר. כך שאת המפרט הראשון שרשמתי לעיל,יקבל אבא שלי, ואת המפרט השני, אני אקבל. המפרט השני שאני אקבל, סך הכל אין מה לשפר בו. אך במפרט הראשון שמעתה ישמש לעריכת פוטושופ נצטרך לשדרג מעט…
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר):5200 + מסך של DELL P2416D • חריגה מקסימלית מהתקציב:5500 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:אוברווץ, באטלפיד 1 , GTA V , מיינקראפט עם חברים ועוד הרבה • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):לא דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? (קטן | בינוני | גדול | שוכב (מאוזן) | אין חשיבות) שימו במפרט מארז VSP 5000 , שמעתי שהוא טוב , או כל מארז אחרר שהוא שקט ובהתאם לתק…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי לפטופ ASUS 1201-HA, ויש לי בעיה מאוד מוזרה באינטרנט. המחשב כן מתחבר לרשת ליד ראוטר (של TP-LINK), אבל שאני יוצא לסלון (מרחק של 8 מטר מהראוטר - המחשב מזהה את הרשת בעוצמה מלאה, אך רושם שישנה בעיה, ולא מוכן להתחבר..) גם במקומות אחרים הוא מזהה את הרשת עם עוצמה מלאה - אבל לא מוכן להתחבר (גם ארומה, גם לימודים.. יש סיסמא נכונה והכל..) אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה, תודה רבה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
מה קורה? אני צריך מפרט טוב למשחקים עד 4000 שקל עכשיו אל תכלילו בבקשה סידי כי יש לי כבר צורב דיוידי אל תכלילו גם ציוד ביקפי ומסך תודה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
היי,אני רוצה לקנות מחשב חדש והגעתי אליו http://www.yahavpc.co.il/build?id=WP1NRA1FQ7QKL5 עם אתה יודעים אולי איפה אפשר לימצוא את החלקים יותר זולים. ומה אתה חושבים על המחשב עצמו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחוץ על לחסוך, חשוב שהמפרט יהיה טוב ומתאים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פיתוח תוכנה, אך גם משחקים לא כבדים ושימושים ביתיים. אני בעיקר מתכנן לתכנת על המחשב, לכן חשוב לי מאוד שיהיה הרבה זכרון (לפחות 8 גיגה, אבל אם ההפרש לא גדול אז 16 יתקבל בברכה), ולפחות 1 טרה של הארד דיסק. בנוסף, חשוב לי שיהיה כרטיס מסך לא מצ'וקמק, כדי שיתמוך ב-OpenCL/CUDA בצורה טובה ויסחוב תכנות מאסיבי ל-GPU. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual S…
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. אני סטודנטית. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח בלבד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, לייטרום, שיוכל להכיל קבצים כבדים של תמונות ומוזיקה, שימוש רב בתוכנות אופיס כך שחייב שהמחשב יגיע עם חבילה של ווינדוס כלולה, צורב DVD (ונגן דיסקים מהמשתמע מכך). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): השימוש בכל האלמנטים שלהלן הוא יומיומי ותדיר. לצורכי לימודים ופרנסה לעיתים רחוקות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום לכם לפני שבוע רכשתי את ה LG T280 מבאג. הכל עובד מעולה חוץ משני דברים: 1. ידוע לי שיש במחשב הזה תקשורת 3G מובנת, למרות שבבאג לא הזכירו את זה.. יש מקום לסים במחשב, יש הגדרה בביוס להפעלת התקשורת הזאת אך אני לא מצליח להפעיל אותה בשום דרך דרך הוינדוס.. אשמח לקבל קצת עזרה. 2. כשקניתי את המחשב נאמר לי והיה רשום שהסוללה מחזיקה 7 שעות.. בפועל כשאני מטעין את הסוללה עד ל 100 אחוז יש לי כ 4 וחצי שעות, על מצב שHIGH PERFORMANCE בוינדוס 7.. האם זה תקין ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך - לנצל מה שיצא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מולטימדייה, פה ושם משחקים, ופוטושופ. גלישה וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ידוע לי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים ברמה בינונית לא הכי כבדים בעולם. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? cod -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסךשיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועדהמחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
* מטרות המחשב?: גיימיניג ועריכה גרפית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?: לא מבין בזה, מה עדיף ? * רזולוציית המסך?: מממ לא מבין בזה .. מה אתם ממליצים ? * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?: כן כמה שאפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?: צריך היציאות הבסיסיות רק * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא מבין בזה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) שיהיה המחשב הכי טוב לגיימינג ועריכה גרפית לתק…
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
אני מתכנן בסביבות ינואר לשדרג את המחשב, ב4000 שקל. אני צריך רק מעבד, לוח אם, כ.מסך וזכרונות. (יש לי ספק NEC400Watt, זה שבא עם המארז, צריך גם אותו לשדרג?) המטרה העיקרית שלי היא להריץ משחקים כמו unreal tournament 3/ביושוק על ההגדרות הכי גבוהות. בעיקרון אני רוצה לדעת אם יש היום רכיבים ב4000 שקל שיכולים לעשות את זה, או שהמטרה שלי עולה הרבה יותר. ואם עד ינואר יצאו חלקים בתקציב הזה שימלאו את הדרישות שלי. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
צריך עזרתכם למפרט בתקציב של 2600 ש"ח כולל מסך.....אני חושב על: מעבד: amd sampron 2500+ 754 לוח: משהו במחיר של 350 ש"ח שתואם. זיכרון: 512mb twinmos cl2.5 ddr400 מארז: עם ספק של 400ווט FLOPY דיסק: h.d westen digital 80gb 8mb buffer sata 7200rpm צורב: lg 52/32/52 כרטיס מסך: nvidia geforce 5500 agp 256mb מסך: crt 17" LG עכבר ומקלדת. האם אפשר להשיג ב 2600ש"ח במזומן?? האם אפשר מפרט יותר טוב בותו תקציב?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
קודם כל אתם יכולים להציע לי מפרטים שיעבדו חלק עם משחקים כמו NFS:Pro Street בתקציב של 2-2.5K ?? דבר שני: מישהו מכיר חנות זולה וטובה שנמצאת באיזור פ"ת?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני נמצא לפני קניית מחשב חדש וראיתי את הדגם הנל. נותרתי מעט מבולבל בגלל מחירים ומבצעים שונים מאד על הדגם הספציפי הזה. כל המבצעים המדוברים הם על מחשב מוחדש מאותו ספק - YYY deal. לינק לדיל: https://www.wallashops.co.il/Mobile/Main#!/app/product/7TIF5F695F מדובר במחשב מוחדש ולא מחודש - מתחייבים שלא נעשה בו שימוש - האם מישהו יכול להרחיב בנושא? האם הגיוני שמדובר במחשב זול בלמעלה מ 1500 שקל לעומת המקבילה החדשה לחלוטין דרך היבואן הרשמי? המחשב המוחדש הוא הדגם שציינתי בכותרת לעומת הדגם מהיבואן הרשמי שהוא asus zenbook ux370ua-c4201t - האם יודעים להרחיב בנוגע להבדלים (באמזון מוכרים את הדגם מהכותרת שציינתי)? בנוסף,…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני רואה המון המלצות בפורום על הדגם הנ"ל. עם זאת הייתי רוצה אותו (בתצורת כרטיס מסך טוב + i5) עם מסך יותר קטן. יש חיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 (500 - חריגה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תיכנות JAVA וWEB, שימוש יומי יומי (סרטים, אינטרנט) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות לקל משקל אבל לא על חשבון מפרט 7. האם…
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למפרט לשימושים כלליים ביותר (סרטים, אינטרנט, וכו') ב-1500 ש"ח, עם אפשרות לחריגה של 200 ש"ח אם הדבר נחוץ ביותר. אם אפשר לבנות מפרט טוב גם בפחות מ-1500, עוד יותר טוב... אבל חשוב לי שיהיו רכיבים איכותיים. מה שכן חשוב לי זה שתהיה יציאת FireWire על הלוח אם. בנוסף, אני לא חושב שיש טעם לקנות כרטיס מסך במיוחד כי המחשב לא נועד למשחקים, אבל חשוב שתהיה בכרטיס מסך שעל הלוח אם יציאת DVI, ואם אפשר גם יציאת HDMI (בנוסף ל-DVI, לא במקום) אז עוד יותר טוב - אבל אין צורך לייקר את המחשב במאה ש"ח נגיד בשביל זה... תודה מראש! רועי.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
מעבד:Core i7 920 2.66GHZ, s1366, 8MB Box לוח אם: EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E GIGABYTE כ.מסך: HD 4890 Top 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E - ASUS דיסק קשיח: 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103UJ זכרון: G.Skill 2X8GB DDR3 1333Mhz PC3-10600 ספק כח: HX 620W Active PFC 12cm Fan Modular - corsair מארז: Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש לפטופ לגלישה, עריכת מסמכים ועבור תחביב של עריכה ב-After Effects (התוכנה ברשיון אבל לא משמשת לעבודה מקצועית) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח , אפשר לחרוג מעט במידה והמחשב יתאים לדרישות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ועריכה ב-After Effects 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא (יש , ציוד הקפי ומסך חיצוני לחיבור ללפטופ במידת הצורך) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)…
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום, שוב שאלה בנאלית אבל לא מצאתי עליה תשובה, בייחוד שהתשובה משתנה כל יומיים. אז אני רוצה לרכוש מחשב נייד, מזל טוב, תודה. המטרה היא לעבודה מחוץ לבית כסטודנט. התקציב שלי הוא עד 3200 ש"ח אשמח בפחות אבל אני יודע שלא תמיד כדאי ואם יש הצעה מפתה אפשר טיפה לחרוג. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ועריכת מוזיקה בתכנות פשוטות (אולי qbase או מקס) אבל יכול להיות שזה ייקר? * גודל המסך? המטרה היא לעבוד בנוחות אז נראה לי רצוי 14 * משקל רצוי? פרט פחות חשוב אבל לא מהכבדים ביותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמו שעות עבודה ברציפות, נאמר לפחות 4-5 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? למקרן בעיקר * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני לא מבין בזה. יש שירים, מסמכים. רק אם יש עריכת מוזיקה זה…
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
זה המחשב שיש לי כרגע Intel i5 750 @ 2.67 GigaByte P55-UD3L 2x 2G g skill ripjaws F3 CL7 2x 4G kingstone sapphire radeon 5770 hd scythe mugen 2 seasonic 620w bronze antec three hundred 256 GB SSD א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מומלץ לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות…
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-