ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,386 דיונים בפורום זה
-
היי, ברשותי V3-571G-53238G1TMAII ACER האם המחשב תומך SSD, או איך אפשר לבדוק אם תומך SSD? תודה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד אשר נרכש בארה"ב. אני מעוניין להוסיף למקלדת את האותיות בעברית. ידוע לי שיש מדבקות שאותן ניתן להדביק, אך אני רציתי לדעת האם ישנן חנויות שצורבות את האותיות על המקלדת? אם מישהו מכיר חנות שעושה זו אני אשמח לקבל ממנו פרטים. תודה מראש, יגאל
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב נייד לעבודות משרד ואופיס. התקציב הוא בין 4K ל- 5K
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
Intl i5-3570K cpu 3.40GHz מעבד 6K DDR 3 Ram זיכרון 1Tera HDD דיסק קשיח 7850 2G HD כרטיס מסך MSI MS-7759 לוח-אם צורב DVD כלשהו של LG זה פחות או יותר מה שיש לי וזה די חדש, בן חצי שנה בערך והביצועים שלו ממש טובים כמובן אני חושב על למכור אותו (לא בטוח לגמרה איך אבל לפחות אדע בכמה ואז אחפש איפה). כמה לדעתכם הוא שווה היום? תודה!
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח אין חריגה, אם זה ממש שווה את זה אז 5200. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו על 1080, לא 4K, פרימייר ואפטר אפקט (עבודה על טמפלטים לא כבדים מאוד.. ורינדורים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה בגודל סביר יותר חשוב התמורה מאשר הגודל. 7. האם האם יש…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מצאתי 2 דגמי מחשב ולכל אחד יש את החסרון שלו אבל שניהם כמובן אותו מפרט. אז ככה יש אחד של hp ויש אחד של dell המפרט הדומה של שניהם Core i7 16 גיגה ראם דור 10 כונן ssd וגודל מסך 17.3 שהיה לי מאוד חשוב ההבדלים ביניהם בhp מהירות מעבד היא 1800 מגה הרץ וכרטיס גרפי Intel UHD Graphics 620 לעומת זאת המחשב של dell מהירות מעבד 1300 מגה הרץ וכרטיס גרפי NVIDIA GeForce MX230 חשוב לי להדגיש המחשב הוא ללימודים שאני מתקין עליו תוכנה מיוחדת ללימודים והיא טיפה חזקה. בכל אופן בנוסף לזה אני רוצה לשחק במחשב גם פיפא וגם פוטבול מנגר ההבדל בין המחירים הוא 300 שקלים. מחשב dell יותר זול מhp. תוכלו לתת לי קצת ש…
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אהלן.. בניתי מפרט מחשב ב5 שקל פחות מ3000... אממ... אז דברי פתיחה * בחרתי 2 כוננים: הראשון לווינדוס וכאלה והשני לגיבוי (כנראה) * אין צורב/כונן יש לי אחד בבית חדש חדש בקופסא * כרטיס מסך יחסית מספק אותי.. אנלא חושב שאני צריך יותר ממנו.. המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤613 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤563 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Seagate ST3250410AS 250GB SATA2 16MB ¤231 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10832 כונן קשיח Seagate ST3250410AS 250GB SATA2 16MB ¤231 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB …
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
זה המפרט שהרכבתי אשמח להצעות יעול והערות. קונה היום אז אנא הזדרזו להגיב. תודה מראש מעבד AMD Athlon 64 X2 5200 Box ¤360 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1208 לוח אם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤282 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38470 כונן קשיח Seagate ST3250410AS 250GB SATA2 16MB ¤231 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון G.Skill DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ¤87 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-1GBNT כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9500GT Super 512MB PCIe ¤326 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28640 צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤114 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp…
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
עם בוא האמזון פריים, אודה לסיוע להבין את ההבדל בין המשפחות של acer - למי מיועדת כל משפחה (חבל להוציא כסף סתם על מפרט שהוא overkill)
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
- 1 follower
-
-
אני יכול לבחור את הרכיבים שיהיו לי במחשב נייד כמו זיכרון מעבד לוחאם וכל אלה? ??? ??? בתודה מראש orlupo
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
INTEL ® PENTIUM® 4 CPU 3.0 GHZ TWO R-DISC 400GB לוח אם: D945GNTL Intel ספק:OCZ MODSTREAM 520W כרטיס מסך :RADEON 9600XT 256MB Sapphire כרטסי זיכרון : 4 בסך הכול 2 וחצי גיגה וכרטיס קול
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K כולל ציוד היקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק אם יש צורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם מכונות, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio,eclipse,vmware. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא יודע. צריך גם מסך, 23" נשמע לי סבבה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך,עכב…
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?): תכנות, בעיקר לקנייה כדי ללכת למפגשים ועוד. אולי אני אשחק במשחק שנקרא CS:GO לדעתי לא עוד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה ג…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך להכניס 2 מחשבים בקופיגורציה משרדית (אין צורך ב 3D) לארון בעומק ----47 רוחב------35 גובה------50 ס"מ מן הסתם צריך לקחת בחשבון את החיווט מאחורי המחשב הדרישות במפרט הן: תקשורת LAN מהירה יציאת DVI (ואם אפשר HDMI --לא חובה) הרשת תהייה של בין 10-16 מחשבים עם אפשרות ל STREAMER דוגמת POPCORN HOUR או מחשב מרכזי עם כל האודיו וידאו בנוסף מבקש המלצה על מסך 22" לתליה על הקיר (כנו תמונה)החיווט מוכן בקיר! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שלוש אופציות ורציתי לדעת מה עדיף המחשב יהיה מיועד למגוון של צרכים... לדוגמא עבודה עם פוטושופ, עריכת סאונד וכו' את שלושתם אני יכול להביא ב3000 שקל, השאלה מה כדאי, גם מבחינת אמינות המותג (לטושיבה יש אחריות מקיפה שכוללת גניבות-יתרון) וגם מבחינת החומרה והעוצמה שלו תודה לעוזרים! אופציה ראשונה: TOSHIBA Satellite L500-1N2 מפרט: מעבד Intel® Core™2 Duo processor T6600 - clock speed : 2.20 GHz -Front Side Bus : 800 MHz - 2nd level cache : 2 MB מערכת הפעלה Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit (pre-installed, Toshiba-HDD recovery) and Genuine Windows® 7 Home Premium 32-bit (Toshiba-Recovery DVD) מסך 15.6 " -type : Toshiba TruBrite® HD TFT High Brightness display with 16 : 9 a…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הנייד הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717381 העניין הוא שבחלק מהאתרים כתוב שהכרטיס מסך הוא GT ובחלק כתוב GS או GTS. אני זוכר שאמרו לי ש הGT הוא הכי חזק ואני לא יודע אם מדובר כאן בקיצורים המדברים על אותו הכרטיס או שמדברים על גרסה מוחלשת יותר? דבר נוסף שרציתי לדעת הוא האם ידוע על תקלות בכרטיס הזה? פשוט קראתי איפשהו שבניידים של מקינוטש יש פגם בכל מחשב שיש לו GEFORCE 9600. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד במחיר של 1000$ - 1500$. הדרישות מהמחשב: מעבד- סדרת I7. כרטיס מסך- סביר + שיכול להריץ את רוב המשחקים החדשים היום על הגדרות סבירות, (עדיפות לאחד שתומך DX11). זיכרון- 4Gb (אפשר גם יותר). הארד דיסק- 500Gb (עדיפות ל- 1Tb). מסך- 15.6 אינצ' בערך (עדיפות ל Led). סוללה- לפחות 2.5-3 שעות עבודה. חיבור HDMI חובה. עדיפות לאחד עם Workstation. משקל סביר. לא מתחמם יותר מידי. חברה/דגם אמין. ברמת העיקרון אני מעדיף להזמין את המחשב מחו"ל מאחר שהבנתי שהבדל המחירים בין הארץ לשם יכול להגיע לפי שתיים מחיר. עדיף לדעתי שהדגם גם יהיה קיים בארץ, בכדי שאני אוכל להשתמש בביטוח במידה ואצטרך, אגב אם הפרש המחירים בין הארץ לחו"ל לגבי אותו דגם זניח אז עדיף לדעתי לקנות …
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש, עדיפות היא לI5 או I7 עם 8GB+ זכרון(עם אפשרות הרחבה), SSD(או לפחות אפשרות להחליף לSSD) וכרטיס מסך טוב מסך עם רזולוציה של 1080 או יותר ועם איכות סבירה (שלא יהיו יותר מידי עיוותי צבע כשמסתכלים מהצד). USB3 אין לי צורך בכונן אופטי. השימושים שאני צריך אותו בשבילם הם בעיקר: פיתוח: ווב \ אנדרויד \ משחקים הרצת מכונות וירטואליות דרך VMWare משחקים חדשים (אבל אפשר לוותר קצת אם זה יוצא יותר מידי יקר) גרפיקה (מידול תלת מימד, פוטושופ, אילוסטרטור...) אין לי דרישה למסך מגע או מערכת הפעלה. האם אתם ממליצים לקנות מחשב חדש או שכדאי למצוא יד שניה? מה אתם אומרים על המחשב הזה? האם הוא יכול לשמש למטרה: http://ksp.co.il/?uin=24621
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט רב-תכליתי שיחזיק לכמה שנים. הנה הדרישות שלי: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר ב500, עדיף שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בסדר הבא: עבודה משרדית, תכנות, צפייה בסרטים, משחק מזדמן. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. למעט אפליקציות אינטרנט וסרטים, Visual Studio. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לשם פרנסה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למ…
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה וגם בתחום המחשבים ואני הודה לכם אם תעזרו לי. אני קונה מחשב שהמטרה העיקרית שלו היא סרטים ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות , המליצו לי על ati rx 1650 pro 512m pcx16 המפרט של המחשב הוא: intel 965 /1066/intel3000 core2 duo e6400/1066fsb 1024gb*2 ddr2 6400/800mhz של קינגסטון סה"כ 2 גיגה 320gb sata 2 16m dvdrw*18 מיקלדת ועכבר אלחוטי מסך lg 1900r 2ms 1:3000/dvi כרטיס מסך :ati rx1650 pro /512m המחיר 5440 ש"ח האם זה משתלם? האם כדי להשקיע בכרטיס יותר טוב או לקחת את 7600gt או משהו דומה באותו מחיר? והאם אשפר לתלות את כל המסכים על הקיר? האם כדי לקנות מסך אחר זול יותר? האם צריך מסך וכרטיס מסך עם יציאת MDMI? תודה רבה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אהלן המחשב הוא ASUS U36 SG כשאני רוצה לשחק או לראות סרט אני מחבר אותו לטלוויזיה אבל ברגע שאני סוגר אות המחשב (כלומר מקפל את המסך) הוא עובר למצב שינה, יש אפשרות להגדיר לו שגם שהמסך מוחשך והוא מחובר לצג אחר הוא ימשיך לעבוד? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מפרט ב3000 שקל למשחקים (בעיקר Microsoft Flight Simulator X) בחנות SkyPC. הוא לא מתכנן OC, יש לו מסך 22 אינץ' של LG ברזולוציה 1680X1050 וגם את כל שאר הציוד ההיקפי יש לו. הוא צריך הרכבה של המחשב. אם צריך עוד משהו תגידו.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 אבל אפשר אולי טיפה יותר (שוב, רצוי לחסוך... אבל בגלל הציוד ההקפי אני חושב שתידרש חריגה קלה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, CS:GO, PES 2016, NBA 2K16 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוצה גם המלצה על מסך טוב -לאילו הגדר…
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב שתכליתו העיקרית היא - סרטים באיכות גבוהה (HD) - תוכנות כבדות (Illustrator,Photoshop,Autocad וכו') - הרבה מאוד גלישה - מעט משחקים הרכיבים אותם אני צריך - מארז [שחור ולא צעקני - עדיפות ל-Thermaltake או CoolerMaster] - לוח אם - מעבד - ספק - זכרון - כרטיס מסך - כרטיס קול* הרכיבים אותם יש לי - כונן קשיח 1TB בחיבור SATA + כונן נוסף 250GB בחיבור SATA - צורב DVD LG - IDE - מסך Philips 32" HDready - מקלדת + עכבר אלחוטי Logitech - כרטיס PVR - רמקולים Logitech Z-5500 - לא מתכנן לעשות OverClock או שדרוגים מיוחדים - שקט של המערכת חשוב מכיוון שהמחשב יהיה בחדר שאני ישן בו. - אני גר באיזור המרכז אז העדיפות כמובן על חנות במרכז, ומומלץ שתהיה עם ותק כל…
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce gtx 750ti ואני רוצה במשכורת שלי שאני מקבל להשקיע במחשב טיפה. הסכום שלי שאני מוכן להשקיע 1600 שקל בלבד. אני רוצה לשים זיכרון פנימי 8GB DDR4 ומה עוד כדאי לי לשים? מעבד i5 3.5ghz אני ישים ולוח אם חזק.יש לי איש מחשבים שאני מכיר שאני יכול תמיד לשלם לו חודש הבא על כל דבר שאני קונה אז ככה שזה לא פוגע לי בתקציב. מה עוד לשפר? להביא ספק כוח 850w? תייעצו לי. תודה רבה לכם ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-