ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מחשב בסיסי וזול, עבור חברה שלי מטרות? אופיס ואינטרנט בלבד. משום מה מחירו של הS12 של לנובו קפץ בכ700 ש"ח, לכן אני מחפש אלטרנטיבות נוספות תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
קודם כל מדובר בלפטופ של acer דגם aspire Intel i5 , win 7 , memory-4G , ati HD 5470 512mb בעיה ראשונה: בעת הדלקה או התעוררות ממצב שינה המסך שחור למשך 1-5 דקות ואז הוא חוזר לעצמו (כאשר בזמן זה תאורת המסך עובדת רק לא רואים את הצג). בעיה שניה: בזמן צפיה ישירה או צפיה בסירטונים (ביו טויב למשל) המסך קופא והסאונד נתקע למשך חצי דקה עד דקה. ניסיתי את כל הדפדפנים והתקנת קודקים עדכניים וזה לא עזר. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
המחשב הדרוש הוא מחשב לפעולות היום יום וקצת מעבר, ז"א: מוזיקה,סרטים ומשחקים (די ישנים וגם חדשים אבל ברמה נמוכה חשוב להדגיש אני לא גיימר והמשחקים הם מידי פעם, לכיף). המחשב חייב להיות מסוגל להריץ תוכנות גרפיקה דו מימד ואף כמה במקביל, וגם תלת מימד ברמה יותר נמוכה. חשוב: סוללה חזקה שתחזיק הרבה זמן מעמד. מסך 15.4". (אחריות לא משנה לי בכלל ולא אכפת לי גם מחשב נייד בלי אחריות כלל). (מחשבים ניידים מיד 2 גם באים בחשבון אך מכיוון שאנני מבין במחשבים ניידים אבקש שמות או מפרטים כדי שאוכל לדעת מה לחפש ביד 2). (לפי מה שהבנתי הכרטיסים שבאים און בורד לא ממש חזקים וכ'ו ונראה לי שיהיה עדיף לרכוש כרטיס מסך חיצוני האם אני צודק?). חובה נפח אחסון גדול בגודל של 250-320 גיגה. אשמח להצעות.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום ברשותי ThinkPad X200 ללא כונן DVD המחשב הגיע עם וינדוס ויסטה, אני רוצה להתקין עליו לינוקס מ USB Dock הורדתי Linux מהאינטרנט כקובץ ISO אבל אין לי מושג איך "לצרוב" את הקובץ כ bootable על ה USB Dock כי פתיחת ה ISO וכעתקת הקבצים ל USB Dock כמובן לא מספיקה איך עושים זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיקרון אני עובר דירה ולקחתי על עצמי פרויקט להפוך את המחשב הישן שלי למחשב לעבודה (כמו שהוא לא מריץ משחקים). המפרט הקיים: מעבד: Intel Core2Duo E7400 2.80GHz 1600MHz RAM: שני גיגה X2 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L כרטיס מסך: gForce 9500GT 1G ספק: JTC P-4 500W ATX12V SATA DR-B500E HD: סתם משהו של 160גיגה 3מגה SATA צורב DVD רגיל ומארז תואם לכל. מה אני רוצה לעשות? ברמת העיקרון אני רוצה להעביר את כל זה למארז קטן, משהו מסוג ה: Mini,Micro,HTPC. המארז הכי קטן שאפשר לדחוף את כול זה. אישית מעדיף את ה e-Mini Tiny Box 2 Micro-Atx Case with 200W PSU Red מ KSP אבל ראיתי שיכול להיות שיהיו לי בעיות לדחוף ספק שיתאים לדרישות של החומרה והכרטיס מסך לא יכנס... אשמח לרעי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארז ביחז למחשב ? מתאים לו מבחינת ספק קירור ושקט ? הסר קטגורית מוצר שם מוצר מחיר מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1329 לוח אם : GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 ¤ 663 זיכרון : TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤ 690 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL ¤ 1188 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 381 מארז : ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU ¤ 763 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 5014
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום, אני עורך סרטים חובב. משתמש לעריכת הסרטים ב VEGAS PRO 8, מתכנן לעבור ל9(בנוסף ליישומים אחרים כמו אופיס ואינטרנט), ואחרי העריכה לDVD עם DVD ARCHITEC. אשמח לקבל הצעה למפרט כאשר התקציב בסביבות 5000 ש"ח. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב התחמם הרבה יותר מדי (היה בתיק שהוא פועל, הצד של התיק היה צמוד למאוורר) ומאז לא נדלק יותר המחשב מה בדר"כ הבעייה? יש צורך לשלוח לתיקון ולשלם על בדיקה? או מראש זה מקרה אבוד ולחפש מחשב חדש? המחשב עלה 2,000 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
מה דעתכם עליו? הוא מחשב טוב? אני מחפש מחשב נייד שתומך בווינדוס 7 ושיתמוך בטכנולוגיית ה HD ויריץ ישומים בצורה טובה. האם דגם זה הוא טוב או שאתם ממליצים לי על משהו אחר ? ולכמה זמן מספיקה הבטריה עד שהיא מתרוקנת ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי, אז חבר שלי רוצה ליתחדש במחשב חדש והוא קיבל הצעה שכוללת: E8400,9800GT,4GRAM samsung ולוח אם שאני לא יודע, ומסך 19 אינץ'. הוא ביקש ממני לבדוק אם יש מפרטים יותר טובים למחיר, אשמח אם תעזרו לי למצוא לו מפרט הכי מתאים. המחשב ישומש בעיקר למשחקים וצריך הרכבת מחשב ע"י החנות. שקט לא ממש חשוב כל עוד לא יהיה ממש רועש, OC אפשרי במידה וזה בא מהחנות בחינם כמו שSKYPC עושים בחינם למעבד עם אחריות. בתודה, אבירם.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אממ אני רוצה מחשב למשחקים רק... לגיימרים ככה משהו טוב... אשמח למפרט...
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לאזור 2500 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומעט גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WOW, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 FH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כי שמעתי בטלוויזיה שמחשב נייד מוציא הרבה קרינה מסוכנת.. ולכן רציתי לשאול מהי רמת הקרינה של מחשב נייד בכללי ואם זה מסוכן? חשוב לדעת בגלל שאני לפני קנייה של מחשב תודה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אחרי הרבה חשיבות ושאלות וקריאה בפורום, בניתי מפרט זה, מה אתם חושבים? מעבד Q9300 לוח אם ASUS P5E זיכרון 2*2 גיבה 800MHZ G.SKILL או מהירות 10000MHZ באותו מחיר אבל אני צריך לבדוק WD 320G 16MB ANTEC SONTA 3 כרטיס מסך 9800GTX GIGABYTE או 8800GTS G92, תלוי במלאי מאיפה שאני יזמין. סה"כ: 5500 ש"ח 9800 ו~5200 עם ה8800. תודה
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב עד 2000 שקל ללא כרטיס מסך (יש לי POINT OF VIEW GeForce GT220 1024MB SDDR3 חדש) המחשב ישומש לצפיה בתכני HD ולשחק במשחקים(לא בשימוש תדיר) אין לי צורך בציוד הקיפי, אני צריך מפרט שקט בסביבות בסלום בין 7-8 אני לא ישתמש באוברקלאוק במחשב. אני לא צריך את המערכת הפעלה אני רוצה שירכיבו לי את המחשב בחנות ואני ירכיב את כרטיס המסך בבית. אני יכול לרכוש מחשב רק באיזור ירושלים, מעדיף תשלום במזומן. אין לי תוכניות בעתיד לשדרג את המפרט. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מבקש את עזרתם במפרט למחשב עבודה. בשבוע האחרון שמעתי עצות רבות וקצת אבדתי... 1. מה התקציב המקסימאלי? - 9000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכה גרפית, עריכה וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -- פרנסה - Adobe Photoshop / Illustrator / After Effects / premiere -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 27 1920x1080 -לאילו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מעבדי אינטל P4 2.66Ghz, s775, 2x1MB Cache, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP זכרונות DDR II 667 1GB Twinmos דיסקים קשיחים Western Digital 80GB 7200 8MB WD800JB כרטיסי מסך Galaxy FX5500 256MB TV, DVI, AGP כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD Recorders Sony 52x32x52 (Kit) מארזים 8023 Gamer 450W, 12cm Fan, LCD מקלדות Logitech Logitech Internet Pro White (Rus) עכברים Microsoft Microsoft Basic Optical Mouse מסכים Chi Mei CMV 743A 17'' LCD 8ms מחירון עבודות במעבדה Assembly - Computer (New Compon.) מחיר 3605 ¤ מה אתם אומרים? מפרט לאדריכלית לעבודה בA…
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון. אני זקוק למחשב נייד פשוט- בשביל אינטרנט אלחוטיו אופיס וקצת לראות סרטים מידי פעם. לפי זה חשבתי שכל פנטיום מעל ג'יגה, 256 מגה זיכרון יספיקו לי. (איכות המסך לא קריטית) את המחשבים של קומפאק/HP אני לא אוהב, אז נשארתי עם IBM / DELL שיצא לי קצת להכיר אותם. ואני די מחבב אותם. עכשיו לכמה שאלות: בנושא IBM - יש את הדגם R50E שאחריו יש כל מיני שמות, כמו UR0BYIM , UR0BZUK, ur0tuk וכו'. מחיפוש בגוגל כל השמות האלה מביאים אותי רק לאתרים ישראלים , ככה שאני לא כלכך מצליח להבין מה הם מסמלים. פרט לזה יש למישהוא להגיד משהוא רק על הדגם R50E ? בנושא DELL - אני מדבר על ה L110 שאפשר לקנות אותו באופיס דיפו ממש בזול - 3600 ש"ח - מישהוא מכיר אותו? יש למישהוא הא…
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
אני צריך נייד לדברים בסיסיים, וגם אני צריך להריץ עליו , Visual Studio, Lightroom ותוכניות גרפיות פשוטות למדי, לא מסובכות אבל לרוב לנסעיות ושימוש רגיל לחלוטין, ללא משחקים עד 4000 ש"ח האם המחשב הזה מספיק לי? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310.htm וגם אני רוצה כמה שיותר קטן, אם היה נטבוק מספיק חזק ל Visual Studi.net הייתי לוקח אותו מה האפשרויות האופטימליות שיש לי?? תודה
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אני כנראה בימים הקרובים מזמין את המחשב אני צריך דעות על המפרט שבניתי מזיגזאג , התקציב הוא 8500 המטרה היא בעיקר למשחקים תודה. הסר כמות מוצרים סה"כ Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 2,077.72 ש"ח DFI INFINITY 975X/G (975X) - ATX 1,142.23 ש"ח 1GB PQI DDR II - 667 - PQI Original 983.78 ש"ח Sapphire Radeon X1800XT 256MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL 1,820.94 ש"ח GIGABYTE - aluminum 3D AURORA series Super Tower - SILVER 624.32 ש"ח OCZ ModStream 450W Power Supply 577.50 ש"ח Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech 238.75 ש"ח WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 479.02 ש"ח LG DVD-RW GSA-H10A x16 DUAL LAYER (White)…
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
ללא מסך. מקלדת, עכבר, רמקולים. המחשב מיועד למשחקים ואינטרנט בעיקר. כמובן שבתקציב הנ"ל לא תוכלו להכניס שם כרטיס מסך מתקדם ביותר אך הייתי שמח למצוא איזון ושהמחשב יהיה מהיר ואיכותי. *עריכה* אני אשמח אם תרשמו את שם החנות ממנה נלקח המפרט.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מעוניין לקנות מחשב בסכום של 2000 ש"ח +- שיהיה נחמד למשחקים בעיקר ולכל השאר.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=NVLG-RIV&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אם מישהו שעובד עם התוכנה מכיר דגם טוב יותר של LENOVO עד 4000 ש"ח אשמח לשמוע המלצה תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 ש"ח, מזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס - גלישה במספר TABים גדול במקביל ולאורך זמן!), צפיה בסרטים ב - HD, קולנוע בייתי, הורדות, עריכה גרפית (דו מימדית וסרטים) , תכנות ולעיתים VM. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כרטיס טלוויזיה - כאופציה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? שקט, רצוי מעוצב נחמד, לא חובה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשו…
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
דרושה המלצה למחשב נייד מתוצרת לנובו בלבד (בבקשה לא להציע חברות אחרות). גדול מסך 15.6 לשימושי אינטרנט. תקציב בכותרת.
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-