עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Idan06,

אני זקוק למפרט דחוף, שיהיה עוד היום. אם מישהו יכול לעזור לי, אז הנה פרטים: המחשב בעיקרון הוא למשחקים. תקציב: 3500-4000. אני רוצה שיהיה 1GB זיכרון, צורב DVD, כרטיס מסך עדיף של ATi-256MB, ומעבד של Intel, 160GB ללא מסך, וללא מקלדת, עכבר ורמקולים. תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by xj5,

המחשב הזה יהיה בעיקר לעריכת מוזיקה ותלת מימד וגם ככה משחקים אני לא איזה גיימר אבל קצת gta מדי פעם לא מזיק... מה דעתכם? אני לא רוצה מעבד של AMD ולא רוצה זכרונות DDR2 עבר זמנם(למרות שזה עולה פחות ונותן הזדמנות לדחוף כרטיס מסך מטורף אני לא הולך לשחק כל כך הרבה אני צריך מעבד חזק לשימושים שלי)... יש לי בלוח אם אופציה לקרוס פייר ככה שאפשר יהיה להוסיף עוד כרטיס מסך לגבי הספק אני מתלבט קצת עדיין... לגגבי המארז מה דעתכם מישהו התנסה איתו? מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1199 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP45C-DS3 ¤643 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - PLATINUM EDITION : OCZ3P16004GK ¤446 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD4770 512MB GDDR5 - GV-…

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אני מתחיל ללמוד השנה , ומעוניין להחליף את הטושיבה שלי שהחזיק 4.5 שנים. מוכן להשקיע במחשב איכותי. * יש אפשרות לקנות את המחשב בארה"ב ולהביאו ארצה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית ללימודים, אינטרנט, מוזיקה , הרצת סרטים ב FHD וייתכן שגם מעט לעריכת וידאו. * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך , מתחת ל 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך , 5-6 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ו VGA * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256 לפחות * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ מספיקה * האם …

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by Bakshi1,

שלום, אני צריך מפר ב 3700 ש"ח למשחקים וכרטיס מסך gefoce8600gts רק כרטיס כזה.. תודה

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. (בשביל חבר עובד אינטל שמקבל מעבד מתנה מהעבודה.) שימוש עיקרי אינטרנט + קצת משחקים. קיים: מעבד + מסך + HD 160GB בחיבור IDE. צריך לקנות: לוח אם + זכרון (עדיף 1024MB) + כ. מסך + מארז + ספק. זהו, תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by מאיר אוליאל,

שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב נייד בזמן הקרוב , לצרכי למידה , אינטרנט, וקצת סרטים. אני אלך על סדרת הטינקפד של לנובו ביד שניה. אני נורא מתלבט בין שני הצעות מחשבים שראיתי: X201, מעבד i5 , כונן ssd 240 g, זיכרון פנימי 8 g ram ddr. מצד שני דגם הx220 אותו מעבד, כונן ssd 80g, זיכרון פנימי 8 g. שניהם אותו מחיר , אני מתלבט בין המפרט הטוב יותר של הx201 לבין החדישות של הx220.. יש לציין שחשוב לי שהמחשב ישרוד לי לשנה- שנתיים הקרובות וירוץ חזק בלי תקיעות מיותרות.. אשמח לקבל הסבר בכללי על הדגמים הללו של טינקפד, אורך חיים, עוצמה ,מהירות, ודברים שצריך לבדוק לפני שקונים מחשבים כאלו שנמצאים בשימוש כבר תקופה. תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. ואו, הרבה זמן לא הייתי פה מה אתם אומרים ? מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 מדוד שעובד באינטל, יש להם תוכנית מוזלת לעובדים. לוח אם 643 ש"ח: ALBATRON NF 650i ULTRA זכרון 475 ש"ח: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT כרטיס מסך 1578 ש"ח: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL דיסק קשיח 436 ש"ח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS כריס קול 124 ש"ח: CREATIVE SB LIVE 5.1 דיוידי 165 ש"ח: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ספק 430 ש"ח: HEC ACE 580 מסך 2268 ש"ח: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR רמקולים 452 ש"ח: ALTEC-LANSING 2.1 VS4121 מה אתם חושבים ? 7500 ש"ח הכל.

• 11 תגובות
    • 954 צפיות
  8. שלום ותודה מראש מחפש מחשב למשחקים ולאינטרנט בעיקר ושיהיה מהיר בתקציב של 5K בערך שיחזיק תקופה

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  9. מחשב למשחקים לגיימר ממוצע+ עדיף מחנות מוכרת עם אחריות טובה להרבה זמן מעדיף שהמחשב יהיה מבוסס קונרו ולא AMD תודה רבה נ.ב אני לא עושה OC

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  10. לרגל נסיעה לחו"ל, מחפש המלצה למחשב נייד לגיימינג (כרטיס נייד, קול ומעבד חזקים) בתקציב של עד 2000$. בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  11. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד לצורך בניית אתרים על תוכנת wordpress. בגדול התקציב שלי גג עד 5,000 חשבתי לקנות מעבד i7 וחשוב שיהיה עם כונן ssd. בנוסף חשבתי לקנות מחנות ksp 1.https://ksp.co.il/?uin=47996 2. https://ksp.co.il/?uin=47306 מתלבטת בין שני הדגמים מה עדיף הראשון או השני? בנוסף אשמח למפרט מתאים ולהמלצות והכוונה בנושא נ.ב כרגע אני לא משתמשת בתוכנות גרפיות אבל אולי אשתמש בהמשך קצת בפוטושופ

12. Started by ofrine,

* גודל המסך? 13.3-14, רצוי מט. * רזולוציית המסך? HD * משקל רצוי? נמוך זה טוב יותר, כמובן. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך יותר טוב כמובן, אבל 4-5 שעות יספק בהחלט. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) דיסק רגיל בנפח של 500GB מינימום, עדיפות גדולה ל-SSD בנפח יותר קטן (למערכת הפעלה, יותר מזה אני מניח שכבר יעלה הרבה יותר). * כונן אופטי? אין צורך מיוחד בכך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell/HP/Toshiba. הבנתי ממישהו שסמסונג פחות איכותיים באיכות בנייה. אם זה לא נכון ויש מחשב שעונה על הדרישות בטווח הזה שגם יהיה איכותי, אני יותר מאשמח לבדוק אותו. * כל דר…

• 17 תגובות
    • 4.8k צפיות
  13. כיום רואים שלכל סדרת המעבדים יש יכולת גרפית עצמאית מובנית בתוך המעבד. חוץ מהכרטיס מסך החיצוני. השאלה אם הפעלת היכולת הזו היא אוט' עי המחשב (למשל בעת שימוש בסוללה מיד עובר המחשב לשבב הגרפי הפנימי ?) או שהיא ניתנת לשליטה על ידי המשתמש ועל ידי כך מאפשרת לו לחסוך בחשמל או להאיץ ביצועים תוך שימוש בכרטיס מסך חיצוני, לפי בחירתו ?

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  14. Started by בנצי אלקיס,

שלום רב מבקש ייעוץ לפני קנית מחשב נייד https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=26154 תודה לגלישה באינטרנט,סקייפ,עריכת סרטים מתמונות. שמיעת מוסיקה.

15. Started by ehud101,

שלום, מזה כ3 חודשים שהמחשב הנייד שלי נדלק לבד כל יום באותה שעה (8:30) ואיני יודע מה לעשות. זה ממש מציק. יותר מאשמח לעזרתכם. תודה

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  16. Started by zoman,

מעבד אינטל מקורי 3.0P4 775 3.0G 2M 630 ** 64-bit, הדור החדש של מעבדים. לוח אם מטכנולוגייה חדישה CHIPSET 945 מבית GIGABYTE מדגם GA-8I945PG . דיסק קשיח SATAII 160GIGA +8MB מהיר במיוחד . כרטיס מסך Geforce FX6200 256 mb TURBO CACHE **128-BITטכנולוגיית PCI EXPRESS לא AGP מארז מידי ATX + מקדימה USB .ספק 400 W זכרון 1024MB DDR2 533MHZ גיל דואל. המחשב לצורך : עבודות משרד (אופיס ,אקסל) ,קצת עריכת סרטים ,וקצת משחקים ברמה בינונית.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  17. אני ממשיך במסעי לעבר הנייד המתאים לי, רק כדי להזכיר את מה שאני מחפש- נייד לסטודנט, קודם כל שיהיה נוח להקלדה כמובן ויריץ את כל תוכנות ה- office כמו שצריך. מעבר לכך, שיריץ סרטים כמו בצורה טובה, ולמרות שאני לא משחק במחשב יותר מדי- אני מעוניין שלמרה וארצה להתקין עליו איזה משחק ( בינוני? ) כמו PES שירוץ חלק ויפה בלי תקיעות ובעיות. בקשר לניידות- פחות קריטי לי, ולכן המסך ( 15.6 ), אלא אם איזה סטודנט יאיר את עיניי וימליץ לחפש משהו קטן יותר. אני פשוט לא רואה את עצמי מסתובב איתו לספרייה וכו', כלומר הכוונה היא בעיקר מחשב ביתי... ההתלבטות שלי היא בין שני המחשבים הבאים: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12892 ה- acer aspire http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12899ה- h…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by gallahgi,

1. מה התקציב המקסימאלי?3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?במידה וזה הכרחי אז הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD 3D BR מלא א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תמיכה מלאה בXBMC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 LED FULL HD 3D 70 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by nadavP3,

שלום אני צריך עזרה במצית נייד שיהיה דיי קל (נגיד 2קג או 2.5 לא יותר, כמובן שפחות אדיף) מסך 10~14 לא יותר קטן\גדול וגם בפחות מ10,000 (נגיד סביבות ה8000 יהיה נהדר) תודה

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  20. שלום לכל המשתמשים היקרים, למפרט הבא, איזה ספק אתם חושבים שצריך: מעבד: E6600 [יהיה המהרה עד ל-3.5GHz] גוף קירור: ZALMAN CNPS9500 לוח אם: eVGA 122-CK-NF68-AR (עם: NVIDIA nForce 680i SLI ATX) זיכרון עבודה: Corsair TWIN2X2048-6400C4PRO 2GB Kit DDR2-800 XMS2-6400 ProSeries 2 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar RE2 WD4000YR 400GB 7200 RPM [מערך Raid0] 2 כרטיסי מסך: Nvidia GeForce 8800GTX [מערך SLi] מארז: COOLER MASTER Stacker 830 או Gigabyte Aurora 530 עכשיו יש לי שאלה, כמה Watt לדעתכם צריך מחשב כזה ? אני מתלבט בין שתי הספקים הבאים: הראשון: Tagan TG800-U25 ATX12V/ EPS12V 800W Power Supply 100 קישור: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16817811004 השני: OCZ Game…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by na0r,

שלום חברים.. אני קונה מחשב נייד בקרוב למטרת גלישה באינטרנט,אייסי,מסנ, word וכל אלה, שמיעת שירים, תמונות, סרטים וזהו. מה אתם חושבים על המחשב הזהMSI PR600R2.. מישהו מכיר אותו, השתמש בו, איך הסוללה ואיך המחשב בכללי?? ואיך לדעתם הוא יריץ את ויסטה ואם כדאי בכלל.. מחכה לתשובות. תודה רבה!! http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=969&CatCode=315

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by ishaymosco@gmail.com,

רכשתי לפני חודשיים לנובו T400,והוא עובד יופי,אך לאחרונה הסוללה לא נטענת לי. אני צריך לציין שקיבלתי עם המטען כבל תקע ,אך הוא עווה מידי לשקע סטנדרטי,אז החלפתי לכבל עם תקעים טיפה יותר דקים...זה החזיק חודש ולפני יומיים זה הפסיק להטעין לי את המחשב,אבל המחשב מציג את החיווי שזה מחובר לחשמל אח אחוזי הסוללה נשארים קבועים (רק יורדים)..מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by Hilla Ben-ari,

שלום לכולם אני מתלבטת בין שני המחשבים הללו מדובר בשתי מחשבים כמעט זהים הוסטרו מעבד i5 8250u אינספיריון מעבד i5 8265u מעבג לזה אותו מפרט טכני 256 ssd 8 ram וסטרו 4 תאים אינספיריון 3 תאים וסטרו שרות מעבדה אינספיריון שרות עד הבית שימושים אינטרנט ואופיס בעיקר מחיר כמעט זהה אודה לכם על התשובות ניתן להיכנס לאתר שניידר ולהקיש את הדגם והמפרט יהיה רשום.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by liorelbaz,

מחשב למשחקים להעביר תזמן בעבודה עד 4000 אלף * מטרות המחשב? לדוגמה: ע משחקים (בינוניים), * מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים * גודל המסך? לא אכפת * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (לא אכפת * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (לא אכפת * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם לא

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by DeadByDawn,

אוקי הוטלה עלי משימה : להרכיב לדודה שלי מפרט מחשב. נוסף. אז ככה,אני מחפש מחשב עד 3000 ש"ח (כולל מסך) או עד 1800 לא כולל מסך. לא דרוש מחשב על (כמובן שזה גם לא אפשרי במסגרת התקציב הנ"ל) אבל שיהיה אפשר להריץ עליו משחקים,ושלא יהיה עם מעבד INTEL או מעבד מוחלש כלשהו (דהיינו Celeron אבל בגירסת AMD,לא יודע איך הם נקראים) תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים