עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כיום רואים שלכל סדרת המעבדים יש יכולת גרפית עצמאית מובנית בתוך המעבד. חוץ מהכרטיס מסך החיצוני. השאלה אם הפעלת היכולת הזו היא אוט' עי המחשב (למשל בעת שימוש בסוללה מיד עובר המחשב לשבב הגרפי הפנימי ?) או שהיא ניתנת לשליטה על ידי המשתמש ועל ידי כך מאפשרת לו לחסוך בחשמל או להאיץ ביצועים תוך שימוש בכרטיס מסך חיצוני, לפי בחירתו ?

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  2. Started by בנצי אלקיס,

שלום רב מבקש ייעוץ לפני קנית מחשב נייד https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=26154 תודה לגלישה באינטרנט,סקייפ,עריכת סרטים מתמונות. שמיעת מוסיקה.

3. Started by ehud101,

שלום, מזה כ3 חודשים שהמחשב הנייד שלי נדלק לבד כל יום באותה שעה (8:30) ואיני יודע מה לעשות. זה ממש מציק. יותר מאשמח לעזרתכם. תודה

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  4. Started by zoman,

מעבד אינטל מקורי 3.0P4 775 3.0G 2M 630 ** 64-bit, הדור החדש של מעבדים. לוח אם מטכנולוגייה חדישה CHIPSET 945 מבית GIGABYTE מדגם GA-8I945PG . דיסק קשיח SATAII 160GIGA +8MB מהיר במיוחד . כרטיס מסך Geforce FX6200 256 mb TURBO CACHE **128-BITטכנולוגיית PCI EXPRESS לא AGP מארז מידי ATX + מקדימה USB .ספק 400 W זכרון 1024MB DDR2 533MHZ גיל דואל. המחשב לצורך : עבודות משרד (אופיס ,אקסל) ,קצת עריכת סרטים ,וקצת משחקים ברמה בינונית.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  5. אני ממשיך במסעי לעבר הנייד המתאים לי, רק כדי להזכיר את מה שאני מחפש- נייד לסטודנט, קודם כל שיהיה נוח להקלדה כמובן ויריץ את כל תוכנות ה- office כמו שצריך. מעבר לכך, שיריץ סרטים כמו בצורה טובה, ולמרות שאני לא משחק במחשב יותר מדי- אני מעוניין שלמרה וארצה להתקין עליו איזה משחק ( בינוני? ) כמו PES שירוץ חלק ויפה בלי תקיעות ובעיות. בקשר לניידות- פחות קריטי לי, ולכן המסך ( 15.6 ), אלא אם איזה סטודנט יאיר את עיניי וימליץ לחפש משהו קטן יותר. אני פשוט לא רואה את עצמי מסתובב איתו לספרייה וכו', כלומר הכוונה היא בעיקר מחשב ביתי... ההתלבטות שלי היא בין שני המחשבים הבאים: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12892 ה- acer aspire http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12899ה- h…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by gallahgi,

1. מה התקציב המקסימאלי?3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?במידה וזה הכרחי אז הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD 3D BR מלא א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תמיכה מלאה בXBMC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 LED FULL HD 3D 70 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by nadavP3,

שלום אני צריך עזרה במצית נייד שיהיה דיי קל (נגיד 2קג או 2.5 לא יותר, כמובן שפחות אדיף) מסך 10~14 לא יותר קטן\גדול וגם בפחות מ10,000 (נגיד סביבות ה8000 יהיה נהדר) תודה

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  8. שלום לכל המשתמשים היקרים, למפרט הבא, איזה ספק אתם חושבים שצריך: מעבד: E6600 [יהיה המהרה עד ל-3.5GHz] גוף קירור: ZALMAN CNPS9500 לוח אם: eVGA 122-CK-NF68-AR (עם: NVIDIA nForce 680i SLI ATX) זיכרון עבודה: Corsair TWIN2X2048-6400C4PRO 2GB Kit DDR2-800 XMS2-6400 ProSeries 2 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar RE2 WD4000YR 400GB 7200 RPM [מערך Raid0] 2 כרטיסי מסך: Nvidia GeForce 8800GTX [מערך SLi] מארז: COOLER MASTER Stacker 830 או Gigabyte Aurora 530 עכשיו יש לי שאלה, כמה Watt לדעתכם צריך מחשב כזה ? אני מתלבט בין שתי הספקים הבאים: הראשון: Tagan TG800-U25 ATX12V/ EPS12V 800W Power Supply 100 קישור: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16817811004 השני: OCZ Game…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by na0r,

שלום חברים.. אני קונה מחשב נייד בקרוב למטרת גלישה באינטרנט,אייסי,מסנ, word וכל אלה, שמיעת שירים, תמונות, סרטים וזהו. מה אתם חושבים על המחשב הזהMSI PR600R2.. מישהו מכיר אותו, השתמש בו, איך הסוללה ואיך המחשב בכללי?? ואיך לדעתם הוא יריץ את ויסטה ואם כדאי בכלל.. מחכה לתשובות. תודה רבה!! http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=969&CatCode=315

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  10. Started by ishaymosco@gmail.com,

רכשתי לפני חודשיים לנובו T400,והוא עובד יופי,אך לאחרונה הסוללה לא נטענת לי. אני צריך לציין שקיבלתי עם המטען כבל תקע ,אך הוא עווה מידי לשקע סטנדרטי,אז החלפתי לכבל עם תקעים טיפה יותר דקים...זה החזיק חודש ולפני יומיים זה הפסיק להטעין לי את המחשב,אבל המחשב מציג את החיווי שזה מחובר לחשמל אח אחוזי הסוללה נשארים קבועים (רק יורדים)..מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by Hilla Ben-ari,

שלום לכולם אני מתלבטת בין שני המחשבים הללו מדובר בשתי מחשבים כמעט זהים הוסטרו מעבד i5 8250u אינספיריון מעבד i5 8265u מעבג לזה אותו מפרט טכני 256 ssd 8 ram וסטרו 4 תאים אינספיריון 3 תאים וסטרו שרות מעבדה אינספיריון שרות עד הבית שימושים אינטרנט ואופיס בעיקר מחיר כמעט זהה אודה לכם על התשובות ניתן להיכנס לאתר שניידר ולהקיש את הדגם והמפרט יהיה רשום.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by liorelbaz,

מחשב למשחקים להעביר תזמן בעבודה עד 4000 אלף * מטרות המחשב? לדוגמה: ע משחקים (בינוניים), * מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים * גודל המסך? לא אכפת * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (לא אכפת * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (לא אכפת * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם לא

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by DeadByDawn,

אוקי הוטלה עלי משימה : להרכיב לדודה שלי מפרט מחשב. נוסף. אז ככה,אני מחפש מחשב עד 3000 ש"ח (כולל מסך) או עד 1800 לא כולל מסך. לא דרוש מחשב על (כמובן שזה גם לא אפשרי במסגרת התקציב הנ"ל) אבל שיהיה אפשר להריץ עליו משחקים,ושלא יהיה עם מעבד INTEL או מעבד מוחלש כלשהו (דהיינו Celeron אבל בגירסת AMD,לא יודע איך הם נקראים) תודה מראש

14. המחשב מיועד לעבודה מישרדית(אופיס, אינטרנט, קצת מוזיקה) מה דעתכם על המפרט הבא? 1 AMD Sempron 64 (3000+) - [AM2]- RETAIL 317.84 ש"ח 1 GIGABYTE GA-M51GM-S2G (nForce 430) - mATX 483.01 ש"ח 1 512MB TWINMOS DDR II - 667 - TWINMOS Original 329.03 ש"ח 1 NEC CD-RW 52X32X52 - WHITE - BULK 118.61 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II 247.00 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE (כולל ספק כח HEC-300AR-T) 329.19 ש"ח סך הכל לתשלום: 1,824.68 ש"ח אשמח לקבל תגובות.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  15. המחיר כולל מסך ותוכנת ווינדוס 64 ביט הום פרמיום חוקית. שאלות: האם מדובר בלוח אם מיושן מדי? האם שווה להשקיע עוד 700 ש"ח ולקנות 570GTX של ג'יגה בייט? האם ספק הכוח מספיק או שיש צורך ב- GOLD? האם הקירור מספיק. לא יהיה במחשב הזה אוברקלוקינג, הוא מחשב עבודה, גם אם משחקים בו לפעמים. Intel Sandy Bridge Core i7 2600 Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Box, יחידות 1 ₪1416 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2331 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪115 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 מסך Dell UltraSharp U2311H 23" IPS Panel, יחידות 1 ₪1094 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2100 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/…

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  16. Started by benz89,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודי תקשורת, ככה שאין תוכנות מיוחדות וכבדות משחקים קלים, צפיה בסדרות ושידורי ספורט.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? פחות מ2 קילו, שיהיה נוח להסחב איתו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה א…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Mayan_S,

יש לי מחשב שבו הלוח אם והמעבד הם בני 4 + והגיע הזמן לשדרג. אני מעוניין לקנות לוח אם, מעבד אנטל מרובע ליבה, ו 4 גיגה זיכרון. התקציב שלי הוא בסביבות 1500 שקל, והחנות שבה אקנה היא KSP. כל המידע הנחוץ להמלצה רשום, אנא התייחסו אליו ולא לדברים אחרים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  18. Started by תמר רוזנברג,

שלום מה דעתכם על מחיר 450 שח למחשב נייח ,ללא מסך, דגם i3 540, 1tr, 4 זיכרון, בן 7 שנים שהספק הוחלף לחדש, לוח האם תקין. בשביל משחקים לילדים וצפייה בסרטים?לא מעוניין להוציא כסף על חדש. יעבוד חלק?שווה את המחיר? תודה

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  19. Started by ben007,

שלום! אני צריך בבקשה את עזרכתם בבנית מפרט בשווי 6000 ש"ח לחבר, ורק אם נחוץ אפשר למתוח אותו. מחשב לגיימר. מה לא צריך? מסך, כוננים. המפרט צריך להיות מבוסס AMD, עם צורב דיוידי, רמקולים 2.1 ( עדיף ATP ), עם כרטיס מסך חזק, ג'יגה זיכרון, ו120 ג'יגה דיסק. מארז ( עדיף TRANSFORMER ) וספק שיחזיק טוב את המערכת, מצלמת אינטרנט ועכבר ומקלדת אלחוטיים אם יכנס לתקציב הבנאדם לא מתכנן אוברקלוק, אבל עדיף קירור קצת יותר רציני מהאיגלו ( הכל במידת האפשר ). יש לכלול הרכבה, וחשוב שהקניה תתבצע מחנות אמינה, עם שירות ואחריות טובים. אני יודע שיש המון דרישות, תודה ענקית לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by bartzi,

שלום רכשתי לפני שבוע מחשב n550jv של אסוס ואני מעוניין להחליף את הכונן הקשיח שבו לSSD. עד כמה מסובך להחליף במחשב הזה את הכונן הקשיח באופו עצמאי? האם כשאני מחליף את הכונן קשיח מתבטלת האחריות על המחשב? הדיסק קשיח שאני שוקל לקנות הוא Samsung Evo 256 GB הבנתי שהסדרה הזו מומלצת, האם יש המלצה על משהו אחר באותו טווח מחיר? שאלה נוספת, האם כשאני שם הssd במחשב ומתקין עליו windows 8 יש דרייברים מסוימים שאני צריך לשים לו על מנת שהמסך מגע וכל הקיצורים של המחשב יעבדו ? תודה מראש, בר

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by my1990,

מפרט טכני: מעבד 2 גיגה ראם דיסק קשיח 32 גיגה מערכת הפעלה XP מקורי כונן DVD מובנה 4 כניסות USB מגיע עם שלט מקורי של המחשב כניסה למיקרופון כניסה לאוזניה ADSL מגיע עם תיק למחשב. כמה המחשב שווה בערך? תודה מתן

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  22. Started by Zippopo,

אני מתלבט בין 2 המחשבים האלו. המחיר שלהם נע סביב 2000 ש"ח. האסוס: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110119 הלנובו: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C4153121 ההבדלים הם שבאסוס יש מסך 10 אינץ לעומת 12 אינץ'בלנובו. באסוס יש מעבד N280 ובלנובו יש מעבד N270. באסוס זמן הסולל מספיק עד 10 שעות לפי היצרן, ובלנובו פחות. באסוס יש לי אפשרות לשדרג ל-2GB כשבלנובו לא מצאתי איך לשדרג. אני יותר נוטה לאסוס, אבל האם מסך 12 הוא עד כדי כך משמעותי לעומת מסך 10? האסוס לוקח בכל הפרמטרים, פרט למסך... האם זו סיבה לשנות את הבחירה ללנובו?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by aviv1346,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בטעם טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בסרטים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed, Call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב 19 אינצ', טלוויזיה 32 אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב , מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, מחפש מחשב ללימודים בתקציב של עד 850$ (לא חובה לנצל את כל התקציב...) * מטרות המחשב? מחשב ללימודי הנדסה, כך שאמור להיות רלוונטי לארבע שנים לפחות. בעיקר עבודה משרדית, מעט תכנות וצפייה בסרטי HD/FHD. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 מאט * רזולוציית המסך? HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? נאמפד * משקל רצוי?לא מהווה שיקול * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) the more the merrier...מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 500 ג'יגה לפחות. * כונן אופטי?כן, להתקנת כונן SSD. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by freetalk 2012,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש בתקציב של עד 5000 שקל. המטרה של המחשב היא לצורך שימוש בתוכנות פיתוח וגלישה באינטרנט. חשוב לי שהמחשב יהיה אמין וחזק לטווח הארוך. אני מעוניין במפרט הבא בגדול: מעבד: i7 דור 8 או 9. זיכרון: 16GB. גודל מסך: 14 או 15.6. מערכת הפעלה: windows 10. משקל: עד 2.5 קילו. תודה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.