עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, המחשב השולחני שלי כבר מעלה אבק ומתקשה לסחוב אז החלטתי לקנות מחשב חדש. הרבה זמן לא התעדכנתי בתחום החומרה ולכן אשמח אם תוכלו לייעץ לי. שימוש: בעיקר תכנות (כולל להריץ IDEים כבדים כמו Visual Studio, Eclipse ועוד כמה תוכנות במקביל כמו Notepad++, דפדפנים וכו'..) מדי פעם גם לצפות בסרט ב-HD ומן הסתם עבודה משרדית (הרצת Outlook 2010). חוץ מזה אני גם מריץ VMים על המחשב. תקציב: 2500 - 3500 ש"ח חשוב לציין שאני מעוניין לקנות מחשב נייד ולא שולחני. הסתכלתי קצת על מפרטים וראיתי כמה דברים מעניינים בטווח מחירים הזה, אשמח אם תגידו לי האם המפרט הבא נשמע לכם מספיק: Intel® Core i5-2430M (2.30/2.90 Turbo GHz) 4GB (4+0) up to 8GB DDR3 HDD 640Gb (5400 RPM) התלבטויות: 1. האם המפרט שציינ…

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  2. שלום לכולם יש לי כיום את החלקים הבאים שאיתם אני נשאר SSD כרטיס מסך HD 6870 ספק טוב קירור נוקטה 15 חשוב לי לשמור על אפשרות ההמהרה ולכן אני בכיוון של 4690 k לגבי לוח רצוי מסדרת z97 והעדיפות היא לחברת גיגהבייט ולאחר מכן אסוס חשוב לי שיהיה בלוח את מירב הפיצרים האפשריים כמו m.2( לא שאני יודע למה זה טוב) וeSata וכמובן את הכפתורים בלוח עצמו ומסך שגיאות. לבי זכרונות 2*4 יהיו מספיקים לעת עתה לגבי מארז חשוב שיהיה שקט ברמה סבירה פלוס איך חשוב שיהיה מחברה טובה ואיכות חומרים מעולים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by teddy85,

אני צריך מחשב במחיר הנ"ל בלי מסך לצורך משחקים וOC ממש למתחילים אני איש של AMD אבל אם אתם אומרים לי לקחת אינטל אני רוצה הסבר ממש מוצלך ופרטני למה תודה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by andd,

[table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל‏[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1690 [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1690 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][t…

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  5. קראתי כאן הרבה דברים והמחשב הסופי שהרכבתי היה זה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ₪834 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ₪642 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ₪1777 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ₪381 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ מחיר: ₪829 מארז: COMPUCASE 6920B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU מחיר: ₪314 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ₪422 מחיר סופי לאחר הנחה: ₪5115 (שווי ההנחה: ₪84) המפרט נבנה בIQPC.. ואני מתלבט אם לקחת זיכר…

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by Guri,

שלום פורום יקר, אני זקוק למפרט מחשב למחשב אשר יעודו בעיקר גיימינג בתקציב של 3400-3500 ש"ח [ולא שקל יותר] אני לא צריך ציוד היקפי. ואם זה מועיל אז יש לי מסך 22' [רזולוציה 1680x1050]. אני צריך מחשב טוב עם ביצועים כמה שיותר גבוהים. תודה רבה לכל אחד שיוכל לעזור לי להרכיב את המחשב הבא שלי.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  7. Started by blitz,

מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) 1 1050 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 8I915P DUO-A S775 DDR1+2 1 620 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 256MB A-DATA /VT 2 320 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E 1 1120 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB SATA 1 360 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 1 325 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A19 1 390 מקלדות? כמות מחיר סה"כ MS Internet + MS Mouse Optical 1 120 סה"כ 4305 המחשב מיועד למשחקים (לא גיימר כבד) ממוצעים, אינטרנט (הורדות שירים,סרטים וכדומה) ןבתקווה שלא יתקע או יהיה אי…

• 11 תגובות
    • 958 צפיות
  8. Started by Jules Winnfield,

המפרט צריך לכלול מסך 19 אינץ' רחב ויש עדיפות ל IQPC.co.il בגלל שאני גר באשדוד. יש אפשרות לחריגה אם היא משתלמת מבחינת עלות\תמורה אך כמה שפחות(אתם תחליטו) יש עדיפות לAMD DUAL CORE ללא כל ציוד היקפי(צורב, מקלדת, עכבר וכו') לא מתוכנן OC תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  9. שלום רב לחברי הפורום, זוהי הודעתי הראשונה בו , אך אני קורא מפעם לפעם ונמצא בתחום המחשבים זמן רב. לאחרונה, מחשבי האהוב בן ה5.5 שנים : פנטיום 4 - 2.4GHZ , עם FX5700 256MB ,1GB ,צורב DVD של LGX18 IDE,ושני דיסקים של 320GB IDEהגיע לסוף דרכו. מחשב זה שימש אותי ליישומי אופיס, משחקים, סרטים, מוזיקה, הורדות ומה לא. עבד נון סטופ ללא שום תקלה לאורך כל התקופה (ספק הוחלף לפני חצי שנה והוספו דיסקים קשיחים) אני מחפש לו מחליף, אשר יאפשר לי עבודה מהירה ביותר (אולי אתקין VISTA), משחקים מפעם לפעם (בעיקר ספורט ומכוניות), צפייה מרובה בסרטים - כולל קולנוע ביתי - כל זאת באמינות מופלגת למשך שנים, שקט מופתי וביצועים מקסימליים. בשבוע האחרון גיבשתי לעצמי מפרט איכותי (לדעתי לפחות) , ורציתי לש…

• 32 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734758 הוא שווה 2600 ש"ח? הוא מיועד ללימודים בעיקר אבל גם למשחקים וסרטים אני מבין שהכטיס מסך הוא בילט אין ככה שזה לא להיט אבל למחיר שלו נראה לי משתלם.. אם יש משהו טוב יותר לצרכים שלי אותו מחיר או פחות זה יעזור תודה רבה.. יש גם את זה http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734709[br]פורסם בתאריך: 28.06.2010 בשעה 20:04:41 מישהו?זה ממש דחוף כי זה על מכרז..

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  11. אחרי הזמנתי מארה"ב מחשב לנובו שעדיין לא קיבלתי אותו לצערי עדיין (הוא עושה את דרכו ברגעים אלו למאסטופ) נוכחתי לדעת שיש באתר של לנובו מדור עודפים של מחשבים שנמכרים בזול ממחשב שהמשתמש מרכיב בעצמו והזמנה משם מוזילה משמעותית את הקניה, הכוונה לעודפים זה עודפי רכיבים שנשארו במפעל ומהם הורכבו מחשבים או מחשבים שהורכבו עבור משתמשים אחרים וההזמנה בוטלה בסופו של דבר והמחשב נשאר במפעל, זאת ההגדרה של לנובו לעודפים, כמובן שלא תמיד יש שם את הקנפיגורציה הרצויה אבל לדעתי משתלם לחפור שם כמה דקות ולחפש משהו תואם לצרכים. הנה הלינק למדור: http://stores.channeladvisor.com/LenovoOutlet/Notebook/New/ יש גם מדור עודפים מחודשים אבל אני לא מאמין שמישהו ירצה להתעסק בזה כמו כן אפשר להוסיף את זה לס…

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נוסף לבית, כאשר השימוש העיקרי בו יהיה אינטרנט. כמובן תוכנות אופיס ותוכנות בסיסיות. אין צורך בכרטיס מסך מטורף. התקציב כמו שרשום בכותרת הוא 2500 שקל, יש אפשרות לחריגות קטנות. אין צורך בכונן דיסקטים. ציוד היקפי נדרש מקלדת ועכבר (לא חובה). לא מתוכנן אובר קלוקינג או משהו בסגנון. השקט חשוב אבל לא עד כדי כך, 6-7. אין צורך במערכת הפעלה. ההרכבה בחנות חיונית ואף הכרחית. תודה

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by optimizeR,

שלום מעניין כמה עולה מחשב כזה: מעבד: i3-2100 3.1ghz (עם קירור Scythe Ninja) לוח אם: ASrock H61m-u3s3 כ.מסך: Sapphire HD 6870 ספק כח: Antec Earthwatts 500w כוננים: HDD Seagate 500gb 7200rpm מארז: Antec Three Hundred כמה אוכל לבקש עבור מחשב כזה ?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  14. Started by kkffiirr,

שימושים עיקריים אינטרנט ומסמכים, שימושים משניים תדירים פחות, עריכת אודיו ווידאו בקטנה (זמן רינדור ארוך יהיה סביל), משחקים (לא צריך להשתגע עם מאיץ גרפי במחיר של 800+, אני מוכן להתפשר בנושא). צורך בצורב די וי די וכונן דיוידי (אני אוהב שיש שני כוננים), מסך דק, שטח דיסק גדול...

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by Silver Dragon,

תודה על ההמלצות, המחשב מעולה , אני מרוצה מהקנייה וממליץ על DELL שנותנים בראש, גם מהמסך 2007WFP של דל שיש לי אני מרוצה ועכשיו גם מהמחשב, מוצרים איכותיים.. אבל גם פה כמו בכל חברה צריך לדעת מה לקנות ומה לא מחשב מעולה!

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Started by oferusa,

שבוע טובל כולם, ברצוני לקנות מחשב נייד (לההה) הדרישות שלי הן משחקים כמו NBA COD האחרון חשבתי על ה DV -6 של HP בתור נקודות מוצא.. מה אתם אומרים ? איזה מחשבים אתה ממליצים ? \ גירסה של DV6 מתאימה לי ? כמו שאמרתי הטווח מחירים שלי הוא 4 K תודה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  17. המחשב כבר לא פרגית אבל הוא מתאים לצרכי לחלוטין (אחרי שאני פותר את בעיית התקיעה שלו כל כמה שעות..) למעט דבר אחד.... יצא EMPIRE:TOTAL WAR ובא לי עליו... אין כסף להשקיע.... מה לעשות? כרטיס מסך משומש? האם זה כל הענין? ראיתי 8600 ו 8800 משומשים למכירה 300-400 ש"ח. האם המערכת תחזיק? האם ממליצים על משהו? האם צריך שדרוג אחר? P.S מנהל פורום נכבד, אם אני לא במקום הנכון אנא ראה לנכון להעביר ל...? תודה

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  18. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירת מוזיקה (אודיו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -תוכנה לשימוש ליצירת מוזיקה: Cubase. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 , Max Payne3 , Dota2 , Diablo3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (עם FPS של לפחות 60-80) 3. האם …

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  19. המחשב נועד להחליף מחשב בן שמונה (E7500) לשימושים ביתיים - אופיס, גלישה, סרטים וכו'. בנוסף, קיבלתי לאחרונה מצלמת GOPRO ואעשה בו שימוש לעריכת סרטונים ותמונות. אני עדיין לא מכיר את התוכנות הרלוונטיות. בשלב זה אין לי כוונה לשחק במחשב ולכן אין צורך בכרטיס מסך, אם אצטרך אוסיף בעתיד. חשוב לעומת זאת שהמעבד יגיע עם ליבה גראפית טובה שתאפשר לכל הפחות צפייה בסרטים ועריכה ב-FHD. אגב, אם לצרכים שציינתי אתם ממליצים כן להוסיף כרטיס מסך - אז אפשר. נטיית הלב היא לקנות שילוש מהתושבת החדשה על מנת לאפשר שידרוגים עתידיים, אולם מאחר והמחשה הנוכחי שלי לא באמת שודרג במהלך שמונה השנים, אם משתלם יותר הדור הקודם - אז גם מקובל. אוקי נראה לי שתיארתי את רוב הדברים אבל אוסיף את תשובותיי לשאלון: 1. מה …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? אני מעוניין לבנות שני מפרטים אופציונלים, אחד זול סביב 3000 והשני יותר יקר סביב 4000 כאשר בסוף אחליט על איזה מהם ללכת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל (ראה למעלה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות מתמטי, עיבוד נתונים נומרים על קבצים גדולים, עריכה גרפית 2D, שימושים ביתיים שונים כולל סרטי HD, לא משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Mathematica (תדיר, יש תמיכה בריבוי ליבות), פוטושופ ותוכנות 2D דומות (תדיר). ב) במידה והמחשב מיועד לג…

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  21. Started by eliranzango,

שלום, מעוניין בהמלצה למעבד+לוח אם+RAM+כרטיס מסך: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מגוון משחקים, טובעניים למדי, חדשים (FPS, אסטרטגיה, RPG וכ')- LORDS OF THE FALLEN, COD, BATTLEFIELD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD-1920*1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בשאיפה לגבוהות ביותר. 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מחפש מחשב נייד שישמש מלבד השימושים הסטנדרטים בעיקר לתכנות ב-MATLAB וב-VISUAL STUDIO. התכנות ב-VS יהיה קצת בגרפיקה, כלומר הכרטיס מסך חייב לתמוך ב-OPENGL (האם זה קיים היום בכל כרטיס מסך?), אבל לא משהו כבד במיוחד, זה לא לתכנות מקצועני, זה לעבודה בלימודים. איך המחשבים של LG או Fujitsu-Siemens לשימושים האלו? אשמח גם לקבל המלצות למחשבים אחרים אם יצא למישהו לעבוד איתם, אבל אם יש חוות דעת טובות על שני הנ"ל אז זה יהיה עדיף. תודה!

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by Baruh92,

היי.. אני צריך מפרט לילדות קטנות שלא יעבור את ה2000 שקל, עדיף אפילו שזה הילך יותר לכיוון של 1700 צריך גם עכבר ומקלדת פשוטים, ויהיה נחמד עם יהיה אפשר לשלב גם רמקולים פשוטים. שימושים? אתם יודעים אינטרנט ואופיס בעיקר ואולי משחקים קלילים [מספיק כרטיס מובנה] יש עדיפות לחנות TMS. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  24. Started by Dubliner,

הדגם של המחשב הוא LG R410 K.AP18E 2.4Ghz http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713319 המפרט שלו: מעבד: Intel® Core2 Duo Processor P8600 זכרון: 4GB נפח אחסון של הדיסק הקשיח: 250GB גודל מסך: 14.1" כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9300 GS המחשב ישמש לעבודה תכנותית ואמור להיות מסוגל להתמודד עם תלת מימד, אבל לא למשחקים. מבחינת המפרט זה נראה לי מספיק טוב לצרכים שלי, השאלה היא איך המחשבים של LG מבחינת אמינות, ביצועים ונוחות עבודה, ואיך ה-R410 ספציפית ממישהו שעבד איתו או שמע ממישהו אחר?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  25. Started by dor962,

אני קונה מחשב בקרוב.. הנה המפרט שבניתי: מה דעתכם עליו? המחשב למשחקים כבדים. לא מתוכנן OC בכלל..

• 3 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.