ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,386 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על המחשב הזה? זה לצורך לימודים ואינטרנט ולא לצורך משחקים ותוכנות עריכה כבדות. האם הוא אמין ובטוח? אני רוצה לטווח זמן ארוך http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2781 בכל אופן אם אתם יכולים להמליץ על משהו יותר טוב בסביבות 5000 ש"ח, אני יודה לכם. יש עוד מחשב שמצאתי בסגנון אז מה עדיף? http://www.ctm.co.il/product.asp?id=593 תודה.
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג(בעיקר)+עריכות בסיסיות(sony vegas 'AE'C4D וכו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:- מיועד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod ghosts ' AC4 וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1280 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות נייד בתקציב של עד 3000 ש"ח עם מסך כמה שיותר קטן (12 או 13 יהיו מעולים). השימושים העיקריים הם מדיה, אינטרנט, תכנות והרצה של win 7. כמו כן אם יהיה במחשב מודם סלולארי זה יהיה מצויין.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום רב רציתי לדעת אם יש למישהוא מושג בענין מחשב יד שנייה אני רוצה גם איכותי וטוב וגם לא מאד יקר מודה מאד לכל מי שיענה לי
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום רב. אני מתחיל עכשיו ללמוד כסטודנט ואני מחפש נייד בטווח מחירים של 450 -600 ש"ח השימוש יהיה לאופיס ואינטרנט בלבד רצוי שיהיה קל וכמה שיותר נוח לנשיאה וגם לא גדול וגם שיהיה חסכוני בחשמל. המסך יהיה 15" אבל עדיף 17" אני רוצה שהכרטיס מסך יהיה דו ליבתי של דר' פנרין ומקלדת של מונטבינה אני רוצה את המחשב בשחור. מצאתי כמה, תגידו לי מה דעתכם http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSE21802253LW המחשב הזה קצת יקר אבל נראה נחמד http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1986&CatCode=315 זה השני שהוא קצת יותר קטן אבל יקר יחסית http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=287 אהבתי את המסך שלו שמסתובב לצדדים ולא רק למטה ולמעלה אני מתלבט בין T8100 ל לווינדוס ויסטה מה ע…
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני טס בעוד כחודש לארה"ב ואני מעוניין לקנות שם נייד חדש. לפי השוואת מחירים זריזה באינטרנט נראה שהמחירים שם זולים משמעותית מהארץ אבל לפי כמה threads שראיתי פה, יש בעיה עם האחריות בארץ לרוב החברות (חוץ מIBM/Lenovo ?). השאלה שלי היא, קודם כל האם כדאי בכלל לקנות שם ואם כן איזו חברה ודגם עדיף והאם תהיה לי אחריות בארץ (אין לי בעיה להוסיף עוד כסף כדי שהאחריות תתפוס גם בארץ). כמו כן, מאיפה כדאי לקנות? (ראיתי מחירים ממש טובים בnewegg לדוגמא) הדרישות שלי מהמחשב הם - אפשרות להריץ VSS 2005 במהירות סבירה, חיבור למסך חיצוני ( טלויזיה ), כרטיס רשת אלחוטי טוב ומסך גדול ככל האפשר . כל השאר תכלס אקסטרה (כמובן שהייתי מעדיף איזה כרטיס מסך חצי נורמלי). אין לי גם בעיה עם כובד …
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של acer שהדגם שלו הוא aspire 5100 . האם זה בסדר שהוא יגיע לטמפרטורות של 55-60 במצב שהוא מתאמץ ולטמפרטורות של 32-49 במצב רגיל?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
תקציב: 2700-3700 ש"ח כנראה שאקנה את המחשב באילת אז אפשר לקחת את זה בחשבון בהמלצה מהם השימושים העיקריים במחשב כרגע תפעול חנות באיביי ותוכנות אופיס כמו גוגל שיטס אקסל וכו'. אבל בעתיד המחשב הזה ישמש אותי גם לעריכת מוזיקה וסרטונים. מתי מתוכננת הרכישה בזמן הקרוב גודל מסך מינימום 15 אינץ עדיפות לכמה שיותר גדול בשביל הנוחות גודל אחסון וסוגו לפחות 512GB ומעלה הבנתי שעדיף SSD אבל אני לא ממש יודע מה זה דגשים מיוחדים למחשב כרגע אני לא מתעסק בעריכה גרפית אבל בעתיד ארצה ככה שאשמח לקנות דגם שניתן להחליף בו את הכרטיס מסך וככה לא אצטרך לשלם עליו עכשיו אלא רק שארצה לשדרג בעיקרון מה שחשוב לי זה: מעבד I5 ומעלה זיכרון RAM: 8GB ומעלה זיכרון פנימי 51…
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי מחשב נייד ביתי 14", לעבודה משרדית סביב ה-2000₪. מצאתי ב2690₪, Dell Vostro 14 3000 3490: ** i7-10510U 1.8GHz - 4.9GHz, זיכרון פנימי בנפח 8GB, כונן SSD בנפח 256GB, מאיץ גרפי AMD Radeon™ 610 2GB וכולל מערכת הפעלה Linux** שעל פניו נראה דיי משתלם (למרות שאני כבר לא מעודכן, אז יכול מאוד להיות שאני טועה). הדבר היחיד שהייתי עושה אולי זה משדרג לssd של לפחות 512gb. אתם מכירים משהו יותר משתלם בטווח מחירים הזה, או שזו בחירה טובה? (לא משנה לי אינטל או amd) תודה ואחלה סופ"ש
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים וצפייה בסרטים/סדרות HD. רמת גיימינג - בינונית-כבדה. המחשב יחובר בד"כ למסך פלזמה "50 HD-Ready של סמסנוג. (מחשב לסלון) השאלה היא האם המפרט הבא יותר מידי בשביל הנ"ל? הייתי שמח להגיע לטווח מחירים בין 3500 ל 4000 גג... מה כדאי לשנות כדי להוריד את המחיר ולהישאר עדיין עם מחשב ברמת ביצועים גבוהה? תודה מראש! בעזרת המלצה מהמפרטים באתר הרכבתי את המפרט הבא : מעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box ₪595 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AM2720B לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 ₪406 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38497 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪418 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid…
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב נייד, לשימוש בייתי: אינטרנט, Office, סרטים וכו'. מסך 15", כרטיס מסך סביר. צורב DVD. אני רוצה גם אפשרות של אינטרט אלחוטי. שיהיה של Intel בבקשה. (לא אוהב AMD). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
טוב יש לי נייד acer 5750g להלן המפרט: i7 2630QM Nvidia GT 540M 1g 4G memory 640G hard disk קיצר המחשב ניהיה איטי בזמן האחרון החלטתי לפרמט אך ללא הצלחה... תוצאה של 3DMARK 06 : http://3dmark.com/3dm06/16087139?show_ads=true&page=%2F3dm06%2F16087139%3Fkey%3DW3SRULj3usBhehFUbAnvH8bJhF3SCX כמו שאתם רואים קיבלתי רק 5000 שבדרך ככל המערכת הזאת אמורה לקבל מעל 8000. תמונה של טמפרטורה מהתוכנה HWMONITOR http://imageshack.us/photo/my-images/28/temptkh.jpg/ הורדתי BF3 כאשר הרזולוציה היא לא הכי גבוה.. 1280 על 720 וכל ההגדרות על LOW יש לי בסביבות ה 20FPS וביצעתי עוד בדיקה עם 3DMARK 11 התוצאה שלי היתה רק 675 כאשר הלפטפוט הזה מגיע ל 1000+ ללא אוברקלוק... בכל מקרה כבר בדקתי.. יש לי א…
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום אנלא מבין ממש במחשבים ניידים והיה לי קצת קשה להרכיב מפרט לכן אני מבקש את עזרתכם. המחשב מועד לצורכי גלישה באינטרנט ולאופיס וגם לעבודה בשולחן העבודה. משחקים לא כ"כ אולי פעם ב. אם החסרתי פרט תגידו לי תודה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
מישהו יכול לכתוב לי בבקשה מפרט המבוסס על AMD 2000XP 1)אני צריך לוח אם 2)זיכרון 3)מארז אם תוכלו לכתוב גם כמה בערך עולים החלקים זה יעזור לי מאוד . המחשב הוא בעיקר למשחקים כמו UT2003 אינטרנט ותוכנות גרפיקה כגון PHOTO SHOP . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 , גג 12 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיצוב גרפי , גיימינג כבד , עריכת וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש א…
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מחפש מחשב נייד חדש שישמש אותי בעבודה. השימושים שלי הם תוכנות סטטיסטיות (לא כבדות מידי) וקצת עיבוד גרפי ובעיקר תוכנות משרדיות + אופיס + אינטרנט הרבה. משקל סביב 1.6-7 קילו זה בסדר וגודל מסך 16-15.6 ושלא יהיה עדין מידי ויחזיק 3 שנים (כמובן נוח ארגונומית). ראיתי את הנייד של לנובו THINKPAD ו https://www.pc365.co.il/product-30020-Lenovo_ThinkPad_P16s_Gen_1_21BT000GIV רק לא אהבתי בו את זה שיש לו "רק" 300 NITZ תאורה ורזולוציה לא גבוהה (כמו לפני 10 שנים). אני רוצה לדעת האם יש אלטרנטיבות במחיר דומה של כ 7000 ש"ח טובות ממנו ? ואולי מעבד דור חדש.
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא באזור 5000 ש"ח, אפשר חריגה של בערך 350, גג 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג, משחקים "גרפיים" כגון סדרת הBattlefield למיניהם. המחשב גם ישמש לעבודות אופיס, סרטים וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין בעיה עם רעש סביר שלא ישמע כמו טנק מרכבה 6. האם ישנה …
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד שיריץ את המשחקים החדשים ביותר עד ל5500 ש"ח אין חשיבות למשך חיי סוללה יש חשיבות לגודל מסך בתודה, דרור
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
מחיפוש בזאפ עולה שרק מחשבי lenovo הם גם בטווח 5000-6000 וגם מספקים כרטיס גרפי חזק של nvidia gtx860. א. האם יש מחשבי גיימינג חזקים נוספים באותו אזור מחירים? ב. האם אני מסתכל בצורה לא נכונה, וכרטיסים גראפיים אחרים הם חזקים לפחות באותה מידה? (סדרות ה-700 או כאלה שאינם של nvidia) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן נרשמתי לאתר ואני צריך את העזרה שלכם למצוא מחשב טוב ללימודים. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, וכל מה שסטודנט לחשמל צריך. מעדיף מעבד i5 520m או חזק יותר (במידה ונכנס בתקציב) * גודל המסך? 13-14 אינצ' בלבד. * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד, אבל לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חובה אחריות ארוכה משנה, מעדיף 3 שנים לפחות התקציב שלי הוא 6000 שח כרגע, יכול לגדול אם אין אופציה בתקציב עד 7000. אם יש משהו נוסף שנראה לכם חשוב ללימודים במחשב, תמליצו עליו.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אני צריך את המחשב לשימוש באינטרנט (הרבה מזה בסקייפ) לימודים (בעיקר אופיס וכאלה) הורדה וצפייה בסרטים, להאזנה למוזיקה (עם או בלי חיבור לרמקולים חיצוניים) וגם למשחקים- לפי סדר החשיבות הנ"ל. ההעדפות שלי הם שיהיה לו לפחות 500G (אני מחזיק עליו הרבה סרטים,תמונות ומוזיקה),שחיי הסוללה יהיו ארוכים ככל שניתן, שהמסך לא יהיה קטן מ15 אינץ' ובעיקר בעיקר שהמחשב יהיה אמין. אין לי תוכנות מיוחדות כלשהן שאני מתכוון להתקין. אני מעדיף שלמחשב יהיה בלוטות ורישיון מערכת הפעלה. אין לי צורך ספציפי באחריות בינלאומית, אין לי העדפה לחברה כלשהי ומשקל המחשב לא משנה לי כלל. כמו שציינתי, התקציב המקסימלי שלי הוא כ-4200 ש"ח אבל אם תוספת של 100-300 שקלים תהווה שיפור משמעותי אוכל לעמוד בזה. אני לא מבין כמעט ד…
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
CPU : Intelֲ® Coreג„¢2 Duo Processor E8400 MOTHERBOARD : Gigabyte GA-EP43-DS3L MEMORIES : Kingston 1024MBx2 DDR2 800MHz CL6 GRAPHIC CARD : Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB GDDR3 HDMI POWER SUPPLY : CoolerMaster eXtreme Power 500W OPTIC DRIVE : SONY DRU-1905 x20 SATA BLACK HARD DRIVE : WD 320 GB / 8 MB CPU COOLER : OCZ Vendetta 2 CASE :SilverStone Precision SST-PS01B SCREEN :AOC LM725 16ms Silver ("17) [סגור]
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום אחר התייעצות עם מספר אנשים החלטתי לרדת מהרעיון של קניית מחשב gaming נייד ואני אשקיע בנייח, אז אני מחפש מחשב חזק שיוכל להתמודד בקלות עם multitasking רב וגיימינג שצריך * מטרות המחשב? עבודה בעיקר עם תוכנות כמו android studio , photoshop , eclipse , unity , UDK , phpstorm , visual studio חלקן פתוחות במקביל בזמן שהגוגל כרום/פייר פוקס פתוח עם 20-30 טאבים ומוזיקה מתנגנת ברקע, ולהריץ משחקים חדשים כמו bf4, ac , the witcher 3 ב-50-60 fps. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם זה שווה את זה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים …
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
אחותי רוצה מחשב נייד , תאמת ממש בסיסי: לצורכי ICQ,מסנג'ר,אינטרנט,מוזיקה בלבד אם משחקים אז לא משהו כבד אני חושב שכדאי מחברה מוכרת ושיהיה אחריות ארוכה חייב במחשב נייד-צורב DVD, אינטרנט אלחוטי WIFI ,מינימום 120G,זיכרון וירטואלי 1G יספיק לדעתי זהו אשמח לעצות ושוב מחברה מוכרת
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-