עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eran256,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לעיתים, והרבה סרטים, מוזיקה וסדרות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כשייצא אז COD,PES, GTA5 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080P, בקרוב 1440P. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני לא בטוח שזה המקום הנכון לשאלה הזו, אבל לא מצאתי מקום טוב יותר. אני מחפש מחשב נייד שמיועד לעבודה בתוכנת סוליד, שמיועד לסטודנט להנדסה. במחיר של בערך 6 אלף שקל קונים מחשב נייד של HP או לנובו (Workstation) עם כרטיס מסך קוואטרו. זה גם בערך המחיר של מחשב נייד חזק לגימינג אני חשבתי על אופציה אחרת, לקנות מחשב נייד יד שניה (Workstation) עם כרטיס מסך קוואטרו. בתקציב של בערך 2000 שקל קונים מחשב נייד משומש. אני האמת מעדיף להשתמש בווינדוס 7 אז זה מסתדר לי. גם, פחות כאב לב אם המחשב יגנב או ישבר. מצאתי את האופציות האלו- https://www.amazon.com/gp/product/B07HKBDFQX/ref=ox_sc_saved_title_1?smid=A171014CP909KT&psc=1 https://ww…

3. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב צריך להיות ל***משחקים*** ושתהיה לו יציאת HDMI בשביל סרטים ומשחקי HD! אינטרנט וכאלו אני מאמין שזה בסיסי. השימוש הוא מזדמן אני מאמין. המסך שיש לי הוא מסך LCD 32'' של HISENSE עם חיבור HDMI FULL HD 1080i סוג המשחקים הוא יריות ומשחקי רשת וזה תחום שאני חושב שאי אפשר …

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ronenec,

מחפש המלצות למחשב נייד מולטימדיה בתקציב של עד 6000 ש"ח הכולל מצלמה ומיקרופון מובנים (האם זה טוב בכלל...?). כמובן שיהיה מצוייד בכרטיס מסך טוב. אני בעיקר משחק ב FLIGHT SIMULATOR X של מייקרוסופט. מה דעתכם על HP באופן כללי ועל HP Pavilion DV6160EA באופן ספציפי. להלן המפרט שלו: מעבד: Intel Core 2 Duo T5500 1.66GHz מעבד דור חדש תומך 64bit ! FSB 667MHz 2MB L2 Cache, (מעבד כפול ליבה מהדור השני, 20 אחוז יותר בביצועים ופחות בצריכת המחשמל!) מסך: 15.4" WXGA High Definition BrightView Widescreen רזולוציה: 1280X800 דיסק: 80GB 5400 rpm SATA (מחיצה בגודל של 8GB לשחזור מערכת) זכרון: 1024MB DDR2 ( 512MB x 2 ) כונן אופטי: R + / - RW- / + ) DVD Writer Super Multi) עם תמיכתDoubl…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. המחשב מיועד אך ורק למשחקים כבדים ,ללא מסך וציוד הקפי אחר! תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  6. לצערי לאחר שהעסק שלי עבר מתקפת סייבר אני חייב בדחיפות מחשב חדש https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=149586 זה המפרט שקיבלתי מפלונטר וKSP מה דעתכם עליהם? מאיפה יותר מומלץ לקנות? איזה מפרט יותר טוב? אין הגבלת תקציב כרגע . אין צורך בכרטיס מסך מתקדם . המחשב חייב להיות כמה שיותר שקט זה בעדיפות עליונה מבחינתי.

7. Started by masterb,

טוב, אז אחרי כל HELP שקבלתי כאן מצ"ב המפרט שבניתי + קיבלתי הצעת מחיר + 20% הנחה בקומבינה בהתחלה הגבלתי התקציב ל 3.5K אבל לא מתאים ה - 4000AMD קונה מחשב לכמה שנים. (ההתלבטות היחידה שלי היא האם לא יותר עדיף המרובע של אינטל) מה דעתכם חברים ? [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. חיברתי את המחשב לשנאי ככה שהבעיה לא בסוללה וכשאני מפעיל את המחשב כל הנורות בצד נדלקות לשנייה ולא מופיע שום דבר על המסך.......אחרי השנייה נשארת נורת ה-on/off בצד דלוקה ולא קורה כלום. מידיי פעם נדלק המחשב ונכנס לוינדוס אבל רוב הזמן הוא לא נדלק.......אחרי הרבה נסיונות איכשהו הצלחתי להדליק את המחשב וניצלתי את ההזדמנות לפרמט אותו. אחרי הפירמוט נכנסתי לוינדוס פעם אחת ואז חזרתי למצב שבו הייתי מקודם (המחשב פשוט לא רוצה להדלק) אולי הבעיה בסוללה? מבקש את עזרתכם...... תודה.

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  9. Started by CyberBot,

Asus ROG Strix GeForce GTX 1070 Ti ASUS ROG STRIX Z370-E GAMING LGA1151 DDR4 DP HDMI DVI ATX Motherboard HyperX FURY 16GB DDR4 2400MHz CL15 Intel Core i7-8700K Samsung 860 Pro Series MZ-76P256 256GB SSD SATA III Corsair 750W 80+ Bronze CX750M מה אומרים? מה אתם ממליצים אם לא זה עד 8K גיימינג נטו

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. יש עדיפות ל INTEL

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  11. Started by morbidangel,

שלום לכולם הורים של חברה שלי טסים לארהב לחופשה והם יקנו לה לפטופ חדש ללימודים באונ'. שימושים : בעיקר אופיס, אינטרנט, מוזיקה וסרטים שלא ישעמם. דרישות : עדיפות לזמן סוללה רב יותר בעל WIFI ו-bluetooth נפח HD : לא קריטי, אין צורך בכונן בעל נפח אדיר. לכל היותר 250GB ו7200RPM משקל: כמה שפחות (אך עם זאת מקיים את התנאים הרשומים למעלה), לכל היותר 2.3 קילו מסך: נעים לעיניים מאחר והלפטופ ישמש ככלי למידה מרכזי בעל כח עיבוד סביר, שלא יורגש עומס בעבודה עם מספר גליונות אופיס, תוכנות למניהן ודפי אקספלורר מרובים עם תוכנות רצות ברקע. אשמח אם תוכלו לכוון אותי לחנות מומלצת בארה"ב (רצוי אזור LA). בהתחלה חשבנו על Dell Latitude e6500 אבל הוא די ירד מהפרק כי היא קראה ביקורות פושרות מטה על הנטב…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Gilladriel,

בעיקר אופיס, המון אופיס. אמא שלי מורה ולפעמים עובדת עם כמה תוכנות במקביל. מסך 14-15, צורב DVD. *אשמח גם אם זה יהיה מחשב שיוכל להריץ Visual Studio כדי שגם אני אוכל להשתמש בו מדי פעם.. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  13. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים * גודל המסך? בין 13" ל14" (כמובן ש14.1" נחשב) בלבד. לא קטן מדי ולא גדול מדי וכבד... * משקל רצוי? שלא ישקול כמו 15.6" * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): עדיף שיהיה HDMI, אלא אם השידור בVGA יהיה זהה (למטה יהיה המשך) * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB, פחות מזה אבל כבר לא יהיה * צורב DVD? לא חייב אבל לא למה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל, כיוון שיש להם 3 שנות אחריות. אם מחשב מסויים יהיה עם שנת אחריות ועם הרחבה האחריות המחיר עדיין יהיה שווה את זה, אז אפשר לשקול. לא …

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  14. היי, אני כבר לא מעט זמן מתעניין במחשב נייד לגיימינג וכעת כשיצאו דגמים עם כרטיסי מסך חדשים זאת נראית לי הזדמנות טובה, אני פחות או יותר יודע מה אני רוצה שיהיה במחשב אבל נשארו כמה פינות לסגור...התקציב הוא בסביבות 10K ואני מתכוון לרכוש מניואג, הדברים הראשונים שהכי חשובים לי הם גודל 17.3 אינץ' ו2070, אלה השאלות: 1.איזה יצרן עדיף? asus או msi ולמה.. 2.איך אני יודע שבדגם מסויים יש 2070 רגיל או MAX Q? 3.מה זה SSDHD? איזה מבין סוגי הSSD הכי טוב? והאם כדאי לקנות מחשב רק עם SSD? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  15. Started by orkir,

איזה מחשב!!! המקלדת הכי נוחה שאני מכיר!!! כל מי שמחזיק אותו לא מאמין שהוא שוקל כל כך מעט!!! מסך מעולה, סאונד סבבה, מהיר בטירוף עם הSSD, משטח מגע הכי אינטואיטיבי שיש, ואתמול הוא עבד לי יותר מחמש שעות רצופות של שימוש (שכלל גם שימוש בכונן האופטי), שקט - לא שומעים אותו בכלל, ומרגיש סופר דופר איכותי... המחיר לא נמוך אבל מקבלים מוצר מדהים שאין לא מתחרים... מומלץ!!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. http://cgi.ebay.com/11-6-Anti-Glare-Screen-Protector-HP-MINI-311-ION-/180646167400?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a0f59c368

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by asafmanor,

http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y-series/y410p אני מחפש מחשב שיתאים לי לשימושים משרדיים ועריכה גרפית קלה. המחשב הזה במחיר מציאה כרגע, בארה"ב. הדגם שבו אני מתעניין הוא הדגם השני בהיצע (830$) שמתעלה על הדגם הזול ברזולוציית מסך. Processor4th Generation Intel Core i7-4700MQ Processor (2.40GHz 1600MHz 6MB)-Operating SystemWindows 8 64-Display14.0" HD+ Glossy LED Backlit with integrated camera 1600x900-GraphicsNVIDIA GeForce GT750M GDDR5 2GB-Memory8.0GB PC3-12800 DDR3L SDRAM 1600 MHz-Hard Drive1TB 5400 RPM-Optical DriveDVD Recordable (Dual Layer)-Network CardIntel Centrino Wireless N-2230-BluetoothBluetooth Version 4.0-WarrantyOne year-Pointing DeviceIndustry Stan…

18. Started by Yifat Haddad,

שלום. אני צריכה לקנות מחשב נייד 16RAM, 512SSD. מסך 14'' אני מעדיפה עם ציפוי מסך מט ולא מבריק (זה מוריד את אופציות הטאצ' למינהן) ושיהיה עמיד.. תקציב כ5000. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  19. שלום! אני התעניינתי בזמן האחרון בקניית מחשב חדש, לאחר שהמחשב שלי מראה איטיות לא נסבלת, שאני מניח שמגיעה מהמעבד. אני רוצה לקנות מחשב בתקציב של 4-5 אלף שקל שיסחוב לי הרבה, שיהיה חזק, ויתאים לדרישות גבוהות של תוכנה, משחקים HD וכו': בגדול אני צריך שהמחשב יתאים למשחקים הכי חדשים, כלומר מעבד מאוד חזק וכרטיס מסך הכי טוב שאפשר, ואני יודע שזה תלוי בעוד דברים אבל רק שתבינו את הכיוון. אני רוצה שהמחשב ירוץ לי שוטף ולא יתקע או יהיה איטי כשיהיו חלונות פתוחים (אני יודע שזה יגיע מדי פעם אבל שלא יהיה נורמלי). המחשב צריך להיות חזק לטווח הארוך, שלא יקרה שאני אצטרך לקנות חלקים חדשים בעוד שנתיים. זה מה שאני רוצה לקנות: מעבד חזק לוח אם זכרונות כרטיס מסך מעולה זה בגדול מה שאני צריך אולי משהו קט…

20. Started by IDOnoach,

שלום. אני מחפש מחשב לגיימינג. משחק בעיקר RTS כגון COH2 החדש. יש לי היום מחשב נייד עם I5 וכרטיס מסך HD6500 שלא מריצים את המשחקים מספיק חלק וברזולוציה גבוהה לטעמי. הייתי שמח להמלצות בתקציב. כמו כן מה דעתכם למפרט הזה שהוצע לי ביד 2 ב1500 שקל- מעבד-AMD Phenom II X4 965. (4 ליבות) לוח-GA-870A-UD3. 8GB RAM. כרטיס מסך:HD6850.(מריץ הכול) מארז של ANTEC שקט ואיכותי. ספק של corsair 550w דיסק קשיח

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  21. Started by Eran-12,

היי כולם וחג שמיייח ברצוני לקנות מחשב לצורכי שימוש בתכנת Solidworks כולל ביצוע סימולציות שונות. מבחינת הקבצים - העבודה היא על הרכבות לא גדולות ולא מורכבות מידי. למעשה אני מחפש אופציה לנייד וכן לנייח שניהם בתקציב של 3000-3500 ש"ח. אשמח להערות והארות בנוגע לאפשרויות השונות. תודה ושוב חג שמח ערן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by mdudu,

Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ₪1051 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1162 Scythe Ninja 2, יחידות 1 ₪151 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=251 Intel DP55WB I5 Socket 1156 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪466 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1197 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 , יחידות 1 ₪475 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173 WD 640GB 7200rpm 32MB Sata2 WD6401AALS, יחידות 1 ₪384 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=906 Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪1390 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1218 צורב LG GH22NS30 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪119 http://www.rsm.co.il/pr…

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  23. Started by Franky 4 Fingers,

היי לכולם! אם למישהו יש קופונים לניידים של דל אלטיטוד או ווסטרו אני אשמח לקבל אותם ;D תודה וחג שמח

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  24. Started by ytoledano,

אני בונה מפרט שישמש אותי בעיקר כסביבת פיתוח. 8 ג'יגה זיכרון זה המינימום. מעבד עדיף כמה שיותר חזק, אני מתכנן לעשות אוברקלוק מוגבל. אין צורך בדיסק קשיח. אני קונה בKSP. בניתי שם כבר את המפרט הזה: Intel Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray 1420 Asus P8H67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI 590 1x4GB G.Skill 2x 400 לשניהם Zalman ZM-F3 120mm Silent Case Fan 47 Cooler master Elite 360 Black Micro ATX Case (No PSU) 200 Chieftec 450W Active PFC,80+, 14cm Fan (Retail) 260 הרכבת מחשב חדש עד 4000 שקל 60 סה"כ 2977 הערות על המפרט: נשאר להוסיף קירור למעבד. אני מחפש משהו סביר, לא יקר מדי, לא רועש מדי. לגבי הלוח, אני…

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by SV123,

שלום, מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד: ?Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB? לוח אם: ?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? מארז: ?HEC Compucase CI-6A19 זכרון: ?1GB TwinMOS? 667 X 2 כרטיס מסך: X800 XL דיסק קשיח: ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? צורב: ?LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8? מסך: ?L1952TQ 19'' LCD 4ms DVI? מה דעתכם? אני מעוניין לקנות כבר בתחילת השבוע

• 4 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.