עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ido-nava,

שלום, לקראת שנת הלימודים הקרוב, אני מחפש מחשב נייד קל, קטן יחסית וחזק. משהו מהסגנון של MACBOOKAIR SAMSUNG S9 ושמעתי שיש עוד כמה דגמים של ASUS ו LENOVO. אפשר אפילו דגם אחר שלא מדגמי ה"אולטרא בוק" אך שיתאים לדרישות. אין צורך במשחקים, כך שאפשר להסתפק בכיף בכרטיס מסך מובנה. עוד לא יצא לי לעבוד עם מערכת ההפעלה של חברת אפל, אך IDIGITAL היבואנים של אפל בישראל, יצאו במבצע לסטודנטים עם הנחות גדולות על המחשב הניידים, כך ש Macbookair 13" עם 128GB SSD אפשר להשיג בהנחה של כ 1000 שקל http://store.idigital.co.il/mac/macbookair/mc965 אשמח לקבל עזרה והכוונה ברכישת המחשב נייד הראשון שלי. * גודל המסך? 13-14 אינץ'. (עם רזולוציה שיותר גדולה מ 1333*768) * משקל רצוי? משקל קטן כמה…

2. לאחורנה נכנסתי לתחום הגראפיקה והצילום ועבודה עם פוטושופ לעיצוב תמונות כבדות רציתי לדעת אם שווה לי לשפר את המחשב הקיים שהוא דיי חדש, או להשקיע במחשב חדש. מפרט: מעבד : AMD ATHLON 64 X2 5600 לוח אם: GA-MA78GM-S2H זיכרון: 1GB X4 KINGSTONE הארדיסק: 1GB TOSHIBA חיצוני + 500GB חשבתי לשפר את המעבד ל4 ליבות וזיכרון ל8 ג'יגה... השיפור עקב העבודה בפוטושופ... כל פעולה בו בקבצים של יותר מ20MB לוקחת יותר מדיי זמן אשמח לתשובה בהקדם תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  3. Started by menibi,

על המכשיר, האם הוא מצדיק את מחירו תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  4. היי אני צריך להרכיב מפרת למחשב תקציב עד 2000 שקלים. שימושים: משחקים בסיסיים (לא חובה כרטיס מסך חזק), Office, סרטים, אינטרנט, WIN7. חשובה לי מאוד אמינות (אני לא רוצה להסתכל פנימה להגיע לחנות בשנתיים שלוש הקרובות). אין צורך ב OS, מקלדת עכבר, מסך ... רצוי מחנות שנמצאת באיזור חיפה. תודה אני

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  5. שלום לכולם! מה נשמע? לא מזמן התייעצתי פה על מנת לקבל חוות דעת למחשב, תקציב עד 2000 ש"ח אבל עם רצון "עז" שזה יהיה יותר קרוב ל-1500 ש"ח. המחשב מיועד לעבודה של אבא שלי ולכן אין דרישות מיוחדות מלבד שיהיה אמין (שימושים משרדיים ותוכנות מאד פשוטות). הומלץ לי בזמנו ע"י tmpusr את המפרט הר"מ. לצערי אבא שלי התעכב בקניה עד עכשיו ולכן רציתי לשאול פעם נוספת האם כדאי לשנות משהו במחשב, או שהמפרט עדיין אחלה בחלה ולרכוש אותו. רק הערה קטנה - אני לא אקנה צורב כי יש לי חדש, אני רק צריך שהלוח אם יכיל חיבור IDE 1 לפחות בשבילו.. תודה רבה! והנה המפרט: מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.6GHz E5300 : "SLAY7" - BOX ₪336 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-73PVM-S2H ₪358 זיכרון: [..] CORSAIR XMS2 2048MB DDR2 …

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by yotamavi,

היי , דוד שלי מחפש מחשב זול לגלישה באינטרנט בעיקר ומעט סרטים. הוא צריך מחשב + מסך בתקציב הכי זול ונתקלתי במחשב הבא בוואלה שופס: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPCE5200_lg&cfm=9B5146CC מה אתם אומרים? הוא צריך מחשב הכי פשוט שיש שלא יהיה בו מעבד מיושן ומספיק זכרון בשביל עבודה שוטפת.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  7. שלום, מחפש מחשב נייד עם מעבד חזק ומהיר, הצרכים הם גם של עבודה, לימודים וגם משחקים. כרטיס מסך טוב שיספיק למשחקים כמו פרואבולושין. משקל - עד 3ק"ג. זיכרון פנימי - עדיפות ל4 DDR3. דיסק קשיח - 320 מינימום, עדיפות ל500. העדפה לחברת דל - התרשמתי מאוד מדגם הסטודיו 1557 עם המעבד ה- i7 שבארץ המחיר שלו בערך 6000. פתוח להצעות נוספות מחברות שונות. אשמח לכמה שיותר הצעות. ברור לי שבסין ובארץ יש הבדלי מחירים, אני לא בטוח שאקנה מסין אז אשמח לקבל הצעות במחיר הנ"ל גם למחשבים בארץ. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  8. אהלן אחותי קונה מחשב חדש, היא קיבלה הצעת למפרט ב1700 ש"ח. שימושים: עבודה משרדית - office, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ושמיעת מוזיקה. ההצעה: ASUS V3-P5G31 B (INTEL G31/ICH7) 2GB 800MHZ DDR2 Western Digital 320GB SATA II 7200rpm 16MB HDD INTEL E5300 PENTIUM DUAL CORE 2.6GHZ 2MB 800 ASUS DRW-24B1ST/BLACK SUS/BULK+SW ASUS KBA000/DT KB BLACKSILVER ASUS MS643U/BS/USB MOUSE מה דעתכם? האם המפרט הולם את העלות, האם asus מייצרים ציוד אמין?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by Shaq Diesel,

שלום לכולם ותודה מראש תקציב 4-5k עם אפשרות לחריגה אם החרידה משתלמת. שימושים עיקריים הם גלישה באינטרנט עבודות והאזנה למוזיקה, מידי פעם סרטים ומשחקים המפרט צריך לכלול מסך העדפה ל Dell 2209WA אלא אם כן יש לכם המלצה אחרת לא מתכנן אוברקלוק אין צורך במערכת הפעלה אין העדפה לחנות כלשהי בגדול מחפש מחשב לשימושים כלליים עם יחס מחיר לתועלת כמה שיותר גבוהה תודה רבה לעוזרים

10. נייד לשימושים גרפיים דו מימדיים 4-5K - photoshop,illustrator,indesign חשיבות גבוהה לאמינות - המחשב הולך להיטלטל לו בדרכים מסך - לא משנה - רק מצופה מט משקל - עדיף כמובן כמה שיותר קל אבל לא שיקול משמעותי כונן קשיח - לפחות 300G זמן סוללה ממוצע - בדרך כלל העבודה נעשית באזור עם חשמל נגיש * האם כדאי להמתין מעט - אולי להשקת ווינדווס 7? * צפויות כניסות קרובות של טכנולוגיות שמשמעותיות לתחום שלי? * אפשרות לחיבור המחשב הנייד למסך LCD רגיל? * תקציב בסביבות 4000-5000 ש"ח. תודה.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  11. שלום רב , הייתי מעוניין בהמלצתכם לגבי התקציב הנ"ל , השימוש במחשב הוא גלישה באינטרנט ומסמכי אופיס , רצוי מסך לפחות 19 אינץ' ,אין צורך בכרטיס מסך חיצוני אפשר on board , בתוספת מקלדת ועכבר ,ניתן להתגמש מעט עם התקציב , אך זיכרו, השימוש במחשב הוא לשימושים פשוטים ולא מורכבים. הייתי שמח לקבל המלצה על חנות טובה שניתן לבצע בה הזמנה דרך האינטרנט ולאסוף את המחשב ברגע שיהיה מוכן באיזור הקריות ,נהריה, כרמיאל והסביבה .

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  12. שלום לכולם, התעניינתי מאוד במחשבי סדרה LTITUDE E של DELL וראיתי שהמחשבים הללו יצאו לשוק באוגוסט שעבר. מה שרציתי לדעת הוא מנסיונכם, מתי דל מעדכנת את הדגמים העסקיים שלה בדר"כ? כל שנה? תקופה מסוימת? כל כמה זמן הם הוציאו דגם חדש של מחשבי LATITUDE בעבר? תודה מראש, אור

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  13. מה דעתכם על המפרט הבא: CoolerMaster HAF Intel Core2Duo E8400 3.0GHZ CoolerMaster V8 Gigabyte EP45-DS5 OCZ 4GB DDR2 1066 REAPER PowerColor Radeon HD 4770 Westren Digital 500GB OCZ Fatal1ty Power Supply 700W Sony Optiarc DVD\RW

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  14. היי! חבר שלי מתכנן לקנות מחשב בתקציב של בערך 3000-4000 ש"ח, אם צריך יותר אפשרי. מטרות המחשב: הדברים הרגילים + תיכנות (בעיקר Visual Studio).. אין צורך בכ.מסך חזק מדי, אבל יש צורך בכ.מסך בינוני ומודרני. עיקר משחקי המחשב שהוא מריץ הם אסטרטגיות וקווסטים. צריך בנוסף רמקולים ומקלדת. הראד דיסק לפחות 500 גיגה אבל כמה שיותר יותר טוב מעדיף AMD - אלא אם אתם יודעים משהו שאני לא יודע... העיצוב לא חשוב מדי, עדיף שיהיה כמה שיותר שקט. בחדר שלי בדרך כלל חם אז יש צורך שהקירור יהיה בהתאם, כדי שלמחשב לא יהיו נפילות מחום ודברים כאלה.. אין העדפה לחנות מסויימת.. אשמח לעזרה חברים! תודה רבה, רן.

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  15. היי, הייתי במעוניין במפרט למחשב שעיקר שימושיו הם משרדיים+ צפייה בסרטי HD -ומעט עבודה ב PHOTOSHOP ו ILLUSTRATOR . חשוב לי שהמארז יהיה איכותי ושקט, נפח ה HD יהיה גדול עם אופציה לעבוד ב RAID- כמו כן אם אמור לצאת איזה חלק ששווה לחכות עבורו בזמן הקרוב אז זה יכול לבוא בחשבון... כמו כן אם אפשר לקבל המלצה למסך עד 900 ש"ח -רצוי FULL HD,מעבר לתקציב של ה 3.5K- אני אשמח. תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  16. חבר המתגורר בארצות הברית הציע לשלוח... בסביבות 1800ש"ח http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=4545456&sku=A180-15610 נתתי קישור המפרט גדול מדי, המחשב אמור לשמש בעיקר לעבודה משרדית ועבודה מול בנקים דרך הרשת כמו כן אין לי הבנה בניידים, במיוחד המעבד !!!!

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  17. Started by Ice-maniac,

שלום לכולם, האם קיימים אולטרה ניידים עם יציאת וידאו דיגיטלית כמו DVI או HDMI (כדי שיהיה ניתן לחברם למסך גדול כשאני עובד בבית), אם כן מהם (כי אני לא מצאתי) ואם לא האם יש פיתרון לכך, פרט לתחנת עגינה? כמו כן האם ניתן להריץ במחשבים אלו תוכנות עריכה פשוטות כמו Acdsee ולהפעיל כמה תוכנות פשוטות במקביל (כמו word ו browser). תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by daviditzhaky,

אני מחפש מפרט גיימרים אשר עלותו 8000 שח. אתם צריכים להתחשב בכמה דברים (תגידו לי אם אני טועה): מעבד intel core i7 920 לוח אם gigabyte x58 extreme אני קונה את המחשב בינואר בגלל הבר מצווה שלי . חלק מהאנשים אומרים לי לחכות שיצאו החלקים החדשים והשוק ישתנה. מה אתם אומרים? תייעצו לי מה לעשות :silly: :yelclap:

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  19. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤898 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤473 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤310 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤315 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 275 896MB DDR3 PCIe ¤1484 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-GTX275-896D3E צורב Sony Nec - Optiarc AD-7240S X24 SATA Black DVD ¤122 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=DR24NSB מארז ללא ספק…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  20. Started by NEUROMA,

שלום לכל המגיבים תגידו, האם המעבד - ATOM וכרטיס מסך INTEL GM950 או INTELL 3500 יכול להריץ בקלות את תוכנת ה CS4 ללא כל בעיות או "עיכולים" למיניהם ? בברכה שי

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by crik,

שלום רב, אני מתחיל בתהליכי שדרוג המחשב ואני רוצה להתחיל עם המארז. כרגע יש לי E6300 - עם הזמן אני אקנה את ה I7 שיהיה לו מחיר נורמלי. הייתי רוצה מארז שקט, שיש לו סירקולציה טובה על מנת שיהיה פחות חמים ממה שאני כרגע. (47 מעלות) וכמובן ארדיסק(42 מעלות) אני מתכוון לקנות ‏Freezer Xtreme Rev.2.(אלה אם כן תמליצו על משהו בטווח המחירים הנורמלי) אני יוכל לחרוג בעוד מספר שקלים על מנת לקנות מאוורים נורמלים ושקטים התקציב כרגע הוא 300 ש"ח האם יש משהו שיתאים? בנוסף אני לא רוצה ליידים וכאלה שמייקרים - פשוט לא הסטייל תודה משה

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  22. או שזה לא משנה מבחינת האחריות?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  23. אחר צהריים טובים לכולם! ידידה שלי רוצה לקנות מחשב חדש. השימושים שלה הם לא למשחקים אלה לאינטרנט מוזיקה סרטים ושאר השימושים הרגילים. היא צריכה מחשב כולל ציוד היקפי (מסך,רמקולים,מקלדת ועכבר) התקציב שלה הוא 3K. אשמח אם תוכלו לתת לי הצעות מחנויות בצפון ואזור הקריות לדוגמא: TMS שאני מרוצה מהם מאוד. תודה רבה ויום טוב, אלדד כהן.

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by eqinox,

שלום לכולם אודה לחוות דעת על מפרט מחשב HTPC , עלות 4700 ש"ח, מטרה משחקים בעיקר מעבד ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB‎ לוח MSI P45 PLATINUM זכרו, 2GB MUSHKIN DDR2 800MHZ כרטיס מסך A‏HD 4850 1GB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI כונן קשיח ‏500GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ W.D ספק TERMALTAKE ‏TR2 Power W0101 550W Silent (24pin צורב ‏PIONEER DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata‎ מארז SILVERSTONE LC16M+VFD+IR כרטיס אלחוטי 54MB TPLINK עכבר+מקלדת MICROSOFT DESKTOP 2000

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  25. שלום לכולם , אז כך החלטתי לרכוש מחשב נייד ואלה הסיבות למה : 1. הדבר החשוב ביותר בשבילי זה לצפות בסרטים מהמחשב לטלוזיה LCD HD Ready 32 SAMSUNG באיכות הגבוהה ככל שניתן לשדר מהמחשב לטלויזיה. 2. חשוב לי מאוד שיהיה לי הרבה מקום במחשב כדי שהאחסן את כל הסרטים,שירים וכו.. 3. גלישה נוחה ככל שניתן באינטרנט. 4. משחקים פחות מעניין אותי אבל אני רוצה לאפשר לי גם את האפשרות לשחק במשחקים לא ברמה הכי גבוהה ובכיף. 5. אני מאוד רוצה שהמחשב שהרכוש באמת יוכל לעמוד בדרישות לפחות ב5 שנים הבאות מבחנת כל הדברים עם זה בתוכנות , משחקים ברמה לא הכי גבוהה וכו... סה"כ זה מה שאני זקוק ואני מאוד מקווה שתעזרו לי למצוא את המחשב המתאים ביותר מבכנת הנתונים האלו. הכסף שאני מוכן להשקיע בסביבות ה 5500 ש…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.