עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם!! אני מתכוון לקנות מחשב נייד בקרוב ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בהרכבת חומרה אופטימלית במסגרת מגבלות התקציב שלי (4000-4500 ש"ח) , רצוי שיהיה עם כרטיס מסך טוב (לא בהכרח שהמשחקים החדשים ביותר יעבדו עליו). ועם מעבד חזק. אשמח אם תחזירו לי תשובה תודה אלרן :-)

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  2. Started by lael,

:] עזרה בבקשה בלי ציוד הקפי. אם אפשר דחוף..

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by bigdady,

בין המעבד Intel® Core 2 Duo 2.4GHz T7700 800MHz למעבד Intel® Core 2 Duo 2.4GHz T8300 800MHz ??? אני מבין שיש הבדל כלשהו אבל אני רוצה להבין האם יש הבדל משמעותי בביצועים? התחממות?חשמל?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  4. האם כדאי לחכות עוד כמה חודשים ליציאת המעבדים החדשים של אינטל ו גם לhd4870X2 או לgtx280X2? אני אשמח אם תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  5. Started by DarkLloth,

הצעות אחרונות יתקבלו בברכה , המעבד והלוח אם ישארו ללא שינוי ... מעבד: AMD ATHLON 64 4850e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX ¤371 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤428 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤330 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA ¤138 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤233 מארז: ANTEC NSK4480 + 380W HE PSU ¤434 קרור למארז: SCYTHE S-FLEX 120mm 1600rpm ¤62 מחיר סופי: ¤1996 מבצע עד להודעה חדשה - כל הרוכש מערכת מחשב - הרכבה ומשלוח חינם! המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by spcp,

הנייד התחיל לאחרונה להיתקע כל הזמן (מדובר על כל כמה דקות ) ומחייב לאחר שהוא נתקע - ריסט בדרך הפרטיזנטית: לחיצה ארוכה על מקש ההפעלה. שמתי לב שאם אני עובד איתו בחדר ממוזג או שמכוון כלפיו מאוורר - הוא פשוט לא נתקע, אגב לא מדובר בבעית זכרון או עכבר או כל דבר אחר- זה החום הישראלי בוודאות ! השאלה: האם זה נורמלי שמחשב בטמפרטורת סביבה של 30 מעלות ומעלה ללא קירור חיצוני כלשהו יתקע כל הזמן ? או שמדובר בבעית חומרה ?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by warezman,

הגרפיקה לא מטורפת אני עובד עם פוטושופ ופלאש וזהו. אני רוצה משהו עד המחיר 2500 חשוב לציין שלא יהיה עם כרטיס מסך ATI, רק עם כרטיס nVidia תודה רבה למי שיעזור לי להרכיב מפרט

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  8. אני מתכוון להרכיב את המחשב הבא שלי לפי המפרט הבא. מה דעתכם ? לוח אם ASUS P7P55D Delux מארז Corsair Obsidian 800D ספק כח Corsair HX750W קירור מים Corsair CH50 כ. מסך Sapphire HD5770 Vapor X כ. מסך Sapphire HD5770 Vapor X זיכרון 8Gb Kit (2G X4) CL-8-8-8-24 GT+Airflow II Corsair מעבד Intel I7 860 מסך W2486L 24'' LED LG HD WD RAPTOR 150 DVD DB Nec BD reader מ.הפעלה WIN7 Pro 64 EN תגובות הערות והארות יתקבלו בברכה. ZAHI8804

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by Simba.d,

שלום לכולם. ברוצני להרכיב מחשב בתקציב של עד 2000 ש"ח ללא ציוד הקיפי (מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים). המחשב אומנן יהיה בסלון אך בעזרת קופסאת מיתוג (KMV) ישמש גם כמחשב לשאר הדריירים בבית (קצת אופיס, סרטים ואינטרנט). בישביל ה KMV יש תקציב ניפרד שכרגע עומד על 200 ש"ח. הקופסא צריכה בעיקרון להעביר מסך ב DVI, מקלדת ועכבר (USB או PS2 זה לא משנה) ואודיו בחיבור 3.5 סטנדרטי. המטרה המרכזית של המחשב היא להריץ סרטים ב FULLHD חלק, ללא בעיות מכל סוג שהוא. עוד דבר קטן, המפרט צריך לכלול בתוכו גם צורב DVD. תודה מראש על העזרה ושבוע טוב עריכה - המפרט שאני בניתי : מעבד: [..] AMD SEMPRON 140 AM3 (2.7GHz) - 45W - BOX ₪237 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA785GM-US2H ₪472 זיכרון: [..] G.SKILL …

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  10. Started by iceman802,

אני רוצה לקנות מחשב חזק ושקט במיוחד שיוכל להריץ משחקים כבדים ושיהיה טוב בשביל עריכת סרטי וידאו ברמה חובבנית. חשבתי על המפרט הבא: מעבד Intel Core i5-750 Tray לוח אם Asus P7P55D כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-7-7-24 Ripjaws כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5750 1024MB DDR5 PCIe צורב Asus DRW-24B1LT X24 SATA DVD מארז ללא ספק CoolerMaster Sileo 500 ספק כח CoolerMaster Silent Pro M600 600W קרור למעבד Zalman CNPS9700 LED אשמח לתגובות בקשר למפרט שבחרתי בייחוד בנוגע לשילוב בין המארז לספק הכח של COOLER MASTER. תודה. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקצי…

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by shhfcon,

היי אני רוצה לקנות מחשב למשחקים אבל אני לא כל כך מבין...הצעות בבקשה?

12. Started by spenser,

אהלן, אני מחפש לקנות מחשב חדש (כולל מסך). אני לא כל כך מבין בנושא הזה של המפרטים והייתי שמח אם תכולו להמליץ לי. כמה דברים חשובים. 1. אני רוצה מעבד רק של Intel. 2. המחשב מיועד לעבודה שוטפת סרטים, משחקים (לא צריך את שיא הגרפיקה), פיתוח תוכנות. 3. אני גר באיזור ת"א זה המפרט שאני בניתי ב skypc. אשמח לקבל הערות והצעות לפרטים חדשים. המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ₪754 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ₪246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪258 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון Kingston DDR2 1024MB 800MHz CL 6-6-…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  13. Started by gambler,

. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רצוי אם ניתן לעשות את זה. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים (לא HD), מוזיקה, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אין משהו עיקרי במיוחד לעביר את הזמן בחמשושים בגלל הצבא... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקרון כמעט כן * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך בעל 17 אינצ' (המסכים עם התחת הגדול של פעם) * לאיזה …

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3 GIGABYTE MA78LM-S2H AM2+, AM3, 760G, DDR2 1066, VGA ATI HD3000, HDMI, HDAudio, GBL DDR II 1066Mhz 2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS Sapphire HD 5550 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem) Frontier Diva Aluminium Micro Silver Case With 500W 2635 ש"ח מ- ksp . המחשב מיועד למשחקים (מסך 17 של lg כרגע, רזולציית מקסימום של 1024x1280) , כמו כן אני מתכנן לחבר אותו לטלוויזיה (32 lg) אם זה אפשרי בכלל בשביל לראות תכני hd. חוץ מזה, אינטרנט, מוזיקה ושאר שטויות. קחו בחשבון שהידע שלי מוג…

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  15. Started by kot snikers,

חשבתי על לקנות את המחשב הזה כי יש לו כרטיס מאוד חזק ביחס למחיר ו שנתיים אחריות. מה אתם אומרים שווה? http://www.skypc.co.il/pl_product~71818~14~0.htm

16. 1. מה התקציב המקסימלי? 2800 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לחסוך, אם כי אני מעוניין להשקיע במפרט שיחזיק 4 שנים +/- במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מיועד לעבודה משרדית כולל עבודה על DB של SQL (עובד עם תוכנה המשתמשת ב SQL SEVER 2005) תוכנת SAP + גלישה + OFFICE א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר 5 ימים בשבוע ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא עבור משחקים, מסך LCD 19 SUMSUNG * לאילו הגדרות גרפיו…

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חיסכון יתקבל בברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (כולל מסך) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה בתחום הגרפיקה (PHOTOSHOP CS6), יצירה ועריכת סאונד (ABLETON LIVE 9), עריכת וידאו (בתכנת PREMIERE של אדובי) עד HD, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ-פרימייר- CS6, ואבלטון לייב, לפעמים רצות במקביל. השימוש הוא תדיר \ פרנסה חלקית (יתכן עבודות גרפיקה באופן עצמאי בסדנא ביתית) -מהי הרז…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by eliyahoo,

שלום אני מחפש מחשב ביתי רגיל לעבודות משרדיות, אנטרנט (לא גיימינג - אין רלבנטיות לכרטיס מסך טוב) המחשב עתיד לשרת אותי כמה שנים טובות (5) לכן התקציב גבוה יחסית כי אני רוצה מחשב חזק שיהיה מהיר וגם יחזיק הרבה זמן (מעבד חזק, לוח אם איכותי, זכרון גדול ומהיר, ספק כוח איכותי) <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מ…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by shaypoi1,

יש איזה תוכנה מומלצת לבדיקת טמפרטורה של המחשב? כמה הטמפרטורה אמורה להיות? מתי זה מסוכן למחשב? ולפעמים הוא מאוד מאוד מרעיש

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  20. אני מתכוון לקנות את המחשב מאתר בחו"ל (EBAY, AMAZON וכו') התקציב - 2500 ש"ח או 600 דולר (בדולרים זה יוצא פחות בגלל המשלוח) מטרות המחשב? אינטרנט סרטים ומוזיקה בלבד * גודל המסך? מקסימום 14 * משקל רצוי? 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כן * בלוטות? לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן! * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן! * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש.. בכונן קשיח עדיף שיהיה 7200. תודה!

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by Adar363,

אני מחפשת מחשב נייד ללימודים (טכנאי PC), שאוכל גם לעבוד בו בפוטושופ ועריכת סרטים ב-MovieMaker... הציעו לי Lenovo ThinkPad: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10256 ועוד 2 מחשבים יותר זולים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5941&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8263&CatCode=315 השאלה היא אם ללכת על ה-Lenovo כי הוא Lenovo, או שהוא סתם יותר יקר מהאחרים והם נותנים תמורה טובה יותר לכסף?? תודה!

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by Jules Winnfield,

האם יש עסקה טובה יותר מהעיסקה הנ"ל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=799231 תודה. כמובן מדובר אך ורק על נטבוקים ולא על 115" למינהם

23. Started by anuekr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תמיד רצוי לחסוך, אבל אם יש מפרט מאוד שווה ב2500 אני אלך עליו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2500 היא התקרה, אני מחפש מפרט בסביבות ה2000-2500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: אם לנסח את זה כך; הייתי רוצה שהוא יריץ על הגדרות בינוניות+ את Half Life 2 על מקסימום, Company Of Heroesעל מדיום- גבוה -חלק, Supreme Commander -מדיום חלק, אולי באטלפילד 3 על מינימו…

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by Fwiffo,

שלום לכולם אשמח עם תעזרו לי בהצעות למחשב חדש. המחשב מיועד למשחקים כבדים ועבודה עם MATLAB. אני מתכנן שהמחשב יחזיק מעמד לפחות 6 שנים, מקסימום טיפה שדרוג כדי להאריך עוד. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימלי (נניח 10K) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג חפשי... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, ו- MATLAB א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by RooSoG,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים, האם תוכלו לעזור לי בבקשה? D: אז ככה- 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל מאוד לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים (חיבור לטלוזיה HD). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield 3, The Elder Scrolls V: Skyrim, Assassin's Creed: Revelations -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוה. (כמובן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.