ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 4500 זה מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BFBC2 MW2 CRYSIS2 וBF3 שיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות לגיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים כמו GTA San Andreas על ULTRA HIGH עם תוספות די כבדות, כאלה שיהפכו את הגרפיקה לזאת של GTA 4. דוגמה: [התמונות נמחקו עקב חוסר צורך בהן] מה הכי כדאי? 1: http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=332&CategoryName=Computer_Systems&AuctionId=5633644 2: http://www.pcdeal.co.il/productspec.asp?id=96 3: http://www.dealer4u.co.il/ProductDetails.asp?ID=394&csoh=ZAP 4: http://www.dealer4u.co.il/ProductDetails.asp?ID=394&csoh=ZAP 5: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=Q6600-4&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=84&aff=Zap〈=HE 6: http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=332&Categor…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא צריך את הדברים הבאים: מסך מקלדת עכבר רמקולים דגשים בשבילכם: יכול להיות שיהיה שימוש בתוכנות שיתוף, SKYPE, מסנג'ר וזהו אני חושב.. הארד דיסק - בין 40 ל80 ג'יגה מעבד - אני לא יודע מה טוב יותר לעבודה משרדית.. אפשר לשים את מה שיותר זול אם מקבלים את אותם הביצועים. צורב רגיל - הכי זול שיש, איזה LG פשוט כונן דיסקטים לוח אם וכרטיס מסך כמובן - לא נראה לי שצריך משהו מיוחד. אני חושב שזהו.. אני צריך את זה דיי דחוף אז בבקשה תעזרו לי אם אתם יכולים. מחיר בין 2000 ל2500 ש"ח תודה טומי
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חברים, אני עורך וידאו די מתחיל + סטודנט בתואר כללי כך שהצורך המיוחד שלי הוא עריכה. משתמש בתוכנות Pr+Ae. עורך באיכות FHD ובעתיד Uhd-4k. 15.6” מתוקצב ב 5k-6k טיפה גמיש. ראיתי מספר מחשבים: Dell xps 15 *9570 אך יקר בארץ בנוסף Lenovo legion 730-y(???משווק כמחשב גיימינג???) 15.6 FHD, מעבד Intel® Core™ i7-8750H 2.20GHz - 4.10GHz, זיכרון פנימי בנפח 16GB, כונן SSD בנפח 512GB ומאיץ גרפי NVIDIA® GTX 1050Ti 4GB מה המלצותיכם? ואם אתם ממליצים על מחשב אחר? קונה בארץ
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טופס: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות 4000 לא כולל כ.מ (עם כמ 6000) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המטרה שלי היא גיימינג ב-1080P 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא צריך כוננים/מארז 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. ה…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה: . מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר פחות תמיד טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי למשפחה, 90% גלישה באינטרנט, אופיס פה ושם, קצת פוטושופ/אילוסטרייטור. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בכלום 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ניתן לוותר על מארז. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהק…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלוםםםםםםםםםםם מה המצב חברסססססס אני חדש פה .... טוב ניגש לעיניינים קניתי (הזמנתי) מחשב חדש השבוע (יום ראשון) שעולה 7.5 אלף עכשיו... הינה המפרט איך??????????? איך?? רק שתידעו.... לפני התגובות זה מחשב שנועד לספק אותי לעבודות אידיו ומידי(בתוכנה CUBASE SX שהיא התוכנה הכי מקצועים היום ליצירת\עריכת מוזיקה) והתוכנה כבדה מאוד אז המטרה שלי ההיתה פה לעשות מחשב שיריץ את התוכנה הכי חלק בעולם! אז איך לדעתכם(???)
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך את זה גם ל גיימינג וגם ל video editing יכול לעלות אם התקציב מעבד Intel® Core 2 Duo E6600 Conroe Processor 2.4GHz דיסק קשיח Western Digital SE16 500GB Serial ATA 7200RPM אני רוצה בעתיד להוסיף עוד אחד לוח אם EVGA nForce 680i SLI Socket 775 1333MHz DDR כרטיס וידאו EVGA GeForce 8800 GTS 640MB GDDR3 , או EVGA 768-P2-N831-AR GeForce 8800GTX 768MB אם שווה להוסיף 150$ ל ה GTX כרטיס קול X-Fi XtremeMusic זיכרון Corsair 6400 2GB Kit DDR2-800 XMS2-6400 או GeIL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1000 (PC2 8000) …
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז שאלתי את השאלות בכותרת, ושוב אשאל: 1)האם מישהו מכיר את החנות שנקראת "ליאור מחשבים"(או com4u ) שנמצאת בכפר-סבא. (http://www.com4u.co.il/)? 2)מי שמכיר , ואולי גם קנה משם מחשב, הייתי רוצה לדעת אם כדאי לקנות שם מבחינת אחריות, שירות ומחיר. 3) אם אפשר, האם תוכלו לבנות לי מפרט באתר שלהם, אני לא מבין בזה כלום.(אני מבין ככה ככה) כתובת האתר: http://www.com4u.co.il/ במפרט הייתי רוצה 1024 זיכרון (512X2) ומסך. שהמחיר יגיע עד 6500 ש"ח. תודה רבה.
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם. אני רוצה לעזור לאחיינים שלי למצוא מחשב למשחקים(כמו פורטנייט,NEED FOR SPEED,BF1) זול,בסביבות ה2500, בלי מסך או ציוד היקפי אחר. יש אפשרות לחריגה של 500 שקלים. יש עדיפות למערכות מחשב מורכבות מראש. יש חיה כזאת במחיר כזה? תודה לעונים:)
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחר קונה את המחשב שלי, תקציב 7000 שקל רק קופסא ללא פלופי \צורב, לגיימר זכרון: מתחבר על ה512 שיש לי עכשיו. קבלו את המפרט: Processor: AMD Athlon 64 3800+ - Dual Core 512 Cache 939 PIN - Retail MB: Abit AN8 Ultra Memory: A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 Hard Disk: Seagate 120GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA Video Card: Leadtek WinFast PX7800 GT TDH MyVIVO Power Supply: HEC - HEC-480W (ACE480) - ATX 2 Case: A-TOP Z-Alien PC Gaming Server - Silver System Assembly סה"כ: 7200 שקל. מה אתם אומרים ? מה לשנות ? מה להוסיף? אני קונה את המחשב מזיגזאג, כך שאין שם כל דבר. בתודה מראש
-
- 41 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש שייעודו יהיה קצת לעבודה משרדית אבל הרוב יהיה למשחקים. (בלי מסך) אני מוכן לחרוג עד 3,650 בלבד. בנוגע לכרטיס מסך אני לא יודע מה לבחור ואני מעדיף שאתם (המומחים) תעזרו לי, אני צריך כרטיס מסך (אגב שממש רכיב זה חשוב לי) שיעבוד עם משחקים חדשים לעוד שנתיים שלוש אבל לא המשחקים הכי כבדים שיש משחקים כמו ( gta החדש need for speed nba ועוד משחקים טובים). תודה רבה dan_bin
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מתנצל מראש אם לא כתבתי את הכותרת כמו שצרייך או שעברתי על החוקים ,אני דיי חדש כאן בפורם הזה אוקיי הנה השאלון שלכם שאענה בקצרה ומהר : * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? : רצוי שיהיה 10 אינץ * משקל רצוי? : כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? : 5-10 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? : אין צורך בשום דבר מיוחד * בלוטות? : לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? : לא משנה * צורב DVD? : אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? : לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? : Dell ,Acer ,HP אוקי אלו 3 הדגמים שמצאתי טוב לטעמי : Dell Inspiron Mini 10 Acer one 532H HP Mini 210 לכל הדגמים הללו יש את המעבדים החדשים (ככה אנ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר התנסות שלי עם הפורום פה במפרט שעזרתם לי למצוא, אתם באמת תותחים, עזרתם לי במציאת מפרט מעולה לחבר קרוב. עכשיו חבר אחר דיבר איתי וצריך דברים קצת שונים אבקש את עזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Overwatch, Rust, CSGO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שיהיה ורסטילי בבקשה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נטבוק למטרות לימודים ואינטרנט (תקנו אותי אם אני טועה אבל לא נראה לי שאפשר לשחק משחקים במחשב כזה) שמתי עין על מחשב נטבוק דגם Acer Aspire One D255 הוא מוצע למכירה אייבורי תמורת 1450, לא מחיר יקר לפי דעתי אבל אני קצת מפחד לקנות מאייבורי לנוכח הסיפורי זוועה סביב החנות הזו. השאלה האם אפשר לסמוך עליהם כשזה מגיע למחשב נטבוק ולא מחשב הבנוי ידנית?! בכל מקרה מה דעתכם על המחיר ועל המפרט בכללי?. אשמח גם לתשובה לגבי החששות שלי מהחנות: עוד פרטים על המחשב באתר של אייבורי בקישור הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5775&CatCode=315 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K או 1100$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח או 200$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ללימודים, בעיקר עבודה עם אופיסוגם עבודה עם סימולציות, matlab וסביבות וירטואליות (VMware). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם …
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעבד ה Intel Core I7 720QM הוא בעל 4 ליבות, ורץ במהירות 1.6 GHZ. לעומתו, מעבד ה Intel Core 2 due T6600 הוא בעל שתי ליבות, ורץ במהירות 2.20 GHz. כאשר כל שאר הדברים דומים, אילו מבין אלה חזק/מהיר יותר (מיהו המעבד הטוב יותר)? אשמח לשמוע דעתכם תודה
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב נועד לבית ולעבודה כעריכת תמונות בתוכנות כמו : Photoshop illustrator המחשב מיועד להירכש ב-IVORY, לא זקוק לציוד נלווה. חשוב שיהיה עד 2000 ש"ח בלי WINDOWS אבל עם 3 שנים אחריות. מה ההמלצה למחשב הכי טוב באתר של IVORY ? http://www.ivory.co.il/ איך המחשב הבא ? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12547
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי שוב אני .....אני מצטער אני עדיין קצת מהס אבל זהו סופי זה רק וידוי אחרון לפני שאני קונה את המחשב הזה אז אולי תוכלו לתת לי טיפים מה עוד לשנות או שתתנו לי אישור ולקנות אותו Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P Motherboard Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card Creative AUDIGY 2 Retail Sound Card DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk - Black ! Lite-On 52/32/52 Black Retail 17" Viewsonic G70FMB Black Flat Monitor + Speakers Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard Logitech MX300 High …
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? .5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג בעוד כ500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש במחשב יכלול, תיכנות ,שזה כוכל הרצה של מספר מערכות וירטואלית במקביל, אימולטורים וכו' הרבה עומס... משחקים לא דברים מטורפים, לא צריך על ההגדרות הכי גבוהות. בעיקר משחקי אסטרטגיה. שימוש בשני מסכים, 24\27 עדיין לא סגור על זה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בין תדיר לכבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא המטרה העיקרית שלו, אבל שיהיה אפשר לשחק, איכות נמוכה בינונית זה…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני לא יודע עד כמה התקציב שלי מספיק אבל אני חושב שהוא מספיק גבוה, אם יש צורך להוסיף באמת אז תוסיפו בכיף! אניי רוצה מחשב לגיימינג חזק מאוד שיכלול 2 כרטיסי מסך בשיטת SLI, מעבד חזק וזכרון 4 גיגה (יספיק לבנתיים) אם אפשרות לשדרג עוד בעתיד. כונן קשיח אני חושב שטרה יספיק פה, רמקולים שיהיו איכותיים אבל שלא יתפסו מלא מקום על השולחן אלא סטנדרט, מסך שיהיה 24 אינץ (התרגלתי למסכים גדולים מה- IMAC), מקלדת ועכבר שיהיו אלחוטיים או בלוטות אבל שיתאימו לגיימינג. אם שכחתי משהו תגידו תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בהמשך לשרשור שפתחתי פה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=530838.0 מצורף המפרט הסופי שאני רוצה להזמין (אלא אם יהיו הערות נוספות) עבר לא מעט זמן מאז השרשור המקורי וחלק מהחלקים כבר לא זמינם אבל נראה לי שבחרתי חלקים חליפים טובים יותר שעכשיו אפילו יצאו מעט יותר זולים. אני מצרף פה שוב את השאלון שודכן מעט מאז השרשור המקורי - 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 ש"ח (ניתן לחרוג מעט אבל נראה לי שזה מספיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות \ עריכת וידאו \ הרצה של לפחות שתי מכונות וירטואליות בו זמנית, משמש לפרנסה *השימוש העיקרי הוא פיתוח לווב והמכונה תריץ כנראה שלוש מכונות ווירטואליות שיצטרכו לעבוד במהירות סבירה 3. האם יש …
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו פרימייר, אינטרנט, תוכנת עיבוד תמונה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרימייר תדיר - כבד 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 המפרט הקיים : [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=align: center]AMD Phenom II X4 955 GA-880GA-UD3H 8 ג'יגה ראם NVIDIA GeForce GTX 470 כמובן שעדיף לשדרג כבר את "המשולש" אך זה ידרוש לא מעט כסף, אני מעדיף לקבל הצעה …
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-