עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מחפש מפרט מלא למחשב למשחקים כבדים (Crysis...). תקציב 9000-10000 גמיש. העדפות אישיות: מארז מאוורר היטב ושקט מעבד Q6600 זיכרון 2 GB כרטיס GeForce 8800GT G92 512 (או יותר טוב במחיר של עד 300-400 ש"ח יותר) HD 500 MB צורב DVD multi layer,רצוי X20 ספק כח שיתמוך בכל זה מסך - כנראה דל 2007WFP (אין לי מקום ל 24") מקלדת ועכבר לא אלחוטיים רמקולים הייעוץ העיקרי שאני רוצה הוא בנושא לוח אם, זכרונות, מארז וקירור למעבד/ מארז (אם צריך) יש המון מבחר, ואין לי מושג מה יותר עדיף כנ"ל בנושא מלדת ועכבר - מעדיף עכבר לייזר חשוב לי לוח אם שיתמוך ברכיבים שיצאו בעתיד כדי שלא אצטרך להחליף את כל המערכת בשביל לשדרג כרטיס מסך/ זיכרון אשמח אם תוכלו לציין את החנות שבה בחרתם את החלקים הבנתי ש TMS …

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. מה התקציב המקסימאל י? 13,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל אלא אם כן אין צורך . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים כבדים על HIGH או ULTRA א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שחדש וכבד גרפית ( BF4 the witcher 3 GTA V, Dying light, ). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא מבין במסכים אשמח לקבל משהו טוב ואיכותי …

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by asafuziel,

שלום, אני עוזר לגן של הילדה בקניית מחשב חדש לגן. ישמש בעיקר ללומדות, סרטונים ומשחקונים לילדים. מסך מחשב וציוד היקפי כבר יש. צריך שיהיה פשוט ואמין. נדרש: כונן dvd מערכת הפעלה תקציב - ~2,000₪ שיהיה חיבור גם לטלויזיה hdmi (קיים חיבור כזה גם למסך) תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by xXDevil4Xx,

חברה מה דעתכם על המפרט הזה: Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply Asus A8N-SLI Premium nForce4 SLI Socket 939 Motherboard GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory sunbeam transformer AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 BOX ויש לי שאלה בקשר ללוח אם איך זה שהעלו את המחיר של ה-asus dealuxe ושקונים אותו הרבה יותר חשבתי שיש בו באגים....

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום, אני סטודנטית ואני מחפשת מחשב שיעבוד כמו שצריך עם התוכנות- פוטושופ, אילוסטרייטור, וסוליד וורקס. אני בקושי בקושי מבינה במחשב ובמה צריך להיות ובגלל זה ממש זקוקה לכם. צירפתי את ההמלצות של התוכנות- סוליד וורקס http://www.solidworks.co.il/support_free/free_download/2009/sw-2010req.pdf אדובי (פוטושופ ואילוסטרייטור) http://www.quicksoft.co.il/images/CS4SystemRequirements_for_Customers.pdf http://www.quicksoft.co.il/images/CS4SystemRequirements_for_Customers.pdf

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא בלי סיבות טובות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיקרי - עריכת תמונות מקבצי RAW באמצעות פוטושופ ולייטרום משני, מזדמן - משחקי מחשב (FPS בפיגור של דור) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightroom, Phtotshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 IPS - מתוכנן בעתיד להוסיף מסך נוסף -לאילו הגדרות גרפיות …

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by mzlbat,

היי בדיוק עמדתי לקנות DELL LATITUDE מסך 14 ומעבד I7 אבל היום ראיתי נייד חדש מבית HP ונראה טוב השאלה אם מישהו יודע מתי זה יגיע לחניות בארץ http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF08a/321957-321957-3329744-3995710-3995710-4247511.html http://www.youtube.com/watch?v=gkhEmoqAQdk

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. התכנון שלי זה להביא מסך 2k 140hz ips (הזמנתי בעבר מסך מאמזון אז אם אין או לא יהיה בארץ משהו עד אוגוסט,אמזון אופציה טובה) ומחשב חדש שיהיה ממש חזק לגיימינג במטרה להריץ כל משחק חדש (בעיקר the witcher 3 ) בהגדרות הכי גבוהות בלי נפילות fps או לאג מכל סוג. עכשיו בגלל שאוטוטו יוצאים הכרטיסי מסך החדשים ומעבדי הI7 החדשים(אין לי מושג עד כמה חזקים הם יהיו) זה מה שהגעתי אליו עד כה: Asus z97-a -הלוח המושלם בשבילי ,זול ונותן מעל ומעבר Noctua d-14 -הקירור הכי מעולה שיש במחיר מעולה גם כן Fractaldesigem r5 - זול , ולדעתי המארז המושלם . קראתי/ראיתי מלא ביקורות וממש התלהבתי 512gb ssd samsung 850 evo - לא צורך בדגם אחר ,פשוט מושלם. 2tb westren digital black - נטו לאחסון והבלאק מאוד מ…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב אבל אם לא צריך אז לא בכוח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 (אם זה בשביל מסך איכותי ששווה להשקיע בשבילו) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים ותכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. far cry 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) כרגע יש לי 22 full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

10. רצוי: מסך 10-12". עיצוב שמתאים לבחורה במחיר זה פלוס (אדום/ורוד). שנתיים אחריות. בטריה שמחזיקה כמה שעות ביום (6CELL) חובה, שלא תצטרך לסחוב את המטען. ורצוי אפשרות ליותר מ-1GB זיכרון.. מה הקטע של חוסר האפשרות לשדרג? הרי מספיק שיש מסנג'ר, אנטי וירוס, וסירטון יוטיוב וכבר הוא לא יסחוב.. רצוי לא מתחמם/מרעיש אבל כמה כבר אפשר לבקש.. בינתיים אחד שעונה לדרישות שראיתי הוא ה-Lenovo IdeaPad S10e.. קראתי דיווח על חום/רעש לא מוצלחים, ושניתן לשדרג את הזיכרון רק עד 1.5GB.. מדוע? עוד אפשרות הוא ה-LG X130 שגם עם שנתיים וגם ניתן להרחיב ל-2GB ואפשר לקנות בורוד. גם ה-Asus Eee 1005HA מקבל ביקורות טובות, אך רק שנה אחריות מוריד לי ממנו. כנ"ל כלפי ה-Msi Wind U100 Plus.. הייתי רוצה ללכת לחנויות כמו …

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. טוב אז אני צריך מפרט בין 4000-5000¤ לא כולל מסך.. אני חושב שעל כרטיס מסך אני אתעקש שזה יהיה רדאון ומעבד amd וכל השאר תמליצו לי אתם אפילו על ספק כח ועל כרטיס קול וכל מה שזה כולל.. ודבר אחרון יש לי שאלךה אם אני קונה נגיד מעבד amd 2000 ואח"כ אני רוצה לשדרג לintel 2400 אני יכול?? או שאני יכול רק אותה חברה?? טוב תודה מראש לעוזרים..

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. היי עברו 4 שנים מאז קניית מחשב הגיימינג האחרון שלי, ואני חייב לציין שהוא החזיק דיי טוב עד ימיו האחרונים. (החומרה כבר מיושנת ומתחילה להתפרק, הכרטיס מסך נדפק, ולכן החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב גימיינג חדש ל 3 השנים הקרובות) להלן המענה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא רלוונטי, עד 7000 ש"ח, כמה שצריך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים, שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים ל…

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by raviv1989,

האם המחשב הזה מתאים לצרכים סטודנטיאליים? יש לי אפשרות לקנות אותו בדיוטי פרי במחיר נמוך משמעותית מהארץ. העיצוב המהירות והקלות של המכשיר גרמו לי לבחור בו ולעבור מוינדוס. במסגרת הלימודים אני לרוב פותח קבצי pdf אבל אני חושב שבהמשך אצטרך להשתמש באופיס גם, האם זה בעיה?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. מחפשת מחשב נייד. צריך להיות יותר חזק מהנייח הקיים (פנטיום 4 עם חצי G זיכרון) שמתקשה לסחוב. (במקור תוכנן לקנות HTPC, אבל הוחלט שדרוש משהו יותר נייד כרגע). שימושים: גלישה עם הרבה טאבים בפיירפוקס. הורדת קבצים. משחקים באינטרנט, לא יותר. עבודה על אופיס. שירטוטים בויזיו או דומה. קימפול ב .net צפיה בסרטי וידאו באמצעות Media Portal או דומה. כל מה שפורט לעיל אבל במקביל. (בפנטיום 4 למשל, המדיה פורטל חייב לעבוד לבד) שימוש פיזי: עבודה ברחבי הבית כמו שהוא, עבודה בבית עם חיבור למסך 22 קיים, עבודה מחוץ לבית אבל בבית אחר. שלא יתחמם על הרגליים ! שמנו עיין על המעבד i3, הוא בא בתור 330M 2.13 או i3 350m 2.26 יש i5 430m 2.26 יש גם i5 520m אבל הוא בא רק במסכי 15 (עד כמה שראיתי). עלינו בתקציב …

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by M-a-T-a-N,

אם אפשר בבקשה אני צריך שני מפרטים אחד ללא OC ואחד עם OC ללא ציוד הקפי ללא מסך בלי חריגה תודה מראש לעוזרים!!!

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by B0necrack3R,

היי חברה.. קודם כל אני רוצה להגיד שכבר חרגתי מהתקציב אז אם אתם רוצים לייעץ לי להחליף חלק זה או אחר אנא שלא יהיה יקר מקודמו. המחשב הוא בעיקר למשחקים אז השקעתי יותר בכרטיס מסך (לקחתי זכרון ומעבד די חלשים יחסית בהנחה שעד השנה הבאה המערכת תסחוב באופן סביר כל משחק אך לקחתי לוח עם CHIPSET חדיש כדי שאוכל לשדרג עוד שנה -שנתיים את הממחשב לזכרונות ומעבד חזקים יותר..) אז הינה המפרט: AMD ATHLON XP1800 GYGABTE 7VAX KT400 (with LAN and audio on board Mushkin PC2100 DDR BASIC maxtor 40GB 7200 LEADTEK G4 TI4200 64MB (לדעתי הרהב יותר משתלם לקנות כרטיס כזה היום!) אז מה דעתכם על כל הסיפור הזה?? האם כל החלקים תואמים אחד לשני? כל הערה תתקבלנה בברכה. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Ghtm,

אהלן ההורים החליטו לעשות סבב שדרוגים פה בבית ואני צריך מפרט כמעט מלא לפי הדרישות: - אין צורך בהארדיסק - מארז שקט שנראה טוב (למרות שזה עניין של טעם הכוונה לא סתם קופסא... פשוט אין לי רעיון למשהו ספציפי) - צריך עכבר, מקלדת ורמקולים - לא צריך משהו מאוד יקר, הם הולכים לאחותי לסימס ואינטרנט, אין צורך במסך - כרטיס רשת אלחוטי כל השאר כרגיל - צורב DVD (אפשר גם סתם כונן אבל עם המחירים היום אני לא יודע כמה זה רלוונטי), ספק שיחזיק את העסק, כרטיס מסך, זכרונות, לוח ומעבד וקירור לרכיבים מהנ"ל אם יש צורך בכזה... החלקים המודגשים הם אלו שספציפית ישמשו למשחקים ולעבודה היותר כבדה ולכן הם אלו בעדיפות גבוהה יותר מהשאר התקציב הוא 3500 - 4000, ה-4000 כבר ממש בלחץ אז אי אפשר לחרוג ועדיף גם מתחת.…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום לכולם, זו הודעה ראשונה שלי כאן, אז תהיו עדינים אני מחפש מפרט למחשב לגיימינג בעיקר (וגם לשימושים היומיומיים הרגילים). זה מחשב שאני אמור להשתמש בו בעיקר בסופ"שים חופשיים מעבודה, אז מידת הטחינה שלו לא אמורה להיות גדולה בסה"כ. עם זאת, חשובים לי שני דברים: (1) רמת שרידות גבוהה באופן יחסי, ככה שלפחות רכיבים מסוימים מהמפרט יוכלו לשמש אותי לאורך זמן, ואת השאר אוכל להחליף תחת אותו מארז; (2) מחשב שיהיה שקט לטווח הארוך, יש לי טראומה רצינית מהמחשב הנייח האחרון שלי, שהפך לטורבינה בשנתיים האחרונות לחייו. מוכן לשלם אקסטרה בשביל זה. אחרי הסיכומון, הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד לגג של 4500 המטרה היא לנצל את כל התקציב. …

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. היי חברים, אני לא יודע עד כמה התקציב שלי מספיק אבל אני חושב שהוא מספיק גבוה, אם יש צורך להוסיף באמת אז תוסיפו בכיף! אניי רוצה מחשב לגיימינג חזק מאוד שיכלול 2 כרטיסי מסך בשיטת SLI, מעבד חזק וזכרון 4 גיגה (יספיק לבנתיים) אם אפשרות לשדרג עוד בעתיד. כונן קשיח אני חושב שטרה יספיק פה, רמקולים שיהיו איכותיים אבל שלא יתפסו מלא מקום על השולחן אלא סטנדרט, מסך שיהיה 24 אינץ (התרגלתי למסכים גדולים מה- IMAC), מקלדת ועכבר שיהיו אלחוטיים או בלוטות אבל שיתאימו לגיימינג. אם שכחתי משהו תגידו תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. בונה מפרט לחבר - זקוק ל-5 מחשבי מעבדה (זהים) בכ~4K כולל מקלדת, עכבר ומסך. מיועד בעיקר לסטודנטים במעבדה אוניברסיטאית לשימוש ב-MATLAB ו-C, ללא גיימינג בכלל (לעבודות כבדות במיוחד יש שרתים יעודיים). 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח לא סופי. בהחלט תיתכן גמישות כאן במידת הצורך. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לבזבז ללא צורך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב גמיש כך שגם חריגה של כמה מאות שקלים אפשרית אם יש הצדקה של ממש (עד 1000 נאמר במקסימום). 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תוכנות מתמטיות. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן ה…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. בהמשך לנושא הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483280.0 שלום חברי הפורום חבר שלי קונה מחשב חדש למשחקים כבדים והוא זקוק לעזרתכם בבחירת המפרט המתאים. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שם הפריט אחריות מק"ט כמות AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box 3 שנים AMDath2445Box 1 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET 3 שנים GBMA770UD3 1 זיכרון Kingston 2GB DDR2 800Mhz CL6 3 שנים 740617128505 1 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS 3 שנים WD5000AAKS 1 Sapphire ATI Radeon 4870 1GB GDDR5 HDMI Toxic Edition 3 שנים S4871D5T 1 צורב LG GH22 SATA x 22 Black שנתיים 8808992429968 1 ANTEC Three Hundred 300 Gaming שנה antec300 1 SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze 3 שנים SSSS500ET 1 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים assad3k 1

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. היי, אני זקוק למחשב נייד שישמש אותי בשנת הלימודים הנוכחית ואח"כ יעבור לשימוש שאר המשפחה ללימודים/שימושים אחרים... התקציב הוא 5.5K, הדרישות שלי הן: משקל סביר - לא צריך את הקלילים ביותר, אבל לא משקל מוגזם. מהירות סבירה-טובה - צריך להריץ XP (או אולי בעתיד ויסטה?) במהירות סבירה+ וללא בעיות מיוחדות. אני הולך לעבוד על המחשב הנ"ל כמה שעות ביום בתוכנות כגון וורד וכו'. בקשר לזמן הסוללה, אני יודע שהסיכוי הכי טוב שלי להשיג זמני סוללה טובים הם לקנות סוללה חזקה יותר מהמקורית שכן רוב הניידים מגיעים עם סוללות חלשות, סוללה ארכוש בהמשך. הנושא ממש דחוף לי שכן שנת הלימודים כבר החלה ואני זקוק לנייד בהקדם האפשרי תודה רבה לכל העוזרים![br]פורסם בתאריך: 5.09.2007 בשעה 16:25:08 מה אתם א…

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by guyskr,

שלום לכם, חבר טוב שלי רוצה לקנות מחשב חדש. הסיבה לכך היא שהמחשב הישן שלו (i3 עם 4 ראם) כבר איטי מידי עבורו. המחשב יהיה מחובר למסך טלוויזיה גדול, אבל ישמש גם לשימוש כללי בנוסף לצפייה בסרטים. במשחקים הוא לא ממש משחק. חשוב לו שהמחשב יהיה יחסית שקט, וקטן. התקציב גמיש (אפשר להגיע עד 4000 אם ממש חשוב). בניתי עבורו את הפרט הבא: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]30876[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]22112[/TD] [TD=bgc…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. מעבד אינטל P-4 2,6 Ghz (800MHz HT) לוחות אם ABIT IS7(865PE)SATA,raid,Fwire,lan זכרונות DDR 400 512MB Dual Chanel (2x256MB) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך ATI RADEON 9800 TV,DVI 128MB כוננים - FLOPPY Teac 1.44 CD-ROM LG x52 כרטיסי קול On Board 128Bit מודם / פקס Conexant 56k V92 PCI ציוד רשתות On Board 10/100 מארז ATX MIDI 400W usb,p.stab. מקלדת 2/3 Lang. Rus or Arb עכבר MS Optical + roll רמקולים 400 W מסכים BenQ TFT FP 557 15'' מחיר 6510 ¤ כדאי לקנ…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים