ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שאלו את אחותי בעבודה איזה מחשב נייד היא רוצה. היא לא יודעת תקציב... דגשים: מסך גדול ומקלדת נוחה. הארדיסק גדול. יש המלצות? אני יודע של-DELL יש שם טוב....
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים, תיכנות, הרצת משחקי רשת והרצת סרטים באיכויות HD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין חשיבות רק שלא תהיה תבעיה של צפייה מזוויות * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוה במחיר הנ"ל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי?שתי קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר חזק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: אממ HDMI * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? הארד דיסק של 1TB יספיק * כונן אופטי? אפשר לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן אם אפשר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא כי הבנתי שסטודנטים לא צריכים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: עיבוד חזק מ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש חינות מחשבים באזור הרצליה. יש המלצות? (לא KSP או IVORY). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח לקבל מפרט למחשב לסטודנט במחיר של 1500 ש"ח. חריגה של 100-200 ש"ח תתאפשר רק אם ממש יהיה צורך. אין צורך בצורב\CD\DVD (נלקח ממחשב ישן). HD יהיה נחמד אם ניתן להכניס אך במידה ולא ניתן להשתמש בHD ממחשב ישן (SATA). יש צורך בכרטיס מסך טוב מאחר יותקן על המחשב תוכנה מקבילה לאוטקאד (תוכנה די ישנה אז לא צריך משהו מפלצתי אך עדיין לא רצוי משהו OB). לא מתוכנן OC. עדיפות לKSP (אך ורק בגלל קירבה) אך גם מקומות אחרים ייתקבלו בברכה. אין צורך בציוד היקפי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שמחובר כל הזמן לחשמל והוא במצב Hibernate ואני מדליק אותו כשצריך (פעם ביום לחצי שעה). האם אני מקצר את חיי הסוללה ? מה מומלץ לעשות עם הסוללה באופן כללי ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
תקציב: 4500 ש"ח מטרות המחשב: עבודה משרדית, משחקים קלים וכבדים צפייה בסרטים/טלוויזיה. ציוד הקפי: מסך, מקלדת ועכבר אל חוטיים. אין העדפה לחברה מסויימת. יש דרישה למחשב שקט. לא צריך התקנה במעבדה של מערכת הפעלה או הרכבה. תודה רבה =]
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום הרכבתי לבן דוד שלי מחשב אבל בגלל שאין לי מושג ברכיבים של אינטל החלטתי לברר שוב. המפרט מצורף בתמונה. (אל תדאגו לא שכחתי כלום זה מה שהוא ביקש) אם למישהו יש רעיון לשיפור או להרכבה מחנות אחרת באזור המרכז אני אשמח לשמוע. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
דרוש לי מפרט חזק לעבודה עם סולידוורקס בנוסף אשתמש במחשב לעריכת וידאו ומשחקים אין לי מושג לגבי החומרה של היום אני עם פרסקוט 3.2 ו7600GT וזה כבר לא מספק אותי...סחבתי מספיק התקציב עד 5000ש"ח מודה לעוזרים יניב
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום, אני ממש צריך את עזרתכם בשדרוג המחשב שלי, לפי דעתי אני צריך מעבד, לוח אם וזכרונות, את השאר יש לי והם עובדים לא רע. אשמח לדעתכם והמלצתכם, התקציב שלי הוא בערך 2000 שח אבל אשמח לפחות להלן המפרט שלי כעת: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300 Motherboard Name Gigabyte GA-965P-DS3 System Memory 4096 MB (DDR2 SDRAM) Video Adapter ATI Radeon HD 5700 Series (1024 MB) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אהלן . מה התקציב המקסימאלי? 8-8.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה לא משמעותי מבחינת ביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MAYA מזדמן , UNITY\UNREAL ENGINE תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The witcher/ battlefield/starcraft/fallout וכל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע אין מסך אבל לא יהיה פחות מ21" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע בתור משתמש ותיק פה שאני חוטא כשאני מתכוון לקנות מחשב מאתר מכירות,אבל אני צריך מחשב רק לאינטרנט מוסיקה והורדות בלי משחקים לכן בגלל שאני קונה XBOX360 למשחקים אני רוצה מחשב הכי זול לזה הנה המפרט: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI925 אם יש משהו יותר טוב אנא המליצו אבל מקסימום אפשר להוסיף עוד 50 שקל
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני כידוע מחפש LAPTOP לסטודנט עם אפשרות לעתים לשחק במשחקים לא כבדים FIFA ןאןלי משחקים קצת ישנים .חשבתי על GIGABYTE שעולה ממש זול על TOSHIBA שעולה ממש יקר ועל DELL שגם עולה יקר נכנסתי לאייבורי וגיליתי תמחשב הזה של ASUS שלא רואה את כל החברות האלו ביחד עם נייד במשקל 2.4 מסך 14 מעבד T7500 וכרטיס שפחות או יותר שווה ל 8400GS שנקרא HD2400 שגם מסוגל להריץ משחקים עם מערכת הפעלה הכל..........מה הקאץ??הוא מחודש?הוא מעודפים?במקומות אחרים דגמים דומים עולים בין 6 ל 7 אלף www.ivory.co.il תכנסו שם לנייד asus z99sr
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
ערב טוב, המפרט הראשון- הוא מפרט גיימינג עד 2.8K, על מסך 22 (1680X1050) בהגדרות בינוניות-גבוהות, באסטרטגיה, ספורט ומדי פעם FPS, ללא OC או ציוד היקפי, מתוכנן להריץ WIN7, שקט ברמה סבירה. המפרט השני- אמור לשמש כמחשב ביתי לעבודה משרדית, להריץ WIN7, ללא ציוד היקפי,שקט ברמה סבירה-כלומר לא רועש. הרכבתי מפרט ברירת מחדל- לא מצאתי בTMS את הRAIDMAX APEX אשמח להצעות שיפור/ הוזלה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X3 440 3.0Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪387 לוח אם: Gigabyte GA-MA78LM-S2 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪279 מארז: Raidmax Tornado (Red Frame) 1x120mm + 2x80mm + Window כמות: 1 - מחיר: ₪202 ספק כוח: …
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
-
היי חברים ! יש לי חבר שמתחיל בקרוב לימודי אנימציה. לאחר שהמחשב הקודם נותק מהמכשירים - מבקש להתחדש במשהו חזק. על המחשב להיות החזק ביותר בגבולות התקציב, עם ראיה קדימה לתקופה ארוכה. עליו לתת תמיכה טובה ביותר לתוכנות כמו מאיה ולייטווייב . 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 - אלא אם אין מצב להכניס במחיר כזה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב ?משחקים ועריכה גראפית א) מיעוד לעבודה עם מאיה , לייטווייב - בשימוש כבד , עם אופציה לפרנסה עתידית . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא גיימר, אבל דרושה יכולת…
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
מישהו יודע ויכול להשוות בין שני הכטיסים לניידים האלו מבחינת ביצועים? חיפשתי הרבה בכל מיני פורומים בארץ וקצת בחו"ל ולא מצאתי השוואה רצינית
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? - 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן!!!! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים הם פשוטים, צפייה והורדת סרטים וסדרות, גלישה באינטרנט, אחסון תמונות ועוד... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים כלל.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אהלן, אני לא הכי מבין בכרטיסי מסך וכל שאר החומרה במחשב אז אני רוצה להתייעץ פה. יש לי עכשיו מחשב מאד מאד חלש ואני רוצה לשדרג ולהביא מחשב חדש עד 4 אלף שקל שיוכל להריץ את המשחקים של היום עלHigh לא צריך יותר מזה ב60 Fps. הבנתי כדאי לי לקחת את הכרטיס מסך Gtx 1070 נכון? יכנס לי פה בטווח מחירים עם כל השאר הדברים שצריך? ומסך בנפרד עד 2000 שקל התקציב. אפשרי לבנות משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400~500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends, CSGO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
*אין צרוך בכרטיס מסך יש לי בנפרד מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 1600X AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 996 לוחות אם: Gigabyte GA-AB350M-Gaming 3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 387 זכרונות: DDR 4 16G (8Gx2) 3000 Ripjaws V G.Skill Red - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 792 מארזים: Antec GX909 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 226 ספקי כוח: Antec VP-500PC 500 Watt ATX12V v2.3 PSU כמות: 1 - מחיר: ₪ 190 דיסקים SSD: Kingston SSD 240GB A400 7mm 2.5" SATA III כמות: 1 - מחיר: ₪ 363 סה"כ: ₪ 2954 מתחייבים למחיר משתלם ביותר עבור מפרט זהה. המחירים הינם כוללים מע…
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
היי, בנו לי את המפרט הזה ורציתי חוות דעת. https://www.tms.co.il/15790
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט למחשב שישמש למשחקים בצורה לא כבדה מאוד (אני חייל וזה בשביל לשחק עם יש זמן בסופ"ש בנוסף להורדות ומוסיקה) המחשב כנראה יעבור שידרוג בעוד כשנה ומשהו עד שנתיים - שכרטיסי dx10 יהיו נדרשי םיותר - בדור השני שלהם או השלישי בהתאם לכמה שאני ישתמש במחשב המחשב כנראה גם יריץ linux 64 bit אז כנראה לפחות בשלב הראשוני לא יהיה oc אבל אני רוצה לשמור את האופציה פתחוה להמשך אם אני ירצה לסחוט עוד ביצועים עם אני ישחק הרבה או בהמשל שהביצועים ידרשו חשבתי על e6300 965p s3 וx1950pro ושני גיגה זיכרון - קיים סיכוי סביר שהמחשב יפעיל vmware שיצטרך ביצועים נורמלים תודה - יש עדיפות לקניה מחנות באזור חיפה - זה נוח כי זה קרוב אבל אם ההפרש מחיר גדול אז חנות רחוקה יותר זה אופציה ציוד הקי…
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE GIGABYTE K8N Ultra-9 (s939, nf4-u, PCI-E, GBL DDR 400 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 (כפול 2 סה"כ 1 גיגה) WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB GIGABYTE 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (RETAIL DVD Recorders LG 4165B +x16 -X8 Dual x4 (Error Correction HEC Compucase CI-6A21 400W MS Internet + MS Mouse Optical 17'' 793 DF FLAT (אשמח לקבל המלצה על מסך "17 לא דק מוצלח יותר) total of: 5295 הערות יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מחשב נייד ASUS N10E למסך טלוויזיה שיש בו יציאות למחשב... כבר ניסיתי עם מחשב רגיל שהיה לי וזה עבד אבל עכשיו שאני מחברת מחשב נייד זה לא עובד... אמרו לי שצריך לשנות משהו ברזולוציה של המסך של המחשב אבל אין לי ממש מושג מה.... תעזרו לי (אני חדשה פה... )...
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-