עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. השאלה שלי היא האם אפשר להשיג מחשב נייד סביר ב3000 שקל..

2. קרובת משפחה מעוניינת לקנות מחשב נייד לעצמה והיא בקשה עזרה, אבל גם אני לא הכי מבין בעניין. אז ככה, היא צריכה מחשב לשימושי אינטרנט ואולי לפעמים לצפות בסרטים ווידאו. היא הולכת להשתמש במחשב כמחשב שולחני למעשה (הוא לא הולך לזוז הרבה) אז המשקל לא כזה קריטי אבל כדאי שהמסך יהיה גדול כמה שאפשר ושיהיה עם צורב DVD. חוץ מזה, חשוב מאוד שיהיה אמין ועם אחריות, וגם שיגיע עם מערכת הפעלה מותקנת. היא הלכה לבד לחנות ומה שהציעו לה שם זה מחשב של MSI (אין לי את כל הפרטים אז אני אכתוב מה שאני כן יודע), מעבד T7200 (זה Core Dou נכון?), 2GB של זכרון (אין לי מושג אם זה DDR2 ובאיזה תדר), כונן קשיח של 60GB, צורב DVD, כ. מסך 8400 (ככה הוא אמר, אני מניח שהתכוון לג'יפורס?) ומערכת הפעלה ויסטה פרימיום. על …

3. Started by zxcvbnm,

אשמח לחוות דעתכם על המחשב הבא: השימוש: סרטים, משחקים קלים ולימודים. Product Features * 2.2GHz Intel Core 2 Duo T6600 Processor * 4GB Memory * 320GB Hard Drive, DVD±R/RW Optical Drive * 15.6" Display, ATI Mobility Radeon HD 4570 Graphics * Genuine Windows 7 Home Premium (64-bit), *Up to 8 Hours 3 Minutes of Battery Life Processor, Memory, and Motherboard * Processor: 2.2 GHz Intel Core 2 Duo * RAM: 4 GB * RAM Type: SDRAM Hard Drive * Size: 320 GB Graphics and Display * Graphics RAM: 512.0 MB 795$ תודה מראש

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  4. המחשב הזה יהיה רק למשחקים, הוא צריך משהו בלי הסתבכויות כי הוא בקושי מבין משהו, הוא צריך לוח אם שלא צריך עידכוני ביוס, ושיהיה בלי בעיות, צריך מסך 17" שטוח (משהו פשוט, רק לא של MAG), לא צריך רמקולים, ולא צריך כרטיס קול מיוחד, ולא צריך עכבר ומקלדת, בקיצור רק המחשב עצמו והמסך. תודה מראש. ;D

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by -OmeR-,

תקציב: 3500 שקל מטרה: אינטרנט הורדות בעיקר וקצת משחקים (הדברים החשובים זה מעבד וזיכרון) מסך: אם אפשר להכניס מסך LCD 17" ואם לא אז 17"CRT ציוד הקפי: עכבר ומקלדת פשוטים. לא צריך להכניס למפרט הרכבה ומשלוח. צריך שיהיה במחשב: מעבד (סביר) לוח אם (פשוט) זיכרון (ג'יגה) כרטיס מסך (בינוני אבל לא מובנה) צורב DVD פלופי מארז פשוט ספק (300W ניראה לי יספק) מקלדת+עכבר (משהו פשוט) מסך תודה

6. התלבטתי באיזה פורום לשאול את השאלות כי הן נוגעות ללוח האם, הזכרונות וכונני SSD, אז אני מקווה שזה הפורום הנכון. אני מעוניין לרכוש את הלוח הבא: 4x M.2 slots: מנוהל מעבד³ M.2_1 slot (Key M), type 2280/22110 (supports PCIe 5.0 x4 mode) M.2_2 slot (Key M), type 2280 (supports PCIe 4.0 x4 mode) מנוהל Intel Z890 Chipset M.2_3 slot (Key M), type 2280/22110 (supports PCIe 4.0 x4 mode) M.2_4 slot (Key M), type 2242/2260/2280 (supports PCIe 4.0 x4 & SATA modes) השאלות הן לגבי מנוהל מעבד ומנוהל CHIPSET: האם 2 הסלוטים מנוהלי המעבד בלוח הנ"ל יתנו מהירות מקסימלית (על הנייר..) של SSD NVME GEN4/5, והשניים מנוהלי CHIPSET יעבדו במהירות של כוגן SSD בחיבור SATA רגיל (ולכן אין טעם להשקיע…

7. Started by Cesaro,

הערה קטנה:אשמח לקבל מפרט רק מivory\ksp או משהו שנמצא באזור הקריות בלבד.(לא חיפה) תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 2000 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 300,עדיף לא לחרוג מעל 2300 אבל עם חריגה קטנה אז סבבה שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: CS:GO,BATTLEFILED,COD,FAR CRY •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25G…

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  8. Started by mitch,

שלום לכולם הרכבתי לי מחשב בתקציב של 4500 ש"ח למשחקים כמו HL2,Doom3 (ללא ציוד הקפי): AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray + TT TR2 for AMD64 ש"ח 950.00 Gigaybyte GA-K8NS nForce3 250 Motherboard ש"ח 530.00 Twinmos 512MB DDR 3200 Memory ש"ח 585.02 Albatron Geforce AGP6600GT 128Mb DDR III 128Bit Video Card ש"ח 1399.00 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD ש"ח 390.00 LG 16/48 Bulk DVD-ROM ש"ח 161.46 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W ש"ח 330.99 …

9. שלום אני סטודנט לאדריכלות ואני צריך לקנות נייד למטרת לימודים השאלה שלי היא כזאת מה הדברים החשובים שצריך לעבוד עם תוכנות אדריכלות (אוטוקד) איתם. צריך מעבד חזק? כרטיס מסך חזק? ומהו הגודל המומלץ לעבודה אם תוכנות מהסוג הזה אם מישהו יוכל להמליץ לי על מחשב טוב אני אשמח טווח המחירים הוא כ1000$ בקנייה בארה"ב עדיף כמה שפחות תודה רבה לכם אתה אחלה של פורום

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  10. היי אני מחפש קנות משב נייד ואני ממש לא מבין בתחום אז משהוא המליץ לי על המחשב הזה HP Pavilion DV6-2130EJ שהוא בתקציב שלי אני ישמח לחות דעת של משהו שמבין במחשבים על המחשב הזה או שימליץ לי על מחשב אחר הדרשיות שלי למחשב נייד הם שאני רוצה יכולת מולטמדיה גבוה יחסית ויכולת משחקים גבוה תודה לכול מי שעוזר לי

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  11. Started by AMS2,

אני צריך מפרט מחשב למשחקים כמו GTA IV, crysis וכו' שלא יחרוג מה3000 ש"ח ולא משנה לי באיזו חנות

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  12. Started by no_flex_zone,

הצעה שקיבלתי : מעבד חזק Intel Core i7 4510U זיכרון גדול 6GB DDR3 1600Mhz דיסק 500GB SATA מסך 15.6 LED + מצלמה מובנית כרטיס מסך חזק Radeon R5 2GB צורב DVDRW ללא מערכת הפעלה המוכר מוסיף לי ל8 gb זכרון Ssd 240. החנות ל.י סחר האם שווה? כל זה ב3500. האם שווה? האם מסוכן שהוא פותח את המחשב ומשנה את הרכיבים שלו? אם יש משהו יותר משתלם תציעו לי הדרישות שלי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שאפשר בלי לפגוע באיכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ופוטושופ ומשחקים מידי פעם צפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנו…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  13. Started by ekorein,

1. מה התקציב המקסימאלי?9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ואם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת וידאו,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (פרנסה).AFTER EFFECT,AVID,PREIMER -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן,רמקולים טובים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חש…

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  14. שלום, אחותי נוסעת לארה"ב ורוצה להביא משם לפטופ. השימוש הוא כללי לבית וללא תוכנות כבדות או משחקים דורשניים. התקציב הוא 700-800 $ הצעות תתקבלנה בשמחה! עומר

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  15. Started by kfir91,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 4K מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA V, FIFA 15, Dying light -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500-6000. אם אפשר לחסוך מה טוב, אך לא על חשבון ביצועים. לא לחרוג מהתקציב. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים עדכניים בעיקר, שימוש יומיומי. אין צורך במסך, המסך הנוכחי מגיע עד לרזולוציה של 720p ההגדרות הגרפיות הרצויות: כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי? דרושים מקלדת ועכבר אלחוטיים. הם כלולים במפרט. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כרגע אין צורך בכרטיס קול. 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? בין 1 ל-10, אני שם שקט ב-5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן אוברקלוק, אך ייתכן וארצה ללמוד איך. בכל מקרה, החומרה לא צרי…

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  17. Started by B0necrack3R,

שלום חברים, רכשתי אתמול T60, ואין לו יציאת SVIDEO רק VGA יש לי טלוויזיה פשוטה בלי כניסות מיוחדות כגון VGA ו DVI.. איך אפשר לחבר בדרך זולה את הנייד למסך הטלוויזיה? האם יש איזהשהו מפצל בין VGA ל SVIDEO ? או כל פתרון זול אחר? תודה.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  18. Started by rander1,

קיבלתי את הלוח קירור מקורי dell ושמתי לב שיש כמו משחה מקורית אפורה בדיוק באמצע במקום של המעבד האם זו משחה מקורית ולא צריך להוסיף? או להוציא אותה ולמרוח חדש משלי? תודה מראש כך נראה החדש [ATTACH=CONFIG]9775[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  19. משקל: עד קילו וחצי מסך: 11.5' עד 12.5' מחיר: עד 2500 שימושים בסיסיים כמו אינטרנט אופיס מיילים פייסבוק... תודה רבה!

20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1400-1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטוני יוטיוב באיכות 1440P. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" FHD, אבל מתכנן לקנות מסך חדש במהלך החיים של המחשב שאקנה עכשיו. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  21. רציתי לומר תודה לכל צוות הפורומים שפה שעזר לי רבות בהרכבת מפרט המחשב שלי! פשוט מקצועים מעבר לכל דמיון יודעים לרדת עד לפרטים הכי קטנים ולהסביר! להלן המפרט שלי: לוח אם: ASUS COMMANDO מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ ספק כח: THERMALTAKE TR2 500W זכרונות: CORSAIR DDR2 XMS2 1GB (2X512MB 800MHZ עתיד להוסיף עוד 2 ג'יגה של ג'י סקיל מארז: RAIDMAX SMILODON צורב DVD: SAMSUNG WRITEMASTER X18 SATA כרטיס מסך: LEADTEK GEFORCE PX8800 GTS 640MB מחיר כולל:6180 ש"ח. שוב פעם תודה לכל מי שתמך ועזר. :yelclap:

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  22. שלום אני מחפש מחשב נייד לעבודה שוטפת + עבודות גראפיקה בתוכנות Photoshop +flash + 3dsmax לכן אני צריך מחשב חזק מצאתי 2 אפשריות שנראות לי טובות הראשונה של HP עם I5 + דיסק קשיח של 7200RPM שזה יתרון לפי דעתי לשימושים שלי והשניה של Acer עם I7 בגדול לאחותי יש מחשב נייד של ‏Acer Aspire 5738ZG-444G‎ שנראה בדיוק אותו דבר וזה מבאס כי המקשים שלו לא נוחים ‏וזמן סוללה קצר יחסית וציפתי לשינוי בחיצוניות בין מחשב שעולה 5000 לבין מחשב שעולה 3000 חבל שאין אותו בעוד צבעים בגדול הוא מחשב טוב מאד שבקושי מתחמם אבל לא כזה נוח האם ההבדל בין I5 ל I7 משמעותי? בגדול אני נוטה לכיוון הHP גם בגלל שזה HP וגם מבחינת עיצוב אבל שוב יותר חשוב לי הביצועים . HP Pavilion dv6-3050ej Intel Core i5-520M 2.4G…

23. Started by Tal14,

היי חברים, לא מצליח להיסגר על מחשב נייד עד 2000 ש״ח. מטרות: אינטרנט, אופיס ומיינקראפט(המשחק הישן). כולל מערכת הפעלה, ללא אופיס. אשמח לעזרה. תודה!

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  24. יש לי מחשב עם סלוט של PCMCIA עכשיו קבלתי כרטיס ExpressCard האם יש מתאם שאפשר להכניס לתוכו את הכרטיס בחדש ולהשתמש בו.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  25. שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב נייד חדש לאחר שהמחשב הקודם שלי ששימש בהתחלה כמחשב לסטודנט Asus F6V בשלבי גסיסה אחרונים. אני אשמח לשמוע המלצות על מחשב טוב ראיתי מחשב שמוצע ללקוחות בנק הפועלים רצ"ב לינק: http://www.dell-rev.co.il/web/index.asp?productid=5497&style=poalim2 הבעיה עם המחשב הזה היא כמו שהצלחתי לקרוא כאן היא מהירות ה דיסק. הבנתי שVestro טוב יותר - אשמח לקבל מידע על מחשב ברמה זו שאיכות הבניה שלו תהייה מספיק טובה על מנת שיחזיק מעמד זמן רב . * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחשב שיהיה בעיקר בבית נקנה כדי לחסוך מקום - שימושים עיקריים צפייה בסרטים HD - חיבור ל…

• 1 תגובה
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.