עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Oded Balazada,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500, אין לי בעיה לחרוג אם צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות (צד שרת בעיקר, webstorm + inteliJ) ומשחקים לא כבדים (dragon age origin, the witcher) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש …

2. Started by ac1240,

אני צריך מחשב נייד למשחקים כבדים התקציב הוא 4-5 אני חשבתי על המחשב הזה Acer Aspire 5930G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2134&CatCode=315 יש לו כרטיס מסך חזק ? עכשיו השאלה שלי איך ACER בארץ מבחינת תמיכה והאם יש מחשב יותר טוב למשחקים מזה ?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  3. אני יודע שהסכום מצחיק אבל... קרובה שלי ראתה הצעה של מחשב במחיר הזה מאחת החנויות בעיר והחליטה שהיא קונה אותו. לא ראיתי את המפרט המדוייק אבל הסברתי לה שבטח דוחפים לה את כל הרכיבים הכי זולים שנשארו להם במלאי. זה לא כזה עניין אותה כי היא רק צריכה אותו לאינטרנט ופעם ב לאופיס ובטוחה שהוא יספיק לה. בכל זאת הצלחתי לעכב אותה עם הקנייה ואמרתי לה שאני אבדוק אם ניתן בסכום הזה להרכיב מפרט הגיוני. אז יש למישהו בכל זאת הצעה למפרט כזה ללא חריגה מ-1000 ש"ח?? תודה!!

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by summer69,

רק מעבד, לוח אם, זכרונות, דיסק קשיח, מארז ספק וצורב DVD. אם אפשר, אז כרטיס מסך שלא יהיה OB, משהו כמו 7600gs או 8500GT תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  5. אני מבקש אם תוכלו להביא לי מפרט שיעזור לי להעלות את המשחקים הבאים בלבד [לא צריך החדשים יותר או אחרים..] בצורה חלקה ונעימה: AMERICAN'S ARMY, DOOM 3, COD 4. כאמור התקציב הוא עד 2000 שח. עם התמקדות רק ברכיבים שנוגעים לאיכות המשחקים הנ"ל. ועל הדרך אפשר להציע רכיבים שאמנם אינם קשורים לאיכות המשחקים הנ"ל [למשל CDROM..] שלדעתכם הם מומלצים ביותר. ונכללים בסך הכללי של הסכום הנ"ל. נציין שאין לי צורך בשאר האביזרים למחשב [מקלדת עכבר,מסך.. וכו'. רק המארז עם רכיביו לבד]. תודה רבה יניב

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by GOBLIN17,

מחפש מחשב נייד שיהיה מהיר עדיפות שיהיה דק השימושים זה בעיקר אינטרנט פחות משחקים תןדה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by pazip,

מה קורה? אני מחפש מחשב חדש ואין לי יותר מדי מושג מה אני צריך... בעקרון אני משתמש בו פחות או יותר בשביל מוזיקה (כך שהוא יהיה דלוק כל הזמן...) בשביל לראות עליו סרטים...אינטרנט.... וכל מיני תוכנות כמו אופיס.... +צורב+DVD.... מישהו אולי יכול בבקשה להמליץ לי על משהו סביבות 3000-3500 (בלי מסך ובלי HD).... גם יודעים אולי מאיפה כדאי לקנות?( אני גר בחיפה אם זה משנה...)... תודה מראש!! ;D

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  8. שלום פורום ניידים ראיתי במיקרה את הנייד הזה תוך כדי שיטוט. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5608 אני מעוניין לדעת האם הוא מספיק חזק לעבודה עם תוכנות שירטוט כמו אוטוקאד או אינוונטור. כמו כן אני מעוניין בדעות לגבי נייד קטן כמו הדגם הזה עם מסך של 10 אינטש. ראיתי את הדגם הזה ב KSP אבל אין לא כונן אופטי. http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=9863 הגדול הוא עם מעבד כפול ליבה והקטן עם האטום החדש של אינטל. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  9. Started by liort1000,

אני רוצה לקנות מחשב נייד בחול חבר שלי טס לאמריקה לפלורידה יש לי תקציב של 650$ אני רוצה מחשב מהיר שלא עושה בעיות משהו שיכול להריץ טוב PES 2010 ו 2K10 ושלא יהיה NOOTBOOK וחובה WI FI חזק מאוד

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  10. היי אני מחפש מחשב ללא עכבר וללא מסך המטרה משחקים וסרטים (שיהיה שקט) ושיהיה טוב לאורך זמן (3 שנים) את המפרט אני צריך מ SKY-PC אני הכנתי: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤985 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5Q PRO ¤698 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31202 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB ¤357 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=6400AAKS זיכרון SuperTalent DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤469 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=T800UX4GC5 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9800GT Super 1024MB PCIe ¤856 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28652 צורב ASUS DRW-2014L…

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by SuperMasterGuy,

היי, אני זקוק למחשב חדש, ורציתי לשאול מה דעתכם על המפרט הנ"ל, אני לא גיימר, ואני משתמש במחשב רק לענייני עבודה (כלומר חוץ מאופיס, ווידוס 7 ודפדפן אינטרנט, אני לא יכול לחשוב על עוד משהו שאני אתקין בו). התקציב שלי, אגב, הוא 1500 ש"ח. המפרט נלקח מקטלוג המבצעים של מחסני חשמל: לוח אם: Gigabyte ga-h55m-d2h מארז: מידי ATX עם USB קדמי כולל ידית נשיאה וחלון שקוף בצד המארז ספק כוח: 500 WATT מעבד: intel-core i3-540 זכרון: 2GB DDR3 1333 דיסק קשיח: HDD 500GB SATA II 7200 RPM\ צורב: DVD RW SATA X24 SUPPER MULTI כרטיס מסך און בורד סה"כ: 1499 ש"ח כעקרון אף פעם לא קניתי במחסני חשמל, אני תמיד קונה בksp ושאר חנויות שמתמחות במחשבים ואלקטרוניקה, אז אני לא יודע כמה מומלץ לקנות שם. פשוט המפרט ה…

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by sim12345,

בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=508860.0 אשמח אם תוכלו להמליץ על מסך בגודל 22 במחיר של 700 (אבל אפשר לחסוך) שמתאים למפרטים שהמלצתם עליהם

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  13. שלום, בידי תקציב של עד כ 4500 שח לקניית מחשב נייד, לשימוש ראשי אוניברסיטאי (כולל MATLAB וכדומה), שימוש משני של הורדות ביתיות (אף כי אין לי כוונה לצפות בסרטים על מסך המחשב), וללא כל צורך בהתאמה למשחקים. איש מכירות בחברה גדולה ייעץ לי לוותר על lenovo TY2EMIV (מכיל CORE 2DUO 5750 וגם 2 ג' זכרון, וגם Nvidia 7300 וגם 160 הרד דיסק, 15.4" במשקל בערך 2.9 קג) וללכת על MSI, זול יותר, קל יותר ולפחות על הנייר בעל חומרה אפילו טובה יותר. למטה מצורף המפרט הטכני המלא של ה MSI וגם של ה lenovo. שאלותיי הן: 1. מה דעתכם על יחס העלות מול מה שאני מקבל? 2. האם מדובר במחשב טוב? 3. האם עדיף דווקא ה lenovo ואם כן, מאיזו סיבה 4. או אולי עדיף דווקא ללכת על משהו אחר שאני לא ממש מודע אליו, באותה מסגרת…

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  14. Started by trxman,

השימושים יהיו לעבודה משרדית - וורד -איסיקיו - אינטרנט - שירים.... זה הדיון השני שאני פותח וזהו המפרט הסופי כרגע. מה דעתכם ? מעבד : Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore - ש"ח780 לוח אם : M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E - ש"ח510 זכרון : - 270"שח- 512MB TwinMOS דיסק קשיח : Hitach Deskstar 80GB SATA11 - ש"ח230 מארז : HEC compucase CI-GA21 - ש"ח240 ספק כוח : HEC 450TD -TF 450w 2x8cm fan - ש"ח 220 סה"כ : 2250 ש"ח , המחירים מ ksp . מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 5000 ש"ח עם אפשרות חריגה עד 6500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים (microsoft flight simulator, cyberpunk) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך (יש לי 1070 במחשב הנוכחי ורוצה להשתמש איתו עד שאני אוכל לקנות 3070) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? mid tower 7. האם האם יש צורך…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by or550,

קניתי מאייבורי: מעבד e6550 כרטיס מסך 8600gt 512 mb לוח אם intel p35 (לא לקחתי אסוס בגלל שהוא עולה יותר וגם בגלל שאני לא עושה OC) זיכרון 1G 800 (שאני יעבור לויסטה אני יוסיך עוד סטיק של ג'יגה) מארז שחו כסוף עם דלת בצד וספק EZCOOL (אני יודע שזה חרא אבל יש עליו 3 שנים אחריות אם אני יראה שהוא לא סוחב טוב אני יחליף אותו אחרי 3 שנים) צורב DVD עם סאטה של LG דיסק קשיח 250GB של seagate ו16MB בקיצור זהו הלכתי עם טכנאי שלא ינסו לעבוד עלי. יצא 3250 שקל ב2 תשלומים מה אתם אומרים יצא בסדר?

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by omer_xd,

האם מישהו ממליץ על המיקלדת G15 בישביל גימינג תקציב מוגבל430 ש''ח אשמח לקבל תשובה בהקדם בתודה מראש:omer_

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  18. האמת היא שבמחשוב נייד אני לא מבין הרבה. אני מתחיל לימודים עוד מעט ואני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש שיחזיק לי לפחות ל4 שנות הלימודים (הנדסת תוכנה כנראה). מה אני צריך בעצם: לפי מיטב ידיעתי C2D הוא הכי טוב היום בניידים ולכן אני מעדיף C2D, אבל אין לי מושג איך הביצועים בדגמים השונים (ואיך הAMD TURION ביחס אליו?) אני מעוניין שיהיה לו מסך בפורמט רחב כמובן כ.רשת אלחוטי! 1GB זכרון. לפחות 100GB הארד דיסק. כמה שיותר יציאות USB. רצוי שיהיה קטן (אני יכול להסתדר גם עם מסך 14'' בסבבה). המשקל חשוב לי מאוד (חשוב שיהיה קל!) כרטיס מסך מובנה ופשוט נראה לי יספיק. חיי הסוללה לא כ"כ חשובים לי יחסית. מבחינתי אני פשוט אסחוב אותו לאנשו ואחבר אותו עם השנאי לחשמל. אני לא הולך איתו לאמצע…

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  19. Started by danielblum,

תכונות המוצר: מערכת הפעלה Windows 8 מסך 15.6" HD LED מעבד Dual-Core B960 במהירות 2.2GHz דיסק קשיח 500GB זיכרון 4GB DDR3 כונן DVD / RW כרטיס מסך Intel HD Graphics תקשורת אלחוטית 802.11b/g/n WLAN. יציאות USB 2.0, יציאת HDMI, יציאת מיקרופון ויציאת אוזניות סוללת ליתיום 6 תאים מצלמת רשת עם מיקרופון מובנה תוספות ושדרוגים:הרחבת זכרון ל-6GB - בתוספת ₪99.הרחבת אחריות לשנתיים נוספות - בתוספת ₪299ערכת אביזרים הכוללת: תיק DataShield איכותי 15.6", כבל HDMI 3D ועכבר אלחוטי - בתוספת ₪199 במחיר 1499. השאלה שלי היא האם המחשב הנל יספיק לביצועים של גלישה באינטרנט כולל צפייה בסרטים וסדרות ומדי פעם הורדות לא כבדות, עבודות על מיקרוסופט אופיס והרצת משחקי ספורט (פיפא ומנג'ר)? תודה מראש לעו…

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by Godmoney,

לא כולל מסך, כן כולל אל פסק שאמור לתמוך בשניים שלושה מחשבים

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  21. 1-יוצא לי משתלם מאוד לקנות מחשב בלי הרכבה ומכמה חנויות שונות האם כדאי אני רוצה לקחת NXZT TEMPEST מFOXPC ב375 ספק כוח מIQPC 500W SEASONIC ואת שאר המחשב מKSP... 2-האם כדאי לקחת AMD Q9950 או E8400 של INTEL אני פותח הרבה תוכנות ואני לא רק גיימר אז לדעי כדאי 4 ליבות. 3-תגובות על המפרט.. 4-האם יש מדריך איך להרכיב את המחשב לבד האם כדאי לעשות את זה ? 5- המפרט: מעבדי ‏AMD Phenom Quad-Core 9950 (Socket AM2+) לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE GA-MA770-UD3 (AM2+, 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a, GBL) זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM, 16MB, Sata II כרטיסי מסך Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by M@NIAC,

חבר'ה עבודה מצויינת!!! ממש תודה בשם כל האנשים שאתם עוזרים להם פה.! הממ.. אז ככה. מחשב ב 2000-2500 לשימוש משרדי: אופיס אינטרנט תוכנות מוזיקה וסרטים. כרטיס מסך גג ב 250-300 שקל. הארד דיסק 160 או 200 מה שנכנס בתקציב .עדיפות ל 160. לוח אם רק רק של אינטל.לא מעוניין ב AMD . יש לי ציוד הקפי+מסך אז לא להכניס למפרט. אם אפשר משהו סבבה בפחות כסף אז אחלה. בתודה ויום טוב ! עידן .ש.

23. Started by Dudy Benita,

היי, פונה אליכם כדי שבבקשה תסדרו לי מחשב שיעבוד עם ה3080RTX ב18,000 מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 ש"ח חריגה עד 1000 ש"ח מתי מתוכננת רכישת המחשב? שבוע-שבועיים מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): גיימינג כבד, האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): (מידע על המהרה ניתן למצוא כאן) לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? SSD + HD + ציוד עיקפי מהו נפח איחסון שתרצה בכונן הקשיח ובSSD? לא צריך האם יש צורך בציוד היקפי? האם הציוד ההיקפי נכלל בתקציב המחשב? לא צריך ציין את הרזולוציה וקצב הרענון של המסך שבבעלותך/תרצה לרכוש …

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by סער_שי,

ובכן - אם אני קונה מוצר בארץ "זרה" אך עם אחריות בינלאומית - האם תיקון של המוצר הזה יתאפשר בארץ, בהנחה ויש יבואן רישמי? והיכן הכי כדאי להזמין מוצרים מארה"ב, אם למישהו יש הצעה?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  25. אשמח חוות דעת על מחשב נייח ביתי לגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים HD

• 1 תגובה
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים