ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן חברה, אני מחפש מפרט לHTPC בתקציב של 1000 ש"ח. חשוב לי שהוא יהיה מסוגל להריץ סרטים באיכות HD. הדבר היחידי שיש לי ספייר ולא צריך לקנות זה זכרונות. תודה מראש על העזרה, כפיר עריכה מסתבר שיש לי בבית לוח אם + מעבד מלפני כמה שנים טובות. לוח אם: intel desktop board d915gav מעבד: אין לי שם מדוייק אז פשוט לפי לוח האם השאלה אם הוא חזק מספיק בשביל HD או שצריך חזק יותר?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,500, מתאפשרת חריגה ב-100-200 אם צריך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב הולך לשמש אותי ביום יום מעבר למחשב הנייח, גם ללימודים. סביר להניח שאשתמש בו בעיקר לאינטרנט, סרטים וגיימינג קליל (Company Of Heroes 2, משחקי אינדי, אם הוא יהיה במצב שהוא יכול להריץ משחקי יריות בגוף ראשון סטייל FAR CRY או BORDERLANDS זה מבורך אבל זה בונוס). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - עכבר, פחות קריטי - מניח שאקנה פשוט בהמשך, אלא אם יש לכם המלצה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן …
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אני בונה ומרכיב מפרט לחבר שלי שמחליף את האנתיקה שלו סוף סוף: AMD DURON 1200 אז תקציב הוא עד: 4000 ש"ח - אפר לחרוג עד 100-150 גג! החומרה שדרושה: 1. מחשב נטו, בלי ציוד היקפי WHATS SO EVER. 2. לוח-M שיתמוך בצי'פסט החדש של אינטל (P35) לשידרוג עתידי לפינרין. 3. 1GB זיכרון יספיק 4. לא צריך צורב/CD/DVD או כל מדיה אופטית אחרת 5. HDD של 80 יספיק אבל של SATAII 6. מארז פשוט וזול - משהו בסגנון HEC כזה... המטרות: 1. השימוש העיקרי הוא למולטימידה : עריכת אודיו עם cubase,סרטים, HD, 2. ומשהו כמו 30% מהשימוש למשחקים סבבה כאלה, לא כבדים מידי.- אבל פה ושם. 3. לא עושה OC! איך המפרט הזה: יש משהו לשנות בו לדעכתם?:
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
הי אני מתלבט אם לקנות את המחשב הבא שנראה בהנחה מעולה https://tms.co.il/sale?product_id=106174 לעומת הרכבת מחשב https://tms.co.il/builds/334633 עד כמה הסיפור amd לעומת אינטל הוא משמעותי ? מהשוואה לi7 היהי נראה שהוא בביצועים פחות טובים של 27% ? עד כמה ג'יגהבייט נחשבים טובים במוצר ובשירות שלהם ? עד כמה הכרטיס מסך הזה נחשב טוב ולאור זה שאין לי הבנה בצרכי גיימינג של ילדי ומה משחקים דורשים - לפי איזה פרמטר יודעים לאיזה משחקים בשוק הוא מתאים ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
- 2 followers
-
-
איך אני יכול להשוות בין שני המחשבים הבאים מעבר לברור (מעבד אחר HD וכרטיס מסך) http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=528 http://officedepot.co.il/(3knnus453ckrl1fgt4cxls45)/catalogFamily.aspx?ID=593703&CID=100 מה ההבדל בכוח בחישוב של שני המעבדים ? המחשב ישמש בעיקר לתכנות וצפייה בסרטים , משחקים לא יותר משולה מוקשים והתאמה ללינוקס (KNOPPIX אבל גם UBUNTU בשיקול) בנוסף אם יש למישהו המלצה לנייד אחר באותו אזור מחיר .
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מבוסס אינטל עדיפות ל E8400/500 למטרות כלליות - סרטים אינטרנט משחקים קלים (לא משחק ספציפי לא משחקי רשת ורוב הסיכויים שגם לא משחקי יריות למיניהם) ללא אובר קלוקיניג כך שהדרישות העיקריות הם דיסק קשיח בעל תכולה סבירה ומעלה מספיק RAM בשביל 3 4 שנים (אני נוטה ל 4g אבל אולי 2 יספיקו) כרטיס מסך חביב ושאר ירקות תודה מראש ג'ינג'י
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני הולך לחבר את המחשב הנייד בבית לראוטר.. והנציג שירות שלהם (כמובן) המליץ להירשם לתמיכה שלהם ב10 ש"ח לחודש עכשיו השאלה שלי היא האם אני יצליח לבד להגדיר את הראטור והכרטיס רשת (אולי בעזרתכם?) או שאני אהיה חייב את התמיכה שלו כדי להגדיר כמו שהנציג שרות אמר.. בכל זאת אם אני נרשם זה התחיבות לשנה.. אולי מישהו שעשה את זה יכול להגיד לי אם זה מסובך להגדיר את הראוטר וכל הדברים שבאים עם זה(יש לי ידע לא רע במחשבים).
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל המלצה למחשב נייד לשימוש ביתי עבור תלמידת בית-ספר בת 10 ולשימושים סטנדרטיים. הכוונה גם לחבר מדפסת למחשב * מטרות המחשב? גלישה באינטרט, שימוש בתוכנות אופיס, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 אינץ טווח מחירים :3000 עד 4000 ש"ח דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין מעבד- לפחות I5. * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יהיה מחובר לחשמל רוב הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? למדפסת * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD, אם אפשר לשלב גם SSD של 128 +HD רגיל של 500 אז נראה לי בסדר. אם לא אז מה שנהוג * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן- WIN 8 או 10 מה שיותר מומלץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2800 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני משחקים חלקם גרפיקה גבוה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות\גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב שמיועד ללימודים ולאינטרנט,אני צריך שהיה מספיק מקום משהו כמו 160 גיגה +- ואני רוצה לראות אולי סרטים או משהו כזה... כולל מסך... תודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
התקציב שלי: 6600 (אפשר עד 6700), אפשר לקחת מצב שמשלמים במזומן ולהעלות את המחיר בהתאם כך שאחרי ההנחה מתקבל אותו התקציב. מטרת המחשב: משחקים עבור שני ילדים קטנים,אינטרנט ואולי צפיה בסרטים (לא צריך לעשות מזה עיקרי) עבור משפחה קטנה. דרוש מסך (מאחר ויש ילדים קטנים, מומלץ מסך רגיל או דק שלא ייהרסו מחוסר עדינותם של הילדים), מקלדת ועכבר (כנל לגבי הילדים-כדאי אלחוטיים או לא-שלא יעיפו אותם וכו') רמקולים, (כדאי כרטיס טלוויזיה?). כדאי שיהיה צורב וDVD,(אפשר לוותר על כונן דיסקטים?), לא חובה כרטיס קול איכותי שהרי הם חירשים. אני מעדיפה אישית את הAMD 64 אלא אם יש לכם טענה שיש דברים טובים יותר. אתם המנוסים. נושא הקירור במחשב חשוב.. המחשבים ורכיביהם היום רגישים מאוד לשימוש ארוך (לא חוב…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום אנשים לפני שאני אתחיל אני רק אנסה לעמוד בחוקים התקציב הוא 3800-3900 מיועד לשימוש יומיומי אינטרנט/סרטים/מוזיקה/משחקים ואופיס. עיצוב לא חשוב,שקט חשוב במידה בינונית. הלכתי היום לקנות את המחשב שעזרתם לי איתו מאוד בבניית המפרט והכל. הגעתי לskypc והחלטתי קודם לשאול אותו מה הוא יכול להציע לי בטווח המחירים של עד 3800...עם המסך 2243bw הוא הציע לי את המפרט הבא מעבד AMD Phenom II X3 710 Box ¤682 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1294 לוח אם Asus M4N78 ¤458 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=941010 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤292 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800M…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3200 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, סרטים וגלישה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך שיהיה צורה DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? השקט לא הכי חשוב, יופי המארז חש…
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש נייד לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט) וכן משחקים קלים כגון( CSS, FIFA) הנייד שחשבתי עליו זה hp dv6-1120ej. כמו כן, חשוב לי שהסוללה תחזיק לפחות 3 שעות. אשמח לשמוע ביקורות עליו, במידה ויש לכם תחליף תציעו.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שיכלול: - מסך דק -זיכרון 2 גיגה 3000 ש"ח עם חריגה קלה תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אחרי שהכל הותקן ודי בהצלחה :-) לא רואים במדייה פלייר סרטים אבל שומעים . מה כן יכול לתקן את זה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בקשר לגרסה עם ה4 גיגה 512 מגה בייט זיכרון האם אפשר לעבוד בXp בלי תקיעות ובלי בעיה באינטרנט ולכתוב כמה מילים בוורד לקרוא אימיילים פשוטים של כמה שורות ולעבוד בתוכנה של לקוחות שעבדה בקלות על ווינדוס 98 וגם רציתי לדעת אם אפשר לחבר אותו למסך רגיל ולהשתמש בקורא כרטיסים כדי להוסיף איזה 4 גיגה. תודה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
Core 2 Quad Q9450, 1333Mhz, s775, 12MB P5Q Deluxe s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 DDR II 800Mhz HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 80GB 7200RPM, 32MB, SATA II למערכת הפעלה 500GB my book חיצוני Thermaltake BigTyp 120 VX NZXT PP600 600W ACTIVEPFC 12CM FAN PSU NZXT ALPHA SERIES STEEL MID TOWER BLACK CASE מסך SAMSUNG 26' דגם T260 מחיר 7500
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן(שנה+-) קניתי מחשב נייח חזק. כעת לאחר שנהנתי ממנו; שמתי לב שהביצועים שלו גבוהים לדרישות שלי, לכן ברצוני לקנות נייד סטנדרטי+. בעיקרון את המחשב אני צריך לעבודות באופיס, כמו גם תוכנות מסרים, גלישה באינטרנט ומוזיקה. - לא מעוניין במחשב שהרמקולים שלו מעולים והמפרט באופן כללי חלש... אסתפק ברמקולים סבירים, לא גרועים; ומפרט סטנדרטי+. התקציב שלי נע בין 2500-3000. אם אראה שיש מחשב ב2500שקלים סביר ולעומתו מחשב ב3000 סביר+ (מבחינה משמעותית, בלבד) אוסיף עוד 500ש"ח, אחרת אין טעם. למדתי זאת אודות לקניית המחשב הנייח; השקעתי המון ובסופו של דבר דרישותיי היו מזעריות לביצועיו. אשמח אם תוכלו לייעץ לי בנוגע לקנייה. תודה רבה. עריכה: שכחתי, אני מעדיף חברות שיושבות בשוק - Apple…
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
עבודה עם תוכנות גרפיקה עריכת וידאו וכו' עבודה עם OFFICE קצת משחקים, סרטים וכו'. דברים חשובים: 4/3 ג'יגה זיכרון מינימום 120GB תביעת אצבע אם אפשר גם מסך WIDE יהיה נחמד תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הייי, אני מחפש מחשב HTPC שיריץ לי סרטים של HD ולגלישה באינטרנט אני דל בתקציב ואשמח לקבל הצעות לתפריט זול ככל הניתן. בתודה מראש, הוועד.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: OFFICE DEPOT OR SKYPC OR IQPC OR KSP מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):מהארץ תקציב:2000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:200 יד ראשונה\שניה:ראשונה זמן אחריות רצוי:3-5 שנים אם אין אז שנתיים חברת המחשב הניד המועדפת:הכל רק שיהיו מוכרות! מערכת הפעלה מועדפת:WIN 7 64BIT גודל כונן קשיח מועדף:250GB OR 320GB משקל הנייד המועדף:לא משנה גודל הצג:15" ואפילו אם אפשר יותר או פחות אבל לא בהרבה. זמן סוללה רצוי:לא משנה רק לא קצת!~ צבע המחשב הרצוי:לא משנה. אפשרויות נוספות במחשב:שיהיו קבלים והכל לטעינה... מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) והשאלה שלי היא : ב-HP יש בעיות? [כי היה משהו שרשם לי את …
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום רב אנשים אז ככה אני מתלבט בין LENOVO ו-DELL כאשר DELL מעניקה 3 שנות אחריות המחשב ישמש לאינטרנט ,מוזיקה,סרטים , וקצת משחקים התקציב הוא עד 4500 שקל האם כרטיס מסך on board יריץ סרטים כראוי? מה ההבדל בין מעבד 2 duol core , סנטה רוזה וסנטרינו ? אשמח לדגמים מומלצים ,תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-