ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אני שוקל לקנות מחשב נייח (אין צורך בציוד היקפי משום סוג) חדש. השימושים שלי הם בעיקר משחקים קלים (League of Legends וכו'), פיתוח Visual Studiu, PyCharm (התוכנות האלו זוללות זיכרון) צפיה בסרטים מדי פעם וכו' רזולוציית המסך הינה 1920x1080. הדגש העיקר שלי הוא איכות החומרים ושקט המערכת. אני לא רוצה ששום דבר ירשרש לי שם, לא רוצה לדעת שהמחשב פועל בחדר. לא רוצה שהמחשב יחמם לי את החדר כמו תנור. חשוב לי מאוד מארז עם סידור כבלים נוח, רצוי שיהיה שחור מבפנים אם כי לא קריטי. חשוב לי שהמערכת לא תזלול חשמל. כשמשהו זולל חשמל הוא בד"כ מתחמם בהתאם - ואני לא רוצה את זה. אם יש אפשרות לספק כח מודולרי - עדיף. אין צורך ביותר מ 250 ג'יגה אחסון. מאוד מעדיף 16 ג'יגה ראם - בשני סטיקים ולא …
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הגיע לי השבוע הXPS 13 שהזמנתי, קודם כל מחשב מצויין !! טוב נו.. גם המחיר מצויין ( בכאילו כן ? ) קבלתי איתו את ה128GB SSD של סאמסונג אני חושב רוצה לשדרג אותו ל http://www.amazon.com/gp/product/B01...=ATVPDKIKX0DER עכשיו אני רואה שבחיבור שלו הוא שונה משלי.. א. איך קוראים לחיבור שלי ? שאני אדע מה לחפש ב. יש מתאם לזה?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח אם ממש חשוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: CS , the witcher , world of warcraft , call of dute , battlefiled , assassins creed , והרבה אונליין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינצ HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך עזרה בבנית המפרט, אני רוצה מחשב חזק למשחקים ולעריכת סרטים תקציב בסביבות ב5000 ללא ציוד נלווה רק המחשב, אני רוצה: 1024 זיכרון ddr פנטיום 4 3ghz צורב די וי די כרטיס מסך ניראה לי 6600gt גי פורס 120 גיגה הארד דיסק בערך המפרט הזה ... תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
בעיקרון כבר קניתי תמחשב אבל אני חושב שאני יכול עוד לשנות... זה רגע כזה של התחרטות כזאת אולי... הרכיבים העיקריים: AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Socket 939 ... Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-e 128Mb Bulk יש לי התקפי חרטה שמא המעבד לא מספיק מהיר והכרטיס מסך לא יחזיק מספיק.. אני מקווה שהדאגות לשווא.. אגב, הלוח אם מומלץ לעתיד נכון? מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום אנשים ראיתי פה באחת ההודעות מין תמונה כזאת שרשום עליה hwzone 3d ומפרט מחשב של בן אדם אחד איך אני יכול לעשות גם אחד כזה < ?< בתודה משה.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום. נמאס לי מהמחשב הישן שלי ( P4 1.8 ) ואני רוצה לרכוש מחשב חדש. השימושים העיקריים הם ביתים ועריכת וידאו ביתי (שלא אצטרך לחכות שעות אחרי כל הוסף של מעבר בין קטעי וידאו). התקציב למחשב הוא עד 5000 ש"ח ,אני מבקש מפרט עם מעבד אינטל וכרטיס מסך מבוסס readon (כולל מקלדת עכבר(רצוי אלחוטי) רמקולים צורב DVD וכונן DVD). בנוסף אני מעוניין בהצעות למסך LCD 17/19 וציוד לרשת אלחוטית ביתית ל 2-תחנות. תודה מראש לכל העוזרים. אבי
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מעבד: intel p-4 3.0 GH2(800) 1M cache לוח אם: biostar או MSI 800 כרטיס מסך: ATi RADEON 9250 128MB + TVOut כרטיס קול: AC-97 6 ערוצים דיסק קשיח: Buffer 8M GB 120 (western digital) זכרון: 512 DDR (400 MHZ) צורב / דיוידי: LG 52X32X52 מארז: ATX כסוף ומפואר 400W דיסקטים: 1.44 כרטיס רשת: 10/100 הכנה לאינטרנט מסך: 17 שטוח וכסוף של MAG עכבר: אופטי מקלדת: מולטימדיה רמקולים: 400W הכל ב-3000 שקל. האם שווה את המחיר?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה מפרט לגיימר בסכום הזה. חשוב לי מארז מאוורר היטב, וספק בתקן ATX 2 בנוסף נראה לי שאני מעדיף את ה X800GT על ה G6600, אבל אתם תגידו. תודה , מנו.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?סרטים ,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא יושחקו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל 22 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין…
-
- 8 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, המכרה שלי מתלוננת שהמחשב הנייד עובד יותר איטי ובקשה ממני לפרמט את המחשב. ברשותה מחשב נייד HP מדגם CQ61 320EJ VR539EA, מכרה טענה שהחליפו את לוח האם במחשב, אז אציג את מפרטים בקובץ מצורף יש לי ניסיון לטיפול בבעיות מחשבים, לרוב אני לא מפרט רק אחרי שטפלתי בבעיות הרגילות ומיוחדות ומחשב עובד יותר מהר. לכן היו פחות סיכויים שמחשב מצרך פירמוט. בדקתי את המחשב, לאחר הפעלת מחשב גיליתי שזיכרון תופס ב-66 אחוז, היו הרבה תוכנות עולות מיד הפעלת מחשב ותפיסת מקום על כונן קשיח היה לפחות 30 אחוז. בטלתי חלקית את התוכנות שעלו מיד לאחר הפעלת חלונות, מחקתי את התוכנות הלא נחוצות, עדכנתי את חלונות ובצעתי בדיקה מלאה באנטיוירוס של מיקרוספוט. לאחר טיפול במחשב, ציפיתי ששימוש הזיכרון של המחש…
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
הגיע הזמן להתחדש! 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4400-5000 זה הטווח בעיקרון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות כללי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW ו- FIFA ואחרים. מריץ כמעט תמיד מכונות וירטואליות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650X1080 ומסך שני בתצוגה אנכית ב1024X1280. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי lenovo S10-2 עם מעבד Atom 1.6GHz. מותקן עליו ווינדווס-7 וזיכרון RAM מוגדל - 2GB. המחשב מחובר לטלויזיה ומשמש לצפיה בסרטים. חוץ מנגנים שונים לא מותקנות עליו שום תוכנות. כשאני מנסה להקרין סרטים בפורמט MP4 ב-1080P או 720P הסרט מוקרן לאט מדי, רואים כאילו בהילוך איטי. ניסיתי לעשות המרה לקבצים לפורמט AVI או פורצט MOV אבל גם הקובץ המומר מוקרן לאט מדי. מה ניתן לעשות ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מחשב נייד טוב לא למשחקים (סרטים...אינטרנט ...מוסיקה וכו') שיחזיק כמה שיותר זמן בטיסות \ נסיעות ארוכות \ טיול משנו נוח לתיק ומשקל נמוך הייתי חושב יותר לכיוון ה 10-13 אינצ' . חשוב מאוד אחריות טובה !! ואם יש גם בין לאומית , מצויין ! בקיצור ... עזרתכם ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+15.6%26%2334%3B+Laptop+-+4GB+Memory+-+500GB+Hard+Drive+-+White/8753218.p?id=1218890193332&skuId=8753218 המטרות שלי בעיקרון הן פוקר אונליין,סרטים וזמן סוללה ללימודים.. הייתם ממליצים על זה?
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - אוטוקוד תוכנה באדריכלות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא, קול אוף דיוטי ומנגר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שהמשחקים שצוינו יעבדו חלק 3. האם יש צורך בצי…
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
תקציב - 4000 אפשר חריגה ב500 אם זה ממש מצריך את זה * מטרות המחשב? מעוניינת ללמוד אדריכלות לכן אני חושב שיש צורך במעבד טוב וכובן ש SIMS 4 יעבוד טוב * גודל המסך? 15.6 / 14 * רזולוציית המסך? הכי טוב שאפשר בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין עדיפות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 7200RPM ואם אפשר אז אפילו SSD משולב * כונן אופטי? עדיף אך לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? WIN 7…
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
לא כולל מסך, כן כולל אל פסק שאמור לתמוך בשניים שלושה מחשבים
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע כל כך את טווח המחירים שנמכרים מחשבים כאלה (עם הדרישות שלי) אז אני אגיד לכם מה אני צריך ותרכיבו לי את המינימום אני צריך HTPC שיוכל להריץ סרטי BLUE RAY HD 720P ומעלה, חלק (אפילו על המחשב שלי זה רץ מקורטע קצת בקטעים מסויימים (מפרט בצד)), שיהיה חיבור SPDIF איכותי בלוח (יש לי מתאם ללוח), יש לי כרטיס מסך (חלש) בבית, אני לא יודע אם זה יספיק gforce 5900XT, אם זה לא יספיק אז אני צריך כרטיס שיציג תמונה איכותית, שיהיה לו כניסת DVI בשביל HDMI, אין צורך בכלל בביצועים במשחקים. אין צורך במארז, כרטיס מסך אם שלי מספיק אז צריך לוח שתומך AGP, אם לוח כזה יקר מדי אז עדיף לוותר על הכרטיס שלי ולקנות כבר חדש(?) אני מחפש מחשב שיוכל להריץ סרטים ולהעביר סאונד באיכות גבוהה נטו,…
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
תקציב של 6.5K מעבד: Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 קיקור מעבד: Thermalright Ultima 90I CPU Cooler + SilenX Ixtrema Pro 120mm x 25mm 14dBA Fan לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 זיכרון: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 2X2GB כרטיס מסך: BFG NVIDIA GeForce 8800 GTS OC 512MB PCIe 2.0 דיסק קשיח : Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB מארז: NZXT LEXA ספק כוח: PCP&COOLING Silencer 470W מיועד ל מישחקים OC בינוני למעבד ולכרטיס מסך ישמח לשמוע תגובות...
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
המפרט מIQPC מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz(E8400) 1333MHz/FSB 6MB 45nm - BOX ¤986 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤420 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GT 512MB GDDR3 SONIC OC - RETAIL ¤905 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤392 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-212BK X18 SATA ¤165 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ ¤277 מארז: COMPUCASE 6A19 + HEC 400TRT ¤369 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤3514 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il הספק יחזיק את המערכת? אפשרות לחריגה עד 100 שקל
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים אני מאוד מתחבר ל antec sonata 3 אם מישהו חושב אחרת שיכתוב למה (האם הספק שלו מחזיק מערכת כבדה ב?OC) אני לא צריך הארד דיסק מעל 250 גיגה אני רוצה לעשות OC קל-בינוני האם הFREEZER 7 PRO יספיק? כי השקט גם חשוב לי יש דילמה איזה מהכרטיסים הבאים לבחור http://www.skypc.co.il/pl_product~SF-PX88GT512D3-HP~8~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~SF-PX96GT512D3-HP~8~0.htm שעולה קצת פחות ממנו או אם יש לכם כרטיס טוב להמליץ עליו עד 1200 אני אשמח והאם שווה בכלל לקנות את ה9600 כי הבנתי שהוא לא משתווה ל8800 לוח אם אני רוצה לקחת את הלוח הזה כי אני יכול לקבל עליו מחיר טוב.... מישהו ממליץ? http://www.skypc.co.il/pl_product~31100~10~0.htm וזכרונות הבנתי שאלה טו…
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
קבלתי מחשב יד שניה fujitsu simense amilo pro v2045 ורציתי לדעת שני דברים : האם הזכרונות הם מסוג DDR2 553 והם ניתן להחליף אותם בזכרונות אחרים עם קיבולת יותר גדולה. שמעתי שיש כאלה שמולחמים ללוח אם. כאשר ניסיתי לברר את התדר של הזכרונות, המחשב לא מספק אותם, גם לא דרך הביוס. דבר שני, זכור לי שפעם קראתי שיש בעיה עם סוללות של מחשבים ניידים שמתרוקנות מהר כאשר מחברים איזה שהוא התקן usb חיצוני. ושמיקרוסופט שחררו לבסוף את התיקון לבעיה. האם למישהו יש את הקישור לפאטצ' הזה. תודה לכל המשיבים.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-