ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
חשוב מאד שהמארז יהיה כמה שיותר סלוני וקרוב לגודל של DVD כמה שיותר, שהמחשב יהיה מסוגל להריץ חלק 720P X256 1080I וכל מה שנועד ל BLUERAY דיסק קשייח פחות חשוב כי כל הזמן הסרטים עליו יתחלפו, אבל שיהיה את ה 120G ככה לפחות
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,500, מתאפשרת חריגה ב-100-200 אם צריך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב הולך לשמש אותי ביום יום מעבר למחשב הנייח, גם ללימודים. סביר להניח שאשתמש בו בעיקר לאינטרנט, סרטים וגיימינג קליל (Company Of Heroes 2, משחקי אינדי, אם הוא יהיה במצב שהוא יכול להריץ משחקי יריות בגוף ראשון סטייל FAR CRY או BORDERLANDS זה מבורך אבל זה בונוס). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - עכבר, פחות קריטי - מניח שאקנה פשוט בהמשך, אלא אם יש לכם המלצה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן …
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000(כולל כרטיס מסך) אפשר 5,500 2.מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג ועבודה תכנות python php c וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שלילי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD יש, בנוסף יש מארז MINI ITX של CollerMasterBox NR200 ז"א ספק כוח SFX ולוח-אם mini itx 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6-7 חשוב אבל לא אלך לכיוון קירור נוזלי וכו'. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורו…
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
מיועד לגלישה באינטרנט - אופיס- משחקי פלאש פשוטים... לא דברים כבדים ללא מסך כמובן תודה
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכות וידיאו AVID AFTER כבדות ומשחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גם לבית ולפרנסה AVID ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3-4 וקרייסיס 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב עם מפרט כזה: http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=426331287&sog=C-Soundblaster http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708332 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=681856 ו DDR2 1066 2GB X2 איך זה? לכמה זמן מחשב כזה יכול להחזיק?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
1. מה התקציב? עד 2500 שח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים(football manager זה די המשחק היחיד המשוחק), צפיה בסרטים, הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? 4 מגבייט זכרון 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב לא ממש חשוב,חשוב שהמחשב לא יתחמם יותר מדי.האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?אין צורך בהתאמה בצבעים. מחשב שקט. 7.האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת המחשב אבל לא התקנה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיעבוד מהר ושיהיה ושיגיב מהר לעבודות…
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב למשחקים בעיקר ולאינטרנט וכ'ו שיעבוד חלק בתקציב של 4000 שקל דברים עיקריים שאני רוצה במחשב שיהיה מעבד דואל (שיהיה מפרט של מעבד אינטל ואחד של AMD) כרטיס מסך חזק ומסך LCD גיגה זיכרון פנימי ולפחות 160 GB עכבר ומקלדת אלחוטיים ורמקולים טובים ואם אפשר מ'ס מפרטים שונים תודה
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר באופן כללי לגבי מערכות הפעלה למחשב. האם זה קריטי לקנות מחשב עם וינדוס מקורי, במידה וכן האם יש אופציה לבצע פורמט(או גיבוי) תודה!
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית אני רוצה לפתוח בזה שזוהי ההודעה הראשונה שלי בפורום המצויין הזה, אך יחד עם זאת, אני קורא בפורומים השונים באופן סדיר במשך החודש האחרון ואני רוצה לציין לשבח את איכות הפורום ותרבות הדיון כאן וכי למדתי המון מהקריאה בפורומים. רציתי להתייעץ לגבי אפשרות לשידרוג המערכת הנוכחית שלי במפרט הבא: CPU: Intel Pentium 4 "Prescott" 1MB Cache 2.8 GHz MotherBoard: Abit IS7-V Socket 478 Memory: 2x256MB DDR400 200MHz CPU Cooler: Zalman 9500 Led כמו כן, יש לי שני כוננים קשיחים: 1 80GB IDE ועוד אחד של 80GB SATA. המארז וספק הכוח שניהם ג'נריים. היו לי בעיות חימום רציניות עם המעבד הזה שהיה מגיע -70 מעלות ב-Idle ולכן התקנתי את המאוור של זלמן. כיום טמפרטורת המעבד עומדת על כ-60 מעלו…
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע את ה n55sf של אסוס.. הבעיה היא שאם אני מפעיל משחק בשעות הפנאי הוא פולט חום כמו גנרטור בחברת החשמל.. אשמח להמלצה לכמה משטחים טובים שמקררים חיה כזאת. בסביבות 100-200 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
האם המחשב הנ"ל עם המפרט הנתון יכול להריץ משחקים כבדים? מתעניין במחשב מפאת חוסר מקום בחדר למארז. כרגע יש לי נייד בחדר. קישור למחשב: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Kv-kuXce9Dgn1vpKUT5C5g6:12bbi68k5?id=sp5-4361127 המפרט: [table][tr][td]מותג [/td] [td] [/td] [td] ®HP [/td] [/tr] [tr] [td] דיסק קשיח [/td] [td] [/td] [td] 500GB SATA [/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון פנימי [/td] [td] [/td] [td] 4GB DDR3 [/td] [/tr] [tr] [td] כונן אופטי [/td] [td] [/td] [td] צורב DVD [/td] [/tr] [tr] [td] כניסות / יציאות [/td] [td] [/td] [td] 7XUSB 2.0,יציאה לאוזניות,יציאת שמע אחורית [/td] [/tr] [tr] [td] מהירות המעבד [/td] [td] [/td] [td] 3.2GHz [/td] [/tr] [t…
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יעוד: גלישה (מהירה!!!) באינטרנט, וורד. מעט סרטים . בכללי משרדי. רצוי חברה אמינה ואחריות שווה. לכן שקלתי את הניידים של dell. בשום אופן לא hp. תודה מראש על נחשול תגובותיכם המהיר
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, חבר מעוניין לקנות מחשב נייח, השימושים שלו הם סטנדרטיים למדי, הרבה אינטרנט, אופיס, מוזיקה וקצת סרטים. אבל המחשב הולך לשבת בחדר השינה, והוא כן רגיש קצת לנושא של רעש. התלבטתי בין ללכת על מעבד כלשהוא מסדרת VISION לבין I3, אבל להבתי למרות הנחיתות בליבה הגרפית היא עדיין תספק חווית שימוש רגילה לחלוטין אז הלכתי על זה: מה דעתכם? הצעות לשיפורים יתקבלו בברכה, שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
יש לי מעבד פ4 סוקט 478 2.4 גיגהרץ 533 MHZ פריסקוט אם זיכרון קינגסטון 512 333MHZ לוח אם אסוס ציפסט SIS ו5700FX קיצר חשבתי לשדרג במחשב השני שלי יש לוח אם שתומך במהירות FSB 800 וששמתי את המעבד הזה הגעתי איתו ל3.2 גיגהרץ אם עלייה של 3 מעלות והוא עבד חלק במשחקים עכשיו אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך וללוח שתומך ב800 MHZ FSB + ספק חדש שיחזיק את האוברקלוק טוב וכרטיס מסך כמובן אשמח להצעות את המאוורר אני יקנה אחר כך רק תנו הצעה לאחד כזה אבל זול אין צורך בביג טייפון ניראה לי ה1200 בלי המאוורר
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, ושוב אני כאן עוזר לחבר, ואני מקווה שכמו בפעמים האחרונות גם הפעם העזרה תבוא ממכם(במיוחד אינטגרל שממש עזר לי פעם קודמת) אז ככה יש לי ידידה שרוצה לרכוש מחשב נייד(אין לה צורך בו, אבל לא עוזר כל מה שאני אומר לה) אז הגעתי למספר אפשרויות אני יציג אותם, המחירים ללא מע"מ ובדולרים, הצרכים שלה די בסיסיים, משתמשת כבדה באופיס, סרטים מדי פעם אולי צריבה פה ושם. הקיצר F.E.A.R לא צריך לרוץ על המחשב הזה 1-ThinkPad R50e מודל 1834SWG Intel® Celeron® M 360 (1.40GHz, 1MB Cache, 400FSB) 512MB 40GB 15" XGA Intel Extreme Graphics 2 6 Cell Lithium-Ion Fax/modem,10/100 Ethernet Intel PRO/Wireless2200BG Windows XPProfessional 3KG 1YEAR 1047$ 2- כמו 1 רק מעבד I…
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מעבד: Interl Core 2 Quad Q6600 Stepping G0 1,689 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-P35 DS3R 663 ש"ח קירור למעבד: Sunbeam Tuniq 260 ש"ח זיכרון: G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 802 ש"ח דיסק קשיח: (2x250 GB ב Raid 0) Western Digital WD2500AAKS 250GB (כל אחד 353 ש"ח) 706 ש"ח כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCIe 2,020 ש"ח מארז: NzXT Apollo 432 ש"ח ספק כח: Enermax Liberty 400W 414 ש"ח דברים חיצוניים: עכבר: Logitech G5 Laser Mouse 251 ש"ח סה"כ 7,237 ש"ח עם הנחת מע"מ: (15.5%) 6,115 ש"ח הכל מ SKYPC.co.il *את המסך אפשר לקנות בשלב יותר מאוחר כי אני עדיין מתלבט איזה לקחת. שמעתי רבות על העניין של המסכים (ה DELL והסמסונג) וזאת ההתלבטות האחרונה שלי למעשה, איזה מסך לקחת.. אני …
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
מעבד נקנה בנפרד והוא Q6600. לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤559 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤781 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤122 קירור למארז Ezcool 120mm Case Fan 18.5dba 55.6CFM ¤27 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤250 קשיחים למחשבים שולחניים SEAGATE 250Gb SATA II 16MB 3250410AS ¤388 כרטיסי מסך BFG 8800GT G92 OC2 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤1725 כונני דיסקטים alps black Floppy 1.44 Flop-black ¤35 צורבים Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 S203B ¤159 Total Price : ¤4046 -נבנה ב TMS חוות דעת? טוב? לא טוב? שינוים?
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מתכן לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך, מדרבורד, מעבד, כמות זכרון רם ואם שחכתי משהו נאי ישמח אם תעדכנו אותי המחשב מיועד למשחקים כגון:gears of war, crysis, fear 2,empire earth 3, unreal tournament, call of duty 4 ועוד.... אני צריך שהמחשב יצליח להעלות את המשחקים הנ"ל בגרפיקה לא שניתן לקנות מחיר שאני מתכונן להוציא וברזולוציה 1280X1024 תודה מראש אם אפשר נא לכתוב לי מחירים של כל פרט שאני יוכל לבחור בסופו של דבר מה לקנות
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מפרט למחשב משרדי ושימושים ביתיים פשוטים (בלי HD או משחקים, בעיקר שימושי אינטרנט ומשרד פשוטים) בתקציב 1700 ש"ח (ועדיף פחות). אין צורך בציוד היקפי. בינתיים הרכבתי את המפרט להלן - מעוניין בהצעות אפשריות לשיפור במסגרת התקציב. תודה מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CZBOX- BOX ¤321 לוח אם: GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ¤312 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤267 צורב DVD: LG DVDRW GH-20N X20 - BLACK - SATA ¤137 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤240 מארז: JSP-TECH M-100A - MICRO ATX + EZCOOL 400W PSU ¤202 קרור למעבד: GLACIALTECH IGLOO 7310 LIGHT FOR AMD S754/939/AM2 - SILENT PRODUCT LI…
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, אני צריך שתבנו לי מפרט ב2500 ש"ח למשחקים במפרט שיהיה רק מעבד,לוח אם,זכרון,כרטיס מסך,הארד דיסק,ומארז+ספק. תודה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום דרוש עזרה בהרכבת מפרט לשידרוג המחשב שלי אך הגיע הזמן להשתדרג... אני מעוניין להחליף את המעבד, לוח האם והזיכרונות, כמו כן כרטיס מסך חדש . לגבי מעבד: חשבתי בכיוון של i5. לגבי לוח אם: לוח אם אם הציפסט הכי טוב שיש בתקציב שלי ושיהיה דגם מומלץ כרטיס מסך: עד 350 שקל לא יותר לא משחק כמעט ושיוצא לא דברים ממש כבדים אלה בינוניים גג ומטה שאר הדברים באדום תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים/עבודה משרדית/תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מז…
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3735 במקום לרשום תמפרט כבר הבאתי קישור אני אשמח לתגובות כי אני לא מבין ממש בחלקים של מחשבים ניידים. המחשב אמור להיות לשימוש כלליף סרטים וקצט משחקים. יכלתי להשיג משו יותר טוב בסכום הזה?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
http://tms.co.il/preview/spec/ebmdfg6s זה המפרט.. יש לי שאלה אם אני יוסיף עוד גיגה זיכרון+ כרטיס מסך נורמאלי האם המחשב יהיה מתאים למשחקי מחשב? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-