עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Idanbs,

פריטים שחשובים לי במחשב: מעבד חזק כמה שאפשר במסגרת התקציב. כרטיס מסך הכי חזק שאפשר גם במסגרת התקציב. ספק שיכול להחזיק את כל המחשב בלי בעייה וגם שלא יהיה לא בעייה גם אם בעתיד אני אוסיף עוד משהו שצורך חשמל. זכרון 2G. אם אפשר להכניס את כל זה במפרט זה יהיה סבבה. תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אהלן, אני צריך עזרה בבניית מפרט בתקציב של 4.5K. המחשב ישומש למשחקים כבדים (בהגדרות גבוהות), גלישה, הורדות (הרבה הורדות) צפייה בסרטים וכו'. . . המסך שלי כרגע הוא 19" אבל אני מתכנן יחד עם המחשב לקנות מסך 22" אז אם יש לכם המלצות על מסך כזה (בסביבות ה-1000 ש"ח) אני ממש אשמח. לא דרוש ציוד היקפי, בכלל. מערכת הפעלה ממש לא דרושה, צריך שירכיבו את המחשב במעבדה וחשוב שהמחשב יהיה דיי שקט, הוא לא ממש קרוב למיטה אבל הוא נמצא בחדר שינה (כ-5 מטרים מהמיטה) לא מתוכנן OC. האם יש לכם חנות טובה להמליץ עליה שדרכה אפשר לקנות את המחשב? תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  3. Started by Eloim,

שלום רב, הדרישות הן כדלקמן: תקציב מקסימלי: 6K, מעוניין לחסוך ולמצוא מחשב בכ5K. שימושי המחשב: עריכה גרפית (צילום דיגיטלי) בעיקר לשימוש בפוטושופ לעריכות תמונות(רוב השימוש) ציוד היקפי: מקלדת, עכבר אלחוטי, לא צריך רמקולים, מסך איכותי וגדול חשוב! ('27 או '32 מה כדאי?) סולם השקט: 4, שיהיה שקט, אבל לא קריטי במיוחד. OC: לא מתוכנן אוברקלוק מערכת הפעלה: לא חייב. הרכבה: בחנות עדיפות לחנות: אין מועד קנייה: חודש הקרוב בקשות מיוחדות: מעבד של אינטל. 2 הארדיסק חדשים. מארז עם כמה שיותר חיבורים להארדיסק פנימיים (לפחות 4, בעדיפות ל5 6 ואפילו 7) ספק שיחזיק הכל, וכרטיס גרפי טוב לעיבודי גרפיקה בתמונות. שדרוג עתידי: הוספת הארדיס…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. אני צריך מפרט דחוף של מחשב במחיר ה4500 כולל מסך המחשב מיועד למשחקים בלי אובר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  5. Started by ban26,

Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 2MB 800MHz HT w/ EM64T 630 Box 1x ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset 1x OCZ 1GB (2X512) DDR2 PC2-5400 667Mhz EL Gold Dual Channel 1x Leadtek Geforce PX6800GT 256Mb Retail PCI-Express SLI 1x Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA 1x NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 1x ANTEC Super LANBOY Aluminum Super Mini Tower Case 1x Enermax EG465P-VE 430W מה אתם אומרים על מערכת מבוססת אינטל בלבד . עזרה להצאות ושיפורים תקציב :9000ש"ח

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by tro.bizo,

שלום, המחשב יריץ תוכנות שדורשות ביצועים טובים מהמעבד ועדיפות נמוכה למשחקים. האם המפרט הזה טוב?(עם שדרוג RAM כמובן) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&uin=10566

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by marmark,

שלום לכולם התחדשתי בנייד LENOVO 423376G קיבלתי אותו עם VISTA PREMIUM ואני רוצה להתקין XP במקומה. יש לי XP מקורי בבית מהמחשב הקודם. מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת. האים הדגם בכלל תומך בXP? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by yan666,

שלום אני מעונייין בנייד לשימושים דיי בסיסיים. אינטרנט, סרטים, ומשחקים.. לא כבדים במיוחד סימולטורים שרצים על פנטיום 4 וג'י פורס אני בהחלט אסתפק ב I3. אחריות לשלוש שנים. גודל מסך 15.6 משקל וזמן סוללה לא קריטיים כי המחשב מיעוד לשימוש ביתי. כונן די די וי אין צורך בבלו ריי. רצוי מאוד מערכת הפעלה כלולה. הייתי רוצה להבין אם אני חייב כרטיס מסך שהוא לא און בורד שאני יכול להסתפק בכאלה גם?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  9. שלום כולם, בתקציב של כ-3K אני מחפש נייד לשימושי סטודנט, ה-AH530 נראה לי מצויין, הבעיה היא עם המסך שלו שהוא מבריק. אני לא יודע כמה אני אשב איתו בתוך ההרצאות, אבל בחדר אני צריך אותו ואולי בהפסקות בכל מיני מקומות, ואני לא יודע אם הציפוי המבריק כזה משפיע.. רוב השימושים הם קורסים באינטרנט, סדרות וסרטים והרבה חומר כתוב לקרוא (שיעורים, עבודות ואינטרנט). אז כדאי בכל מקרה לקחת את הלפטופ הזה או שיש אחד אחר (שמשתלם כמו זה) שכדאי לקנות?

10. Started by ניצן אליהו,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA V,MAFIA 3,FAR CRY PRIMAL, QUANTOM BREAK -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

11. שלום לכולם. התקציב הוא 3500 שקל משחקים לא בצורה כבדה ואני רוצה מסך 19 תודה

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  12. חבריה שלום אני יודע שיש לי תקציב נתון של 3600 ש"ח +/- רוצה זכרון של 2G מעבד D2D סוללה לטווח ארוך מצלמה מסך 15 כונן DVD HD 250 סדרה עדכנית אשמח לקבל הדרכה מה ההבדלים בין המעבדים איזה כרטיס גרפי איכותי בלו טוס+'WIFI המכשיר ישמש לצרכים של הדרכה , לימודים , עריכת מצגות וסרטים ושימשוי משרד ואינטרנט אז אפשר לקבל אודה לקבל הדרכה והמלצות בברכה :s05: שיהיה קל יחסית בסיביבות 2 ק"ג- +/-

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  13. Started by aviv00,

פרטים על הבטרייה: Field Value Power Management Properties Current Power Source Battery Battery Status 37 % (Unknown) Full Battery Lifetime Unknown Remaining Battery Lifetime 4046 sec (1 hours, 7 min, 26 sec) Battery Properties Device Name 42T4853 Manufacturer LGC 11 Serial Number 55946 Unique ID 55946LGC 1142T4853 Battery Type Rechargeable Li-Ion Designed Capacity 93600 mWh Fully Charged Capacity 91480 mWh Current Capacity 33600 mWh (37 %) Voltage 11067 mV Wear Level 2 % Power State Discharging Discharge Rate 29703 mW היי הטענתי את הבטרייה 15 פעמים ויש כבר בלאי של שני אחוזים זה נורמלי ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by danielM,

שלום, בניתי מפרט, אשמח לקבל את חוות דעתכם- שיפורים, הצעות, מחירים יותר טובים וכו'. אני עובד המון שעות ביום על המחשב, ואני לא לחוץ על התקציב, אז אין לי בעיה לשלם קצת יותר כדי לוודא שאני מקבל ביצועים טובים. ראוי לציין שאני אוהב לעבוד עם המון דברים פתוחים בו"ז, רק פיירפוקס לבד שוקל אצלי יותר מג'יגה זכרון עם כמה מאות טאבים פתוחים, ותוסיפו לזה 2-3 Visual Studio פתוחים, VM, ועוד לא מעט תוכנות כאלו ואחרות. זה מחשב לחדר שינה אז חשוב שיהיה שקט וחשוך. אני רוצה 8GB RAM וזה מה שיש במפרט, כמו כן מספיק לי כרגע 500GB בדיסק (משולב SSD), ועדיף לי לא לקנות דיסק נוסף עד שאני אצטרך עוד מקום. 1. מה התקציב המקסימלי? 6500 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - …

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  15. שלום לכולם, בהמשך לת'רד הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=474710.0, אני רוצה את עזרתכם ע"מ למצוא את האיזון למחשבים כולל הציוד ההיקפי בהתאם לצרכים המפורטים. 1. מה התקציב המקסימלי? - 12,000, לא לחרוג בכלל, אפשר לחסוך אך לא הכרחי. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? - א. המחשב לילדה - בעיקר אופיס, משחקים בינוניים, אינטרנט וסרטים (היא תראה סרטים שיהיו בדיסק של ה-HTPC) ב. HTPC - שמירת המדיה הביתית, צפיה בסרטים, שירים, וצפיה במצגות וסרטים באינטרנט דרך הטלוויזיה . ג. נייד - משחקים, אופיס, אינטרנט וסרטים שישאבו מכרטיס הרשת האלחוטי. 2.5. שאלות: יש לי מחשב פנטיום 4 ישן - האם בשימושים שציינתי, …

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  16. שלום! אני מתחיל לימודים באוניברסיטה ומעוניין לקנות מחשב נייד חדש ללימודים ובנוסף גם למשחקים, אמנם יש לי תקציב מסויים אבל השאיפה היא למקסימום ביצועים עם משחקים, אני לא מבין מאוד במחשבים ובייחוד לא בניידים ולכן אשמח לעזרתכם *אני כן מוכן לזוז 500 לכאן ולשם אם יש משהו טוב * מטרות המחשב? עבודה משרדית (לימודים), אינטרנט, משחקים (כבדים) , צפיה בסרטים * גודל המסך? מ אינץ'15 זה סבבה * משקל רצוי? שלא יהיה יותר מ3 קילו אני מניח אבל כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ככל האפשר (אני אהיה הרבה בנסיעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא נחוץ * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל אני מניח חצי טרה לכל הפחות... * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה כונן וצורב גם לא יזיק * כונן Blu…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  17. Started by sdfzxc,

מה דעתכם על ההצעת מחיר למחשב המשרדי / ביתי (לא לצרכי משחקים והורדות) הנ"ל ? --- INTEL CHERRY CREEK 800MHZ 915P LGA 775 MOTHERBOARD 660 ש"ח P4 530 3GHZ LGA 774 800MHZ 1MB 1185 ש"ח 2X256MB MEMORY 533MHZ DDR2 420 ש"ח GEFORCE PCX 5300 + TV OUT + DVI 400 ש"ח ATX MIDI TOWER + 3 FANS + 500W TRUE 410 ש"ח 1.44MB FLOPPY 36 ש"ח LG DVD-RAM 375 ש"ח סה"כ 3286 ש"ח ---- רכישת המחשב היא בעקבות מחשב P4 2.4 GHZ שהלך לעולמו מוקדם מהצפוי... בסה"כ בעל המחשב היה מרוצה ממנו (עד שהפסיק לעבוד לגמרי) מבחינת ביצועים, וכפי שכתבתי, הוא נועד לשימוש משרדי (OFFICE, SKYPE, קידודים של סרטים ביתיים, וגם קצת MATLAB), וגם ביתי (סרטים, תמונות, אך לא הורדות / משחקים). כמובן שאין רצון פה ב AMD, אלה רק בפתרון מבו…

• 14 תגובות
    • 996 צפיות
  18. שימוש לעריכת וידאו. לוח GIGABYTE INTEL P55-US3L Intel® Core™ i7-860 דיסק קשיח 64mb wd500GB דיסק קשיח 2 Western Digital 2TB64MB SATA II זיכרוןkingston 4G DDR3 1333 צורבX2 DVD-RW X24 מארז, ספק כח 600W OCZ600SXS כרטיס מסך HD5770 1G DDR5 מערכת הפעלה מקורית win7-ultimate כל זה ב6000 האם זה משתלם והאם מומלץ לשנות את החלקים הנ"ל {זה מפרט שנתנו לחבר שלי בעסקת חבילה}

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  19. Started by iCanKnow,

היי לפי מה שהבנתי יש בפורום הזה אנשים שמבינים טוב במפרטי מחשב(לא שמעתי על הפורום עד לפני כמה ימים) אז אשמח אם תוכלו להגיד לי איך המפרט הבא: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪946 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL כמות: 1 - מחיר: ₪55 לוח אם: Gigabyte GA-H77M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪474 מארז: Lancool Midi Tower PC-K59B Black + Seasonic S12ii-620W כמות: 1 - מחיר: ₪699 קירור למארז: Shagon 120mm Double Ball Bearing 1600rpm כמות: 1 - מחיר: ₪40 זיכרון: Kingston 4GB 1600 כמות: 2 - מחיר: ₪106 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪430 כר…

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  20. שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי בהקדם בהרכבת מחשב, זה דיי דחוף לנו כי המחשב שלנו שבק חיים ואנחנו חייבים מחר כבר לרכוש חדש, תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לתת לי מפרט אחד שחוסך קצת ואחד שמשתמש בכל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משמש למצלמות אבטחה ושימוש משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנה לניהול מצלמות אבטחה עם הקלטה 24/7 ושימוש משרדי של אינטרנט קליל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by netanel018,

אני מעוניין לקנות מחשב נטבוק למטרות לימודים ואינטרנט (תקנו אותי אם אני טועה אבל לא נראה לי שאפשר לשחק משחקים במחשב כזה) שמתי עין על מחשב נטבוק דגם Acer Aspire One D255 הוא מוצע למכירה אייבורי תמורת 1450, לא מחיר יקר לפי דעתי אבל אני קצת מפחד לקנות מאייבורי לנוכח הסיפורי זוועה סביב החנות הזו. השאלה האם אפשר לסמוך עליהם כשזה מגיע למחשב נטבוק ולא מחשב הבנוי ידנית?! בכל מקרה מה דעתכם על המחיר ועל המפרט בכללי?. אשמח גם לתשובה לגבי החששות שלי מהחנות: עוד פרטים על המחשב באתר של אייבורי בקישור הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5775&CatCode=315 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. מעבד: AMD Athlon 64bit 3000+ 939 לוח אם: GigaByte GA-K8NF-9 Nforce 4 זכרון: 1024Mb Kingstone כ.מסך: Gigabyte Nvidia Geforce 6600 PCI-Express הארדיסקים: 2 כוננים קשיחים של כל אחד 120Gb SATA אז מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  23. Started by roike,

מבקש המלצה למפרט ב4000 ש"ח. המחשב ישמש לצרכי פיתוח (שימוש בתוכנות הסטנדרטיות - visual studio, eclipse וכו') תחת קונפיגורציות של virtual machine. המחשב לא ישמש למשחקים. אין צורך בציוד הקפי. שאלה : אני מעוניין לבצע עריכת וידאו (הפיכת קובץ avi לסרט dvd עם פרקים וכו') אבל זה יקרה לעיתים רחוקות מאוד. האם בשביל זה שווה להשקיע בכ. מסך? תודה!

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  24. היי, הרכבתי לעצמי את המחשב הבא. אני הולך לשחק איתו, ובנוסף גם לעבוד עליו. Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB, Life Time Warranty 1010 EP35-DS3L 775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 430 DDR II 800Mhz 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 300 GIGABYTE 8800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 975 Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 320 Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata - 2 Years Warranty 150 Edimax EW-7108PCG 54Mbps PCMCIA 85 CNPS7500-Cu LED 195 12cm Case Fan 19 Hec Compucase 6C11 Midi Tower No PSU 190 Chieftec 650W Active PFC, 12cm Fan (24pin) 370 אשמח לשמוע את תגובתכם בכלליות. וספציפי…

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  25. Started by TaZeR,

שלום לכולם, אני מחפש המלצות למחשבים ניידים עבור אחותי, כאשר התקציב שלה הוא 3000 ש"ח, ויכול לחרוג עד ל-3500 ש"ח במקרה הצורך (אם תוספת קטנה במחיר תביא לשיפור משמעותי במוצר). הדרישות שלה מהמחשב הן כאלה: 1. שיהיה וורוד! אני מניח שאפשר יהיה להתגמש בקטע הזה אם הוא יהיה בצבע יפה אחר (יפה לפי קריטריונים של בת טיפשעשרה). 2. שיהיה לו מסך בגודל של 14.1"+. 3. שיהיה שקט (יחסית). אני לא יודע מה ההבדל בכמות הרעש שמפיקים כונני 5400rpm ו-7200rpm - לכן אשמח לדעת האם כונני 7200rpm רועשים? 4. שניתן יהיה להשיג אותו בחנות גדולה ומוכרת (כמו באג, אופיס דיפו, אייבורי וכו'...). בינתיים עלה הדגם הבא כאפשרי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10694 אני ממש לא בקיא בסדרות החדשות של …

• 2 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים