ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,385 דיונים בפורום זה
-
מחשב נייח להורים לעבודה משרדית, אין יותר מידי דרישות מיוחדות, צריך להחזיק כמה שיותר זמן 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500-2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש …
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),משחקים (קליםאו כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.3" או 17.3". * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר גבוה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) יהיה בבית אז לא כזה קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard..…
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום, זקוק להמלצה של מפרט למחשב (ללא מסך) המיועד לסרטים, משחקים ופוטושופ. אני משתמש ביתי ממוצע ובפוטושופ מעל לממוצע. במפרטים המומלצים קיים מפרט רב תכליתי בעלות 3065 אך לא ברור אם עונה לצרכיי. אודה להמלצתכם.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב גיימינג לילד בן 10 ( משחקי פורטנייט וכו) התקציב הוא כ 4000 שח, שאמור לכלול גם מסך. אשמח לעזרה במפרט, וגם היכן מומלץ לרכוש. תודה.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב אשר יריץ משחקים חדשים,עם מספיק מקום לאיחסון קבצים רבים וזיכרון רחב כולל מסך. אני א ממש מבין בתחום החומרה וכאן אשמח לעזרתכם. הכנתי את המפרט המוצג כאן ואשמח לעצות שינויים אשר ימנו גם הסבר למה זה משפר או טוב יותר.. תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצות למפרט מחשב שהייעוד שלו הוא עריכת וידיאו ( פרמייר 6 ) בעיקר . המחשב צריך לכלול 1ג'יגה זיכרון לפחות ושטח דיסק גדול . כמו כן אני מחפש כרטיס ללכידת וידיאו ( אנולוגי ) בחיבור pci או firewire שייתמך ע"י פרמייר 6 . ללא מסך 4.5 - 6 אלף ש"ח תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אז ככה תודה מראש לכל העוזרים.. אני צריך מחשב לחבר.. המחשב יהיה מחובר ל37 אינצ' או 41 אני לא בטוח בכל מקרה.. מה שחשוב זה שהוא יוציא HD לסרטים... ויוכל להריץ football manager בצורה טובה(למי שלא מכיר, משחק אשר משתמש בהרבה ממשאבי המחשב. לא במימד הגרפי).. תקציב עד 2500 ניתן לחרוג מעט ושוב תודה... ללא ציוד הקיפי.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט הזה כמעט מושלם אני רק צריך עזרה קטנה אני רוצה לדעת אם המארז כולל הספק יחחזיק תמערכת ואם הזיכרון שלקחתי ב-1000MHZ שווה או עדיף לקחת את ה-800MHZ למרות שיש הבדל של 6 ש"ח אם אפשר קצת קיצוצים כדאי שאני אוכל לקחת צורב המחשב מיועד למשחקים כבדים כמו NBA 2K9 או FARCRY ולא למתוכנן OC תודה מראש!!! מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤813 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3250410AS 250GB SATA2 16MB ¤231 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤329 …
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום... אני מחפש מחשב נייד (אני מניח שבעקבות התקציב והשימושים שלי, אתם תמליצו על netbook) חדש. השימושים הם בסיסיים ביותר: רק גלישה באינטרנט, מוזיקה, אולי משחקי אינטרנט קלים פה ושם, סרטים (לא HD), עבודה משרדית (וורד וכו'), יישומים קלים כגון סקייפ (חייבת להיות תמיכה במיקרופון). יש עוד דבר אחד - המחשב צריך להריץ Adobe Pro Premier ופוטושופ (לא באותו הזמן) בצורה בסיסית. לגבי מערכת הפעלה או גודל מסך - אין עדיפות, מה שנכנס בתקציב. התקציב: אין, כמה שיותר קטן בשביל לקיים את כל התנאים הנ"ל. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט בין המחשבים האלה Asus N750JK http://www.cdsoft.co.il/products/246424 ו כנראה להוסיף לזה זכרון HP ENVY 17-j130ea http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24452 גם להוסיף קצת זיכרון Lenovo IdeaPad Z710 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12938 Toshiba Satellite P70-A-129 http://ksp.co.il/?uin=22939 גם להוסיף קצת זיכרון * מטרות המחשב? בשביל קצת משחקים ועיצוב גרפיקה (photoshop, illustartor וכו) * מסך מבריק או מאט : לא משנה * רזולוציית המסך? מעדיף FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך?תמיד נחמד אבל לא באמת משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה במיוחד * כונן אופטי? לא משנה * האם ד…
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
Fujitsu Amilo Pro 2000 ישן מאוד כ-6 שנים, עם מע' הפ' XP הוא קורס (מסך כחול וRESET כל הזמן). מה שמוזר זה שהוא קורס רק בחדר שרחוק מהאינטרנט ז"א מהראוטר. בסלון זה לא קורס ומתחבר לרשת האלחוטית. הרשת האלחוטית עם אות חלש מאוד באותו חדר וזה על התחברות אוטומאטית. האם יש קשר של הנסיון להתחברות מהחדר הבעייתי לכך שהמחשב קורס? עדכון: בחדר הבעייתי כאשר ניתקנו את ההתחברות האוטומאטית לאינטרנט, המחשב לא קורס... מאוד מוזר!
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב עד 2600 ש"ח עכשיו המחשב מיועד לאינטרנט אופיס וקצת מוזיקה וסרטים (מספיק לי מחשב עם לוח משולב) לא מעונין ב amd עכשיו אני צריך רק את המחשב ללא צורב או כונן תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת את דעתכם כי ברצוני לקנות מחשב נייד של דל בדגם Dell Vostro 5470 VM-RD33-7632 מטרות המחשב זה לסרטים ,עבודות של סטודנט להנדסת חשמל אולי קצת משחקים מחיר המחשב הוא 4000 ש"ח ולפני הקניה רציתי לדעת מה אתם אומרים האם המחשב מספיק טוב בשביל הצרכים האלה או שהייתם ממליצים על מחשב אחר ? אשמח לתשובות בהקדם תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
בניתי את המפרט הזה אני רוצה לקנות מחשב גיימרים בסביבות 3500-4400 שקל האם מפרט זה משתלם והאם החומרה טובה? תודה נ.ב המפרט נבנה ב KSP *המסך שיחובר למחשב הוא 22' *שימושים עיקריים : משחקים כבדים, גיימינג וכו'.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
הרבה פעמים אני רואה מחשב נייד שעולה למשל 4,000 שקל עם מפרט X ומחשב נייד אחר שעולה נגיד קרוב ל 6000 עם אותו מפרט! (אולי אפילו פחות טוב) וגם ההבדל במשקל הוא מזערי השאלה שלי .. איפה מתבטא אם ככה ההבדל? באיכות החומרים? הרכבה? מה הולך?! תודה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש נייד שימוש יום-יומי. ובנוסף יש לי שאלה. מה ההבדל בין vostro וinspiron? *מחיר? 3K עד חריגה ל3.2K * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תוכנות בסיסיות לכתיבה בשפות C,C++, * גודל המסך? 15.4 - 15.6 * משקל רצוי? אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כ4 שעות ויותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. יציאות סטנדרטיות מספיקות עם כבל לרשת. * בלוטות ו-wifi? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 אבל אני יסתפק ב250 גם. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL *מצלמה? כן * שונות: **אם ישנה אפשרות למע' הפעלה windows 7. **נייד שקט ולא מתחמם מהר. ** נוח לשימוש **עמיד וקשיח ככל ה…
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP G62-144DX. הוא כבר היה ממש עמוס ועבד לאט אז פירמטתי אותו וכבר התקנתי עליו Windows 8.1. מקודם כשהוא עבד עם המערכת המקורית שאיתה הוא הגיע מהמפעל (Win 7), הטמפרטורה שלו היתה בסביבות 50-60 מעלות כשבשעת מאמץ 65 מעלות. עכשיו, בשעת מנוחה הוא באזור ה60-70 מעלות ובמאמץ מגיע ללמעלה מ80 מעלות. הגיוני שבגלל Windows 8 הוא מתחמם יותר?? הבעיה שעשיתי טעות וכשהתקנתי את המערכת החדשה פירמטתי את הדיסק לגמרי ואין לי את המחיצת שחזור...
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
מחשב למישחקים חשוב שיהיה מעבד של קווארדו
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד בסביבות ה3000 שקל. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ולתוכנה בשם אוטו קאד(תוכנה לשרטוטים). לא יודע איזה גודל מסך עדיף לי תודה!
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד מדגם HP 8530wהמחשב נפל כשהוא פתוח על חלקו האחורי והציר שמחבר בין המסך למחשב כולל הפלסטיק\מתכת נשבר!מה עושים? האם אפשר לתקן? כמה עולה בערך? http://www.s i z.co.il/my/yk02ymwjjogm.jpg http://www.s i z.co.il/my/0jnmftwyygwu.jpg תורידו רווחים
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
סוף סוף קונים לחבר שלי מחשב חדש והוא ביקש את עזרתי לבנות לו מפרט. התקציב שלו הוא 4000 שח לקניית מחשב כולל מסך - אך ללא רמקולים, מקלדת ועכבר. המחשב מיועד לעבודה בסיסית (אופיס) אינטרנט וצפייה בסרטים. הוא לא מתכנן לשחק כלל במשחקים - לכן העדפתי לקחת לוח אם עם כרטיס מסך OB. הצלחתי להרכיב עבורו את המפרט הבא - 658 658 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 4600+ Socket AM2 BOX מעבדים AB253 442 442 1 לוח אם ASUS M2NPV-VM לוחות אם 18382 367 367 1 כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB דיסקים קשיחים ואחסון 250KS 384 384 1 זיכרון Corsair DDR2 1024MB 667MHz CL5 זיכרונות למחשב VS1GBKIT667D2 181 181 1 צורב LiteON LH18A1P487C DVD כוננים אופטים LH18AIP 34 34 1 כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB כו…
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות ה-6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג, רק אם זה שווה אז זה (בערך 200 שקל, משו כזה) 2. מה שימושי המחשב ? משחקים חדשים וכבדים גראפית (כמו BF3, CRYSIS 3 וכו') ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS 3, MASS EFFECT 3 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (מקסימליות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מארז (אני קונה Fractal D…
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים באחריות שהחברה מציעה באתר הבית שלה והאם האחריות שהיא מציעה תקפה גם בארץ(אני מעוניין לקנות INSPIRON או STUDIO)
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
הנה המפרט שלי : מעבד Intel Ivy Bridge Core i7 3770K Socket 1155 8MB 3.5 Ghz BOX קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B לוח אם: MSI Z77A-G43 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI מארז: Fractal Design Define R3 ספק כוח: Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail זיכרון: Corsair 8Gb CMZ8GX3M1A1600C10 CL10 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB SATA 3 Caviar Blue קשיח למחשב שולחני: Crucial 256G SSD Marvell M4 - בקניית מחשב חדש בלבד כרטיס מסך: Sparkle GTX560 1GB GDDR5 HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד מסך Dell UltraSharp LED U2412M Rev A02 24" IPS Panel כונן אופטי: LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer SATA Black אשמח לביקורת!
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
היי אני מעוניינת לקנות מחשב נייד חדש בתקציב עד 3250 ש"ח. * מטרות המחשב: צפייה בסרטים, משחקים קלים, מעט עריכת סרטים * גודל המסך 15.6'' * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בינתיים מצאתי את שני אלה האם הם מתאימים לי ומה יותר טוב? http://ksp.co.il/?select=.268..271..211.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15900&txt_search…
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-