ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
מכירים "יצור" כזה? תודה dp 1.4 תומך HDR ואפילו יותר hdmi 2.0b תומך HDR לפי מה שהבנתי שאפחד לא מייצר כאלה הכל HDMI2.0
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
- 1 follower
-
-
היי התחלתי ללמוד הנדסת מכונות ורציתי המלצה, בגדול יש לי כבר מחשב נייד של asus 2in1 אבל חשבתי אולי להחליף אותו, בגדול אני צריך טבלט רק לכתוב דברים בגדול וסרטונים וזה לא משהו מיוחד רציתי לקבל ממכם המלצות על דברים כמו אייפד אייר, surface pro וכל נה שיש לכם להציע
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה על מחשב לשימוש ביתי. התקציב הוא באזור 1500 שח. השימוש יהיה בעיקר לצפייה וגלישה כך שלא דחוף ביצועים יותר מהסטנדרט. מעוניין במסך גדול (15.6) ומסך שמספק צפייה איכותית. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אני רואה הרבה מפרטים לניידים עם 3GB זכרון. האם קיימים סלוטים של 1.5GB ? איך זה מסתדר עם DUAL CHANNEL?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום רב. אני מבקש המלצות למחשב נייד לאשה מבוגרת שעכשיו מתחילה את הצעדים הראשונים שלה בעולם המחשבים העיקרון הכללי הוא שלא צריך מפרט מתוחכם מדיי אבל גם לא מיושן מאוד בתקציב של 2k * מטרות המחשב? שימוש בסיסי - וורד, גלישה באינטרנט וכו' * גודל המסך? רצוי 15' * רזולוציית המסך? אשמח לכמה שיותר טוב במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המחשב אמור להיות יחסית נייח אז לא משנה באמת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה מינימום * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכ…
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים קצת משחקים. * גודל המסך? 13.3 עד 15.6 אינץ * רזולוציית המסך? בין 1600X900 עד FHD 1920x1080 * משקל רצוי? נמוך מ2.4 קילו כולל סוללה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. 6-7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשובב הגודל * כונן אופטי? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ל א שייהיה עם המעבד I5 לפחות של האסוול דור 4
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
בוקר טוב! יש כאן עניין בבית בקניית מחשב שישמש כמרכז המולטימדיה הביתי. המחשב יחובר ב-HDMI לטלויזית LCD 42" ברזולוצית Full HD - 1080P ובחיבור S/PDIF לרסיבר. תפקידו של המחשב יהיה כמובן להכיל את כל התמונות, הסרטים, דיסקים (מוזיקה) שיש בבית. אחד הדברים החשובים ביותר הם שהמחשב ישמש כמקור לסרטי HD, בכל הפורמטים, הקידודים והרזולוציות! 720P, 1080i,1080P ב-WMV,MKV, כאלה שצלומו במצלמת ודיאו HD ביתית (AVC-HD - H.264) ובעתיד גם מכונן Bluray שיותקן במחשב. הנושא העיקרי לדיון הוא הבא: המחשב שנמצא במפרטים המומלצים הוא לא רע בכלל (כמובן בתוספת מעט זכרון ואולי HDD גדול יותר), אבל אני תוהה אם הוא יוכל לעמוד בניגון חלק ללא בעיות של וידאו באיכות ה-HD הגבוהה ביותר ללא שום בעיה (ללא תקיעות, ב…
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אני סטודנט לתוכנה שלא סגור על עצמי המחפש מחשב נייד לא יקר שיעבוד טוב עםתוכנות שפות תיכנות למינהן ויזואל ו אס-קי-אל עם מעבד טוב וכרטיס גרפי מעולה ישמח לשמוע או לקבל המלצה...
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנטית לתואר שני ומחפשת מחשב נייד טוב שילווה אותי לשנים הבאות. - גודל מסך ''14, 1920*1080, FHD, מט. למה? בעקבות הקורונה הלימודים הלימודים דרך המחשב, צריכה מסך טוב בגודל סביר שלא יחזיר את האור מהמנורה. - כרטיס גרפי שיתאים לעריכה. -פלוס כונן SD, מעדיפה שיהיה במחשב מאשר משהו חיצוני. למה? אני צלמת חובבת, ועורכת מדי פעם תמונות בתוכנת lightroom ובפוטושופ. - נראה לי מספיק לי 8GB ו- 256GB. לפי הבנתי זה מספיק לי בשביל להריץ אופיס ולגלוש באינטרנט. תקנו אותי אם אני טועה. - מחשב קל! חובה. עדיף עד 1.5 ק"ג. למה? מסתובבת עם המחשב עלי. -כולל מצלמה. למה? כי לומדים בזום! - SSD - מקלדת שקטה. פלוס לומדת עכשיו…
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום יש לי לפטופ של ג'גבייט הוא נתקע לי ועלה כל פעם מחדש עד שהתקנתי בו עם הדיסק המקורי ויסטה ואז נמחקו לי כל הדרייברים במחשב ככל הנראה כי האינטרנט לא עולה לי [אני משתמשת באינטרנט לאחוטי] וכל הטכנאים שדיברתי איתם אמרו לי שאני צריכה להתקין דרייברים חדשים והביאו לי גם אתר להוריד ממנו הבעיה היא כשכשאני באה להתקין את הדרייברים המחשב פותח אותם בתוכנה של ה"כתבן" או ה"מדיה פלאייר" ובקיצור כל התוכנות שמותקנו לי במחשב וזה ממש לא עוזר אפשר עזרההה???
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש, אני צריך מפרט מחשב בתקציב 1000-1200 שקלים . המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית במחשב וורד אופיס וכד . צריך להיות מבוסס אינטל אם אתם יכולים לכלול גם אפשרות לחיבור לטלויזיה כמחשב סלוני hd במסגרת התקציב אז נפלא. במידה ולא אז ממש לא נורא. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
(Mods: apologies if this is the wrong section of the forum to post 'for sale' notes; please move as appropriate) [התוכן נמחק עקב עבירה על חוקי הפורום ]
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חזק שיתאים למשחקים וגם השימוש הוא למולטיטסקינג כגון סרטים , מוסיקה, אינטרנט ההתמקדות העיקרית פה מבחינתי מהירות שאלה : האם 8 ג'יגה זכרון יתן לי ניצול גבוהה של משאבים עם מעבד חזק ולוח אם מהיר ואם כן, אז ההתמקדות היא בזה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
מה דעתכם אל המפרט של המחשב הזה X202E-CT009H והמחשב לא לגיימינג לשימוש אינטרנט אבל מהיר כמה שיותר עם יש לכם עוד אופציות בכיף אבל חייב שיהיה בתקציב של2000 שח 11.6 אינץ מקסימום ומהיררר נתונים טכנייםסוג מעבד Intel Core i3 דגם מעבד 3217U נפח זיכרון RAM 4 GB סוג הזכרון DDR3 סוג מסך LED מסך מגע כולל כרטיס מסך Intel HD Graphics 4000 כונן קשיח 500 GB מהירות כונן קשיח 5400RPM רשת אלחוטית 802.11g 802.11b 802.11n
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח פלוס מינוס חריגה של עד 500 למעלה מה שימושי המחשב? עריכת תמונות בlightroom, עריכת וידאו בdavinci resolve, משחקי מחשב כמו BG3, סייברפאנק, ליג אוף לגנדס, פאבגי. האם יש צורך בציוד היקפי נוסף? לא האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט לא עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב משקלו אורות וכו? אין העדפה האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה\אופיס לא נדרש האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין העדפה מתי מתוכננת קניית המחשב בעוד כחודשיים פלוס מינוס האם יש בקשות מיוחדות בנוגע ליציאות וחיבורים? לא האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? לא נדרש להוסיף שום ציוד היקפי הערות נוספות: שיהיה מחש…
-
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, מעוניין בעזרה בהרכבת מפרט. תקציב 1500-1700 ש"ח ייעוד: כללי, שימוש ביתי, ללא משחקים יצרן מעבד: לא משנה לוח אם: בסיסי אך אמין כרטיס מסך: מתכוון להשתמש בכרטיס שיש לי מסוג RADEON x300 128MB אלא אם בלוח יש במקרה משהו טוב יותר. זיכרון: 2GB , אם בלוח יש רק שני סלוטים, אז בצ'יפ אחד, כדי שניתן יהיה להוסיף זיכרון בעתיד. או 3GB אם אפשרי דיסק קשיח: 1TB של חברה אמינה. הדיסק יהיה במחשב שעובד כמעט תמיד ומשמש גם כ"כונן רשת" לשאר המחשבים בבית מקלדת: טובה ונוחה ופשוטה (מיקרוסופט/לוג'יטק) מארז: רגיל, העיקר שהספק יספיק לכל הנ"ל, הצורב לבן אז עדיף מארז כסוף/לבן, אם במקרה יש אין צורך ב: מסך עכבר צורב (קיים צורב חדש בן שנה SATA) כרטיס מסך הערה: אני מתכוון לחבר דיסק קשיח wd 160GB s…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום, בהתכתבות עם נציג מכירות של TMS יצרנו מפרט של מחשב שהמחיר הכולל שלו היה בערך 14 אלף שח. לאחר שבוע וחצי כשבאתי לבצע את הרכישה, המחיר הכולל של החלקים קפץ בערך 4 אלף שח למחיר כולל של 18k. TMS תענו שהקפיצה לגיטימית ולא התפשרו. לכן, אני מחפשת ספק מומלץ לבצע דרכו את הרכישה בהינתן מפרט קיים. תודה
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי אז יש לי מחשב נייד HP חיבור אר דיסק SATA הבנתי מעולה איך להשתמש בתוכנה NLITE אבל אני לא מוצא את הדריבר ניכנסתי לאתר של HP ויש שם משהו על SATA אבל זה לא מוכן להכנס לתוכנה כיאלו שזה לא מתאים אם מישהי יצליח למצוא לי את הדריבר הנחוץ לי אני מאוד אודה לו
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום! אנחנו זוג סטודנטים המעוניינים לקנות מחשב חדש. התקציב: בין 2-3K ניתן גם במזומן המטרות: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תוכנות Adobe למינהן (Photoshop, Flash וכו') ומבוססות Eclipse למינהן (Aptana, Flex וכו'), כמובן שאנו גם מורידים סרטים וצופים בהם. ציוד הקפי: מסך, מקלדת ועכבר , רמקולים. המחשב נמצא בחדר שינה, כך שעליו להיות שקט במיוחד... אין צורך במערכת הפעלה או תוכנות כלשהן. אני מסוגל להרכיב בעצמי אם זה יוזיל את המחיר. בקשר לOC עוד לא ניסיתי אף פעם, אבל אחרי הצצה קצרה באתר התחלתי לחשוב על זה, אז אולי OC למתחילים... הרבה דרישות במחיר נמוך, אני יודע... אז גם אם יש מחשב טוב שעונה על הדרישות במחיר קצת יותר גבוה, נשמח לשמוע (וננסה לגרד עוד קצת כסף... ) תודה!
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות תמחשב נייד לטובת גלישה ברשת ולראות סרטים. ללא משחקים כבדים. התקציב לא גבוהה כלכך (3500 גג). מעונין במסך נורמלי לצפיית סרטים. משקל לא כל כך חשוב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
1. מה התקציב? כ-4,000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עיצוב גרפי (פוטושופ,פריהנד וכו'), סטודנטית 3. גודל המסך? נראה לי ש-15" זה גדול וכבד מדיי..לא? יש ניידים עם מסך 14" שנכנסים בתקציב? 4. משקל רצוי? the lower the better מן הסתם.. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן 6. יציאות מיוחדות? לא ממש קריטי 7. בלוטות? לא ממש קריטי 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? לא ממש קריטי 9. צורב DVD? לא ממש קריטי 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? לא ממש תודה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני צריך שתייעצו לי על רכיבים (זיכרון, כרטיס מסך וכדומה..) ללוח אם: P5GD1 ASUS ולמעבד:Intel P4 3.2Ghz LGA755 תודה :
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
יש חיה כזו, חדש ונחמד? מעדיף לא HP... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אני יודע ... אני יודע ... שבמחיר הזה אי אפשר להשיג מחשב מפלצתי שיריץ משחקים על HIGH אבל ... תנסו להכניס לתקציב כרטיס מסך טוב שיריץ משחקים בצורה נורמאלית עדיפות למקלדת + עכבר אלחוטי מסך איכותי שלא יהיו מריחות בסרטים וכדומה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום, אני בתהליכי רכישת עמדת מחשב לחדר , זה כולל שולחן כיסא מסך עכבר מקלדת וכו , ואני יודע שיש לי הוצאה מספיק גדולה להוציא על כל זה , ובכלל שאני חייל נטחן עם משכורת צבאית מינימאלית התיקצוב למחשב כזה נמוך והציפיות יחסית גבוהות 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחקים ספציפים , GTA CSGO LOL COD ועוד כל מיניי כאלה …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-