ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,385 דיונים בפורום זה
-
היי חברים אני מחפש שני מחשבי נייד אחד לאחותי ואחד לחבר. נתחיל אם של אחותי =התקציב 2000 שקל מחשב שיהיה טוב לה ללימודים\עבודות\אינטרנט וכדומה. המחשב השני לחבר תקציב 2500 שימושים אינטרנט\מוסיקה\צפייה בסרטים. תודה מראש לעוזרים.שבת שלום. נ.ב עדיפות לשניהם לחברות טובות כמו ASUS וכו'.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת, המלצות יתקבלו בברכה כרגע מבחינת נוחות ומוכרות אני מתלבט אם לקנות בKSP או שניידר מחשבים, אשמח להצעות והסברים ^^
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD AC3 CRYSIS NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
מסך בגודל 15.6" עדיף שיגיע עם מערכת הפעלה מובנית. המחשב מיועד לשימוש משרדי רגיל, ובנוסף יעבוד עם תוכנה לעריכת סרטים ופוטושופ. אשמח לקבל הצעות תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Pentium D 3.0Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (925) 460 ש"ח 4CoreDual-VSTA s775 Conroe, VIA PT880 Ultra, PCI-E, AGP 375 ש"ח זכרונות DDR II 667 1GB Starex 1 205 ש"ח כרטיסי מסך eVGA 8600GT 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E 770 ש"ח סה"כ 1810 ש"ח מה אתם אומרים שווה? בKSP אני מעוניין לעשות שידרוג קל למחשב שלי יש לי מחשב מעפן GFORCE3 TI200 V8200 DELUX 64MB ASUS FOXCONN P4M800P7MA 512X2 DDR400 CELERON D 3.33GHZ 64BIT ב3D MARK 01 אני מקבל 7100 ככה אני רוצה לפחות לקבל ת20K המפרט הזה טוב אתם אומרים בשביל לקבל לפחות ככה? [br]פורסם בתאריך: 28.06.2007 בשעה 11:24:07 קשה להגיד אם זה טוב או לא טוב למשחקים לזמן מה??
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אין צורך בכונן דיסקטים. שיתמוך בוינדוס 7. רמת השקט לא חשובה. חנות באזור פ"ת ראש העין, אין צורך בשדרוג לאחר מכן. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
היי, אני מתחילה ללמוד מדעי המחשב בקרוב ואני מחפשת מחשב חזק שיוכל להתמודד עם matlab ותיכנות ויהווה המחשב היחיד שלי לכל דבר לכל שימוש שוטף. מסך רחב - חובה, מתלבטת בין 15.4" ל- 14.1" (בעיקר מסיבות של משקל) מעבד כפול ליבה 1 ג'יגה זיכרון האם התקציב ריאלי? מישהו מכיר דגמים שקולעים? תודה מראש למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MAX PAYNE 3, MW3 (כל המשחקים החדשים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1024 1280 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אני מתכנן קניה אחרי סוכות ואני רוצה לדעת את המחיר הסופי אז אני זקוק למפרט בתקציב 4000-4200 גג! אני קונה מחנות skypc.co.il אז חברה אז לבנות מפרט רק משם !! למחשב צריך להיות מסך אפשר את המסך הזה E70fsb מסך 17" מדגם E70fsb מבית VIEWSONIC שחור כסוף מחיר לפריט - 577.00 ¤ ומארז VB1000SWS מארז שקוף THERMALTAKE SOPRANO BLACK/SILVER מחיר לפריט - 475.00 ¤ 475.00 ¤ יש שם עוד אחד שעולה פחות מזה באיזה 30 שקל אבל אני לא יודע עם הוא עם חלון צד אז עם כן אז תבחרו אותו וכרטיס מסך תשימו את הכרטיס הזה LV157 כרטיס מסך WinFast PX7600GS EXTREME TD256M מחיר לפריט - 637.00 ¤ 637.00 ¤ וצריך צורב לא משנה לי איה חברה או LG שיש שם ב 188 שזה צורב טוב ויש לי אותו עכש…
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
1. עד 2300 ש"ח. עדיף 2000. בקיצור לנסות לחסוך. 2. המחשב לשימוש בייתי בלבד ( הרבה מיילים, גלישה , משחקי סוליטר/ספיידר סוליטר ) 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אין צורך בכ. דיסקטים. צורב DVD זה לא משהו הכרחי אבל גם ככה זה עולה גרושים אז למה לא 5. 6. מדד שקט = 8 7. אין ולא יהיה OC 8. אין צורך במ.ה אבל יש צורך בהרכבה בחנות. 9. אזור ת"א 10. מעדיף מחשב מבוסס אינטל אבל זה לא דרישה מוקדמת. 11. לא 12. לא תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום, עזרתכם בבקשה בבניית מפרט לתוכנות הבאות (לפי סדר חשיבות): אילוסטרטור אינדיזיין פוטושופ אפטר אפקט פרמייר התקציב הינו 7000 ש"ח. תודה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. קצת עיבוד תמונה! פוטושופ על לייטרום על מספר תמונות * גודל המסך? עדיף 14 ומטה, יותר חשוב שיהיה כמה שיותר איכותי * רזולוציית המסך? מינימום רזולוציה של 1366x768 ומעלה (לא חייב Full HD ) * משקל רצוי? רצוי קל ופחות מ2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות זה סבבה, לא קריטי יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB מספיק אין צורך ביותר עדיף שילוב עם כוננן SSD קטן למטרת Caching אך לא חובה SSD * כונן אופטי? לא אין צורך סתם מכביד על המשקל הכללי! * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה SAMSUNG * …
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
המחשב מיועד לילדה בת 11, ז"א מחשב די פשוט. כ. מסך מובנה הוא סביר ומספיק טוב לשימוש רגיל? הייתי רוצה לדעת בנוגע למעבד, לוח אם ורכיבים חשובים אחרים- מה מומלץ... אם יש מפרט מסויים שמומלץ אשמח אם מישהו יכתוב. התקציב הוא עד 3000 ש"ח. תודה רבה מראש, יובל
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
התקציב עד 4000 ש:ח למשחקים כולל הכל לא מקלדת עכבר ומסך ראיתי כמה מפרטים אבל השאלה היא אם כדאי במקום מעבד E8500 ו כרטיס 9800GT 512MB ולוח P5Q , לשנות למעבד Q9400 ולכרטיס 9600GT הלוח ישאר P45 אסוס או גי'גהבייט
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אני מעוניין להתחדש במחשב: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. פלוס מינוס 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה, סרטים, NETFLIX, מעט משחקים לא כבדים, LUPA, ארכיון תמונות וסרטים משפחתיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כונן SSD 250BX100. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. יותר חשוב הגנה מאבק ושלא יתחמם. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צור…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לפני רכישת מחשב נייד חדש ומצאתי את אותו הדגם בגרסת 4K וFHD. מטרת המחשב היא עריכת תמונות וקצת וידאו. FHD עולה 6,500, 4K עולה 7,300 והיתרון הגדול הוא 100% srgb שלו לעומת 95% srgb בFHD המחיר גם ככה מעל למה שתיכננתי, האם שווה להשקיע ב4K על מסך של 15"? אני משתדרג מנייד בן 6 עם רזולוציה של 1366/768 כך ששניהם יראו בעיני יותר טוב.
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום! אמשח לקבל המלצה למפרט למחשב נייד, שעיקרו היחידי הוא יצירת מוזיקה. התקציב עומד על 3500-4000 שח תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני מזמין לפטופ של ג'יגהבייט santarosa 566n t7300 2.0ghz 800mhz 2gb 667mhz 8400 mgs מכיוון שכנראה יהיה קשה מאוד להיפטר משני הצ'יפים של הזיכרון בעתיד חשבתי על לשדרג היום כבר את הזיכרון ל-4 ג'יגה האם יש צידוק לעשות זאת? אני בינתיים עובד על XP ואם יש צורך יעבור ל server 2003 אני מתעסק בסאונד מקצועי וגם משתעשע בעריכה תלת מימדית.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד מזה 3 שנים, היום פתאום המסך הפסיק לעבוד ורק כשאני לוחץ בזהירות על הכפתור (אותו כפתור שמכבה את המסך כאשר סוגרים את הדופן) אז המסך נדלק לשניה ואני רואה את הווינדוס. העניין הוא שרכשתי את המחשב בארה"ב אז אני לא יודע למי לפנות. האם ניתן בכלל לתקן את זה לבד? תודה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 7000. חריגה של עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, אפילו עם מסך של 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא לצערי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב ככ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, מערכת הפעלה 8. האם ישנ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב של עד כ3000 מטרות - משחקים(GTA 4 וכדומה) בצורה די חלקה, כעקרון המסך יהיה באיזור ה26 באינץ'(ככה שאני מניח שהרזולוציה הטבעית תהיה די גבוהה), המסך לא כלול בדרישות התקציב. HDR כנראה, השקט לא חשוב אין צורך במערכת הפעלה.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אהלן. מצאתי פה בבייג'ינג חנות אלקטרוניקה שנראית כאילו היא מוכרת מותגים מקוריים. רשמתי שניים מהמפרטים שיש שם: Asus X42J Series, i5-460, ATI HD5470, 2GB RAM, 320GB HDD, 14" Monitor בלי מערכת הפעלה עולה סביבות ה1900 שקל. אותו מחשב עם I3 ווינדואוס 7 עולה 1850 שקל. עוד מחשב: Lenovo I3-380, 2GB RAM, GeForce, 14" Monitor, 500GB HD עם וינדואוס 7 עולה כמעט 2200 שקל. אני יודע שהמידע לא מלא אבל זה מה שהצלחתי להוציא מהם. אתם חושבים שזה נראה משתלם עוד שעדיף כבר לקנות בארץ וזהו? כמה עולה בארץ לשדרג זיכרון בעוד 2GB? האם יכולה להיות בעיה עם קנייה של מחשב בלי מערכת הפעלה ולהתקין בעצמי? המחשב לא מיועד למשחקים, אבל אני כן צריך להריץ עליו כמה תוכנות במקביל, כמו Visual Studio ו-V…
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד שיהיה בעל המאפיינים הבאים: 13 אינצ' מסך 2 קילו משקל כולל סוללה אורך חיי סוללה מאוד חשוב(8 תאים 10 תאים) המחשב הוא לשימוש משרדי ולכל היותר סרטי HD כרגע על הכוונת מחשב נייד של אסוס U31F עם המעבד I3 האם יש משהו יותר טוב במחיר הנ"ל ? האם המחשבים הניידים של אסוס הם טובים ?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום רב מחפש מחשב עבור ילד בן 10 (ילד מתוחכם לגילו....), בעיקר למשחקים ועריכות גרפיות פשוטות יחסית: . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח (ללא חריגה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (מיינקראפט), עריכה גראפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיהות בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם …
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 מקסימום 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר תכנות, שימוש באקליפס (JAVA,C) וpycharm, תוכניות לא עוברת את הכמה אלפי שורות. [כולל הפעלת vm מידי פעם] ממש טיפה גיימינג, בעיקר משחקים קלים כמו moba למיניהם,starcraft2 וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא (אם חשוב, דגם המסך שיש הוא lg 29um69g ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד (עד כמה שהתקציב מאפשר כמובן) 6. האם ישנה הג…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-