עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Shirana,

שלום רב לכולם! אני מעוניינת להרכיב לעצמי מחשב ואני לא מבינה כל כך בדברים האלו לכן אני פונה אליכם... בעצם מה שאני צריכה במחשב זה מהירות כלומר שהכל יזוז לי מהר...האינטרנט המשחקים-משחקת המון סימס..כמו ילדה קטנה חחחח אני רוצה שכל המשחקים יזרמו לי ...שלא יתקע לי באמצע וכו'.... אני באמת הכי חשוב לי שיהיה אינטרנט ושאני אוכל לשחק בכיף...מעבר לזה לא צריך משהו.. חשוב לי אבל שיהיה מחשב סבבה... אני גרה לבד וסופסוף אני אחראית על הכל וקונה הכל.. אבל מה שזה גם אומר שהתקציב שלי לא הכי בשמיים... התקציב שלי הוא 2000-2500 אפשר לגלוש עד 3000 אבל לא שקל מעבר לזה!! בכל מקרה אני מקווה שתיהיו פיירים ותכתבו לי באמת ;D אני צריכה כמה שיותר מהר תשובות כי אני כבר משתגעת בלי מחשב בבית... …

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  2. Started by montigo,

הזמנתי מסך LCD Touch Screen מחו"ל, וכעת אני מתכנן מחשב עבור הרכב שלי. (יש לי פג'ו 106 - רכב קטן 3 דלתות - ואני הולך לשים את המחשב בבגאז') הדרישות כמובן שיהיה קטן, שיצליח לעמוד בחום כשהאוטו עומד בשמש, שיהיה בנוי טוב ולא יתפרק מהטלטולים, שיהיה לו SPDIF Out מובנה כדי לחבר אותו למערכת בלי הרבה הפרעות. אני מתלבט בין 2 מארזים: * Asus Pundit - מבוסס צ'יפסט של SIS ועולה 1000 ש"ח. עליו אני אוסיף 450 ש"ח לסלרון 2.4 ג'יגהרץ, ועוד 290 ש"ח לרבע ג'יגה של DDR של מיקרון. סה"כ 1740 ש"ח. * Soltek qBic IQ3601 - מבוסס VIA ועולה 1400 ש"ח. מכיל מעבד Eden 1GHz. צריך להוסיף זיכרון אז זה יצא גם כ-1700 ש"ח. ברמה העקרונית ברור שהעדפה היא לאופציה הראשונה, שתהיה הרבה יותר מהירה. עם זאת, הסלרון מתחמם …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. מארז DEFINE R4 USB3 FRACTAL DESIGN שחור לוח אם Z87-G45 GAMNIG HASWELL 1150 MSI מעבד אינטל 3.5GHz 8MB CORE I7 1150 QUAD 4770K ספק כח A.PFC 80+ CX750M 750W MODULAR CORSAIR מאוורר למעבד FREEZER I30 AC זכרון KHX BEAST KINGSTON 2X8GB DDR3 1600MHZ כ.מסך Nvidia GeForce GTX770 OC 4GB-5 GIGABYTE דיסק קשיח פנימי 3Y 1TB S3 7200 64MB SEAGATE דיסק SAMSUNG 840 2.5" SATA3 120GB SSD

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  4. בניתי את המפרט הבא ורציתי לדעת מה דעתכם: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]מעבדים - AMD Socket - AM4 YD260XBCAFBOX - AMD AMD RYZEN5 2600X (Gen2) - 6 Cores, 12 Threads - 3.6/4.2Ghz - 95w TDP - 12nm - BOX with Wraith Spire Fan... שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי[/td] [td]כמות: 1 ₪921/903[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]לוחות אם - AMD Socket AM4 B450-AORUS-PRO - Gigabyte AM4 - B450 - 4x DDR4 - DVI - HDMI - PCIe x16 - PCIe x4 - 2x PCIe x1 - 2x M.2 - 6x SATA - RAID - CrossFire - USB Type-C 3.1 Gen 2 - USB 3.1 Gen 2 Type-A - 2x USB 3.1 Gen 1 - 4x USB 2.0 - 4x USB 3.1 Gen.…

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  5. Started by zobb,

חברה אני קונה מחשב חדש ואני רוצה שהוא ישמש אותי בשביל עבודה משרדית. כמה דברים הוא צריך לכלול: המפרט אמור לכלול : *זיכרון : 512Mb 3200 *מסך: LCD *מעבד INTEL *בלי סידי *עד 5500 מישהו שחושב שאפשר לשנות משהו כמו למשל : אין צורך באינטל אז מוזמן לעשות זאת. חברה תודה רבה לכל המשקעים ולכל אלו שרוצים לעזור !

6. Started by eeettt8,

Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB + HEC 400TR-T או CHEBRO 400W

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  7. שלום לכל העוזרים אני צריך מחשב בשביל ההורים שלי, בעיקר רק בשביל האינטרנט, אבל לא סתם בררה משהו טוב שיפעל כמו שצריך דברים שצריך לדעת: 1. צריך לוח אם AGP כי יש לי X800PRO AGP 2. לא צריך כרטיס מסך 3. צריך גיגה זיכרון 3. צריך מסך LCD 17 משהו טוב! 4. לא צריך מקלדת עכבר רמקולים. 5. אם אפשר שהמפרט יהיה מKSP. שוב פעם תקציב 2500 ובלחץ יכול להגיע ל 3 אלף תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט ואופיס אבל גם משחקים קצת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני משחקי SHOOTER -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  9. Started by rbu99fm,

אני צריך מחשב למשחקים, כולל מסך דק, הכי טוב שניתן להשיג ב- 4000 ש"ח (אפשר לחרוג מעט +- 200 ש"ח).

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  10. Started by Access Denied,

הגיע הזמן להזמין את המחשב ללימודים.. ואני דיי שובר את הראש מה להזמין חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה קל ודק ככל האפשר (לבנה לא באה בחשבון) אך אם זאת גם לביצועים נורמליים יש שיקול חשוב מאוד חשוב לי במחשב מסך של 13.3-14 אינצ' וזמן סוללה סביר של כ-4-5 שעות עבודה בתקציב שלי (בערך 850 דולר בארה"ב) מצאתי 3 דגמים שנראים טוב: ה-E4300 של דל שיוצא קצת יקר האמת ולכן נראה על פניו כפחות אפשרי (אני יכול לקנות אותו ב-1000 דולר) ה-T400 של לנובו שנראה טוב (X301 יקר מדי) והאופציה החדשה משלושתם ה-5310 של HP השאלה - את מי מהם לבחור? נ.ב. איך ה-SP9300 בהשוואה ל-P8600 ? אני יודע שהם דיי שווים מבחינת ביצועים, אבל האם יש יתרון של אחד על השני שאני לא יודע עליו?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  11. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): hdmi חובה.. * בלוטות?לא מחייב * גודל מינימלי של כונן קשיח?לא משנה כמה שיותר,יותר טוב * צורב DVD?חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אין צורך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?hp המחשב צריך להיות מאופיס דיפו כי יש לי זיכוי גדול שם... ווינדוס 7 רצוי....

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  12. יש לי בבית מחשב שאבא שלי משתמש בו לשם עריכת ווידאו, זה לא היה היעוד המקורי של המחשב והוא טיפה מיושן לכן הוא ביקש ממני לברר מה הכי יעזור לשם שיפור הביצועים של המחשב מעבד פנטיום 4 2GHZ (נורטווד, באס 400) לוח אם של אביט מבוסס צ'יפסט 848P 512MB זכרון 400MHZ הארדיסק 60GB של מקסטור כרטיס מסך GF4MX הקלט הוא מכרטיס טלויזיה או DV אנחנו מעוניינים בכ1000 ש"ח לשדרג את המחשב כדי שיתפקד טוב יותר לשם עריכת וידאו, אין שימוש במחשב הזה למשחקים בכלל או למשימות אחרות מעבר לגלישה באינטרנט. האם ניתן לדחוף תוספת הארדיסק בתקציב הזה ולקבל שיפור מסויים או שאין סיכוי? כמו כן יש לי בבית מערכת של AMD 2600+ ולוח מבוסס NFORCE 2. האם יש יותר פוטנציאל בשימוש במפרט בסיס כזה לשם שדרוג?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  13. Started by JR-d,

לנעה אין כרגע במלאי את המארז COMPUCASE CI-6920 400w ATX TOWER CASE. אתם יכולים להמליץ לי על מארז באותה רמה שכן נמצא כרגע במלאי של נעה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  14. בס"ד שלום לכולם, אז... אחרי הרבה הרבה הרבה עזרה שקיבלתי פה בפורום והרבה בירורים שעשיתי הגעתי למפרט סופי שתואם את התקציב שלי. וראשית כל אני רוצה להגיד תודה ענקית ל: Syszone - עזר לי מאוד בבניית המפרט. תודה ענקית! Animor - עזרת לי מאוד תודה רבה! idanmal - עזרת לי כל כך הרבה, אני ממש מעריך את כל העזרה, תודה רבה ועכשיו, לנושא... אני רוצה שתגידו לי איך המפרט. אני מזכיר הנה הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 שקל רק אם ממש הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד. ואני גם רוצה לחבר …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by almor12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? גיימינג וOC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -כרגע BF4,WATCH DOGS FC3 ובעתיד COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים של 24" ברזולוציה של 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי מעבד I7 4770K ולוח אם של ASUS Z87 ROG IMPACT 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7 המחשב נמצא בחדר עבודה פתוח, לא מעוניין לשמוע טרקטור 6. האם מתוכנן…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by LTE,

שלום רציתי לדעת האם ידוע לכם איזה מהתוכנות עזר שבאות מותקנות על הנייד של טושיבה, אפשר לוותר עליהן על מנת לפנות קצת מקום, זכרון ולהמהיר קצת את המחשב ?!. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  17. שלום, אני משדרג לאמי את המחשב. אני מעוניין להתייעץ איתכם בבחירת ה"זיווג הקדוש", קרי לוח אם ומעבד. המחשב הוא מחשב לעבודה משרדית, כך שהצרכים הם צנועים. לא חובה, אך יש לכך עדיפות: חיבור USB3. עדיפות יחסית גבוהה. חיבור SATA 6/gbs. עדיפות נמוכה למדי. חיבור DVI. כן חובה. עדיף יותר מ 2 סלוטים לזכרון. לא קריטי. עדיף לוח בתצורה מלאה ולא micro atx. גם לא ממש קריטי. נכון לכרגע, אני חושב על שילוב של 255 Athlon II x2 או 455 Athlon II x3 עם הלוח Gigabyte 880GM-USB3. שילוב כזה יצא בין 765 ל 830 שח. לפי מה שראיתי ומצאתי, כל תצורה של אינטל, במחירים דומים, לא תכלול USB3. עם זאת, אין לי התנגדות למפרט מבוסס פנטיום G620, או משהו בסגנון. אני מעוניין ברכיבים מ KSP בלבד, מטעמי נוחות. אשמח לשמו…

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  18. חבר שלי בקש ממני לבחור לו נייד במקום הנייח שלו אז כך הנייד לא יתנייד מחוץ לבית הצרכים זה אינטרנט גלישה שירים משחקים לא כבדים במיוחד חיבור לLCD וניגון סרטי HD אימיול להורדות התקציב שלא יעלה על ה4500-4600 ש"ח שהנייד יהיה מעוצב ויפה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  19. אני רוצה להקרין סרט מהלפטופ אל הטלוויזיה. בלפטופ יש S VIDEO (שאני מניח שהוא OUT) ובטלויזיה יש לי רק RCA IN שתי שאלות 1 האם קיים כבל שמצידו האחד S VIDEO ומצידו השני RCA ? (שלוש בננות לבן אדום צהוב) 2 במידה וכן קיים כבל כזה האם זה באמת יעבוד ? (כי שמעתי שהסינים מייצרים כל מה שמבקשים מהם גם אם זה לא תקין)

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  20. Started by nir_varon,

AMD Athlon 64 3000+ (S-754) מעבד A-DATA DDR 400Mhz 512MB זיכרון WD 160GB SATA דיסק קשיח Nec 3500A DVD+RW x16 Dual x2 צורב DVD compucase - CI6A19 + PSU 300W מארז Creative Inspire 2500 sub + 2sp רמקולים Gigabyte K8NS (S754) Nforce3 250 לוח אם ATI (Sapphir) 9600XT TV, DVI, 256MB כרטיס מסך Hyundai q17 מסך Teac/Sony 1.44 …

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  21. דבר ראשון תודה לכל מי שיעזור לי פה מראש , אני לא כ"כ מבין במפרטי מחשב אז תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות שלא אין לי כרגע הרבה כסף . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות שלא , אם אין ברירה אז אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים , משחקים משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  22. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, המון גלישה באינטרנט בהרבה כרטיסיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) גודל 15-15.6 אינצ', רזולוציה בעדיפות ל-FHD מאט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? קל ככל הניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ryin1985,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו - סטודנט לקולנוע א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid Media Composer ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  24. מיועד למחשב גיימינג כבד שיריץ משחקים מוורקראפט 3 דרך Total War ועד הדרישות המפלצתיות של קריסיס וכמותו. מדובר שמחשב שברכבתי לבד והייתי רוצה א' לוודא שהחלקים מתאימים וב' לוודא שאני מקבל את המיטב עבור הכסף שלי מעבד: Intel core i7-3820 Tray לוח אם: Asus P8Z68-M PRO SSD: Crucial SSD M4 25" 9.5m 64GB דיסק קשיח: Seagate Barracuda 7200 ST2000DM001 3.5" 2TB זיכרון: Patriot Viper Xtreme 8192MB (4GBx2) DDR3 1600MHz CL8 כרטיס מסך: Galaxy Nvidia Geforce GTX560 1024MB GDDR5 כרטיס טלוויזיה: AVerMedia AVerTV Volar GO שני צורבים: LG GSA-GH22L X22 SATA DVDמארז: XClio 777 Color ספק כוח: Antec TruePower Quattro 850W כרטיס קול: כרטיס קול Creative Sound Bl…

• 1 תגובה
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.