עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 800. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/- 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מריץ מכונות וירטואליות, עבודה עם תוכנות סימולציה ותכנות קל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW, Skyrim. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  2. Started by eli1983,

האם המסך הבא נחשב למסך טוב או ממוצע Display 15.4" WXGA+ Widescreen (1440x900) TFT with Truelife והאם מישהו יכול להסביר לי מה זה המילה truelife דרך אגב המחשב הוא DELL XPS 1530

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  3. 1. תקציב- 2500, אפשר טיפה לחרוג. עדיף פחות.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - גרפיקה (ואולי בהמשך גם אנימציה) א) התוכנות העיקריות- פוטושופ, אילוסטרייטור, וכו' ,תדיר+לפרנסה. ב) לא למשחקים בכלל. 3. ציוד היקפי - מסך ולוח+עט גרפי. 4. כונן דיסקטים יהיה מיותר. 5. ציוד הקפי- יש לנו רמקולים נחמדים כבר. יש עכבר סביר ויש מקלדת סבירה. 6. השקט- השקט לא חשוב אבל עדיף. 5. 7. אוברקלוק- אני לא כ"כ יודע לעשות אוברקלוק או מבין למה צריך את זה בכלל, אז נניח שלא. 8. מערכת הפעלה- אם אני אקבל מערכת הפעלה חינם עם המחשב אז אני אשמח לדעת איזה כדאי. אם לא תהיה, אני אתקין לבד מה שתגידו... 9. לא משנה מיקום קנייה. אני אחפש את המפרט שתציעו באזור המגורים שלי. 10. אין בקשות מיוחדות, מה שתמליצו יה…

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  4. שלום לכולם , המחשב הישן שלי הפסיק לעבוד ואני זקוק למפרט חדש , ראיתי שיש Black Friday במספר חנויות אז החלטתי שאולי זו הזדמנות . 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים , תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

5. Started by pchoresh,

שלום לכולם, ברשותי לפטופ חדש יחסית של דל דגם סטודיו, עם מעבד I3 וזכרון 3G. לאחרונה, בעת שאני משחק במשחק יחסית קל מבחינת דרישות מערכת (FOOTBALL MANAGER 2011), המחשב מתחמם לרמה כזאת שהוא פתאום נכבה מעצמו, באמצע המשחק. אין שום דבר שחוסם את המאווררים של המחשב, שכן אני עובד על שולחן. חשוב לציין, כי גם בעת הפעלת מספר תוכנות יחדיו, אפילו אם מדובר במספר חלונות של אינטרנט אקספלורר, המחשב מתחיל להרעיש. למישהו יש רעיון למה זה קורה ומה הפתרון? תודה!

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  6. יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב חדש לקראת החופש הגדול, הוא אמר לי שהתקציב שלו הוא 5000-6000 שקלים, וכמו שאני מכיר אותו, הוא גם משחק במשחקים כבדים למדי, אז הייתי צריך לשריין לו מחשב חזק. המפרט - http://img80.imageshack.us/i/76916798.jpg/ מה שאני בעצם צריך זה כמה דברים: 1. האם ניתן להשתמש בלוח-אם יותר זול שיהיה תואם ל-i7 ו-DDR3? 2. בקשר לספק-הכוח - האם הוא מספיק? 3. המארז - האם הוא ישמור על טמפ' סבירה במחשב? 4. אם תוכלו, אשמח לאופטימיזציה כלפי המחיר, אבל לשמור את המפרט בערך באותו סדר גודל של איכות. תודה מראש, נמרוד.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  7. Started by LTE,

שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין כרטיסי המסך האלו במה זה מתבטא האם רואים יותר טוב באחד מהם מהאחר או שזה רק מתבטא בתוכנות של 3D משחקים ... הכרטיסים הם : Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256MB shared memory NVIDIA® GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 dedicated graphic memory

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  8. Started by ofir667,

אני צריך מפרט למחשב יחסית חזק עד כמה שאפשר ב-3000 ש"ח ללא מסך מקלדת רמקולים וכו'

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  9. אני זקוק לחוות דעת שלכם על החלקים שקניתי ואם שווה. סה"כ מחיר 2890 ש"ח ההורים שילמו אחרי הכל אז הם החליטו איפה לקנות אני הזהרתי, החלטה שלהם. כן גם אני קניתי מאייבורי...... בעעעע ההורים שלי רצו בגלל שזה הכי קרוב ובגלל שזה מחיר נמוך אז לא אכפת להם להפסיד תמחשב הזה. אז לא נורא... החלקים שאני אקנא יגיעו בחבילות סגורות ואני ארכיב. אוקי אז הנה המפרט: מעבד - Intel Dual Core E2180 לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון - OCZ Platinum DDR2 800Mhz CL4 1024MBX2 כרטיס מסך - SAPPHIRE X3870 DDR4 512MB PCIE דיסק קשיח - Seagate 500GB 32MB SATA צורב - LG GH20N X20 SATA מארז - Hec Compucase 6A21B ספק - Hec Compucase 400TRT 400W מאוורר למעבד - ARCTIC Cooling Freezer 7 Pro סה"כ מחיר - 2890 ש"ח…

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  10. Started by blue24,

שלום, מצורף מפרט שהרכבתי למחשב משרדי. אין דרישות מיוחדות, לא הולך להתבצע על המחשב עיבוד מיוחד או גיימינג. החשיבות העיקרית שיחזיק לאורך זמן ויהיה אמין. אשמח לדעות על המפרט ואם יש חלקים שלא תואמים אחד לשני אשמח לדעת. תודה! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702867064 - Intel - Intel Pentium G4560 Kaby Lake Dual core CPU - 3.5 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 3MB cache - Intel® HD Graphics 610 - 54W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 283/277 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-B250M-DS3H - Gigabyte - 1151 - B250 - mATX - 4x DDR4 64GB 2400MHz - VGA - DVI…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by avile,

שלום לעוזרים אשמח אתם תתנו לי המלצה למחשב נייד SONY עד 2000 דולר מארה"ב המחשב צריך להיות בעל מסך קטן 13 אינטש בערך תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 15.07.2009 בשעה 12:43:13 שכחתי לציין שימושים : לאופיס , סרטי HD פחות למשחקים אבל גם שתהייה לו תמיכה מסויימת

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  12. אני מחפש נייד עם מעבד אינטל דור 3 Ivy Bridge לעבודות משרדיות, גלישה באינטרנט ותוכנת ניהול עסקים אני מחפש מעבד i5 מסך 15.6 אינץ תקציב עד 3300 שח לא בטוח לגבי כמות הזכרון המומלצת כיום, ואיזה עוד אפשרויות קיימות? מה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  13. Started by MMi,

אני מעוניין לקנות Tablet PC בעיקר לצורכי ביצוע שרטוטים. אין יותר מדי דרישות מהמחשב חוץ מהנ"ל ושיהיה יחסית זול. עדיפות למחשב עם מסך מט (לא מבריק).המועמד כרגע הוא הHP TX-2620 (למרות המסך המבריק). איזה מחשבים נוספים נמצאים בסביבת המחירים של ה-HP ועל מה אני אמור לשים לב בקניית Tablet PC ? תודה.

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  14. Started by alon1421,

שלום... ברצוני לקנות מחשב נייד... gigabyte w567v 2.26Ghz כרטיס מסך gforce 9600MS ולהלן מספר שאלות: האם המחיר 4200 ש'ח הוא מחיר הגיוני? האם המחשב יוכל להריץ משחקים כבדים יחסית? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  15. שלום אני צריך מפרט עד 1500 אני יודע שזה קצת קשה לבנות מיפרט בתקציב כזה אבל בכל זאת זה התקציב הסופי שלי אין עוד כסף חשבתי על המיפרט הזה מעבד: AMD ATHLON 64 4850e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX ¤387 לוח אם: ASUS M3A78-EM ¤433 דיסק קשיח: SAMSUNG 250GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD252KJ ¤246 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK ¤121 זיכרון: TRANSCEND 2048MB (1024MBX2) DDR2 800MHz ¤186 מארז: JSP-TECH N-880B + EZCOOL 400W PSU ¤202 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤0 מחיר סופי: ¤1575 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מעבד קריר וצריכת חשמל קטנה לוח M עם כרטיס מסך מובנה הכי טוב בעולם הHD 3200 GPU…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 910 1 910 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB Infineon 350 2 700 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 350 1 350 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 Black 195 1 195 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 1 240 ספקי כוח? JSP-TECH Price Units Total PS-05 BIG FAN 400W (12cm Fan) (24pin) 200 1 200 מסכים? Chi Mei Price Units Total CMV 745A 17'' LCD 8ms 990 1 990 מקלדות? Logitech Price Units Total Logitech Keyboard + Optical Mouse SET 110 1 110 רמקולים? Price Units Total CR…

17. Started by ano,

מה דעתכם על המפרט שהמוכר הציע לי? אפשר איכשהו לשפר אותו אם יש במה? חריגה מקסימלית של 500 ש"ח. רוצה ללכת להזמין מחר. תעזרו לי בבקשה להיסגר על המפרט. Antec Three Hundred - The Versatile Case Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103UJ Spinpoint F1 LG LCD 22 W2243T 5Ms 1:30000 Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 1066FSB 3MB Gigabyte GA-EP43-S3L Intel® P43 Express Chipset LGA 775 LG Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem Logitech® Media Keyboard Sapphire ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 PCI-e Hdmi Model S485512D3 Seasonic SS-400ET Active PFC 400W Oem Transcend 2Gb DDR2 800 PC6400 Logitech® G5 Gaming Laser Mouse New Version 251 מחיר סופי 4269 ש"ח

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  18. תקציב: 2200~ ש"ח. לשלושה רכיבים זה נראה לי מספיק אולי אפילו יותר מידי. רכיבים לקנייה: לוח אם, מעבד, זכרונות. מה נשאר:מארז יש - סונטה ישן עם ספק 500. כרטיס מסך אסוס eah3450 (צריך להספיק לעבודה לדעתי) הארדיסק: משהו של סיגייט 500 גיגה שימוש: עבודה - הרבה חלונות. מולטיטסקינג - פוטושופ\ויז'ואל סטודיו הערות: אני דיי מנותק מהשוק לכן אני אשמח אם אתם יכולים להסביר למה בחרתם מה תודה

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  19. Started by guyw,

שלום, אני מעוניין החודש לקנות מחשב נייד Ultra Portable (במשקל של בערך קילו גרם אחד). נק' שחשובות לי מאוד הן לאיזה חברה יש אחריות טובה בארץ לתקלות (נגיד פתאום המקלדת או המסך מפסיקים לעבוד, נדפק הארדיסק, ספק כוח, בטריה וכו') וגם למי יש אחריות טובה על החלקים (מינימום 3 שנים). מה נחשב אמין, אם למישהו יש נסיון. חשוב לי שהמחשב יהיה קל נוח לשימוש ללימודים. אלה הם המפרטים שחשבתי: LG: http://www.lge.com/products/model/detail/c1expressdual_1_6.jhtml http://www.lge.com/products/model/detail/a1expressdual.jhtml Toshiba: http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=385257&coid=-33781 http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=385258&coid=-33781 Fujitsu: http://store.…

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  20. Started by Or ei,

המחשב מיועד נטו ללימודים ואינטרנט בלי משחקים אולי קצת סרטים * בעיקרון הוא רוצה 15 אבל הבנתי ש14 יותר מומלץ לסטודנטים * אין צורך בהכי קל אפשר להתפשר במשקל אבל שלא ישקל כמו גוש עופרת * זמן סוללה כמובן שרצוי כמה שיותר ארוך * בלוטות חשוב * HD לפחות 250 * צורב DVD * אחריות בארץ 2-3 שנים תודה!

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  21. שלום לכם זקוק למחשב שולחני שקט(המחשב ימצא בסלון) , תקציב 4K ללא OC עם מסך(20-22 אינץ'-מה שיותר טוב למשחקים) וללא ציוד היקפי אחר, לשימוש משרדי/אינטרנט/גיימינג (משחקי מירוצים כגון NFS ומשחקים שייצאו בשנה הקרובה כמו: STARCRAFT 2 וDIABLO 3 ). -אין צורך בכונן דיסקטים. -גר באיזור המרכז (לוד) -אפשרות לשידרוג בעתיד. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  22. צריך ציוד היקפי (מקלדת, עכבר) ומסך לפחות 22 שימוש עיקרי עבודה משרדית, אבל ייתכן והמחשב יעבור אליי אז שיהיה שם גם כרטיס מסך חזק... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  23. אהלן, אני מחפש נייד שהשימושים שלו יהיו: 1. צפייה בסרטי HD- מעבר לביצועים הנדרשים מהחומרה אני רוצה גם חיבור HDMI. 2. גלישה באינטרנט ושימו בתוכנות משרדיות שונות, גם כשיחסית הרבה פתוחות במקביל. 3. תכנות- שימוש בתוכנות כמו VISUAL STUDIO, VMWARE, Matlab. הנייד חייב להיות אמין ועם אחריות טובה. אני לא צפוי להתנייד איתו יותר מדי- אך אם אפשר אני מעדיף מסך בינוני (באיזור ה12-13 אינץ'). לעניין התקציב- התקציב הקשיח הוא 4000, אך כמובן שאני מעדיף לשלם כמה שפחות ואני מקווה שבאיזור ה2500-3000 יש משהו שעונה לצרכים שלי בצורה טובה. ראיתי שבפוסטים קודמים לשימושים דומים המלצתם על Dell Vostro 3550, האם הוא אכן מתאים? ומה ההבדל מבחינת הפרמטרים שהגדרתי בין תקציב של 3000 ל4000? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  24. Started by thebestof2005,

המצב זה ככה... Dell Inspiron 1545 שמתפקד אצלי בתור מחשב ביתי (על תקן נייח), מחובר כמעט כל הזמן לחשמל, לא מוציא אותו (לפחות בינתיים) מהביתה, ולכן גם לא מהחשמל, לפעמים מוציא אותו מהחשמל בכדי להסתובב איתו בבית, אבל לא קורה יותר מדי. השאלה היא, האם הטענה ממושכת על סוללה טעונה יכולה לפגוע בביצועי הסוללה בעתיד? האם עדיף לי להפעיל את המחשב בלי הבטריה (הרי הוא כל הזמן מחובר למטען), ורק שאני צריך, לחבר את הבטריה ולהטעין אותה? אשמח לדעת מה ההשלכות של כל מצב - להשאיר את הבטריה במכשיר, כמה זה באמת יכול לפגוע בבטריה עצמה? - להשאיר את הבטריה מחוץ למחשב, ולהפעיל את המחשב על המתח מהחשמל. מה ההשלכות של זה על המחשב עצמו ועל הבטריה? המון תודה מראש על העזרה...

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  25. Started by nonZero,

שלום לכולם ותודה רבה מראש! 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מדובר במחשב לילדה צעירה, שאוהבת מאוד לשחק minecraft. בנוסף גם עריכות וידאו בסיסיות ולא מורכבות לשם העלאת תכנים ל-youtube. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הכוונה לקנות מחשב פשוט יחסית - אם ניתן להשאר בתקציב של 1500-2500 ש"ח זה יהיה מצוין. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש מסך, יש מקלדת ועכבר. כדאי לקנות רמקולים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) המממ... יש לנו זרוק פה SSD של …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.