עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by m4x,

לא רלוונטי.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  2. Started by rbu99fm,

שלום, אני צריך מחשב לעבודה עם תוכנות אופיס בלבד... האם המחשב הבא עונה על הדרישות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=342&CatCode=1 שאלה חשובה: מה זה מעבד קונרו??? תודה מראש...שי

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  3. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שמיועד בעיקר לעבודה בתיכנות וגרפיקה, אבל הייתי רוצה שהוא גם יוכל להריץ משחקים חדשים, התקציב הוא עד 6000 ש"ח. המטרה של המחשב היא בעיקר תוכנות כמו פוטושופ, דרימוויבר, ויזואל סטודיו ו 3dmax, אבל אני רוצה שהוא גם יוכל להריץ את המשחקים החדשים ביותר בצורה סבירה. לא צריך ציוד היקפי בכלל כולל הארד דיסק, מה שאני צריך זה את החומרה המרכזית של המחשב, כלומר, מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, ספק וזיכרון, אני מעדיף מעבד מרובע ליבות. לא איכפת לי שירעיש או שיעבוד במתח גבוה, לא יודע לגבי OC, אצלי זה עדיין נתפש כמשהו שעושים עם הלחמות של כל מיני נגדים על הכרטיס עצמו, ככה שאני לא יודע איך זה עובד היום ואם זה שווה את ההוזלה במחיר, אני אשמח אם יאירו את עיניי. התיכנון הוא …

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג אלא אם כן זה ממש הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, שיריץ את המשחקים המודרניים (Crysis. BattleField על הגדרות גבוהות ככל האפשר בהתאם לתקציב הניתן לכרטיס מסך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC עדיפות למעבד תוצרת Intel, וכרטיס מסך מבית ATI. תודה ויום טוב!!

5. Started by pesso11,

אני צריך השוואה בין שני מפרטי גיימינג.בבקשה תתייחסו לכל אחד מהמרכיבים במפרט וגם תגידו מה יותר מתאים לגיימינג. שימו פחות דגש על המחיר ויותר על המרכיבים בבקשה.מפרט 1:מ-TMS מעבד - Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray 953 ש"ח קירור למעבד - ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL 55 ש"ח לוח אם - MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 315 ש"ח מארז - Gigabyte LUXO X10 Black MidiTower ATX 3x 120 MM FAN TOOLESS USB 3.0 243 ש"ח ספק כוח - SeaSonic ECO 500W Active PFC, 2X PCI-E 6/8, 34A / 12V Single Rail 220V Only 290 ש"ח זיכרון - Kingston 4GB 1600 120 ש"ח קשיח למחשב שולחני - WD 500GB Sata 3 Caviar Blue 338 ש"ח כרטיס מסך - Sparkle GTX650 1GB GDDR5 HDM…

6. איזה מארז כדאי לי לקנות שיהיה יפה ומותאם למודינג (חלון שקוף) תקציב עד 600 ש"ח

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  7. CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1425.15 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 Motherboard (Athlon64, DDR400, 5.1 Sound,SATA RAID, LAN, USB 2) [ ¤ 598.56 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Series Retail Memory [ ¤ 730.62 ] 1 Hard Disks : Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 679.47 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1529.95 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Gigabyte 16/48 Retail [ ¤ 195.02 ] 1 מחיר- ¤ 5158 המחשב מיועד בעיקר למשחקים. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  8. המחשב ישמש למסנגר אייסיקיו, וכו' ..... בנוסף אני רוצה לראות טלוויזיה במחשב וצריך כרטיס טלוויזיה. אני צריך גם ראוטר אלחוטי, וכרטיס רשת אלחוטי, כי יהיו לנו 2 מחשבים (אחד נוכחי ישן, והחדש שעכשיו אנחנו קונים). צריך את כל החלקים וגם מסך. אני צריך גם בנוסף צורב DVD , מקלדת ועכבר לא אלחוטיים, מעבד, לוח אם, הארד דיסק, כרטיס מסך, כרטיס קול. אני רוצה גם מסך דק LCD 17 אינץ של LG מהדגם הבא : L1970TRוLGו החשב לא ישמש לצרכיים גרפיים או למחשקים כבדים. אני צריך חנות מאיזור השרון (רעננה)....

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  9. Started by Dimebag Darrell,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 בעיקרון. רק אפשר לחרוג ל3500 או קצת יותר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמו שאמרתי. אפשר לחרוג. אז אני מניח שכן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא להגיע ל3800. התקציב בגדול הוא 3000 לא לשכוח חח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש הוא לסאונד בעיקר(קיובייס ופרוטולס). וגם ללינוקס (אובונטו/דביאן) ככה שחשוב שכל החומרה תתמוך. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא למשחקים בכלל! שהכרטיס מסך יהיה מובנה בלוח/מעבד! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 אני חושב. לא …

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  10. שלום, להלן מפרט שהרכבתי למחשב גיימינג: יש לי כמה שאלות בנוגע למפרט ואשמח אם תוכלו לעזור לי- [list type=decimal] [*]האם לוח האם מתאים לשאר הרכיבים? האם הוא מנצל את הSSD במלואו מבחינת חיבורים? [*]החדר מתחמם ויש חשש שהמחשב יתחמם יתר על המידה. האם צריך להוסיף גופי קירור או שיש קירור מספיק של המארז? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  11. Started by Asaf Kendel,

היי חברים . רציתי לדעת אם מישהו מכיר או יודע משהו על שיווק של סדרת alienware של דל בארץ ? או כל דבר ? אני מתעניין בסדרת ה13 שלהם ולא מוצא שום שיווק שלהם פה בישראל. ראיתי באתר העולמי שניתן לרכוש שם אבל לא מוסבר שם שום דבר על תמיכה ואחריות או אספקה לארץ. תודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  12. Started by Drazick,

שלום. אני מעוניין במפרט עד 3000 ש"ח לא כולל מסך או 4200 ש"ח כולל מסך LCD 8MS. אני זקוק לדברים הבאים: 1. מעבד לפחות AMD Athlon 64 Venice 3000. 2. לוח אם מבוסס nForce 4 Ultra. לא חייב להיות אוברקלוקר מטורף, הכי חשוב אמינות יחסית. 3. זיכרון לפחות 512 MB DDR CL2.5 יספיקו. 4. כ. מסך מינימום ATI Radeon X300 עדיף משהו מעט חזק יותר. 5. הארד דיסק SATA לפחות 80GB. 6. צורב DVD. 7. מארז פשוט USB מלפנים עדיף גם 1394. אין צורך בכונן 1.44 תודה וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  13. שלום לכולם, חבר שלי מחפש מחשב לעבודות שלו כי הוא הופך כבר לסטודנט. השימושים של המחשב הם: 40% אינטרנט, 40% עבודות טקסט, 20% סרטים התקציב שלו הוא 4500 ש"ח, בחריגה רק אם זה מצדיק עד ל5000. הוא דורש 2GB זיכרון, 120GB כונן קשיח ויש עדיפות ל17'', אם אי אפשר אז 15.4'' מעבד כפול ליבה ומערכת הפעלה כלשהי, לא דרוש כרטיס מסך מיוחד כלשהו... מצלמה או רמקולים מובנים יוכלו גם להוות יתרון נוסף. אני בינתיים הצלחתי למצוא לו 2 מחשבים: את זה: http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=6241&mark=Vostro + http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=1342 2 אלה בייחד עולים: 4776 ש"ח. מצאתי עוד מחשב יותר זול (כמה שיותר זול יותר עדיף): http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=588887 + http…

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  14. Started by sasonhaim,

אני רוצה להרכיב מחשב משהו בסביבות 1500-2000 הוא אמור לעלות על מסך 22 דברים שאני חייב שיהיה בו זה 4 גיגה זיכרון וכרטיס מסך טוב ++ לא יורד מה ה9600GT מומלץ בחום יותר תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  15. אני רוצה לחבר אותו לצג טלויזיה 32 אינג' LCD כשהמחשב ישמש למשחקים הורדות סרטים ומוזיקה התקציב הוא 4000 שקל תודה מראש

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. חריגה של עד 500 ₪ (עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית, עריכת וידאו בסיסית, עבודה משרדית, בניית אתרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? אולי כרטיס מסך (תלוי עד כמה כרטיס המסך המובנה יספק את הצרכים שלי) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט אבל לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Guy950,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בראשיתו המחשב מיועד ללימודים שלי בהנדסת תוכנה, בתור תפקיד שני הוא מיועד למשחקים כמו BF3\BF4 ומשחקים ששמתי עליהם עין שיצאו בקרוב, אין טעם לתת פירוט כי כולנו מחכים לאותם המשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני מתכוון להריץ באופן קבוע VMware Workstation עם אובנטו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ציינתי כרגע שניים ממה שאני זוכר שהם BF3\B…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Tzahi Calderon,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. +-200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סימולטורים, עבודה משרדית - מאטלב, אופיס, אנטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא! 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by mevolbal,

אני שוקל לקנות את ה ‎Acer Aspire 5930G‎ מפרט: ‎Model‎ ‎733G25M‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core 2 Duo Processor P7350, 2.0GHz,3MB L2 Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎3072 (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 4 GB‎ ‎ HD‎ ‎250 GB (5400 rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' WXGA high-brightness 1280x800‎ ‎ GPU‎ ‎Nvidia Geforce 9600 GT 512MB DDR3‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Super Multi Dual Layer‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel® PRO/Wireless 3945ABG ‎ ‎ BlueTooth‎ ‎Yes, BLUETooth 2.0‎ ‎ Webcam‎ ‎Yes, Acer Cristal Eye Orbicam‎ ‎ Card Reader‎ ‎5-in-1 SD, MMC, MS, MS PRO, ‎ ‎ OS‎ ‎Genuine Windows Vista Home Premium‎ ‎ Weight‎ ‎2.75 kg‎ ‎ Battery‎ ‎6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery ‎ ‎ Warran…

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  20. Started by Elon Shamir,

היי! חלק מהרכיבים כבר קניתי באמאזון, את השאר מtms אילת. AMD Ryzen 7 3700x TMS 1229 ROG STRIX 2080 Super OC TMS 3116 MSI B450 TOMAHAWK MAX TMS 495 Corsair (2X8GB) 3600 Vengeance Amazon 258 Sabrent 2TB NVMe M.2 SSD Amazon 1068 Meshify C Blackout Tempered Glass TMS 399 Noctua NF-P12 Amazon 49 X3 Corsair RM750x 750W TMS 450 Aorus FI27Q TMS 2453 סה"כ 9600. המסך הוא 2k 165hz. השימושים הם בעיקר גיימינג כבד. אשמח לשמוע חוות דעות והצעות לשיפור. אני דיי נעול על המפרט, אז אשמח לדעות מנומקות ולא סתם אמירות... תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?המחשב מיועד למוזיקה, ותכני hd מחובר לטלוויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by LR,

שלום לכם, מתי מתוכננים לצאת בישראל פלטפורמת סנטה-רוזה + Napa64 (העתידים לתמוך ב-64 ביט)? אני מעוניין לקנות נייד חדש עוד חודשיים...האם כדאי לחכות? תודה מראש למגיבים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by redead,

לפי מה שראיתי המחירים באץר החל מ500 שקל וצפונה.. ישנם 2 סוגים : 6 תאים ו9 תאים עכשיו ראיתי בEBAY את הסוללה הזאת http://cgi.ebay.com/Battery-for-Laptop-DELL-XPS1330-M1330-WR050-TK330-56WH_W0QQitemZ120444887854QQcmdZViewItemQQptZLaptop_Batteries?hash=item1c0b13232e#ht_2430wt_939 שיוצאת זולה מאלה שמוכרים בארץ רק שאני לא מצליח להבין אם זה הדגם של ה6 או ה9 תאים.. לפי המחיר שהוא ממש חצי ממה שבארץ אני כנראה ילך עליה בכל מקרה.. ה9 תאים יותר עבה ובולטת מלמטה או משהו כזה? חשוב לי גם הנוחות של המחשב...

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  24. Started by ronhadad,

שלום אני מחפש לקנות מחשב בתקציב של עד 2000 ש"ח למשחקים (לא כבדים כל כך..) , מה שחשוב לי שיהיה בו זה: מעבד I3 קצת שקט ושהכרטיס מסך יריץ משחקים... 4 ג'יגה ראם ו 500 ג'יגה דיסק קשיח... תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  25. שלום, איזה מאפיינים יש לבדוק ברכישת מחשב נייד בארצות הברית לשימוש בישראל? למשל, האם יתכן שסוג/תדר ה-wifi עלול להיות שונה? אם כן, איזה סוג/תדר יש לבחור כדי שיתאים להפעלה בישראל?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.