עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אשמח להמלצה למחשב נייד עבוד סטודנטית- לשימושים בסיסיים אינטרנט, מסמכים, מוזיקה וסרטים. המחשב צריך להיות עם מסך 15.6. רוצים מחשב חזק שיחזיק לאורך זמן. חשבנו על המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=877455 אשמח לדעתם ולהמלצות נוספות. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. * כמו שאמרתי מחשב נייד למשחקים כבדים (בעיקר guild wars 2) * גודל מסך: מינימום 15.6" * משקל לא חשוב אם יהיה כבד או קל. * זמן סוללה לא קריטי. * יציאות מיוחדות: שיהיה מה שצריך. (אני לא כל כך מכיר) * בלוטות' חובה שיהיה. * גודל מינימלי לכונן קשיח 500G. * כונן: שיהיה צורב DVD חובה. * כונן בלו ריי לא צריך. * אחריות בין לאומית לא חובה. * לא צריך לכלול מערכת הפעלה. * אין העדפה לחברה מסוימת. תודה מראש על העזרה!

3. שלום, אשמח לקבל המלצה למפרט עבור מחשב שולחני שמטרתו העיקרית הינה קולנוע ביתי (ללא משחקים) בתקציב של כ-4000 ש"ח (כולל מסך), וכן אם לדעתכם קיים יתרון משמעותי לשימוש בתוכנת ויסטה למטרה זו. תודה!

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  4. שלום חברים. פרסמתי כאן בקשה למפרט ב-4000 ש"ח אבל לא כל כך התייחסתם.. אז ניסיתי לבנות משהו לבד וללכת לפי המפרטים שמפורסמים באתר ולפי מה שקראתי בדיונים קודמים ובניתי את המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪967 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 כמות: 1 - מחיר: ₪150 לוח אם: Asus B85M-G for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪306 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד NZXT H230 Glossy Black + FSP 650W Raider כמות: 1 - מחיר: ₪620 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪319 כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש בל…

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  5. Started by Psychedelic,

אני זקוק למפרט לcarpc עד 1400 ש"ח מעבד כפול ליבה חובה,וגם HD של נייד חובה. עדיפות גדולה ללוח אם כמה שיותר קטן ו2 ג'יגה ראם. ללא כרטיס קול,וצריכת מתח כמה שיותר נמוכה. זה מה שבניתי בנתיים: http://www.noacomp.co.il/SavedConfigurator.aspx?xml=0f8c73a6.xml עם ההארדיסק הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productID=1037 יוצא 1315 ש"ח. אשמח לתגובות,תודה. בנוסף חשבתי להחליף את הלוח והמעבד של המפרט הקודם בזה : http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=BLKD945GCLF2&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# מה יהיה יותר חזק?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג , תיכנות והזרמת סרטים לסטרימרים בבית -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? +\- 5 אין כלכך עדיפות ל…

7. Started by msean,

תקציב סביבות 2800 מאילת * מטרות המחשב? צפייה בסרטים וסדרות, רצוי שיריץ משחקים, פיפא 2016, אולי כמה כבדים אם יוכל * גודל המסך? 14 " , אולי עדיף לוותר על המסך שבו רואים את ההשתקפות שלי, לא יודע כמה זה מפריע בכללי לא ראיתי בפועל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אשמח שסוללה איכותית תהיה חלק מהשיקול * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? עדיף שכן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני לא חושב שאעמיס יותר מכמה סרטים וסדרות במקביל אז עדיף איכות על קיבולת * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפע…

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  8. Started by sagioto,

שלום, אני מעוניין לקבל המלצה למחשב שמסוגל להריץ משחקים בתקציב של עד 4K כמובן אני לא מצפה לקרייזיס באולטרה אלא להריץ חלק SC2 למשל, תודה לממליצים,

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  9. Started by yallapo,

היי, אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד לצורך נסיעות לחו"ל בלבד. הוא צריך להיות קטן, קומפקטי, פשוט, עם אפשרות להתחבר לאינטרנט, עם אופיס וזהו. לא בעל יכולות גבוהות מדי או מתוחכמות מדי אבל אמין. התקציב - בסביבות 1,000 - 1,500. רעיונות/המלצות מישהו? תודה!

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  10. היי חברים, אני צריך עזרה עם מפרט כיוון שלא מצאתי מפרט מתאים בלוח המפרטים, המעבד שיש לי ביד הוא 3770K, ואולי לוח אופציונלי dz77re-75k של אינטל (שיכול לקנות ב ~1000 שקל), אבל רק אם אתם ממליצים עליו, (ברשת קראתי ביקורות לא משהו). ביעקרון אני צריך המלצה ל- 1. לוח אם שיתאים למעבד, מה דעתך על הלוח שרשמתי ואיזה לוח סביר+ יתאים לי. 2. זיכרון(16 גיגה) 3. כרטיס מסך למשחקים בינונים (SC2, FIFA וכו' ) לסדרות וסרטים כבדים. 4. ספק כוח מתאים למערכת אין דרישה מיוחדת לחלקים תומכי OC. התקציב שלי ל-4 החלקים הדרושים הוא בסביבות 2500-3500. כמו כן אשמח להמלצה על מסך איכותי בתקציב של ~2000 שח(כרגע יש לי דל 22 ורוצה שידרוג ל 24). תודה רבה

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  11. Started by ben060,

http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?ai=2602220&cfm=האם המחיר הזול מטעה? איך האיכות בנייה של המחשב? ושאלה נוספת: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OK530U3CA03IL יש האם יש הבדל משמעותי בביצועים בין הדגם 3217U לבין ה 2370 במעבדים?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  12. Started by dkaro,

היי, אבא שלי ביקש ממני לעזור לו ברכישת מחשב ביתי חדש, ואני מעביר את הבקשה אליכם :-) 1. מה התקציב המקסימאלי? - כ-3,000 ש"ח (כולל מסך). ניתן לחרוג במעט אבל לצורך מחשב ביתי רגיל לא חושב שיש צורך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם יש אפשרות לחסוך תמיד טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב משפחתי ביתי: בעיקר אינטרנט, סרטים מסמכים ועבודות. יש לקחת בחשבון שיש נער מתבגר בבית שישמח שהמחשב יוכל להריץ לו משחקים סבירים ברמה סבירה (אין צורך שיהיה מסוגל להריץ באטלפילד 1 לצורך העניין) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספצ…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. Started by VanGuard,

חבר שלי רכש היום asus A52F. הכל טוב ויפה רק הסוללה לא מזוהה ומתקבלת שגיאת Battery not detected ואיקס אדום בסמל של הסוללה. ניסיתי להדליק את המחשב ללא מתאם כלומר רק על סוללה אך ללא הועיל. ניסיתי להסיר את הסוללה ולחבר אותה מחדש אך גם זה לא עזר. הדרייברים במנהל ההתקנים תחת BATTERIES עושים רושם תקין אך אני לא בטוח מה אמור להיות שם (יש לי לפטופ אחר ומופיעים שם אותם דברים בדיוק). בכל מקרה מחר נפנה לחנות ממנה רכשנו את המחשב אך משום מה אני עדיין בטוח שאני מפספס משהו מטומטם. אשמח להצעות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Ron Barel,

אהלן, שמי רון לפרוטוקול יאמר שאני לא מבין דבר וחצי דבר במחשבים, הגעתי לפורום ע"י המלצה של חבר. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בעיקר לצורכי חיבור לטלויזיה וצפייה בסדרות דרך האינטרנט (אני חולה טלויזיה ובארץ אנחנו די מוגבלים מבחינת תוכן) שימוש נוסף שהייתי שמח לעשות בו הוא למטרת משחקים, אבל לא כבדים, משחקי רשת בעיקר... לסיכום מעוניין במחשב אמין ואיכותי שיחזיק לי לאורך זמן ושיעבוד מהיר וחלק. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  15. Started by zikri00,

אז ככה , אין לי מושג אם זה חוקי פה או לא , אם לא , תנעלו . נתחיל , המחשב הינו חדש דנדש נקנה בחודש נובמבר 2010 ממש תינוק ! המפרט: לוח-אם : GigaByte X58A-UD3R זיכרונות: G-skill 2000MHz 6GB הארד דיסקים: Western Digital Black Edition 1TB x2 ב RAID . כרטיס גרפי : GeForce GTX470 ASUS מעבד: Intel Core i7 950 3.06GHz מארז: Thermaltake Element G מאוורר למעבד: Freezer 7.1 צורב: LG DVD-RW X22 אני פתוח להצעות :]

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  16. Started by איילה יזרעאלי,

אני מחפשת מחשב נייד ללמוד עיצוב גרפי המלצות מתקבלות בברכה וחוות דעת על המחשב Dell vosro v3568-8002

17. Started by Shirana,

שלום רב לכולם! אני מעוניינת להרכיב לעצמי מחשב ואני לא מבינה כל כך בדברים האלו לכן אני פונה אליכם... בעצם מה שאני צריכה במחשב זה מהירות כלומר שהכל יזוז לי מהר...האינטרנט המשחקים-משחקת המון סימס..כמו ילדה קטנה חחחח אני רוצה שכל המשחקים יזרמו לי ...שלא יתקע לי באמצע וכו'.... אני באמת הכי חשוב לי שיהיה אינטרנט ושאני אוכל לשחק בכיף...מעבר לזה לא צריך משהו.. חשוב לי אבל שיהיה מחשב סבבה... אני גרה לבד וסופסוף אני אחראית על הכל וקונה הכל.. אבל מה שזה גם אומר שהתקציב שלי לא הכי בשמיים... התקציב שלי הוא 2000-2500 אפשר לגלוש עד 3000 אבל לא שקל מעבר לזה!! בכל מקרה אני מקווה שתיהיו פיירים ותכתבו לי באמת ;D אני צריכה כמה שיותר מהר תשובות כי אני כבר משתגעת בלי מחשב בבית... …

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  18. Started by montigo,

הזמנתי מסך LCD Touch Screen מחו"ל, וכעת אני מתכנן מחשב עבור הרכב שלי. (יש לי פג'ו 106 - רכב קטן 3 דלתות - ואני הולך לשים את המחשב בבגאז') הדרישות כמובן שיהיה קטן, שיצליח לעמוד בחום כשהאוטו עומד בשמש, שיהיה בנוי טוב ולא יתפרק מהטלטולים, שיהיה לו SPDIF Out מובנה כדי לחבר אותו למערכת בלי הרבה הפרעות. אני מתלבט בין 2 מארזים: * Asus Pundit - מבוסס צ'יפסט של SIS ועולה 1000 ש"ח. עליו אני אוסיף 450 ש"ח לסלרון 2.4 ג'יגהרץ, ועוד 290 ש"ח לרבע ג'יגה של DDR של מיקרון. סה"כ 1740 ש"ח. * Soltek qBic IQ3601 - מבוסס VIA ועולה 1400 ש"ח. מכיל מעבד Eden 1GHz. צריך להוסיף זיכרון אז זה יצא גם כ-1700 ש"ח. ברמה העקרונית ברור שהעדפה היא לאופציה הראשונה, שתהיה הרבה יותר מהירה. עם זאת, הסלרון מתחמם …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. מארז DEFINE R4 USB3 FRACTAL DESIGN שחור לוח אם Z87-G45 GAMNIG HASWELL 1150 MSI מעבד אינטל 3.5GHz 8MB CORE I7 1150 QUAD 4770K ספק כח A.PFC 80+ CX750M 750W MODULAR CORSAIR מאוורר למעבד FREEZER I30 AC זכרון KHX BEAST KINGSTON 2X8GB DDR3 1600MHZ כ.מסך Nvidia GeForce GTX770 OC 4GB-5 GIGABYTE דיסק קשיח פנימי 3Y 1TB S3 7200 64MB SEAGATE דיסק SAMSUNG 840 2.5" SATA3 120GB SSD

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  20. בניתי את המפרט הבא ורציתי לדעת מה דעתכם: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]מעבדים - AMD Socket - AM4 YD260XBCAFBOX - AMD AMD RYZEN5 2600X (Gen2) - 6 Cores, 12 Threads - 3.6/4.2Ghz - 95w TDP - 12nm - BOX with Wraith Spire Fan... שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי[/td] [td]כמות: 1 ₪921/903[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]לוחות אם - AMD Socket AM4 B450-AORUS-PRO - Gigabyte AM4 - B450 - 4x DDR4 - DVI - HDMI - PCIe x16 - PCIe x4 - 2x PCIe x1 - 2x M.2 - 6x SATA - RAID - CrossFire - USB Type-C 3.1 Gen 2 - USB 3.1 Gen 2 Type-A - 2x USB 3.1 Gen 1 - 4x USB 2.0 - 4x USB 3.1 Gen.…

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  21. Started by zobb,

חברה אני קונה מחשב חדש ואני רוצה שהוא ישמש אותי בשביל עבודה משרדית. כמה דברים הוא צריך לכלול: המפרט אמור לכלול : *זיכרון : 512Mb 3200 *מסך: LCD *מעבד INTEL *בלי סידי *עד 5500 מישהו שחושב שאפשר לשנות משהו כמו למשל : אין צורך באינטל אז מוזמן לעשות זאת. חברה תודה רבה לכל המשקעים ולכל אלו שרוצים לעזור !

22. Started by eeettt8,

Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB + HEC 400TR-T או CHEBRO 400W

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  23. שלום לכל העוזרים אני צריך מחשב בשביל ההורים שלי, בעיקר רק בשביל האינטרנט, אבל לא סתם בררה משהו טוב שיפעל כמו שצריך דברים שצריך לדעת: 1. צריך לוח אם AGP כי יש לי X800PRO AGP 2. לא צריך כרטיס מסך 3. צריך גיגה זיכרון 3. צריך מסך LCD 17 משהו טוב! 4. לא צריך מקלדת עכבר רמקולים. 5. אם אפשר שהמפרט יהיה מKSP. שוב פעם תקציב 2500 ובלחץ יכול להגיע ל 3 אלף תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט ואופיס אבל גם משחקים קצת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני משחקי SHOOTER -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 1 תגובה
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.