ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
מעבד:AMD ATHLON AM2 DUAL CORE 4200(65W) BOX לוח אם: Gigabyte GA-M55S-S3 socket AM2 זיכרון:Kingston DDR2 667Mhz 1Gb Original - K1G667 כרטיס מסך: Leadtek Geforce PX7600GT 256 Mb Retail דיסק קשיח:Western Digital 160Gb 8Mb 7200rpm צורב DVD:LG H10NK x16 Dual Layer Bulk Black כרטיס קול:Genius Live Maker 5.1 Retail מארז:THERMALTAKE MAMBO Black 120mm Fan ספק:Thermaltake 470W PFC 120mm PCI-E SATA 24/20 pin Dual 12V Rails כרטיס רשת:Ethernet 100\1000 MB LAN\FIRE-WIRE רמקולים:Logitech X-530 מקלדת:Genius KB21e עכבר:Logitech Pilot Optical מה אתם חושבים על המחשב הזה כולל הציוד ההקפי (בלי מסך) הוא יעבוד חלק על וויסטה? ואיך הוא יעבוד עם משחקים כמו need for speed ? וכמה הוא יכו…
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לוח מעבד זיכרון כרטיס מסך ,את כל השאר יש לי כולל ספק טוב שנקנה לפני כמה חודשים , ברשותי גם מסך 22" ואני מתכוון לשחק ברזולוציה מקסימלית 1650*1080 נ.ב : כרטיס המסך חייב להיות 1024 תודה מראש ,ליאור!
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום חובבי מחשבים יקרים, אני שוקלת לקנות את המחשב הבא: Dell Inspiron 3437 IN-RD09-7626 המפרט הטכני נראה טוב וגם המחיר, אבל בקושי יש עליו ביקורות באינטרנט והוא בכלל לא מופיע באמזון. מה אתם חושבים עליו? מישהו מכיר? תודה! צליל
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מפרט טכני עיקרי: • מסך בגודל 14" FHD (1920 x 1080) • מעבד AMD Athlon™ 7120U • כרטיס גרפי AMD Radeon™ 610M • זיכרון פנימי בנפח 8GB • אחסון מהיר בנפח 256GB • רישיון למערכת הפעלה Windows 11 • אחריות שנה ע"י Lenovo • Case Color • צבע Business Black
-
- 1 תגובה
- 5.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אבקש חוות דעת על מיפרט לצורך תוכנות 3D וגרפיקה לסטודנט בהנדסת מכונות (וגם קצת משחקים בזמן החופשי) חשבתי על המיפרט הבא: התקציב סביב 4K~5K עם קצת חריגה ללא ציוד היקפי (הוא יבחר לבד מה שירצה במיקלדת עכבר וכו') ניסיתי להרכיב מיפרט אכותי שיתאים לשידרוגים בעתיד ויוכל גם לעבור OC בקלות (מכפלה פתוחה) אשמח להצעות ושיפורים בנושא הקירור, מארז,ספק וכרטיס במסך ההיתלבטות היא בין הTI550 GTX ל460GTX הבדל מחיר קטן אבל אני מכיר את ה460GTX והוא לפחות בכ30% חזק יותר לא? מה שווא? דור אחורה (460) או דור החדש בפחות ביצועים (550 GTX)? הדגש על כרטיסי NV עקב ההיתרונות של הCUDA (בפרמייר, קידוד וכו')והאפשרות הפשוטה להפעלת REALVIEW בסוליד וורקס (כאילו QUADRO) תודה מראש! [attachment delete…
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום רב, הנייד הישן שלי הלך לעולמו אחרי 4 שנים. ועכשיו אני מחפש לו יורש: * מטרות המחשב: עבודה משרדית,עריכת וידאו - מחשב עבור משרד שיווק באינטרנט * גודל המסך:15.6 עדיפות למאט * רזולוציית המסך: כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מלאה * משקל רצוי: לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיספיק לעובדה של 6 שעות לפחות (עדיפות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * Bluetooth: אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיפות ל-1 T וכמה שיותר SSD * כונן אופטי: כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: עדיפות לצבעים אדום ושח…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב נייד תומך HDMI, כרטיס מסך NVIDIA GeForce G 103M ומערכת הפעלה WIN 7 ודיסק ע-נ-ק 320GB מעבד Intel Pentium Dual Core T4300 2.1GHz חבילת זיכרון מורחבת 3072MB כרטיס מסך NVIDIA GeForce G 103M 512MB חיבור HDMI + e-sata דיסק קשיח 320GB מסך "Brightview 15.6 ברזולוציית FULL HD צורב DVDRW תומך LightScribe - צורב בלייזר ע"ג הדיסק קורא כרטיסים 5 ב-1 מערכת הפעלה Win 7 שנה אחריות ע"י HP ישראל איך הוא ?!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 וכן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הפקת אנימציות תלת מימד, עריכת וידאו, תכנות כבד וAI לשם פרוטוטייפינג לפני התקנה בענן 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? תלוי בהפרש המחיר. ייתכן שאריץ איזה מודל AI בזמן שאני ישן בבית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפע…
-
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני צריך מפרט לחבר התקציב הוא 2500 ש"ח. המחשב יהיה בעיקר למשחקים סרטים שירים גלישה כללי כזה אין צורך בציוד היקפי כגון מסך מקלדת עכבר רמקולים וכו' אין צורך במערכת הפעלה ורצוי שהחנות תהיה מחולון
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
מדובר במארז למגוון של שימושים - קצת משחקים, קצת עריכה גרפית, קצת סרטים. לא צריך להיות תותח על, אבל משהו שיחזיק מעמד לתקופה. אשמח לשמוע: - הצעות לרכיבים חלופיים - בעיות ברכיבים שבחרתי - הצעות מחיר יותר זולות (עדיף למכלול כולו) 1. הרכבת מערכת - עלות הרכבה 1.000 יח' 87.53 שח ללא מע"מ CASE JNC 4JA-H/7650/T+LEMP TYPE4 .2 1.000 יח' 175.06 שח ללא מע"מ MB INTEL D915PGNL S775/800 ATX .3 1.000 יח' 516.43 שח ללא מע"מ CPU INTEL 530 3.0G S775/800 BOX .4 1.000 יח' 940.95 שח ללא מע"מ DDR PC400 KVR400X64C3A/512MB .5 2.000 יח' 962.83 שח ללא מע"מ HDD SATA WD 120GB/7200RPM/8M .6 1.000 יח' 459.53 שח ללא מע"מ VGA R9600PRO SAP 256MB AGP8TD .7 1.000 יח' 630.22 ש…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
e6300 asus p5b 2G 800 של digma 8800gts 320mb wd 250gb sata 2 16mb ENERMAX LIBERTY 400W mini typhoon מארז RAIDMAX SIRIUS ALUMINUIM SILVER w/o PSU LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA הרכבת מחשב 150 סה"כ 7000 אני גר באילת וזה מפרט מחנות באילת וזה אחד מהשיקולים שלי שזה היה ליד הבית אבל עם המפרט לא משהו אז אין לי בעיה לקנות במרכז. בלי OC אולי קטן בעתיד המפרט למשחקים ומוזיקה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב טוב, ושיוכל לעבוד כמו שצריך בעומס עבודה משרדית ומשחקי רשת קלילים. כמו כן, שיוכל להריץ משחקים בינוניים. - שימו לב שהמפרט מכיל ציוד נלווה, ואם אני אוריד אותו (מסך ומקלדת), עלות המחשב תהיה 3100 ש"ח. האם האיכות והתגמול מהמחשב שווים את המחיר, או שהייתם ממליצים על משהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
צריך מחשב במיפרט עד 5 אלףףףףףףףףף גג!!! בלי הארד דיסק..בלי זיכרון (יש לי 2 של 512 של SAMSUNG) בלי סידירומים .. עם מארז די טוב:]] זה דחוף תודה :]]
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לראות סרטים, גלישה, אופיס, משחקים קז'ואל, עריכה גרפית קלה מאוד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוך פלוס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22931909 2300 ש"ח ב36 תשלומים נשמע טו גוד טו בי טרו מה אני מפספס?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?15,000 נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?הכול:עריכות ודיאו,עריכות 3D,עריכות אודיו,משחקים ברמה בינונית,אופיס,אינטרנט ועוד. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לשם פרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לא * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?לא יודע * באיזה סוג משחקים תשחקו?ברמה בינונית * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. הא…
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד. איך הדגם הזה? Dell inspiron 13 700 7347 ב-4500 שקלים: http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3225 הדרישות: *תקציב: 4500 * מטרות המחשב? צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, אופיס * גודל המסך? 13.3/14 אינץ' * רזולוציית המסך? 1920x1080 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מינימום 500GB * כונן אופטי? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מגע
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, אחרי זמן ממושך עם הפנטיום 4 שלי ונסיון שכנוע גובר על אימא שלי, התקלקל המחשב המעפן שלה והיא חייבת לקנות מחשב חדש אז ככה: 1. מה התקציב? 5000 שקלים חדשים עם נתייה לחסוך כמה שיותר. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים בעיקר, כל החדשים שיוצאים, ומפרט כזה כמובן מתאים לסרטים ולכל החארטה האחר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, יש לי הכל 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא, צריך הכל. חוץ מכונן דיסקטים כמובן. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני רוצה מעבד Q9550, בנוגע לכרטיס מסך אני חושב על HD4850 כי יש לי מסך 20 אינץ' 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? אני אקח Coolermaster 690, אני שמעתי שהוא שקט מספיק. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, …
-
- 12 תגובות
- 825 צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,500 – 3,000 אפשרי לחרוג במידה והנתונים יצדיקו 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדי להמון טאבים בכרום, שיחות זום ותוכנות אופיס. אולי אשתעשע ברעיון של להיכנס לניהול סושיאל של עמודי אינסטגרם / טיקטוק / יוטיוב, לכן אחקור על תוכנות לעריכת סרטונים ו AI. אני משער שאשתמש בתוכנות AI שמבוססות ענן, אבל אין לדעת. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שהמאוורר יעבוד טוב, אך לא ירעיש כמו מ…
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
- 1 follower
-
-
א. אני רוצה להגיד תודה רבה לכולכם שעזרתם לי. ב. עם המפרטים שהכנתם לי והאלה שמסתובבים באתר ומפרטים שאנשים הכינו לאנשים אחרים הכנתי את המפרט הבא: בעיקרון זה מחשב שאני אשחק בו קצת ואעשה כל מיני חרטא לא רצינית במיוחד. מה אתם אומרים עליו? ד"א זה הדיון המקורי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=453388.0 יש מקום לשיפור? אני מנסה שלא לעבור את ה3500 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך מפרט ב-6000 שקל למטרת משחקים, ללא שום OC אני לא מתעסק בזה. מסך, מקלדת, התקנה... אלה דרישות בסיסיות מקווה שאפשר לעמוד בהם. * מעבד סוקט 939 * זכרונות של סמסונג * DVD-RW + CD + Floppy * כרטיס מסך מהחדשים 6600 או משהו אחר טוב - הGT נותן שיפור גדול ? * מסך של סמסונג 793 *מקלדת ועכבר ביחד שלא יעברו את ה-100 שקל * יש לי העדפה בלוחות אם וכרטיסי מסך לחברת GIGABYTE עכשיו לפי מה שהבנתי אפשר לשקול PCI-E כי כרטיסי מסך די זולים בשביל לוחות אלה... ושאלת השאלות שתעשה לי סדר בראש ה-GT בכרטיסי מסך נותן שפיור גדול ?הוא שווה את ה-400 שקל ? הכוונה לכרטיסי מסך 6600 כמובן. ואולי בעצם עדיף איזה X-700 ? תודה רבה לכולם .
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ראיתי את המפרט של המחשב וזה פשוט לא מסתדר לי עם המחיר. הבנתי ש-Gigabyte זולים יחסית לשאר אבל לדעתי הפער הוא מאוד משמעותי במקרה הספציפי הזה : http://www.skypc.co.il/pl_product~71614~14~0.htm מה שגורם לי לתהות - האם אני מפספס פה משהו ? מישהו יכול להסביר את המחיר ? ולבעלי Gigabyte, איך הנדסת האנוש שלו ובכלל מה דעתכם עליו ? רב תודות.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב HP 530. קרו לי כמה מקרים בהם הסוללה איבדה זמן לפתע - זה קורה כאשר הסוללה מגיעה לסביבות ה-55% ושניה לאחר מכן היא יכולה לקפוץ ל-7%. זה לא קורה תמיד, אבל קורה לעיתים. ניסיתי לפרוק עד הסוף ולטעון ברצף. הורדתי את התוכנה HP Battery Check ששם רשום תחת Storage Capacity כמעט לגמרי High וב-Health רשום good - מצורף צילום מסך. האם יש דרך לבדוק יותר טוב אם יש בעיה עם הבטריה? בנוסף, לפני כחודש התקנתי XP על המחשב (קודם היה ויסטה) - ייתכן שמשהו לא בסדר? יש איזשהו דרייבר שקשור לסוללה (באתר של HP לא היה - הורדתי את כל הדרייברים שהיו שם והתקנתי אותם)? בתודה מראש, רון. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-